Suunnitteluprojektit huoneisto olohuone ja keittiö kuvat

Suunnittelu tupakeittiö asunnossa: 7 modernia hankkeet

Toimivaltainen suunnittelu keittiö-olohuone muuttavat tämän avaruuden monikäyttöinen elintilaa, jossa voi istua vieraille, järjestää katsella televisio-ohjelmia, ruokailla yhdessä perheen tai yksinkertaisesti rentoutua rennossa ilmapiirissä kodin mukavuutta.

Pienellä alueella keittiö ja olohuone yksissä kansissa, laajentaa mahdollisuutta rakentaa talon, jossa otetaan huomioon kunkin jäsenvaltion etu perheenjäsen, ja tehdä siitä mukava. Yhdistää yksi iso huone keittiö, ruokailutila ja olohuone - tämä ei ole vain vaatimus nykyaikaista suunnittelua, mutta myös erittäin käytännöllinen ratkaisu, joka voidaan nähdä esimerkeistä.

Keittiö yhdistää olohuoneen huoneistoja ulkonevat "Artekin" studio

Tärkeimmät suunnittelu pienasuntojen suunnittelijat valitsivat lämpimät vaaleat värit. Niiden yhdistelmä puupinnat luo kodikkaan ja kirkkaan keltainen "kohdetta" koriste tyynyt elävöittävät sisätilan.

Kalustus tupa huoneistoissa yhdistyvät ruokasali on olohuone ja keittiö, hallitseva aiheena suuri poikkipinta sohva, jossa jopa suuri perhe voi majoittua mukavasti. kaksi sävyt ovat läsnä sen verhoilu - harmaan ja ruskean. Selkänoja sohvan laukeaa kohti kalusteen ja visuaalisesti erottaa olohuoneen ja keittiön. keskellä koostumus on nimetty alhainen huonekalut, jotka suoritetaan sohvapöytä toiminto.

Vastapäiselle seinälle sohva koristeltu puu. Hän laittoi litteät, jonka ojensi osaksi linja roikkuu kaapit. Päät huonekaluja koostumus bio-takka valmis "marmoria."

Keittiö olohuoneen asunnossa yhdistetyn väri - valkoinen kaappi rintamalla yhteistä valkoinen hyllyt alla TV. Kahvoja puuttuu - ovet avataan yksinkertaisesti painamalla joka tekee keittiön kalusteiden "näkymättömyys" - tunne, että se on vain paneloitu seinä.

1

Rooli Koristetakeet suorittaa kodinkoneet mustan sisäänrakennettu kaappeihin - se heijastelee väri ja malli, jossa taulutelevisio seinälle olohuoneessa. Työskentely keittiö on varustettu taustavalolla. Täydentää sarjaa keittiön kaapit Lavat, käyttöön olohuoneessa - on mahdollista tallentaa kirjoja ja koriste-esineet.

Puinen "saari" edessä telineeseen toteuttaa samanaikaisesti toiminnon baaripöytä, jota seuraa kätevä välipala tai kupin kahvia. Lisäksi siellä on myös täysi ruokailutila lähellä ikkunaa: suuri suorakulmainen pöytä ympäröi neljä tuolia tiivistetyssä muodossa. Harjakattoisia keskeyttäminen metallikiskot pöydällä vastaa valaistus ja tarjoaa mielenkiintoisen koriste aksentti.

keittiö-olohuone muotoilu moderniin tyyliin on kaksio 45 neliömetriä. m.

Tärkeimmät suunnittelijat valitsivat minimalistiseen tyyliin. Sen suurin etu - kyky varustaa pieneen tilaan ja luoda heille tunteen avaruutta sekä mukavuutta. Hallitsevuus valkoista suunnittelussa auttaa visuaalisesti laajentaa tilaa, ja käyttö tummat värit kontrasti antaa sisätilaan ja tyylikkyyttä.

Valkoinen huonekalut vastaan ​​tumman seiniä luo tunteen syvyyttä ja parantaa ilmaisuvoimaa. "Kova" yhdistelmä mustavalkoinen pehmentää Puun rakennetta, vihreä aksentti elävien kasvien ja lämmin keltainen sävy valaistus antaa tilaa mukavuutta.

Olohuoneessa on sohva tumma, kontrastissa taustalla valkoiset seinät ja lattiat. Sen lisäksi häneltä, vain pieni sohvapöytä on suorakulmainen muoto huonekaluja. Epätavallisen päätti valoa: sijaan tavallinen täplät ja kattokruunut katossa valaistus paneelit on upotettu.

Keittiö nostetaan korokkeella. Kalusteet on muodossa "L" kirjaimia. Lisäksi se yhdistää valkoinen ja musta väri: valkoinen julkisivut erottuva musta esiliina ja vastaavat sisäänrakennettu laitteet ja työtaso työalue.

Esiliina valmistettu kiiltävä laatat aaltoileva pinta, ja heijastaa valon eri suuntiin hajottimelle monimutkainen häikäisyä. Ruokailutila on melko pieni ja lähes näkymätön, paikka se varatuille ikkunoiden välissä. Kokoontaitettava pöytä ja kaksi mukavaa tuolia valmistettu läpinäkyvästä muovista, lähes ole tilaa, eivätkä sekoita tilaa visuaalisesti.

Moderni design olohuone keittiö yksiö 29 neliötä. m.

Koska koko asunto on pieni, yksi huone yhdistettynä varustelu paitsi olohuone ja keittiö, mutta makuuhuoneet. Tärkein huonekalu - muuttaa suunnittelua, johon kuuluu varastointi, hyllyt kirjoja ja vuodesohva.

Muotoilu on kaappi yhdistettynä sohva, johon yöllä pinota lamellit ja ortopedinen patja. Nukkua se on paljon helpompaa kuin ulosvedettävä sohva. Kolme pieni pöytä lasia on erilainen muoto ja korkeus, mutta ne on valmistettu samoista materiaaleista. Niitä voidaan käyttää eri tarkoituksiin.

Sisustus on suunniteltu valoa harmaan sävyjä yhdistettynä musta, luo graafinen ilme ja korosta keskeisiä kohtia. Kirkkaan vihreä tekstiilejä lisää väriä ja lähempänä luontoa. Olohuone muodostaa sohva sohvapöytä, kehyksetön istuin, ja pitkä, täyspitkä musta jalustalle edessä sohva, joka on tv.

Seinään hänen takanaan - betoni, ominainen muotoilu parvi tyyliin. Brutaalin luonne pehmennettyä kiilto kromi, elävät kasvit ja vesiväri herkkää värejä. Valot parvella on ripustettu katosta metallikiskot, maalattu mustaksi. Niiden painopiste on tehdä tilaa dynamiikkaa ja grafiikan laatu.

Julkisivut keittiö mattamusta. Uuni oli rakentaa vapaasti seisova vaatekaappi, se myös sijoittaa lisää säilytystilaa. Huolimatta pieni koko, se on mennyt keittiössä kaikki tarvittavat laitteet.

Keittiön olohuoneesta visuaalisesti erottaa yhdestä taulukosta lasia, korkein. Hänen vieressään - baarituolit, yhdessä ne muodostavat ruokailutila. Hän korostunut roikkuu katosta henkarit koristeltu metalli lukuja - ne näytellä paitsi valaistus, mutta myös sisustus.

Keittiö yhdistettynä asuu suunnittelussa asunnon 56 neliötä. m.

Luoda mukava edellytykset asuvien asunnossa, suunnittelijat muutti huoneeseen tarkoitettu keittiöön, makuuhuoneeseen, ja vapautunut alue käyttää luomaan monikäyttöinen tila, joka yhdistää useita toimintoja.

Päävärit Projektin - valkoinen ja musta, joka on tyypillinen tyyli minimalismia. Aksentti valitaan punainen, mikä tekee rakenteesta kirkas ja ilmeikäs. Melko aktiivinen yhdistelmä näistä kolmesta väristä pehmennetään tekstuuri puun, pinnat ovat myös yhdistävä elementti sisätila.

Sohva - painopisteen on asuinpinta-ala. Sen muotoilu on huomaamaton harmaa verhoilu, mutta se erottuu takia koristeltuja tyynyjä. Sohva näyttää hyvältä vasten valkoista tiiliseinää - on kunnianosoitus muodikas loft-tänään.

Keittiö olohuoneen asunnossa yhteinen osa seinää - se on peitetty mustalla liuskekivi maalilla, voit kirjoittaa sen, tehdä ostoksia luetteloita tai koristelu sisustus piirustukset. Lähellä seinää olohuoneen vieressä punainen jääkaappi. Yhdessä punottu johto nojatuoli ja sohva tyynyt samanvärisiä se lisää kirkkautta huoneen suunnitteluun.

Kattoon on kiinnitetty yläpuolella ja sisäänrakennettu valot - rivissä pitkin kehä, ne tarjoavat yhtenäisiä valaistuksesta. Sen keskiviivan lampetit on vastuullisena intiimissä olohuoneen valaistukseen. Yläpuolella ruokailutila sijoitettu kaksi jousitus - he eivät vain valaisemaan ruokapöytä, mutta myös auttaa visuaalisesti jakaa toiminnallisia alueita.

Suunnittelu tupakeittiö asunnossa studion PLASTERLINA

Keittiön olohuoneesta erottaa epätavallinen seinä-osio. Se on valmistettu puusta ja muistuttaa leveä puinen kehys, jonka päälle on kiinnitetty puolelle keittiön valaistus linja. Alaosassa kehysrakenteen on asennettu, joka on peräisin keittiö varastointi. Hänen "kansi" - työpöydällä emäntä.

Puolelta olohuoneen rakenteessa asennettu audiojärjestelmän ja tv. Yläpuolella pöytätaso on kapea hylly, ja ennen kaikkea vapaasti - siten, keittiö ja olohuoneen sekä erotettiin ja yhdistää visuaalisesti.

Pääelementti sisustus suunnittelussa projektissa tupakeittiö - muotoilu seinän takana sohva. Hän asetti suuri kartta, se on kätevä laittaa liput, merkintä maa, jossa oli jo omistajia asunnon.

Neutraalit värit luovat rentouttavan tunnelman ja modernin sisustuksen korostaa konstruktivismin. Risteyksessä kolmen toimintayksiköiden - sisäänkäynti, olohuone ja keittiö oli paikka ruokailuryhmä. Yksinkertainen suorakulmainen taulukko puusta ympäröivät tuoli Hee Welling, yhteinen Skandinavian suunnittelussa.

Valaistus riipukset tarjoavat kierros - ne on kiinnitetty kiskoihin kattoon ja voidaan helposti siirtää ruokailu osa huoneen oleskelutilassa, joissa säilytetään valaistus. Asema ruokailutila paikkaan erittäin toimiva, pöytä laskeminen ja sen jälkeen puhdistus helpottuu huomattavasti.

Sisustus olohuone-keittiö moderniin tyyliin asunnon 50 neliötä. m.

Suunnittelu on ominaista nykypäivä hienoja vaaleita värejä, mutta ei näytä kovin vakava, että asianmukainen käyttö koriste aksentti ja huuhteluaine koriste-elementtejä.

Tilan suhteen on muodoltaan pitkänomainen suorakulmio, tämä oli mahdollista jakaa sen erillisiin vyöhykkeisiin - tätä tarkoitusta varten, laittaa lasi työntää väliseinä. Se voidaan taittaa, ja tässä paikassa vie hyvin vähän tilaa, tai siirtää erilleen, jos haluat eristää keittiö ruoanlaittoon tai luoda intiimi tunnelma olohuoneessa. Seinät on maalattu vaalean beigellä, huonekalut vastakohtana seinät, luodaan viihtyisä väriyhdistelmiä.

olohuone sisältää kaksi erillistä sohvaa, yksi, tummanharmaa, beige seisoo lähellä seinää, joka aiheutti lempeä vesivärit valtava kukka. Toinen Polotnyanyi valkoinen, asetetaan ikkuna, joka voidaan verhojen tummanharmaa. Kontrasti sohva taustasta, jossa ne sijaitsevat, luo mielenkiintoinen vaikutus sisustuksessa. Keskellä olohuoneen lattialla, jäljittelemällä vaaleaa puuta, loi tiheä maidonvalkoisia matto, jossa kontrasti tumman neliö sohvapöytä.

Tärkein salaisuus kauniit keittiöt, olohuoneet - toimivaltainen valikoima väriyhdistelmiä ja kalusteiden elementtejä. Tällöin olohuoneessa, lisäksi sohvat, roikkuvat huonekalut moduulit varustettu julkisivut ja valkoinen hyllyt - tummanruskea. Välillä ne seinälle kiinnitetty litteä. Tällaiset askeettinen suunnittelu saattaa näyttää liian kovaa, jos ei romanttinen sisustus - herkkä kukka vaaleanpunainen sohvan taakse, valaistu LED nauha. Lisäksi olemme lisänneet suunnittelussa kiipeilyä viherkasvi, joka lisää ympäristöystävällinen kosketusnäyttö.

Keittiö, jossa on huoneen nurkassa Suite, joka on upotettu kaikki tarvittavat laitteet. Sen julkisivut ovat valkeita, kaikuvat julkisivut olohuoneen kalusteet moduuleja. Lasi esiliina antaa vaikutelman "näkymätön", jonka jälkeen näkyvissä beige seinät, mutta lisää ylellisyyttä ja loistoa. Valkoinen työtaso tehty kivestä ja kiillotettu peili loppuun.

Välillä keittiö ja olohuone on baari. Sitä voidaan käyttää työtaso, sekä pöytä välipaloja tai aterioita. Lasilamput, riipuksia yläpuolella tarjoaa lisää kattavuutta ja visuaalisesti erottaa keittiön olohuoneesta. Lisäksi, ruokailutila lisäksi jaetaan lattia - laminaatti valon sävy.

Suunnitteluprojekti keittiö-olohuone skandinaavista muotoilua

Kun työskentelet projektissa litteällä suunnittelijat ovat havainneet, että tiili, joka on muurattu seinät, se näyttää erittäin tehokkaita, ja voidaan hyvin käyttää koristeena tulevaisuudessa sisätilojen.

Päätettyään yhdistää keittiö ja olohuone yksissä kansissa, he eivät täysin purkaa seinän välillä, ja lähti pieni osa oli pohjan keittiösaarekkeen. Tämä on sekä pöytä ruokailuun, ja lisätyötä pinta, ja koriste keskustan koko keittiön suunnittelu.

olohuone suunnittelu oli hyvin perinteinen, pohjoisella hillitty, mutta hänen omat kasvonsa. Valkoinen sohva olisi ollut lähes näkymätön taustaa vasten valkoiset seinät, jos värjätty tyynyjä, on erittäin kirkas ja värikäs.

Koska asunto sijaitsee vanhassa talossa, se on historiaa, jota käytettiin hankkeessa suunnittelijat. He eivät kosketa kattoon listat, säilyttäen tunnelma aikakauden, ja lisätään sisätilojen antiikki rihkamaa.

Löysitko virheen? Valitse elokuva ja lähetä se painamalla Ctrl + Enter.

Suunnittelu tupakeittiö: 10 menestyksekkäin sisätilat

Jopa tyyppisiä asuntoja voi tuntua ylellisyyttä asunto. Kaikki asian asianmukaiseen suunnitteluun ja oikea valinta design-tyyli.

Tarjoamme sinulle valikoiman kuvia kymmenen kauneimman sisätilat avoin pohjaratkaisu, joka on erinomainen ja merkitystä meidän todellisuuteen.

Keittiön pinta-ala: 10,44 m²

Tasainen Uusien M-sarjan 464-U1

Sisustustyyli: Scandinavian

Suunnitteluprojekti olohuone yhdistettynä keittiöön tilaa, pyrittävä useita tavoitteita:

 1. 1. Jotta tilaa tilavampi;
 2. 2. järjestämään suuren työalueen keittiössä;
 3. 3. Anna tilaa suuri taulukko;
 4. 4. Säädä televisio niin, että se voidaan nähdä keittiön.

Alkuperäinen suunnitelma vaati kaksi ulos keittiöstä.

Kapea aukko luodun yhteyskäytävä kylpyhuoneeseen. Mutta suuri aukko oli kaksi ovea, laajennettu. Tuloksena oli suorakulmainen kaari, visuaalisesti erottaa keittiön olohuoneessa.

Kaari alareunassa täydennetään kätevä aamiaisbaarissa. Välittömästi pöydän takana olohuoneessa sijoitetaan mukava sohva. Ja keittiössä takia osastolla oli ylimääräinen työtasolle.

Mallin Avo skandinaaviseen tyyliin on valittu - kevyt, tyylikäs ja erittäin mukava.

Runsaus kirkkaat värit, vaalea sisustus ja luonnonmateriaaleja - nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet tämän tyylin, jonka ansiosta se kääntyy valoisa ja lämmin sisustus.

Runsaasti valkoista keittiössä voi tuntua epäkäytännöllinen. Kuitenkin, se on valkoinen väri on ainakin Marche, verrattuna samaan kiiltävä musta tai harmaa.

Lisäksi valkoinen väri sulautuu täydellisesti muita väripaletin, joka on hyödyllinen, jos haluat esimerkiksi vaihtaa sisustus.

Niinpä tärkein keittiö väri - valkoinen, joka sulautuu hyvin harmaa ja ruskea. Huonekalut - keittiö valkoinen, kiiltävä julkisivut MDF, esiliina - laatat "pylväs", piirustus asettelu muistuttaa muodoltaan laatikoiden tai estää.

Lattia on päällystämien harmaata graniittia. Väri ja tekstuuri kivi sulautuu täydellisesti tyyliin julkisivujen kodinkoneiden. Ja huomata, metallinhohde aseiden, mikseri ja tyylikäs kattokruunut kannattaa yhteistä "peli" harmaaksi.

Työtasot valittu tammesta aluksella. Sama hallitus on kehystetty ja baari. L-kirjaimen muotoinen järjestely huonekalujen saa tehdä tilaa suuri kokoontaitettava keittiö pöytä.

Se yhdistää koko sisustus keittiön sisustus, suunniteltu tyyliin puitteet: pieni kuva pöydälle, avohyllyt Ruukku. Ehkä sinua kiinnostaa katsoa hyvin viileä valinta ruokia skandinaaviseen tyyliin.

Tämä suunnitteluprojekti suunniteltiin studiohuoneistoissa, joiden kokonaispinta-ala on 42 neliömetriä. m.

Keittiö - 8 m²

Sisustustyyli: moderni

Koska koko asunto on pieni, päätettiin yhdistää keittiö, olohuone ja Loggia, yhtenäisen tilan. Lodge sijaitsee mukava huone ja tupakeittiö oikean rakenteen nähdään kokonaisuutena (kannalta suunnittelu, tietenkin).

muotoilu valitaan moderni ja omaperäinen: minimalismi elementtejä Art Deco. Tämä puolestaan ​​saneli ja väri - harmoninen yhdistelmä valkoinen, musta, hiekka ja harmaa.

Piirre sisustus - selkeä kaavoitus. Miksi ajattelemme niin?

Keittiö ja Loggia jaettu tyylikkään baarin, jonka muoto noudattaa ääriviivat keittiökalusteet. Visuaalinen tukee kaavoitus ja lattian: keittiö on valkoinen keraaminen laatta, virkistysalue - parketti. Mielestämme - tämä on erittäin hyvä ratkaisu visuaalisen erilaistumisen näiden kahden alueen.

"Schmidt" on valittu keittiökalusteiden tuotantoyhtiö. Lakoninen valkoinen julkisivut erottuva täydellisesti musta puoli työalueen ja baarissa. Täydentävä setti suuri baari tuolit, joka sopii täydellisesti tyyli huoneen.

Kohokohta sisätilojen keittiö - esiliina. Se on valmistettu lasista pcilipinnoittcclla ja geometrinen kuvio. Muuten, sama peili insertit koristavat ylemmän roikkuu kaappi.

Huomaa, että yläkaapit keittiössä alhainen. Samalla tasolla olohuoneessa ripustaa hyllyjä. Tämä vaakasuora viiva, kuten rengas, Iso tilaa. Tämä johtaa todella harmoninen sisustus tilava huone moderniin tyyliin. On selvää, että suunnitteluun lähestyi ammattimaisesti ja tyylikkäästi.

Paljon toimintoja pienessä tilassa

Keittiön pinta-ala: 6,8 m

Kokonaispinta-ala saada huoneen: 16,56 m²

Sisustustyyli: Scandinavian

sisustus ominaisuus: keittiö ja olohuone - kommunikoida, joten kaikki huonekalut sijaitsee yhdelle puolelle huonetta.

Koska koko huonetta jäljellä paljon toivomisen varaa, päätettiin yhdistää ne, järjesti risteyksessä ruokailutila. Tuloksena oli tilava olohuone ja keittiö, jossa selkeästi määriteltyjä alueita, mutta jättää vaikutelman yksi välilyönti.

Mukautua keittiökalusteet valikoiduista L-muotoinen ja, kuten näkyy kuvassa, hyvin.

Korkea sisäänrakennettu jääkaappi on lyöttäytynyt samat korkeat kaapit, johon kaikki tarvittavat laitteet. Alempi kaapit yhdistetään yhden työtaso massiivipuuta.

Päätettiin luopua yläkaapit, jotta ei sekoita jo pienellä alueella. Sen sijaan, että kaappien asennettu avohyllyt: ne visuaalisesti näyttävät paremmilta, ja epätavallinen kiinnitys lisätty sisätilojen charmia.

Perinteinen baari useimmat tiiviissä muodossa nyt jakaa keittiö ja olohuone ja ruokailutila samanaikaisesti järjestävän. Lisäksi pohjassa telineen pystyi rakentamaan tilava baarissa.

Vastaanotto on varsin laaja, jotta se voi täysin korvata perinteiset ruokapöytä. Se on valmistettu samasta massiivipuuta kuin pöytälevy. "Puinen" teema tukee ja erilaiset paneelit tiskillä.

Visuaalinen kaavoitus täydentää ja lattia. Musta kiiltävä laatat pitkin työalue keittiössä vastakohtana muun lattian, vuorattu laminaatti.

laminaatti rakenne muistuttaa valkaistua puuta. Tämä pinnoite on onnistuneesti yhdistetty keittiöesiliina, joka on vuorattu muuraus.

Moderni motiiveja parvella

Flat tyyppi: uuden rakennuksen vapaa suunnitelma

Tyyli parvi tuli maailmaan muotoilun äskettäin. Se yhdistää sellaisia ​​ominaisuuksia kuten suuri valo katot, yhdistyvät klassinen ja moderni, käytännöllinen ja hillitty värivalikoima.

Suosittelemme myös hyvältä video "asunto-ongelma" on teema keittiö ja olohuone yhdistelmä.

Kuten voidaan nähdä kuvassa, se on tämä tyyli on valittu keittiön suunnittelu yhdistettynä olohuone, joka sijaitsee taulu-rakennuksessa. Keittiö on riittävän suuri, päätettiin jakaa ruokailutila, joten se kaikkein eristyksissä.

Keittiö on kokonaisuudessaan sijaitsee pitkin seiniä muoto kirjain "G". Julkisivut alemman kaapit ja korkean penaali MDF herkkää hiekkaista sävyjä. Nousuja yläkaapit - musta kiiltävä. Ne loistavat visuaalisesti "työntää" seinää, samalla hahmotellaan keittiössä ruokailutila.

Kaavoitus tukee kerrossänky kipsilevy. Keittiö katon alenee, jolloin syntyy integroitu kattolamput. Samalla tasolla ja sijoitetaan ruokailu räystään.

Jos katto on jaettu, lattia visuaalisesti yhdistää sisustus: se on kaikki vahvistetut laminaatti, jäljittelemällä puuta. Ruokailutila sijaitsee mukava sohva, matala pöytä ja pari pehmeitä tuoleja. Väri huonekalut täydellisesti väri keittiökalusteet.

Hillitty sisustus paletti elävöittää moderni verhot keittiöön - pitkä, pehmeä taittuu kankaan lempeä turkoosi.

Tekstiilit ovat samanvärisiä ja ommeltu tyynyt. Retro valaisimet ja paneelit maalauksia täydentää ruokasali sisustus.

Suunnittelu Tyyppi: yksiö

Ominaisuudet minimalistisesta voidaan kuvata vain kolme sanaa: käytettävyys, avoin tila ja maksimaalisen toiminnallisuuden. Ja tämä ei tarkoita, että minimalismi on tarkoituksenmukainen vain huoneistojen tai huoneistoja, joissa on suuri alue.

Ennen - elävä esimerkki sisustus minimalistiseen tyyliin, joka on tehnyt standardi yhden makuuhuoneen asunto siro yksiö.

Ensinnäkin päätettiin luopua kaikenlaisia ​​esteitä. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat nyt yhdistetty yhdeksi tilaan.

Päävärejä valitaan tyypillinen minimalistinen värit: valkoinen, kerma, hiekka ja ruskea. Pastelli valikoiman hyvin laimennettu pehmeä sävy violetti.

Violetti väri on läsnä edessä keittiökalusteiden, maalattu samalla värillä seinän takana sohva, ja lähellä baarissa. Valittu soittoääni ja verhot, jotka koristavat olohuone. Juuri nämä läiskät purppuran sitoa koko sisustus harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Kuten monet tietävät, sillä minimalismi on ominaista selkeä kaavoitus. Tämä periaate sisältyy tähän kokonaisuudessaan. Keittiö ruokasali erottaa suuri baari tyydyttyneitä musta.

Baarissa viihtyisä saari sijaitsee mini-ruokasali, minne laittaa tyylikäs pöytä kiiltävä ylä- ja pehmeitä tuoleja. Seuraava - olohuone kodikas sohva ja kaappi huonekalut, korvaavan asetettu.

Erilaiset ja lattia: keittiön lattian laatoitettu keraamisilla laatoilla, laminaattilattiat vedetään huoneeseen. Mutta materiaalit ovat erilaiset ainoastaan ​​rakenteeltaan, mutta mahdollisimman lähellä väreissä. Erityismaininta ansaitsee kattavuus.

Sisäänrakennettu valot, joka sijaitsee katossa, visuaalisesti erottaa keittiön. Alhainen kaulakoru valot keskittyä baarissa. Ruokailutila oli paikka viihtyisä lampetti. Ja olohuoneessa suunnittelijat myymälässä tyylikäs kattoon kattokruunu.

Suunnittelu Tyyppi: yksiö

Sisustustyyli: minimalismi

Kuten voidaan nähdä myös edellisessä projektissa, minimalismi sopii koristeluun studiohuoneistoissa tai tyylikkäisiin huoneistoihin.

Ensinnäkin, se palvelee korostaa liikkumisen vapautta, ja toiseksi, auttaa sinua pysymään rajoissa käytännöllisyys ja ergonomia, välttämään tarpeetonta sisustus ja sotkua.

Tämän seurauksena ennen kuin suunnittelutoimistot, jossa pieni alue onnistui sijoittaa keittiö, ruokailutila ja olohuone. Kiitos onnistuneen suunnittelun ja osaava kaavoitus, kukin vyöhyke näyttää eniten eristyksissä. Näyttää siltä, ​​että se on todella kolme itsenäinen alue, yhdistää yhteinen tyyliin.

Keittiö on kalustettu ja upotettavat kodinkoneet. Elevations lakoninen muoto MDF. Huomautus: valkoinen kiiltävä julkisivut yläkaapit sekoitus valkoiset seinät ja kaapit näyttävät kevyt ja painoton.

Mutta matalammalle ovat valmiit "puu" ja toista piirustus lattiapinnoitteen. keittiönurkkaus on viistetty, mikä saa asettaa täällä pesuallas, mikä voittaa enemmän pinta työtasolle.

Keittiö on erotettu ruokailutila kapean baari yksinkertaisinta. Tämä jalusta ei näytä massiivinen ja tyylikäs lamput tehdä siitä ilmava.

Ruokasali oli nurkkaan. Sen keittiö yhdistyvät valkoiset huonekalut ja olohuone - verhot varjossa rikas suklaata.

Samanvärisiä valittiin sohvatyynyjen olohuoneessa. Pyöreä kattokruunu yli ruokapöytä korostaa entisestään eristämisen ruokasalissa. Tämä ajatus, meidän mielestämme on suuri.

Iso kulmasohva varaa oleskelutilassa (pitävät loput). Siellä myös laittaa sohvapöytä ja kirjoituspöytä alla TV.

Koko sisustus voidaan kutsua valtakuntaan suoria viivoja. Kaikkeen kohdistuu tiukkoja geometria: suunnittelusta ja päättyen muotoja kalusteet. Lisää hienostuneisuus pehmeä taittuu verhot, veistetty takaisin baarituolit ja runsaasti huonekasvien.

Tyylikäs sisustus lämpimin sävyin

Alue huoneiston: 60 m²

Suunnittelu tyyppi:

Asunto tyyppi: studio, yhden makuuhuoneen entisessä

Erikoisuus tämä asunto oli, että seinä keittiössä, pitkin kivetty viestinnän, on ollut yhteinen kylpyhuone.

Siksi keittiössä se sijaitsee erinomaisella paikalla yksi makuuhuone, ja organisaatiolle keittiössä yhdistettynä olohuoneeseen, ei tarvitse kuljettaa viestintää.

Koko keittiö on sijainniltaan pitkin seinää. Nyt on vakiona keittokomero, jossa on sisäänrakennettu laitteet.

Lisäksi keittiö erotettu Kipsilevyjen: hän piilotti puolella keittiökalusteiden ja koko setti on osoittautunut ikään kuin seinän sisään.

Valkoinen kiiltävä julkisivut, mikä auringonvalo, lisätään tämän saaren painottomassa ja keveyttä. Zest Kitchen - esiliina, vuorattu laatat harjattua hämärässä kuvio.

Vapaata tilaa vieressä "keittiön seinällä" on ottanut ruokailu. Pyöreän pöydän ja pyöreä sisävalo jakaa suoruus ja tekee ruokailutila varsinkin viihtyisä ja yksityinen.

Olohuoneessa on erotettu ruokailutila ja keittiö kulun.

Täällä sovi pieni, kodikas sohva, sohvapöytä lakoninen muodossa. Ja rooli telineen alle TV toistaa pienen roikkuu hylly. Kiitos valkoinen väri pinnan, rykmentin sulautui seinälle ja se näyttää painoton.

Lattia tupakeittiö suunnittelijat valitsivat tammi laudat öljyn peitossa. Tämä pinnoite ei pelkää saastumista, koska jopa kaikkein petollinen paikat ovat helposti poistaa yksinkertaisesti jauhamalla lankku.

Asunto tyyppi: yhden makuuhuoneen uudisrakentamisessa

Suunnittelu Tyyppi: yksiö

Suunnittelussa tämä yksiö nykyaikaisella tyylillä, joka erottaa ominaisuuksia minimalistinen parvi ja balilaistyylinen.

Yksiö sijasta keittiö teki lastentarha. Ja keittiö oli siirretty tupa, se yhdistetään olohuoneeseen. Tuloksena oleva symbioosi näyttää harmonisesti johtuu siitä, että keittiön pystyi eristämään mahdollisimman paljon olohuoneesta.

Kuitenkin johtuen värimaailman koko huone ei tunnu liikaa, jäljellä tilava ja kevyt.

Tärkeä rooli tässä suunnitteluohjelman ollut toimivaltainen kaavoitus. Niinpä, keittiö on rajoitettu monin tavoin:

 1. 1 Käyttäen kipsilevy katto rakenne. Edellä keitto alue on rakennettu ylimääräinen laatikko, säädettävä kipsilevy. Ensinnäkin on mahdollista asentaa kattoon valot. Toiseksi, pyöristetty nurkassa laatikko ei tee dissonanssi ja keittiön itse näyttää orgaanista.
 2. Käyttämällä 2 bar. Ja malli tanko on valittu tarkoituksella tilavuus, osa työtason ottaa pass-through osio. Tämä edelleen eristää keittiö ja lasi hyllyt on asennettu väliseinän, antaa koko rakenteen keveys ja eleganssin.

Samaan aikaan, ja keittiö ja olohuone näyttää yksi välilyönti, johtuu useista tekijöistä:

 1. 1 Kokonaispinta lattia. Valo parketti yhdistää kaksi aluetta, ja se toistuu sävyltään verhoilu olohuoneessa ja julkisivut huonekalujen keittiössä.
 2. 2 yhteensä paletti. Päävärejä valittu pastelli beige, lämmin ruskea, maitoa.
 3. 3 Kaiken aksentti väri. Roolia aksentti kirkkaan turkoosi väri. Turkoosi laatat päällystetty asematason keittiössä, kankaasta on sama väri on ommeltu verhot olohuoneessa.

Tyylikäs yksiö "Hruštšov"

Tyyppinen huoneisto: kahden huoneen "Hruštšov"

Uusi ulkoasu: yksiö

Sisustustyyli: minimalismi

Vakio- ja epämiellyttävä "Hruštšov" voidaan muuntaa tyylikäs ja tilava studio, jos muutat asettelua hieman ja valita oikean sivun tyyliä. Hanketta johtavalla käytävällä keittiöön ja samalla on sisäänkäynti olohuoneeseen, vahvistetut liu'uttamalla oven takana.

Keittiöstä totutella ja tilava kapealla jotka sopivat jääkaapin, ja lähti tilaa mezzanine hyllyjä.

Perusviestintä pysyi paikallaan. Mutta uusi suunnitelma sallittu Keittiön "seinä" jatkaa viereiseen seinään. Jääkaappi ovi voidaan avata vapaasti, joukko päätyleikkauspiirros avohyllyjä puoliympyrän muotoinen.

Vapautunut oviaukko ikkunasta toiseen on varattu ruokailutila. Täällä sopivat täydellisesti pieni baari, joka toimii ruokapöytä. Toiminnalliset alueet ja korostaa kerros keittiö keraaminen laatta valittu valoa olohuoneeseen - parketti valon sävy samanlainen.

Olohuone, siirtämällä oven, on tullut kutsuva muodossa neliö.

Myös surround sohva ei enää tunnu hankala, mutta uusi osio toimii hyvä paikka television sijainniksi. Visuaalisesti laajentaa tilaa ja auttaa valitun paletin: sisustus hallitsevat kirkkaat sävyt, beige ja keltainen.

Trendikäs sisustus uusklassismia

Alue huoneiston: 38,7 m

Alkuperäinen ulkoasu: yksiö

Sisustustyyli: uusklassinen minimalistinen elementtejä

Alkuperäinen yksiö osoittautui tavallisuudesta yhden makuuhuoneen asunto vakioasettelun. Jälkeen kunnostaminen on mahdollista sijoittaa erillinen makuuhuone, korostaa alueen, olohuoneessa ja toimistossa sekä varustamaan erittäin tilava keittiö ja kylpyhuone.

Keittiö L-muotoinen onnistuneesti sekoitettu sisälle, ei vie paljon tilaa.

Onnistuin pelastamaan sisäänrakennettu laitteiden ja sijainti uunin ja mikroaaltouuni yhdessä sarakkeessa. Yläkaapit melko kapea ja matala. Yläosa seinien pysyy vapaana, että visuaalisesti tekevät korkeammat enimmäismäärät, ja huone - tilavampi.

Keittiö lisäksi osoitettavaksi kipsilevy katto kanava integroidulla valaistus. Tämän kanavan ulottuu kehän ympäri huonetilan edelleen yhdistää yhteen.

ruokailutila vieressä keittiössä. Pieni pöytä ja pari pehmeä tuolit luovat kodikkaan tunnelman. Alhainen kattovalaisimena tuo eleganssia tälle alueelle. Olohuoneen visuaalisesti jaettu kahteen vyöhykkeeseen.

Pehmeä sohva rajoittaa virkistysalueen ja baarin vieressä on mini-toimisto. Bar tässä tapauksessa roolissa ihanteellisen vastaanoton.

Roolissa rajoittimien vyöhykkeiden toimia myös lamput (yli kunkin alueen erillisenä kattoon ottelua) ja lattia ruokailutila ja keittiö laatat, olohuoneessa - laminaatti. Saat huoneen valitun uusklasssinen elementtejä minimalismia.

Siten rokokootyylisillä saa tuoda erilaisia ​​seinää tapetoida dim hahmo ilmestyi tyylikäs sisustus muodossa alkuperäisen hahmoja ja maljakoita. Minimalismi myös saneli värivalikoima lakoninen muotoja huonekaluja.

Yllä olevat kuvat näyttävät esimerkkejä sisätilat, jotka tupakeittiö, mahdollistaa paitsi voittaa tilaa, mutta myös luoda mielenkiintoinen ja tyylikäs muotoilu.

Olohuone, keittiö: kuva tyylikäs sisustus

Nykyaikaisia ​​sisustus, ennen kaikkea käytetä ergonominen ja toiminnallinen suunnittelu. Luoda viihtyisä tila voi olla jopa pieniä asuntoja. Täydellinen ratkaisu on olohuone keittiö. Kuvia alkuperäisen vaihtoehtoja, joiden avulla voit valita sopivan suunnittelun.

Asianmukainen käyttö eri väripalettia ja suunnittelun tekniikoita luo tyylikäs muotoilu yhdistetyn tilan myös pienessä huoneistossa

Olohuone, keittiö: valokuvien ja soveltaminen

Yhdistä olohuone keittiö on suunniteltu lisäämään käytettävissä oleva ala. Tämä on hyvä tapa luoda pieniä asuntoja useita pieniä huoneita yksi tilavampi ja toimiva. Kaavoitus on tärkeää luotaessa design keittiö elävä. Kuvassa suosittu päätös toimivaltainen yksikkö tilaa. Erikseen osoitetut työ- ja ruokailutila.

Jaa alue, toiminnalliset alueet eri tavoin

Yhdistetty tila näyttää hyvältä asunnoissa, joissa on ilmainen suunnitelma. Tällainen vaihtoehto voidaan käyttää yksityiskodissa. On tärkeää, ettei laajentaa aluetta, ja tuo mukavuutta yhteiseen huoneeseen. Uudelleen suunnittelu auttaa järjestämään tilaa kunnolla ja liian paljon tilaa. Esimerkiksi iso huone otetaan alueen luomiseksi alueelle tai keittiön kaappiin.

Hyödyllistä tietoa! Vaihtoehto yhdistettynä sopivia huoneita pitkä ja kapea tila. Tila on jaettu toiminnalliset alueet.

Taitavasti yhdistämällä värejä ja huonekaluja, voit luoda ergonominen sisustus, jopa suuret huoneet

Edut yhdistettyjen vaihtoehtojen

Mielenkiintoisia ratkaisuja voidaan nähdä kuvia sisustuksen olohuone ja keittiö. Tärkein etu tällaisen suunnitelman on laajentaa aluetta. Lisäparametrit voidaan vapauttaa avulla purkaminen seinään. Toinen etu tällaisen suunnitelman katsotaan parantavan valaistus. Yhdistetty tila on kevennetty lisäämällä määrä ikkunoita.

Hyödyllistä tietoa! Ennen tuhota seinää yhdistettynä tilojen hanke olisi hyväksyttävä STT. Laittomiin muutokset tehdään määrätään sakkoja.

Purkaminen seinien avulla voit tehdä sisätilojen enemmän ilmaa ja valoa

Sisätilojen huoneen huoneisto kuvassa. Erillisessä paperi voi tietää pääsuunnat suunnittelun salin asunnossa valikoima kuvia.

Haitat tällaisen suunnitelman tulisi sisältää yksityisyyden menettämisestä. hajuja puutteellisuuksille toisten. Kaikki maut kypsennetty ruoka jaetaan koko huoneeseen. Lisäksi, se jaetaan savu, höyry ja noki. Ongelman ratkaisemiseksi pitäisi asentaa vahva ote. Lisäksi voi ärsyttää äänet tiskaus, työ laitteet ja ruoanlaittoon. Keittiökalusteiden tarvitaan, valitaan yksilöllisten kokoja.

Minimoida kuorman keittiö auttaa kaikenlaisia ​​seinät ja kaapit, jossa voit piilottaa keittiövälineet ja kodinkoneet

Keittiö olohuone: valokuvia ja miten suunnitella

On kaksi tapaa luoda moderni design keittiö elävä. Kuvassa samanlaisia ​​ratkaisuja. Tämä vaihtoehto avoimen ja suljetun suunnitelma. Avoin tyyppi suunnittelu sisältää useita rakenne yhdistettynä huonetta samaan tyyliin ja väriä palite. Tällainen ratkaisu olisi sovellettava pienissä asunnoissa, jossa sinun täytyy laajentaa tilaa. Tällaisessa layout on vaikea piilottaa keittiökalusteet. Suljettu ulkoasu tarjoaa rajaaminen tilaa. Tämä voidaan tehdä avulla tangon, huonekalu tai seiniä. Jotta tällainen seinä, voit piilottaa keittiö ominaisuuksia. Tällaisia ​​vaihtoehtoja olisi käytettävä yksityiskodeissa tai studiohuoneistoja.

Suljettu tyyppinen suunnitelma voit järjestää paremmin tilaa

Variantteja vyöhykejaon yhdistetyn tilan

Mielenkiintoinen suunnittelua pidetään vastaanotto tilaa jako erillisiin vyöhykkeisiin. Menetelmän erottaminen riippuu koosta asuntojen, budjetin ja tulevaisuuden tavoitteet.

Ominaisuudet kaavoitus käyttämällä väriä

Kaavoitetaan käyttämällä väripaletti sopii pienikokoisille olohuone keittiö. Kuvissa alkuperäisen suunnittelun vaihtoehtoja. Aksentti voidaan jakaa käyttäen kyllästettyä värejä. Tehtäessä olisi noudatettava seuraavia sääntöjä:

 • tarttuva värit voivat korostaa pienen koon esineitä sisustus. Suurten osien valittu neutraaleja sävyjä;

Keittiö asettaa erivärinen muuhun sisustukseen, jonka avulla voit valita keittiössä

 • on otettava huomioon vivahteita valoa.

Hyödyllistä tietoa! Lämpimät värit on myönteinen vaikutus ulkonäköön ruokahalu ja niillä on stimuloiva vaikutus hermostoon. Viileitä värejä rauhallinen.

Jos valittu vyöhyke sijaitsee varjoisassa paikassa, voit käyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja korkealaatuista valaisimia

Soveltaminen viimeistelymateriaalit

Valitessaan viimeistelytarvikkeet, olisi otettava huomioon, että keittiössä sopivan kosteuden vastustuskykyisiä muunnoksia resistenttejä syövyttäviä aineita. Lattia, voit valita laatta, kivi tai graniittia.

Puun käyttö lattia ja laatat ovat toiminnallisesti jakaa huoneen kahteen osaan

Lattia olohuoneessa voidaan viimeistellä käyttämällä linoleumin tai laminaattilattia. Seinien käyttäen erilaisia ​​muunnelmia koriste kipsi, tapetti tai maalata. Tämä painotus auttaa visuaalisesti jakaa suuri huone osaksi toiminnalliset alueet.

Lattiapäällyste voi olla ei ainoastaan ​​eri materiaaleista, mutta kontrasti väriltään

Huonekalut sarjat voidaan jakaa olohuone keittiö Hruštšovin. Valokuva vaihtoehtoja yllättää omaperäisyys. Kaksi erillistä huonetta käyttämällä seuraavia kohteita:

 • keittiö saari käytetään suurissa rakennuksissa;

Ruokailu taulukkoa voidaan käyttää, yhdistettynä keittiö yksikkö saari- suoritusmuodossa

 • sohva eri toimintoa: toisaalta viihtyisä oleskelutila, ja toisaalta telineitä tai kaapit keittiöön;

Osio käytetään pöytä ja tuolit

 • baari teline voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen, sekä leikkauspinta tai päivällinen taulukko;

Baaritiski voidaan täydentää runsaalla hyllyt ja telineet

 • hyllyt, hyllyt ja kirjahyllyt ei voi vain jakaa tilaa, mutta myös olla erinomainen -järjestelmään.

Hyllyt voidaan käyttää muihin tarkoituksiin, toisaalta, ja toisella puolella voi olla tasainen pinta

Erottaminen kaari tai ohjauslevyillä

Osa seinämien sato voi olla myös käytettäväksi jakajan. Se riittää jättää pieni pala seinää, johon voi asentaa television, sekä joitakin kodinkoneiden tai autonpesu.

Vasemmalla puolella seinämä voi olla erilainen muoto

Paikalle puretun rakenteita voidaan asentaa sangan. Siinä olisi otettava huomioon yleinen ajatus suunnittelun.

Käyttämällä monitasoinen katot ja lattiat

Olohuone, keittiö (valokuvat on esitetty suuria määriä internetissä), käyttäen kaavoitettu erinomainen monitasoinen pinnoilla. Alle monitasoinen lattia ja katto voidaan peittää putket, johdot, ja muu viestintä. Käyttö kiiltävä materiaalien sisäkattoverhoukset mahdollistaa visuaalisesti nostaa katto ja laajentaa tilaa

Koroke useita vaiheita helpottaa liikkumista

Vyöhykejaon avulla valaistus

Sillä jako tilaa, voit käyttää erityyppisiä lamppuja ja spottivalaistuksessa vaihtoehtoja. Kontrastin valolähteiden avulla on mahdollista jakaa huoneen osaksi toiminnalliset alueet. Käyttäen suuntaava valo, on mahdollista keskittyä yksittäisiä osia. Esimerkiksi ruokailutila, baarissa tai sohva. Tällainen menetelmä mahdollistaa erottaa olohuoneen keittiöstä alue.

Vuonna keittiö ja olohuone, voit käyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja valaistukseen

Jakaa tilaa käyttämällä LED nauhat

Sisätilojen kylpyhuone wc. Erillisessä Julkaisussa kerrotaan oikean remontin kylpyhuonetta ja onnistuneita esimerkkejä sisustus.

Sisustustyyli yhdistetty olohuone ja keittiö

Performing ulkoasu yhdistettynä tilojen tulisi harkita tyyli sisustus. Älä valitse vaihtoehtoja, joissa suuri määrä pieniä koriste tarvita.

Jos minimoida koristelu, sitten yhdistetyt tila voidaan käyttää suunnittelussa tyyliin Provence

Hyvin tällaisiin päätöksiin klassinen muotoilu ja modernit sisätilat. Huoneen klassinen tyyli on ominaista selvä symmetria, yksivärinen pinnat ja puute suuren määrän osia.

Jos klassisessa ympäristössä käyttää tietoja oikein, huone ei näytä sekavalta

Tyylinen korkean teknologian tai minimalismi on merkitystä myös yhdistetyn tilan. Tällaiset suoritusmuodot sisältävät piilossa välineet ja laitteet. Valonheittimet, lasia ja metallia saavat huoneen visuaalisesti suurempi.

Yhdistetty tilaa moderni sisustus näyttää tyylikkäältä. Nämä ratkaisut soveltuvat jopa pieniin tiloihin

Tarkasteltuaan vaihtoehtoja ja valokuvia, voit valita mielenkiintoisia ajatuksia heidän suunnitelma.

Kun oikea lähestymistapa, keittiö ja olohuone, on myös avoimessa asettelu näyttää toiminnallisesti ja orgaanisesti

Video: keittiön suunnittelu ideoita olohuoneesta

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

49 + = 50