Home Kuntokeskukset vatsan lehdistön

Miten valita kouluttaja lehdistölle: Top 12 parasta simulaattoreita vuonna 2017

Litteä vatsa, yritys pakarat, kuinka paljon järkeä muutaman sanan ... Mutta jotta erinomaisten tulosten saavuttamisen ja lehdistöön tiheä kuutiot täytyy työskennellä, ja täällä voi tehdä ilman nykyaikaisia ​​simulaattori.

On monia simulaattoreita, mutta jotkut heistä ovat ammattitaitoisia ja vain ei sovi työtä lehdistössä kotona.

Mitä simulaattori painaa vatsan valita - monimutkainen asia, joten teimme luokitus Top 12 kouluttajat mukaan ravitsemusasiantuntijat ja urheilijoille.

Luo täydellinen kuva kanssamme!

Roller paina kotiin ammateissa

Jos etsit tehokasta liikuntaa vatsalihakset kohtuuhintaan, sitten leikkeen Artist on uskollinen kumppani koulutukseen. Simulaattori elokuva ei vain toimi kaikki lihasryhmät lehdistössä, mutta myös auttaa luomaan lihaksiston ongelma-alueilla:

 • Käsivarsien ja selän.
 • Kiristää lihaksia rinnassa.
 • Päivittäinen harjoitukset telalla parantaa verenkiertoa, estää suolan kertymistä ja rentoutua, niin selkä, voit unohtaa ikuisesti.

Kun rulla voidaan harjoittaa vain 15-20 minuuttia päivässä, aamuvoimistelu tai illalla. Se on kevyt, helppokäyttöinen, joten ongelmat luokkahuoneessa ei synny!

Kouluttajia brändi voisi tulla arvoinen koriste kuntosali, mutta voit ostaa niitä kotiin liikuntaa. Bradex «Super painamalla" on pienikokoinen niin mahtuu helposti kaukana nurkassa huoneiston, jota käytetään sen aiottuun tarkoitukseen.

Simulaattori Bradex kouluttamiseen näitä lihasryhmiä:

 • Keski, alhaalta ja ylhäältä paina.
 • Obliques, pakarat ja selän lihaksia.

Erityiset rullat miehityksen aikana Hiero takaisin, lannerangan alueella, parantaa verenkiertoa. Tämä prosessi on tarpeen lihasmassaa asettaa, rentoutumista ja laihtumiseen väsynyt takaisin.

1

Aika välillä lihasmassan ja laihtuminen käytettäessä simulaattori vatsan lihaksia Bradex tapahtuu, koska vastus voima: kallistuu edestakaisin aiheuttaa lihasten rasitusta, joka on positiivinen vaikutus kuvassa.

Työskentely Bradex, voit valita 3 tehotasoilla, jotka vastaavat valmisteluun aloittelija, ammattilainen tai amatööri. "Super paina" tarjoaa näkyviä tuloksia 2 viikon kuluttua koulutuksen.

AB Rocket - toinen erinomainen laite tehon harjoituksia tiedotustilaisuudessa, ja monimutkainen liikunta työstää lihakset takaisin ja pakarat. Tärkeimmät edut AB Raketti johtuu:

 1. Iskunvaimennusominaisuudet, joten voit käyttää AB Rocket aloittelijoille mitään erityistä koulutusta tai vanhuksia.
 2. Mallia on varustettu kääntyvä istuin, joka helpottaa kiertämällä (pääsotaharjoitus pumppaamiseen media) ja mahdollistaa ei tarvitse käyttää voimaa pysyvään nostamiseen.
 3. Voit opiskella kotona, mutta AB Rocket käytetään usein kokoonpanoon kuntosaleja.

AB Rocket auttaa nopeasti pumppaamaan lehdistölle vahvistaa selkälihaksia, lisää tehokkuutta rinteitä ja lyhyellä aikavälillä tarjota vähentää merkittävästi kehon painoa.

Penkkipunnerrus atemi ASB 500

Moderni penkin ja lehdistön atemi (Model ASB 500) - on osoittautunut kouluttaja vuosia, tuli klassikko ammattiurheilijoiden. Verrattuna urheilumatoissa Puristinpöytä avulla saavutetaan erinomaisia ​​tuloksia mahdollisimman nopeasti, joilla on useita etuja:

 • Kun työskentelee penkillä koulutuksessa mukana kaikki ryhmät vatsalihakset, pakarat, selkä, ja jopa jalat.
 • Jos harjoituksen aikana harrastat käsipaino, niin onnistuneesti käyttöön muodossa hartiakaaren ja rintalihasten.
 • Alhainen väsymys, koska riittää 10-15 minuutin oppituntia 3-4 kertaa viikossa.
 • Mallin mukavat tyynyt ja pehmeä kestävä rakenne ja mahdollisuus korkeudensäätö.

Jos ostat atemi ASB 500 ei ole ainoastaan ​​selvittää lihaksia, mutta myös laihtuminen, on suositeltavaa lämmetä saada joukko urheiluvaatteet Hot Shapers (T-paita + housut), joka nopeuttaa rasvan palamista 1,5-kertaiseksi.

Simulaattorin GymBit Wonder Core Smart

Innovatiivinen simulaattori Vander Kor oli ilmestys urheilun maailmassa, mahdollistaa kattavan workout suoraan kotoa. Tärkeimpiä ominaisuuksia Vander Cor ammattivalmentajat kuuluvat:

 1. Kykyä suorittaa voimaa ja sydän.
 2. GymBit malli korvaa 6 simulaattoreita, jolloin työ lehdistön kautta, reidet, pakarat, jalat ja selän lihaksia.
 3. Ergonominen ja kompakti muotoilu simulaattorin vie vain vähän tilaa.
 4. Vastuksen taso on säädettävissä, joten voit valita itse hyväksyttävää kuorman, ja sitten lisätä niitä.
 5. Tällä mallilla voit nopeasti laihtua yksinkertaisesti vähentämällä vetämällä ja lisäämällä useita lähestymistapoja. Jos tavoite - lihakset, se lisää vastustuskykyä ja suorittaa pienemmän määrän lähestymistapoja. Kaikki voit tehdä sen kunnon, sydän, Pilates ja voimalla ilman apua ammattilainen valmentaja!

Simulaattorin GymBit Wonder Core Smart voidaan käyttää naisten ja miesten käyttää puristimen, koulutus hauis ja ojentaja, klassinen harjoitukset "silta" ja "polkupyörä", jalkaprässi, punnerruksia.

Professional kouluttajana lehdistön Rockin Abs - Toinen nykyajan laite, joka pystyy harjoitella edes kouluttamaton henkilö. Rockin Abs sovi ihmisille, jotka ovat liian laiskoja käymään pitkä ja työläs liikunta yksinkertaisesti esittämällä heille epätoivoa. Jos sinulla on kaikki tapahtuu niin, tutustuvat - hyödyt Rockin Abs:

 • Muutaman minuutin harjoittelua päivässä riittää tehokasta käyttämistä vatsalihaksia. Seuraa harjoitus edessä televisioruudun, antaa sille 5 minuuttia aamulla kuluessa +1,5-2viikko nähdä, miten vatsa alkaa kiinni.
 • Sinun ei tarvitse tehdä työtä, koska pisteen eristäminen tekniikan avulla voit tehdä monimutkaista heiluttaen.
 • Voit käydä Pilates, mutta että pitäisi vaihtaa asentoa urheilun laitteita. Saavuttaa tuloksia, suosittelemme luokan harjoitella ja haastavia harjoituksia, kuten kiertämällä, nostojalkoja.

Työskentely paine Rockin Abs, otat vain tarvittavat lihasryhmiä, ja selän ja niskan on mukava tukea. Siksi simulaattori voidaan käyttää kaikenikäisten ihmisten ja kehon tyyppi.

Pyörä simulaattori paina Artist ES-0808

Ja mennään takaisin rullien painaa, kun otetaan huomioon mallin Artist ES-0808. Helppous liikunnan ja koulutuksen puute - se on 2 tärkeimmät kriteerit, jotka ohjaavat ihmisiä valinnassa Artist. Mutta tässä on syytä lisätä myös, että rullat mahdollistavat työstää useita lihaksia:

 1. Ryhmä vatsalihakset, aiheuttaen vatsa vähitellen kiristetty.
 2. Työskenteli olkapäät, rintalihasten ja selkälihaksia.
 3. Sinulla on kyky laihtua selällään ja kädet - alueilla, jotka ovat "ole pronimaet" lukumäärä kasvaa kotikuntoilu.
 4. Kun rulla voidaan käyttää ilman ihmisen muotoa kehon kunto.

Aluksi kunnes lihakset eivät kiinni, ja paino ei tule takaisin normaaliin koulutukseen telalla on suositeltavaa, jos ei päivittäin, niin joka toinen päivä 15 minuuttia. Jälkeen laihtuminen käyttäen telalla 2 kertaa viikossa pitää kehon hyvässä kunnossa.

Simulaattori paina Start Up AB Roller IR97731

Exerciser Start Up AB Roller IR97731 jotain leikkeen, mutta se on polypropeenia, pitää paino 100 kg. Simulaattori Start Up AB Rulla on myös tarkoitus treenata vatsalihaksia, mutta lisäksi hän myös kiristää lihakset takaisin, kädet. Eri luonne koulutusta selviytymään vahvistumisen reidet ja vasikoita, ja edistää laihtuminen.

Tärkein Tämän mallin etuna voidaan pitää sen tiiviyttä. Loppujen lopuksi tämä laite urheilu taitettava ja voi ottaa mukaansa lomalla tai työmatkalla yhden päivän ei irtautumaan liikuntaa.

Työskenneltäessä telalla juoksumatto älä unohda vesi nopeus (2 litraa päivässä) ja proteiinia valikko. Jos painat ja muita lihasryhmiä täytyy kiristää tai luoda mahdollisimman pian, se rikastuttaa ruokavalio ruokavalio. Sitä pidetään rakennuspalikoita, joista rakentuu meidän lihasmassaa.

Virta simulaattori OTO Cruncher CH-1080

Simulaattori OTO Cruncher teho kuormat rocking lehdistölle, mutta se auttaa myös nopeasti ja ilman 3 tunnin koulutustilaisuuksia hallissa laihtua! Tärkeimmät edut tämä malli tulisi sisältää:

 1. Monipuolisuutta ja kyky osallistua koulutukseen, monissa lihasryhmiä (lehdistö, käsivarret, pakarat, selkä, jalat).
 2. Poistaminen ylipainoa, mahdollisuus täydellisen harjoituksen valmistautumaton henkilö.
 3. Helppo taittaa, se voidaan varastoida pienen asunnon.

Painonhallintaan palava palkata 10-15 minuuttia päivässä. Tuloksena saatu ylläpitää riittävää vain 5 minuutin tehon harjoituksia.

Laudat lehdistön PLASTEP PRO - on klassinen urheilua, jonka avulla voidaan suorittaa erilaisia ​​harjoituksia selvittää luonnetta kaikkien ryhmien paina. Penkkipunnerrus on useita etuja, jotka ovat hyvin arvostettuja ammattiurheilijoita:

 1. Selkä on erilaiset kallistuskulmat, jolloin voit työskennellä tehokkaasti kaikki lihasryhmät ja valita liikunnan intensiteettiin.
 2. Hallitus on hyvin kompakti, ja sinun ei tarvitse ladata lehdistölle lattialle, jolla on negatiivinen vaikutus lannerangan ja kaularangan.
 3. Kuorma jakautuu tasaisesti Mezhuyev vino, suora ja kylkiluiden väliset lihakset.

Kaareva Penkkipunnerrus alkaen Sport Elite Model R0910

Kaareva penkkipunnerrus - työkalu paitsi vatsalihakset, mutta myös käsitellä selkäkipu, jossa lannerangan ja jalat. Penkki on ergonominen kaareva muoto, kulma, joka on säädettävissä ja mukautuu fyysiset kyvyt. Penkki on myös pehmeä verhoilu, joka luokkahuoneessa olla varovainen suojata takaisin vahinkoa ja rakkuloita, kuten tapahtuu, kun keinu paina lattialle. On syytä huomata, että penkki voidaan käyttää talossa, jossa on pieniä lapsia, koska sen kaareva muoto ei ole vaarallista.

Penkki Sport Elite auttaa laihtumaan, se vie vähän tilaa, joten voit harjoitella kotonaan, tuhlaamatta aikaa ja rahaa salilla.

Simulaattori lehdistön Sport Elite SE9105

Sport Elite voit työskennellä ja ihanteellisen Kotimedian menot koulutusta vahvuus 20-25 minuuttia päivässä. Tämä malli mahdollistaa ryhmä selvittää kaikki vatsalihasten (vino, suora ja kylkiluiden), joten ääriviivat vaalinut kuutiot näyttävät ensimmäisen kuukauden jälkeen luokkien.

Liikkuva pohja jalkojen ja yksinkertaisuus simulaattorin laite tarjoaa erinomaisia ​​tuloksia muodostumiseen lihaksiston ja painonpudotukseen. Useita liikkeitä seuraa tietokoneella, joka on integroitu Sport Elite, joten ajatukset ovat käytössä vain urheiluun.

Sport Elite mallia voidaan käyttää opettamaan kaikenikäisille. Vaikka et ole aiemmin ollut urheilua kokemus, Sport Elite johtaa lihaskuntoa, ja et tule kokemaan kipua ja väsymystä!

Tyypit simulaattoreita lehdistölle kotona

Kiitos simulaattori lehdistö voi jopa olla kotona saada täydellinen litteä vatsa Esteetön kuutioiksi. Artikkelissa auttaa ymmärtämään, mitkä ovat urheilu yksiköitä koteihin ja miten pumppaamaan lehdistölle käymättä kuntosalilla ja turvautumatta ammattivalmentajien ja hälventää suosittu myyttejä liittyy saada arvokkaiden "kuutiot".

Edut kuntoilulaitteet lehdistölle

Pitääkseen vatsalihaksia hyvässä kunnossa ei välttämättä mene kuntosaleja. Monet kieltäytyvät tällaisesta toiminnasta hyväksi kotona liikuntaa.

Jälkimmäinen on useita selviä etuja:

 • säästöt tilaus kuntosalille;
 • koululuokka useammin;
 • säästää aikaa - sinun ei tarvitse matkustaa kuntosali ja takaisin;
 • aikataulu saliin ei rajoita sinua - voit tehdä milloin tahansa;
 • liikuntaa rytmi ja kun on mieliala;
 • tilaisuus kysyä sen ilmapiiri luokissa - esimerkiksi käynnistä suosikki musiikkia, jne.;
 • hygienia - kuntoiluvälineitä käytät vain;
 • Et häiritse ulkopuolisille;
 • sinun ei tarvitse välittää ulkonäkö - voi harrastaa mukava koti puku;
 • riippumattoman määrityksen kuorman ja kesto istuntoja.

Miksi kehittämiseen lihasten käyttää simulaattoreita

Jos päätät ladata lehdistön kotona, pitää muistaa, että harjoituksia lehdistölle ei aina anna toivottua vaikutusta. Alkuvaiheessa kuorman niitä riittää. Mutta tulevaisuudessa tarvitaan erityistä kuntolaitteita lehdistölle.

Heillä on useita etuja:

 • mahdollistavat suorittaa erilaisia ​​harjoituksia lihakset laadun vauhdissa;
 • tuottava klassinen harjoitukset;
 • mahdollistavat kuormituksen kasvu tasolla;
 • anna käyttää välittömästi kaikki lihakset (obliques, vaihde), ei vain ylävatsan;
 • tehokkaita ja mahdollistavat anatomiset ja biokemialliset ominaisuudet organismin;
 • edulliseen hintaan.

Simulaattorit lehdistölle - koko joukon erilaisia ​​urheiluvälineitä. Tämä kuntolaitteita on erikoistunut ja joilla pyritään ratkaisemaan erityisongelmia. Sen avulla voidaan tarkasti ja tehokkaasti kouluttaa vatsalihakset ja takaisin.

Yksinkertainen, mutta varsin suosittuja urheiluvälineitä lehdistölle. Se edustaa pyörän (joskus - kaksinkertainen), jossa on kaksi kahvaa. Sitä käytetään sekä amatööriurheilijoiden ja koska se vaikuttaa moniin lihasten segmentteihin kehon ja eri elimistön. Keskihinta: 250-700 ruplaa.

Työskentely rulla ei suositella kaikille. Henkilöt, joilla on nikamien tyrä tai usein kipua alaselässä on parempi kieltäytyä näistä harjoituksista.

Se näyttää kuori lauta (kaareva tai suora) rullan jalka. Kokoelma kallistuskulma on säädettävissä. Keskihinta: 1700-5000 ruplaa.

Jos riittävä fyysinen harjoittelu penkki voidaan taivuttaa tai lisäpainoja.

Tämä suspensio silmukka, jonka muoto on ainutlaatuinen pussit kyynärpäät. Ne ovat kiinni kehyksiin. Silmukat ovat itse kierteitettyjä aseet. Stabiiliin asentoon, jonka hidastushaarat viistoon asentoon. Keskihinta: 1000-3000 ruplaa.

Tehokkain liikuntaa - nostamalla jalat Wiese ilman suoraa tukea. Silmukoita voit käyttää vapaa alkuperäiseen asentoon ja vähentää rasitusta kyynärvarren ja olkapään nivelet.

Kartoitus on varustettu kaksi tyynyä ja pehmeät tyynyt jaloille. Tuoli on nousussa ja korkeutta voi säätää. Keskihinta: 8000-20000 ruplaa.

Asentaminen auttaa kehittämään lihaksia vatsa. Se myös vahvistaa takaisin, lantion ja pakarat lihaksia.

Myös hyvä kuntolaitteita lehdistö voi olla tavanomainen rekki ja nojapuut. Jälkimmäinen voi kiinnittää seinälle baaria ja mahdollisuuden suorittaa ylimääräisiä harjoituksia.

Press: mitä sinun täytyy pitää se hyvässä kunnossa

Podkachenny painamalla lisäksi ulkoisen edut ratkaisee useita ongelmia pitää kehon hyvässä kunnossa. Elastinen vatsan on ennen kaikkea suojella sisäelimiin. Se ei salli siirtymisen mahassa, suolistossa, virtsarakossa.

Loppujen lopuksi, kun siirrymme, laitamme vakava remontti sisäelimissä. Tämä johtaa häiriöitä verenkiertoa. Tämä ei salli lehdistön. Hänen estyneenä, se vahvistaa kehon elinten kertynyt rasvaa.

Määritelty paina suorittaa muita tehtäviä:

 • estää taudin;
 • Se tarjoaa happisaturaation sisäelinten;
 • parantaa lihasten koordinaatiota;
 • parantaa verenkiertoa;
 • kehittyy selkärangan ja varmistaa sen oikeaan asemaan;
 • alaselän suojaa ylikuormitusta;
 • yhdistettynä hengitysharjoituksia normalisoi verenpaine;
 • Se luo normaalin vatsan paine kuin varmistaa oikea hengitys;
 • Se pitää mahan venymistä aterian yhteydessä ja edistää nopeaa kyllästyminen.

On olemassa useita viitteitä tehdä harjoituksia suunniteltu toimimaan vatsalihaksia:

 • alentaa vatsan sisä-;
 • rikkominen motiliteettiin;
 • sappitiesairaus;
 • Joskus se auttaa kivuista lannerangan alueella (suhteellinen arvo);
 • taipumus kiven muodostumista;
 • jos ongelmia maha-suolikanavan (gastriitti tai mahahaava, koliitti);
 • maksasairaus.

Vahvat lehdistö on tärkeää, että naisilla. Se auttaa tekemään sikiöön raskauden aikana, ja myös yksinkertaistaa synnytyksestä ja jälkikannosta muodon.

Syyt heikkenemisen vatsalihasten

On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat kielteisesti valtion lehdistön. Lihakset heikentää, tulee kupera vatsa ja roikkuva. Laihduttaminen tai syömällä oikein auttaa vain vähentää kehon rasvaa vatsan, mutta eivät palaa elastisuutta lihaksia. Jotta sävy lehdistön tarvitaan urheilutoimintaan.

Tärkeimmät syyt, joiden on heikkenemisen vatsalihasten:

 • puute säännöllinen liikunta;
 • hypoaktiivisen (liikunnan puute);
 • istumatyö (tämä koskee myös oppilaat ja opiskelijat), jolla on pitkä istuin Rectus vatsan on hiipumassa;
 • huono ryhti;
 • huonoja tapoja.

Erityisen raskaita vahinkoja tupakointi aiheuttaa. Se johtaa muutoksiin solutason lihaksen aineenvaihduntaa. Tupakointi ei salli kehon käsitellä kunnolla proteiinin aminohapot lihaskudoksessa. Se paksuntaa verta ja hidastaa kuljetus ravintoaineita.

Joka kouluttajat voivat tehdä sen itse

Haluttaessa simulaattoreita lehdistölle voidaan tehdä itsenäisesti. Esimerkiksi löytyy paljon askel askeleelta ohjeet suunnitteluun koti Roman puheenjohtaja, penkki lehdistölle sekä vaakapalkeilla ja palkit.

On myös mahdollista käyttää sijasta urheilukanava simulaattoreita improvisoitua.

Päähaitat omatekoinen laitteet - se ei ole turvallinen tai ehkä tuota haluttua kuormaa. Myös kotitekoisia pommeja eivät aina anna riittävää mukavuutta harjoituksen aikana.

Ravistamalla lehdistö, monet ohjaavat virheellistä tietoa. Tämä häiritsee tuottava ja lykkää tulosten saavuttamiseen.

Yleisimpiä myyttejä ovat:

 • Ylemmän ja alemman paina tarvitsevat erilaista harjoitusta. Tämä ei ole aivan totta. Harjoitusohjelman lehdistötilaisuudessa kovia kaikki rectus vatsan lihaksia. Siksi et pysty pumppaamaan erillinen osio sen.
 • Kiertämällä tehokkaampia simulaattoreissa. Tämä on toinen yleinen väärinkäsitys. Vaikutus liikunta on lähes sama, mutta kierre vähemmän turvallinen. Erotuksen aikana vyötäröllä lattiapinnasta, käytetään kuten Flexor lantion. Niiden järjestelmällinen liikarasitukseen vaikuttaa lonkkanivelestä. Tämän seurauksena - selkäkipu. Koska tällainen simulaattoreita kuormitus alenee.
 • Enemmän reps - enemmän kuutioita. Itse asiassa tämä vaihtoehto sopii niille, jotka haluavat saavuttaa litteän vatsan. Jos olet kiinnostunut kuutioita - joudut työskentelemään lisäpainoja. Tässä tapauksessa sinun on tilaa noin 10 toistoa.
 • Voimaharjoittelua polttaa rasvaa. Tämä ei ole niin. Haluttu helpotus saavutetaan ruokavalio.
 • Selkäkipu - rungosta nosto istunnossa. Johtaa epämiellyttäviä tuloksia eivät käytä, ja sen vilpillisen täyttämisen. Vauhti pitäisi olla rauhallinen, älä päivittää tarpeen sujuvasti ilman nykimistä. Sinun ei pitäisi tehdä paljon toistoja.
 • runko kääntyy voimistelu keppi hartioilleen - kapea vyötärö. Vaikutus harjoituksen, itse asiassa pieni. Lisäksi Nopeatempoinen huono vaikutus alaselän.
 • Koulutuksen tulisi olla päivittäin. Tämä ei ole niin. Lehdistö täytyy levätä. Siksi kolme tiiviin harjoittelun viikossa olisi riittävä.

Rock lehdistö on hyväksi terveydelle ja vahvistaa koko kehon. Voit tehdä sen kotona. Tärkeintä - suorittamaan kaikki tehtävät selvästi ja oikein, jotta ei aiheuta haittaa kehon ja tehdä käyttää tuottavin.

Yrittää ottaa rauhallisesti eikä peretruzhdaetsya lihaksia. Tulee 3 kertaa viikossa. Jos mahdollista - tehdä simulaattoreissa. Ne lisäävät tuottavuutta, jotta oppitunteja tehokkaammin ja mielenkiintoinen.

 • Ambisport - tehokas kuntoiluun © Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaalia tältä sivustolta on kielletty.

  Valitsemalla kouluttaja laihtuminen vatsa ja sivuille - swing lehdistö kotiin!

  Mielenkiintoista odottaa sinua artikkelissa?

  Osallistu urheilullinen harjoituksia ei voi vain olla huoneen valmentaja käyttäen vieviä simulaattoreita. Kompakti kuntoilulaitteet laihduttaa vatsan ja puolin anna järjestää hätävara kuntosalille suoraan kotoa.

  Valitse tehokkain liikuntaa laihtuminen kotona auttaa suosittelut ihmisiä kokeilla niitä itse. Kuitenkin lisätietoja tulisi tutkia erikseen, enemmän siitä, mitä olemme ja mitkä ovat kodin kuntolaitteita päästä eroon ylipainosta, lukemista.

  Lisäksi suosittelemme lukea materiaalia miten swing lehdistölle kunnolla.

  Simulaattori painaa Ab Rocket Twister

  Mukava kouluttaja laihtuminen kotona. Se näyttää epätavallista, kuin outo korkean karmituoli. Istuin kahvat viidellä eri pehmeitä teloja, jotka täytyy pysyä alle takaisin. Tarkoitettu raskaaseen vauhdissa paina. Merkityksessä tämä malli on, että koulutuksen aikana rullat pidetään hyvin takaisin ja kaulan. Tämän seurauksena nämä osat eivät kireät, ja koko kuormitus menee erityisesti lehdistölle. Oppitunneilla, voit säätää rullat erikseen. Selkänoja on säädettävissä, myös on useita säännöksiä.

  Tietenkään emme voi täysin väittää, että Ab Rocket Twister paras kouluttaja laihtuminen kotona, vaihtelevia arvioita siitä. Se on etunsa ja haittansa.

  Se vie paljon tilaa, sivukahva pikemminkin haitata eikä kovin lujasti kiinnitetty istuin itse. Kuitenkin hyödyt ovat huomattavat:

  • Toimii yksinomaan paina;
  • Ei väsymys takana ja kaulan;
  • Sopii naisille ja miehille.

  Hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat vakavasti pumppaamaan lihaksia lehdistölle ja tilavat huoneet.

  Ja tässä video simulaattorin Ab Rocket Twister:

  Simulaattori painaa Ab Circle Pro

  Koulutusta simulaattoreita laihtuminen naisten ja miesten voi helposti siirtyä talon, jos ostaa urheiluvälineitä. On hyvä harjoitus reidet, pakarat painamalla. Hänellä on 3 eri kuormitus, on mahdollista kokeilla kaikkea ja valita sopivin.

  Laite on tietokoneistettu, suunnittelu pieni osa näytön, se heijastaa määrä liikuntaa ja polttaa kaloreita. Ymmärtää, miten käyttää tätä simulaattori laihtumiseen vatsa ja sivut, on tarpeen lukea ohjeet. Se kaikki melko käytettävissä kuvattu.

  Lyhyesti, on Ab Circle Pro on kahdentyyppisiä harjoituksia voit tehdä: lehdistölle ja reidet pakarat. Poseeraamaan tekevät odottamaton, on välttämätöntä, polvillaan ja pitämällä simulaattori kynä, siirrä tietyllä tavalla. Itse asiassa kaikki liikkeet tehdään jalat ja lonkat. Valmistaja kertoo, että laite voidaan tehdä 3 minuuttia päivässä, saada hieno tulos. Teoria voi tarkistaa säännöllisin työllisyyttä.

  Yleensä se on melko hyvä kouluttaja laihtuminen kotona. On kuitenkin mahdollista laskea, jos käytät vialla. Tasapaino voi olla tässä asennossa ei ole ketään. Se ei ole suositeltavaa työskennellä hänen kanssaan, jos on taipumusta huimausta.

  Ja tässä video simulaattorin Ab Circle Pro:

  Simulaattori lehdistön Wonder Core Smart

  Se on yksinkertainen rakenne, kevyt ja pienikokoinen. On aiheellista korvata standardin harjoituksia kuntosalilla laihtua naisten työskennellä vain yhden laitteen mukava. Se on vain pieni alustan ja kaiteet, jotka on kiinnitetty ihanan pehmeitä tyynyjä. Säännöllisessä käytössä simulaattorin avulla:

  • Säätää paino;
  • Pumppaamaan lehdistö;
  • Parantaa lonkan linja;
  • Vahvistaa pakarat;
  • Kouluttaa lihaksia aseiden;
  • Treenata jalkojen lihaksia;
  • Hieronta takaisin.

  Sopivasti yksi malli voi korvata useita erilaisia ​​simulaattoreita. Valitsemalla juoksumatto on paras kotiin laihtuminen, kannattaa kiinnittää huomiota Vander Cor Smart. Se sopii aloittelijoille maailmassa urheilun ja ammattilaisille. Tällä laitteella, voit tehdä paljon liikuntaa luonteeltaan erilaisia, voimakkuus ja tehokkuus.

  Vaikka hänkin on sen pieni haittoja. Esimerkiksi se voi harjoittaa vain ne, jotka painaa yli 120 kg. Joukko harjoituksia melko vaikea hänelle keksiä omia, täytyy ottaa yhteyttä ohjaaja.

  Ja tässä video simulaattorin Wonder Core Smart:

  Ne, jotka ovat aktiivisesti etsivät tehokkainta liikuntaa laihtuminen kotona, todellinen suosittelee harkitsemaan tätä kiinnostava vaihtoehto vahvistamiseksi takaisin ja paina. Suunnittelu ei ole liian vaikeaa: alustan, kolme riviä rullia selälle, tuki, joka pitää niitä ja pyörät. Houkuttelee että rakenne voidaan kääntää 360 astetta säätää intensiteetti liikuntaa.

  Kun luokat toimivat obliques, alaselän ja abs. Epämukavuutta niskan ja selän ole apua rullat. Valmistajat lupaavat hyviä tuloksia viikon rasituksen jälkeen laitteen laihtuminen. Naisten ja miesten Yhteensä Cor on yhtä helppo käyttää. Niistä puutteet voidaan todeta vain yhdenmukaisuuden harjoituksia.

  Ja tässä video simulaattorin Total Core:

  Vinkkejä valita lemmikin simulaattorit

  Kysymykseen siitä, mikä on parasta kotiin exerciser laihtua, on vaikea yksiselitteisesti oikean vastauksen. Mutta on olemassa muutamia vinkkejä. Miten käyttäytyä, kun valitset?

  Ennen kuin ostat, sinun on selvitettävä, mitä tavoite on: poistaa vatsa pumppaamaan lihaksia tietyssä paikassa tai saavuttaa yleinen sävy. Jos tehtävä on vain tuoda lehdistölle tilaan elastisuus, se kestää yhdenlaisen simulaattoreissa. Kun prosessi taistelua kaunis elin, jopa kädet ja jalat hyvässä kunnossa, katsotaan kotikäyttöön melko monimutkainen rakenne.

  Määrittämisen jälkeen varten valinta-algoritmin on:

  • Nähdä ulkonäkö. Katso kaikki yksityiskohdat, kuvitella, miltä se näyttäisi kotona.
  • Touch simulaattori. Tuntuu laatu pintoja. Tarkista laitteet. Tutkia, miten kerätty, purkaa, säätää.
  • Katso, miten se toimii. Katsokaa käsikirjasta, kierre yksityiskohta, muuttaa asetuksia säätää tasoja. On toivottavaa testata vahvuus alustan, kahvat, rullat tai muita elementtejä.
  • Yrittää työskennellä kaikkien kouluttajien laihtumiseen vatsan ja kylkien, jotka alunperin piti. Tehdä niistä enemmän liikuntaa, varmista, että ei siis aiheuttaa kipuja.

  Lue arviot, jotka ovat jo käytössä. Selvitä, mitä ongelmat ovat ja ammattilaiset. Kuitenkin valita itselleen parhaiten kouluttaja laihtuminen kotona arvion eivät täysin luottaa. Oikea luottaa enemmän tunteitaan, aseta laite ominaisuudet ja vaatimukset sen tehokkuutta.

  Eri kuntoilulaitteet laihduttaa kotona omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet ja heikkoudet. Yksi ja sama laite erilaisia ​​vaikutuksia ihmisille eri kuntoa. Joten valinta paras simulaattori itse on otettava vastuullisesti. Myös valinta kouluttajien neuvoa ottamaan ammattivalmentajien, ne auttavat sinua valitsemaan kuori sinulle yksilöllisesti.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  + 6 = 11