Suunnittelu Hrushtshev 3 huoneen koossa

Hrushtshev muotoilu modernisti: ajatus uudelleen suunnittelun korjaus (72 kuvat)

Niin monet kansalaisistamme vielä elää Hruštšovin että ne periytyvät aikaan Neuvostoliiton. Hyvä tai huono voi sanoa varmasti, mutta on huomattava, että on olemassa vivahteita näissä huoneistoissa. Moderni design liittyy Hruštšovin niin ratkaisevasti muuttaa sisätilojen standardin ja standardi layout, saada todella modernia ja tyylikästä majoitusta.

Moderni design Hruštšov

Ominaisuudet suunnittelu Hruštšov

Mitä se oli, talossa on koti, ja jopa pieni asunto Hruštšov voi johtaa normaalitilaan, ja jotta se on moderni sisustus. Meidän on toimittava yhdessä ymmärtää, miten tehdä se ja että voit muuttaa yhden huoneen Hruštšov 32 neliötä standardin asettelua. m tai kaksioita ja kolmen huoneen, kun yhtäkkiä joku periytyy samanlainen vaihtoehtoja ..

Moderni design olohuone Hruštšov

Ensimmäisessä yhdistykset ja vivahteita, jotka näkyvät mielemme - on matalat katot, täysin vakioasettelun Kaikissa huoneistoissa melko vaatimaton alueen tiloissa. Olipa kerran se pidettiin ylellisyyttä, mutta tällä hetkellä markkinoilla asuntojen myynnit tällaiset ehdotukset paljon, muuten kohtuuhintaan.

1

Teoriassa voit ostaa asunnon ja vain tehdä korjauksia omaan makuun. Mutta miten parhaiten virallistaa suunnitteluun Hruštšovin, nykyaikaisilla ideoita, ja yleensä miten aloittaa? Yritetään tarkastella tätä kysymystä.

Mistä aloittaa korjata Hruštšov, luoda nykyaikainen muotoilu?

Se on parasta tehdä korjauksia vaiheittain. Jos et asu tässä asunnossa, on yhden huoneen Hruštšov tehdä ei ole vaikea - suorittaa roskat tai antaa kaikki vanhat huonekalut jääneet Neuvostoliiton kertaa, vapauttamaan kaikki tilaa keittiössä, kylpyhuoneessa ja huoneen ja helppo tehdä korjauksia. Mutta jos asuu siellä - se on vaikeampi. Vuonna kahden makuuhuoneen Hruštšovin Myös se ei ole vaikeaa - aluksi tehdä korjauksia olohuoneessa, niin makuuhuoneessa, tai päinvastoin. Mutta pienessä asunnossa on keksiä jotain. Voit päästä eroon huonekaluja, joka on tällä hetkellä et tarvitse, koska olet kaikki asetettu samaan toteuttaa modernia ajattelua, ja puolestaan ​​tekevät siitä ensin keittiössä, sitten huoneessa, ja lopulta kylpyhuoneessa.

Laatia suunnitelma moderni korjaus Hruštšov

Alkuperäinen Tehtävä laatia karkea suunnitelma mitä haluaisit nähdä siellä myös tulevaisuudessa. Missä ja miten huonekalut tulisi sijaita, mitä tyyliä tehdä kaikkea. Näitä ja monia muita kysymyksiä, sinun on ensin päätettävä, kuullen kokeneita ihmisiä, ymmärtää korjaus- ja koristelu tilojen, jotka voivat tehdä sinulle Hruštšov muotoilu modernisti.

Kaavoitus moderni sisustus Hruštšov

Toinen niistä kohdista suunnitelman on määriteltävä määräajat virstanpylväs. Tämä mahdollistaa täysin hallita työnkulun, ja älä venytä niinkään iloa pitkään.

Lattioiden ja seinien: moderni muotoilu pieni Hruštšovin

Perustana modernin muotoilun pienen Hruštšov - laatu valmistautuminen työn. Ensin täytyy päästä eroon vanhoista tapetit ja lattia. On pieni salaisuus poistaminen tapetti, joka nautti enemmän vanhemmat: pre-liota niitä muutaman kerran, jolloin noin 5-6 minuuttia. Spray vesi ruiskulla tai vanha kunnon sienellä ja vesiämpäriin.

On tärkeää poistaa kaikki tapetit, ja varaudu siihen, että ne ovat olemassa voi olla useita kerroksia. Se on parasta valmistautua etukäteen roskapussit laittaa kerralla siellä. Kun meidän seinät ovat valmiita, otamme pitkin lattiaa. Riippuen siitä, mitä materiaalia oli sänky, valitse kätevin tapa purkaa kaiken.

Muista, että on tärkeää, että ensimmäinen puhdas ja sitten kohdista lattian pinta ja kaikki seinät. Suuret uudistustyöt vuonna Hruštšovin, eikä vain tehdä kerran ja monta vuotta, on epätodennäköistä, että et halua mennä läpi tämän menettelyn jälleen pari vuotta. Älä unohda puhdistaa edelleen kattoon, koska hänkin on valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen työtä.

Ikkunoiden asennus: do uudistustyöt studiossa Hruštšov

Tämä on toinen asia, joka täytyy tehdä oman studion Xruschevka 32 m² Se kääntyi ruma ankanpoikanen tulee kaunis moderni asunto.

Ennen vanhaan se ei ole erityisen huolissaan lämmöneristystä ikkunoita ja se on aina ollut arka paikka. Mikä ei keksiä ihmisten eristää niitä kylmänä vuodenaikana. On suositeltavaa ostaa laatua ikkunat Eristä huone näyttää uudessa vastaavasti nykyaikainen muotoilu olohuone, keittiö, makuuhuone ja muihin huoneisiin Hruštšovin.

Windowsin asentaminen on seuraava:

 • Ensimmäinen on välttämätöntä purkaa vanha runko ja täysin puhdas kaikki aivan ikkunan alareunassa.
 • Sitten pohjamaali rinteillä.
 • Ennen kuin asennat uuden kaksinkertainen ruudussa ikkunat, liimattu diffuusio ja siirtävä nauha sitä.
 • Asennusikkuna voidaan esikäsitellä antiseptissaippua puupaloilla.
 • Aukkoja, jotka on muodostettu ikkunan ja seinä on hyvin sotkee ​​vaahto.
 • Pohjasaumasta Muista eristää metalloitu nauhalle.

Windowsin asentaminen ja moderni keittiö muotoilun Hruštšovin

Mennessä asennusikkuna ei ole paljon ottaa. Muita suosituksia ei harkita mahdollisuutta laaja ikkunalaudat, kuten asunnoissa tämä tyyppi ei ole täysin asianmukaista, varsinkin pienissä Hruštšovin, jossa tilaa keittiössä ja huoneissa ja niin vähän. Lisäksi se näyttää hyvältä, mutta menetti rakenteellisen lujuuden ja ilmankierto.

Asennus eri järjestelmien yksi-, kaksi- ja kolme sisä Khrushchevki

Historia Hrushtshev sanoo, että tämäntyyppinen asuminen rakennettiin tilapäiseksi, pystyä ratkaisemaan useita halpoja ihmisiä. Niinpä talot rakennettiin hyvin nopeasti eikä kovin hyvälaatuisia.

Siksi voimme päätellä, että puhtaanapito, lämmitys, sähkö ja muut kulut silti täysin muuttaa. Tietenkin se maksaa siisti summa rahaa, mutta sinun tulee olla täysin varmoja, että laatu ja kestävyys näiden viestinnän. Lisäksi nykyaikainen muotoilu Hruštšovin edellyttää mahdollisuutta paitsi piilottaa johdot, mutta myös kaikki putket kylpyhuoneessa, keittiö ja tilaa eri osien sisustus, eikä jättää niitä näkyville, joten he pilata koko suunnittelu asunnon, sillä oli tapana ennen.

Jos et halua tehdä kaikkea, tämä vaihtoehto on täynnä, että tulevaisuudessa milloin tahansa katkaista kaikki seinät ja pilata korjaus Hruštšovin, koska esimerkiksi räjähtää putki. Yleensä ihanteellinen tilanne olisi sopia naapureiden kanssa, ja kaikki yhdessä muuttaa kaikki putket ja muut järjestelmät talossa.

Moderni keittiö muotoilun Hruštšovin

Mikä on ehdottomasti kielletty tehdä keittiössä Hruštšovin - ei ole valtuuksia tehdä kaasulaitteet uuteen paikkaan. Tämä kohta koskee myös nousutilojen vesiputkien ja ilmanvaihto. Teoriassa voit tehdä henkilökohtaisia ​​ilmanvaihto, mutta jälleen kerran, varmista kuulla näitä ammattilaisia ​​ja saada lupa asentaa. Joten harkitsee moderni design vaihtoehtoja keittiöön, harkitse asettelua asunnon Hruštšovin.

Moderni keittiö muotoilun Hruštšovin

Lämpöeristys asunnon Hruštšovin aikana korjaukset

Todennäköisesti, kun he tulevat kylmä, sinulla ei ole tarpeeksi lämpöä akun yksin, ja uusi kaksinkertaiset ikkuna. On tarpeen eristää asuntooni myöhemmin. Sisäpuolella se on vaikea tehdä, itse asiassa voi johtaa muodonmuutosta ulkoseinät.

Eristys ulkopuolella asunnon Hruštšovin

Päästä ulos tilanteesta, jotta eriste ulkopuolelta, kun Hrushtshev näyttää paljon absurdeja kuin se oli ennen. Teoriassa voit jälleen neuvotella naapureiden ja tehdä yhdessä lämpenee, niin ainakin eivät jaetaan ainoastaan ​​omaan asuntoon. Kuitenkin eristää huoneiston sisäpuolelta - ei ole paras vaihtoehto, koska jos olet muurien ulkopuolella asunnossa vähintään näe sitä sisältäpäin - "otest" paljon tilaa, ja 32 neliötä pienessä Hruštšovin. m sen ja niin ei liikaa.

Suunnittelu ja kaavoitus huoneen Hruštšov: modernia ajattelua

Täällä tulemme mielenkiintoisin vaihe suunnittelussa huoneistoista Hruštšovin modernisti. On mielenkiintoisia hetkiä, esimerkiksi tiedot, että vain ulkoseinät asuntoja kantavat. Kaikki muut valeseinät ei olisi sellainen, että pystymme saumattomasti siirtää tai purkaa ne kaikki. Tämä seikka on hyvin tärkeää hyödyntää näitä asuntoja ja voivat saavuttaa erittäin kiinnostavia tuloksia uudelleen suunnittelua, sinun ilmentää modernin muotoilun eloon tavallisen standardin asunnon elementtitalo.

Moderni suunnittelu huone on viisikerroksinen asunto

Kannalta moderni muotoilu on tärkeää miettiä, miten, millä keinoin ja teknologia voi laajentaa tilaa visuaalisesti. Tämä on luultavasti tärkein tehtävä tässä asiassa.

Toinen seikka - on valinta sisustustyyli. Koska osio ei ehkä ole olemassa, riippuen kokonaisala ja huonemäärä Hruštšovin, se on mahdollista tehdä ehdollinen kaavoituksen tiloissa käyttäen Hyllyt, oikea hajallaan huonekaluja ja aksentteja kattoon. Tehdä todella jotain voi, kaikki tärkeimmät esirekisteröinti meidän alkuperäiseen suunnitelmaan.

Halutun kasvun tilaan voidaan saavuttaa oikea väriä seiniin (se on parasta käyttää vain vaaleat värit), valaistus, kevyt huonekalut ja mikä tärkeintä - se ei sekoita asunnon viisikerroksinen asunto 45 neliötä. m. kaikenlaisia ​​pieniä rihkamaa. Muun muassa - on perusta modernin muotoilun, joten kannattaa ottaa tämän neuvon käyttöönottoa - alas kaikki vanhat jutut!

Jos käytät taustakuva kuvioita - valitse pieniä kuvioita, on toivottavaa geometrisia muotoja. Jo kauan on todistettu, että ne tekevät tilaa enemmän, ja mikä tärkeintä - mielenkiintoisempaa (kuin esimerkiksi tavallista yksitoikkoinen väri).

Kaavoitus tilaa huoneen Hruštšov

Se ei ole suositeltavaa ottaa kirkkaan tyydyttyneet vaihtoehdoista maalaus paletti tai liimaamalla seiniä. Jos todella todella haluat jotain dynaaminen, se on parasta tehdä yhden accentual seinä, ja kaikki muut kirkkaat värit nekrichaschih.

Kiiltävä katto ja erilaisia ​​valonheittimet voi myös olla hyvä lisätä tilaa huoneet Hruštšovin, ja varmasti tehdä ainakin jonkinlainen suuri yksiö. Usein nämä lamput asennetaan ympäri kehä, joskus lisäksi asennettu neonvalot.

Kun kaikki valmisteluvaiheessa on kulunut, ja huone on valmis varmistamaan, että eläviä, olimme yllättyneitä kuinka paljon on muuttunut ennen huomaamaton Hruštšovin, ja tuli todellinen saavutus nykytaiteen. Monet ihmiset ovat outoja mennä normaaliin elementtitalo ja päästä todelliseen maailmaan nykyaikaisen elämän ja mukavuutta. Tietenkin on syytä etukäteen laskea, kuinka kannattavia tällaiset investoinnit ovat, vaan se, että se on todella rekisteröityä uudelleen jotain todella kaunista ja käyttää moderni muotoilu on ennallaan.

Moderni design Hruštšov kuva

Ja lopuksi maukasta - suuri galleria 36 kuvaa: todellinen nykyaikaiset sisätilat studiossa, yhden makuuhuoneen ja kahden makuuhuoneen Hruštšovin ja muotoilun hankkeiden että voit käyttää aikana uudelleen suunnitteluun oman huoneiston. Plus bonus - moderni muotoilu keittiö, makuuhuone, olohuone tai sali, lasten huone ja kylpyhuone tavalliseen Hruštšovin korjauksen jälkeen.

Suunnitteluprojekti nykyaikaisen sisustus kahden makuuhuoneen Hruštšov

Ulkoasun suunnittelu Hruštšov 3 huonetta

Moderni elämä sanelee uudet säännöt, jotka koskevat kaikkia elämämme alueilla. Ne eivät ole poikkeus ja huoneistoissa. Nopean kehityksen, omistajat asunnoton pyrkii varmistamaan, että heidän asuntoja oli kätevä, viihtyisä ja toimiva. Esimerkiksi kahden makuuhuoneen Hruštšovin, järkevä lähestymistapa, se voi tulla niin.

Hruštšoviin, joka koostuu 3 huonetta, on tullut todella mukava asunto, on suositeltavaa tehdä tällaiset muutokset:

Yksi huoneista on yhdistetty keittiö.

Entinen oviaukko on suljettu.

Kylpyhuone ja wc laajenee kustannuksella vanhan kulku keittiöön.

Tällaisesta työstä, näemme kuvan.

Mahdollista ja tätä vaihtoehtoa:

Väliseinän kylpyhuone ja wc-tilat purettiin.

Entinen kylpy tehdään, ja sen tilalle luoda nykyaikainen suihku laatikko.

Oviaukko huoneessa täytetään, luoda illuusion korkeammat enimmäismäärät.

Jos Khrushev on erikoinen ulkoasu huoneen ja keittiön samalla rivillä, on mahdollista yhdistää kaikki huoneet, joita ei kantavat rakenteet yhdessä tilassa. Tämän johdosta neliön on varustettu vieras-keittiö-ruokailutila ja on kohdistettu kaappiin tai lapsi. Välillä vastaanotetun osaa erotettuna seinät valoa, täydellisesti sovi yleinen suunnittelu.

Yhdistämällä 3 huonetta, meillä asuntotyyppi studio. Edelleen tunnistaa kullekin alueelle on rakennettu eri monitasoisen päällystetty kerros. Eri sävyjä maali, ja seinät huoneen. Tuloksena on yksi asuin-, avoin tila, joka on sisustettu tyyliin epäyhtenäinen. Tämä toiminto näkyy kuvassa.

Esteettisistä syistä, 3 huonetta voidaan järjestää puoliympyrän kaaria paikalla kunkin etuovien, kuten näkyy kuva.

Laajentaa yksi huoneista voidaan yhdistää asuintilaa ja parveke alueella. Kuitenkin sinun pitäisi tietää, että vanha kolmen huoneen Hruštšov on vähintään vanhentunut parveke suunnittelu, jotka eivät kestä tällaisia ​​muutoksia.

Jos omistajat kahden makuuhuoneen Hruštšovin tarvitaan toinen huone, pukuhuone, voit varustaa sen ruokakomero, joka on aina läsnä näissä kodeissa. Tässä huoneessa sijoitetaan hyllyille säilytykseen vaatteita, telineet vaatteiden ja lipasto pikkutavaroille vaatekaappi. Tämä on erittäin kätevä vaihtoehto järjestely, kuten huoneissa paitsi paikka vaatekaappi.

Tarvittaessa luoda toimisto- ja vaivaa lastentarha huonetta 3 on yhdistetty yhdeksi tilaa ja on jaettu avulla näyttöjä, värin vaihtuminen suunnittelussa, käyttämällä eri materiaaleja. Lisäksi varustaa kirkkain ja kaukana vilske tilaa lasten alue. Sisustus tehdään kirkkaita värejä, joka visuaalisesti lisää tilavuutta. Tässä näemme katsomalla valokuvaa.

Tähän mennessä luovat kodikkaan ja käytännöllistä majoitusta tyypillisessä Hruštšovin, se voi olla kuka tahansa. Loppujen lopuksi, mitä vuosikymmeniä tuntui ylellisyyttä, on nyt varsin tuttu ja arkipäiväinen. On tietenkin niistä palveluista suunnittelija tai käyttää erityisiä tietokoneohjelmia, jotka auttavat luomaan erityinen projekti päivitetyn Hruštšovin.

Epämiellyttäviin huoneistossa on 3 makuuhuonetta, osti toiminnallisuus ja väljyys, turvautuivat erilaisia ​​menetelmiä. Esimerkiksi laajentaa ikkuna-aukkojen, käytä monitasoinen katot ja lattiat, seinät purettu, joissa ei ole merkittäviä rakenteita.

Suunnittelu kunnostaminen kahden makuuhuoneen Hruštšovin, muista, että kaikki muutokset asunnossa on suoritettava kuultuaan asianomaisten virastojen. Erityistä huomiota kiinnitetään purkaminen seinien keittiössä. Joissakin tapauksissa viranomaiset voivat kieltää purkaa seinää. Koska kaasun läsnä olon kolmen tasainen kohta on erilainen. Ei ole tarpeen suunnitella ja liikkuvat kylpyhuoneet, johtuu siitä, että on todennäköistä vaurioitumisen viemäriverkostoon talon.

Tarvittaessa missään osassa kotelon varustettu uusi merkintä, niin tee se paremmin avulla Kipsilevyjen. Ensinnäkin, niiden suunnittelussa on esteettisesti miellyttävä, ja toiseksi - ei vie paljon tilaa.

Hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti keittiössä tilaa, on suositeltavaa rakentaa vaatekaapit lattiasta kattoon. Lisäämällä käyttökelpoista tilaa korkeussuunnassa, on mahdollista pienentää syvyyttä kaapin. Tämä muotoilu säästää elintilaa.

Yleensä Hruštšovin on erittäin tärkeää korostaa korkeutta kotelon. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä oikea valaistus, hyvä sijainti ulottuen kaapit, asianmukaisesta järjestämisestä huonekaluja. Tämä ei sovi tilava kahden makuuhuoneen asunto ei tarvitse täyttää sen tarpeettomia yksityiskohtia. Kukin elementti tilanne on toiminnallinen.

Värimaailma on suositeltavaa suosimaan kirkas, beige, kerma sävyjä. Nämä värit antavat tilava huone. Älä unohda valaistus, se olisi paljon, ja sen pitäisi olla kirkas.

Yhteenvetona, on huomattava, että suunnittelu suunnittelu kahden makuuhuoneen Hruštšovin, edellyttää huolellista lähestymistapaa eräänlaisena alkuperäinen ulkoasu huoneissa ei edistä mukavan elämän. Siksi päätarkoitus korjaus - saavuttaa toiminnallisuutta ja mukavuutta kaikille matkustajille asunnosta.

Suunnittelu kahden makuuhuoneen Hruštšov: 90+ tapoja säästää jokainen metri vapaata tilaa

Klassinen muotoilu kahden makuuhuoneen Hruštšovin - alhainen raskas seinät joka jatkuvasti painostaa päähän, obscenely pieni keittiö ja kapealla käytävällä. Editor EtotDom tietävät omakohtaisesti - suuri ja vapaa sielu Hruštšov vakavasti ja tarkasti. Useita vaihtoehtoja oikealla suunnittelulla - ja ongelma kipeä pikkusormen, joka usein ei sovi välinen käytävä huonekalut, jätä yksin kaikki perheenjäsenet.

 • Miten säästää jokainen metri asuntoja tukkimasta?

Miten säästää jokainen metri asuntoja tukkimasta?

Hrushtshev on pitkään ollut kohde kiusanteko. Tässä on vain asukkaiden heitä, ei kovin hauskaa. Saatavuus nämä asunnot on yhtä kuin useita ongelmia, joita esiintyy oston jälkeen.

 1. matalat katot;
 2. WC;
 3. pieni keittiö (4-6 m);
 4. huone, jossa on pieni pinta-ala (10-20 m).

Photo 3 - Tämän ulkoasun, voit jopa matkustaa ympäri huoneisto rullien - nyt on riittävästi tilaa kaikille

Tärkeintä luomisessa sisätilojen Hruštšovin - paras käytettävissä olevan tilan. Miten se tehdään? On välttämätöntä ottaa kaikki toiminnalliset alueet. Kompakti asunto ei tarvitse sekoita tilaa ja käyttää sitä käytännössä.

Photo 4 - Ergonomia: yhdistävät ikkunalaudalla pöytä, voit säästää tilaa uhraamatta toiminnallisuutta

Neuvoston №1. Antavat valaistukselle

Hyvä valaistus yhdessä vaaleilla väreillä visuaalisesti laajentaa tilaa. Yleensä makuuhuoneessa Hruštšov voi ylpeillä riittävä määrä ikkunoita. Meidän täytyy paeta keinovaloa. On parasta sijoittaa muutama valot: yöpöytä tai sivuseinille.

№2 neuvosto. Oikein poimia huonekalut

Sisätilojen pieni asunto huonekalut pitkään ei voi choosers. Kuohkea huonekalujen suunnittelu tuhoaisi käsite toimivaltaisen sisustus. Khrushchev huonekalu- tulee olla selkeä geometrinen muoto ja sileä pinta.

 • Ensimmäinen kiinnittää huomiota toiminnallisuutta huonekaluja, ja sitten ulkoiseen ominaisuudet;
 • pöydät ja sängyt olisi sovittava tiukasti lattiaan, kaapit naamioitu seinään.

Taittuvat pöydät ja työtasot kanssa taittomekanismin täydentää kompakti keittiö. Kun yhdistetään keittiö muut huoneet valita eri päättyy ja koriste-elementtejä. Aseta keittiö voi säästää korkea kaappeja kattoon.

Photo 8 - Mobile ottomaanit säästä alue

TÄRKEÄÄ! Älä nosta liian syvä kaapit. Ne vievät paljon tilaa.

Huonekalut pitäisi olla mobiili - kompakti laatikkoa, kokoontaitettava sänky ja seinän kaapit. Etsi kalusteiden voi olla Optimebel kokoelmia, Sonata, Huonekalutehdas.

Photo 9 - Kaksi pientä makuuhuonetta voidaan yhdistää yhdeksi suureksi

Miten lisätä huoneen Hruštšov?

Joten me huomattavasti käyttökelpoista tilaa. Jos rajuja ratkaisuja innostus ei riitä, voit tehdä kaaren seinään. Tämä siirto pitää huoneiden lukumäärän ja älä menetä arvokasta materiaalia. Visuaalisesti kasvattaa asunto on mahdollista ja avulla ikkunat. Se riittää lisäämään ikkuna-aukon, tai vaihtoehtoisesti, valitse kehyksetön lasitus.

TÄRKEÄÄ! Standard heiluriovet ryöstää tilaa ainakin 1 neliö. m. Hruštšovin ole hyväksyttävää. Paras vaihtoehto on oven kerätä harmonikka tai osastoon järjestelmää.

Pienikokoisin kylpyhuone käytävällä on Hruštšovin. Tee se visuaalisesti enää salli laaja oviaukkoja tai kaaria avattavat luonnonvaloa.

Usein kun purkaminen seinät keittiössä ja eteisessä tullut yksi. Pick eri tyylejä lattiapinnoitteet - niin kaikissa huoneissa jaetaan. Laadukkaat materiaalit löytyvät tykkää: Meister, Floor, Tarkett Prisma, Modulyss Alpha, Mirpol.

Optimaalinen väri sisätilojen Hruštšov: maidonvalkoinen, hennon vaaleanpunainen ja kerma. Unohda tyydyttyneitä ja kirkkaat värit viimeistely - he tekevät asunnosta vielä vähemmän. On parempi valita kirkkaita aksentteja muodossa maalauksia, tyynyt tai matkamuistoja kokoelmista Storesta sisustus, Pufetto.

Kiiltävä pingotettu sisäkatto - nykyaikainen ratkaisu huoneistoja, joissa on pieni alue. Sillä on vaikutusta heijastuksen. Tärkeintä on katon sävy pitäisi olla kirkkaampi kuin taustalla seinään. Hävitä tilaa vieviä kattokruunut valaisimet. Jos layout tarjoaa telineeseen säilytys voit turvallisesti purkaa sitä ja yhdistetään viereiseen huoneeseen tai käytävällä.

Loggia voi tulla kompakti ja kevyt toimisto. Tarpeeksi laittaa pieni pöytä, mukava tuoli ja tietokone. Tämä alue on lämmin, joten talvella aikaan vuodesta ei ollut tarpeen muuttaa työn sijainti.

Kylpyhuone on joskus yhdistetty käytävän osa: niin voit voittaa tilaa pienikokoisen pesukone. Jos käytävällä on paikka - aseta kaapissa.

Photo 17 - Pastellivärit eivät houkuttele huomiota koko huoneen

Hruštšov-liivi

Ensimmäinen ja pienin layout - se on sama yhden makuuhuoneen Hruštšovin-kirja, vain yksi huoneista on jaettu kahteen osaan. Suorita muutokset tässä tapauksessa on lähes mahdotonta.

Ratkaisu: yhdistää keittiö ruokailutila ja siitä lyödä out kaksi pientä makuuhuonetta.

Kaavio 1 - Flat-alue 44, 32 ja 5,5 m ( "liivi")

Tämä on sama järjestely huonetta + yksi enemmän tilaa. Kunnostaminen on mahdollista erottaminen huonetta, mutta suuri menetys alueella.

Parantaa ulkoasu asentamalla seinän kipsilevyjen läpi viiva-piste ja näin jakamalla sisäänkäyntien kaikki huoneet huoneiston. Voit kuljettaa apukeittiöt ja niiden tilalle laittaa sisäänrakennettu kaapissa.

Kaavio 3 - Distribution BRS Khrushchev alueen 54, 5,5 ja 49 ( "raitiovaunu")

Kaikki huoneet ovat erillisiä, uudelleen suunnittelua ei tarvita, paitsi että jos haluat laajentaa 6-jalka keittiö, joten yhdistetty ruokailutila. Optimaalinen sisätila keittiö tulee suosittu L-suunnitelma. Yksi osapuolista asettaa makuulle ikkunan ja toinen pää jääkaapissa. Pesuallas on sijoitettu liitosalueella.

Kuva 4 - Sopivin lay BRS Khrushchev ala on 60, 43 ja 6 m

Tyyli: minimalistinen, Japanin motiiveja ja korkean teknologian vuonna Hruštšovin

Tärkein minimalistinen tehtävä - luoda mukavuutta ja harmonia huoneessa, jakamalla se toiminnallinen vyöhykkeisiin. Tausta - valo: hiekka-beige, valkoinen tai sävy norsunluun. Sitä sovelletaan kaikkiin tärkeimpiin elementtejä huoneessa - katosta huonekaluihin. Lisävarusteina - terävä väriyhdistelmiä: Väri tumma suklaa ja tummanharmaa asfaltti.

Photo 23 - lamput yöpöytää eivät ole vain valoa, mutta myös osa sisustus

Top 3 Vinkkejä suunnittelijoille:

 1. seinät ja katto on maalattu;
 2. kuvio koriste koriste tai irtotavarana kipsi käytetään yhtenä väri elementti;
 3. katto voidaan täydentää jännitteitä tai suspension rakenteita.

Photo 24 - Khruschovka aksentti: asianmukaisen käytön kirkkaita värejä sisustus

TÄRKEÄÄ! Ole varovainen keskeytetty rakenteita. Rakentaa rakenne huoneen korkeuden tulee olla vähintään 3 m.

Japanilainen tyyli täydentää minimalistinen. Se ei tarkoita liikaa huonekaluja ja värikäs koriste aksentti. Suunnittelu vaatii tilankäyttöä muihin tarkoituksiin. Valkoinen, musta ja punainen - kaikki perinne Japanin tyyliin. Vaihtoehtona - luonnon vaaleansininen tai ruskean sävyjä.

Photo 25 - Suunnittelu on tarpeen miettiä etukäteen

Tyypillisesti seinillä luonnon matta materiaaleista. Käytetyt korkki, riisiä tai viilu tapetti.

Photo 26 - Minimalismi käyttää hyödyksesi

Yksinkertainen ja toimiva voidaan kutsua korkean teknologian tyyliin: pysty- ja vaakaviivoja sisällä vallitsevat, visuaalisesti laajentaa asunnon. Sen pohjalta - laaja valikoima värejä, harmaasta oranssiksi.

TÄRKEÄÄ! Koostumus on formuloitu muoveja kiiltävän pinnan keinotekoisia väriaineita.

Photo 27 - ristiriitaiset elementit suunnittelussa makuuhuonetta

High-tech-materiaalit liittyy kivi-, lasi-, metalli- tai muovista. Toisin kuin kerroksen seinät antaa matto tai lattia. Optimaalinen käyttö sisäänrakennetun muovista tai lasista huonekaluja. Tarvikkeet sekaantua ei ole tarpeen, lasi kulhot ja rihkamaa muotoisia tarpeeksi.

Kuva 28 - Hopea ja rakenne Kuva 29 - Shades perinne japanilainen tyyli Kuva 30 - Kursivointi keittiössä

Korjaus makuuhuoneen Hruštšovin täysin kunnostaminen + kuvat

Lisää kommentti

Korjaus, ja täysin valmis Moskovassa ja Moskovan alueella! Olemme valmiita sdelatdlya sinulle.

 • Erilliset toimintaa korjausrakentamisen

 • rakennus korjaukset

 • Olen tarjota palvelujaan korjata asunnon tyhjästä ja valmistui, sekä erilaisia ​​koriste s.

 • Teemme töitä avaimet käteen ja lajeittain.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  + 19 = 20