Suunnitella makuuhuone teini poika kuvat

40 kuvaa ideoita sisustus lasten tilaa teinipoika

Emme pidä roskapostia, joten meillä ei ole jakeluun. Mutta olemme onnellisia, jos olet liittynyt meihin sosiaalisissa verkostoissa.

Teini se on huone enemmän kuin makuuhuoneessa. Se on yksityinen tila, jossa lapsi voi olla yksin, ja rohkeasti. Ja tietenkin, jokainen teini haluavat tuoda oman yksilöllisyyttä sisätilojen hänen huoneeseensa. Ja ehkä se ei ole vain suosikki julisteita tai postimerkkikokoelma seinälle, mutta myös lempiväri, suosittu teini asettelua. Mukavuutta ja yksilöllisyyttä lastenhuone teini on erityisen tärkeää, koska huone ei ole vain makuuhuone, mutta kotitoimiston teini ja kohtauspaikka ystävien kanssa. Siksi sisustus tulisi olla myös riittävän joustava ja monimuotoinen.

Suunnittelussa lapsen huoneeseen teini poika ei ole mitään sääntöjä, mutta se on hyvä muistaa muutamia kohtia, jotka on otettava huomioon. Esimerkiksi design ja sisustus olisi keskityttävä toiminnallisuutta. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi yrittää käyttää kohtuullisia ratkaisuja tehokkaasti käyttää tilaa käyttää monikäyttöisyyttä huonekaluja. värin tulee valita huolella mukaan mieltymyksiä lapsen sekä ottaa huomioon hänen harrastukset. Se voi olla hyödyllistä valita teema huoneen sisustus, joka saattaa liittyä nuoren intohimoja - elokuvia, musiikkia, tai se voi olla yhdistelmä erilaisia ​​elementtejä, että lapsesi haluaisi nähdä sisustus huoneen.

Useimmat lapset vihreä ja harmaan sävyjä minimalistiseen tyyliin. Lapset kahdelle nuorilta kerrossänky ja värillinen matto. Yksi pöydät lopussa sängyn. Lasten kerrossänky toimisto alemmalla tasolla. Lasten ullakolla valokuvan seinällä lentokoneen ja perin käytetty kerrossänky lähelle ikkunaa. Lasten tehokkaasti käyttämällä tilaa sängyn alkovi ja säilytystilaa sängyn alle. Lasten parvi lapselle kiinnostunut musiikista. Lasten pimeässä väripaletin ja mielenkiintoinen valaistus. Vaatekaappi verhot verho. Lasten loft-ja elementtejä jalkapalloiluun liittyvän. Lapsia innoittamana puumaja puukalusteet ja maalatut seinät. Lapsia innoittamana merenkulun motiivien punainen ja sininen aksentti, ja raidallinen tapetti. Eklektinen sisätilojen lapsen siniset sävyt kerrossänky. Toimiva ja houkutteleva lastentarha kahdelle lapselle. Kaappi yli vuodepaikkaa erittäin kattava ja ei tapahdu. Compact lapsensa kaksi poikaa integroidulla tallennusjärjestelmän. Värikäs lasten kerrossänky alkuperäiseen. Poikien lastentarha futuristinen sisustus. Minimalistinen vauva mustavalkoisena ja sänky pyörillä. Pienet lapset toimivilla kaapit. Pieni mutta kirkkaan lasten kanssa oranssi aksentti. Hyvin yksinkertainen ja hiljainen sisustus lapsen makuuhuoneessa toimiva tallennusjärjestelmän seinään. Teenage lastenhuone ullakolla määräävässä beige. Yksinkertainen lasten makuuhuoneessa sisustuksen tyyliin 60s. Yksinkertainen ja moderni lasten värikkäitä tapetit ja raidallinen matto. Tilava lasten kahdelle teini ullakolla on moderni sisustus osa tyyliä parvi. Tilava lasten kaapista ylemmällä tasolla. Mielenkiintoista kääntöpöydän sängyllä. Tilava lapset mustavalkoisena. On selvää, että lapsi on intohimoisesti musiikista ja huone on joitakin luovia sotku. Tilava ja nykyaikainen näköinen lapsi nyrkkeilysäkki ja yksinkertainen väripaletti. Harmaa musta lasten tyyliin minimalismi kompakti ulosvedettävä sänky. Moderni vauvan vihreät seinät ja roikkuu hyllyt. Ikkunat ovat mukavat laskosverhot. Nykyaikaiset teini lastenhuone, jossa on suuri maalaus lattialle ja hienovarainen värisävyjä. Nykyaikaiset teini lastenhuone kirkkaat värit ja minimalistiset. Moderni makuuhuone urheilu teini kiipeilyseinä ja nyrkkeilysäkki. Moderni Vihreä vauva mediakeskukseen. Perinteiset lapset kaksi poikaa sinisen sävyjä. Perinteiset vauvan kanssa keltainen ja musta aksentti. Perinteinen lasten makuuhuoneessa punainen ja sininen aksentti. Perinteinen kodikas teini-ikäisten lasten kanssa hyvin suunniteltu baseball teema. Vuosikerta lasten hyvin suunniteltu teollisuuden-tyyliin viihtyisä ja kutsuva. Ilmaa ja aurinkoinen lastenhuone avohyllyt. Avohyllyt eivät visuaalisesti vievät tilaa huoneeseen. Valoisa ja dynaaminen lasten teini, jossa on paljon säilytystilaa. Vihreä vauva kahdelle nuorilta mielenkiintoista kerrossänky.

Kuten arkkitehtuuri tai sisustus? Jaa ystäviesi kanssa, tai tallentaa itselleen.

Klikkaa hiirellä kuvaa nähdäksesi täysikokoisen kuvia, klikkaa valokuvaa siirtyä seuraavaan.

Makuuhuone teinipoika (50 kuvaa)

Siirtymäkauden ikä, melko vaikea elämänvaihe, sekä teini-ikäiset ja heidän vanhempansa. Tuolloin nuoret miehet mieltymykset muuttuvat usein. Siksi korjaus ja koristelu lastenhuoneessa tulisi suhtautua hyvin vastuuntuntoisesti, ja älä unohda ottaa huomioon näkemykset nuoria miehiä. Koska suunnittelu teini murrosiässä on erittäin tärkeää.

Sleeper - valintaan yösijan pitäisi lähestyä laadullisesti. Koko ja laatu sängyt riippuu mieltymysten lapsen.

1

Kun lapsi usein viettää aikaansa tietokoneen ja opetuksia, jotka hän tarvitsee mukavan ja työpöytä.

Hyllyt ja laatikot ovat hyvä paikka säilyttää vaatteita, henkilökohtaisten tavaroiden ja voittaa. Mutta on syytä muistaa, että nuoret miehet tänä, tarvitsee tilaa, joten älä sekoita huoneeseen erilaisia ​​turhia huonekaluja.

Näihin tarkoituksiin, on monia jyrkkiä ja viileä tyylejä: (teollisuus) Parvi, avantgarde, korkean teknologian, kitsch safarit, meri; etniset tyylit: Afrikkalainen, Japanin, Kiinan, Afrikkalainen, Egyptin ja muita; Tämä muotoilu ei ole rajoitettu, voit ideoida ja erilaisia ​​yhdistelmiä. Nyt haluaisin kuvata kunkin tyylin yksityiskohtaisesti.

Avangrd - esiintyi jyrkkä haaste klassiseen tyyliin. Sen sijaan erilaisia ​​koriste klassinen tyyli tehdä vallita toiminnallisia elementtejä. Tämä tyyli sopii puhtaat värit: punainen, musta, valkoinen, vihreä, ja niiden vastakkaisia ​​yhdistelmiä pettää huoneen kimallus ja eloisuus. Kaikki koriste-elementtejä täytyy olla suuri. Huonekalut voivat olla aivan uskomatonta malleja, muotoja ja kokoja.

Loft - ensiesiintyminen 20s New Yorkissa, kun köyhyyden vuoksi ihmiset ovat sopeutuneet hylättyjä rakennuksia, tehtaita yöksi. Tämä tyyli on ominaista muuraus, betoni seinät, palkit. Parvelle on ominaista suuri lakeus. Teollinen parvi näyttää kaikki raakuutta ja viileys teini, joten hän oli rakastanut heitä.

Hi-tech - tyylillä, joka syntyi 60-luvulla pohjalta suuntauksia eri Avaruuspiraatit ja seikkailua. Se on erittäin helppo pitää puhtaana, mikä on tärkeää nuorelle miehelle. Ei rajoituksia värivalikoima. Tämä tyyli vetoaa kaikkiin: pienistä suuriin.

Sisätilojen teini huone on osoittaa hänen harrastuksistaan, etujaan, harrastukset. Esimerkiksi jos lapsi haluaa matkustaa - olkoon se taustakuvaksi muodossa maailman karttoihin, jos lapsesi rakastaa laulaa - olkoon se koriste kitara, ja jos hän pitää urheilusta, täydellinen ratkaisu olisi erilaisia ​​palkintoja, pokaaleja ja mitaleja, siellä on kaikki kiertynyt vain mielikuvitus ja mielikuvitus lapsen.

Värimaailma huoneessa teini

Värin tulee valita itselleen teini. Jos se on kirkkaat värit sisämaassa, ne antavat energiaa, iloa ja positiivisia, jos se on tumma väripaletti, se antaa poikasi rauhallinen ja luottamusta.

Sleeping teini huone - ei ole vain tilaa levätä ja työtä, mutta myös paikka psykologinen rentoutumista ja lepoa, mikä on erittäin tärkeää lapselle tällä hetkellä.

Tilaa teinipoika

Teemme makuuhuone teinipoika. Vinkkejä win-win uusinnan lastenhuone tulee monikäyttöinen tilaa nuorempi poika. Kuvagalleria - 90 ideoita erilaisia ​​asuinympäristöihin useissa muunnelmia jokaista suoritusta sisustustyyli.

Silti se näyttäisi, vasta hiljattain tuot vauvan kotiin sairaalasta, mutta nyt hän käveli keskiluokka. Näyttää siltä harrastuksiin, ensirakkaus. Hänelle tulevat käymään ystäviä, ja kaveri hävettää kutsua heidät häntä, sillä hänen huone oli enemmän kuin lapsi. Älä unohda, että lapset kasvavat, ja se on vaihdettava ja huone heidän kanssaan. Loppujen lopuksi teini on "ajoissa" ei vain sänky, mutta koko huoneen koko, mikä hänen sisäinen maailma.

Ennen kuin aloitat korjata omiin käsiinsä Lasten muista kysyä nuoren miehen kertomaan, mitä hän haluaa itse. Älä missään tapauksessa yritä tehdä kaiken omalla tavallaan, koska hänellä on persoonallisuutta ja haluaa sinun kunnioittaa hänen lausuntonsa. Määrittää yleinen tyyli huoneen tulevaisuuden, voit turvallisesti edetä toteutumista idea.

Huoneen poika teini:

Älä unohda, että lapset kasvavat, ja se on vaihdettava ja huone heidän kanssaan. Loppujen lopuksi teini on "ajoissa" ei vain sänky, mutta koko huoneen koko, mikä hänen sisäinen maailma.

Jos poika on varsin vaatimaton ja pidä sotkua tilaan, pyydä heitä tekemään makuuhuone minimalistiseen tyyliin. Nyt se on hyvin suosittu. Tämä sisustus voimme ilmaista luovia ideoita oman jälkeläisiä, poikkeamatta uusinta muotivirtaukset. Mikä tärkeintä, hän voi valita hänen lempiväri ja koristelu. Periaatteessa kaikki samat nuoret mieluummin sijasta perinteisen pastellivärit minimalismin:

Pystyäkseen suunnittelemaan huone oli nykyaikaisempi ja käyttö materiaalien eri muotoja ja kuvioita. Esimerkiksi voit maalata yksi seinä on kirkas väri, se yhdistetään oikeaan valitun valaistuksen ja poimien täällä kaikki tarvittavat kalusteet (sänky, tietokone pöytä, mahdolliset sisäänrakennettu vaatekaappi).

Mitä katto, se on parasta etsiä minimalismia katto monipistemittaukset LED - eräänlainen jäljitelmä tähtitaivasta. Myös mukava katsoa ja kiiltävä pinnat, ne näyttävät kuvastavan tilaa peilattu pintaa. Mutta tyylikäs ja epätavallinen tarvikkeet koristelu monet ei pitäisi olla. Melko moneen asiaan, joka näkyy selvästi luonnetta nuoren ja hänen harrastuksiinsa. Kerro nuoria lahjakkuuksia, mitä elementtejä sisustus on parasta lisätä tähän, mutta älä arvostella hänen valintansa. Loppujen lopuksi ensinnäkin, tämä on hänen huoneeseen.

Parvi tyyli on tullut meille Amerikasta Nelienkymmenien viime vuosisadan. Tuolloin se oli hyvin suosittu "kesyttää" ja elää käyttämättömiä ja rappeutuneita rakennuksia, kuten mini-tehtaita ja varastoja. Näin ollen olemassa erityisiä "sarjaa" - palkit, putket, seinät muuraus tai betonia huolimaton viimeistely. He antoivat huoneet erityisen kova romantiikka kontrasti erottaa "livenä" tilaa yleistä taustaa tehdasrakennuksen.

Jos tiedät, että poikasi on luonne - romanttinen ja karkea, eräänlainen "julma", voimme luottavaisin mielin sanoa, että hän rakastaa tätä tyyliä. Ideana parvi on avoin tila, jossa on vähintään vain kaikkein tarvittavat huonekalut. Edullisesti valita materiaaleista:

Huonekalut voi myös olla varsin pehmeä ja kirkas, tervetuloa kaikenlaisia ​​suihketta. Tällaiset elementit voivat antaa teini erityinen huone kontrastin yhdessä "huonossa kunnossa" seinät.

Loft - se ei ole vain tyyli urheilu kaverit, se on myös erittäin sopiva taiteilijoita tai taiteellisesti lahjakkaita nuoria. Pofantaziruet lapsesi, keskustellaan siitä, miten hän haluaa koristavat ja täydentää sisustuksen.

Moderni tyyli, muuten kutsutaan - nykyaikaa, sopii parhaiten koristamaan huonetta nuorten kaikenikäisille ja taipumukset. Vastaan ​​minimalistinen, siellä kaikenlaisia ​​tarvikkeita voi olla läsnä suuria määriä. Juuri he antavat tilaa lapsen erikoismerkit ja mielialaa.

Huonekalut on myös tarpeen poimia samaan tyyliin, joten sen pitäisi olla monikäyttöinen, ja samaan aikaan, mukava (sänky avoauto, laajennettavissa pöytä, liikkuvat oven kaapin).

Avain tyyli ilmentyy pääasiassa värit kuten:

Kontrasti taustaa vasten kirkkaan aksentti lisätä sen - kuvan tai valokuvan kehys, värillinen mattoja ja tyynyjä, tyynyt, tyylikkään lamppuja tai julisteita suosikki toimijoiden ja urheilijoille. Ne pystyvät tulla merkittävä kohokohta huoneeseen poikasi.

'

Pojat, huumattu meri seikkailuja, jotka he oppivat kirjoista tai elokuvista on ilahtunut meren tyyliä. Se tarjoaa valtavan määrän "laivan" tarvikkeita. Hyvä idea etsiä esimerkiksi kerrossänky tai jakamalla huonetta virkistysalueita ja työllisyyttä pienissä mökeissä. Tämä tyyli sopii paremmin kun on pienessä huoneistossa huoneessa elää kaksi poikaa suunnilleen saman ikäisiä.

Värimaailma on kolme vaihtoehtoa, jotka parhaiten sopivat yhteen:

 • ruiskaunokinsininen, valkoinen ja väri musta;
 • valkoinen, mahonki väri, ja sininen;
 • kultainen, valkoinen, taivaansininen.

Valitse "laiva tarvikkeita" best fit:

 • köydet;
 • köysi mesh;
 • paksu ketju;
 • kaikenlaisia ​​metalliesineitä (mukaan lukien ankkuri);
 • tummapuinen (erinomainen suoritusmuodon keinotekoisesti "vuotiaiden" puu).

Aluksi Hi-Tech tyyli perustui ajatukseen avaruustutkimuksen, uusien teknologioiden. Siinä yhdistyvät minimalismi ja moderni, mutta erityistä tarkoitusta varten - kalusteiden pitäisi olla yhtä toimiva - siis kaikkialla oli salaisia ​​kaapit, laatikot ja ulosvedettävä hyllyt. Ja tämä on kuin useimmat pojat - koska ne ovat aina niiden pienet salaisuudet aikuisilta.

Style Hi-Tech on lakoninen ja rauhallinen - ei turhia elementtejä sisustus ja kalusteet. Se on hyvin käytännöllinen - helppo pitää huoneen puhtaana ja siistinä. Seinät ovat joskus on yleensä sileä kiiltävä pinta, periaatteessa, kuten huonekaluja - kaikki avaruusalus. Tietenkin rajoituksia väriratkaisuissa siellä, mutta se on parempi valita viileä sävy. Kumpikaan ei kuitenkaan tekstiilien tai minään muuna pinnoilla piirustuksia ei pitäisi olla.

Harmonisesti istuvuus huonekalujen selkeä suoraksi metalli elementtejä (laitteisto, jalat, vetimet kaappien). Sopivampi olisi metallia hyllyt kirjoja ja kaikki tarpeellinen. Urheiluvälineet myös käynyt tarpeettomaksi lisäksi. Tämä tyyli sopii sekä urheilijalle ja tyypillinen "nörtit", jotka eivät hyväksy, kun he kääntävät ylimääräistä eriä sisätilassa.

Monikäyttöinen huone ja vyöhykealuetta

Jos mahdollista, ostaa tämän huonekaluja, toisessa kerroksessa, jossa sänky ja ensimmäiset kaappeja ja hyllyjä. Tällaiset kompleksit ovat erittäin suosittuja pientä makuuhuonetta teini.

Lasten tilaa kaksi poikaa:

Pääsääntöisesti selvästi, tällä alueella ei sisällä teini huone. Sen täytyy olla täysin toimiva - eli valita huonekaluja, jossa sänky on pidennetty, taittaa tai sijaitsee toisessa kerroksessa. Se vie vähemmän tilaa, ja lapsi on mukavampaa oppia ja harjoittaa harrastus. Se ei vedä jälleen makuulle ja bleeders.

Sykerajat tai muuten kutsutaan - työpaikan, se on tarkoitettu tutkimuksen ja koulutuksen harrastuksiin - tietokonemallinnus, kokoonpano palapelejä, piirtäminen. On varmasti oltava hyvä valaistus ja tilaa liikkeen ja ajattelun.

Jos mahdollista, ostaa tämän huonekaluja, toisessa kerroksessa, jossa sänky ja ensimmäiset kaappeja ja hyllyjä. Tällaiset kompleksit ovat erittäin suosittuja pientä makuuhuonetta teini.

Henkilökohtainen tila on hyvin vaikea tunnistaa - joku nappaa pari metriä, ja se (kirjat, lukeminen, tietokone), ja joku - on tarpeen ottaa ne, ja koko huone (kuntolaitteita ja ampumatarvikkeet, musiikin ja syntetisaattori).

Lapsen huoneeseen - alkuperäisen makuuhuoneessa ja teinipoika:

Älä unohda, mitä tyyli on valittu. Jossain tapetti voi olla periaatteessa ei ole merkitystä, mutta jossain parempi vaihtoehto kuin he eivät löytäneet. Taustakuvia voi myös olla hyvä vaihtoehto parvi tai meren tyyli, mutta tyyli Hi-Tech, ne eivät sovellu, ja se on tarpeeton.

Lue artikkeli siitä, miten tapetoida!

Tietenkin, kamomilla ja pilvet - se on enemmän tyttöjä. Pojat mieluummin koruttomampaa tyyli - alakattojen, kuten edellä mainittiin, on paras vaihtoehto.

Materiaalin valinta varten lattia taas riippuu valitusta tyyliin. Esimerkiksi meri parhaiten lattiat, tumma puu, muistuttaa Laivan kannella. Mutta jos poika - urheilija, se on parasta valita matto. Sillä tyyli Hi-Tech - graniittia tai laatta. Voi tulla yleinen - linoleumin tai laminaatti.

Meidän ei pidä unohtaa paksut verhot tai kaihtimet, joita tarvitaan tuntia lepoa ja rentoutumista. Tietoja väriä ja sijaintia säleitä (palkit, jotka muodostavat blindit), keskustele poikasi. Ehkä hän kertoo mielenkiintoisia vaihtoehto, joka vetoaa teille molemmille.

Avulla valaistusta voidaan taitavasti kaavoitettu tilaa makuuhuoneessa on teinipoika. Pieni piste lamppu vuoteen viereen, tyylikäs valaistus lampetit tuolissa, hyvä pöytälamppu. Mutta ilman yhteistä Hajavalon pehmentäminen yleinen ilmapiiri liian, ei voi tehdä.

Vivahteita suunnittelu, riippuen iästä poika

Esimerkiksi, jos hän haluaa soittaa kitaraa, on asianmukaista sijoittaa seinälle on kumottava. Jos nuori mies rakastaa lukemista, tarjota laittaa alkuperäisen kirjahyllyyn.

Tähän ikään mennessä, lapsi on jo jonkin verran ennakkokäsitys siitä maailmasta, hänellä on harrastukset ja suosikki asioita. Tässä se on näistä harrastuksista, ja hylkivät. Rohkaise lastasi valita tyylin huoneen, värejä ja huonekaluja. Hän on iloinen. Ehkä se oli hänen ensimmäinen merkittävä valintoja elämässä. Käsittele tätä ymmärrystä.

Ja tämä aika vaihtelee kiivaili etsiä idoli, viranomainen - on henkilö, joka haluaa ihailla. Varmista, että nuori mies haluaa olla sen seinälle oli julisteita lempijalkapallojoukkueesi tai Music Group. Joten ei rahaa kalliisiin "kiinteä" taustakuva. Tähänkin asti häntä mihinkään.

Lähempänä aikuisuuteen, nuoret enemmän tai vähemmän määritelty päätoimisesti elämässä. Joten voit turvallisesti luottaa häneen yksin tehdä kaikki sisätilojen ja suunnittelu oman huoneen - se on juuri niin hän haluaa sen olevan.

Making pieni makuuhuone 12 neliömetriä. m. pojalle

Jos huone teini-ikäinen poikansa on kooltaan 3-4, akuutin herää kysymys - miten laittaa kompakti huonekaluja, että lapsi oli kätevä paitsi nukkumaan, mutta myös oppia ja käydä niiden suosikki harrastus. Sinun täytyy optimoida kaiken tilan, eli:

 1. Vuode-telineeseen (muuntaja).
 2. Tai kompakti sohva sijasta iso sänky.
 3. Jos on sänky, niin sen alla pitäisi olla tilava laatikkoa.
 1. Yllä olevassa taulukossa, ja kummallakin puolella, se sijoitetaan hyllyille.
 2. Kirjoituspöytä ja sänky sitä - toisessa kerroksessa.

Ensinnäkin kiinnittää huomiota meren tyyli - jossa voit rakentavasti ratkaista monia ongelmia pieni alue huoneen.

Suunnittelu ja sisustus omin käsin

Kaikki pojat, poikkeuksetta, on joitakin intohimo. Ei ole vaikea määrittää. Riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa hän uhraa hänelle ja miten hän tuijottaa sitä. Tärkeintä on, että on mahdollista koristella huoneeseen, perustuu tähän harrastus. Esimerkiksi, jos hän haluaa soittaa kitaraa, on asianmukaista sijoittaa seinälle on kumottava. Jos nuori mies rakastaa lukemista, tarjota laittaa alkuperäisen kirjahyllyyn. Lista jatkuu ja jatkuu. Ajatus, mielestäni saat ajatus. Tällainen suuri joukko yksittäisiä elementtejä sisustus, mutta voit vain koristavat seiniä ja hyllyt palkintoja ja käsitöitä lapsellesi. Olisi kuitenkin luovia ja omaperäisiä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

58 − = 57