Suunnittelu pieni huone huoneisto Valokuva

Suunnittelu pieni huone asunnossa - Photo

Ehkä kaikkein toimiva huone missään huoneisto - tässä salissa. Se oli tässä huoneessa koko perhe, tässä tulevat tapaamaan ystäviä, meluisa puolueiden ja juhliin. Kuitenkin useimmat omistajat standardin asuntoja voi ylpeillä suuri koko huoneen etuosaan. Käsiteltäessä vaikea tehtävä yhdistää useita toimintoja tiloissa auttaa pieni neliö muutaman suunnittelun sääntöjä.

1. minimalismi, jossa yhdistyvät grafiikan laatu ja tiivistetyssä muodossa. Tämä tyyli käytetään tyypillisesti huurrelasi, alumiiniprofiilien ja terästä. Korostaa minimalistisesta valitsee 2 päävärit, joista yksi on yleensä valkoisia.

2. Classic puku vaativa ja pidetään ihmiset. Tämä tyyli on ominaista symmetria ja yhteensopivuuden kaikkien sisätilojen kohteita. Perusmateriaaleja klassikot - puusta, kivestä ja tekstiilejä.

3. Euroopan tyyli on ominaista vähintään seinät ja väliseinät tilaan. Hyvä esimerkki on taulu-Style Studio. Euroopan tyyliin valitaan yleensä nuorten tänään.

4. Avantgarde tyyli vedota riippumattomaan ja vapautta rakastavia ihmisiä. Sille on ominaista kirkkaat värit ja ei-standardi suunnittelun ratkaisuja. Käytetyt materiaalit koristeluun: koriste kipsi, metallinen taustakuva, alaslasketut katot.

1

Monimutkaisessa tilanteessa omistajat yhden makuuhuoneen huoneistoja. Tällöin huoneeseen tulee yhdistää paitsi rentoutumisalueelle sekä makuutila ja työpaikoilla. Tässä tapauksessa jokainen neliösenttimetriä on oltava mahdollisimman toimivat. Hävitä ylimääräinen ja enemmän tilaa vieviä huonekalut ja kodinkoneet - ne vain ylikuormittaa tilaa. Kaikki kalusteet on suhteutettava koko huoneen. Paras vaihtoehto tässä tapauksessa on käyttää yhdistelmä huonekaluja. Esimerkiksi, vuodesohva tai homo-taulukko.

Visuaalisesti laajentaa rajoitettuun tilaan huoneen Hruštšovin käyttää vaaleat värit koristeluun seinät ja lattia. Parempi korvata tavallista seinälle hyllyt. Jos litteät tv ei voi ripustaa seinälle, voit poimia kapea kaappiin. Vieressä sohvan voit laittaa lasi pöytä, jossa ei "varastaa" tilaa hyödyllinen alue avoimuutta.

Asiantuntijat suosittelevat materiaalien käyttöä koristeluun valon ja lämpimät värit, varsinkin jos huone sijaitsee pohjoisen puolella. käyttö täyteläisiä värejä voi viedä huoneisiin täynnä auringonvaloa. Älä täytä sisätilojen huoneen paljon väriä, värien käyttö riittää 2-3.

Helpoin tapa leikata seiniä - tapetointia. Lisäksi on olemassa erilaisia ​​koriste kipsi ja maalaus seinät. Sopivat lattia tai laminaattilattia värejä valkaistu tammi, pyökki, vaahtera tai wengeä-Cremona. Valitse tapa viimeistely katto on perustuttava ensisijaisesti ominaisuuksiin tiloissa. Jos korkeus on riittävä, käytetään kipsilevyjen koristeellinen valaistus. Tapauksessa, jossa katon korkeus on hieman parempi käyttää teknologiaa alakatot.

Sisätilojen pienessä salissa ei ole täydellinen, jos se ei ominaisuus ikkunat. Asiantuntijat suosittelevat luopumaan ajatuksesta käyttää raskaita kankaita hyväksi Tulle, verhot ja kaihtimet. Valitun vaihtoehtoinen rakenne olisi yhdistettävä tyyli ja värimaailma huone.

Suunnittelu pienessä salissa on koristeltu sisustus. Se voi olla seinäpaneelit, kelloja tai maljakoita epätavallisia muotoja. Älä täytä niitä tilaa riittää valita 3-4 aiheita ja kiinnittää huomiota niihin.

Little Gym asunnossa: 4 Sisätilojen suuntaukset, valokuvia

Kun oikea lähestymistapa luomiseen sisätilojen olohuoneen saada kodikas ja mukava tilaa koko perheelle ripustettu jokaisessa talossa olohuoneessa - paikka, jossa iltaisin koko perheelle, kun vieraat rentoutua kiireisen päivän jälkeen. Siksi on välttämätöntä järjestää saliin niin, että ne ovat se oli mukava ja kodikas. Älä unohda toiminnallisuutta alue, jota pitäisi näkyä sisustus, käytännöllisillä huonekalut ja sisustus materiaaleja.

Sisätilojen pieni koko huone

Tärkeintä luomisessa sisätilojen sali pieni koko - tätä toimintoa. Ja että on olemassa, ja missä istua ja tapauksen lukea, makuulle ja katsella televisiota. Voit tehdä tämän, se on parasta käyttää huonekalujen muuntaja, kuten kokoontaitettava pöytä ja sohva. Taulukot muuntajat taitetussa tilassa roolissa kaappien tai sohvapöytä, ja tarvittaessa se voidaan laajentaa, mikä vie vieraat tai illallisen olohuoneen television katselun. Taitettava sohva säästää tilaa, on mahdollista yhdistää suuri määrä asioita, mutta jos vieraat yöpyi asunnossa, tai jos on makuuhuone ja vuodesohva korvikkeet, se voidaan levittää ja rentoutua mukavasti.

Visuaalisesti laajentaa tilaa ja lisäävät tarvetta käyttää kirkkaita tapetit ja katto. Huoneen pitäisi olla myös melko kevyt, joten se on parasta poimia verhot kirkkaita värejä, lisää riittävä määrä erilaisia ​​valaisimet.

The Little Gym on paras tehdä vaaleat värit visuaalisesti laajentaa mitat

Kuitenkin värit huonekalut tulisi valita mukaisesti valitun tyylisenä, ja miten hän löytää oikean alla.

Miten valita suunnittelun: asuu eri tyylejä

Kun valitaan tyyli ensin täytyy keskittyä heidän henkilökohtaisista mieltymyksistä, jos kuten klassinen sisustus, vapaasti valita ajattomia klassikoita huoneestasi.

Jos haluat kokeilla jotain uutta, voit kiinnittää huomiota modernit trendit:

Erityisen hyvin pieni huone minimalistiseen tyyliin, se on rakennettu yksinkertaisuus ja vapaus sekä vaaleat seinät ja huonekalut auttavat visuaalisesti laajentaa tilaa. Jos pidät vapauden tunne huoneessa, ja et pidä useita koriste-elementtejä sisustus - rohkeasti valita oman olohuoneen tyyli minimalismi. Seinäkaapit tai yritä piilottaa mahdollisimman paljon asioita lähteä sisätilojen tyhjäksi ja tilava.

Klassinen tyyli on aina muodissa, joten voit helposti tehdä ulos salin siihen suuntaan

Jos haluat lisätä kirkkautta, sitten pysähtyä fuusio. Valitsemalla tämän linjan suunnittelu, voit käyttää kirkkaita taustakuva, yhdistämällä ne huonekalut ja rauhoittavia värejä, kuten huoneen tähän tyyliin lisätä erilaisia ​​maljakoita, valaisimet ja maalaukset epätavallinen malleja ja kuvioita. Mutta älä liioittele ja mene kauas sisustukseen pienessä olohuoneessa tekemään oman visuaalisesti vähemmän.

Nouveau sisältää piirteitä sekä minimalistinen ja fuusio tyyli. Sallittu kirkas aksentteja muodossa maljakoita ja maalauksia, on myös kiinnitettävä riittävästi huomiota valaistukseen: sen pitäisi olla paljon, käyttävät luovia ja epätavallinen kattokruunut, lamput, sisäänrakennettu seinään ja kattoon kalusteet. Taustakuvia voidaan valita rauhoittavat värit ja abstrakteja kuvioita.

Huonekalut pitäisi olla käytännöllisiä ja mukava sijasta tuolit asetettu usein värikkäitä ottomaanit, jossa jotain voidaan taittaa tilan säästämiseksi pienessä huoneessa.

Suunnittelu pieni sali: oikea korjaus

Kun olet valinnut tyylin, sinun täytyy tehdä suunnitteluohjelman tiloissa. Kaaviossa sinun täytyy järjestää kaikki tarvittavat kalusteet ja sisustus. Valitessaan huonekalut paras Ohjelmassa, ainakin meidän pitäisi määritellä mitat huone oli riittävästi tilaa kaikille elementtejä sisustus.

Pienille ryhmille on parempi valita kompakti pienikokoista huonekaluja, jotka voidaan muuntaa tarvittaessa.

Kun olet valinnut oikean tyylin huoneeseen, sinun täytyy tehdä suunnitteluohjelman kalusteet ja sisustus

On myös otettava huomioon suunnitelmaa laadittaessa huoneen sohvalle tai pöydälle ei levännyt seinään, eikä häiritse kävellä vapaasti ympäri huonetta. Kaunis pieni huone helppo tehdä, jos huolellinen, huolellisesti muodostavat suunnitelma huone, valitse viimeistely materiaalit ja kalusteet, kuten kokenut DJ valitsee kappaleita. Alla on puhua enemmän värivalikoima ja kalusteet.

Paletti värit: miten valita värimaailman

sillä värimaailma ideoita vaihtelevat valitun tyylin. Kuitenkin hyvin usein viime aikoina valitsevat kirkkaita tapetit ja lattia, mutta huonekalut ja verhot kirkkain värein. Voit tehdä ja päinvastoin, mutta kompakti rakenne halli on parempi pysyä ensimmäinen versio. Klassiseen tyyliin pääasiassa esillä rauhoittavia värejä: beige, ruskea, valkoinen. No, jos huonekalut kaikuja tapetit, esimerkiksi sohvalla verhoilu on beige, voit laittaa tyynyn musta kuvio tapetti kuvioita myös valita musta.

Nouveau heilautti Monille se mahdollistaa myös kalusteiden rauhoittavia värejä, harmaa käytetään myös verhoiluun ja taustakuva. Viimeistely materiaaleja voidaan kanssa kimaltelee ja abstrakteja kuvioita. Malleja voi olla kirkas valo tapetti, joka sopii pienille ryhmille pienessä huoneistossa. Vuonna tilava aula voidaan liimata taustakuva tummia värejä, kuten kuvioidut tai ilman.

Useimmat suunnittelijat ei ole suositeltavaa käyttää useampaa kuin kahta väriä koristeluun salin

Kirkas liisteriä voidaan täydentää sijoittamalla olohuoneessa maljakoita, patsaita, ripustaa kuvia tai erilleen kukkaruukkuja vastaavia värejä.

Minimalismia on parempi valita kirkkaan tapetit ja verhot, huonekalut voi olla kirkas, tumma, kirkas, yleensä ketään, kunhan se ei vie paljon tilaa ja oli toimiva. Tyynyt ja kuvia, jos ne lisätään pieniä määriä, pari kappaletta riittää. Tyyli fuusio - on kirkkautta ja mehukkuus, voit turvallisesti valita oranssi tai punainen tapetti, huonekalut voi olla valkoinen tai päällekkäisiä maaliin. Älä kuitenkaan ylikuormita tilaa, jottei tehdä vielä pienempiä.

Smart kalusteet: miten toimittamaan pieneen huoneeseen

Kuten aiemmin mainittiin, on välttämätöntä antaa pieni huone, niin että hän ei näyttänyt niin. Päätehtävänä suunnittelija tässä tilanteessa - visuaalisesti lisätä tilaa kirkas taustakuva, katto ja lattia. Suuri määrä valo on myös tärkeä seikka, joka tekee tilaa valoisa ja ilmava visuaalisesti.

Jos sinulla on pieni huone, sinun täytyy huolellisesti harkita sijoittamista huonekaluja. Kun oikea lähestymistapa sinun pitäisi olla mukava, tyylikäs ja moderni huone

Ei ole tarpeen sotkua huoneeseen, suuret kaapit ja sohvat, se on parempi ostaa pieni seinä tai nurkka hyllyt. Kasvava suosio nyky kodeissa ovat saamassa kulmikas pienet ikkunat, jotka eivät vie paljon tilaa, mutta se on varsin tilava.

Yleensä atmosfäärissä pienen yleisön sinun täytyy tietää muutamia asioita:

  1. Tee pieni neliö huoneessa on parempi kirkkain värein;
  2. Viihtyisä huone saat, kun lisäät pieni koriste-elementtejä: valokuvia, maalauksia, maljakoita, hahmoja, kirjat;
  3. Huonekalut pitäisi valita kompakti ja toimiva, joten se voidaan laajentaa, jos tarpeen;
  4. Ansaita elantonsa täytyy huolellisesti suunnitella, viimeistely materiaalit on yhdistetty huonekaluja.
  5. Katon olisi sujuvaa ja hieman tummempi tapetit, se tekee tilaa visuaalisesti suurempi.
  6. Kirjat voidaan sijoittaa hyllyille tai pieneen hyllyyn, jotta ei kuormita sisustus.

Sisustuksessa pieni huone huoneisto (video)

Yhteenvetona voidaan sanoa, että pieni olohuone on myös mahdollista järjestää maku, painottaen kasvuun visuaalisen huoneessa. Tietenkin, huonekalut ja koriste-aineita tulisi täydentää toisiaan, älä unohda riittävä valaistus ja lisätä joitakin koriste-elementtejä ja pienikin huone on täydellinen lomakohde koko perheelle.

Sisätilojen pieni huone huoneisto (kuva esimerkkejä)

Lisää kommentti

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Miten varustaa pieni sali: valokuva vaihtoehtoja

Pieni asunto, joka on usein kotimaan kerrostalot on pitkä kukaan ei ole yllättävää. Mutta omistajat Näistä asunnoista eivät aina halua sietää haittoja ja alkaa itse järjestelyä, jotta arvokkaiden metriä tuli mukava ja kodikas. Meidän on sanottava heti, että käyttö modernit huonekalut, ominaista suuret mitat, tässä tapauksessa ei ole totta. Luoda tarkentaminen on tarpeen käyttää muita menetelmiä.

Toiseksi korkein osallistumisprosentti jälkeen keittiön asunnossa on eteinen. Siellä ovat menossa käymään iltaisin perheen täydellä voimalla katsoa suosikki ohjelmia televisiosta, täällä järjestetään juhlia. Kun otetaan huomioon tämä monipuolisuus, olohuone pitäisi olla:

  • Mukava.
  • Kodikas.
  • Tilava.
  • Vapaa hienouksia.

Näyttäisi siltä, ​​että niin pienellä alueella, luoda tilaa, joka täyttää kaikki vaatimukset, se on yksinkertaisesti mahdotonta. Mutta jos kiinni tiettyjä sääntöjä, ja taitavasti suunnitteluohjeet, on mahdollista saavuttaa tavoitteensa.

1. pieni huone voi olla visuaalisesti enemmän, jos se on käyttää vaaleat kalusteet peilipinnat, tylsä ​​sävyjä tapetti, painoton verhot tulle, pistevalonlähteiden. Koska tärkein viimeistely materiaali sisustus ovat taustakuva, sinun täytyy suosia yksivärinen valo kuvioita. Se voi olla herkkä vaaleanpunainen, vaaleanvihreä, taivaansininen väri. Katto parempi antaa etusija valkoinen sävy.

2. Asiakas on varustettava käytännöllinen kalustus, joka on pieni kooltaan. Valitettava päätös on ostaa kotiteatteri pienessä huoneessa. Tämä saavutus tekniikan kehityksen luo tunteen pienellä alueella zagramozhdennosti.

3. Suuret, tilavia kaappeja, erittäin kätevä tallentamiseen taloustavarat, mutta ei sitä, miten pieni vieras. On parempi ostaa kiinnitetyt tai nurkkaan hyllyt, kuten näkyy kuva.

4. Jos kyseessä on suuri perhe sinun täytyy varmistaa, että jokainen sen jäsenistä tuntea olonsa mukavaksi huoneeseen. Voit tehdä tämän, sinun on ostettava kätevä verhoiltuja huonekaluja. Valitse paikka lapsille ja älä unohda laita muutama viherkasveja.

5. Kun suunnittelet sijoittaa ruokailutila hallissa, paras ratkaisu on ostaa muuttuneessa pöytä. Jos mahdollista, on mahdollista yhdistää keittiö ja olohuone on yksi välilyönti. Tällöin saat mukava yksiö. Välillä eteinen ja keittiö voidaan sijoittaa baarissa, joka toimii eräänlaisena välisen rajan kahden tilan ja lisäksi toiminnallisen elementin sisätilaan. Kuvassa näemme palkki rajalla vieras ja keittiö.

6. suunnittelu on valoisa ja houkutteleva, sisustus on suositeltavaa käyttää lisävarusteita täyteläisiä värejä. Se voi olla kirkas tyynyt sohvalla, alkuperäinen maljakoita, kuvia.

7. pääelementti sisustuksessa huoneen, matto voi palvella käytännön väri, soikea. Tämä lisävaruste luo järjestelyssä huoneen kodikas ja kodikas ilmapiiri.

8. Moderni asunto ei ole mahdollista ilman televisiota. On parempi ostaa malli, joka voidaan asentaa seinälle. Joten voitat tietyllä alueella, koska ei ole TV kaapit. Tämä muunnos näemme kuvan.

On tärkeää, että jokainen yksityiskohta suunnittelussa pieni sali tiettyjen toimintojen suorittamiseen. Jos kohde tuntuu kaunis, mutta hyödytön, on parempi luopua siitä eikä siihen olohuoneessa.

Ei ole mikään salaisuus, että asuntoja, rakennettu 30-40 vuotta sitten, eivät eroa täysin sileät seinät ja katot. Mutta pienet huoneet, kaikki virheet ovat täysin näkyvissä vaikka kalliita tapetit ja moderni Sisustus materiaalit. Siksi loppuun korjauksia asunnossa, et löydä väärinkäytöksiä, seinät ja katto välttämättä tarvitse olla linjassa. On parempi tehdä sen käyttämällä täyteaineita kuin kipsilevyä. Koska uusin versio uhanalaisia ​​väheneminen jo pienellä alueella.

Samaan aikaan olisi suorittaa korvaus Sähköjohtojen kuin mahdollista korvata vanhentuneet akut ovat pienikokoisia, moderneja malleja ja tasaiselle alustalle puheenvuoroa.

Hyvä vaihtoehto olisi korvata vanhat ikkunat metalli ja muovi, koska se myös säästää tilaa pienessä huoneessa. Suurentaa yhden seinät sali, oviaukko voidaan siirtää mihin tahansa kulmaan laskemme ja käyttöä läpi keittiöön. Mutta jälkimmäinen vaihtoehto on mahdollista yhdistämällä keittiö ja olohuone. Jos se on mahdotonta siirtää oviaukon voidaan järjestää muodossa kaaren.

Päätelmien tekeminen on korostettava, että jos niitä käytetään oikein, suunnitteluratkaisuja, jopa pieni huone, joka oli aiemmin näyttänyt epämiellyttävä, voit tulla mukava ja kätevä sekä asukkaille ja vieraille asunnon.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 6 =