käytävä suunnittelu Hruštšov kuva

Uuden käytävä Hruštšov: suunnittelu ja 30 valokuvaa

Monet alkuperäisen ideoita suunnittelun käytävällä Hruštšov valittaa faneille epätavallisia sisustus eteinen - tämä on erityinen osa talon. Se ei viettävät paljon aikaa, mutta päivä läpi kuin kerran. Hän on heti nähtävissä kaikki saapuvat vieraat ja tekee niistä ensivaikutelman siitä asunnosta. Siksi käytävä suunnittelu Hruštšov, kuten missä tahansa muussa huoneessa, on erittäin tärkeää. suunnitteluprojekti voi vakoilla Internetin kuvia, ja sitten toteuttaa.

Viihtyisä sali pieni käytävä Hruštšov: kuva

Korjaus - luovaa toimintaa, varsinkin kun erilaisia ​​materiaaleja ja vaihtoehtoja, miten sisustaa huoneen, on nyt massa. Ensimmäisessä ja -ratkaisut löytyvät luettelot, verkkosivustoilla ja myymälöissä, mutta parhaillaan täytäntöön uusia kysymyksiä voi syntyä elämää. Esimerkiksi millaista on järjestää kapean käytävän tai sijoittaa suuria malleja pienessä kuvamateriaalia huoneen.

Käytävä - tämä ei ole oikea paikka varastointiin jokapäiväiseen päällysvaatteiden. Vaatekaappi - tyylikäs yksityiskohta sisätilojen, suunniteltu säilyttämään, painamalla päivä

Käytävä lopulta tulisi sisältää:

 • Paikka, jossa riisuutua, pukeutua ja antaa itsensä;
 • Henkarit joka taloa päällysvaatteet;
 • Jakso, jossa muutos kengät ja kenkäkauppa.

Tämä on vähimmäisvaatimus pieniä käytävillä. Mutta ongelmallisin on takana sisäänkäynti, koska kulma on vaikein hetki suunnitteluratkaisujen ja ideoita jokapäiväistä.

Nurkassa eteisessä on oltava läsnä:

 1. Yhdenmukaisen suunnittelun huonekaluja. Sinun täytyy käyttää kulma ja yrittää pitää sitä osastoon vaatteita, sateenvarjot, kaikki tarvittavat avaimet ja muut pienet esineet,
 2. Pehmeyttä kulmissa. Tämä säästää vaikka hyvin vähän tilaa, mutta se näyttää asianmukaisia ​​ja sopivat mitat seinät.

Ei ole tarpeen säilyttää liikaa kenkiä eteisessä, se on parempi saada kaapissa, myös alaosan laitetaan kengät sopivat tällä kaudella. Muuten, tässä salissa ei ole liian täynnä. Pienissä käytävillä edes yhden tai kaksi ylimääräistä pilata näkymä aiheesta ja antaa tunteen sotkua.

Sen pitäisi luopua tallentamista ulkoiluvaatteet käytävällä. Kaappi sisällytetään vain mitä on kulunut tuolloin.

Pienessä eteiskalusteet pitäisi sietää mitään: ei väri eikä koko. Tämä vähentää huoneeseen. On tarpeen tehdä fuusiota seinät huonekalut, esimerkiksi järjestää valkoinen tapetti ja pieni valkoinen laatikko. Pimeässä huoneessa, päinvastoin, kuvamateriaalia tuntuvat jopa pienempi kuin se on.

Korjaus käytävä Hruštšov: suunnitelma älykkäästi

Yksi mielenkiintoinen hankkeita tahansa suunnittelija on käytävän Hruštšovin. Hyvin usein tällaisissa tiukoissa paikoissa näyttävät sävy, joka on taistella, joten ensin on valittava vaaleat värit seinät, joten se oli helpompi työskennellä valaistus.

1

Luominen käytävä suunnittelu Hruštšovin, se on tärkeää määrittää etukäteen sijoittaminen valaisimia, ottaen huomioon sijainti kaikki yksityiskohdat tulevaisuuden sisustus

Sukupuoleen Hruštšov - on ainoa osa sisustusta, joka ei vaadi erityistä lähestymistapaa väri. Se voi olla mitä tahansa (paitsi valon väriä), tämä ei vaikuta yleinen käsitys huoneen.

Taustakuvat kannattaa ostaa vaalea beige tai ota sävy kirkas väri. Erittäin kevyt - seuraavassa vaiheessa työtä. Voit tehdä tämän, sopii aivan tavalliset lamput seinällä; Valitse numero ja suunnittelu on välttämätöntä, perustuu tyyliin tulevaisuuden käytävällä.

Yleensä sillä käytävä missään Hrushtshev ja brezhnevki sopivat hyvin tärkeitä vinkkejä:

 1. Valaistus olisi äärimmäisen keinotekoinen. Vaihtoehdot ovat hyvin erilaisia, mutta paras - loisteputkivalaistuksessa valoja himmentää suurissa varjostimet;
 2. Voit laittaa useita LED-lamput tasaiselle alustalle. Kirkkaat valot ja vaimeita alemmassa kattaa parketin alkuperäisen lisäksi pohja näyttää kengät ja etsiä laskeneet hiukan;
 3. Muovi paneeli - erinomainen vaihtoehto käytävällä. Ne on helppo pestä, ne ovat hyvin tyylikäs. Vapaa tila voidaan koristeltu valokuvia tai kuvia;
 4. PVC linoleumi - yhteinen asia käytäviin ja käytävillä Hruštšov. Voit antaa graniittilattia, se näyttää paljon parempi, ja se on helppo puhdistaa;
 5. Koska huonekalut pieni teline vähintään vaatteita, telttatuoli muuttaa kengän yläpuolella - laatikot hyödyllisiä asioita. Lupa- paikka, voit asentaa pieni kaappi-tapaus.

Peili jalustalle - ole paras vaihtoehto kapealla käytävällä. Sen sijaan hän pitäisi ripustaa seinälle. Se visuaalisesti lisätä tilaa, varsinkin jos ottaa koko seinän.

Sisääntulo kapealle käytävän Hruštšov: Photo & ratkaisut

Jokainen haaveilee leveä käytävä, mutta valitettavasti kaikki eivät voi ylpeillä niistä. Sisätilojen kapea käytävä ja sali voidaan luoda ainoastaan ​​antamalla käytettävissä salaisuudet suunnittelijoiden ja säännöt tarvitset.

Hidden huonekalut, seinän sisään, ei vain osa kapealla käytävällä, sen muotoilu säästää lattiatilaa ja sopii täydellisesti yleistä sisustustyyli

Jotta ei kasaantuvat käytävällä, on parempi paikka:

Tämä on välttämätöntä joukko huonekaluja, joka on erittäin toimiva, mutta älä ylikuormita tilaa. Hieman lisää tilaa, peili tulee sijoittaa ei ikkunoiden edessä ja valonlähteitä. Valon pitäisi pudota ylhäältä.

Kapea käytävä voi olla läsnä piilotettu huonekalut, upotettu seinään. Tämä säästää tilaa ja tehdä käytävällä helpompaa. Kaikki tällaiset yksityiskohdat sinun täytyy harkita etukäteen, vaikka jo suunnitteluvaiheessa korjaukseen.

Korjausvelvollisuuden käytävällä: ajatus valokuvan Khrushev

Käytävät Hruštšovin on yleensä tumma ja tiivis, joten remontin on usein ainoa tie ulos. Mutta kaikki eivät ole päättäneet ottaa tämä askel, koska voit visuaalisesti suurentaa tilaa, vain tehdä korjauksia, usein omin käsin, koska tämä tehtävä ei ole vaikeaa.

Työskennellä suunnittelusta käytävän Hruštšovin tarvitsevat laajan valikoiman materiaaleja: nestemäinen tapetti, maali, josta tulee korvaamaton työkalu

korjausvaiheissa olisi otettava huomioon etukäteen:

 1. Valitse ja asentaa valaistus;
 2. Järjestää tilaa;
 3. Lopettaa kaikki pinnat;
 4. Petin lattia;
 5. Toimittamaan tuloksena alueella.

Sen pitäisi lopettaa valintansa materiaaleja, jotka eivät ota pois tiloissa alueella. Puiset seinäpaneelit ja keinotekoinen kivi seinät eivät vain sovi. Tapetti puhdistusaineella päällystysnesteen tapetti, ja maali kaatuvat tavalla.

Katto voi olla kiiltävä, matta, satiini, tai mitä tahansa muuta. Kaikki halkeamat sen pinnalla on tiivistetty pinnasta tulee sileä, samalla pitäisi tehdä ja seinien kanssa.

Harppuuna tai kiila asennusmenetelmiin - paras asennettaessa kattoon. Niiden käyttö on vähintään ero perus- katto ja jännitys kankaalla.

Se on tarkasti liimaa ensimmäinen kaistale tapetti, siirrytään vaiheeseen seinään. Voit sylissään liimattu toiset. Ilmakuplat tulisi poistaa taustakuvan sujui. Seuraavaksi kiinnitä jalkalistat.

Rakentaminen käytävällä Hruštšov: Design (video)

Vuokranantajat reshivshiesya tehdä korjauksia sen pieneen tilaan, usein pelkää tehdä ensimmäisen siirron tai nähdä laskun tarvikkeita, nähtyään kauniita kuvia internetissä. Todelliset ongelmat ovat hyvin erilaisia: Tarvitset vain mielikuvitus ja vähän tietoa siitä, miten oikein muuntaa kotiisi, on se keittiö, käytävä tai käytävällä. Voit valita paras vaihtoehto ja ei kuluta paljon rahaa, ja tuloksena lämpöä ja mukavuutta miellyttää monia vuosia.

käytävä suunnittelu Hrushtshev (sisä kuva)

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

sali suunnittelu Hrushtshev (55 kuvat)

 • Samoin teatteri alkaa ripustin, Asunto alkaa käytävällä. Huolimatta pienellä alueella, sillä on tärkeä rooli organisaatiossa kotimaan tilaa. Se sisältää päällysvaatteet ja kenkiä, hattuja, laukkuja, avaimet. Se on tavata ja mukana vieraita, katsoa peiliin ennen kuin mennä ulos ja takaisin, muutos kengät pehmeät tossut. Luoda kaunis eteinen muotoilun Hruštšovin on erittäin helppoa, ja sen seurauksena se parantaa mielialaa kaikista kotitalouksista päivittäin!

  Miten lisätä käytävää Hruštšov?

  Luovuttamisesta pieniä asuntoja kerrostalot Neuvostoliiton ei poikkea paljon tilaa. Neliötä jaettu siellä vain niukasti, vain antaa tarvittavat olemassaolon minimi. Alle Hruštšov käytävällä parhaimmillaan varattu 3-4 metriä, joten aseta se huonekalujen ja muiden asioiden pitäisi olla erittäin huolellisesti. Kompensoida tilanpuutteen puute luonnonvaloa (Windows) ja hieman nostaa korkeutta kattoon, voit käyttää asianmukaista puhdistumaan.

  Jos poistat johtavien ovien käytävällä huoneeseen, ja aukot laajentaa tai tehdä niistä kaaren, käytävällä on "saada" kevyt ja paremman ilmanvaihdon. Haittana tällainen ratkaisu voi olla tunkeutumista hajut keittiö, sekä vähentää teplosberegaemosti huonetta. Kompromissi - korvata tylsä ​​Ovilehti turvalasimarkkinoiden, voit jopa läpinäkymätön.

  Vaihtaminen sisäseinien

  Saatuaan luvan saneerata, on mahdollista poistaa joitakin sisätilojen Perestenko asentamalla niiden tilalle täydellinen vaatekaappi, iso vaatekaappi ja modulaarinen sviitti. Thin-ovi coupe seinään, myös näyttää tyylikäs ja vaikuttava.

  Peili käytävällä - pakollinen elementti, joten miksi ei käytä sen ominaisuuksia max? Täysin peilattu seinä visuaalisesti syventää tilaa, kasvattamalla sitä puoli. Myös ihailla pohdinta on täydessä kasvussa. Vaihtoehtona - peilattu kaapin ovet, kiiltävä heijastava pinta.

  Laatu taustakuvia panoraamakuvan maiseman, kadut, realistisen kolmiulotteisen vaikutelman, valon leikkiä ja varjot tekevät mitään eteinen on Hruštšovin on paljon mielenkiintoisempaa ja leveämpi. Etusija on antaa kuva kirkkain värein.

  Kipsi nuken sarake erottuvan pystysuora kuvioita tapetti tai koriste-elementtejä - optimaalinen tapa vetää huoneen kattoon katsoi ylös, ja sisustus - puhdistettu.

  Pienuuden ja sali Hruštšovin, väri sen pitäisi suunnitella huolella. On parasta olla neutraali ilme kirkkaat ja lämpimät värit - mieluiten yksi tai kaksi lähellä sävyjä. On suotavaa välttää liian kirkas, kylläiset värit, suuri vapautuu piirustuksia ja värikäs elementtejä.

  Puhdas ja valkoinen tuoreuden tekee siitä ihanteellisen luomiseen hienostunut muotoilu pieni eteinen Skandinavian, ranskaksi tai klassista tyyliä. Erityisen hyvin se näyttää yhdistettynä kulta, beige, vaalean harmaa, keltainen, ja viileä sävyjä puuta.

  Huomaamaton ja neutraali harmaa - pohjan väri kaupunkien sisätilojen. Jos malli on valittu huoneisto minimalistinen loft tai korkean teknologian, käytävällä asfaltin tai terästä sävyt sopivat täydellisesti kokonaiskonsepti.

  Brown eteisessä hruschevke

  Tumma puu väri symboloi mukavuutta, lujuus ja sitoutuminen perinteen. Anna suklaan sävy helpottaisi naapuruston kanssa beige, persikka tai kultainen.

  Iloiset oranssi itse säteilee lämpöä ja valoa, joka korvaa auringonsäteet, jotka ovat niin puutteellisia ahtaassa käytävillä Hruštšovin. Tämä väri antaa tunteen ystävällisyys ja lempeys, heti nostaa koko tunnelman.

  Keltainen - väri toisen säteilevä, minkä ansiosta pienimmätkin halli tulee kirkkaampi ja tilavampi. Se voidaan yhdistää valkoiset ja voit valita rento sävy: hiekkaa, kultaa tai banaani.

  Käytävillä kirkkaan värinen se on harvinaista, mutta se tulee olemaan mielenkiintoista tarkastella sisätilojen sen käyttöön. Viinissä tai marja sävyjä, voit maalata seinät, valitse tulipunainen seinää (mieluiten kiiltävä), matto tai oven. Joka tapauksessa, se on rohkea ja epätavallinen.

  Sisustus pieni eteinen on Hruštšovin

  Valittaessa materiaaleja viimeistelyyn eteisessä olisi oltava ensisijaisesti käytännön seikkojen - koska ne ovat hylkivät likaa, mekaanisia vaurioita, kosteus, kuinka helppoa on puhdistaa. Erityisen huolestuttavia ovat kriteerit lapsiperheille ja lemmikkieläimille. Mitä estetiikka, on toivottavaa suosia kevyempiä sävyjä ja kiiltävät, heijastavat kuvioita.

  Lattiapinnoite käytävällä kaikissa testataan kestävyys: kengät likainen, pöly, korkokengät ja nastat, pesuaineita suuremmassa tai pienemmässä määrin, johtaa sen kulumista. Näkökulmasta kestävyyttä, seuraavista materiaaleista voidaan suositella:

  posliinilaattojen - johtuu erityisestä koostumuksesta raaka-aine- ja ammuttu erittäin korkeissa lämpötiloissa, se on vahvempi kuin laatat. Johtuen puuttuminen lasite, tässä tekokivestä ei jätä jälkiä nastat, se ei ole liukas. Tämä on eliitin vaihtoehto, mutta korkea hinta on perusteltua kaikkein pitkäikäinen ja moitteeton laatu;

  keraamiset laatat - kätevä ja yleinen materiaali, joka on helppo pestä, se on ympäristöystävällinen ja hygieeninen. Eteiseen muotoilu Hruštšovin katsoin moderni, voit valita automaattinen laatta kirjava, valkoinen ja beige tai valkoinen ja harmaa "shakkilautapiirros" keskisuurten kuusikulmainen laatat;

  itsetasaava lattia - se samozastyvayuschaya polymeerihartsi, joka johtuu sen läpinäkyvyyden avulla voidaan luoda erittäin mielenkiintoinen vaikutuksia (3D-kuvia, täpliä pieniä eriä sisällä, jäljitelmä marmori jne). Etuna tässä kerroksessa on puute nivelten ja aukkoja, sekä täydellinen vedenkestävyys. Silti kannoilla ei ole suotavaa mennä - jättää jälkiä;

  korkkimatto - budjetti vaihtoehto, joka on erittäin helppo vaihtaa tarvittaessa. Laaja valikoima värejä mahdollistaa linoleumin tehdä mitään tyyliä.

  Vähemmässä määrin eteinen käytetään parketti, laminaatti ja matto. Nämä päällysteet ovat heikkenee nopeasti, absorboivat kosteutta ja likaa.

  Koristelu seinät käytävällä on suuri vaikutus ympäristöön kokonaisuutena luo tunnelman ja tyyliä. Yksinkertaisin ratkaisu - maalaa mitään lateksi maali. Alaosan seinän sisäänkäynnin läheisyydessä voidaan suojata roiskeilta, kivittivät laatta. Mutta on olemassa monimutkaisempia vaihtoehtoja.

  tiilimuuraus - paljas seinään tai jäljitelmä tulla todellinen suuntaus suunnittelussa Sittemmin molemmat muodissa parvea. Jotta pieni eteinen on Hruštšovin on erittäin hyvä vaihtoehto, koska se antaa nykyaikaisen, epävirallinen ilmeen ja laajentaa tilaa visuaalisesti.

  tapetti - muutamia teloja päällystysmateriaalin avulla voidaan muuttaa merkittävästi tyypin käytävällä. Voit käyttää jäänteitä paperin korjaus huonetta, jossa yhdistyvät hauska piirrokset tiukka geometria; ostaa luksusta vinyyli seripainatus; valita kuvioitu lasiseinän maalaukseen tai liittää yli seinät vanhoja sanomalehtiä - luovempaa näkyy korjauksen aikana, sitä enemmän mielenkiintoinen tulos.

  korkki - Itse asiassa, se on sama taustakuva, vain laittaa ne pilkkeiksi korkkitammen. Pohja voi tässä tapauksessa olla kangas on tehty synteettisistä kuiduista (ei-kudottu) tai vinyyli. Ensikierron kosteutta ja sallii seinän hengittää, kun taas toinen vesitiivis. Tällainen pinta luo käytävällä Hruštšov kodikas ja lämmin tunnelma, melun vähentämiseen.

  Koska Hruštšev katot ovat alhaiset, ne on "nosta" visuaalisesti käyttäen taiteellinen tekniikoita. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi auttaa valkoista ja peilipinta. Myös kaksitasoinen rakenne, joka yhdessä hieno taustavalo luoda illuusion "kelluva" katto.

  Valitsemalla jännitys elokuva on suosia lausutaan kiilto tai satiini. Ensimmäinen on ihanteellinen moderni tyyli, toinen - klassikoita ja Provence.

  Jos katto käytävällä juuri maalattu yli kipsi, päästä eroon microcracks steklopolotno apua - sen on kiinni pintaan ja sitten soveltaa maali 1-2 kerrosta.

  Kalusteet ja varusteet eteiseen

  Toimivuus salin riippuu valinnasta ja järjestely huonekaluja. Henkari, hattu hylly, suljettu vaatekaappi, obuvnitsa ottomaanien, yöpöytä, lipasto, sateenvarjo haltija lopuksi peili - kaikki tarvittavat ominaisuudet käytävällä kätevä. Ensi silmäyksellä, 3-4 neliötä kaikki edellä vain ei sovi, mutta miksi ei käytä piilovarauksia? Hyvä palvelu täällä voi tehdä kapean sisäänrakennettu sviitissä mezzanine oven yläpuolella (sisäänkäynti tai interroom), kulma kaapit ja hyllyt, ovi-coupe. Jos sali Hruštšovin on melko pieni, side ei loukkaantunut liikkua hieman kauemmas etuovelta - esimerkiksi ottaa osaa olohuoneessa.

  Täydellinen käytävillä, joita myydään huonekalujen myymälöissä, näyttää tyylikkäältä, mutta joskus ne eivät sovi mitat huoneen. On parempi tehdä seinään, jotta se täyttää vapautunut kapealla lattiasta kattoon, ja jokainen senttimetri tilaa on käytetty tehokkaasti.

  Alle kengät täytyy antaa kaapit saranaovia tai ulosvedettävä hyllyt - se on parempi, että ne ovat suljettuja eivätkä kerry pölyä. Kätevää, jos kenkä pidetään kulmassa vaakatason sijasta, niin että se vie vähemmän tilaa.

  Mitä lisävarusteita, sitten käytävällä tarvitsi vain taloudenhoitaja, sateenvarjo haltija ja seinäkellot. Kuten sisustus seinille voit ripustaa muutamia kuvia tai suosikki valokuva.

  Koska luonnonvaloviittausten käytävällä vuonna Hruštšovin lähes koskaan tapahdu, herää kysymys, keinovaloa. Tämä toiminto suoritetaan moderni sisustus energiansäästöön LED-lamput. Ne kuluttavat vähän sähköä, säteilevät miellyttävää valoa eikä lämpöä.

  Tasainen jakautuminen kirkkauden kattoon ja joskus seinät, kapeilla, lattia asennetaan valonheittimet. Dupleksirakenteita yleensä sisustaa hehkuva nauhat (valkoinen tai värillinen), joissa korostetaan niiden tilavuus.

  Side valaisimet, lampetit näyttää aina mukava ja kotona. On parasta sijoittaa ne kaksi puolta peilin - koska kasvosi on hyvin valaistu, se ei varjon ja pohdintaa olisi totuudenmukainen.

  Vaatiessa tyyli (esim klassista tai barokki), keskellä sali voi olla kattokruunu, tärkeintä - tehdä mahdollisimman kompakti. Lisäksi voit järjestää valaisu kuvioita.

  Suunnittelu sali Hruštšov - valokuva

  Enemmän mielenkiintoisia ajatuksia ja uusi muotoilu päätöksiä järjestelyn sali Hruštšov edustettuina meidän galleria. Valikoima todellinen sisätilat on hyötyä kaikille, jotka aikoo tehdä kaunis ja uudistustyöt käytävällä. Kuvassa esimerkkejä siitä, kuinka elämä voi näyttää ympäristössä tai päättyy, eri mallit Huonekalujen, taloustavaroiden, väriyhdistelmiä. Hyvää katselu!

  käytävä suunnittelu Hrushtshev - 35 oikeita valokuvia kanssa parhaat ideat

  nbsp nbspSteny: -

  nbsp nbspPotolok: -

  nbsp nbspShkaf: -

  Kuuluisa Neuvostoliiton johtaja Nikita Hruštšov jääneet maissi, keskeneräinen kommunismi ja "Hruštšov." Noin pula neliömetriä asuntoja tämäntyyppisen jo muodostavat vitsejä, mutta elää yhä näitä ihmisiä ei ole naurun asia. Siksi pyydämme teitä ottamaan pohtia heidän "asuntoja" ja tee asunto hieman mukavampaa. Painopiste tänään - suunnittelu käytävällä Hruštšovin, 35 esimerkkejä oikeita valokuvia, joita tarjoamme oman harkintaan.

  Määrittelemme värit ja tekstuurin

  Alijäämä vapaata tilaa Hruštšov kodeissa - suurin ongelma. Siksi valinta väri käytävällä on otettava hyvin vakavasti. Vaaleat värit auttavat hieman laajentaa tilaa. Omistajat asunnon alakuvassa kokeilee niitä.

  käytävä seinät voidaan maalata onnistuneesti. Jos onnistuneesti poimia sävy ja käyttää laadukkaita maali uhkea värintoisto, tulee paljon tehokkaampi ja kirkkaampi kuin tapetit ja kipsi.

  Kivi rakenne - myös yleinen vaihtoehto käytävällä. Se pitää erittäin täysiverihevosten huoneesta. Parempia tuloksia, pitäisi olla hyvin korostaa kivimäärän. Tämä voidaan saavuttaa asianmukaisesti järjestetty valaistus. Esimerkkiä kuvassa valitettavasti sen kanssa ole kunnossa.

  Ongelma matalat katot käytävillä osittain hruschevkskih voidaan korjata valitsemalla tylsä ​​pystysuora taustakuva. Ne pidentää välinen etäisyys lattian ja katon, vaikka on selvää, että kaikki tämä - enintään harhaa.

  Varo huutaa värejä, mutta vastakkaisessa äärimmäisessä Myös lasku ei ole sen arvoinen. Käytävän Hruštšov valokuvan alla, ehdottomasti kannattaa hieman elpynyt.

  Omistajat tämän asunnon ovat turvautuneet äänenä meille yläpuolella menetelmän ja visuaalisesti suurentaa etäisyyttä lattiasta ja kattoon pystysuora taustakuva. Kuitenkin täysin unohtaneet sitä paikkaa huonekaluja käytävällä olisi hyvin varovasti. Mutta se on toinen juttu.

  Jääkaappi sisustus käytävillä Hruštšov ei tapahdu kovin harvoin. Se on paljon harvinaisempi - kirkkaan keltainen väri seinillä.

  Esimerkki hillitty suunnittelu käytävällä Hruštšovin. Värimaailma yli vaatimaton. Tässä huoneessa ei herätä huomiota, mutta se antaa vahvan tunteen mukavuutta ja tasapainoa.

  Beige väri käytävällä - se on kuin valkoinen jääkaapissa: sama yleinen ja suosittu. Ei ihme: se menee hyvin muiden värien ja on kyky tehdä tilaa lämpimämpi ja viihtyisämpi. Kuvassa käytävän suunnittelu Hruštšov, jossa seinät ovat rapattu mosaiikkimainen beige tapetti, ja lattia on kirjattu laminaatti muutamia sävyjä tummempi.

  Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun katselee tätä kuvaa - jotain puuttuu. Toinen - tämä tunne on väärin, koska omistajat tämän käytävän tehneet kaikkemme, jotta hän ei paina sen vaatimattomia kooltaan ja antaa tuntea varastossa tilaa, vaikka se ei toiminut ollenkaan.

  Valitsemalla valaistus käytävällä Hruštšovin

  Kerro minulle, pidät tämän yhden käytävän?

  Alakatot lamput luovat ainutlaatuisen käytävä kodikas tunnelma. Koska ominaisuuksista, menetät hieman korkeussuunnassa, mutta negatiivinen voi olla enemmän kuin kompensoivat käytön heijastavien kangasta.

  Samanlainen esimerkiksi käyttäen venyttää katto perusteella saman valoa heijastavat levyt. Valaisin yksinkertainen lineaarinen - hän menettää ilmaisuvoimaa ja tehokkuutta epälineaarisia, mutta havaittavissa voitot valovirran tiheys. Tämän seurauksena saamme erittäin valoisa ja viihtyisä käytävällä, joka ei anna Hruštšov, ja jossa jokainen yksityiskohta on korostettu niin paljon kuin on tarpeen.

  Valaistus voidaan järjestää ilman apua alakatot. Tässä esimerkissä lamput eivät ole niin paljon, mutta sisäänrakennettu hehkulamppu suunniteltu enemmän wattia.

  Varsin kummallinen vastaus moderni kalusteet. Tällainen vaihtoehto, epäilemättä, on täydellinen suuntautunut perinteitä menneisyyden mestarit.

  Toinen valaistusvaihtoehto triviaali organisaatiossa. Mitoitusesimerkki käytävän viiden-kerroksinen, jossa on sisäänrakennettu LED seinään. Niiden teho riittää varmistamaan asianmukaisen tason valoa huoneeseen, ja kertoimella integraation alkuperäisessä tilassa upean työskentelyn käsitys näiden muutaman neliömetrin.

  Pieni mitat käytävät ja käytävillä on Hruštšov sanella sääntöjä sijoittaminen huonekaluja tietyssä tilassa. Tarkemmin sanottuna yksi pääsääntö - jos voit tehdä ilman sitä, se on parempi tehdä. Kuitenkin monet ihmiset itsepintaisesti unohdetaan tämä kirjoittamaton sääntö, nashpigovyvaya sen käytävillä Hruštšovin huonekaluja. Lopulta se osoittautuu.

  Usein Hrushtshev käytävät voi tavata jopa jääkaapissa.

  Shallow huonekalut - todellinen aarreaitta omistajille kapeiden käytävien.

  Seinä peili mahdollistaa hieman lisätä vapaata tilaa. Ei ole välttämätöntä käyttää peilin jalustalle - riski saada päinvastainen vaikutus.

  Riippumatta emme puhu tärkeydestä säästää tilaa peilikuvaksi kaappi Hruštšov eteisessä on toinen selkeä etu - tämä on viileä työkalu ylimääräisten selfie. Samalla se on mahdollista ja suunnittelu käytävällä hänen vaatimaton Hruštšov ystävät-tyttöystäviä näyttää. Ja ehkä jopa menestyä ja ylpeillä!

  Jos peili on lisätty kokonaan yhden seinän tai käytävän sisäänrakennettu kaapissa, vaikutus paisuntatilaa on vieläkin havaittavissa.

  Kun kyseessä on tämä kuva viittaa kategorinen "kyllä" kysymykseen tässä osassa artikkelin. Jos täysin sivuuttaa huonekalukomponenttiin suunnittelussa käytävällä Hruštšovin, on mahdollista päästä ulos melko surullinen lopputulos. Tässä huoneessa kipeästi tarvitsee pieni mutta tilava säleikkö.

  Ja siellä on mahdollisuus, jossa tavaraa ei voi lainkaan. Tämän vuoksi vaatimattoman alueen käytävän Hruštšov tuntuu paljon enemmän, mutta emme voi sanoa, että tämä harha on tärkeämpää kuin mukavuutta. Jälkimmäinen ilmeisesti puuttuvat esimerkissä suunnittelun alla.

  Suosittu venäläinen sisustus ideoita

  Jopa yleisin käytävä voidaan onnistuneesti voittaa. Esimerkiksi tässä mukava kaari. Yhdessä kiviseinä se tuottaa utelias vaikutelman.

  Paljon riippuu siitä, miten olet koristeltu ovet. Koska käytävä on välitila, joka yhdistää kaikki muut huoneet asunnossa, se on itse asiassa sama ovet ovat erottamaton osa sisustuksen. Älä kitsastella ilmeikäs malli: sinun käytävä kiitos jalo ulkonäkö ja ehdottomasti ei aiheuta ikävystyminen.

  Ryöstökalastusta maalaus voi auttaa omalta epämukavaksi ja tylsä ​​käytävä tehdä candy. Kuvassa kaikilta osin tietyt yksinkertaiset mutta usein erittäin tehokas suunnittelun tekniikoita. Yhdessä vaaleat seinät näyttää enemmän kuin kunnollinen.

  Kiviseinä on hyvin tarkasti välittää tekstuuri luonnon kiven ja turvallisesti suositteli loppuun sisätiloissa.

  Sijoitettu yksi seinä Mural - järkevä päätös. Ensinnäkin koko laimennettu värejä käytävällä. Toiseksi, luo illuusion lisätä tilaa. Tietenkin, jos vain taustakuvat valo - tumma kuva voi vain pahentaa surullinen tilanne alijäämäinen ylimääräistä neliömetriä.

  Muutama tylsä ​​seinät käsiteltiin koriste kipsi, kompensoi hyvä tarjonta valon ja kiiltävä sisäkatot, kirjaimellisesti elävöitymistä kaiken, mitä tapahtuu lattialla. Omistajat ovat yrittäneet lisätä huoneen valon takia valkoinen kerros ja huonekaluja. Mitä luulet tapahtuneen?

  Suunnittelu Vaihtoehto käytävällä Hruštšovin kalustamaton. Kuten näette, pussi roikkuu ovenkahva huoneen. Kyseenalainen, tietenkin, mutta katsokaa kuinka tilava ja mukava täällä!

  Tässäkin ei huonekaluja, mutta siellä on upeat näkymät .. ruokapöytä. Voi, nämä pienoiskoossa käytävät Hruštšov - ei ole aikaa mennä asuntoon, ja se on kirjaimellisesti kynnyksellä sinulla loistava mahdollisuus nähdä odotat aterian.

  Ja välipala (tai jälkiruoka, siellä mitä haluat) kuvio tyylikäs muotoilukonseptin toteutetaan ankarissa olosuhteissa pienten käytäväalueilla Hruštšovin. Laajentaa tilaa taustakuvan pystysuora mukana iloinen abstrakti kuvio. Sisustus on harmonisesti yhdessä vaatekaappi ja pieniä osia muodossa siististi järjestetty hyllyiltä vuosikerta valokuvat osoittavat moitteetta suorittaa suunnittelijan työtä yhden hengen huoneessa.

  Mitä me olemme: Esimerkkejä suunnittelun käytävällä Hruštšov edellä valokuvan vakuuttaa, että vaikka huone on pieni kooltaan, voidaan järjestää siten, että puute vapaata tilaa tuntuu minimaalinen. Huomiota erilaisia ​​yksityiskohtia, toimivaltaisten valikoima värejä ja organisoitu valaistus voi auttaa tasolle ilman "ylimääräistä" neliötä ja tuntea rauhaa coziness ja mukavuutta.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  56 − 50 =