Sohva liukuva eteenpäin laatikko vaatteiden

Draw-out sohva laatikkoon vaatteita

Luotettavampi suunnittelu ja laaja mallivalikoima tekevät sohvan roll-out mekanismi yksi onnistuneita ratkaisuja jokapäiväiseen käyttöön. Kestävyyttä ja mukavuutta mekanismeja voit luoda laaja sohvat on suuri laiturissa.

Ulosvedettävä mekanismeja voi olla useita erilaisia, mutta ominaisuus jokaisen kokoonpanon prosessi on sisäänvedettävä alusta ja leikkeitä. erottaa:

 1. Perinteiset ulosvedettävä mekanismi käyttökustannusbudjetteja vetäytyy takaisin pääosa on sijoitettu keskiosaan laatikko ja etuosa kompakti väliaineen, kun sitä painetaan.
 2. "Harmonikka". Laajentaminen tapahtuu palkeita. Säilytystilaa huopia alla laiturissa.
 3. "Dolphin". Alta istuimen ulottuu alustan avulla hihnan nosto hänen lohkon muodostaen paikka nukkua. Pyykki laatikossa kulmasohvat joka sijaitsee kiinteänä yksikkönä.

Markkinoilla ei ole olemassa yhtenäisiä standardeja muoto ja mitat sohva, todennäköisesti, on hyvin erilaisia: koko yhden hengen - 80 cm leveä, kaksinkertainen - 140 cm, pituus vaihtelee alueella 190-200 cm.

Mallit vaihtelevat koko ja tyyppi kokoonpano:

 • suora - vuodesohva, joka erosi suoraan eteenpäin.
 • Corner. Tällaisen kulmayksikköön mekanismi on staattinen ja toinen pitenee, mikä lisää sohvaosiosta verrattuna mekanismi "kirja".
 • nostettavissa sivuttain - yhden hengen. Malli, jossa pyykkikori sisällä kompakti ja voidaan sijoittaa pieneen huoneeseen materiaalia.

Etujen joukossa sohvat roll-out mekanismi voidaan tunnistaa seuraavasti:

 • soveltamista vaivattomasti avautua;
 • materiaalin pinta ulkoasu ei muodosta johtuen siirtymistään saumat;
 • tiiviys;
 • mahdollisuus tallentaa vaatteiden sisällä;
 • Korkea lujuus ja kestävyys, koska pieni todennäköisyys rikkoutumisen ja liukumekanismin avulla teräs ja puu.

Miten merkittäviä haittoja, kun sitä käytetään tahdosta huonekalut riippuu lattiapäällysteen, kuten jotkut pinnat pidennetyn käytön aikana voi vahingoittaa rullia.

Sohva koostuu liukuva metalli, kotelon jousikokoonpanon ja täyteaineita. Myös sohvaryhmä usein myös tyynyt. Sisäänvedettävä metallirakenne on valmistettu teräksestä ja telan järjestelmän ja kiinnike.

1

Kolme päätyyppiä jousielementeistä käytetään tuotannossa sohvat:

 • "Snake" - kaikkein yksinkertainen jousi, joka on asennettu puurunko ja kiinnitetty alustaan ​​tasaisuuden. On aivan äänetön. Antamaan tällaisia ​​pehmeyden jousia tarvitsevat tasoitekerros syntepon.
 • "Bonnel" - jousi kokoonpano, joka kestää paljon painoa. Edellä riittävän ohut kerros täyteainetta, koska suurin osa kuorman olettaa riippuvainen keväällä. Istuin on pehmeää.
 • Riippumattoman jousiyksikkö - erillinen solun jouset. Tämän vuoksi, kukin kierre vie painon pois muista, joka antaa patjan ergonomiaa.

Istuin voi myös olla springless. Tällainen suoritusmuoto on sopiva puhaltimet jäykkä pinnoille, se koostuu vaneri, polyuretaanivaahdon.

Kehys vaikuttaa painoon, kustannukset ja kestävyys sisätilojen aihe:

 • puinen array ympäristöystävällisiä ja kestäviä, mutta huonekalut viittaa kalliita ostaa. Kestävin puulajeja, jotka kestävät kuormaa - tammi, pyökki, pähkinä, saarni, mänty.
 • Lastulevy (lastulevy) - tämä on halvin materiaali. Hän ei kutistu, kestävä, kosteutta on kuitenkin lyhytaikainen ja on paljon painoa.
 • MDF (puukuitumateriaalista) Se on kaikki ominaisuudet puun, sitä alhaisempi, ympäristöystävällisempiä kuin lastulevy.
 • vaneri - saadun materiaalin liimaamalla viilua, se on ominaisuus keveys ja vääntymisen estämiseksi.

Moderni täyteaine - on polyuretaanivaahto (PUF), synteettisestä materiaalista kuuluvat sukuun muovit, joka voi olla pehmeä ja kestävä.

Pehmeä täyteaineet valmistetaan synteettisistä kuiduista, ne ovat muodossa kuitukankaiden, nukka, pehmeä palloja. Niiden etuja ovat, että ne ovat hajuttomia ja allergikoille, ovat joustavia ja hyvin säilyttävät muotonsa. Yhteinen täytteet tyynyt ja patjat: pehmuste polyesteri, vaahto, sintepuh, komforel, dyurafil, periotek, hollofayber.

Nykyään sohva nahasta voi vaihdella vain tila ulkonäkö, laatu vaihtoehtoisten synteettisten ja kangasverhoilu eikä myöntää, vaikka merkittävästi alentaa hintaa sohva.

Valitessaan sohva kangasverhoiltu on syytä huomata sen hyödyt. Kangas - edullinen ratkaisu, joka antaa laaja valikoima värejä. Haitat - se imee kosteutta ja hajuja, kuluu nopeammin, tahroja voi olla vaikea puhdistaa. Sohva kangaspäällinen vaatii harjaamalla, erityisiä välineitä tai tyhjiössä.

Valinta kangas riippuu sen ulkonäkö, tuntoon, puhdistuksen helppous:

 • mikrokuituliina - synteettistä materiaalia simuloida mokkaa. Erittäin vahva ja kestävä kangas, helppo puhdistaa, saastumisen se ei imeydy.
 • jakardi - materiaalin, jolla on kuvio. Se voidaan pestä vedellä, mutta hän on hyvin pölyä. Tämän välttämiseksi on tarpeen käsitellä sitä antistaattinen.
 • parvi - samettinen materiaali. Sen kestävyys mahdollistaa jopa sietää hyökkäyksiä kotieläimiä, mutta se imee hajuja.
 • puuvilla - luonnollinen materiaali, joka kestää pitkään - vaatteita muutaman vuoden.
 • veluuri Se muistuttaa sametti, mutta nopeasti pyyhitty.
 • gunny Se on kirjava värejä, mutta siinä talossa, jossa on lemmikkieläimiä.
 • kuvakudos - materiaalia alkuperäiset värit, kestävä, hyvä sohva vintage tyyliin.
 • keinonahka - vaihtoehto aitoa nahkaa, helppo puhdistaa.

"Motives 2"

Yksi sohva tehdään minimalistiseen tyyliin. Huolimatta edullisia (noin 12 000) pystyy koristella huoneen jälkeen raikas korjauksen. layout mekanismi - ulosvedettävä, laatikon jälkeen havaitut laajennus. Mitat - 85h170 cm, kun laajennettu pituus kasvaa 2 metriä.

Huonekalu on kova pinta vaahdon.

Korko ominaisuudet "harmonikka" mekanismi voi olla esimerkki nuorten sohva "Federico Uusi". Kirkkaat värit perustuvat peitto muodostuu hollofaybera. Helppokäyttöinen irrotettavat kannet, jotka voidaan pestä erikseen.

Malli pidetään kaksinkertainen, vaikka leveys on 165 cm, pituus - 110 cm (viimeistelty) purkamisen aikana kasvaa 2 m, kun käytetyt materiaalit ja riippumaton vaahto jousilohko .. Hinta ei ole minimiin ja on 26 000 ruplaa.

Valitessaan sohva olohuoneessa yksi parhaista ratkaisuista on valita ugolovogo sohvalla. Tässä vaihtoehdossa voitaisiin vastaanottaa vieraita ja järjestää viihtyisä juhlaa, ja nostettavissa eteenpäin mekanismi muuttaa sohvan petiin ja jätä yövieraita. Korko taitettava ominaisuus voi olla video. Tyynyt tukea näissä malleissa voidaan joko asennettava istuimen ja olla irrotettavia.

Mitat - 85 cm leveä, 220 cm pitkä, nukkuja - 140 cm leveä ja 190 pituus. Materiaalit: lastulevy, vaneri, vaahto, täyte on tehty twill. Kompakti sohva, vaikka se on tehty yksinkertainen materiaaleista, pystyy suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä: olla paikka vastaanottoa, sänky, jossa se mahtuu 2-3 henkilöä. Yksi eduista on hinta - 20 000 ruplaa.

Sohvat suunnittelu "delfiini" kanssa vetolaatikot käsinojat tarjota lisää säilytystilaa. Ajan voit arvostavat mukavuutta tämän osan. Aseta kirja täällä, kaukosäädin TV, kosteuspyyhkeiden ja muita asioita, jotka yleensä tarvitse nousta ja lähteä. Tällaiset mallit ovat harvinaisia.

Löydät melko paljon näytteitä puurunko, nahka verhoilu, luoda vaikutelma kalliiksi suunnilleen samaan hintaan, josta voit ostaa malleja liinalla ja lastulevy. Tämä vaikutus saavutetaan käyttämällä (korvike luonnon) Eco iho. Käyttämällä verhoilu nahkatakit on yhä vähemmän merkitystä.

Opetella toimimaan sohva mekanismi "Dolphin", katso seuraava video.

Vuodesohva "Bela" räjäytetty leveys 140 cm, valmistettu valkoinen eko-nahka. Hänellä on kiinteän metallin rakenne on täytetty polyuretaanivaahdolla kovuudeltaan. Prosteganaya iho luo esteettinen ulkonäkö, jonka avulla voit lisätä huonekalu tahansa suunnittelun. Tyylikäs sohva sopii paremmin liiketoiminnan tyyliä, mutta mahdollisuus kääntää se sänky - hyvän tuen, kun kyseessä on vastaanoton. Alusvaatteet laatikko asennettu lisämaksusta. Hinta - noin 24 000 hieroa.

Klo eliitin malleja edessä kilpailijoistaan ​​budjetista on useita etuja.

Nahkasohvat prosteganye mittaus 2 3 metriä mekanismi "harmonikka" ja runko valmistettu puusta voi olla paikka vastaanottaa vieraita päivällä ja illalla nukkumaan. Täytemateriaalia on polyuretaanilateksi. Nämä yksilöt saavat monia mielenkiintoisia ominaisuuksia:

 • sääntely selkänojan;
 • sisäänrakennettu minibaari in käsinojat;
 • hifi-järjestelmä;
 • langaton laturi,
 • Jäähdytyslaitteen kuppi;
 • hyllyt valaistus, joka voidaan säätää.

Mallin tehdään tilauksesta. Lisäksi se voidaan varustaa ortopedinen patja itsenäisen jousen lohko. Hinnat tällaisten eliitin suoritusmuodot vaihtelevat 60-150 000.

Korkea lujuus roll-out mekanismeja, joiden avulla ne voivat kestää raskaita kuormia, ja piirre kokoonpano saavuttaa lähes saumaton. Useita värejä ja materiaaleja auttaa poimia huonekalu tahansa sisustukseen.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Ongelmia varastoinnin asioita aiemmin: vuodesohva, laatikko liinavaatteet ja sen eduista

Kaunis sisustus art deco -tyyliin

Valitsemalla sohvalla asunnossa - ei ole yksinkertainen tehtävä. Ennen ostoksilla seuraavaksi ostaja tutkii tiedot Internetissä, hän kysyy ystäviä, yrittää selvittää, mikä järjestelmä on paras ja mitä kannattaa luottaa valmistajalle. Sen jälkeen, valitun mallin, joka mukaan ergonomia, ulkonäkö ja hinta on sopivin tietyssä tapauksessa. Nämä kriteerit eivät ole tärkeitä valittaessa sohva, tärkeintä - että se on kestävä ja helppokäyttöinen! Jos aste vahvuus tietyn mallin riippuu materiaaleja, joista se on tehty, ja taajuus toiminnan sohva, helppokäyttöisyys läsnäoloon liittyviä muita ominaisuuksia, kuten alusvaatteet säilytyslaatikko.

Huonekalut kirkkaita värejä tekee suunnittelu enemmän kontrastia

Se, että sohva käytetään usein tärkein paikka, kaikkien tiedossa. Tämä johtuu suurelta osin ole taloudelliset mahdollisuudet ostajan, ja rajoitetusti tilaa huoneeseen. Mutta eivät kaikki tietävät ja ymmärtävät, että jos sellaisen laatikon sängyn poistaa kokonaan kysymys varastoinnin, mikä pienissä huoneistoissa on melko akuutti.

Olohuone ja ruokailutila, sisustettu skandinaaviseen tyyliin

Divaani laatikoilla pellava, joka muuntuu parivuode

Vuodesohva, laatikkoon vaatteiden ja varastointi - edullinen vaihtoehto koko sänky, joka mahdollistaa aikana tallennettuja käytön laatikon käyttää paikka muita yhtä tärkeitä tavoitteita. Nämä mallit ovat:

 • Monitoiminen ja kätevä päivittäiseen käyttöön;
 • Sen avulla voit järjestää tilaa niin mukavasti kuin mahdollista ja tehdä siisti, mukava elämä;
 • varustettu pellava laatikkoa, jota voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen, sekä muita säilytystilat, esimerkiksi kausiluonteista asioita, kenkiä, kirjoja, leluja, ja niin edelleen. d.;

 • sopivia huoneita eri tarkoituksiin: in yksiö he eivät vain säästää tilaa, mutta myös antaa kaavoitettu tilat, ja lastenhuoneisiin - vapauttaa tilaa pelejä ja eivät sekoita huoneen massiivinen huonekalut;
 • Se sopii mihin tahansa sisustukseen;
 • käytännöllinen, koska niiden avulla voidaan järjestää samalla lomailuun ja täynnä unen;
 • tunnettu siitä, että on yksinkertaista järjestelmän.

Valkoinen väri tekee tilaa tilavampi

Panoraamaikkunat moderni sisustus

Lyhyesti, sohva laatikko vaatteiden - käytännöllinen hankinta, joka nauttia ystäville aukiot ja fanien minimalistiset sisätilat.

Tyypit sohvat sekä lokero vaatteita

Säilytyslaatikoita ja vuodevaatteet kohteita voidaan varustaa erilaisia ​​malleja sohvia, joista riippuen eri mekanismi muutoksen ja ominaisuuksia pääsy laatikot. Mekanismista transformaation riippuu siitä, mitä on laatikon itse - tai laajennettavissa aukko. Tällöin Laatikko ei ole osa suunnittelun sohva, joten vahinkoa laatikko on helppo vaihtaa tai korjata itse.

Kaikkein yleisimpiä fold-out sohva laatikoilla varastointiin ovat seuraavat:

 • "Kirja" ja "evroknizhka". Suunnittelun vuoksi tällaisten mallien on tilava ja syvä pellava laatikko kuin se, joka on asennettu toiselle sohvalle tai useita osastoja varastointiin. Varastointi Järjestelmä on saatavissa aikaan nostamalla istuimen tai hänen nimityksensä eteenpäin.

Työalue sijaitsee lähellä ikkunaa

Paju sohvapöytä lasia

 • "Click-paukkua". Säilytyslaatikko tällaisissa sohva on saatavilla istuin nostamiseen.
 • "Harmonikka". Tällaisissa malleissa laatikon on edessä sohva, ja kestää yleensä vain puolet leveydestä istuimen.

 • "Dolphin" Se on pieni osasto tai ei ole varustettu lainkaan.
 • Nostettavissa. Tässä mallissa, sohva kapealla avautuu, kun etuosa eteenpäin.

On syytä huomata, että tämä sohva roll-out mekanismi ja läsnäolo laatikko säilytykseen alusvaatteita on tullut yksi suosituimmista ja halutuimmista malleista taitto huonekalut. Ne ovat kompakteja taitettuina helppo asentaa huoneen keskelle, ja hänen kulman, levitetyssä muodossa suoran linjan muodostavat tasaisen patjan ilman uria ja harjanteita, jotka tarjoavat lisää mukavuutta unen aikana ja loput.

Väliseinä takka tilaa kaavoitus

Ikkunat lattiaan täyttää huoneen kirkkaassa auringonvalossa

Muista! Ulosvedettävä malleja sohva laatikoilla vaatteita levitetyssä muodossa ovat pienemmät kuin ne koottiin. Mutta koska niiden käsinojat ja selkänoja jälkeen kehittymässä pysyvät samassa paikassa, se muuttuu syvän nukkuja ja kodikas.

Varsin suosittu pidetään myös pehmeitä kulmia, joka rullaa ulos vain osa pitkää sohva. Ne on varustettu useilla laatikot säilytystä, mikä lisää merkittävästi niiden toiminnallisuuden ja helppokäyttöisyyden, mikä mahdollistaa paremmin käytettävissä olevia tilaa, mutta vaativat suurempaa paikka heille.

Mitä sinun tarvitsee tietää valittaessa sohvan laatikkoon vaatteita?

Useimmat halvempien mallien sohvia, markkinoilla tänään on varustettu laatikkoa vaatteita. Mutta yleensä, kaikki nämä mallit ovat joko yhden tai sesquioxides, heidän säilytystilaa mobiili eikä liity suunnittelun sohva.

Parivuode on varustettu kapealla liinavaatteet, ovat mukana nostolaite, ns kaasunostolaitteen, mikä mahdollistaa nousta mukava patja korkeudelle.

Tärkeää! Se on todella tarpeen ja kätevä, koska patja on tyypillisesti paino on 20 kg, ja nosti kätensä kovasti. Lisäksi tällaisessa mallissa vaatteiden laatikon se on osa sohvan rakenne ja toimii tukea istuinta.

Valitessaan sohvan osastosta tallentaa asioita kannattaa kiinnittää huomiota laatuun laatikon. Niin, se olisi:

 • jossa on sileä sisäpinta ilman purseita;
 • vahva pää;

IKEA tuotteet ovat erinomainen laatu ja tyylikäs muotoilu

 • tilava tarpeeksi ja syvä;
 • helppo puhdistaa;
 • edullisesti laminoitu.

Vuodesohva varastointi järjestelmä lastenhuoneluokassa

U-muotoinen sohva eko-nahka

Tässä laatikossa tallentaa omaisuutensa turvallinen: ne eivät homeen peitossa, ei hanki epämiellyttävä haju, ei repiä ja rikkoa pohjaan painosta.

Sohvat laatikoilla vaatteita

8-495-215-01-16

 • Voit tilata

  "Eladó ™ on rekisteröity tavaramerkki markoy.Vse oikeudet pidätetään.

  Kaikki Tietoa sivustosta - omaisuutta yritys "Elad".

  Kopiointi ja julkaiseminen www.elado.ru sivuston

  Se on ehdottomasti kielletty ilman kirjallista lupaa. "

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  + 63 = 66