Säädin LED nauhat

Himmentimet LED nauhat: lajike ja toiminta

LED Strip - on kätevä valonlähde, joka on löytänyt sen soveltaminen suunnittelussa paitsi kodin sisätiloissa, mutta myös suunnittelussa muut tilat, kuten ostoksilla. Tällaiset laitteet eivät toimi vain valonlähteet, mutta myös houkutella huomiota ostajia.

Joskus sinun täytyy vain kääntää päälle ja sammuttaa valon, joskus haluat muuttaa kirkkautta, muuttaa äänen tai valon väriä, käyttää erilaisia ​​visuaalisia tehosteita. Tätä tarkoitusta varten, himmentimet.

LED Strip - valaisinyksikköä, tehty perusteella joustavan levyn, johon on asennettu sama etäisyys puolijohde LEDit.

Erikoisuus puolijohdediodit on epälineaarisuus virta-jännite-ominaisuudet. Tämä tarkoittaa sitä, että kun tietty arvo, vaikka pieni muutos jännite voi aiheuttaa jyrkkä nousu nykyisen, virtaa diodin kautta, ja johtaa sen epäonnistumiseen.

Näin ollen, ohjata näitä laitteita, vakiovirta lähteet on käytettävä.

Kun otetaan huomioon nämä ominaisuudet, vakauden takaamiseksi ei voi käyttää tavallista järjestelmää korkean arvon rajoittava vastus ja jännitelähteen kanssa korkea EMF, koska se johtaa siihen, että vastus haihduttaa huomattavasti enemmän tehoa kuin sinun täytyy kytkeä päälle LED.

Liittää lähteitä voidaan käyttää, jolla on riittävän alhainen jännitys ja pystyy ylläpitämään vakaata virta. Kaistoille tällaisia ​​lähteitä olla muodoltaan erillinen virtalähde kanssa 12/24 jännite ja rajallinen virta, ja rajoittamalla vastukset on asennettu itse nauhan.

Päätehtävänä himmentimen on kirkkauden ohjaamiseksi ja tehon ohjausyksikkö. Tyypit ohjaimet LED nauhat voidaan luokitella useiden kriteerien mukaan.

 1. Tyypin säätelykaavion. Koska valvonta LED-valaistus on omat ominaisuudet, himmentimet niistä ovat myös erilaiset. Ne sisältävät himmennin sijasta passiiviset piirit aktiivisen tyypin piirejä valmistaa puolijohde-elementtejä. Tämän peruspiirre luokitusta voidaan pitää tällaisen sääntelyn. On olemassa kahta päätyyppiä valvonta:
  • virtalähdettä. Stabiloitu lähtövirta, ja voi muuttaa sitä oikealla alueella alhaisella jännitehäviö.
  • Hakkurisäätimet. Kaavioissa pulssinleveysmodulaation suorakulmaisia ​​pulsseja, jotka on saatu vuorotellen korkean ja matalan tason signaaleja. Muuttamalla pulssin leveyttä muuttaa kirkkautta valaistus. Tämä järjestely varmistaa vakaan nykyinen ja ylläpitää tehohäviön nimellisen alueella.

 • Mukaan säätömenetelmän:
  • elektroniset;
  • mekaaninen;
  • Kauko.
 • Poiketen asennus:
  • yläpuolella;
  • sisäänrakennettu;
  • On moduulien muodossa.
 • Menetelmän mukaisesti yhteyden:
  • Viestintään, voit kytkeä päälle ja pois valot eri paikoista;
  • No-go, voit kytkeä päälle ja pois valot yhdestä paikasta.
 • Johdotus laitteen

  Menetelmä yhteyden riippuu nauhan ja päämäärien ja tavoitteiden. Riippuen valitun ohjaimen. Circuit yhteys himmeämpi nähdä täällä.

  1

  Kytkentäkaaviosta kosketus himmennin LED nauhat käsillään varten säätää huoneen valaistusta näkyy kuva:

  Mustavalkomalleissa - ovat valodiodit Vain yksi väri, esimerkiksi, valkoinen. Voit säätää vain kirkkautta hehku. Kirkkaus himmentimien käytetään yksi kanava, ne kytketään heti virtalähteen.

  Video ohjeet kytkeä himmennin yhden värin LED nauhat on 12 voltin omin käsin:

  RGB-LED-nauha on kolmen värin laitteet, jotka käyttävät kolmea pääväriä - punainen, sininen ja vihreä siirtoon eri sävyjä. Kun samanaikaista toimintaa kaikkien kolmen värin tuottavat valkoisia. Kontrolloida joudut käyttämään ohjaimeen kolme kanavaa.

  Näin on mahdollista, ei vain käsittävät kutakin väriä erikseen, mutta myös sekoittaa ne, säätämällä kirkkautta kunkin. Lisäksi väriä, voit myös säätää nopeutta väri muuttuu. RGB-ohjain on myös yhdistetty jälkeen virtalähteeseen.

 • Tiiviyttä.
 • Helppo käyttää.
 • Mahdollisuudet virranhallinnan.
 • Pehmeä käynnistys ja kytkentä värejä.
 • Mahdollisuus ohjelmointia.
 • Suojaa verkon ruuhkautumista.
 • Haitat säätävät kanssa virtalähdettä:

  • tehohäviön LED vaihtelee kulkevan virran sen läpi. Tämä vaikuttaa diodi lämmitys- ja aiheuttaa muitakin seurauksia.
  • Koska lämmitys LED ominaisuudet vaihtelevat suuresti, jopa esimerkiksi sen emissiospektri.
  • lämmityselementti on huono pitkäikäisyys työnsä.

  Haitat ohjaimet PWM-ohjattu:

  • välkyntä. PWM-ohjaimet, erityisesti edullinen, välkkyä varsin huomattava. Tämä näkyy selvästi pienillä kirkkaus, joka vaikuttaa haitallisesti terveyteen silmien ja voi aiheuttaa väsymystä ja päänsärkyä.

  Pisimmällä malleja lennonjohtajien yhdistää piiristön analoginen ohjaus ja pulssinleveysmodulaation että Se tekee mahdolliseksi käyttää etuja molempien menetelmien, poistaisi kummankaan haittoja.

  moderni himmentimet Niiden avulla voit hallita kirkkautta ja väriä LEDien. Laaja valikoima mahdollistaa valita optimaalisen laitteen mihinkään tarkoitukseen.

  Video sovelluksesta ja liitä himmennin LED nauhat kosketusnäytöllä:

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Ul. Zoe ja Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

  Etuja käyttämällä himmentimen LED nauhat

  Himmennin LED nauhat on laite, joka säätää valovirran. Valodiodit on tunnusomaista melko kirkas, suuntaava valo, joten se on suositeltavaa antaa mahdollisuus vähentää säteilyn intensiteettiä tällaisia ​​laitteita. Tämän tyyppinen valaistus on helppo asentaa omiin käsiinsä, riippumatta siitä mihin suuntaan ohjaus on valittu (kaukosäädin, seinä ohjaus jne).

  Source Control-ominaisuudet

  LED nauhat eivät toimi kunnolla ilman lisälaitteita, jonka tehtävänä on rajoittaa määrää, joka virtaa läpi nauha. Kuten tällaisia ​​laitteita käytetään virtalähdettä 12/24 V. Ottaa huomioon valaistusjärjestelmä sekä vaatimus omistajan järjestelmään lisätään himmennin.

  Sen kanssa, muuttuu valaistuksen voimakkuus ja laitteen tehon ylös tai alas.

  Himmennettävä LED-lamppu on jo käsittää rakenteeltaan matalan jännitteen lähde, jolloin laite sisältyy verkkoon, kun taas hihnan tapauksessa laite, joka perustuu diodit 12 voltin virtalähde ja on asetettu himmenninmoduuliin, joka on kytketty erikseen.

  Himmennin ja syöttöelementti on noudatettava LED teipillä. Riippuen siitä, minkälainen valaistus laitetta käytetään, toiminnan ohjaus voidaan suorittaa erityisellä kauko-ohjaimella.

  himmennin suunniteltujen laitteiden klemnyh tyynyt

  Tämän järjestelmän annetaan yksi yksikkö - ohjain, sitä käytetään yksinomaan säätelemään RGB-nauhat.

  Vaihtoehtoisesti, himmennin 12 V voidaan esittää mahdollisuus sisältyy muuttuva vastus piiri. Mutta tässä tapauksessa on suuri menetys voima, joka vaikuttaa suoraan tehokkuutta valaistuslaitteen. Joten tänään käytetään himmeneminen nauhalaitteita.

  1. Haut (analoginen) suorituskykyä. Luoda normaali toiminnan edellytykset valaistusyksikön: pieni tehohäviö ja vakaa lähtövirta. On kuitenkin olemassa haittoja, erityisesti, himmennettävä nauha on nopeasti lämmetä, ja tämä vaikuttaa suoraan elämä valonlähteen. Lisäksi lämpötilan nousu vaikuttaa laatuun valaistus, kuten väri lämpötilaa muutetaan.
  2. Pulssi analogit. Niillä ei ole ilmeisiä puutteita, joille on tunnusomaista kontrolloidusti himmentimet. Lisäksi, mallit tämän tyyppinen jaetaan useita etuja: emissiospektri ole muuttunut, ja tämän vuoksi, värilämpötila pysyy samana; pienin tehohäviö; vakaa lähtövirta.

  Ei ole yllättävää, nykyään suurin osa himmeneminen toteutetaan pulssi 12V laitteilla. Tällainen vaihtoehto voit järjestää valaistuksen kaukosäätimellä.

  On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja tällaisissa laitteissa, muut kuin menetelmällä valotehon säätäminen:

  • upotettu seinään kytkin;
  • kauko-ohjaus;
  • kiinteä tai langaton yhteys tietokoneeseen.

  Himmennin on valittu samalla tavalla kuin lohko 12B Virta: tehoarvo kuhunkin laitteeseen vastaa ominaisuuksia LED-nauhat.

  Lisäksi himmennin 12V on kuormittaa noin 20-30% enemmän kuin pystyy antamaan hänelle valonlähteen. Virtalähde 12B on valittu samalla tavalla.

  eri lajia (mono, politsvetnaya) himmennettävä nauha kiinnitettynä alustaan ​​piiri, joka kussakin tapauksessa on erilainen. Kuitenkin, yhteinen kaikissa suoritusmuodoissa on tarve yhdiste himmennin ja virtalähde yhteyksiä.

  Kun liitetään yksi-väri LED nauhat piirissä on seuraavat laitteet: syöttöelementin himmennin suoraan, nauha itse. Jos aiot asennus politsvetnogo valonlähde lisätään, ja ohjain.

  Jokaisessa tapauksessa, sinun täytyy huolellisesti valita virtalähteen ja himmennin 12B. Siinä tapauksessa, kun liitetty valaistuksen teho ylittää parametrin arvo syöttöelementin, vahvistinpiiri lisätään. Kuljetin laitteet ovat yleensä tarjotaan rullissa, joissa kaistale 5 metriä pitkä.

  Saadaksesi pituus lyhentynyt, voidaan leikata nauhan, joka on kehon erityinen lovia säädetty. Ja jonka tarkoituksena on yhdistää paljon pitempi liuska (esimerkiksi useita nauhat pituus 5 m kukin), käyttäen rinnankytkentä nauhalaitteita.

  Lisäksi on suositeltavaa käyttää erillistä teholähde 12B kussakin näistä ryhmistä. Esimerkki himmennin piiri seuraavasti:

  Kuvio 12B esittää teholähde kytketty sarjaan himmentimen, joka on jo liitetty himmennettävä LED nauhat. Tämä vaihtoehto ei edellytä taustavaloa monimutkaisten tietoa ja paljon kokemusta vastaavista töistä, joten se on helppo koota sijoitettu oikeaan paikkaan käsin.

  Tärkeimmät edut asentamalla himmennin LED nauhat:

  • käytettävyys valaistus, erityisesti silloin, kun kauko-ohjaus suoritetaan;
  • enemmän mahdollisuuksia, koska sen sijaan, asennus useita valaistus eri valon intensiteetti voidaan määrittää sen perusteella, kaistale diodit, joka, tarvittaessa, on kirkas tai himmennetyssä valossa;
  • helppo asentaa, niin että nauha on suhteellisen nopea asentaa omiin käsiinsä.

  Käytössä erityispiirteet käytön erityyppisten himmentimet jo edellä.

  Mutta impulssi esityksiä on yksi ominaisuus, joka on kielteinen vaikutus paitsi käsitys valon, mutta myös terveyteen (väsymys, päänsärky, heikentynyt suorituskyky, jne).

  Tämä johtuu siitä, että jotkut mallit (useimmiten se on halvempi versio) pulssi-ohjaimet on tunnusomaista vilkkuminen joiden intensiteetti yhä tuntui vähimmäisverotustasoille kirkkaus.

  Mutta tänään on mikro, joka voi toimia analogisen ja pulssi tila, joka ratkaisee tämän ongelman.

  Niinpä valittaessa himmennin on ohjattava sen teho. On tärkeää, että parametrin arvo vastaa kuorman laitteeseen. Tarkalleen hyvin valittu ja virtalähteen.

  On tarpeen harkita menetelmä ohjata (kaukosäädin, seinä valvonta jne), sekä mahdollisuus suorittaa asennuksen omiin käsiinsä. LED-nauhat yksivärinen ja väri on kytketty himmentimen samalla tavalla. Mutta jos politsvetnym suoritus on mahdollisuus paitsi muuttaa valon voimakkuutta, mutta myös eri tiloja hehkua. Nämä toimet toteutetaan erityisillä kaukosäätimellä.

  Himmennin LED nauhat kauko-ohjattu

  LED-nauhat käytetään yhä suunnittelussa erilaisia ​​esineitä, ja sen ulkopuolella tiloissa. Ne auttavat luomaan sekä osa- ja yleisvalaistus, korostaen hyödyllistä osia. Yhteys on erityisellä tavalla. Voit tehdä tämän käyttämällä himmennin LED nauhat. Hän ohjaa valon intensiteettiä ja voidaan liittää kotona. Asentaa se nauhalle, sinun täytyy tutustua asennuksen teknologian kytkentäkaaviossa.

  Control-ominaisuudet LED nauha

  Ymmärtää, miten asettaa himmennin LED nauha olisi tunnettava periaatetta tällaisen järjestelmän. LED-nauhat on puolijohde, ja on useita erityisiä ominaisuuksia. Yksi niistä toimii merkittävästi epälineaarinen virta-jännite-ominaiskäyrä (CVC). Läpi virtaava nauha kasvaa melko voimakkaasti, alkaen tietyn rajan. Tämä voi aiheuttaa burnout valaistuslaitteen. Vaikka pieni jännitehäviö se nauha voi vaurioitua. Näin ollen, yhteys verkkoon ei voida suorittaa suoraan. Säädin LED nauhat - yksi mahdollinen ratkaisu tähän ongelmaan.

  Ohjauspiiri laitteiden välttämättä liittyy rajoittaa sähkövirran, joten se on vakaa ja asianmukaista mielekkäästi liittää laitteen. Joskus näihin tarkoituksiin käyttävät valtaa vastukset. Mutta tässä tapauksessa se menetetään tuhlata suuri sähköteho. Järjestelmään toimisi tehokkaasti, sinun on käytettävä pieni jännite vakiovirta, joka on himmennin kytkettäessä LED nauhat käsin.

  Himmennin LED nauhat valmistetaan erillisenä moduulina 12, jossa on tulojännite, 24 volttia. Se on lähtövirran rajoitin. Valita oikea ohjauslaite, on tarpeen suhteuttaa ne teipillä vaihtoehtoja. Sen pitäisi olla sopiva syöttöjännitteellä. Optimaalinen LEDien antaa samaan aikaan rajoittaa vastukset. Ne ovat rakenteellisesti asennettu nauhan itse. Tehonlähteenohjausyksikön ja himmennin vastaa useita LED-moduulit nauha.

  Valmistajat tekevät kuten valaisimet tietyn pituuden, joka on tyypillisesti vähemmän kuin 5 m. Tarvittaessa nauha lyhennetään leikkaamalla se tietyissä kohdissa. Mutta jos on tarpeen laajentaa sen seuraava pala ei ole kytketty rinnan, ja vastaavaan virtalähteeseen tai vahvistimen. Himmennin myös sen avulla voit paitsi päälle ja pois valot, mutta myös ohjata kirkkautta sen hehkun.

  Tyypit himmentimet ohjausmenetelmän

  Sen lisäksi, että vaihtelevat tehon ohjauslaitteen (himmennin olemassa LED nauhat 12 volttia ja 24 volttia), ne ovat erilaisia ​​ja ohjaustapa. Ne ovat seuraavanlaisia:

  • kauko-ohjattu kosketusnäyttö;
  • ohjattu painikkeen;
  • ilman valvontaa;
  • kosketusohjaus upotettu;
  • Konfigurointi langaton puhelin.

  Valita oikea ohjausjärjestelmän, sinun täytyy harkita tyyppi himmennin, eristyneisyydestä kauko (tarpeen laskea etäisyyden paikka johto Säädä kirkkautta laitteen). Se on myös arvo laitteiden lukumäärää, jotka ovat kantaman sisällä kauko. On malleja, joissa se on mahdollista kytkeä jopa 10 himmentimet. Mitat konsoli myös joskus tärkeä rooli. Mini Himmennin LED nauhat usein on kätevin kaikista hyvitystyypistä.

  Riippuen asetuksista valita tason mukavuutta kosketusnäyttö, helppoa painikkeen avulla tai kannettavia laitteita.

  Himmennin ilman valvontaa säätelee mekanismi sisällytetty koteloon. Tämä on yksi helpoimmista tavoista hallita. Tämä on todennäköisesti mini-himmentimet joita käytetään LED nauhat. Ne näyttävät pieniltä kytkimet.

  Himmennin kaukosäätimen LED-nauhan avulla ohjata kirkkautta tuotteen etäisyyden. Tämä on kätevä tapa, erityisesti kun kyseessä on löytää nauhan korkealla kattoon, reunalla, ja niin edelleen. D.

  Jos ohjain suunnittelu on valittu korkean teknologian tyyliä, tai sen ulkonäkö on erityisen houkutteleva käyttäjälle, hankittu upotettu Tasohiirien. Ne ovat verrattavissa kokoa valokytkin. Mutta usein on erilaisia ​​lisätoimintoja.

  Kirkkauden ohjaamiseksi etäältä, käyttämällä erityistä ohjelmistoa, joka on asennettu puhelimen tai tabletin. Tämä on erittäin hyödyllinen esineitä, jotka sisältävät suuren määrän nauhoja, jotka ovat huomattavan korkeudelle rakennuksen julkisivujen, mainoskylttejä.

  Tyypit himmentimet jännitteen säätömenetelmän

  Säätämällä jännitettä muutos menetelmä erottaa himmentimet että valvoa nykyistä kautta voimalla, ja muut - kautta pulssinleveysmodulaation (PWM).

  Kalliimpia ja ovat yleistä valvontaa laite vaihtaa jännite kuorman yli. Ne ovat hyvin harvoin käytetään LED nauhat, koska se ei pysty toimimaan matalalla jännitteellä.

  Useimmiten käytetään järjestelmässä himmentimet perustuvat PWM. Ne ovat kompakteja ja tekee työnsä varsin tehokkaasti. Kotona toteuttaa valvonta-LED nauhat periaatteeseen PWM on melko yksinkertainen. Tämä on voima, vaikka henkilö vähän kokemusta. Voit tehdä tämän, laita pieni siru yhdentymistä.

  Noudattaminen himmennin tyyppi nauha

  Himmennin LED nauhat mukaisesti kytketty laitteen tyyppi. On yhden kanavan ja monikanavainen kaapeliyhteys järjestelmä, jotka vastaavat tehtäviä valaistus. Luoda erilaisia ​​valaistustehosteita käytetään kolmen ja kahden kanavan himmentimet.

  Sopivaksi RGB kolmen kanavatyypin nauha ohjausyksikkö. Tämän tyyppinen johto on kolme erivärisiä ledejä, jotka kun ne sekoitetaan, jolloin saatiin valkoista valoa. Moniväristen valaistus, he voivat työskennellä erikseen. Kaksikanavainen himmentimet käytetään fosfori nauhat. Näiden erityinen keltainen kerros sekoitetaan voimakkaasti sininen LED.

  Yksikiteisen nauhat valkoinen valaistusvoimakkuuden yhden kanavan säätimiä käytetään, jotka sisältyvät piirissä, kun virransyöttö.

  Edut ja haitat PWM ohjaimet

  Jotta ymmärtäisimme miten yhteys himmentimen LED nauhat, sinun täytyy tutustua ominaisuuksiin PWM regulyatorv.

  Loppujen lopuksi tämä tyyppi on useimmiten käytetty valvontaa itse liitäntäjohtoja.

  Se haitta tämän tyyppinen himmentimen pidetään enemmän välkkymisen alhainen kirkkaus tasoilla. Silmä tässä tilassa tunnistaa luminesenssin värähtelyjä. Tämä vaikutus voi aiheuttaa päänsärkyä ja huono psyko-fysiologisen tilan heikentyminen näön.

  Välttää tämän ongelman, sinun täytyy käyttää erityistä järjestelmää mikro. He työskentelevät analogia-digitaali-tilaan.

  Asennus himmennin kotona

  Kunnolla kytkeä himmennin LED nauhat kädet, käytä piirilevy, joka on valmistettu lasikuidusta foliolla. Se on kooltaan 35x50 mm.

  Alun perin liitin ulkoisiin piireihin, ja vastukset. Sen jälkeen järjestelmä on liitetty diodit, kondensaattorit, siru. Lopussa prosessia on juotettu FET. Sen jälkeen, muista silta poistetaan, joka on transistorin liittimiin. Muuten koko järjestelmä palaa heti käynnistyksen jälkeen!

  Himmennin sijaitsee erikoismuovikalvo tapaus. Tätä tarkoitusta varten, sopiva astia saippua, jossa porataan kaapelin ja muuttuva vastus.

  Koottu oma himmennin LED nauhat voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Hän sopii hyvin kirkkauden johto, joka sijaitsee toiminta- alueen työpajan, keittiö tai muissa tiloissa. Se on yksinkertaisesti välttämätöntä pitkäaikaisen käytön jälkeen. Jälkeen kirkas valo rasittaa silmiä ja lopulta heikentää näköä.

  Kun hätävalaistus objektin on akkukäyttöinen, mykkä nauha hehku voidaan merkittävästi lisätä aikaan generaattorin.

  RGB-nauhoille valmistetaan kolme eri säätölaitetta. Tämä luo mahdollisen sävyn, jotta kohde olisi alkuperäisenä. Tämä korvaa esimerkiksi rikkoutuneen vanhan ohjaimen.

  Kun olet tutustunut tällaiseen laitteeseen LED-nauhan himmennimellä, voit helposti koota sen kotona. Artikkelissa lueteltujen suositusten perusteella on helppoa luoda ainutlaatuisia valaistustehosteita huoneen ulkopuolelle tai sisälle.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  + 74 = 76