Kotiin baari käsiään Video

StroimSvoimiRukami.rf

Olemme rakentamassa talossa, sauna, autotalli ja asennettu osan omiin käsiinsä.

  • koti
  • talo
  • rakentamisen tekniikka kotona baari kädet

rakentamisen tekniikka kotona baari kädet

Suosittuja ilmiö esikaupunkialueilla on rakentaa puutaloja. Koska neliön hirsihuvila laatua ja mukavuutta. Ja se näyttää varsin tyylikäs ulkoapäin, tämä voidaan nähdä tarkastelemalla kuvan puutaloja. Rakentamista Tällaisen kodin varaa paitsi eliitin. Kyky työskennellä moottorisahaa tai sähkösaha antaa mahdollisuuden rakentaa omin käsin luotettava kotiin baari.

Rakentaminen tekniikka tankomaisen talo

Bruce on universaali rakennusmateriaali ja se on melko helppo käyttää. Valtava kysyntä puun aiheuttanut sen tehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Yksinkertainen rakenne teknologia hirsitalojen ei enteilee suuria investointeja aikaa. On tarpeen ymmärtää vivahteita esitellystä työstä muodossa opetukset ja kuvia sekä artikkeleita ja mahdollisuus rakentaa talon baari kädet kuvitella kokemattomatkin rakentajia.

Rakentaminen talon kaikkien tehtävä vaiheittain, kun taas taattua nopeus ja valmiuksien, jossa on jonkin verran aikaa välillä olisi pidettävä tiettyjä vaiheita.

Askel askeleelta ohjata rakentaminen Puutalojen

Keston rakenne ja sen tekniikka on verrannollinen tyypin puun. Nopeasti rakentaa talon Kuivatuista puusta, mutta koska ainekustannukset, rakentaminen maksaa paljon kalliimpaa. Halvempi rakentaa rakennuksen raaka baarissa, mutta rakentaminen tässä tapauksessa enemmän aikaa.

Asuntorakentamisen käyttää näitä puulajeja:

1. muotoinen puu.

Hyötyjä profiloitu bar:

1

- kestävyys muodonmuutosta;

- vähintään rakennuskustannuksia;

- jättää riskiä hajoaminen;

- Ilmanvaihdon laadun Armour;

- eivät vaadi ylimääräistä verhous;

- yksinkertainen asennus mahdollistaa rakentamisen nopeus;

- vaikuttava ulkonäkö.

- kyllästys tarpeisiin merkitsee lisäämään bioturvallisuutta ja palontorjunta;

- halkeilua korotetussa lämpötilassa;

- tarvitsevat lisäeristys seinien;

- muutokset kohonnut tangon muotoinen talo ei voitu toteuttaa;

- riippuvainen sääolosuhteista.

Edut massiivipuuta:

- ei vaadi erikoislaitteita;

- ei ole ongelmia, kun se osti sellaisenaan puutavara on yleistä;

- alhainen hinta tekee puutavaran kaikkien saatavilla.

- leikata kustannuksia;

- Matala tuuletusta suojaa;

- kunnollinen krakkaus puu;

- tämän rakennuksen nuzhdaotsya kahden- pinnoitus;

- vaativat huolellista valinta: vastaa GOST, ei sientä;

- että sienen esiintymisestä, palkki täytyy käsitellä antiseptistä.

Kun valitset vedon tulisi sijoittaa kestävyyttä puuta. Erehtymättömyydestä valittaessa puutavaran sekä noudattamisesta teknologia ovat tae laadun kodeissa.

Kaikki tarvittavat materiaalin määrä on kerättävä ennen rakentamisen aloittamista. materiaalien hankinta esitetään kaksi vaihtoehtoa:

- osto valmiin sahatavaran. Tilattaessa materiaali, asiakas määrittelee kaikki tarvittavat mittaukset ja valmistautuu puuta lähtö, jota voidaan käyttää välittömästi;

- puunhankintaa haluat valmistaa omissa käsissä. Tällöin levyt täytyy leikata omia, niin se tulee hoitaa antiseptistä. Vasta sitten alkaa talon rakentamiseen.

Ostaessaan puuta tulisi kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

- Älä syö kovakuoriaiset palkki ja ne elävät sen;

- joko aukkoja puun;

- onko sieni palkin iski.

Kartoitus tangon muotoinen talo vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta laskelmat. On mahdollista tehdä hankkeen omin käsin.

Luominen suunnitelma sisältää useita vaiheita, joihin kuuluu joitakin vivahteita:

1. määrittäminen koko talon ja heti hänen järjestelmään.

Tässä vaiheessa on tärkeää ottaa huomioon erityispiirteet määränpään tilat ja toiminnot, jotka ne suorittavat, ja kaikki tarvittavat järjestelmät (ilmanvaihto, lämmitys, jne.). On tärkeää olla lähellä toisiaan oli huone korkea kosteus (keittiö, wc, kylpyhuone).

2. määrän laskeminen materiaaleja.

Laskettaessa virtausnopeus materiaalin tarpeen tutkia puun paksuudesta, sekä sen pituutta. Tavanomainen kuuden metrin baarissa, joten jos seinät talon suunnitellaan olla pidempi, se saumattu pitkä.

Monet kehittäjät luovat hankkeita hirsitaloille tilauksesta. Laatimisessa piirustuksia noudattaen kaikkia säännöksiä. Talo, rakennettu tällaisten ohjelmien geometrisesti oikea ja maanjäristyksen kestäviä. Myös Internet voi löytää paljon valokuvia esimerkkejä valmiita järjestelmiä Log Homes.

Perustan puutalo on erittäin kestävä. Valittaessa tyyppi säätiön tulisi harkita seuraavissa tapauksissa:

- ominaisuuksista talon;

- arvo kuorman rakenteen.

Käytössä puumäärä, joka on suunniteltu rakennustyömaalla kotona, se on helppo laskea kuormaa tulevaisuuden rakentamiseen.

1. Hienoksi upotettu nauha.

2. syvästi upotettu nauha.

Paalun ja matala säätiö pidetään edullisempaa. Mutta suosio pienten zaglublonny nauhat perusta.

Pohjan perusta on asetettava syvyyteen 50-70 cm.

Suurta kosteutta ei tehdä toimintakyvyttömäksi ensimmäisen kruunu, luo puskuri elementti hänen ja säätiön. Koska tällainen elementti työntyy antiseptinen kyllästetty vuoraus levyt (50 mm paksu), joka on tavallisesti valmistettu lehtikuusi.

Ennen kuin aluksella sen viereen pohjaa kohti, peitetty kaksi kerrosta kattomateriaalin. vedeneristyskerros ja kosteus sulku.

Vaihe vykladyvanie riviä puu on seinien rakentamisessa. Estämään siirtyminen Nägeli käytetty. Ne asennetaan riviä puuta. Paksu kulmaliitos varmistetaan läsnäolo urien ja tapit.

Niillä olisi tämän lisäksi eristää hinata tai muuta tiivisteainetta. Annetun rivistö palkit, tapit ja urat vuorottelevat.

Menetelmiä yhteyden palkkien kulmissa on muutamia:

- Yhdistä lämmin kulma;

- yhdisteet kulhoon;

- Kytke käpälään.

Video, internetin käyttäjä voi löytää ja tarkastella yksityiskohtaisia ​​ohjeita kulmikas palkki yhteys.

Paikoissa, joissa suunniteltua asennusta ovet ja ikkunat, koko palkin lasketaan ottaen huomioon koko aukon. Kaikki aukot ovat heikkoja kohtia seiniin. Jotta seinä vahvempi, baareissa sijoitetaan selvästi sen koosta. Kun kokoonpano on valmis loki ja hän laskeutua, ylimääräinen materiaali leikataan pois.

Lisätä voimaa ja palomuurit käsitellään erityisiä aineita. Lisätä suojaa tuulelta, kaikki saumat pitäisi okonopatit (pistoke). Monet rakentajat ovat niiden puumökeissä levinnyt internetissä videon, jossa vaiheet ovat asennuslokissa.

Todennäköisesti kunnostuksen jälkeen katon talon rakentamiseen, joten sen monimutkaisen geometrian. Siksi kattorakenne -teknologiaa on helpompaa. Tämän on parempi rakentaa harjakatolla.

Jälkeen seinien rakentamiseen, ne on saatettu kattopalkkeja, jotta ulottua seinää 50 cm. Ero niiden välillä on oltava yhtä suuri leveys itsenäisten eristys 60 cm tai 90 cm.

Seuraavaksi tulee kokoonpanoon katon järjestelmään. Parantaa orret käyttäen crossbar ja postitse. Ommellaan sitten reunat. Sorvaus tehdään enintään 400 mm ja kiinnitetään orret.

Voit katsoa videon näyttävät kotiin baari, ja miten pitää ne lopuksi läsnä kaikki vivahteet.

Asennuksen aikana log, palkkien päällekkäin, luoda kerros Esipäällysteen. lattia itsessään on asetettu kahdessa vaiheessa:

1. Munivat lattialauta.

2. Munivat aluslattian.

Seksi täytyy eristää, tämän osa-kerroksessa levyjen väliin sijoitetaan mineraalivilla tai muu eriste.

Lattian päällyste, lisäksi lattialauta ja laminaatti voidaan käyttää, samoin kuin muita materiaaleja.

Vähentää lämpöhäviö kotona, kattoon on oltava vähintään 200 cm lämmin eristys. Se on sijoitettu orret ja suojella erityisiä höyrysulku ja kosteussuoja elokuvia. Katto puutaloja päällystää limivuorauslauta. Suuret palkit haluttaessa et voi sitoa, ne toimivat koriste-elementtejä.

Sisäiset ja ulkoiset koristeluun

Joskus se riittää vain tehdä maalauksen talon. Tämä koskee niitä tapauksia, joissa käytetään muotoinen palkki.

Vaikka kokoavat talon omin käsin, se kestää kauan, ja laatu puupinnan ominaisuus muuttuu. Siksi on tarpeen teroittaa puun ennen maalausta.

Sisällä tasoittaa viestintäverkkoon. Kuvassa internetissä voidaan pitää tulosta viimeistelytyö kodeissa puun eri tyyliä.

Paikoissa, jotka on tarkoitettu ikkunoiden aiheuta erityisiä aukkoja (okosyachku). Voit tehdä tämän, leikkaa urat heitä menemään baariin, on toivottavaa, ei perässä. Sen pitäisi olla pienempi pituus, jolloin kutistuminen seinät Brus oli mahdollisuus mennä alas. Koska tämä kutistuminen on rauhallinen, mutta sen pää on asennettu ikkunat.

Asentaa ei välttämättä lasi-ikkunat, voi ja muovia.

Ovien asennus ja väliseinät

Oven asentaminen käyttää samaa tekniikkaa kuin ikkunoiden asennus.

Asenna väliseinät, vasta ruho kokoonpanon. Jos pystytettiin kaksikerroksinen talo ala enemmän 60m2, ensimmäisessä kerroksessa, eikä varustettu väliseinät, se tekee rakennuksen suunnittelu vaarallista. Turvallisuuden ja kestävyys, sinulla on oltava vähintään yksi osio.

Periaatteessa rakentaa talon baari kädet ei ole vaikeaa. Voit katsella video-oppaita, jotka vähitellen kattaa kaikki vivahteet rakentamista. Aivan talon rakentamiseen tekniikka on yksinkertainen, ja jos se on täytettävä, niin talo rakennetaan vahvoja tulevina vuosina.

Video. Yksityiskohtaiset elokuva talojen rakentaminen puutavaran

Kotiin baari kädet

On myönnettävä, että siitä tulee muodikasta suuntaus muuttoliike maaseudulta kaupunkeihin viime vuosina. Tietenkin tämä päätös ei ole helppo ottaa, ja meidän on ymmärrettävä, että maahanmuuttajat odottavat edessä paljon vaivaa. Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on poistaa omakotitalon tai kunnostaa vanhaa, mutta tässä artikkelissa keskitytään siihen, miten rakentaa talon baari kädet.

Välittömästi tarpeen määritellä kriteerit, joihin meidän kallistua suunniteltaessa ja rakennettaessa talon - eli suhteellinen halpuuden, lämpöä ja mukavuutta huoneeseen.

Asiakas on erittäin suositeltavaa riippumatta valitusta materiaalista ja rakennustapa kaivaa kaikissa vaiheissa rakentamisen omasta, koska vain siten voimme saavuttaa positiivisen tuloksen ja saada mitä todella halusi.

Rakenteen eduista Puutalojen

Tietenkin, muista ymmärtää etuja ja haittoja teknologiaa voidaan soveltaa. Ensimmäinen asia tarkastella kuvia ja videoita siitä, miten rakentaa hirsiseksi omin käsin.

Photo raportti ja muita tukimateriaalia löytyy vastaavan sivun.

Ensinnäkin, se on mukava olla puutalossa - se on tärkeä asia. Toiseksi talon rakentamiseen tapahtuu melko nopeasti. (Laatikko voi rakentaa neljä 4 päivä).

Kolmanneksi, jos käytämme teknologiaa, joka on mainittu tässä materiaalia, torilla hirsitalo voivat liikkua heti valmistumisen jälkeen rakentamisen. Neljänneksi ei tarvitse niitä valmiuksia, joita olisi olennainen osa rakentamisen muilla menetelmillä.

On tärkeää tunnistaa ja haittoja. Suurin haitta on se, että tällaisten materiaalien kuten puun, korjuu tehdään täysin mahdotonta hyväksyä, menetelmiä, jotka on vastoin ympäristön. Toinen - talon baari ei voi lopettaa ilman viimeistely. Huolimatta halpa rakenne, sinun on varauduttava siihen, että olet viettää valtavan määrän resursseja viimeistely, viimeistely, kattamaan antiseptinen puu suojella laho ja sientä, ja niin edelleen .. Lisäksi keho on oltava lämmin, varsinkin jos se on rakennettu paikkoihin kylmät talvet.

Tietenkin se on parasta laatia talon baari kädet. Yksi ensimmäisistä askelista on aikaa vievää merkintä alla Nägeli.

On parempi kääntyä ammattilainen, joka voi auttaa tässä vaiheessa. Tekniikka on sellainen, että kukin merkintätyökalu baari nasverlivayut NÄGELI välittömästi: ylhäältä ja alhaalta, ja tekee niin tiukasti rulettipyörän. Tämän seurauksena, jos kaikki juuri leikata, ottortsovano - baari sijaitsee helposti toisiinsa.

On tarpeen määrittää toimintojen sarja. Selvyyden vuoksi suosittelemme katsomaan videota rakentaminen talon baari kädet.

Ensimmäinen askel on valmistella työpaikalla: tehdä joitakin selkäranka, niin levyt liikkuvat. .. Ne, jotka kanssa kohouma, laittaa tietenkin ylöspäin jne Eli on tarpeen osioida levyt - mikä osa kuuluu mihinkin. Toinen rakentaja ei miettiä, kumpi puoli on ylä- ja jonka pohja - se on jo höyläys, nähdä asettelua. Seuraavaksi tehdä muunlaisia ​​markup: pää ja muut.

Seuraavan menettelyn - merkintä nastoilla uria; Seuraavaksi saatte niitä. Juutti on sijoitettu tankojen, siellä rei'ille laittaa peg. Kun on karkea laatikko, juutti ei ole asetettu.

Brus ei saa antaa pitkän levätä, hän korjataan niputtamista. Märkä puutavara kuivuu seinässä itsessään, se on parasta ottaa se heti sahan.

Toivomme vilpittömästi, että meidän artikkeli valokuvien ja video auttoi sinua vastaamaan kysymykseen, miten rakentaa talon baari kädet.

Video rakentaminen talon baari kädet

  • luettu

Kylpy baari kädet

Pergola kätensä

Huvimaja baarista kädet

Laskin hirsitalo

Näinkö? Näytä se ystävillesi:

  • luettu

Kylpy baari kädet

Pergola kätensä

Huvimaja baarista kädet

Laskin hirsitalo

Kiitos, että yksityiskohtainen kuva ja videomateriaalia! Mighty kääntyi neliö hirsirakennus, haluan rakentaa samaan ensi puutarhanhoito kaudella, ja sitten elää asunnossa ei ole voimaa. Haluatko ympäristöystävällinen kotiin pois hälinästä kaupungin, joten se oli mahdollista rentoutua kehon ja sielun

Kotiin baari kädet. video

Nyt monet ihmiset menevät ulos niiden kaupunkien asuntoja elää lähiöissä kaupungeissa. Usein talot on rakennettu puusta, koska tämä materiaali on ympäristöystävällinen ja helppo päästää ilman kulkemaan, mikä on tärkeää mukavan. Bruce - se kirjaa. Jalostettu ja veistetty lokit molemmin puolin kutsutaan polubrusom. Siellä on myös baari, joka hews kaikilta neljältä sivulta.

Puutalot, rakennettu muinoin, mutta nyt taas muotia tällainen rakenne.

Puuta, kuten edellä mainittiin, on erinomainen materiaali rakentamiseen lisäksi rakentaminen puutalon on paljon nopeampi kuin vaikkapa tiili tai muita vastaavia materiaaleja.

Monet yritykset, jotka rakentavat talon baarista. Asiantuntijat yhtiön ensin luoda kotiin projektin kotona, ja numeroidaan jokainen tukki. Sitten purkaa talon, ja saada kaikki maan asiakkaan tiloissa. Jälkeen merkkejä kerännyt talon, johon asiakas on suunniteltu. Tämä rakenne vie hyvin vähän aikaa.

Puu hyvin päästää ilman ja poistaa kosteuden, mikä pitää tietty kosteus sisälle taloon mukava asua. Siten ei tarvitse käyttää rahaa ilmastoinnin ja kosteuden hallintaan.

Talo on täynnä herkkä tuoksu puuta, joka luo erityisen tunnelman. Talvella seinät talossa ei jäädy, mikä säästää energiaa lämmitykseen.

Lisää kotiin baari helppo korjata, jos esimerkiksi virheellisen käsittelyn tai pinoaminen lokit, sen osaa alkavat mädäntyä tai pimetä, voit soittaa Masters, joka korvaa pilaantunut osa talon. Kun kaikki puutalot kerätään suunnittelija, jonka avulla voit korvata mitään niiden osia.

On tärkeää valita kokenut ja ahkera rakennusyhtiö, joka käsittelee rakentamisen talon baari. Loppujen lopuksi, jos työntekijät hoidettiin huonosti puunkuorta, sen alla saa Vääksyn sieni tai tuholaisia. Se kääntyy, ja koska virheellisesti valmis käyttämään puuta. Jos kaikki säännöt ja järjestelmän työn täyttyvät, kotiin baari voi seistä yli sata vuotta.

Ainoa haitta ensimmäisen vuoden oleskelun jälkeen talon rakentamiseen, voi olla, että se kutistuu. Siksi viimeistely vain parempi olla suorittamatta, ja anna seistä rakentamisen.

Enemmän uskoivat, että talot puun palossa. Tämä lausunto oli muinaisista ajoista. Mutta nykyajan, puusta hoito kokonaan poistaa tämän riskin. On myös syytä mainita, että suuren puun shumoizolyator, ja jos haluat laskea meluhaittoja ulkopuolelta, talo on ihanteellinen vaihtoehto.

novopashin (Novopashin Nikita):

Olet hankkinut esikaupunkialueella, ja ennen kuin sai talon rakentamisen tehtävä. Kaunis ja kestävä rakenne voidaan tehdä riippumatta puun.

Rakenna pohja - tämä on ensimmäinen vaihe rakentamisen tahansa talossa. Bruce ei ole helppoa tavaraa, joten perustuksissa on tarpeen tehdä vakavia. Valmistamiseksi kaivannon on tarpeen laskea syvyys maaperän jäätymisen talletusten. Harkitse piirteet talvi-ilmasto omalla alueella. Säätiö on parempi tehdä nauhalle menetelmää. Tässä tapauksessa, muotti on sijoitettu pitkin linjaa suunnitellun kantavien seinien, kaadettiin konkreettista ratkaisua. Juuressa rakennuksen antaa säteen, jonka poikkileikkaus on 150 * 100 ml. Luotettavuuden parantamiseksi, se on esitetty kaksi kerrosta. Tällä perusta alkaa rakentaminen suoraan hirsitalo. Väliset raot puutavara makasi juutti, pellava eli hamppu. Se antaa lämpöeristys talon. Kulmat puutavaran olisi kartiomainen, ja noudattaen kierros. Välillä puun rakennuksen osat pidetään yhdessä kynnet. Mutta joitakin vanhoja perinteitä eivät käytä kynsien kiinnitys, jossa käytetään Nägeli - erityistä tappeja. Laskea etukäteen sijainti ikkunat ja oviaukot.

Muurien sisällä voit tehdä hyvin pois puusta. Kuitenkin säästää monet ihmiset käyttävät tätä tarkoitusta varten runkoon. Se on valmistettu verhotun vuori levyt. Paul on erityisryhmistä palkit, jotka saatetaan pöydällä ympärileikkaamatonna. Ja toisessa kerroksessa on sijoitettu kerros uritettu levyt. Välillä nämä kaksi lautaa tehdä eristys. Hänen täydellinen mineraalivillaa. Katto perustuu palkit, reunustettu limivuorauslauta. Jos rakennuksessa on kaksi kerrosta, se on myös hyvä idea rakentaa lämmöneriste niiden välillä.

Kattorakenne on klassinen telineisiin, ja vinot orret. Valinta katemateriaali on erittäin monipuolinen, ja kaikki sen variantit ovat huomionarvoisia. Joten luulen, että se sopii sinulle parhaiten hinta ja ulkonäkö. Älä unohda asentaa vesikourut ja putkia valua sadeveden.

Jos sinulla on kysyttävää aikana pystytys rakennuksia, voit aina turvautua tiedot, joka on nyt runsaasti erityistä lehdissä, internetin sivustoista tai kuulla jonkun, joka on rakentanut talon omasta.

Talo on rakennettu puusta, kaikki säännöt ovat luotettavia ja riittävän lämmintä.

Rakentaa talon baari kädet

Haluat elää tietyssä talossa? Rakenna puusta, kuten teimme viisas esivanhempiemme. Tietenkin puutalo ja on joitakin haittoja, mutta ne on helppo korjata. Mutta sitten on henkäyksen päässä yhdenlaisen hänelle. Loppujen lopuksi talon paitsi sijaitsee ulkoisen kauneuden, mutta myös ympäristöystävällisiä ja kestäviä. Sitäkin suuremmalla syyllä rakentaa sitä ei tee paljon vaivaa. Tärkeintä on valita oikea aineiston ja noudattaa kaikkia vivahteita prosessissa erektio.

Tahansa rakentaminen alkaa suunnittelu. Voit tehdä sen itse tai hakea ammattiapua.

Kuten jo mainittiin, on tärkeää valita oikea materiaali. käyttää puun tai tukkien puiset taloa. Koska artikkelin tarkoituksena on paljastaa vaiheita rakentamisen talon baari, joten se keskittyy tämän tyyppistä materiaalia.

Nykyaikaiset rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat kahdenlaisia ​​puun - kiinteiden ja profiloitu. Emme voi sanoa 100% varmuudella, että jotkut näistä lajeista ovat huonommin tai paremmin. Molemmat ovat tarpeeksi hyvä käyttää, ja molemmilla on kielteisiä seikkoja, jotka tulisi kiinnittää huomiota, pystyä tehokkaimmin poistamiseksi.

Se on helpompaa, tietenkin, käytetään muotoinen palkki. Se on valmistettu siten, että läsnäolosta johtuen urien ja piikkejä, se on vain kerätä. Bruce käytännössä kuulu muodonmuutoksia, ei tarvitse caulking, on erinomainen lämmöneristyskyky, koska tiheä liittämiseen. Valmistuksen aikana se kulkee pakollisen kuivaus, joka edellyttää mätänemään vaurioita. Niin ikään talon profiilitankojen on varsin houkuttelevan näköisiä.

Kielteistä on suuri taipumus polttaa ja heikko pakkasta. Siksi käytetään lisäksi erityistä kyllästys ja tuotetaan seinän eristys ulkopuolelta.

Yksiosainen puutavara tehdään paljon nopeammin kuin profiloitu, ja siksi se voi myös alentaa hintaa. Toimitus päällä toteutetaan mahdollisimman nopeasti.

Entä varjopuolia - että useat niistä. Yksiosainen puun kosteuden altis sienten hyökkäys. Tässä tapauksessa se on varma antiseptisiä ja tämä valitettavasti nämä ylimääräiset kustannukset. Mezhventsovogo saumat suojaavat huono ilmanvaihto mukaan, eli pitää lämpimänä, ja tarvitaan lisätoimenpiteitä. Talo on valmistettu massiivipuuta tarjoaa merkittäviä kutistuminen, joka johtaa ei-toivottuihin vaurioita. Siksi varmasti tehnyt vuori seinät molemmin puolin. Mitä esteettinen ulkonäkö - useimmissa tapauksissa on tarpeen käyttää rimat, vaikka tämä on omaan makuun.

Tahansa talossa alkaa perusta. Hänen, muuten voidaan tehdä myös puusta. Mutta parempi, tietenkin, että säätiö oli poprochnee. Yleisimpiä ovat nauhan ja columnar säätiöt.

Perustamisen jälkeen rakennetaan hirsimökki. Tangot on pinottu riveihin ja ne on kytketty rakojen kautta. Urat lämmitetään edelleen, ja koska lujuuden seinämien avulla erityinen piikkejä. Sivussa - talon rakentamiseen baarista kuten kiehtova suunnittelija.

Katto antaa talon valmiin version. Joukko kattotuolit valmistetaan vesi- ja lämpöeristys, valitaan tehokkain kateaineen. Tämä on joko metallia tai Onduline, savi tai aaltopahvia.

Sisätilojen työt liittyvät kulusta kaiken viestinnän, lattia- päällyste, asennus lämmitysjärjestelmä ja niin edelleen. Kukin päättää, mitä hän haluaa nähdä kotiinsa.

reutov_text (Reutov Eugene)

Kaikilla alueilla, rakentamisen puurakennuksista ovat yhä suositumpia. Puu on kaunis materiaali, lämmin ja kutsuva. Perintöhauta turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä hyödyntää tätä materiaalia ihanteellisen rakentamiseen asuntojen tai muita järjestelmiä. Plus puutavaraa kustannukset voidaan perustella kaikki positiivisia ominaisuuksia tämän upean rakennusmateriaali. Suorittamaan oikea valinta, sinun täytyy tietää joitakin ominaisuuksia tämän rakennusmateriaali.

Tähän mennessä on olemassa useita erilaisia ​​puun. Erityiset vaatimukset ja tilanteita rakennettu koteloon, ja se riippuu valinnasta vastaavan tyyppinen. Pisimmällä kantavat puurakenteet liimapuuta harkita. Tämä materiaali melkein ei kutistu, se on läpikotaisin kyllästetty antiseptisiä aineita ja hiottu. Yhteydessä siihen, että rakennuksen rakentaminen puutavaran suoritetaan hyvin nopeasti.

Lopussa rakentamisen mahdollisimman pian aloittaa suorittamalla lopullista viimeistelyä. Ainoa haittapuoli (joka on itse asiassa ei pidetä haittana) on suuri hinta, hyvin verrattuna muiden lajien samasta materiaalista. Mutta kaikki hänen hyötyjä unohtaa, kuinka paljon rahaa käytettiin hankkia sitä.

Luotettavuus ja mukavuus taloja puutavaran

Ei ole mikään salaisuus, että "leijonanosa" kaupunkien asukkaille, jotka ahdetaan pölyinen kerrostalot, haaveilla puutalossa. Tuntuisi - paradoksi. Aikana korkean teknologian, jossa on valtavasti uusien rakennusmateriaalien palata vanhanaikainen tapa - on yksinkertaisesti järjetöntä. Mutta ihmiset, jotka tietävät paljon alueella, hyvin tietoinen siitä, että sellaiset ominaisuudet kuten puu ei ole rakennusmateriaali, ei väliä kuinka moderni on.

Puu on ympäristöystävällinen materiaali kuin voi ylpeillä, ei paljon rakennusmateriaaleja. Lisäksi hyvin käsitellyn puun on koko joukko ominaisuuksia ja ominaisuuksia, jotka tekevät talon kuiva, lämmin ja kestävä. Rakennusten tiili tai betoni ja luotettava, mutta useimmat ovat sopivia teolliseen, varastoihin ja muut teolliset toimintoja. Lisäksi rakennusten lämmitykseen on ikuinen ongelma, ja edellyttää merkittävää materiaalin kustannuksia. Puu oli alun perin "lämmin" materiaali ja se on "hengittää" valtiota, joka on hyvin tärkeää alueilla, joilla ihmiset asuvat. Käytäntö rakentaa puutalot useita tekniikoita. Se voi olla kehyksen talo, hienonnettu tai pyöreän puun. Kuitenkin suosituimpia ovat kotiin baari. Kysyntä tämäntyyppiselle rakennuksia ei ollut turha.

Kun talon rakentamiseen, tulevan omistajan unelmat talon olla mukava. Tämä on hyvin laaja käsite, mutta pohjimmiltaan siihen liittyy lämpö, ​​kuivuus, paloturvallisuus ja kestävyys. Että puutavara rakennusmateriaalina, täyttää kaikki nämä ominaisuudet. Ja niin hyvä kuin ympäristö- ja muut materiaalit voivat vain kadehtia. Puu, osana luontoa, luo kotiin lämpimän ja romanttisen tunnelman. Asukas puutalon varmasti tuntea olevansa osa valtava maailma, joka meitä ympäröi. On tieteellinen että puutavara säteilee positiivista energiaa. Asuvien puutaloja, melkein eivät kärsi päänsärky ja on hyvällä tuulella.

On huomattava, että talon rakentamiseen, baari on paljon kätevämpää prosessissa annetun kuin tavallinen baaria. Hinta on yksi tehokkaimmista tekijöistä tällä alueella. Ilman mitään kielteisiä piirteitä, palkit paljon halvempaa kuin muut puumateriaalin. Soveltamalla puun, rakentaa koti ei ole vain nopea ja miellyttävä, mutta myös halpaa, että meidän aika on olennainen. Puinen talo baari on erittäin mukava pitää ja eristä jälkikäsittelyprosessien. Ei ole epäilystäkään siitä, että kesähelteellä talossa on viileä talvella on kuiva ja lämmin. Tämä on erityisen tärkeää, jos perheessä on pieniä lapsia tai eläkeikäisten.

Puiset palkit - vanha rakennusmateriaali, on ollut ja on edelleen tänäkin päivänä, suosituin materiaali talonrakennusta. Rakenteita puun - klassinen rakenne.

Lisäksi voit olla kiinnostunut:

11 kommenttia

Toverit, video on erittäin informatiivinen! Kehotan kaikkien nähtäväksi. Unelmani on lapsuus- puutalo kuten isoäitini kylässä. Silloinkin, kun hieman oli. niin tyytyväisiä tulla ja haju hartsi, niin silti ei usko, että talot on rakennettu ilman yksi kynsi, kirves, katsoin videon vakuuttunut. Uudestaan ​​ja tekniikoita siellä !!)) Jää vain päättää) aion motivoida aviomies, poika siellä, puu siellä, maassa, ainoa talo oli!) Ainoa asia on vielä kysyttävää hoidosta puiden olemassa myös erilaisia ​​pinnoitteita, jos tällaiset liesi sisällä, Vau mikä että erityistä, ja yleensä se ei käynnisty sieni kuin sama olisi käsiteltävä, ja tummuminen ....

Paksuus puutavaran riippuu ilmasto-olosuhteet. Palkki muotoa voidaan muuttaa kosteutta tai liiallista kuivumista. On parempi kirjautua luoda vuoden tai kaksi, ennen kodin rakentamiseen. Muuten voit rakentaa talon, ja hän sitten epämuodostunut. Lisäksi se riippuu siitä, miten sitoo talon tai ei, mitä materiaaleja. Baareja ja palkit on myös erilaisia ​​materiaaleja. Parempi tietysti kuulla asiantuntijoita tässä asiassa, en yksinkertaisesti ollut kiinnostunut. Koska se on hyvin kuin puutalo, mutta ei suurta. Mutta toistaiseksi rakennettu pieni tiili talo. Vain yksi huone ja eteinen, pieni.

Kotiin baari .... Todennäköisesti talon puitteissa. Se näyttää hyvin esteettinen. Ympäristöystävällisiä materiaalia. Mutta vain yksi. hinta talon jättää paljon rahaa. Nyt se on hyvin yleinen runkotalot, ns Suomi taloja. hinnoittelusta ovat kertaluokkaa pienempi kuin hirsitalo. Lisäksi on tarpeen miettiä, missä se alun perin talon. Jos kosteus alue, jossa talo on suuri, on parempi luopua koteihin log tai puutavaran

Sinun täytyy ensin tietää puun runko tai kotiin baarista. Etusija on parempi antaa massiivipuuta lajeja. Lehtikuusi, mänty ja niin edelleen

Hei rakas puutarhurit ja viljelijöiden jotka päättivät tehdä kodin paikalle puutavara on syytä ottaa huomioon, että puu on kyse kahden köyden kolme köyttä ja neljä köyttä, se on kirvesmiehen termejä missä Kant käsitellään puolella puutavara on höylätty, toisiinsa kulmissa on liitetty erilaisia ​​yhdisteitä on jalka, puun lattia lohenpyrstön ...., ja korkeus, voidaan käyttää poraa porata palkit ja yhdistävät teki Tox palkkien olisi säädettävä vetokoukku, jotka talo ei puhallettu, ja tällä tavalla rakentaa halutulle korkeudelle rungon m Voit ilman ikkunoita, ilman ovia he voivat leikkaa se pois)), ja loput myöhemmin kirjoittaa)

House of puutavaran tai lokit kaikessa yksinkertaisuudessaan vaatii erittäin vakavasti. Materiaali seinien täytyy valmistautua hyvin vakavasti, koska kotelo meillä ole aikaa. Hankinnan jälkeen jopa kuivattuja materiaalia ei voi asentaa suoraan seinään, tarvitset puu, on välttämätöntä ylläpitää taitettu alle markiisi tyynyt vähintään 2 vuotta. Sitten puu on luotettavuuden ja kestävyyden palvelette. Ei näin valmistettu puusta ᴓ20-25 cm. Voidaan antaa 1-2 cm. Kausiluonteinen paksuus kasvaa. Erääntyi niin paljon puuta on vähemmän altis tällaisia ​​huippulukemia. Siksi on paljon vähemmän tarvetta lähteä raot ikkunoiden ja ovien transoms.

Jaa kokemus rakentamisesta maalaistalon.

Varmasti ennen talonrakennusta olisi selkeä käsitys siitä, mihin tarkoitukseen olet talon rakentamiseen. Haluan talon joka on mukava sekä kesällä että talvella. Pakolliset talon piti olla hyvä puuliesi. jottei jäädy talvella. Miksei kivi / tiili? Jotta tällainen kotona pitäisi ehdottomasti pidettävä kaasu koska kivi talo liesi lämmittää talvella ei ole. Tiilitalo tulee pitää lämpimänä, koska jos se jäähdytetään, lämmitetään lämpötilaan, joka on hyväksyttävä tulee olemaan hyvin vaikeaa kotelon. Seuraavaksi talossa on hyvin eristetty ja teploizolivan että talvella ei peittää. Jouduin viettämään paljon aikaa. ymmärtää, että olen itse halua. Tietenkin kaikki edellyttäen ei onnistunut, mutta pääasiassa ei ollut väärässä. Nauhalla monoliittinen vahvistettu perusta rakennettu neliön hirsitalo. Se eristää sen molemmin puolin basalttivillarainaan Rockwool. Sisällä erillinen säätiö asettaa uunin Ruotsin Maksetta valurauta tulipesään Keddy. Savupiippu asettaa hohkakiveä, jossa on keraaminen putki sisällä. Se ei olisi hommasta uuniin ja uunin ja hormin itse pysyy kylmänä - yksi tärkeimmistä ehdoista tulipalon. Tietenkin kaikki tämä on lähtenyt paljon rahaa, mutta luottaa minuun, se oli sen arvoista. Pakkasta -30--35 tuuli. josta lähes kaataa ole kotona lämmin ja kodikas. Tällöin uunin operoidaan hehku toiminnassa - todellinen säästö polttopuuta. Päivän aikana kaikki kolme kertaa sinun täytyy ympäröidä puuhun. Ja ilman, että saa hengittää. Ja kesällä, kun lämpö mennä minnekään talossa viileä. Jos rakentamisen aikana puu oli hyvä käsitellä kanssa antiseptisiä mitään puu ei tapahdu - se seistä sata vuotta. Hiirillä myös suojaa. Alaosaa aluslattioita, jonka kautta hiiri voi päästä taloon, minä kiristetty. hienosoluisen metalliverkolla - nyt anna purema - hampaat ovat rikki. Viisi vuotta on kulunut ja talossa koskaan läsnäolo hiirien ei huomannut. LVI vietti heidän samaan kuoppaan - tavallista lapsi pumppu selviytyi tämän tehtävän. Letku veden talvella se ei zamerzala.snabdil Tenom, eristetyt polypropeeni - ei ole ongelma.

Tietenkin, tiilitalo voidaan rakentaa näin. että se on mukava ja mukava, mutta ei koskaan tiilitalossa ole sellaista ilmaa kuin puisessa.

Erittäin visuaalinen video-oppitunti! Kiitos. Itse kesällä lopussa päätin aloittaa rakentamisen, päätin rakentaa pienen mökin kämppiini. Koska päärakennus olen rakentanut hiekkalaatikkoa, päätin tehdä lajikkeen ja kokeilla rakennusainepalkkeina. Aluksi ei ollut helppoa, koska ammattini ei ole yhteydessä rakentamiseen tai fyysiseen työhön yleensä. Mutta silti se osoittautui, ystävät auttoivat. Olen erittäin tyytyväinen, rakennus on paljon lämpimämpi ja mukavampi kuin se, joka on valmistettu karkeista lohkosta. Kyllä, ja näyttää miellyttävältä hänelle. Yleisesti, suosittelen kaikkia epäileviä, kaikkia suunniteltuja rakennuksiaan, ja on toivottavaa rakentaa se säteestä.

Hyvää päivää kaikille. Videokognitiivinen. Tällaisen talon rakentaminen kestää kauan. Tärkein tällaisen talon rakentamisessa on ottaa huomioon sen perusta, joten sen ei tarvitse rakentaa myöhemmin. Epäilemättä talo osoittautuu ekologisesti puhtaaksi, ja se on erittäin tärkeää terveyden kannalta. Tässä talossa ja hengittää niin helpompaa. Tässä talossa on kuitenkin yksi pieni haitta, mutta se voi helposti sytyttää esimerkiksi salamanisku. Kuvitko, jos Jumala kieltää, että tulta tapahtuu. Koko talo polttaa maahan. Se ei ole kovin miellyttävä menettää asuntoja, mikä on aikamme kallista. Toinen tärkeä haitta tässä talossa on mahdollisuus esiintyä loisia itse puussa. Samat tikkaimet, jotka haluavat lyödä sen, tai esimerkiksi hiiret, jotka helposti ryöstivät tämän talon läpi. Uskon, että jos rakennat talon, paras vaihtoehto on tiilitalo. Se pysyy pidempään ja on paljon vahvempi kuin puu.

kotiin baari kaikki hyviä, mutta sinun täytyy katsoa, ​​mikä motivoi häntä rakentamaan, ja valita kellariin, kotiin baari on hyvin lämmin ja talossa hengittää helpommin, hirsimökki, riippuen maastosta on parempi rakentaa baarista 15 * 15 on paras vaihtoehto ennen välissä linkkejä hinata ja nyt voit vaahdolla annostella puhdistetaan ei tarkka)) toistensa kanssa voidaan kiinnittää shkantami ja yhteyksiä paljon ja jalkaan ja neljänneksen, ja sovittaa luotettavin on sovittaa mutta on oltava hallitus tässä tapauksessa, ikkunoiden ja ovien n makusi katto voi myös valita minkä tahansa, sisältä puun voidaan prostragat ja lakka on hyvin kaunis koristella tai kipsiä pahvista ja pokleit tapetit

Hyvää päivää kaikille! Tutkittuaan videon, voin sanoa, että kaikki tämä on totta, no.Prezhde kuin aloitat rakentamisen ensiksi täytyy miettiä joitakin momentah.V ensisijaisesti nimittämisestä rakenteiden (pysyvää oleskelulupaa, viikonlopun oleskelua kesällä tai- samana ympäri vuoden.), toiminnallisuus, mukavuus ja halutulle alueelle rakenteen, kestävyys, ilmastovyöhykkeillä ja sijainti monien muiden faktorov.Estestvenno me kaikki tiedämme, että toteuteta mitään suunnitelmia tai tarvitsee taloudellista tai fysikaalisesti Olin joko liian älykäs podpitka.Poetomu voit päättää omien tarpeidensa ja mahdollisuuksia!

Erittäin käytännöllinen ja nopea! Naapuri oli lasista valmistettu lasikuitu puusta! Tämä on paras, mitä olen nähnyt kasvihuoneista, näyttää upealta!

Itse rakensin itseni pieneksi vuodenaikojen kanoille, rakennettu lähes kuukausi, hyvin nopeasti, mikä yritys jo toimi ja en muista! Mutta neuvoo kaikkia tekemään rakennuksensa ulos baarista nopeasti ja käytännöllisesti! Näin myös, kuinka rakentaa 3-kerroksinen mökki samalla tavalla baarista, rakennettu nopeasti, puoli vuotta! Olen usein katsellut, kun menin töihin! Aion päivittää dachaa kaupungin ulkopuolella, luulen baarista rakentaa 2-kerroksinen mökki!

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 2