Lähemmäksi portin ulkopuolella halla

closers wickets

Sen varmistamiseksi, että portti tai portit edellytykset valmiiksi, ne on erityiset muutoksia - sulkimet varten hilalle. Se voi olla sähkö-, hydraulinen tai pneumaattinen ovensuljin. Nämä laitteet vaikuttavat sujuvaa sulkeutumista, mikä vähentää epäonnistumisen todennäköisyys prosessissa pitkän aikavälin toimintaa. Nykyään nämä mekanismit on esitetty alueella, joka takaa kulloinkin ihanteellinen ratkaisu.

Se näyttää asennetut portti lähempänä

Ovensulkimet ovet tai portit ovat valinnaisia ​​lisävarusteita, joita käytetään parantamaan toimivuutta saranoidut ja liukuovet. Tuotannon täyttä sarjaa erityistä huomiota kiinnitetään niiden laatua. Tällaiset tuotteet toimisivat kunnolla ulkoisista tekijöistä riippumatta. Hyvä Lähempänä - on kylmää kestäviä, kestävä, kulutusta kestävä, ei-syövyttävä mekanismi, joka kestää jatkuvaa kuormitusta.

Ostaa Lähempänä voi olla missä tahansa erikoistunut ostoskeskus, vastaavissa verkkokaupoista ja rakennusmarkkinoilla. Nykyaikaiset tuotteet ovat korkealaatuisia ja suunnattava pitkäaikaiseen käyttöön. Valitsemalla ovensuljin, tulisi keskittyä likimääräisen kuorman taso, käyttötiheys ja ominaisuudet portin avulla.

Vaihtoehto lukitusmekanismi kalitochnogo

Hiljainen ja luotettava sähköinen ovensulkimen varmistetaan sileä portin avaamiseksi ja sulkemiseksi toistuvasti. Läsnäolo tällaisen laitteen portin lisäävät suojaustasoa sen käyttöä, mikä on erityisen tärkeää perheet pienten lasten tai heikkojen vanhusten. Tällainen automaattinen mekanismit mahdollistavat kontaktittoman ovien avaaminen ja portit.

Sähköisellä ovensuljin, voit avata ja sulkea sulkimen yksinkertaisesti painamalla erityistä painiketta. Tämä järjestelmä helpottaa elämää vammaisten. Laite on monipuolinen sovellus, kestävä ja kompakti. Voit asentaa sen itse. Asentamiseen ovensulkimen tarvitsee enintään 30 minuuttia. Sähköinen mallit ovensulkimet portilla on esitetty erilainen muoto, ja voi olla erityisiä päätteitä lukea kortteja.

1

Nimi elementti sähköinen salparakenteessa

Tuotteet on varustettu komponenttien johtajistoa salpa magneetin ja linna. Tämä tekee sisäänkäynti portista kätevä perheenjäseniä ja saavuttamattomissa asiattomien henkilöiden.

Hydraulinen portti sulhasen, voit säätää voimakkuutta ja nopeutta prihlopa ovi. Tämä laite on helppo säätö on vapaavaihdeautomatiikka varten tiivisteen portit. Kuten ovensulkimet ja työtä ulkoinen ja sisäinen tyyppisiä silmukoita. Niiden asennus ei vaadi asentajan erityistä tietoa tai kokemusta.

Aseta hydraulinen Ovensuljin voivat olla omillaan. Jos vain seurata ehdotettujen lisävarusteeseen lukkomekanismi nopeasti ja luotettavasti. Tällaiseen työhön ei tarvitse erityisiä laitteita tai apua. Laite on asennettu toiselle puolelle alkuun tangon tai veräjä portti runko, ja toinen puoli - napa.

Esimerkki asennettu hydraulinen Ovensuljin

Tällainen mekanismi on tehty erikoisteräksestä metalliseoksia, kuten alumiiniseoksesta 6082, 6063, tai BP-31. Valmistusprosessin aikana, kaikki laitteet tehdään lämpökäsittely antaa ylimääräistä lujuutta profiileja.

Mekanismeja-ovensulkimet portit on suunniteltu jatkuvaan työtä kadulla. Ne kestävät äkillisiä lämpötilan vaihteluita, lukuisia avaaminen ja sulkeminen oven ja kaikki epävarmuustekijät sää.

Eräässä erittäin parannettu toiminta ja portti käytetään edullisesti pneumaattinen ovensuljin. Käytön avulla laite kykenee oven lempeä jarrutus. Luki- toiminnallisuus voidaan pitää sitä, että toiminnan aikana portin männän etupuolella on paineilmaa ja tyhjiö on muodostettu männän takana.

Useimmat pneumaattinen malleissa on seuraavat ominaisuudet yhteistä:

 • Liikennöintiä, ilman lämpötila (+ 50 ° C: sta -50 ° C: ssa);
 • Niillä on suuri avautumiskulma (160 °);
 • ruostumaton teräs toteuttaa;
 • Tiivisteinä sovelletaan kaulukset valmistettu PU;
 • Kääntyvä asennus ja pneumaattinen sylinteri on saranoitu liitos;
 • Se voidaan asentaa sekä vasemmalle ja oikealle ovelle
 • Asennettu sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Street pneumaattinen ovensuljin - se on pakkasenkestäviä, luotettava ja yleinen mekanismi, jolla varmistetaan toimivuus Gates koko eliniän.

Se voi kestää vaativia kuormia tyypillinen pihan ja puutarhan portit ja portit. Jos ovi on varustettu sellaisella laitteella, se parantaa elämänlaatua nykyihmisen, ja pidentää eniten wickets.

Lähempänä kadun ovelle on valittava ottaen huomioon ympäristö, jossa se toimii. Mekanismi ulkokäyttöön olisi pakkasta kestävä, stabiili runsas saostuminen, ja vastaavat oven painoa. Kun ostat oikean laitteen kuulee asiantuntija - myyntipäällikkö. Aseta lähemmäksi portin väkisin kaikille kiinnostuneille. asennusta ei voi kutsua vaikeaa, mutta se vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta.

Oikein tehty työ varmistaa mukauttaminen pitkän käyttöiän ja käytettävyyden portin. Asenna ovensuljin voi olla mikä tahansa portit ja ovet.

Yleiset säännöt asennusta ovensulkimen:

 1. Kiinnityselementit valitaan perustuen kohdistuva voima avaa portin. Mitä suurempi on kuormitus avattaessa puite, sitä enemmän tarvitaan ladata kiinnittimet.

Rakenne-elementtejä ja kiinnityselementit pneumaattisen lukitusliitoksen

Mukana ovensuljin on liitetty malli, joka levitetään sopivaan kohtaan yli. Mukaan merkintä suoritetaan mekanismi asennuspohja.

Closers puite ilman poikkipuu

Ei aina portti tai portin rakenne merkitsee sitä, että ylemmän alueen yli. Tällaisissa olosuhteissa lähempänä on asennettava suoraan ovella. työntövoima vipu ei ole käytössä. Katu ovensuljin on asennettu yksi osa sen portin, ja toinen puoli on kiinnitetty tukipylväs.

Tällainen mekanismi antaa hilan piiri seuraava toimenpide: portin avaa ovensulkimen männän laajennetaan, jolloin puristus jousen ja näin ollen kaasun kammiossa.

Sulkemalla portti tai portit antaa kaasun paine kammiossa ja jousen vastus, jotka vaikuttavat männän.

Piirroksessa laite ja koko ovensulkimen varten veräjä

Jouset ja venttiilit olisi säännöllisesti tarkistettava. Ensimmäisessä tapauksessa, säätö takaa laadun lukitus portin, ja toinen - prihlopa nopeus. Mäntä on voideltava sisäpuolella, esimerkiksi, erityinen öljy koostumuksia hydrauliset järjestelmät, ja laitteen tyyppi.

Perussäännöt käytön ja huollon laitteen ovat seuraavat:

 • Jos este normaalin toiminnan ovensulkimen, olisi poistettava;
 • Portista ovensuljin voi jättää pitkään auki, koska se johtaa huonontumisen mekanismin;
 • Vuodenaikojen lämpötilavaihtelut kadun closers täytyy säätää kaksi kertaa vuodessa;
 • Kaikki hankausta ja pyörivät osat tulee voidella säännöllisesti erikoisvoiteluaineella.

Prosessi palvelu ovensuljin varten veräjä

Mekanismiin pitkä ja tarkasti palveli olisi toiminut huolellisesti noudatettava valmistajan suosituksia. Palvelu hyvissä ajoin ja parantaa merkittävästi kesto toiminnan ovensulkimen.

Lähemmäksi portin ulkopuolella halla

Ekaterinburg +7 (343) 361-94-65

Leikkaus kaasu metalli

Lähempänä pneumaattinen portin (katu) DSM-150, DSM-150M (ilman hitsausta)

Lähempänä pneumaattinen portit - uuden sukupolven mekanismi korkea luotettavuus on vaativimmissa käyttöolosuhteissa. Päätehtävä - sileä oven sulkeutumista. Inhibitio johtuu paineilmaa männän.

 • Pakkasta! Ei pelkää kylmää, -50 astetta. Tarkastettu.
 • Luotettava! Yksinkertainen rakenne.
 • Korjattavissa! Ei kalliiden kulutustavaroiden.
 • 1 vuoden takuu! 100% kiinteä todentaminen OTC, olemme varmoja niiden tuotteista.
 • Halpalentoyhtiöt!

Miten valita lähempänä portin kadulle

Tarjota täyden kuisti portin runkoon sekä sen sileä sulkeminen, on asennus- ovensulkimen. Lähempänä portin avulla vaivattomasti sulje luukku. Usein käy niin, että olet kiire ei sulje portin lähellä. Että se ei jää auki, laite sulkee sen kokonaan. Se on erittäin kätevä. Ovensulkimet portit tänään esitetty monenlaisia.

Tällä mekanismilla tavata joukko vaatimuksia. Ja tämä ei ole yllättävää, koska sen toiminta ei toteuteta suotuisissa olosuhteissa. Kadulla, tämä mekanismi on parhaillaan jatkuva vaikutuksesta ympäristöön. Sade, kosteus, lumi, ja paljon muuta. Niin, se tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • Suuri lujuus pyydyksiä. Tämä on tärkeä edellytys, koska hän on jatkuvasti vaikutuksen alaisena mekaanista rasitusta.
 • Pakkaskestävyys. Jos ilman lämpötila laski, se jatkoi toimintaansa.
 • Kosteudenkestävyys. Kosteus on kielteinen vaikutus näihin mekanismeihin. Siksi lähempänä kadulla on selvitä niistä.

Vaikka on olemassa useita erilaisia ​​niistä, toimintaperiaate on lähes sama. Avata portti, on tarpeen tehdä vähän vaivaa. Tämä voima välitetään salpajärjestelmä ja ajaa männän. Sen jälkeen, kun mäntä on yleensä jousi, joka on puristettu. Kerääntynyt energia se luo paineita ja mäntä palaa alkuperäiseen asentoon. Tämän seurauksena, portti sulkeutuu automaattisesti. Johtuen siitä, että sisällä on ilmaa tai öljyä, järjestelmä toimii sujuvasti ja ilman äkkinäisiä liikkeitä. Joissakin malleissa, sitä lähempänä se on mahdollista säätää sulkeminen portin nopeus on.

Mitä etsiä valitessaan

Valinta tällaisen mekanismin vastuulliseen toimintaan. On tärkeää ottaa huomioon useita vivahteita. Muuten ostanut mekanismi ei selviydy tästä tehtävästä menestyksekkäästi. Tai ainakin jonkin aikaa työskennellä, ja sitten nopeasti epäonnistuu. Joten kalitochnuyu järjestelmä olisi valittava sen perusteella, näitä parametreja:

 • Virta. Tämä on yksi tärkeitä parametrejä. Teho olisi vastattava painon koko portin. Jos laite on pieni ja on pieni tarjonta valtaa, ja läppä on suuri ja painava, laite hyvin nopeasti epäonnistua. Sekä päinvastoin.
 • Läsnä säilöntäainetta. Edullisesti tämä lukitus on lähdettävä portti "otkryto9raquo;. Tämä on tärkeä ominaisuus, koska on olemassa tilanteita, joissa oviaukosta pitäisi tuoda tiettyjä esineitä / asioita. Tällä valaisin pitenee ovensulkimen.

Closers portissa kadulla tulee maailman erilaisia. Nyt suosittelemme tutustua perusmekanismeihin. Ne tulevat kolme erilaista ja toimintaperiaate:

Electric tarjota hiljainen. Lisäksi ovi avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Sähköinen järjestelmä varmistaa sen käytön turvallisuudesta, tämä on erityisen totta, jos sinulla on vanhusten sukulaisten tai pikkulapsille.

On huomattava, että avaaminen / sulkeminen portti voidaan toteuttaa kosketuksettomasti. Voit tehdä tämän asettamalla erityinen painike, joka riittää paina. Tällaiset laitteet on erilainen konfiguraatio, jonka avulla voit valita sen suoraan alla olosuhteissa.

Ottaa huomioon hydraulinen laite, on mahdollista suorittaa asetus voima ja nopeus prihlopa portti. Hydrauliset mekanismit toimivat ulkoisiin ja sisäisiin tyyppejä silmukoita. Niiden suurin etu on se, että asennus ei vaadi mitään erityistä osaamista. Sen asennus voidaan suorittaa itsenäisesti. Yksi puoli, että laite on asennettu suoraan portin, ja toinen runko.

air - toisentyyppistä ovensuljin. Tällainen laite olisi hankittu olosuhteissa toiminta vahvistettava ja jäykkä. Toimintaperiaate tämän mekanismin on, että avattaessa portin männän etupuolella on paineilma, ja sen kääntöpuolelle tyhjiössä.

Pneumaattinen ovensuljin jalankulkijoiden portit on seuraavat tekniset tiedot:

 • Kyky toimia lämpötiloissa välillä -50 ° C ja + 50 ° C: ssa
 • avautumiskulma saavuttaa 160 °.
 • salparakenteessa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
 • Polyuretaani tiivistämiseen käytetään ranneke.
 • Ilmasylinteri ja on yhdistää kiertonivel.
 • Voidaan asentaa vasemmalle ja oikealle ovia.
 • Se voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon.

Joten, näemme, että sulkimet ovat erilaisia ​​keväällä, pneumaattinen, hydraulinen, ja niin edelleen. Jos olet tehnyt valintansa, on tärkeää tietää, kuinka sitä käytetään. Loppujen lopuksi tämä riippuu kestosta sen toimintaa.

Yksi tärkeimmistä vaatimuksista on esitetty suoraan portin itse. Sen silmukka täytyy asettaa tarkasti ilman bias. Muuten, mitä lähempänä työtehoa pienenee. Lisäksi mekanismi on valittava koon ja painon portin.

Niinpä on tärkeää varmistaa, että nämä vaatimukset:

 • Sinun ei pitäisi pakottaa työntämällä portilla, joten se päättyi nopeasti.
 • Ei suositella pitkään paljastamaan kohteita oven alle pitäen mekanismi asennossa "otkryto9raquo;.
 • Sen ei pitäisi olla vain avata / sulkea portti. Käyttää vain ohjeiden mukaisesti.

Tämä on ehkä kaikki perusvaatimukset, joita sovelletaan valinta ja oven toimintaan lähemmäksi portin. Mieti vihjeitä tämän artikkelin, ja voit valita optimaalisen mekanismi, joka vastaa tarpeitasi. Jos olet jo tehnyt valinnan ja tietää muut vivahteet, sitten kirjoittaa se kommentteja tämän artikkelin. Tämä auttaa muita tekemään oikean valinnan eikä virhe.

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

82 + = 91