Overhead paneelit Hallitus sisäovien

Miten asentaa transoms: Asennus Tricks

Viimeistely paneelit sisäovien voidaan säätää erikseen. Tarvittavat materiaalit ovat edullisia, ja oikeat työkalut olemassa jopa noviisi yleismies.

Viimeistely paneelit sisäovien: miten etsiä ja mitä tarvitaan

Transoms (dobornye levyt) - lautaa tai MDF-levyt, jotka sulkevat oven rinteillä. Tällaiset rinteitä muodostuu, jos seinämän paksuus on suurempi kuin leveys oven karmin. Tämän seurauksena laatikko ei kata koko kasvot seinän ja nähnyt alasti betoni- tai rikki tiiliä. Joskus tämä osa kipsistä, tapetit, kansi muovia, mutta se on helpompaa, nopeampaa ja esteettisiä asentaa transoms.

Suunnittelu oven lohkon transoms

Toisin kuin tavalliset rinteitä, lopullista kokoonpanoa varten hallituksen, koska se oli vielä puuttuu laatikon leveyden, joka muodostaa sen kanssa yhtenäiseksi rakenteeksi. Ei tule sekoittaa sävy, transoms ostavat samanaikaisesti ovilehden ja proomu.

 • Asennettu oikein transoms tarkastella mallikas, ja riippuen yleisestä tyyli päätös tuo sisätilojen osa vaurautta ja ylellisyyttä maltillisuutta ja kiinteys.
 • Viimeistely paneelit asennetaan helposti ja nopeasti, mikä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.
 • Viimeistelyn aikana oven laite ei ole kosketuksessa märän ratkaisu, joka estää sitä liotusta ja pilaantumista. Nostaa elämän oven.

Valmiin suunnittelu näyttää hienolta ja moderni

Tyypit ja koot transoms: Vinkkejä valita

Viimeistely paneelit voivat tehdä omia tai ostaa valmiina. Myymälä tarjoaa loppukokoonpano nauhat vakiokokoisina:

Laskea leveys dobornye liuskojen leveys kaltevuus lisätään urasyvyys laatikon, tai seinämien paksuus laatikon vievää otetaan uran leveys.

Kun erityisen paksut seinät transoms leveys enintään 40 cm ja enemmän, mutta nämä liuskat on valmistettu tilauksesta. Paksuus lopullisen kokoonpanon liuskojen ei saa ylittää raon leveys karmiin.

Joka perustuu rakenteelliset piirteet lopullisen kokoonpanon nauhat on jaettu:

Helpoin transoms - suora kaistale kuitulevyn (MDF) tai laminaatti ilman suuntautuva reuna. Monet asiantuntijat uskovat, että tikun päihin päin reuna - ajanhukkaa ja rahaa. Kun toinen pää sopii tiiviisti oven karmiin, ja toinen on suljettu kehyksiä. Mutta tässä tapauksessa asennus on tehtävä huolellisesti, koska poikkeama jopa pari millimetriä antaa noviisi mestari: Harmaa raaka reuna on ilmeistä.

1

Helpoin transoms on tavallinen baari

Jos pää valmiiksi lähellä transoms sivuuttamaan nauha Hyväksytty värin sävyjä, pieniä puutteita ovat näkymättömiä. Aivan reunalla arvoinen penniäkään ja kiinnitä se voi olla muutamassa minuutissa käyttämällä tavanomaista rautaa. Tämä menetelmä on edullinen, koska päät reunus estää turvotusta MDF-levystä, kun se altistuu kosteudelle. Tämä pätee erityisesti oven yksiköiden keittiöt ja kylpyhuoneet.

Parannettu pidike lopullinen kokoonpano tunnettu siitä, että huuli päätypintoihin

Vaikeimmista rakenne teleskooppi transoms. Sen erityispiirre on läsnäolo lähtö, joiden avulla asennus ilman ruuveja ja nauloja. Lisäksi on käytännössä mahdotonta Miss: Viimeistely paneelit täydellisesti liitännät kehyksen ja karmit. Leveys transoms säännelty uran syvyys. Jotta teleskooppi transoms itse, tarvitset tiettyjä taitoja ja erikoistyökaluja. Helpompi ostaa valmiita nauhat.

Teleskooppiovi transoms on erityisiä syvennyksiä

Työkalut ja tarvittavat materiaalit

Kun asennat transoms käyttää vähintään työkalut:

 • polyuretaanivaahto;
 • kiinnittimet (ruuvit, naulat tai "nestemäinen naula");
 • dobornye bar.

Pääsääntöisesti transoms osti yhdessä ovilehden mutta jos ovi ei tule muuttumaan, ja suunnitelma vain sulkea rinteillä, käytetään tekemään transoms:

Jos käytät puusta, jolloin sen käyttöikä pitenee, esikäsitellään antiseptisiä kyllästys.

Kotitekoinen transoms tavanomaisten MDF vaihtelevat tehtaalta, koska sisätila teollisuuden näytteiden kahden ohuiden puu- kuituja täytetty solumateriaalin.

Lastulevy ja MDF menettää ulkonäkö ja kestävyys, mutta transoms DSP voidaan käyttää sisätiloissa.

Muovi materiaalina valmistus transoms käytetään harvoin. Ja jos vielä käytössä, valitaan erityisen vahva, vahvistetusta PVC: stä paneeli metallia.

Viimeistely paneelit voidaan valmistaa puusta, lastulevystä, MDF-levyt tai muovista

Asennus uraan

Jos aiot käyttää transoms, karmi on parempi ostaa erityinen uraan. Läsnäolo raon paitsi nopeuttaa asennusta, mutta mahdollistaa myös muutaman millimetrin etukäteen / sisään syvälle laatikkoon lopullista kokoamista bar, mikä lisää tarkkuutta asennuksen.

 1. Oletetaan, että ajankohtana asennuksen ovenkarmiin transoms on jo kirjattu ovella. Näin ollen, ensin mittaa etäisyys oven karmin seinään reunaan. Kaikki rinteillä mitataan erikseen ja kunkin vähintään neljä pistettä. Pääsääntöisesti, ne eroavat toisistaan: vaikka laatikko on asennettu pystysuoraan, se voi olla karkea seinä itse. Mittaukset kätevä rakentamiseen Gon
 2. Lisätä kaltevuus uran leveys syvyys karmin. Saatu arvo määrittää leveyden lopullisen kokoonpanon säleitä.
 3. Saha tai palapeli transoms leikataan pituus ja leveys haluttuun kokoon. Dobornye hihna ostaa marginaalin leveys ja tuottaa tarkan säädön asennuksen aikana
 4. Viimeistely paneelit asettaa uriin ovenkarmiin. Suunnittelu oven yksikön käyttäen tavanomaisia ​​transoms
 5. Jos teleskooppi transoms käytetään, karmi ja leikata oltava myös teleskooppi. Koko lohko on kerätään rakentaja, työntämällä ulokkeet yhden elementin toiseen syvennykseen. Kerättiin osia voimaa ja koristelistat kasvien liimaa tai "nestemäinen naula". Näin kootut suunnittelu näyttää yhden yksikön. Asennettaessa teleskooppinen transoms soveltanut menetelmää "piikki uraan"
 6. Ylempi vaakasuora transoms on sivulla, muodostavat kirjaimella P. Ylä transoms on sivulla suorassa kulmassa
 7. Varmistaa liikkumattomuus transoms, väliaikaisesti kiinnitetty seiniin laatikon ja maskinauhan.
 8. Poistaa onteloita on muodostettu nauhan ja lopullinen kokoonpano seinän, aukkojen täyttäminen vaahto. Tavallisesti transoms asetettu välilevyjen. Jos ei välikkeet, puhdistuma zapenivayut useammassa vaiheessa liian rikas vaahtokerros ei kuvaksi transoms oviaukkoon. Välinen rako seinän ja transoms täytetään vaahto
 9. Muutaman tunnin odotus ja kovettumisen jälkeen vaahto leikataan ylijäävät veitsellä. Käyttö vaahtoa asennukseen tarvita nauloja ja ruuveja

Jos karmi on erityinen aikaväli, transoms on kiinnitetty Butt. Tällainen asennus vaatii erittäin tarkkaa (millimetri) mittaukset huolellinen asentaminen dobornyh rihlat ja erityistä varovaisuutta asennuksen aikana.

 1. Mittaa rinteen leveys samalla tavalla kuin silloin, kun transoms uraan.
 2. Lohkottu lopullinen kokoonpano nauhat haluttuun kokoon. Jos jälkeen sahaus oli ylimääräinen millimetriä, ne leikataan tasossa.
 3. Saadulle osat liimataan reunanauha. Tämän reuna on silittää kuuman rauta, aiheuttaen liima takana on sulanut, ja nauha on kiinnitetty lujasti bar. Reuna liimataan käyttämällä rautaa
 4. Ohut puoli naulat lyödään päihin transoms 20-25 cm välein. Kun lisäys käyttää liimaa, nauloja riittävä kolme pystysuoraa transoms ja yksi (keskellä) on vaakasuora.
 5. hatut purra kynnet kulmassa niin, että pää oli terävä. Kynnet vasara transoms puskukontaktissa ja purra korkki
 6. Viimeistely paneelit asettaa paikoilleen - ensin sivulevyt, sitten alkuun. Pystysuora transoms tiukasti painetaan pohjaan, tap ja lopettaa vasaralla naulata meni ovenkarmiin. Sitten kynsien keskellä, niin ylhäällä. Tästä seuraa, että välillä transoms ja laatikko ollut murtumia.
 7. Ylempi vaakasuora palkki asetetaan pystysuoralle, oikea kulma tarkastetaan ja kynsien vasara. Asennuksen jälkeen transoms kynnet eivät näy
 8. Väliset raot seinän ja transoms zapenivayut pitävät ja transoms asennuksen aikana uraan.

Kerran asennettu ja transoms kuivattiin vaahto on kiinnitetty kehyksiin.

 1. Mittaa korkeus sivupaneeleihin. Tätä varten, korkeus oviaukon leveyttä lisättiin ylempään koteloon. Lasketaan pystysuora pituus kotelon leveys horisontaalisen
 2. Zapilivajut kotelon yläosan oikeassa kulmassa 45 astetta niin, että lyhyemmän reunan kytketty kiskojen, joka vieretysten transoms. Teurastaa kotelon kulmassa tarkalleen 45 astetta auttaa stuslo
 3. Myös 45 astetta, mutta peilikuvana zapilivajut vasemmassa yläkulmassa jamb.
 4. Sahaa ylimääräinen pituus kuorien.
 5. Pystyrunkojen asettaa paikalleen ja joka syöttejä kahden naulan - alareunassa ja keskellä.
 6. Levitä lisämuottilaudoituselementin ja tehdä ulkoasu. Ulkoasu on parempi tehdä paikan päällä
 7. Molemmat päät kotelon zapilivajut kulmassa 45 astetta käyttäen Jiirilaatikot. Päät kotelon zapilivajut peilikuvan
 8. Ommel kaikki kolme kotelo ja kynsien pystysuora kynsien 5-6, 2-3 vaakasuora.

Do kynnet toivottavaa purenta korkki. Joten ne ovat lähes näkymättömiä

Jos ruuveilla sijasta naulat, ensimmäisen porausreiän, joka hukkui korkki. Sitten ne ruuvataan ja hatut peitetään erityistä muovipullo.

Alareunassa kuorien ulottuvat lattiaan. Vapaata tilaa jalkalista lähteä.

Jalkalista vain vieressä Clypeus

Video: Kuinka asentaa transoms ja kehykset isolla omin käsin

Self-asentaa transoms sisäovien on yksinkertainen, mutta prosessi ei voi kutsua nopeaa. Mutta jos se toteutetaan oikein, uusi ovi yksikkö on tärkein koristelu huoneeseen.

Mikä on transoms sisätilojen oven. Tyypit, koot asennus

Sisäovet sisätilojen talon suuri rooli. Että he ovat suorittaneet esteettistä ulkonäköä Oviasennus lisäelementtejä tarvittaessa. Kaikki eivät tiedä, että tällainen transoms sisätilojen oven, jonka hän suorittaa tehtäviä, miten oikein asentaa. Näihin kysymyksiin, saatat löytää vastauksen lukemalla tämän artikkelin.

Mikä on Viimeistely paneelit oviin

Pyrkikäämme selittää lyhyesti mitä transoms sisätilojen oven. Tämä erityinen nauhat erikokoisia ja kuvioita, jotka on asennettu aukkoihin, jos leveys karmin yli seinämän paksuus. Ne palvelevat paitsi vahvistaa Ovirakenteen, mutta myös peittää olemassa olevan penkereen vikoja, mikä tekee niistä esteettisesti miellyttävä. Viimeistely paneelit ovat tärkeä osa, niin väri, rakenne ja tyyli tulisi valita alla ulkonäkö ovilevyn. Nauhat voidaan asentaa olemassa oleviin vanhojen sisäovet tai uusia. Viimeistely paneelit voidaan asentaa yksi tai molemmin puolin aukon sijainnista riippuen laatikon se.

Loppukokoonpano paneelin ovat sellaiset tyypit:

Materiaalin valmistukseen nämä elementit on puu, hieno fraktio (MDF) puu-kuitulevy (MDF), muovia. Veneer vaaka- ja pystyriveittäin koristekalvon tai viilu eri puulajien.

Mitat Viimeistely paneelit sisäovien

Valmistajat tuottavat sellaisia ​​lisäelementtejä parametrit: paneelin korkeus on 2 m, paksuus - 0,5-2 cm, hihna leveys voi olla 10-14 cm Poikkeava transoms on sisäovet, jonka mitat ovat yleensä ylittää standardin parametrit, on tuotettu. tilaus. Karmit voi olla uria, jotka sisältävät transoms. Yleensä nämä fit paneeli 10 mm paksu. Tältä osin valitsemalla transoms tulisi harkita kokoa neljäsosaa. Rajoitukset paksuus lopullisen kokoonpanon hallituksen ei ole läsnä, jos oven karmin ilman aikaväliä.

Työkalu asennus transoms

Laadun asennus oven transoms oltava joukko työkaluja:

Näiden työkalujen avulla voit helposti ja nopeasti asettaa transoms päällä sisäovet, hinta yhdet joka on noin 580 ruplaa. Asennuksen jälkeen voit olla varma kestävyyttä tällä grafiikalla.

Edellä on kuvattu, että nämä transoms sisustus ovi. Kuten niiden standardin koot ja Asennukseen tarvitaan. Ja nyt kertoa, miten asentaa transoms. Sisäovet on parasta ostaa kanssa lisäelementtejä. Koska koko puurakenne on suoritettava samaan tyyliin esteettinen kauneus.

Asennus lisäelementtejä voidaan suorittaa ennen asennusta ovenkarmiin tai sen asennuksen jälkeen. Jos valitsi ensimmäisen vaihtoehdon, transoms hihnat on kiinnitetty takaosaan Lutkov. Toisessa tapauksessa paneeli on porattu läpi, ja kiinnitetty ruuveilla ruutuun.

On tilanteita, joissa seinän aukot ovat eri kokoisia osapuolten välillä rinteillä. Sitten oven kehys on kiinnitetty kapein osa avaaminen ja sulkeminen transoms, joka on laajempi. Tätä tarkoitusta varten takapuolelle pystypaneelit liimattu pusku kiskon pituus 25-35 cm. Poikkileikkaus niistä on oltava sellainen, että kun asennettu transoms niistä pysyi seinän väli on 10 mm. Seuraavaksi paneeli uraan oven lohkon, ja saatu pieni rako puhalletaan vaahto.

Asenna transoms tällaisissa aukot voivat olla toinen tapa. Baareissa tekevät puitteet, jotka on liitetty rinteillä ruuveilla. Tila on täynnä vaahtoa ja kuivauksen jälkeen liimattu siihen lopullista kokoonpanoa pystyriveittäin.

Kätevin asennus teleskooppielementtejä uria, mikä mahdollistaa niiden asentamiseen kovassa aukkoihin. Näiden transoms on sisäovet, hinta yksi sarja, jossa 680 ruplaa, kootaan ilman liimaa ja ruuveja. Niiden yhdistelmä johtuu lähtö.

Asennettu transoms aluksi pystysuora paneelit, ja aseta vaakasuuntaisiin elementteihin. Päätyttyä asennuksen pitäisi kiinnittää leikata.

Poistamalla aukkoja asennuksen jälkeen transoms

Asennuksen jälkeen lisäelementtejä voi puhaltaa ulos muodostettuja aukkoja, vaahto. Voidakseen vaahtoa, jolla on kyky lisätä huomattavasti, ei kaareva ovi kehys, on tarpeen noudattaa joitakin sääntöjä.

 1. Puhaltaa vaahto tulisi olla tasaisesti.
 2. Et voi poistaa välilevyt kunnes sen täydellisen jähmettymisen.
 3. Pidä loppukokoonpano paneelin välikkeen nauhat, joita ei painostaa niitä.
 4. Varmista, että vaahto ei ylittänyt rinnettä ja ei syrjäytä transoms. On parempi jättää pieneen tilaan, joka sitten voi olla kipsi.

Kun tiedät, mitä Viimeistely paneelit oviin ja kuinka se asennetaan, suorita asennustyön itse ei ole vaikeaa.

Viimeistely paneelit asennus sisäovet käsillään

Antaa lopullinen muoto ovet, asennettu erityinen kiinteyttää. Mietitäänpä miten valita koon transoms sisäovien ja oikein asentaa kaikki elementit.

Mikä on Viimeistely paneelit oviin

Viimeistely paneelit ovat erikoistuneet terät ovat erilaisia ​​parametrejä ja kuvioita. Ne on asennettu aukkoihin ja sulje rinteillä.

Ne sijoitetaan useissa tilanteissa:

 • On ristiriita leveys kanavan seinämän paksuus (masking väärinkäytösten sulkemista rinteillä);
 • Vahvistaakseen asennetun tauluja, vääristymien poistamiseksi.

Kuva 1. Ovi yksikkö transoms

Viimeistely paneelit sisäovet - tärkeä osa, joten ne olisi valittava tyyli, sävy ja rakenne kankaan (näyttää kehys). Ostaa niitä asettaa, virheiden välttämiseksi. Paneelit voidaan asentaa jo asennettu tai ovia yhdelle tai molemmille puolille aukon (sijainnin mukaan laatikon).

Koottu transoms näyttävät arvostettuja ja perustuu yleiseen tyyliin, joten sisätilojen vankka, ylellinen ja huomaamaton. Ne ovat kiinteitä helposti ja nopeasti, mikä säästää aikaa ja rahaa. Kun viimeistely ovi lohko ei kosketa märkä formulaatioita ei liota ja huonontua. Tämä pidentää suunnittelu toimintaa. Verrattuna standardi rinteitä, lopullinen kokoonpano tulee jatkolevyn kanavan leveys puuttuu.

Jokainen valitsee lankkuja koneissa, voit tehdä sen itse tai kääntyä ammattilaisille. Valmistukseen soveltuvan elementtien yhtä, Terassilaudat tai aluksella.

Jos seinät on suurempi paksuus tai asennus suoritetaan kosteassa ympäristössä, se katsotaan soveltuvan vedenpitävä vaneri, joka vastustaa eri muodonmuutoksia (delaminoitumista murtumia). Made in tuotannon transoms näyttää enemmän esteettisesti miellyttävä ja kustannustehokas. Pääasiallinen materiaali on MDF-levy, joka kattaa koristekerroksen. Myös, että eri levyt valmiiden ulottuvuuden (pituus 80-550 mm), ne eroavat toisistaan ​​materiaalin tyyppi ja kustannuksia.

Suunnitelman pohjalta tyyppiä, on olemassa seuraavat vaihtoehdot transoms:

 • teleskooppi;
 • standardi ilman reuna;
 • vakiona reuna;
 • Yhdistetty.

Kuva 2. Tyypit transoms

Vakio-osat ovat yksinkertaisia ​​nauhojen laminaatti tai MDF, vaneri tai ilman päällystetty, muut pinnoite häntä. Joka perustuu lopputuotteen laatua käsittely, ne voivat olla reuna. Jotkut asiantuntijat uskovat, että kiinni reunoihin päin reuna ei ole välttämätöntä, koska toinen pää tiiviissä yhteydessä ovenkarmiin, ja toinen on suljetun kehyksiä. Tällaisessa tilanteessa täytyy suorittaa asennuksen huolellisesti, sillä vaikka pieniä poikkeamia tulee havaittavissa raaka reuna.

Jos ennalta lähellä hihnan lopussa jalkalista nauha vastaavan väri, pieniä puutteita ei ole havaittavissa. Kustannukset alhainen reunat ja liimataan se voidaan nopeasti yksinkertaisia ​​rautaa. Reunus päät on edullista, koska materiaali estetään turpoaminen kosteuden.

Monimutkaisempi rakenne on teleskooppi (kuoret) elementti, joka voidaan kiinnittää toiseen erityinen olakkeen ja uran reunalla. Sen avulla voi tehdä limakalvon avaamisesta jokin leveys. Periaate on identtinen sen valmistus kerrossänky. Tunnettu siitä teleskooppinen transoms sävy, paksuus, ja materiaalin tyyppi. Planck asetetaan aukkoon, jossa se voidaan säätää tai kiilaamalla syvempää syöksyä kevyesti. Asennus ei vaadi kiinnikkeitä. Yleensä teleskooppinen tuotteet täyttävät kangas materiaali, joten on tehty muovista tai puusta.

Yhdistetyssä muodossa kulma nauhojen, koska se toimii samalla kotelon ja transoms. Tuotantoon käytettävistä liuskoista MDF, kovalevyn, vedenpitävä vaneri, joka shponiruyutsya tai peitetty koristekalvon.

Tarvitsenko transoms on oven karmiin

Missä tahansa huoneessa ovet ja laatikoita eri parametrien ja ominaisuuksien. Esimerkiksi kylpyhuoneessa kokonsa jo sisätilojen tilavampia ovat ovet. Siksi on olemassa standardeja ja koko linjan.

Kun mitataan laatikon leveyden, on tarpeen määrittää suorituskyvyn aukon ja kankaalla kaikki ominaisuudet toisiaan toisiinsa.

Kuva 3. piirin rakenne ja hihna

Riippumatta mukavuutta ja estetiikkaa Viimeistely paneelit, ne eivät aina tarvitse panostaa. Niiden asennus suoritetaan vain tilanteessa, leveys kanavan seinä on pienempi kuin aukko kehyksen.

Miten valita oikea tyyppi ja koko

Sauvat voidaan tehdä omin käsin tai ostaa valmiina. Rakentamisen markkinoilla transoms esitetään standardin parametrit (leveys 0,7-2,5 cm, paksuus 0,6-3 cm ja pituus 2,1 m).

Määrittää haluttu leveys paneelin taittamisen syvyys resoluutio lepo kanavaura. On hyvin paksut seinät nauha voi olla 40 cm paksuus, mutta se on erikseen tilannut (sen parametrit eivät ylitä mitat uran laatikossa).

Voit tehdä oman nauhat, olisi otettava puu, MDF, lastulevy tai muovia.

Soveltamisessa puusta kattaa antiseptisiä koostumuksia suojaamaan lahoa ja pidentää elämää. Kotitekoinen MDF tuotteet eroavat ostettu, kuten aiemmin levyjen välinen tila on täytetty huokoisella materiaalilla. Lastulevyt huonompi paneelit MDF tai puusta toiminnan ja estetiikkaa, mutta niitä voidaan käyttää sisätiloissa.

Muovikaistaleet harvoin suoritettu, mutta jos se tapahtuu, sitten soveltaa PVC-levyt, vahvistettu metallilla.

Kuva 3. Erilaisia ​​säleitä

Kiinnittämiseen paneelit avaamalla seuraavat työkalut: taso, lentokone, ruletti, saha, vasara ja terävällä veitsellä. Materiaalien tarvitaan vaahtoa, kiinnikkeet ja hihnat. Voidaksemme toimittaa tuotetta, sinun täytyy seurata ohjeita.

Kaikenlaisten kojelautakuntien asennus sisätilojen oviin voidaan suorittaa useilla tavoilla:

 • Asennus uraan. Jos aiot käyttää säleitä, on toivottavaa, että laatikossa oli erityinen ura. Tämä nopeuttaa asennusprosessia ja sallii hieman painaa (tai liu'uta) palkkia sisään, mikä lisää tarkkuutta.

Kuva 4 Mittausten suorittaminen ja palkin asennus

Laatikko on kiinnitettävä aukkoon, joten ennen sen asettamista mitataan etäisyyttä seinämän reunasta. Kunkin kulmakerroksen koko mitoitetaan erikseen vähintään 4 pistettä rakennuksen neliön avulla. Yleensä tällaiset indikaattorit eroavat toisistaan. Kaltevuuden leveys lisätään laatikon uran syvyyteen, mikä johtaa palkin parametreihin. Leikkaa hampaat sahalla tai jig sawillä optimaaliseen kokoon.

Kun käytetään teleskooppisia tuotteita, valitaan trimmaus ja samantyyppinen laatikko. Lohkon kokoonpano suoritetaan suunnittelijan tyypin mukaan työntämällä ulokkeet osien syvennyksiin. Levyjen ja tukilaitteiden lisävoima antaa liimaa.

 • Asennus ilman uraa. Jos laatikossa ei ole uraa, elementit kiinnitetään tiiviisti. Tällainen asennus edellyttää tarkkoja mittauksia, elementtien yksityiskohtaista asentamista ja tarkkuutta.

Kuva 5. Itsekierteitys

Rinteiden koko määritetään samalla tavalla kuin ensimmäinen asennusmenetelmä, yksityiskohdat leikataan, reunat liimataan viipaleisiin. Kynnet työntyvät päätyosiin 20-25 cm: n portaissa ja niiden hatut leikataan pihdeillä. Aseta sitten sivupalkit, jonka jälkeen yläosa oikealla kulmalla ja naulattu vasaralla.

 • kiinnitysruuvit. Määritä seinälle ruuvattu sovitus leveys, sivutiedot sovitetaan sopiviksi. Suorita ruuvin reiät ja ruuvaa seinälle. Kun liitokset on tiivistetty, kotelo on kiinnitetty, huonekalupeittimet peitetään itsekierteittävät ruuvit.

Poistot aukon asennuksen jälkeen

Porttien kiinnittymisen estäminen voidaan varmistaa kiinnittämällä ne maali- nauhaan laatikkoon ja seiniin. Kahden elementin väliin on sijoitettu välikappaleita, ja niiden puuttuessa rako jäätyy. On tarpeen ottaa ilmapallo ja pienissä osissa vaahtoa (että malli ei ole muuttunut). Kun se kuivuu, ylimäärä leikataan veitsellä seinätasolla.

Oviovet auttavat esteettisesti selvittämään aukon. Minimaalilla käsittelytaidoilla liimaa, kynsiä, sahaa ja vaahtoa, tällaista työtä voidaan tehdä itsenäisesti.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

75 − = 69