Koti design

Kaikki julkaisut Luokka Moderni omakotitalon

Etusivu »Moderni design omakotitalon

Portaali "sisustamiseen ja" tarjoaa parhaan kuvan ja artikkeleita moderni muotoilu omakotitalon, julkisivu, puutarhan suunnitteluun ja maisemointiin.

Suunnittelu maalaistalon

Sielu jokaisen asuvan arkkitehdin tai jopa korjaaja. Vain tämä voi selittää halu ellei rakentaa "unelma kotiin", niin ainakin anna asunnon joitakin hänen ominaisuuksia. Unelma tietenkin jokainen on erilainen, ja monet ihmiset yksinkertaisesti voi tehdä ilman kattavaa toimintasuunnitelma ja tietoa perussäännöksiä kodin sisustus.

Luodaan viihtyisä ja kaunis koti, josta voit turvallisesti sanoa "linnani" alkaa valinnan tyyli muotoilukonseptin itse rakennuksen, sen pääkohdat (päämakuuhuone), ja puutarhanhoito-alue. Joten ennen kuin aloitat sinun täytyy luoda omasta tai avulla asiantuntijat, hankesuunnittelu sisätilojen talon.

Kaikkein yleisimmässä merkityksessä sisustus tyylinen talo tai asunto voidaan määritellä kokonaisuutta käsityksiä harmoniseksi arkkitehtuurin piirteitä, sisustus ja väri ratkaisuja. Ne muodostuvat vaikutuksen alaisena mitään kansallisten erityispiirteiden (arabia, japani, Englanti tyylit ja niin edelleen.), Tai aikakausi yhteiskunnan kehityksen (minimalistinen, Victorian, goottilainen tyyli). Luetella kaikkia suuntiin ei ole järkeä, mutta se on tarpeen luonnehtia suosituin niistä.

Maantieteellisesti tämä muotoilu syntynyt Etelä-Ranskassa myöhään 18th century ja ilmaissut halunsa liittyä rikkaissa porvarillisen aristokratian elämään. Provencen ominaisuus kevyt "potropannost", kun tilanne näytti poltettiin kuumalla Southern Sun, ja jonkin aikaa oli merituuli.

Vuonna moderni sisustus talo "Provence" tai käsitteen "Etelä-Ranskassa", seuraavia tekniikoita:

1
 • Priority luonnonmateriaaleista ympäristössä (puu, kivi, tiililaatat, tiili).
 • Värimaailma muodostuu hienoja värejä - laventeli, minttu, vihreä, sininen ja muut. Niiden pitäisi olla ikään kuin haalistuneet, tai vaikutus "neprokrasa".
 • Lattia päättyy, seinät ja katot käytetään vain luonnonmateriaaleja - tiili, kivi, keramiikka. Perinteisesti tämä ala on vahvistetut lattialaattojen lämpimät sävyt (ruskea, pinkki-beige) ja katon läpi ovat paksuja suorakulmainen palkit.
 • Lähes kaikki huonekalut sisätilojen tyyliin Provencen liittyy "vintage" luokkaan toteuttaa, ja koska. Ja se voi jo ostaa tai vuotiaista saavuttaa tämä vaikutus itse.
 • Provence mieluummin painettua kangasta yksinkertainen kukka tai geometrisiä kuvioita. Ja on koristeltu posliini koristeet ja tuoreita kukkia.

Se Provence tyyli sopii parhaiten maan talon sisätilat. Tämä muotoilu mahdollistaa henkilön tuntuu lämpimältä Ranskassa, vaikka se on maantieteellisesti paljon kauemmas pohjoiseen.

Tämä tyyli ilmestyi maakunta Englannissa, ja se edustaa maaseudun maku. Hän antaa vaikutelman laatutekijä, luotettavuus, lämpöä, mukavuutta, ja monet valinnassa omakotitalon sisustus suosia hänelle. Maa ei voi jakaa "moderni" ja "vanhentunut" versio. Koska sen tuottaminen ja tähän saakka se on pysynyt lähes muuttumattomana.

Tärkeimpiä ominaisuuksia maalaismainen erityisen erottaa:

 • Kultainen tai "maalaismainen" asioita - kudottu koreja, astiat, puisia leluja ja käsitöitä, kuivattuja kukkia ja marjoja. Niistä koristeet vallitsee monipuolista maaseudun siipikarjaa, sienet, auringonkukan siemenet, hedelmät ja vihannekset (paitsi viinirypäleet ja eksoottisia). Muuten, nämä kasvit voidaan kasvattaa alueen kasvihuoneissa vasha-teplitsa.ru.
 • Tekstiilit maassa on vain luonnollista - villa, pellava ja puuvilla kukka ja perinneaiheita England (pilkkuja, raitoja ja solu).
 • Maalle tärkeintä - käytännöllisyys ja koska lattiat sisätilat tehdä jotakin puupalkeilla tumma tai terrakottakaakeleita. Jos puu käytetään seinien, se ei missään tapauksessa ei maalata. Se on edelleen katettu tahra tai koostumusta, joka jäljittelee puuta beetle vaurioita.

Puhtaasti kansallista suunta, johon liittyy varsin tiukat säännöt. Erityisesti sisustus talon poistaa kaikki kuvauksia eläinten (hahmoja, kirjonta, mosaiikki), tai henkilöä, joista muotokuvia. Sisustus enimmäkseen ovat geometrisia ja kukka malleja.

Arabia tyyli viittaa "rikkaat" alueita muotoilun. Tämä vaikutelma on luotu käyttämällä rikas sininen (sininen) värejä, tulipunainen, keltainen ja koriste "kulta". Kuitenkin tämä tyyli näyttää hyvältä kuvassa kodin sisustus lehtiä. Elää tällaisessa tilanteessa pitkään, kaikki eivät voi.

Making sisustus tyyliin minimalismia liittyy enintään tyhjyyttä, eli puuttuminen koristeluun ja koristeena.

Kauneuden tämän alueen perustuu 3 periaatteisiin:

 • Yksivärinen - käyttö vain valkoinen, harmaa ja musta väri vaihtelevia intensiteettiä. Harvinainen valopilkku - se on yleensä vahingossa toi kalusteet.
 • Yksinkertaisia ​​muotoja - täysin nelikulmainen, suoria linjoja ja pyöreitä muotoja.
 • Käyttäen moderni aineet - muovi, lasi, sileä puu, teräs, alumiini.

Se on hyvin tiiviisti minimalismia, mutta keskittyvät enemmän toiminnallisuutta ja ei ole yksivärinen. Huipputeknologian tyyli, joka sopii paremmin kotona tai toimistossa kuin sisustukseen maalaistalon, tunnettu puuttuminen koristeet ja hienouksia, suorat viivat, runsaasti metalliosien ja lasin.

Englanti porvarillinen tyyli - se on yksi perinteisillä alueilla sisustuksessa talon tai asunnon. Hän on erittäin monipuolinen ja voi sisältää muistiinpanoja klassinen Provence, maa, maalainen tai jopa Empire.

On 3 millä perusteilla tarkkailija on aina määrittelee Englanti tyyli sisustus:

 • Takka - todellinen sähköinen tai koriste kehys vastaavalla hylly, jossa monimutkainen menettely esillä erilaisia ​​kohteita (kellot, hahmoja, kynttilöitä, kukkia ja niin edelleen.).
 • Huonekalut Victorian tai klassinen sisustus, ja erityisesti lähellä takka asennettu tuoli korkealla selkänojalla ja mukava käsinojat. Verhoilu on käyttää paksua tekstiilejä, samettia ja nahkaa.
 • Läsnäolo tiloissa kirjahyllyn hyllyille tai kirjahyllyt kirjoja.

Amerikkalainen (National eklektinen)

Tämä tyyli yhdistää useita alueita, mutta on yllättävän harmoninen. Lisäksi sisätilojen amerikkalaistyylinen näyttää kallista, mutta on saatavilla lähes kaikille.

Meidän täytyy vain pyrkiä saavuttamaan seuraavat:

 • Kalliita materiaaleja (puuta) ilmakehässä. Mahonki, setri, pyökki ei tarvitse olla todellista. Amerikkalainen tyyli ja on suosittu, koska se mahdollistaa käytön halpoja jäljitelmiä kalliita asioita.
 • Kristalli tai lasi riipuksia kattokruunut ja lamput, jotka ripustettiin keskelle huonetta, luo iloisen tunnelman.
 • Kaikissa huoneissa on kaavoitettu avulla markkinaraon, kaaret ja seinät.
 • Monet verhoiltuja huonekaluja (sohvat, nojatuolit, sohvat, ottomaanit), pöydät, kaapit ja laatikot. Makuuhuoneet ovat tarvitaan pukeutumispöytä laatikot ja peilipöytä.

Itsenäisesti, "chalet" - maan talo vuoristossa Sveitsissä, on asetus, joka käyttää luonnollisia, vähän käsiteltyjä ja koristeltu materiaaleja. Sisäseinät eivät kuulu mitään muuta kuin kipsi tai vuori laattojen muodossa.

Termi "avain" tarkoittaa huonetta, jotka kävivät useammin kuin asukkaille ja vierailijoille. Talo ei voida saattaa loppuun loppuun asti, mutta jos vähintään yksi tärkeä huone on sisustettu tyyliin, tehtävänä on tehty - on suunnittelun mukaan valitun konseptin.

Tärkeimpiä huoneet ovat seuraavat:

Asetelman keskellä tahansa olohuoneessa on sohva, joka aika ajoin menossa perheenjäsenille ja vieraille, jotka istuvat alas. Tämä "luku" on läsnä mitään tyyliä, erottelu, mallista riippuen, mutta väri ja malli.

Kaikki muut huonekaluja ympärille sijoitetaan sohva, joka voidaan työntää seinää vasten tai seistä huoneen keskellä, jakamalla se 2 osaan. Jos alue sallii, voit luoda "saaria" - sohvan liikkua jopa hänen pöytä, tuoli ja kirjahylly, tuoli ja jalkalamppu ja niin edelleen.

Tämä on ensimmäinen huone, että käyttäjät näkevät.

Riippumatta tyyli olisi huonekaluja:

- ripustin (kaappi) vaatteet - auki ripustin huivi, hattu, huivit ja suljettuun tilaan vaatteisiin.

- Hylly kenkiä.

- peili on sijoitettu lähelle hylly tiedot (avaimet, kampa).

- kaapit pikkutavaroille tarvitaan homebound henkilö - sateenvarjot, käsineet, työkalut hoitaa kenkiä.

Keskeinen huoneeseen, jossa perheenjäsenet ovat hyvin aikaa vievää ja usein vieraita.

Näin ollen pitäisi olla niin mukava ja toimiva. Kun otetaan huomioon, että monissa kodeissa keittiössä ei ole suurin alue, suunnittelu olisi ajateltu viimeistä yksityiskohtaa myöten ja otetaan huomioon 3 alueet: paikka ruoanlaittoon (liesi, leikkuupöytä, pesuallas), paikka syöminen (pöytä, tuoli tai sohva), varastointi (jääkaapissa kaappi.).

Useita videoita aiheesta:

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

Koti Sisustussuunnittelu

Jokainen meistä ainakin kerran elämässä unelma kaunis omakotitalon, joka näytti juuri astui sivuilta lehden suunnittelusta. Valkoinen aita, siisti nurmikko ja kaksikerroksinen talo - se on varmasti hyvä suunnitelma, mutta ilman tietoa perusasiat suunnittelua ei voida tehdä todella viihtyisä ja mukava koti.

Valitse yksi tai toisen tyylin sisätilojen tarve omien mieltymysten mukaan. Olipa se on moderni talo lasin ja betonin tai Englanti-tyylinen mökki, tärkeintä, että tunnet olosi mukavaksi sen. Eväitä tyyli voi suosituksemme.

Tämä tyyli liittyy sisustus, joka on tehty iloisen ja lämpimät värit.

Jos haluat lisätä muutamia muistiinpanoja niin kiinnostava tyyliä tai kokonaan piirtää talon tyyliin Provence, sinun täytyy muistaa nämä perussääntöjä:

 • yksinoikeutta luonnonmateriaalit;
 • Paras värimaailman voi olla vaaleat sävyt;
 • lopettanut seinät on tehtävä avulla koriste tiilet, puupaneloinnilla ja koriste kipsi;
 • huonekalut paras "kuluvat", tai vaihtoehtoisesti valitsemalla tehty vanha;
 • koriste palkit täydentää tyyliin Provencen;
 • parempi valita sisustuksen tyyliin Ranskan maaseudulla.

Ehdottomasti kaikki sisustus esineitä pitäisi näyttää ikään kuin ne eivät ole hankautuneet ajan. Modernia teknologiaa materiaalin prosessoinnin avulla onnistuneesti kuluvat myös upouudet kalusteet, joka ensi silmäyksellä olisi koskaan lähestynyt tyyli Ranskan maaseudulla.

Provencal myös tunnettu siitä, että painettuja kankaita, joilla on yksinkertainen motiiveja, täydellisesti kaadettiin sisätilojen tahansa huoneeseen. Myös erilaiset motiivit voidaan sekoittaa sisustus, saada mahdollisimman väri harmonia, ei riko eheyttä tyyliä.

Mitä väriä, niin voit turvallisesti käyttää kaikkia sävyjä vihreä, sininen, keltainen ja punainen. Runsaasti kukkia - on välttämätön tarve tyyliin Provence, on toivottavaa, että kukkia maljakoita olivat elossa.

Maa tai kuten sitä kutsutaan, rustiikkityyliin tuo kotiisi lämpöä ja mukavuutta. Huonekaluja, joka on täydellinen tähän tyyliin, täysin vailla jako vanhanaikainen tai moderni. Kuten edellisessä tyyliin, yleisimmin käytetty luonnon materiaaleja käsityönä kohteita ja erityisiä Rouhintatyöstö.

Sisustus hallitsee yksinkertaisella luonnonmateriaaleja kuten pellava ja puuvilla. Kaunis tarvikkeet tässä koristeluun antaa kauniita kukkia, harvinaisia ​​painoksia kirjoja ja antiikkia.

Kuten huonekalujen, on parempi suosia maalaamattomaan paju tai puukalusteet. Hallitsee kansanaiheita, niin että talo pystyi säilyttämään tämän kansallisen hengen.

Yhä suositumpi sisätilojen modernia taloa tulee arabian tyyli vangitsee maanmiestensä. Sen oikea muotoilu on melko monimutkainen, koska tarve noudattaa sääntöjä massasta. Esimerkiksi eläinten kuvia tai ihmisten sisätilojen ovat kiellettyjä. On suositeltavaa käyttää erilaisia ​​koriste, joka voi sisustaa taloustavarat, matot, ja jopa seinät.

Värikylläisyyttä parantaa joidenkin älyttömään tunne, suosituimmat värit - tummansininen lasite ja ylellistä kultaa.

Tämä tyyli edellyttää, että läsnä on erittäin tiiviissä muodossa, ja on tunnettu siitä, että täydellinen puuttuminen minkäänlaista oli koriste, yksityiskohtaisesti julkisivu koristeluun.

 • graafinen laatu;
 • yksivärinen;
 • korostaa luonnon kuvioita luonnollinen;
 • selkeys koostumus.

Kirkas volyymit tarkoituksena on määritellä ulkoasua kotiin, joka ei täyttyä huonekaluja. Huonekalut käytetään minimalismi moderni, valmistettu nykyaikaisten materiaalien, kuten himmeä lasi, teräs, alumiini ja, tietenkin, puuta.

Hillitty sisustus ja järkevin, toiminnalliset tilankäytön pidetään pääpiirteet tyyli.

Luonteenomaista tyyli tällaisia ​​ominaisuuksia:

 • suoria viivoja;
 • useita metalliosat;
 • runsas käyttö lasin.

Käyttämällä korkean teknologian laitteita sisämaassa. On myös laajalti käytössä erilaisia ​​siirrettävät väliseinät, jotka pystyvät avaamaan ja suljetaan, joten voit helposti muuttaa asettelua.

Jos haluat tehdä kodin kaikkein konservatiivinen, Englanti tyyliin - paras ratkaisu.

Kolme asiaa voidaan kutsua perusta mitään British Interior:

 • ainutlaatuinen istuin, joka on asennettu lähelle takka;
 • takka;
 • kirjahyllyyn.

Eräänlainen sisätilojen kirjoja Sherlock tulee todellinen mestariteos, jos käyttää korkean karmituoli, verhoiltu samettia tai ihon. Mahogany - pakollinen osa sisustus Brittiläistyylisessä. Tietysti tällainen puu on melko kallista, mutta koska se voi korostaa eleganssia tyyliä.

Amerikkalainen tyyli näyttää kallista, mutta itse asiassa hän on uskomattoman demokraattinen ja anna sen voisi kuvitella mitään.

Kuten tiedetään, chalet on maalaistalo jonnekin Sveitsissä tai Alpeille. Tällaiset mukavuutta tänään hyväksytty ja käytetty sisätilojen taloja ja mökkejä. Osa tästä tyyli on ominaista periaatteet maan.

Sisustukseen luonnollista, ympäristöystävällisiä materiaaleja. Massiivinen lauta on ihanteellinen ratkaisu lattian kansi, joka voi tahrata, lakka tai vaha. Puuta käytetään myös kipsi ja tapetit.

Perusperiaatteet moderni sisustus ovat:

Tärkeintä moderni sisustus on tilaa, ei asioita, kuten monissa muissakin tyylejä.

Mitä väri, se on parasta käyttää valkoista, mustaa ja neutraalit sävyt, ne ovat perus. Usein lihavoitu ja kirkas väri paletti voidaan laimentaa.

Suuri merkitys huonekalujen ovat geometrisia muotoja ja sujuvaa. Usein kalusteet moderni sisustus käytetyn yksiäänistä. Pääsääntö - kalusteiden pitäisi olla hankalaa, ei tarvitse käyttää erilaisia ​​koruja ja monimutkainen linjat.

Sisätilojen talon: huoneen kiinnittää erityistä huomiota?

Kun tärkein sisustus on valittu, on syytä harkita tarkemmin sisätilojen jokaisessa huoneessa, niin että se on sopivin ajatus koko talon.

Itse pääkohde pidetään olohuoneen sisustus sohva, joka kokoaa yhteen kaikki perheenjäsenet. Tyylistä riippuen koko talon valittu väri ja malli tärkein osa sisustusta.

Melko vanhentunut ratkaisu olisi sijoittamalla huonekalut seinää vasten, koska eri sijoituspaikkoja vaihtelut voivat olla melko kokeilu. Pienten saarten ovat nyt hyvin suosittuja. Joka sopii täydellisesti tämän saaren on pieni pöytä.

Jos otamme huomioon toimintojen sali, niin se voi olla sellainen huonekaluja:

Pakollinen osa eteinen on peili. Mitä valaistus, se keskittyy keinovaloa, älä unohda luonnollista.

Keittiö on keskeinen paikka talossa. Siellä viettää suuren osan ajasta koko perheelle. Siksi on tärkeää tehdä keittiön toimiva ja viihtyisä kuin mahdollista. Tässä huoneessa pitäisi olla paitsi mukava istua, siellä täytyy olla yhtä helppo valmistaa.

Suunnittelussa tämä huone on mietitty pienintä yksityiskohtaa myöten. Tietenkin se on parempi saada aikaan sellainen miehityksen ammattikeittiöiden asetusta, mutta jos tämä ei ole mahdollista, suunnittelu tehdään omin käsin ja voi miellyttää sinua. Muista, että keittiön pitäisi riittää tilaa mukava liike ja työpaikalla olisi toimivin.

Ennen luomakunnan alku Kylpyhuonesuunnittelu täytyy määrittää värin, joka on perusta sisustusta. Erityisvaatimukset hänen valintaansa tietenkin on, mutta pohjimmiltaan kaikki riippuu makuun. Optiona valittu väri on sopusoinnussa värit talon. Niin paras lähestymistapa pastellivärit kuten vaaleanpunainen, beige, maitoa ja sininen.

Jotta voidaan luoda tunnelmaa ylellisyyttä huoneessa, sinun täytyy käyttää kohteita pronssi tai kullattu leikata. Suosituin version suunnittelu - se on klassinen, joka monta vuotta peräkkäin ei luovuttamaan asemiaan.

Tärkeimmät elementit tässä huoneessa ovat:

 • valaistus;
 • huonekalut ja sen sijoittaminen toimivaltaisia;
 • värimaailman;
 • osat;
 • asettelu.

ikkunat Paikka on erittäin tärkeää, joten tämä tuote on varmasti otettava huomioon suunniteltaessa.

Suosittelemme käyt suuren määrän valokuvia makuuhuone suunnittelu.

Lastenhuone avaa maailman pikku mies, joka asuu perheessä. Siksi on tärkeää, että lapsi ei vain oli huoneessa osoitettu hänelle, mutta myös nauttia siitä. Sisätilojen tilojen, ennen kaikkea, on oltava turvallisia, ja sen jälkeen jo toimivia ja kauniita.

On joitakin perusvaatimuksia sisustus:

Tutustu ominaisuuksiin suunnittelun huoneet tytöille ja pojille.

Sisätilojen puutalojen: miten ei miscalculate valinnan kanssa?

Puu- ja ympäristöystävällinen koteihin on tulossa yhä suositummaksi, niin uskomattoman suosittu markkinasegmenttiin suunnitteluun.

Jotta saat todella hyvä suunnittelu, sinun täytyy ajatella paljon pieniä asioita, jotka sen seurauksena on osa menestystä laadukkaita sisätilojen puutalo. Tällaisia ​​sakkoja voidaan olettaa, esimerkiksi tekniikan järjestelmä, joka ulottuu joko sisälle taloon tai sen ulkopuolella, sekä lämmitys.

Valaistus puutalo - tämä on kysymys erittäin tärkeä, joten sinun täytyy ajatella sitä hyvin huolellisesti.

Jotkin rodut lopulta puu voi tummentaa, koska mitä talon näyttää tummemmalta vuosi vuodelta. Säilyttämiseksi ominaisuudet puutalo, on välttämätöntä suorittaa kyllästys sopivilla aineilla.

Luo sisätilojen huone, joka sijaitsee vajaat oikean katon alla, ei ole helppo tehtävä. Tämä johtuu siitä, että katon kaltevuus ja melko alhainen katot. Hieman mielikuvitusta ja hyvää makua pystyvät kääntää ullakolle alkuperäiseksi ja erittäin viihtyisä paikka, jossa voit viettää aikaa mielellään.

Monin tavoin, sisustuksessa huoneen riippuu talon katolle, tai pikemminkin sen tyypistä. Viisto katto merkitsee sitä, että kalusteiden pitäisi sijoittaa huoneeseen mukaisesti sääntöjen tehdä mahdollisimman mukava.

Lisäksi ullakkohuoneita tehdään niiden käyttötarkoituksen, se voi olla toimisto, makuuhuone tai ehkä elokuvateatteri. Kaikki on kuin haluat!

Sisustus takkahuone: lohtua vilkkuu tulipalon

Tulipalo takka pystyy tehdä henkilö unohtaa huolet, tyhjentää mielensä. Siksi aika usein kodeissa tai huoneistot sijaitsevat takat, jotka edistävät talon todellinen mukavuutta.

Useimmiten tämä huonekalu asennetaan olohuoneessa, mutta itse asiassa se voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen. Takka makuuhuoneessa voit nukahtaa ilo.

Moderni teknologia mahdollistaa tehdä melkein mitä tahansa, joten suunnittelussa tulisijojen yllättää sen monimuotoisuutta. Siksi ennen lopullista valintaa takan on määriteltävä toiminto hän saa takaisin. Jos tarvitset takka lämmitykseen, on tarpeen valita oikea takka, joka sytytti manuaalisesti. Ja jos tulisija tarvitaan ainoastaan ​​esteettinen nautinto, on mahdollista valita kuvitteellisen tulipalo, jossa sijasta valon varustettu erityisellä näytöllä.

Suunnittelu taloja ulkoa: pelisäännöt

Kaunis talo sisä- ja ulkopuolella - se on enemmän todellisuutta kuin unelma, jos tiedät muutamia sääntöjä. Viimeistelyyn talon voi käyttää erilaisia ​​materiaaleja, kuten kipsi, vuori (esimerkiksi puusta), tai muuten keinotekoinen kivi.

Jotkut voi suorittaa paitsi suunnittelu ominaisuus, mutta myös eristää talon ulkopuolelta.

Jotta luotaisiin asumisviihtyvyyden säilyttäen esteettinen tehtävä, on mahdollista käyttää Thermopanels - moderni materiaali, joka on saamassa suosiota viime vuosina.

piha suunnittelu yksityiskodissa: pääperiaatteet

Ennen otettu parantamiseksi maan talon lähellä, sinun on esitettävä kokonaiskuva, joka on näkyvän lopulta. Mitä haluat sijoittaa niin kaunis tontin?

Lisätietoja maiseman suunnittelu, kirjoitimme täällä. Muista myös tarkistaa miten maisema suunnitella omiin käsiinsä.

Useimmiten, pihalla on seuraavat elementit:

 • terassi;
 • puutarhakalusteet;
 • kylpy;
 • autotalli;
 • kesäkeittiö;
 • ulkosuihku;
 • kodinhoitohuone;
 • Lintuhuone koirille;
 • raitoja, jotka on yhdistetty keskeisesti yhdessä ensemble;
 • erilaisia ​​viheralueiden;
 • lasten leikkipaikka.

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä asennus tilojen, ja sen jälkeen - on ottanut haltuunsa suihkulähteitä ja erilaisia ​​vihreitä alueita.

Sisustus oman

Suunnittelupalveluja sisätilojen suunnittelussa on usein kallista, joten useimmat ihmiset etsivät tapa suunnitella oma design. Ja täytyy sanoa, se ei aiheuta erityisiä vaikeuksia, tärkeintä ymmärtää perusperiaatteet tämän prosessin ..

Tärkeää suunnittelussa - se on läsnäolo ajatuksia jossa voit toteuttaa kaikki toiveet. Lisäksi sinun täytyy löytää ohjelma, joka voi helposti tuoda hankkeen ihanteellisesti.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =