Ovensulkimet metallin ovet

Joista valita lähempänä oven?

Viime aikoina, jotta voidaan sulkea oven, ihmiset aseta se teräsjouset. Nyt tämä ei ole tarpeen, koska ei ollut ovi tarvikkeet, jotka tarjoavat mukavuutta sulkeminen syöttöyksikköön. Kun käytetään keväällä, on karjunta kaikuivat läpi talon. Nyt sen sijaan jouset modernissa ovensulkimet ovat.

Koska niiden käyttö useita etuja, jotka tarjoavat:

 • suojaa liikaa melua;
 • energiansäästö;
 • poissulkeminen luonnoksia ja varmistaa hyvä lämmöneristys;
 • turvallisen käytön varmistamiseksi.

Lukituslaite ja miten se toimii

Jos puhumme suunnittelussa tämä lisävaruste, on huomattava, että sen läsnä koostumuksessa sidoksen sauvan ja kotelon, joka on varustettu mekanismilla, joka on vastuussa oikea oven avaamisen. Osana mekanismin Se esittelee voimakas kevät, jolloin puristusmäntä tapahtuu. Jousiteräs on suljettu erityinen kapseli, joka on täytetty öljyllä. Kun oli supistuminen, hän hitaasti palaa alkuperäiseen asentoon. Se tarjoaa hydraulinen kanavia joka on öljyn virtausta käyvistä säiliöön.

sovitussäätö voidaan suorittaa erityisillä ruuvit, jotka on järjestetty päätyosan ovensulkimen kotelon. Kun ruuvin pyörimisen, se muuttaa osa hydraulisten kanavien, joka vaikuttaa nopeus öljyn virtauksen ja, puolestaan, määrittää nopeuden, jolla sulkee oven.

Nykyiset mallit näiden varusteiden voivat varustettu erityisellä venttiili. Sen kautta tarttuu oven, aloittaen 70 astetta ennen sulkemisaikaa. Venttiili tarjoaa sujuvan ratsastaa hänen viimeisen 7-15 astetta ja hyvä prihlopa. Tarve prihlopa liittyy voimalla oven salpa ja tiiviste. Lisäksi selviytyä ilmanvastus, joka muodostuu, kun ovi sulkeutuu.

Käyttää ovi oli mukava, ei voi tehdä ilman luki-. Mutta sinun täytyy valita sen mukaan tiettyjä parametreja. Tärkein niistä - valta. Myös silloin, kun valitset sen on otettava huomioon koko ja paino oven. Tässä tapauksessa se varmistaa oikea toiminta tämän osan oven rakenteeseen. Mitä lähempänä on oltava tehokkaampi kuin raskaampi oven. Joissakin malleissa modernin ovet ovat vielä kaksi samanlaista elementtiä. Niiden käyttö voi vähentää pyrkimyksiä sulkea oven.

Mukaan asennustapa ovensulkimet jaetaan kolmeen ryhmään:

Ensimmäinen menetelmä on yleisin, koska yksinkertaisuus työtä. Asennus tehdään yläosassa oven tuotteita. Huomaa, että asetus tämä lisälaite voidaan tehdä millä tahansa oveen.

On säännöt ponnistelut on kehitettävä closers avulla. näiden sääntöjen noudatettava eurooppalaisia ​​standardeja. Korkeampi luokka tarkoittaa suurempi teho laitteita.

 • Mitä lähempänä huippuluokkaa - paras valinta panssaroitu metalliovi.
 • Jos aukon asetetaan kevyt ovi tuotteita, voimme rajoittaa asennuksen huonolaatuisen ovensuljin.
 • Useimmissa tapauksissa luokan 3-5 käytettävien tuotteiden tavanomaisen etuovien ja ovien tuotteita asennetaan sisätiloihin.

Huomaa, että poimien lähemmäksi, ottaen huomioon parametrit oven, ja otettava huomioon ulkoiset tekijät. Jos toiminnan aikana etuovi on usein alttiina sivutuulia, se tulisi varustaa ovensulkimet tuotteen laatu. Jos ovi koko ja paino ovat sopivat eri luokkiin keloja, jolloin sinun täytyy tehdä valinta sen puolesta high-end komponenttien turvallisuuden varmistamiseksi marginaali, joka merkitsee pitkittäminen ovensulkimen.

1

Mutta älä luota pelkästään valtaa valinta tämän lisävarusteen. Tehokas lisävaruste ei välttämättä tarkoita enemmän valtaa käytettäessä ovea, ikään perustaa lähempänä ovea PVC, se luo lisätaakkaa silmukka, joka johtaa nopeaan kulumiseen laitteistoelementille. Lisäksi nämä tekijät, muovi ovi aukeaa voimakkaasti aiheuttaen ylimääräistä epämukavuutta omistajalle ovella käyttöä. Toinen tärkeä seikka on otettava huomioon valittaessa laitteensa ovelle - se kestää pakkasta. Malleja saatavilla markkinoilla, joka voi toimia äärimmäisissä lämpötiloissa - -45 astetta +70 astetta.

Jos ostit sulkimen, joka tulee asentaa oven täydellinen pitäisi olla seuraavat:

 • lähemmäksi;
 • säädettävät nivelvarsi;
 • kiinnitystarvikkeita;
 • kaavio asennusta varten.

Asennuksen Tämän asennus voidaan suorittaa otto-osa kuten laatikko, ja verkossa Riippuen siitä, mitä tarkoitusta oven muotoilu. Asennus voi käyttää kahta asentamisesta - sisäinen ja ulkoinen. Sisempi kokoonpano on yleisin tapa asentaa näitä elementtejä ulko-ovet. Se tarjoaa kiinnittäminen tuotteisiin ovella. Paikka korjaamiseen elementin johtuu siitä, että työ talvella ei lasketa kaikkia closers mallia.

Valmistajat tarjoavat ovensulkimet Venäjän markkinoilla, täydentävät niiden asennusta järjestelmää täysikokoinen, mikä on varsin kätevä kuluttajille. Käyttää sitä, voit asettaa laatua oven lisälaite ja välttämään ongelmia asennuksen aikana.

Suorittaessaan asennuksen järjestelmän teipillä liittää oveen. sitten suoritettu toimet mukaisesti annettuja ohjeita.

 • Ensin täytyy tehdä asettelu ja poraa reiät. Kun tämä on tehty, se tehdään vahvistamisesta kotelo mukaisesti asennuskuva. On tarpeen ottaa huomioon kyseisen laitoksen ovensulkimen. Joissakin malleissa nämä tekijät on asetettu niin, että ruuveja käytetään säätämään, joka sijaitsee sivuovi saranat.
 • Kun lukitusmekanismi on kiinnitetty, mene linkin laakeroinnin. Se koostuu kahdesta puolikkaasta, jotka on yhdistetty säiettä. Pituus vipua voidaan säätää pituussuunnassa, jonka avulla voidaan asettaa avautumiskulma 90 astetta. Jos laskenta on suoritettu oikein ja asennuksen vaiheet suoritettiin kaavion mukaisesti, se toimii ensimmäistä kertaa leikkauksen jälkeen.

Asennettu oikein ovensulkimet suorittaa säätö on mahdollista, jos ennen tätä käsitellä ruuvit, jotka ovat osa rakentamisen tämän osan avulla, joka sen säätö. monia malleja on erityisiä ruuvit, sijaitsevat koristeellinen kansi. Jotkut ruuvien kanta on päätypinnan kotelon. Se säätöelimiä on numeroitu 1 ja 2. säätöruuvi 1 käyttäjä muuttaa avautumiskulma oven, joka voi olla jopa 180 astetta. 2 säätelee ruuvin nopeudella sulkemaan oven lehtiä.

Se alkaa ovensulkimen säätö muuttaa avautumiskulma ovilevyn. Tämän haluttu arvo on asetettu alueella 90-180 astetta.

Kun tämä on tehty, voit jatkaa nopeuttaa sulkemisen muutoksesta. Tästä säätelee ruuvi 2. luukku avataan leikkaussaliin kulmaan, ja sitten antaa mennä. Edelleen ruuvin pyörimisen 2 tarjoaa Ajonvakaaja oven viime 7-15 astetta Varmistaa sen sulkemisen. Erityistoimia tarvitaan, jotta säädettäessä. Making neljänneskierros ruuvin, oven sulkeminen tapahtuu kanssa havaittavissa hidastumista.

Ovensulkimet voidaan käyttää pitkään aikaan, jos säännöllisesti tuottaa sen ympäristössä. Kuitenkin, kun omistajat joutuvat pitämään oven ilmanvaihtoa ja rekennettiin hänelle erilaisia ​​esineitä, tämä johtaa siihen, että mitä lähempänä männäntiivisteet ja luo taakka. Tämän vuoksi on olemassa vaara, puristamalla öljytilassa. Tämän seurauksena voi olla tie ulos ovensulkimen järjestelmään. Tässä tilanteessa toimintatilan se ei edes voi palata korjaukset suorittaa ammatillisia voimia. Ainoa tie ulos tästä tilanteesta - asentaa uuden oven lähemmäksi.

Hinta näistä kohteista voivat olla hyvin erilaisia. Kuluttajien saatavilla mekanismit turistiluokan. Yhdessä ne ovat saatavilla markkinoilla ja huippuluokan closers jotka takaavat helpon käytön sulkemassa ovia on ominaista suuri teho ja käyttövarmuutta.

Tällä hetkellä markkinoiden kysynnän tuotteiden ulkomaisten yritysten ja kotimaisten valmistajien. Niistä suuri määrä yrityksiä valita toimittajat, kuten "Ekspostroymash Plus», «Nora-M» ja «NIKIRET". Niiden tuotteet on ominaista suuri luotettavuus. Jos etsit tämän lisävarusteen edulliseen hintaan, se kannattaa kiinnittää huomiota tuotteiden kotimaisten yritysten. Niitä tarjotaan edullisempi hinta, mutta laatu venäläisten yritysten ovensulkimet vertailukelpoisia ulkomaisten analogit. Ulkomaiset yritykset tuottavat closers tarjoavat myös laaja valikoima laadukkaita tuotteita.

Jos puhumme tunnettujen valmistajien ulkomailta, joista on tullut tunnetaan markkinoilla, koska niiden laatu ja muotoilu, valitsemme seuraavat yritykset:

Dorma, GEZE, Boda - kolme saksalaista yritykset tarjoavat useita malleja eri ovensulkimet. Erikoisuus niiden tuotteiden on läsnäolo liukuva tanko, jonka avulla voit piilottaa polven sidos, joka pilaa ulkonäön oven rakenteen.

Cisa, Cobra, O&O - nämä yritykset Italiasta tarjoavat sulkijat, jonka asentaminen voidaan tehdä auki asennuksen. Joissakin malleissa voidaan asentaa ulkona. Tuotanto nämä valmistajat ovat korkealaatuisia ja huolellisesti voidaan säilyttää pitkään.

KDC - korealainen yritys, joka tarjoaa myös laajan valikoiman malleja ovensulkimet. Valmistuksessa tuotteen valmistaja käyttää Saksan komponentteja. Käytetyt materiaalit luoda tarvikkeet, jotka ovat hyvin korroosiota, joka takaa pitkän aikaa käytössä.

Oubao - valmistajan Taiwanista. Se tarjoaa useita keloja, jotka ovat ihanteellisia kevyitä ovia. Monet ostajat valitsevat yhtiön tuotteita. Niistä eduista Valmistajan ovat: keveys, kestävyys ja edullinen hinta.

Abloy - kyseistä yritystä Suomessa tarjoaa malleja, joissa on mukavaa säätöä ovensulkimen järjestelmään. Osana rakenne on esillä olevan riippumaton venttiilin, joka on varustettu sileän oven liikkeen.

Diplomaatti - Yritys Serbian, joka tarjoaa useita malleja ovensulkimet. Suosituimmista malleista valmistajan - nopeus closers, opt mikä tekee monet kuluttajat.

On huomattava, että ehdotettu tunnettuja tavaramerkkejä closers ovat eri hinta ryhmiä. Niiden hinta riippuu toiminnallisuuden ja tarkoituksen. Voit ostaa laadukkaita lähempänä tunnettu brändi, jolla on laaja valikoima toimintoja, mutta kallista. Ja vähemmän rahaa voit ostaa samanlaisen lisävaruste samaa laatua. Mitä valita - jokainen päättää itse.

Jos haluat nauttia mukavuudesta oven ilman ovea lähempänä etuovi et voi tehdä. Nämä ovi tarvikkeet tarjoavat monet yritykset laaja valikoima, hinta on erilainen, joten voit ostaa lähemmäksi niiden taloudelliset mahdollisuudet huomioon ottaen koko ja kohde ovi. Laadullisesti tekee asennuksen, voit varmistaa, että ovi sulkeutuu pehmeästi ja hiljaa, ja ovensulkimen kestää pitkään, mikä osoittaa luotettavuutta.

Ovensulkimet tulo metalliovet: tyypit, laite valintaa ja kustannuksia

Päätehtävä ovensulkimen on automaattinen sulkeutuminen oven. Ennen kynnyksellä tällaisten mekanismien vuokralaisten asennettu hänen kova metalli jouset, joita ei ole säännelty millään tavalla, ja ovi suljettiin rytinällä. Ovensulkimet metallin ovet tekevät työtä sujuvasti ja hiljaa. Ne ovat yhä useammin tuotantotilan sisään- ja paikoissa, joissa liikenteen ihmisiä. Ovensulkimet eivät jätä ovea auki pakkasella. Ne kattavat ne tiiviisti, välttää tarpeetonta luonnoksia, ja suojaavat kadulta melua.

Yleisin on top vaihtoehto säätömekanismeina koska sen joustavuus ja yksinkertaisin tapa asennuksen. Tällainen ovensuljin löytyy lähes mitä tahansa metallia ovi sijaitsee sisäänkäynnin rakennuksen. Sen kotelo on kiinnitetty yläosan sisäpinnan ovilevyn ja liukuvarren tai vipu - vaakatasoon laatikon osaa.

Valmistajat tuottavat eri malleja alkuun ovensulkimet muu kuin periaate työtä. Laite, jossa on vipu ajaa ja vaihde on yleisin. Mutta nyt on toinen, yhtä mielenkiintoinen vaihtoehto - liukuvetolaitteella kanssa nokkapyörän.

Piilossa tai kehys, ovensuljin sisälle asennetaan oven rakenteen valmistuksen aikana, ja on asennettu alakerrassa, ja ne ovat tuskin havaittavissa.

Lähempänä oven voidaan varustaa hyödyllisiä kiinnitys toiminto on nimetty «pidätyslaite». Sen ydin piilee säätelyssä spontaani sulkemisen verkossa. Jos tarvitset tehdä suuria asioita sisälle rakennukseen tai vaunut, ovet swing avoinna yli 90 astetta. Tässä asennossa, se on kiinteä ja se ei häiritse vapaan kulun. Sulkea ovea, riittää yksinkertaisesti työntää tiettyyn asentoon, ja ovensulkimen edelleen hoitaa omaa työtään.

Uudemmat mallit ovat sen suunnitteluun erikoisventtiilit, auttaa hidastamaan etenemistä ovilevyn alkaen 70 astetta sen avaamiseksi. Taita taputus vaivaa tai 7-15 astetta, tai ennen sulkemisaikaa.

Johtuen prihlopa menossa vastustus:

 • lukitusmekanismit, erityisesti oven salpa;
 • erilaisia ​​tiivisteet;
 • ilmamassojen.

Muiden ovensulkimet toimintoja voidaan kutsua muutama:

 • sulkemalla viive (30 sekuntia);
 • Koordinaattori sulkeutuvan oven lehtiä (for ovissa);
 • avaamalla vaimennin (mahdotonta terävä aurauksen).

Kukin valmistaja yrittää lisätä toimintoja, jotka ovat vastuussa turvallisuutta, luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä kanssa ovensulkimet. Mutta älä unohda, että jokainen niistä lisää laitteen kustannuksia.

Mikä on lähempänä ja miten se toimii

Toimintaperiaatetta ovensulkimet eivät äärimmäisen vaikeaa. Avattaessa ovilevy on kiinnitetty voimansiirtomekanismin. Jousi näin puristettu. Kun suljet oven, hän hitaasti suoristettu ja ottaa alkuasentoon.

Ovensuljin metalli ovi on suljettu koteloon mekanismi vastaa sileän sulkemisen puitteen, ja vivun tai liukuva varsi. Mekanismi, puolestaan ​​koostuu lujaa terästä jousi on sijoitettu kapseliin öljyä. Avattaessa ovilevy puristetaan männän, ja sitten hitaasti palaa alkuperäiseen asentoon mäntään kokoonpanon vastakkaiseen suuntaan.

Laitteen sisällä on hydraulinen kanavia ylivuoto öljyä työkyvyn. Myös suunnittelussa kotelo on vaihdetta kanssa käyttömännän ja liitetty vipuun tai liukuva varsi.

Lopussa kehon säätöruuveja, jotka vaikuttavat koko osan hydraulisen kanavia. Pienempiä ne ovat, sitä hitaammin öljy virtaa, ja ovi sulkeutuu.

Lattiaan, tai pienempi, ei ole sidos sulkimet. Männän ajaa vaihteen välittää tai sydännokkamekanismin pohjassa, Ovilehti pyörimisakselin ja joka tukee. Mäntä puristaa keväällä, kun ovi aukeaa, ja hän kerääntynyt energia laajenee. Tämän seurauksena ovilevy on kiinni. Suunnittelu lattia ovensulkimet ovat enemmän valtaa, mutta metalli ovet ovat harvoin asennettu.

Sisäänrakennettu ovensuljin toimii samalla periaatteella kuin lattia. Ainoa ero - se ei ole kiinnitetty lattiaan, ja kehyksen tai oven laatikko.

Moderni varustetut mallit closers paitsi tulo raskaat ovet, mutta myös kevyempi sisustus. Erilaisia ​​välineitä riippuu ensisijaisesti painosta ovilevyn ja sen leveys.

Ovensulkimet oviin luokitellaan eurooppalaisen standardin mukaisesti (EN) ja 1-7, ilmaisten jousivoima. Tämä parametri kutsutaan kokoon ovensulkimen. On huomattava, että laitetta, jossa on merkintä en7, on suurin kapasiteetti. Pukivat massiivinen metalli ovilehti leveyteen saakka 1,60 metriä.

On olemassa erityisiä pöytiä, joka teki valinnan ovensulkimet. Mutta jos ovi korkeus on yli 2,50 metriä - laite on suositeltavaa saada luokan yläpuolella tarjoten siten turvamarginaali. Tämä sääntö koskee rainoja, joilla on ei-standardi mitat, ja kun läsnä on ulkoisten tekijöiden kuormituksen kasvaessa.

Älä vialla valitessaan closers sisäänpääsymaksusta metalliovi kysyä niiden toimintaa. Mekanismien on oltava pakkasen ja toimi oikein kuumassa ajan. Jotkut yritykset valmistavat tuotteita, jotka kestävät äärimmäisiä lämpötiloja, saavuttaa jopa -45 tai +70 astetta.

Kustannukset ja tunnettujen valmistajien

Laadulliset ovensuljin ei tarvitse olla kallista ja brändin. Kotimaiset yritykset ovat oppineet tekemään laadukkaita laitteita edullisempia hintoja. Tuotantokustannukset suosituimmista tuotemerkkejä vaihtelee eri hintaluokissa, koosta riippuen ovensulkimen ja saatavuus lisätoimintoja.

Esimerkiksi, järjestelyt, jotka merkinnätEN1 jaEN2, liittyvät turistiluokassa, jaEN7 - palkkion luokan. Ne ovat luotettavampia ja kalliimpaa.

Useimmat tunnettuja ulkomaisia ​​valmistajia ovat:

 • DORMA, Boda ja GEZE (Saksa) - kun läsnä on liukuva sauva;
 • CISA ja Cobra (Italia) - korkea laatu ja vertaansa vailla suunnittelua;
 • Abloy (Suomi) - kätevä säätö;
 • Diplomaatti (Serbia) - kahden nopeuden mekanismeja;
 • KDC (Korea) - komponentteja saksalaiset valmistajat.

Kotimaiset valmistajat tuottavat ovensulkimet, ovat vähemmän tunnettuja, mutta niiden tuotteiden laatu parempi kuin ulkomaisten kanssa, ja hinta on yleensä alhaisempi.

Tarvetta tällaiseen laitetta ovensulkimen kukaan epäilyksiä. Mutta eduista huolimatta ovensulkimen, siellä poblemnye kysymyksiä. Ne liittyvät enimmäkseen kulttuurin taso monien kansalaisten toisen omaisuutta, joka seisoo riesa. Tältä osin sulkimet usein tauko, ja on tarpeen korjata ovensulkimen.

Metalliset ovet ovat yhä suositumpia tänään. Tämä ei ole yllättävää, koska ne ovat tiukassa, mukava, käytännöllinen ja edullinen. Kuitenkin, kuten muiden mekanismien, tällaiset rakenteet löystyä ajan mittaan. Jos tämä ongelma kosketti sinua, niin älä masennu. Säädä etuoven muovista voi olla itse.

Lasimaalaus ovet voi muuttaa mitään tilaa, ei väliä mitä tekniikkaa niitä ei ole tehty. He korostivat vakavuus ja mukavuutta, täytä värejä ja luoda tietty seurue, jalostaa tilannetta ja tuoda elementtejä luksusta.

Miten asettaa lähemmäs metallia ovi: salaisuudet ja vivahteita

Metal oven - se on tae turvallisuudesta.

Mutta sen kielteiset ominaisuudet sisältävät paljon painoa, ja sen seurauksena, ylimääräinen melu suljettuna.

Tasoittaa tämän vivahde mekanismeilla, jonka asentaminen on saatavilla kaikille, jotka on ruuvimeisseli kädessään.

Koska asetettu lähemmäksi metalliovi? Tämä ei ole iso juttu. Kärsivällisyyttä, työkalut ja hieman kekseliäisyyttä voi auttaa tässä.

Lähempänä metallia ovi

Closer - mekanismi, joka toimii useimmissa tapauksissa mukaan vanhan periaatteen isoäidin kevään ovella.

Mutta kiitos Teknologian kehitys on viimeistelty.

Jousi sijoitetaan tapauksessa se lisättiin voiteluainetta ja useita muita laitteita, ja että ovensuljin valmis.

Mutta eivät kaikki niin yksinkertaista. Nykyään on olemassa monenlaisia ​​mekanismeja, joilla on eri vaihtoehtoja käytön.

Jotka ovat yksittäisiä jokaiselle ovelle. Riippuen teholähdepiirin keväällä, ovensulkimet jaetaan laitteille, joissa on sisäinen hydraulipiirin ja hyllyn teholähdelaitteen ja nokka toimintaperiaate.

Jos ajattelemme Kiinnitystavan, ne esitetään laskut ja piilossa. Vuorostaan, yläpuolella ovensulkimet ylä- jaettu kahteen tyyppiin:

 • Mukautuksia saranan (sidos) tanko, joka koostuu kahdesta mutkia.
 • Luisti laite järjestelmä - liukuva kanava.

Valitessaan laite, sinun on otettava huomioon ominaisuudet oven. Sen paino ja leveys. On asteikko, joka mekanismi on valittu, se on hyväksytty eurooppalaisen standardin. Vuonna ovensulkimet on 7 kokoa, ne on suunniteltu oviin painoa 20-160kg, ja leveys ovilehden 750-1600 mm.

oven leveys

Valitessaan mekanismi muistaa seuraavat:

 • Suurin painoarvo tai oven leveys on yleisin valinnassa koko.
 • Asetus mekanismi alennettuja johtaa nopeaan vaurioita.
 • Yliarviointi sääntöjä johtaa vaikeuksia avaaminen ja sulkeminen.
 • Jos paino indikaattoreita tai leveys on suurempi kuin taulukon, sitten kaksi mekanismia käytetään.
 • Kaikkia ovensulkimet voidaan käyttää kaduilla.
 • Harkitse ominaisuuksia, joilla mekanismia käytetään. Se voi olla tarpeen funktio hidas sulkeminen, kiinnitys- tai muita. Mitä lähempänä pitäisi olla sellaiset ominaisuudet.

Tutkimus ominaisuuksien ja laadun laitteesta, kun ostat auttaa välttämään tarpeettomia menoja ja oikea toiminta yksikön jo vuosia.

Tästä vaiheesta riippuu menestyksestä koko menettelyn. Jos hankinnan jälkeen herää kysymys, miten perustaa lähemmäksi metalliovi kädet ja älä käytä tätä kallista palvelua ohjatun ensin katsoa ruutuun ja etsimällä sen ohjeita ja tarkka piirustus laitteesta. Kaikki nykyiset mallit ovat closers niiden täydellinen näitä vinkkejä.

Asennusvaihtoehdot ovensulkimet

Kaavaan osoitti mahdollisuutta asennus vasemmalla ja oikealla ovet avautuvat yli ja sisällä. Mutta jos jostain syystä hän ei ollut laatikossa, tärkeintä - pitää mielessä: jos ovi avautuu ulospäin, niin taustalla olevaa mekanismia on kiinnitetty laatikkoon, ja elementin kanssa kädet - hänen. Jos sisällä, sitten päinvastoin.

Säätöruuveja sijaitsevat mekanismin vastapäätä sarana oven suunnittelu. Esimerkissä piirretty kaikki tavat tiettyyn paikkaan ja haluttuun asentoon reikien kiinnittämiseksi:

 • Ensimmäinen vaihe - tämä on testi laitteiden ohjeiden mukaisesti, sitten työkalun valmistamiseksi (ruuvimeisseli, pora, pora, ruuvimeisseli, vasara, jne.).
 • Kaikki poraa reiät ovat samoja kuin on wheather ja tyhjentää laitteen sijoittelun järjestelmä vaatii markup vaiheessa.
 • Nauhalla kiinteä sijoitus mallin closers. Ja paikalle tulevaa porakoneen reiät porattu saavuttaa vähintään virheet ytimen, joka tekee uria ovilevyyn. On tärkeää muistaa koko pora, jotka on valittava mukaan reikien halkaisija ja kiinnikkeet. Oikeellisuuden varmistamiseksi valitun pora voi olla pala metallia sekundääriporan reiät ja yrittää spin sitä ehdotti vahvistamisesta valmistaja. Noudattamatta jättäminen halkaisija ruuvin voi antaa tai päinvastoin pudota, mikä lisää vaikeuksia asennettaessa.

Panemalla kaikki suositukset auttavat saavuttamaan toivottuja tuloksia nopein mahdollinen aika.

Valmistuksen jälkeen komponenttien, työkalujen ja reikiä, voit edetä toiseksi viimeinen osa - asennus. Kaikki oikein taas auttaa opas:

 • Kotelo tarvitaan vielä vahvistaa ruuvit on käsitelty pinta (ovi tai kaltevuus).
 • varsi järjestelmä on tullut tasanteelle pohjassa tärkein mekanismi kotelo ja kiinnitetty ruuvilla.
 • Kytke vipu ja veto - prosessi, joka, kuten kaikki ennen sitä, ei ole monimutkainen: molemmat elementit on yhdistetty, ja niistä on pyrkimys paina. Napsautetaan, mikä osoittaa onnistunut yhdistelmä. Mutta tärkein ominaisuus on sen sijainti suhteessa oveen. Joka vaikuttaa suuresti nopeus sulkemaan oven rakenne viimeisessä vaiheessa.
 • Kyky muuttaa sijainnin vuoksi kaksi erillistä osaa sauvan, jota voidaan säätää pituussuunnassa. Ensimmäinen osa on pitkä rautatie kierteellä. Kierto tämän osan ja määrittää pituuden muutos.
 • Säädä tarvittaessa tavallista pehmeä, veto on sijoitettu kulmassa yhdeksänkymmenen asteen oven tasoa. Tämä saavutetaan vähentämällä sen koon.
 • Jälkimmäinen voima oven sulkemiseksi ( "lukitustoimintoa") on oltava riittävän luja, esimerkiksi vastuksen voittamiseksi oven salpa tai salvan. Pidentämällä vastevarsi kohtisuoraan antaa ovirakenteen.
 • Saatuaan tarvittavat parametrit vivut on kiinnitetty.
 • Viimeisen silauksen - silmänräpäyksessä kehys päälle perusmekanismin.

Miten asettaa lähemmäksi metalli ovea ulkopuolelta

Sovitus Tekniikka on sama kuin sisällä. Tässä tapauksessa olosuhteet eivät ole tärkeitä asennuksen ja käytön tien kohdalla. Voit tehdä tämän, soveltuu vain pakkasenkestäviä malleja. Mutta siinä alle pakkasta, voi paksuuntua öljy hydraulijärjestelmän.

Ja se vähentää laatua toiminnallinen suunnittelu oven. Lisäksi vaikutus sademäärä on tuhota kaikki elementit ovensulkimen. Siksi, jos et voi suojata sitä iskuilta tai asentaa huoneeseen, se on parasta kokonaan luopua siitä.

Jos jokin jätetty järjestelmät eivät sovellu asennusta, käytä ei-standardi pultit, joka ei vahingoita closers:

 • Ominaisuuksien ansiosta karmin voi joutua käyttämään rakennukseen nurkkaan. Se asennetaan vaakatasossa ruuvien avulla. Varren rakenne, joka on kiinnitetty sisäosan.
 • Perusmekanismi on asennettu rakennuksen ala, alueella ylemmän kaltevuus laatikon. Vipu on kiinnitetty oven tasoon nähden.
 • Kiinnitetty oven erityisesti valmistettu tanko tai levy. Niiden on oltava tasaisella alustalla. Tällä laitteella korjata taustalla olevaa mekanismia. Vipu on asennettu ruutuun.
 • Apulaitteen muodossa levy on asennettu pohjaan kaltevuus, ja se lähemmin. Vipu on kiinnitetty oveen.
 • Jos kaltevuus riittämätön kokoa voidaan kasvattaa käyttämällä levy. Se on turvattu vaikutusvaltaa. Mutta mekanismia asennetaan oveen jo tiedossa järjestelmään.

Se on vähän hankala asennustapa. On välttämätöntä, jos piirteet oven tai rinteillä eivät salli asennusta standardin. Tämä vaatii hieman kokemusta, ja jos tämä ei ole, on parempi pyytää apua mestari.

Asennus oven lähempänä metallia ovi - tämä ei ole vaikea tehtävä, joka on valta edes teini. Mutta on hetkiä, jolloin tarve asentamista uusia taitoja. On kaksi vaihtoehtoa. Do kokeilemalla, tai nähdä asiantuntija.

Asentamassa ovensulkimen päätökseen. Ja oikea palvelu säädät vain väline. Käsikirja on yksityiskohtainen kohtana tämän toimen täytäntöönpanoa.

Kuten edellä on mainittu, säätöruuvit on vastapäätä saranaa oven suunnittelu. Ne ovat yleensä kaksi. Jokainen niistä on oma tehtävänsä. Ensimmäinen nopeus vastaa kansirakenteen, ja toinen - viimeisessä vaiheessa, sulkeminen ajan, niin kutsuttu "lukitustoimintoa."

Lisätä halutut ominaisuudet yhden tai kaksi ruuvia pyörivät myötäpäivään. Kun avaamalla säätöruuvit on oltava varovainen, jos se liiallista, sisäinen öljyn virtaus ulos laitteesta. Vähentämiseksi - päinvastaiseen suuntaan. Jotkut mekanismit voivat olla lisäksi säätöelimet. Esimerkiksi, kuten puristus- tai tahallinen hidastaa. Työkalujen säätämiseen ruuvimeisseliä tarvitaan, jonka kautta kiinnittimet kierretään saadakseen tarvittavat ominaisuudet.

Kun lämpötila muuttuu, kosteus, tai kun poisto mekanismi osat (kuluminen on väistämätöntä), on tarpeen tehdä lisäsäätöjä. Koska lähemmäs ei voi suorittaa tehtävänsä. Se ei tapahdu usein, jopa kaksi kertaa vuodessa. Menettely ei ole monimutkainen ja kestää jopa kymmenen minuuttia.

Muussa tapauksessa laitteet, jotka on asennettu kadulla. Kiintein ero öljymäärä (tämä johtuu lämpötilaero) ja vaikutus lumi, vesi, auringon säteet, Closer vaatii päivittämistä työnsä useammin. Jopa 1 kertaa kaudessa. Vähentää kielteisiä vaikutuksia ympäristölle ovensulkimen auttaa laitteen kaltaiseksi huippu tai aallonpohjasta.

Säätö tarvitaan käyttöä ja asennuksen jälkeen oven lähemmäksi. Ilman sitä, toimiiko laite voidaan suorittaa väärin.

Käyttöehdot ovensulkimet

Rikkoo käyttöolosuhteissa johtavat aina kuluvat nopeasti ja vahingoittaa mekanismia. Tämän välttämiseksi on tärkeää muistaa seuraavat:

 • Suurin aukko ovensulkimen johtaa nopeasti huonoon kuntoon. Jotkin laitteet (luisti) rajoittavat, ja ne, jotka eivät ole - tarvitse olla iskunvaimentimet. Ne on asennettu seinään tai lattiaan.
 • Jos oviaukko on oltava auki pitkäksi aikaa, se täytyy irrottaa tärkeimmistä vipuvaikutus mekanismi, ja loppujen lopuksi jälleen palata alkuasentoon. Prop kuin ovi tai korjata sen avulla köysien ei ole välttämätöntä. Ovensulkimet kestää pitkään. Voit tehdä tämän, on olemassa malleja, joissa on sisäänrakennettu lukko. Niiden toimintaperiaate on yksinkertainen. Kun ovi avataan tiettyyn pisteeseen, se pysyy auki, jos se on aika sulkea sen täytyy liikkua sivuun.
 • Pilaantumista sisäinen laite tapahtuu pakotetun oven sulkeminen
 • Rasvaa saranat ja vivut kerran vuodessa tulee pidentää mekanismin
 • Jos laite ei ole huoneessa, on tarpeen suojata ympäristön vaikutuksia (auringolta, sateelta). Korjaustarpeen työ kahdesti vuodessa vaihtuessa.
 • Oikea asennus ovien puuttuminen virheiden sijoittamista silmukoita ja muut indikaattorit voivat auttaa uskollinen tehtävien suorittamiseen väline.
 • Muutaman vuoden välein vaatii täydellinen korvaaminen öljyn lähemmäksi. Rakennuskäyttöön, joka tapahtuu kadulla vähintään 1 kerran vuodessa.
 • Lapset usein provokaattorit rikkoutuminen closers hänen rakkautensa "ratsastaa" oveen. Lisäkuorma ja siirtymä painopisteen, tuo korjaamatonta vahinkoa mekanismia.

Pienin käyttöikä laitteen määritellään takuun, jonka valmistaja tarjoaa hänen tuotteensa. Mutta tällä kaudella nousi useita kertoja, yli closers tarvitsevat erityistä hoitoa.

Asenna ovensuljin oveen on edustettuna video:

Havaitsi virheen? Valitse se ja valitse Ctrl + Enter, kertoa meille.

Kommentteja: Miten asentaa metalli ovensuljin oveen: salaisuudet ja vivahteita

Asennettaessa lähempänä, vain nähnyt sitä eniten "lukitustoimintoa" oven sulkemiseksi. Kun olin töissä, hänen miehensä puoli päivää promuchalas ja soita asiantuntija. Hän perusti ja selitti salaisuus. Yksinkertaisempi ja halvempi se olisi juuri sellainen artikkeli lukea.

uusia artikkeleita

Sähköinen vannesahan puulle: tyypit ja toimintaperiaatteet

 • Sisähalkaisija Polypropeeniputket: valinta merkintä

 • Tyypit jalkalistat Lattia: arvo ja valinta säännöt

 • Miten yhdenmukaistaa betonilattiaan alle linoleum monin tavoin

 • Mitä liimaa liimaa kattoon listat: valinta ja tyypit

  Mikä olisi parempi putket viemäri: koot ja tyypit

  Miten kuivaa vinyylitapetit paljastaa salaisuuksia ja vivahteet täydellinen korjaus

  Sisä- ja ulkoseinät kipsistä lohkot gazosilikatnyh

  Ranskan chic: lipasto tyyliin Provence kätensä

  Miten viettää puttying seinien alle taustakuva

  Luodaan saumaton rakenne laminaatti

  Seistä liesi ja uuni: hyödyllistä tietoa

  Miten sulkea katto päällysteet edullisesti

  Lasikuitu liuskekivi: tietoa erilaisten katemateriaali, ja osa sen asennuksen

  Miten tehdä koriste kipsi itse

  Copyright © 2015 - 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  75 + = 82