Suunnittelu kapea eteinen asunnossa valokuvan todellinen

Ideoita pieni eteinen (65 kuvat)

 • Hall - osan asunnosta, joka oli ensimmäinen avoin näkymä kotitalouksien ja vieraat, joten on tärkeää tehdä käytännöllinen ja kaunis. Näyttää siltä, ​​että alueella on 1,5-2 neliömetriä vaikea toteuttaa ideoita, mutta se ei ole niin! Lisätä visuaalisen tilan ja kustannussäästöjä, on monia tekniikoita, jota kuvataan alla. Jos lähestymme suunnittelu pieni eteinen, jossa mieli, se on paikka tallentaa kaikki tarvittavat asiat, ja sisustus miellyttää kodin mukavuutta monta vuotta.

  Tyyli sisustuksen pieni eteinen

  Loppuun, huonekaluja ja kodin tavaraa katseli yhdessä kokonaisuus, se on erittäin tärkeää valita mitä tyyliä jälkeen säilyy sisustus. Tuulikaapissa sisustaa hillitty alueilla: moderni, klassinen, Scandinavian, paikka tai parvi. Niillä kaikilla minimalistinen, järjestäytyneesti ja harmoninen. Näiden ominaisuuksien ansiosta pienikin tila on mukava ja miellyttävä.

  Elegantti toiminnallisuus - tämä on motto modernia tyyliä suunnittelussa. Se on tunnettu siitä, että puhtaat linjat, kontrastivärit (yleensä akromaattinen tai lähellä sitä) ja sileä pinta. high-tech materiaaleja käytetään kaikkialla.

  Moderni sisäosan pieni sali on lähes mitään koristeita, piirustuksia tai ulkonevat elementit. Yleensä se on vaikutelman hyvän maun ja hienostuneisuus.

  Classic ensisilmäyksellä lumoaa tyylikäs jaloutta. Pehmeä hehku kulta valkoisella tai beige tausta, Perfect Symmetry, ylellinen rakenne, ja upea sisustus - kaikki tämä luo ilmapiirin hyvinvoinnin ja tekee sisätilojen käytävällä eliitin.

  Ranskan romantiikka Provence - pastellivärit, vuosikerta vaaleat kalusteet, kukka koristeet ja verkkosukat lisää. Tällaisessa tilanteessa, aina paljon valoa ja ilmaa. Pieni eteinen, sisustettu tyyliin Provence, sen lempeä yksinkertaisuus muistuttaa nukkekoti tai kesäloman kylässä isoäitini.

  Tiiliseinät, metalli runsaus ja noin käsitelty puu, altistuvat palkit, ja viestintä - kaikki tämä tekee parvi varsin raakaa, mutta pieni eteinen on suunnittelu voi olla varsin sopiva.

  Tämä tyyli ei suvaitse pretentiousness - melko lattea headset seinälle voi olla vain muutama koukkuja ja yksi tai kaksi hyllyä ja kenkä varastointi voidaan sovittaa vanha lipasto.

  On parvella orgaanisesti sovi pyörä, reppu, rullaluistimet, rullalautailu ja muita ominaisuuksia aktiivista elämäntapaa, niin että tällainen käsite varmasti valittaa matkustajille sekä luovia ihmisiä.

  Käytävä skandinaaviseen tyyliin

  Innoittamana pohjoisesta luonnosta, skandinaaviseen tyyliin luo ajoneuvoon raikas. Sen perusteella - siistejä lumen, jään ja jokien tummumista kallioita, ja täydentää lämmin muistiinpanoja luonnostaan ​​Ruotsin ja Norja koteihin.

  Valkaistu puu, etninen tilkkutäkki laatat ja matot ovat tyypillisiä laimeaa karu muotoilu eteinen, luoda viihtyisä asui-ilmeen.

  Valinnalla värit salin tulisi suhtautua vastuullisesti, osoittaa taiteellisen maku ja maltillisesti. Pienellä alueella, on suotavaa käyttää enintään 2-3 väriä: yksi ensisijainen, toinen - kontrastin ja hienoja yksityiskohtia.

  Pieni sisääntulo valkoinen

  Valkoinen väri sopii sisustus pieni eteinen, koska laajentaa tilaa, joka visuaalisesti. Lumivalkoinen huone tulee mallia järjestyksen ja puhtauden, musta ja harmaa elementit täydentävät hienosti akromaattinen suunnittelu ja värillinen insertit vieressä valkoinen näyttää jäähtyä.

  Pieni sisäänkäynti beige

  Maito-kahvi ääniä monet ihmiset rakastavat heidän käytännöllisyys. Beige sisustus ja kalusteet näyttävät hyvältä mitään tyyliä. Se on erittäin kevyt, mutta samalla lämmin, kodikas väri. Paras naapurustossa hänelle - tummanruskea, kermainen, pehmeä vihreä.

  Pieni eteinen harmaasävyinä

  Neutraali ja hillitty harmaa - paras ratkaisu cool design. Kiillotettu teräs, peili ja asianmukainen valaistus tekee ympäristöstä elävämpi yksivärinen ja valkoinen täpliä poistaa tunnetta synkkyyden.

  Pieni sisääntulo pastellivärejä

  Laventeli, vaaleansininen, vaaleanpunaisia, minttu ja sitruuna väriä - luo ihana tunnelma ja huomaamaton. Ne ovat välttämättömiä tyyliin Provence, mutta myös muihin suuntiin voidaan käyttää erikseen.

  Pinnat ja materiaalit sali

  Sisääntulo ei ole ongelma tiloja, joten se vaatii kohtalaiseen kosteudenkestoon, mutta se oli siinä, että kertyy eniten lian kadulta. Tämä tarkoittaa, että materiaali on parasta valita sileä pinta - ne, jotka on helppo pestä ja puhdistaa.

  Käytännön syistä lattialle pieni eteinen kannattaa tehdä kestäviä. Tätä varten täydellinen laatta, graniitti laatat tai linoleumi. On myös mahdollista järjestää itsetasaava lattia. Parketti ja laminaatti aktiivisessa toimintatilassa on todennäköisesti kestää pitkään.

  Seinät käytävällä usein tekokivi- keraamisten laattojen (jäljittelemällä tiili), ja tavallista koriste kipsi, muovipaneelit sekä taustakuvaksi. Mielenkiintoinen suoritusmuoto voi myös olla korkki, ulkoasun näkökulmasta Mural maalaus tai maali taulu, johon voidaan tehdä liitu.

  Huoneeseen ei näyttänyt vielä vähemmän - alkaen karmea kuvia, kontrastit ja myöntää bändejä seinillä olisi luovuttu tavallinen kirkkaita värejä.

  Visuaalisesti nostaa korkeus pienikokoinen sisääntulo voit järjestää kaksitasoinen enimmäismäärän valkoisen kipsin rungon ympäri kehä ja peilin keskellä elokuvan.

  Kuitenkin, sovitus ja tavallista maalata kattoon vaalea väri, ja jännitys vaihtoehto ja peili PVC-paneeli. Tärkeintä ei ole saattaa päähän suurten tai massiivinen rakenteiden vetää huomiota itseensä.

  Epämukavaksi huonekaluja - suurin ongelma pienten käytävillä. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt on aika heittää pois vanhan käytävän vieviä kaapit ja korvata ne moderni, vähän tilaa.

  Aukio sali on kätevä, koska on olemassa monia paikkoja ympäri. Siten yhtä seinää pitkin voidaan suoristaa huonekalut (esim, lähellä nurkassa oven - avoin telineeseen koukuilla alapuolella Teline kenkiä ensi kaappiin, lipasto ja peili), ja pitkin toista, jos sovitus - matala kaapista .

  Toinen vaihtoehto - kulmissa säteen kaapit pyöristetyt ovet ja loput käyttämän tilan alhainen kenkäkaapit.

  Kapea (suorakulmainen) pieni eteinen

  olisi mahdollisimman tilankäyttö lähellä etuovi ja sen yläpuolella kapealla käytävällä. Molemmin puolin pitäisi pysyä kapeassa tallennusjärjestelmän, ja huipulla - tyylikäs mezzanine.

  Sen sijaan, että kuohkea peilien jalustalle, parempi vain ripustaa sen seinälle, ja ostaa kaapissa peilattu ovi, näet itsesi kaikkien näkyvillä.

  Erityisiä kengät on toivottavaa hankkia kaloshnitsu taittuvat hyllyt, jossa kukin pari on järjestetty ei vaakasuunnassa, vaan kulmassa.

  Pieni sisääntulo muodoltaan epäsäännöllisiä

  Omakotitalojen ja kaksikerroksisia asuntoja tilan säästämiseksi henkarit järjestävät usein portaiden alla. Joskus epätavanomaisia ​​Käytävän johtuu kunnostaminen tai sellainen oli alkuperäinen ajatus arkkitehti.

  Joka tapauksessa, epätavallinen tila on parempi tilata huonekaluja yksittäisiä toimenpiteitä ja piirustuksia - sitten jokainen kaappi sopii täydellisesti markkinarako säädetty hänelle.

  Valaistus pieni eteinen

  Että koska ei ole ikkunoita käytävällä ei näyttänyt synkältä, tulisi tarjota hyvä valaistus siinä. Tässä vaiheessa voidaan LED tai neon nauha kehän ympäri ja pieni pripotolochnaya kattokruunu (tai parempi - vähän) keskellä; kaksi tai neljä lamppujen muodossa taskulamput tai muuta sopivaa muotoja tyyli; kulma valonheittimiä.

  Sukupuoli voidaan valaista loisteputki elementtien tai alle rakennetaan karkaistu lasi LED-valot - se ei kompastu pimeässä.

  Voit luoda kodikas tunnelma parhaiten sopivan lämmin kellertävä valo varjossa. Kylmä valkoinen voidaan valaista molemmin puolin peilin edessä tasolla - sen avulla voit nähdä ilman meikkiä varjoja ja vääristymiä - kuten se näkyy kadulla.

  Suunnittele pieni eteinen on Hruštšovin

  Laajentaa tilaa pienen kokoinen sali ja nykyaikaistaa sisätilojen asunnon-Hruštšovin usein mahdollista avulla kunnostaminen. Tietenkin tämä edellyttää taloudellista kustannusten ja suorituskyvyn oikeudellisten muodollisuuksien, mutta tulos oikeuttaa itse. Yhdistämällä käytävällä olohuoneeseen, saat tilava eteinen, sekä vaatteiden ja jalkineiden riittää yksi kulma.

  Jos tämä ei ole mahdollista, se on yksinkertaisesti hyödyntää paremmin vapaata tilaa, joka on yleensä jättää vartioimatta - tilan oven yläpuolella, kulmat, ja katto ei estä tilava parvi säilytykseen kausiluonteista asioita.

  Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto - järjestää paikkansa seinään ja asenna tallennusjärjestelmän oikeassa. Tärkeintä, että se ei ollut laakeritaso ja sisemmän osion, jonka tuhoaminen ei vahingoita talon.

  Sisustus pieni eteinen - valokuva

  Erityisesti sinulle olemme koonneet parhaita esimerkkejä suunnittelusta pieniä käytävillä. Kuvassa löytyy erilaisia ​​harvinaisempi ratkaisuja, kiinnostavia ajatuksia ja salaisuuksia miten järjestää tilaa ja ergonomisesti. Inspiroidu!

  Suunnittelu kapea käytävä asunnossa: todellista kuvaa sisätilassa

  Monissa huoneistoissa on pieni kooltaan aulassa. Asiantuntijat päättävät usein kysymys siitä, mitä tehdä suunnittelu kapealla käytävällä asunnon, kuvat ovat todellisia auttavat luomaan oman ulkoasun. Asiantuntijalausuntojen auttaa ylläpitämään tarvittavaa tilaa, visuaalisesti laajentaa sitä. Kapea eteinen voi olla toimiva ja mukava paikka asunnossa.

  Ideoita ja vinkkejä suunnittelu kapea käytävä

  Suunnittelijat suosittelevat kiinnittää huomiota materiaalien valintaan ja tarvikkeet huoneeseen. Asianmukainen suunnittelu ja kompakti kalusteet pitää käytävällä enimmillään vapaata tilaa.

  Avulla peilien voit visuaalisesti laajentaa mihin tahansa tilaan ja tärkein asia oikein asemoi niitä. Sijainti on porrastettu vastakkaisiin seinämiin on pieni eteinen riittää 2-3 peilit.

  Jos päätät seurata neuvoja ensimmäinen, ihanteellinen vaihtoehto olisi voit asettaa syvyys kaappi on enintään 40 senttimetriä, joka sijoitetaan peilien välissä. Väri kaappien on parempi valita pastellivärit ovat ihanteellisia kaappien valkoinen tai harmaa. Ihanteellinen ratkaisu olisi kaapissa käytävällä, joka ei sotkua tilaa, kiitos toimiva mekanismi avaamisesta.

  Käytävällä välttämättä tarvitse antaa matto, täydellinen ratkaisu - matto. Se ei pidä hiekkaa ja on helposti poistettavissa. Pienille käytävillä kapea matto puku pitkä raita alas keskelle.

  Yhdistelmä vaaleat ja tummat sävyt voit pelata sisustukseen. Tärkeintä ylläpitää värimaailman. Tapetti on parempi valita laajaa horisontaalista raitaa, ja lattia tehdä laminaatin laittamalla lankkujen kulmasta.

  Tällaiset pienet käytännön vinkit auttavat visuaalisesti laajentaa käytävällä alueella. Huone on viihtyisä ja mukava. Ottomaanien nurkassa pieni täydennys suunniteltu sisustus.

  Suunnittelu kapea eteinen asunnossa - Interior Kuvat

  On olemassa eri tyyliä ratkaisuja sisustamisessa omia. Kapea käytävä voidaan järjestää eri tavoin. Klassinen tyyli sopii paremmin Eteisen suurten neliön muotoinen. Kapea käytävä on pitkänomainen suorakulmainen muoto. Tämä kokoonpano on erittäin tärkeä valmistettaessa ideat sisätilan.

  Seuraavat tyylit suorituskyky voidaan suositella näissä tiloissa:

  Nämä alueet sisältävät vähintään osia sisustus. Siksi halli ei täyttyä turhaa huonekaluja ja tarvikkeet.

  Suunnittelijat tekevät usein ulos seinät yksivärinen tapetti. Materiaalit, joilla on kuvio voi visuaalisesti huonontaa huoneen. Siksi pressut kuvilla on suositeltavaa käyttää joissakin osissa seinään.

  Mielenkiintoinen vaihtoehto olisi kapea sali tyyliin Provence. Kirkas taustakuva, materiaalit kauniit koristeet täydentävät hyvin sisustus. Tällä tyylillä voit koristella lattialle. Riittää, kun valita vaalea pinnoite.

  Muista ajatella valaistusta.

  Suorakulmainen valaistus tai spot lamput laajentaa tilaa visuaalisesti. Real Photo suunnitella kapea käytävä tasainen showcase miten oikea valaistus auttaa koristella huoneeseen. Valittaessa polttimot pitäisi luopua ulotteinen rakenteita, joissa on paljon roikkuu elementtejä.

  Miten tehdä suunnittelun kapea käytävä - 28 valokuvia ideoita

  Etusivu »Sisustussuunnittelu» Miten suunnittelu kapea käytävä - 28 valokuvia ideoita

  Pitkä, kapea käytävä on usein laiminlyöty tilaa talossa, jossa polkumyynnillä, kenkälaatikot, vanhoja takkeja ja muita tarpeettomia asioita. Kuitenkin tämä paikka tarjoaa odottavat kävijöitä heti, kun ne ylittävät kynnyksen. Siksi on syytä käyttää aikaa ja vaivaa, jotta se kauneutta ja toiminnallisuutta. Tänään opit käyttämään maalit, lattianpäällysteet, valaistus ja tarvikkeet luoda täydellinen suunnittelu kapealla käytävällä asunnon tai omakotitalon, ja näet 28 kuvaa modernin ideoita.

  Miten visuaalisesti laajentaa kapeaa käytävää

  Making kapea käytävä näkyvät laajempi useilla tavoilla, esimerkiksi, "igraya9raquo; valolla väriä seiniin ja valinta viimeistely materiaaleja. Lisätä valoisa, käytä kirkas taustakuvan seinät, esimerkiksi, muodikas pastelli tai neutraaleja värejä. Se näyttää hyvältä ja viileä sävyjä, jotka toimivat virkistävän taustan tummat kalusteet ja muita kohteita.

  Lue myös: Pieni käytävä talossa - 7 tapoja suunnitella

  Tumma taustakuvaksi kapean käytävän suositellaan käytettäväksi yhdessä kirkas valaistus, peilit ja kirkas pinta, erityisesti oven käytävän muissa huoneissa.

  Muuten, oven tumma tausta vaalean seinän - toinen hyödyllinen idea suunnittelussa kapea käytävä, jonka avulla voit visuaalisesti lisätä tilaa alueella.

  On huomattava, että valinta viimeistely materiaaleja seiniin olisi kiinnitettävä erityistä huomiota kulutuskestävyys, iskunkestävä ja helppo puhdistaa. Pestävä tapetti, laatat ja maali voit tehdä korjauksen kapealla käytävällä mahdollisimman vähän.

  Suunnittelu kapea käytävä: valitse käytännön huonekalut

  Välttää sotkua ja ilman että ahdas sisustus, putkimenetelmän kompakti ja monikäyttöinen huonekalut, kuten:

  • Taulukko-konsoli peili roikkuu sen yläpuolella (katso seinä peili käytävällä);
  • Kapea vaatekaappi (40-45 cm: n syvyydessä) lasi-ovet;
  • Sisäänrakennettu kaappeihin ja kaappien avohyllyt;
  • Kannakkeet ja koukut takit ja laukkuja kenkiä ja muita organisatorisia kohteita, jotka helpottavat kapealla käytävällä häiriö eikä vie paljon tilaa.

  Lue myös: Suunnittelu sali 2016 - paras modernia ajattelua ja valokuvia

  On vaalea kapea käytävä sisustus

  Tämä seikka on erittäin tärkeä, koska sisätilojen kapea käytävä asunnossa yleensä vailla luonnollista auringonvaloa, koska mitä näyttää synkältä myös päiväsaikaan. Kirkas valaistus voi vain laajentaa tilaa visuaalisesti, vaan myös korostavat alkuperäisen suunnittelun.

  Esimerkiksi suosittu valinta pitkä, kapea käytävä ovat seinävalaisimet. Hang valaisimet lähellä peilit, lasi tai muut kiiltävä elementtejä käytävällä ja ne rikkovat kauniita tilaa ja tuo hienostuneen kosketuksen tylsä ​​pitkä seinä.

  Koriste riipus valot ja kattolamput lisää tyyliä ja mukavuutta suunnittelu kapea käytävä, varsinkin yhdistettynä kuvia tai muita seinä sisustus.

  Kohdevalo ja sisäänrakennettu LED-valot valaisevat nauhan avulla kaikkein intiimi ja pieni, kapea käytävä, tai jopa antaa sille ainutlaatuinen tyyli.

  Miten sisustaa pitkä, kapea käytävä

  Kapealla käytävällä näyttää laajemman jos koristele se kevyt matto, varsinkin vaakaraidat. Tämä koskee myös puulattioiden - antaa hallituksen suositellaan kohtisuorassa, pikemminkin kuin seinien suuntaiset. Kaksi matot auttaa visuaalisesti hajottaa ja tuovat mukavuutta pitkä, kapea käytävä.

  Lisäksi voit koristella sali avulla kuvat ja valokuvat puitteissa, hyllyt, peilit ja huonekasvit. Anna seuraavat kuvia sisätilojen innostavat sinua!

  Kiitos käsittelyssä Dekorin! Älä unohda jakaa mielenkiintoisia julkaisuja sosiaalisissa verkoissa!

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  12 − 4 =