House of säiliöt kädet

Käytäntö rakennuksen asuntoa kuljetussäiliöissä

Building block säiliöitä käytetään toisinaan kesähuvilasta ja pientaloihin. Keveytensä ansiosta säästää rahaa rakentamiseen pohjan jopa 20% varoista. Tällaisten rakennusten sopiva lohko tai ruuvi pino-perusta. Lisäksi modulaarinen talot itse, on lähes valmis siirtymään lohkot, on huomattavasti halvemmalla kuin tiili tai puuta. Voit rakentaa talon säiliöstä kuin kauden suojaa puutarha ja jopa muodossa täyden lämmitettävän huoneen talven oleskelunsa aikana.

Edut ja haitat pakkauskoot talot

Modulaarinen koteihin lohkon astiat ovat valmiiksi asennettuina eivätkä vaadi arkkitehtoninen yhdenmukaistamista, mikä on tärkeää myös kustannusten kannalta. Block kontit on jo varustettu kaikki elementit viestinnän ja tarvitsee vain kytkeä. Yhdistämällä useita moduuleja, voit luoda rakennuksia eri kokoonpanoissa jokaiseen tarpeeseen.

Astioiden voi rakentaa talon tai mökin täyskäsi

Toinen etu moduulirakennelmien on niiden siirrettävyys. Ne voidaan kuljettaa minne tahansa käyttämällä eri liikennemuotoja, ja nopea asentaa ja purkaa. Modulaarinen koti voidaan sovittaa mihin tahansa ilmasto-olosuhteet, niitä käytetään lämpötilassa, joka on -70-60 astetta ja tuulen nopeuden ollessa 125 km tunnissa.

Tärkeimmät edut rakentamisen lohkon konttien:

 • Talonrakennusta lohkon konttien tehdään lyhyessä ajassa - yhdestä viikosta kuukaudessa.
 • Mahdollisuus käyttää ja eristyksen sisälle taloon talvella.
 • Voit tehdä majakka perusta lohkoja ja paalut.
 • Mahdollisuus rakentaa ympäri vuoden.
 • Liikkuvuus, helppo kuljettaa kontteja.
 • Ready-viimeistely moduulien sisällä, houkutteleva ulkonäkö.
 • Voimakas rakentaminen ja purkaminen tarvittaessa.
 • Tulenkestävä päällyste sisä- ja säiliön ulkopuolella.
 • Mahdollisuuden mukauttaa kotelon kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin.

säiliön rakentamiseen voidaan käyttää milloin tahansa aikaan vuodesta

 • Inner leikata moderni laadukkaita materiaaleja.
 • Nopea ja helppo yhteys veden ja sähkön.
 • Voidaan asentaa lattialämmitys.
 • Kestävyys lohko kontteja, jonka avulla on mahdollista pidentää käyttöikää jopa 50 vuotta
 • Suhteellisen edullinen hinta teosten kokoonpano, kyky rakentaa kustannustehokkaasti perusta. Massa merkityksetön lohkot (2-4 tonnia) ja ei vaadi vahvistamista perusta.
 • Mahdollisuus konfiguroinnin ja luoda monimutkaisia ​​kuvioita.
 • Tarkka sisämitat. Seinät Näiden rakenteet ovat pystysuorat, he eivät tarvitse tasolle ja viimeistely.
 • Vahvuus seinät ja suojaa tunkeutumista rosvot.

  Astioiden voi rakentaa talon minkä muotoinen

  • Suuri lämmönjohtavuus runko, tarve pitää lisäeristys.
  • Eristäminen liuotinhöyryn kuumennettaessa kotelo.
  • Kireys, ettei painovoimainen ilmanvaihto.

  On olemassa kahta päätyyppiä säiliöitä, joita käytetään usein talonrakennusta. Niiden pituus on 20 tai 40 jalkaa, ja paino - 2,3 ja 3,9 tonnia.

  1

  On toinenkin tyyppi kontti - 45-jalka rakenne, jossa todettiin sovellus viime vuosina. Sitä voidaan kuljettaa auton perävaunussa, mutta toisin kuin heidän vähemmän kilpailukykyisiä kollegansa, se tarjoaa erinomaisen työtilan. Olemuksellaan perävaunussa on sovellettu harvemmin, mikä lisäsi yritysten välisen kilpailun tavaraliikenteen.

  Säiliö on valmistettu vahvasta teräksestä metalliseos, jonka avulla on mahdollista asentaa sen useita rivejä. Kuitenkin yksityinen rakennusalan luomaan nopeasti malleja epäkäytännöllinen.

  Moninaisen vaihtoehdot kuljetussäiliöistä ei rajoitu 20, 40 ja 45-jalka lohkoja. On erityisissä säiliöissä: säiliöt kaasumaisten ja nestemäisten aineiden, jääkaapit, alustat, laatikot eläinkuljetuksia.

  Mielenkiintoisia esillä taloja estää konttien

  Rakenna edullinen, mutta mielenkiintoinen lomamökki lohkon kontti on helppoa. Voit ostaa yhden tai kaksi säiliötä, ja aseta ne kirjaimella T- tai G laittaa rinnakkain ja niiden välissä tekemään tilava, lasitettu huone mahdollisimman paljon. Yhdessä kappaleessa käytetään makuuhuonetta, ja toisessa tekemään keittiö ja kylpyhuone. Keskellä huonetta rakentaa olohuoneeseen. Jos näin kodin rakentaa kaltevan katon, tärkein katto huone on suurempi kuin muualla.

  Mielenkiintoinen julkisivu tapahtuu, jos kaksi tai useampi säiliön liikkumaan toistensa suhteen.

  Suurperheille voidaan kartanotunnelmasta kolmikirjaiminen P sijaitsee korttelin kontteja. Pihalla voit luoda lasikattoon, tai rakentaa pergola, kietoutuvat viiniköynnöksiä ja kiipeily kukkia.

  Jos maa-alue on niin pieni, että on mahdotonta sijoittaa kaksi konttia rinnakkain, ne voidaan laittaa toisistaan. Ylemmässä kerroksessa voi olla täysin itsenäinen ulomman portaikko ja yhteydessä pohja.

  Pienellä alueella voit rakentaa kaksikerroksinen talo astioiden

  Kiistaton etu näistä taloista on tiiviyttä ja kyky sijoittaa ne pieneen ja joskus ei-standardi juoni. Ominaisuudet paalun ja sarake emäkset - mahdollisuus rakentaa perusta lähes kaikille pinnoille. Säiliö voi järjestää majoituksen alueilla tahansa ilmastossa: do seinän eristys ja moderni lämmitysjärjestelmä.

  Huolimatta kaikista näistä eduista, ympäristömme tämäntyyppinen asuminen ei ole suuri kysyntä.

  Vaiheiden rakentamiseen Kontin

  Tällaiset talot on tehty hyvällä maulla, voi näyttää paremmalta kuin tiili ja puurakennuksia. Runsaasti lasia, avoin seinät ja ikkunat yhdessä pystysuorassa puutarhanhoito antaa rakennuksen ilmava ja sulautuu ympäröivään luontoon. Jos tyyppistä materiaalia, josta säiliö ei ole kovin miellyttävä omistaja, niin virheellisesti toteutettu viimeistely kätkee todellista eräänlainen rakennus- ja tehdä se näyttää talon tavanomaisista materiaaleista.

  1. Ensinnäkin pitäisi suunnitella rakentamista ja luoda perusta. astian painoa on noin 2,3-3,9 tonnia, joten se ei ole kuormittaa perusta. Se voidaan asentaa jopa heittoliina mailla. Tällaisen koti sopiva lohko tai pylväsmäinen paalut. Täytettäessä columnar perustan täytyy vapauttaa venttiilit hitsaus niihin astioihin.

  Rakentaa, voit rakentaa laiturin perusta kodeissa

 • Säiliöt tulee olla varma hoitoon ruosteenestoaineella. Tätä tarkoitusta varten, ensimmäinen kerros punainen rautaoksidi, ja sitten johtaa.
 • Jälkeen konttien maalla tarkoitettu talonrakennusta, ne saatetaan aikaisemmin valmistetun alustan. Päätyttyä kokoelma yleinen suunnittelu on välttämätöntä hahmotella tulevaisuuden ikkunat ja ovet. On tarpeen juottaa ulkoseiniin. Tämän jälkeen sinun pitäisi edetä kanssa sisustus. Seinät on leikattu ikkuna- ja oviaukot. Joissakin tapauksissa, puhdistaa yhteinen seinä, edelleen vahvistaa säiliön säteen kanavia.

  House of lohkon konttien antaa joitakin tilaa luovuudelle ja jonka avulla hän voi rakentaa mitä haluat koosta ja mahdollinen mukavuus. Kaikilla ei kuitenkaan päättää niin tehdä, koska talo on hyväksytty pysyvän oleskeluluvan valmistamasta ympäristöystävällisempiä materiaaleja. Mutta aina tulee olemaan ihmisiä, jotka rakentavat talon kontit tuntua houkuttelevalta, paitsi erittäin edullinen vaihtoehto.

  House of kontti meren omin käsin

  Talot kuljetussäiliöistä Venäjällä on viime vuosina tullut yhä suositummaksi. Ne maksavat melko halpoja, mutta kaikki ei liity vaikeuksia. Tämä tekniikka on tullut meille muista maista, joissa ihmiset eivät ole tottuneet rahaa turhaan. Ne säästävät kaikesta, ostaa asioita myyntiin ja useita kertoja kierrätysmateriaaleja.

  Jos sinäkin sai ajatuksen luoda tällaisia ​​koti, joka aikoo asentaa maassa, voit käyttää rautasäiliön, jonka pituus on 12 m. Paino tämä tuote on sama kuin 4,5 tonnia. Jos ajattelemme tulevaisuuden koti säiliön osassa, sen mitat ovat seuraavat :. 2,7h2,4 m astian pinta on 30 m2. Tätä voidaan verrata ala täysimittainen studiossa. Jotkut perheet käyttävät useita kohdakkain säiliöitä, käytetään niitä väliaikaiset asunnot kunnes ei ole mitään keinoa saada hänet paikalla kaupungin. Monet heistä eivät usko, että tällainen päätös voi olla hyötyä, koska elämä maassa - se on raikasta ilmaa.

  Jos päätät rakentaa talon pois kuljetussäiliöistä, selostuksia tällaisten asuntojen tulisi aloittaa lukemisen. Kuluttajat sanovat, että malli on yksinkertaisesti siirretään paikasta toiseen, mikä on erityisen tärkeää silloin, kun vallitsevat maanjäristyksiä, hirmumyrskyjä ja muita luonnonkatastrofeja.

  Kuluttajat on myös se, että säiliö, tarvittaessa, voidaan verhoilla ulkopuolella ja sisäpuolella, ja sitä voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja mukaan tyypin sivuraide ja Kipsilevy. Tämän seurauksena se voi saada asuntoja, joka ulkonäöltään on käytännössä ei poikkea perinteinen maalaistalo.

  Viime vuosina tullut yhä suositummaksi koti kuljetuskonteissa kuva, joka näkyy tässä artikkelissa. Käyttäjien mukaan tämä johtuu siitä, että eivät tunkeudu hyönteisten ja jyrsijöiden. Muun muassa säiliö voidaan käyttää tilapäisen oleskeluluvan kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Mutta jos talvella ulkolämpötila laskee kriittiselle tasolle, tulevaisuuden koti on suositeltavaa eristää.

  Kustannukset, koska ostajat sanoa 3 kertaa pienempi verrattuna muihin teknologioihin. Säiliö voidaan käyttää yhdessä tiili, betoni ja muut rakennuksen moduuleihin, joka tekee tällaiset päätökset universaali.

  Suorittamaan rakentaminen kestää vain muutaman kuukauden, ja jos rajoitamme minimi maaliin, viimeistely työ voi olla vain pari viikkoa. House kuljetussäiliöistä, joka on kuva artikkelissa, pääsääntöisesti ei ehdota tarvetta perusteellisesti kaiken perusta. Perustaa tällainen rakenne voidaan ennalta tiivistetään maahan.

  Ostajat valitsevat yhä useammin tällaisia ​​suunnittelupäätösten maan, ja myös niiden syistä, että niitä voidaan käyttää paitsi asuntoja, mutta myös muodossa Business Objects pristraivaya moduulit olemassa olevaan kotiin. Yleisesti käytettyjä kontteja pakastamiseen maaperään. Usein rakentamasta asumistaan ​​tukikohtia Etelämantereen ja pohjoisessa, ja se on yleensä käytetään konttien merikuljetuksiin.

  Valmistelu työkalut ja materiaalit

  Jos päätät rakentaa talon pakkauslaatikosta on tarpeen laatia erityinen joukon työkaluja ja materiaaleja, kuten:

  • puutavara;
  • aluksella;
  • Lastulevy;
  • ruuvi;
  • sinkitty;
  • teräsbetoni paaluilla;
  • LVI pultit;
  • aaltopahvin;
  • mineraalivillaa;
  • hitsaamalla;
  • Geigerlaskuri;
  • bensiini generaattori;
  • ruuvimeisseli;
  • Bulgaria.

  Rakentamiseen täyskäsi on parasta käyttää kaksi säiliötä. Palkki tulee olla neliömäinen poikkileikkaus. Tarvitsevat levyt, niiden pituuden tulisi olla 6 m ja 8, ensimmäisessä tapauksessa, mitat ovat yhtä 15h2,5 cm, toisen - 10x4 cm.

  1,3 cm ruuveja käytetään kiinnittimiä. Mutta lastulevyn valmistuksessa materiaali on leikattu pois mitat ovat seuraavat :. 27,5h12h1,6 cm tarvitaan 6-m teräsbetoni paaluilla neliö. Valitsemalla aluslaudoitus, kannattaa mieluummin tuotemerkki C-10. Kulmahiomakoneiden 30 on tarpeen valmistella 20 cm: n levyjä.

  Kun talo on rakennettu säiliöstä meren, voit ostaa vain kaksi rakennusta, osto- ja toimitus, joka maksaa 100 000 ruplaa. Tämän jälkeen tuote on tarkastettava säteilyä. Keskimääräinen Venäjän leveysasteilla 35 mikro-röntgen tunnissa. Rakentamisesta monoliittinen perusta on kieltää, koska se melko pian peitetty halkeamia ja purista pohjamaalin alla.

  Pohjan tulee olla yhtä helppoa kuin tulevaisuuden rakentamiseen. Jos käytön aikana olet silti huomata, että talo alkoi vajota, se voi yksinkertaisesti poimia. Ensimmäinen vaihe on tarpeen valmistella perusta järjestely tahansa peti inerttisen materiaalin on soraa tyyppi. Se paalut asennettu, niiden välisen etäisyyden on oltava 6 m. Sen seurauksena, sinun pitäisi saada täydellinen neliön muotoinen.

  Nostaminen talon merikonttiin, joudut asentamaan suunnitteluun käyttäen nosturin koska tuotteen paino on varsin vaikuttava, ja enintään 6 tonnia. Kun asennus on valmis konttien hitsattiin yhteen hitsauskone tai bensiini generaattori. Nämä teokset suositellaan ammattilaisia, jotka voivat polttaa väliset liitokset konttien kehä.

  Toteuttaa sisäisiä ja rakennuskoneita katon

  House of merikonttiliikenne ei ole niin mukava, jos ei päällystää seiniä sisälle. Tehdä tämän käyttäen Kulmahiomakoneen on tarpeen poistaa tarpeettomia osia sisäseinät, leikkaus ikkuna- ja oviaukot. Jos rakentaminen tapahtuu kesällä, sitten päivällinen on liian tukkoinen. Siksi työskentelee kulmahiomakone tarpeen suorittaa illalla tai aikaisin aamulla, kun iltapäivällä, voit aloittaa asettamalla ristikot katon ja rakentaminen ullakon kehyksen.

  Sillä ullakko on käytettävä palkit neliöleikkausta kanssa puolella 10 cm. Ennätykset Näiden elementtien säiliöön on ruuveilla, kun keskenään he voivat ottaa yhteyden LVI ruuvilla. Kun ullakko runko on valmis, voit aloittaa asennuksen kattotuolien katon.

  Kunkin palkin pituuden tulisi olla 8 m, ilmaistaan ​​tarve asianmukainen valinta levyt. Muussa tapauksessa ne on rakennettava yhdessä. Liitäntä tehdään ruuveilla, naulan tulee hävittää, koska ne eivät ole yhtä luotettavia.

  Kun talon merikonttiin omin käsin valmis orret tarvitse varustaa laatikon käyttäen 6. aluksella. Päällekkäin ohutlevyn. On mahdollista antaa enemmän ja höyrysulun, kalvona voidaan käyttää. Joskus käytetään putkien asennus- tekniikkaa katolle ilmanvaihtoa.

  Ensimmäisessä tapauksessa materiaali on sijoitettu laatikon ja teräslevyt. Kun taas toinen menetelmä on elementti- putkien kahdella sivulla rungon katon alla. Putket on pituus on 40 cm ja halkaisija 10 cm. Reiät tämä pitäisi tehdä etukäteen. Putkille ei tarvitse sulkea talven, koska ullakko käytetään vain kesällä.

  Kuten käytäntö osoittaa, ensimmäinen menetelmä höyrysulku edullisin ja helppo toteuttaa. Jos liian ovat päättäneet rakentaa talon pakkauslaatikosta kädet, sinun täytyy saada tosissaan materiaalivalinta katon. Terästä käytetään tähän usein, koska se on edullinen, mutta aikana tuuli ja sade on erittäin äänekäs. Asiantuntijat suosittelevat käyttäen pehmeää materiaalia Ondulina tyyppiä.

  Eristys, verhous ja sisustamiseen kotona

  Ennen eristys on asennettava orren palkit neliön poikkileikkaus sivulta 6 cm. Etäisyys osien välillä, tulisi olla 90 cm. Kiinnikkeet suorittaa ruuveja, jotka ajautuvat säiliön seinämän. Sitten, aikana ovat mineraalivillalevyjä, jotka on sijoitettu tankojen väliin. Tehdä niistä ihanteellisesti seisoin rima tarvittavat tekijät käyttävät levyjä ulottuvuuksia. 6h100h300 katso välit baareja tarkoituksellisesti huonommin mineraalivillaa vuodepaikkaa.

  Sitä voidaan käyttää ulkokuori aaltopahvin, jonka pitäisi olla vaaleita sävyjä. Se on kiinnitetty PurLine ruuveilla. Sisustustöitä melkein ei poikkea ulkokuori. Sillä tämäkin kun kiskot, jotka muodostavat perustan rima, ja mineraalivilla. Kuitenkin, lopuksi, lämpöeristekerros on suojattava lastulevyn arkkia. Niiden välillä pitäisi jättää pieni rako, jonka paksuus määrä on 1,5 cm. Sen jälkeen, se on täynnä rakenne vaahto, mikä sulkee pois pöly sisälle taloon.

  Jos päätät rakentaa talon pois kuljetussäiliöistä, sitten seuraavassa vaiheessa ikkunan aukot on asennettava triple-ruudussa ikkunat. Lattiatasolla eristys on tarpeen käyttää perinteistä järjestelmää, johon kuuluu asennus sorvaamalla ja jossa eriste. Tämän jälkeen kerros, jota käytetään levyt mitat ovat seuraavat :. 15h4 cm niiden päälle voidaan laittaa lastulevyn.

  Lämmönlähteenä kotiin astian käyttö voi olla uuni, joka on sijoitettu suoraan metallisen pohjan. Käyttö ei ole välttämätöntä, että tämä perusta. Jälkeen, kun säiliö on riittävän korkea lujuus kestämään sellaisia ​​kuormia. Se on rauta laatikko, joka ei merkittävästi poikkea kanssa uuniin.

  Mutta vuotta myöhemmin asettuu hieman säiliössä eteläpuolella, koska maa lämpenee nopeammin. Tilanteen korjaamiseksi, toinen puoli konttinosturi tunkki ja laittaa jalkakäytävä neliö laatta puolella 50 cm.

  Jos et halua sitoutua rakentamisen oman, voit ostaa valmiina kotiin pakkauslaatikosta. Muuten se on tarpeen säätää edelleen ja viestintää. Ne olisi vahvistettava erityisissä kanavilla, luopumatta asennustenologialla pitkin ulkoseiniin. Tämä varmistaa ja tehdä talon näyttää enemmän siisti. Jos halutaan, voidaan järjestää ja viemäriverkkoon, tämä on tehty pohjaan säiliön aukon, jonka läpi putki johtaa kaivettua viemäriin.

  Osto valmiiden asuntojen säiliöstä

  Nykyään taloja rakennettu kuljetussäiliöissä avaimet käteen. Niiden arvo voi olla erilainen. Markkinoilla löydät talon kiinalaisten ja venäläisten tuottajien. Jos asuntojen mitoitettava 2,5h4 m eristys ja viimeistely, sitten maksaa siitä on 90 000 ruplaa. Tämä riittää tekemään hänestä mukava harvat.

  Jos et osaa tehdä kodin merestä kontti, voit ostaa ja kalliimpia ratkaisu jonka mitat ovat seuraavat: 2,5h8 mm. Tällöin asuntojen joutuvat maksamaan 170000 ruplaa. Mutta sen edut ovat suihku ja LVI. Tarvittaessa talossa voi liikkua mihin tahansa sopivaan paikkaan, mutta tämä on tehtävä hyvin varovasti.

  Talot kuljetussäiliöistä ja kuuluisuuksia, jotka ovat suunnitelleet

  Äskettäin varsin suosittu talon Sea Containers, kuuluisuuksia vielä nykyäänkin niiden suunnitteluun. Yhtenä suosituin näistä rakennuksista seisoo talo San Jose, mikä oli arkkitehti Benjamin Garcia Saxe. Hänen mukaansa rakentaminen säästää aikaa ja rahaa, mutta se on myös ympäristöystävällinen. Tämä koti pari huonetta, jotka maksavat ostaja $ 40.000 mutta jos tarkastellaan huonekaluja, voidaan väittää, että hänen omistajat ovat käyttäneet paljon enemmän. Ulkoseinät ovat appelsiini, ja etuosa lähes kaikki lasista. Jokainen huone on täynnä valoa ja herättää tunteen leijuu ilmassa.

  Taloja kuljetussäiliöistä, joka on houkutteleva ulkoasu tahansa ostaja, on suunnitellut arkkitehti Bernard Morin, jota käytetään rakentamiseen 7-laatikot, jotka on yhdistetty toisiinsa asymmetrinen muoto. Tämän seurauksena saimme luksushuvilan, kokonaispinta-ala on 300 m2. On neljä suurta makuuhuonetta, parveke, portaat ja tilava eteinen. Ulkokuori on valmistettu luonnon materiaalista terrakotta väri.

  Luovuttamisesta joitakin muita suosittuja taloja astioiden

  Talot kuljetussäiliöistä avaimet käteen voi nyt ostaa lisää ja asukkaat Santiago, koska mukana suunnittelussa Sebastian Irarrázaval Arkutektos. Yhdelle kodeistaan, hän otti 12 säiliöitä, joiden onnistui siirtymään 350 m2 alueella. Ikkunoista kunkin komanty upeat näkymät, joten tämä kotelo voidaan kutsua taideteos.

  Arkkitehti suunnitellut sisäala siten, että kaikki huoneet ovat hyvin eristetty toisistaan ​​ja niiden väliset siirtymät ovat lasia. Crossing tämä tila, kuten henkilö on muutaman metrin korkeudella maasta. Kaukaa, tämä talo näyttää hyvin epätavallinen ja muistuttaa kolme lohikäärmeitä, liukastuminen alas rotkoon.

  Talot kuljetussäiliöistä kylmä ilmasto on kehittää ja suunnittelee arkkitehdiksi Texas. Ulkoisesti, yksi hänen talojen näytti hyvin epätavallinen, että puutarha sijaitsee katolla. Vaikka sisällä, voit tarkkailla terassille, jonka ylittyessä ulottuu kaunis puutarha.

  Yksinkertaisempia ratkaisuja tarjoamia yritys suunnittelua, "Price Street Projects", jossa talon säiliöiden lähes ei eroa jälkeen muutoksen. Huonetta tässä tapauksessa ei ole niin eristetty, niin onnistuu luomaan laajaa aluetta. Yhtiön asiantuntijat ovat käyttäneet yksi hankkeista kolmen säiliöitä, jotka on liitetty toisiinsa muodossa kirjeen G. Mutta näkymä ikkunoista on hyvin viehättävä, koska kotelo sijaitsee edessä viihtyisä terassi.

  Ulkomailla, koti merikontteja ovat epätavallisia eikä aina halpaa. Venäjällä tällainen kotelo on matalat ratkaisuja ja soveltuu normaaliin tavalliselle kansalaiselle, joka haluaa tehdä loma pois kaupungista mukavampaa. Valmis malleja kotimarkkinoilla ovat halvempia verrattuna niihin, jotka on rakennettu yksityisten mestareiden itse. Tämä johtuu siitä, että tehdas malli on melko yksinkertainen, mutta ilmeisesti eivät näytä yhtä houkutteleva.

  Jos haluat rakentaa oma, voit päällystää sisälle taloon ja ulkopuolella sellaisia ​​materiaaleja, jotka haluat. Lisäksi varustaa sisätila voit itse. Seurauksena tästä rakentamisen joutuu maksamaan 300 000 ruplaa., Mutta se on perusteltua useita vuodenaikoina. Ja on mahdollista tallentaa inventaario, joka on vartioimatta maa ei voi lähteä nyt tarvittaessa.

  House meren kontin omien

  Talon merestä säiliön täysin yllä vielä kylmässä ilmastossa aikana laadukasta työtä lämpenemistä. Kun lämpimämmässä ilmastossa eristystyön ei tarvitse toistaa. Rakentaminen rakennukset Merikontin voivat merkittävästi säästää kustannuksia, tällaiset rakenteet ovat riittävän vahvoja. Aineistosta voi rakentaa taloja useassa kerroksessa, jossa säiliön kiinnitetty toisiinsa hitsaamalla.

  Kolmiulotteisensuunnittelu säiliöistä on monenlaisia, mutta niiden osia erikseen. Tämäntyyppisen rakennuksen on tarpeen laskea tarkkaa kuormitus ja rakentaminen perusta. Sinun on ensin luotava rakenne suunnitelma huonetta, jotka sijaitsevat kätevästi sekä määrittää rakennuksen pinta-ala. Luoda sellainen suunnitelma voit ottaa yhteyttä erityinen palvelu, jossa ammattilaiset auttavat pidätte kaikki yksityiskohdat. Samanaikaisesti tunnistaa kaikki kuorma, tarvittava viestintä, ja määrää tarvittavien materiaalien.

  Rakentamiseen rakennuksia valmis hanke, rakenne osoittautuu vahva, luotettava, ja on kaunis ulkonäkö. Malleja voidaan yhdistää käyttämällä säiliöitä ja muita materiaaleja.

  Tuotannon aihion suoritetaan, jotka tarjoavat lämmitys, ikkunat, ovet, sähköjohdot, lattia ja karkea ulkonäkö. Tällaiset aihiot tuodaan rakentamisen alalla, ja sitten kerätään yksiosainen talo.

  Kuljetuskontit ovat luotettavia, kestäviä, ja niillä on pitkä käyttöikä. Alue rakentaminen johtaa mukava huone. Materiaalilla on riittävä määrä etuja.

  1. rakennuksen arvo on saatavilla.
  2. Nämä talot on suojattu erilaisten jyrsijöiden ja muita hyönteisiä.
  3. Materiaali kestää eri ilmasto-olosuhteissa, ja sademäärä.
  4. Rakennettu rakennus lyhyen aikaa.
  5. Rakentaminen kontti lajit voivat rakentaa tahansa sivustoja.
  6. Pientalojen, et voi luoda pohja tuottaa tarpeeksi perusteellinen tiivistys maaperään.
  7. Astioiden on mahdollista rakentaa asuin- ja liiketiloja. Tällainen materiaali mahdollistaa suorittaa rakentaa useita kerroksia.
  8. Säiliö voidaan yhdistää muiden rakennusmateriaalien tai betoni. Päärungon suljetaan vuori.

  Miten rakentaa perustan sellaista kontin talon?

  Rakentamiseen perustan sellaista kontin talon otettava huomioon koko rakennuksen ja maastoon. Rakentaa lato tai maatilan rakennusten voidaan tehdä syvennys lohkojen maahan puoli. Jos rakennuksen tai asunnon on useita kerroksia, on välttämätöntä rakentaa vankka perusta nauha tyyppi.

  Huomaa, että säiliön rakenne on raskas, joten se on parasta tehdä perusta monoliittinen tyyppi, se on kestävämpi ja luotettava, tämä tehdään käyttäen sementtiä 400, vettä ja hiekkaa. Pohjaan on kiinteä, käytetään erilaisia ​​lisäaineita, kovettimia toimivat sellaisenaan.

  Aluksi huomaa koko perusta, asettaa panokset ja vedä köyttä. Tämän jälkeen asennus downed puun muotti levyt ympäri kehä. Sen on tarjottava riittävää tukea liuos ei ajeta. Sisätilojen kotelo on sijoitettu verkkoon venttiilien, tämä auttaa antamaan voimaa betonirakenteiden.

  Sitten edetä valmistamiseksi ratkaisu tähän tarpeeseen mikseri, sitä sekoitettiin, kunnes homogeeninen koostumus. Komponentit lisätään sekoittimeen erikseen missä tahansa järjestyksessä. Liuos kaadettiin sitten muottiin ja sen annetaan kuivua kokonaan.

  Säiliöt käsitelty erityisellä ruosteenestoaineella. Niiden rauta värjätään punainen johdin ja lyijyn muodossa, sitten maalata kestää korkeaa lämpötilaa.

  Sitten rakennus sijaitsee perustuksen, säiliöt kiinnitetään toisiinsa hitsaamalla, tämän jälkeen suoritetaan viimeistelytyöt. Seinän ja lattian tavalliseen tapaan, päällystää kipsilevyseinän, sen alla pino heijastava eriste tyyppi. Ulkopuolelta pino vedeneristysmateriaalin, ja sitten eristys ja paneelit, voidaan käyttää tähän sivuraiteelle.

  tavanomainen metalli- putki tai kulmat voidaan käyttää kiinnittämään säiliöihin. Ne sijoitetaan ulkopuolella säiliön. Sisäosassa pyydetään poistaa tarpeettomat seinät, eli sijainti huoneen esiintymään hankkeen mukaisesti.

  Jos rakennuksessa on enemmän kuin yksi kerros, sitä on vahvistettava tätä tarkoitusta varten kanavat voidaan ottaa suuri putken muotoinen muoto, ja niiden paksuus on vähintään 2 mm. Tällaiset elementit on kiinnitetty seinämiin kantoaallon muodossa. Samanlaisia ​​toimintoja suoritetaan ja sen ulkopuolella rakennuksen.

  Tämän jälkeen aukot ikkunoita ja ovia hiomalaitteelle tällainen työ siinä tapauksessa, että työkappaleet ovat poissa. Kaikki leikkeet käsiteltiin varovasti erityistä tekijöille.

  Miten eristää talon merestä säiliön?

  Lämpöeristys rakennuksessa on edullinen vaikutus sisäilman. Joidenkin aineiden, kuten työ ei suoriteta. Mutta säiliö on pakollinen tapauksessa on tarpeen paitsi eristää rakennuksen, mutta laadun varmistamiseksi eristyksen ääniä. Koska helposti läpi metalli äänet tulevat saostuksen voi aiheuttaa melua.

  Myös meren säiliön materiaali on kylmä, ja vaatii lisäksi eristys ja sen ulkopuolella rakennuksen. Näistä teoksista käyttää, polyuretaanivaahto tai mineraalivillaa.

  Käytettäessä mineraalivillaa tyyppi, on syytä ottaa huomioon, että ajan mittaan materiaalin menettää ominaisuutensa eikä täyttää tehtäväänsä täysin. Uretaanivaahdolla ja vaahto on pitkä käyttöikä, materiaalit ovat saatavilla levyinä, mikä yksinkertaistaa asennusta. Toisin kuin villa, tällaisia ​​materiaaleja voidaan käyttää ei ainoastaan ​​lämmitin, vaan myös ääntä eristävä materiaali.

  Eristys kiinnitetty nastat muovia tai erityisellä liimalla. Arkit eivät turmele kun lämpötila muuttuu, ja tehokkaasti eristetty talo, menettämättä sen ominaisuuksista pitkään.

  Lopuksi rakennuksen sisäinen ja ulkoinen tyyppi

  Pinta seinien ulkosivun on valmistettu aikaisemmin, paitsi laskemme eristävää materiaalia, mutta myös rakentaa korin edelleen viimeistely. Käytettynä paksuisen osia puusta tai metallista. Suorittamiseksi loppuun ulkosivulla, käyttämällä lohko talo sivuraide, muovista tai koriste kipsi muodossa, on mahdollista hankkia kalliimpia materiaaleja, kuten luonnonkiveä.

  Jokaisella materiaalilla on omat erityispiirteensä ja ominaisuuksia, kun tällainen lopetus kontin talojen hankkia alkuperäisen ulkoasun. Turvaaminen viimeistely on nopeaa ja helppoa, mutta se on tarpeen noudattaa tiettyjä teknologioita. Munivien kiven pinta on etukäteen esiliimattava tai betonilaastilla. Kipsi levitetään sileän erilaisia ​​lastalla. Kiinteytymisen jälkeen pinta on alkuperäinen rakenne, ja tarvitaan jatkokäsittelyä.

  Sivuraide, muovi- tai estää talon kiinnitetty vaippa puinen elementtejä, jotka ovat esikäsitellään erityistä antiseptinen koostumuksia. Käytössä ruuvit, ja ohjauselementit, kuten lisäkiinnityselementtiä materiaaleja.

  Loppuun sisäinen näkymä on sama kuin ulkoseinät, eli pinta on tasoitettu ja kiinnitetään sitten decoration materiaaleja. Lopettaa sisemmän muodossa, sen sijaan, että vaneri tai OSB, voidaan käyttää kipsilevyä arkkia, joiden avulla saadaan täysin tasainen pinta.

  Kun sisempi iho on tutkittava huonekorkeus, se on enintään 2,4 metriä, joten suorittaa monimutkaisia ​​kattorakenne ei ole mitään järkeä. Kattoon voidaan käyttää tavanomaisia ​​kipsilevyä levyjen tai luoda jännitystä rakenne.

  Rakennushankkeiden talon merestä säiliön

  House of säiliöt voidaan rakentaa itsenäisesti työ ei ole vaikeaa, ja voit säästää aikaa ja rahaa.

  Meri 40 jalan kontti eroavat 20 jalka pituus vain tiloissa, ensimmäisessä tapauksessa se on 12032 mm, ja toinen - 5898. korkeus on sama, se tekee 2393 mm, ja leveys - 2352.

  Rakentaminen talon astioiden ei ole vaikeaa, jos noudatat kaikkia sääntöjä. Aluksi hankkia tarvittava määrä säiliöitä ne vierekkäin tai kulmassa, julkisivu on alkuperäisen ilmeen.

  Suunniteltaessa kaksi makuuhuonetta voidaan jättää samassa lohkossa, ja keittiö ja kylpyhuone - muissa. Kaikki rakenne on kytkettävä harjakaton tyyppi, koska tämä keskeinen huoneen korkeus kasvaa.

  säiliö voidaan sijoittaa myös ympyrän ja keskiosassa yhdistää katettu terassi, joka toimii olohuone. Niinpä rakennus tehdään muodossa kupolin, se antaa erikoisen vaikutelman.

  Rakennetut rakennukset kuljetussäiliöistä lastin tyyppi, on melko iso alue, noin 85 neliömetriä. On valmisteltava etukäteen osa, on toivottavaa tasoittaa pinnan. Jos maa on litteä, maa on huolellisesti tiivistettävä, joilla on merkittäviä onteloita, suorita säätiö columnar tyyppi. Säädä navat auttaa helposti tasaantunut maahan ja rakennuksen alla on mahdollista rakentaa apu- huoneeseen. Tehdä tämän, rakennus on nostaa korkeammalle maanpinnan yläpuolelle.

  Seuraavaksi yksikkö säiliö keskeinen pohja, ne voidaan sijoittaa tai lähellä toisiaan, se riippuu käytettävissä olevasta tilasta. Harjakatto, älä jätä sitä litteä muoto, jossa kaikki sade mene helposti, ja eivät pysy pinnalla. Myös, rakennus suojataan kylmältä tai kuumuudelle. Ikkunat ja ovet voivat leikata itse tarkkailla vaaditut mitat. Tällaisissa talot voidaan tehdä ilmatorjunta-ikkuna tyyppi, kun huoneeseen paljon valoa tulee.

  Jotta tilaa auki, poistaa seinämän viereisissä lohkoissa, tämä antaa suuri huone. Mutta sitten säiliöihin on lisäksi suojatun kanavan baarissa. Ennen rakentamista, säiliöt puhdistetaan avulla hiekkapuhaltamalla laitteen ja toimivat sitten kaikki pinnat aluketta. Sen jälkeen, kaikki elementit on järjestetty niin, että muodostettiin seurauksena rakennuksen suunnitelmia.

  Kun talo kootaan, merkkaus toimivat ovet ja ikkunat, kuten myös viestintää reikä, ja tuottaa niiden leikkaus, ulkosivun sovelletaan juottamalla tai hitsaamalla luotettava kiinnitys. Jatka sitten asennusta katon ja seinien sisällä tiloissa käyttäen teräksen lajeja seistä.

  Päätyttyä asennus sisäseinien, vahvistettuja viestintä ja toteuttaa äänieristys. Myös rakennusten rakentamisessa saa unohtaa pitämään ilmanvaihtojärjestelmään. Jos olosuhteet ovat ankarat alueella, eristys työtä tehdään ilman epäonnistua. Ulomman sivuseinämän pakkaus tuottaa äänieristys, eristys ja vedeneristysmateriaalin, ja sisällä kuin vaippa käytetään kipsilevyn tai vaneri. Suorittamaan pinnoitteen sisäinen pitkin seinät ja katto kiinteän ohjaimen elementtejä, eristys on tuotettu käyttäen mineraalivillaa tai polyuretaani.

  Sovellettaessa erityinen vaneri voi olla rakentaa lattialämmitys, päällyste on sileä ja vahva. Viimeistely lattia on minimaalinen, parketti lajeja jäljellä kuin pohja, joka on suorittanut erityistä hoitoa antiseptinen ja palo koostumuksia. Ennen kaikkea tuottaa pakkausmateriaali, se voi olla laminaatti, linoleumin tai parketti. Jos aiot laatoitusta, niin käytä erityistä liimakoostumusta, jota kutsutaan "neste kynnet", hän pystyy huolellisesti kiinnittää keramiikan ja puun.

  Tällaisia ​​rakenteita on rakennettu nopeasti, ja laatu ei ole huonompi kotinsa muista materiaaleista. Tämän mallin voit säästää kustannuksia rakentamisen. Merestä säiliö voidaan rakentaa asuntoja useita kerroksia tai perinteiseen rakentamiseen, ja taloudellinen talotyypin, nämä eivät vaadi monimutkaisia ​​rakenteita perustukset. Merikontti lastityyppi ovat luotettavia laatikko tulevaisuuden rakentamiseen.

  Rakentamisen aikana rakennuksen kuljetussäiliöistä, on syytä ottaa huomioon kaikki erityispiirteet ilmaston, pinta-ala, ja tehtävästä työstä, eli tiivistys, lämpöeristys ja äänieristys sekä edelleen viimeistely seinät ja sisätiloja eri materiaaleista.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  9 + = 13