Sohvapöytä avoauto

Kaikissa vuodesohvaa pöytä

Hyödyllinen! Tulla ohut on tullut hyvin yksinkertainen. "House 2" Ylimääräisenä tuotto hanke on kasvanut ohut 25 kiloa! . Lue lisää täältä

Jotkut jopa kuulla kuulleet olemassaolosta-muuntaja sohva pöytä, joka voi merkittävästi helpottaa elämää ja elämä monia ihmisiä.

Jotkut olohuonetta eivät eroa paljon neliömetriä. Huoneistot ovat hyvin usein muistuttavat varastoon huonekalut, eri vuosina luovuttamista. Kaiken kalusteet vie lähes kaiken tilan, joten on mahdotonta olla liikkua vapaasti ja liikkua ollenkaan.

Muuntajat elämässämme tuli lujasti ja varmasti pysyy sitä pitkään aikaan (mekkoja, takkeja, leluja, huonekaluja, Vaunut).

Selkeää ja ymmärrettävää, että suurin osa tästä huonekaluja kiinnostaa ihmisiä, joilla on suuria ongelmia tilanpuute asunnossa. Onhan suuri osa väestöstä elää suhteellisen ahtaissa olosuhteissa, jossa yhdistyvät olohuone sukulaisten tai ystävien kanssa. Hyvää omistajat tilava omaisuutta, ei todennäköisesti olisi kiinnostunut tämän upean huonekaluja, ja jos he kiinnittävät huomiota, se on vain uteliaisuudesta.

muuntaja vaihtoehto on tärkeää oppilaan tai opiskelijan huoneeseen. Päivän aikana lapsi voi turvallisesti käydä miellyttävät olosuhteet tai tehdä kotiläksynsä, ja yöllä ja helposti ilman apua aikuisten järjestämään itselleen laiturissa. Naapurit opiskelija hostelli arvostaa hankinta, jonka avulla ne voivat säästää tarpeellinen ja hyödyllinen tilaa.

Mutta luultavasti ei anna tätä mahdollisuutta ja aikuisten. Varustaa pieni makuuhuone ja opiskella samalla - monet ovat kiinnostuneita tällainen ajatus on helppo lisätä niiden elintilaa.

Yhden makuuhuoneen huoneistoja, käyttö muuntajan - oikea tapa käyttää tilaa huoneeseen tehokkaasti.

Niin kiinnostava ja alkuperäinen malli voidaan sijoittaa mihin tahansa sopivaan, tilaa huoneeseen. Sodel sopimaan harmonisesti sisustus, on tarpeen ymmärtää paremmin malli ja löytää tallennusjärjestelmien ympäri oikealle tai vasemmalle puolelle pöydän, sohvalla.

1

Sohva - muuntajan pöydän (kuva) - varma tapa, joka voidaan helposti ja maailmanlaajuisesti muuttaa huoneiston.

Tämä vaihtoehto merkitsee samanaikaista "olemassaolon" sohva ja pöytä. Nerokas muotoilu mahdollistaa merkittävästi säästää tilaa ja käyttää pöydälle tai sohva jonossa.

Kun se on koottu, tämä suunnittelu on pieni, suhteellisen kapea, mutta mukava taulukko, joka on kiinnitetty sivuille seinämien mielenkiintoista, että hajoamisen aikana ovat jalat ja pääty.

Jotta se olisi toimiva ja mielenkiintoisempaa, suunnittelijat silti onnistunut erottamaan vaihtoehtoja varustaa pientä laatikkoa. Tämä ihana pala antaa helpompi ylläpitää järjestystä pöydälle, poistamalla jokainen pieni asia laatikoissa, jotka työnnetään eteenpäin kiskoilla.

-transformer sohva pöytä (video) voidaan helposti muuntaa sohva. Tehdä tämän, poista erityinen kiinnikkeet, jotka pitävät istuin, seinää vasten ja vetämällä reuna painetaan alas. Tuolloin muuntotaulukossa, joka voidaan sijoittaa kaikki sen sisältö (kirjoja, tietokone, kuppi kahvia), ei kaatuessa, on sohvan alla. Se auttaa tuomaan sileä toiminta istuin, älykkään kaasunostolaitteen mekanismi, joka sijaitsee puolin mallia. Rakentaminen useita liikkeitä voi kaatua ja muuttui sohva pöydässä ja yhtä nopeasti toisinpäin.

Hyödyllinen! Tulla ohut on tullut hyvin yksinkertainen. "House 2" Ylimääräisenä tuotto hanke on kasvanut ohut 25 kiloa! . Lue lisää täältä

Paitsi, että - muuntajan voi olla yhden hengen, lisäksi se voi olla kaksinkertainen, se voi majoittaa kaksi ihmistä rentoutumaan.

Lukuun ottamatta kaikki edellä mainitut edut, sohva - muuntajan pöytä voidaan myös kerrossänky.

Useimmiten sohva -transformer täydentää kaunis, mukava hyllyjä ja suljettuun kaappiin, että Ne sijaitsevat sivuilla suunnittelun ja antavat erinomaisen tilaisuuden helpompi tallentaa henkilökohtaisia ​​tavaroita ja paperi. Kirjahyllyt voidaan myös asentaa yhteiseen runkoon ja huipulla, pään yläpuolella.

On vaihtoehtoja, kun tallennusjärjestelmät sijaitsevat vasemmalla tai oikealla puolella sohva, että ne ovat vain toisella puolella. Alkuperäinen versio, kun hyllyjen materiaali kulma, se antaa mahdollisuuden mukavasti istuimen muotoilu nurkassa, tärkeintä on tunnistaa oikein sen sijainti.

Laatu rakennettu runko riippuu elämän koko mallin. Useimmat näistä esimerkeistä ovat vahvaa, paksua vaneria, mutta niitä käytetään myös lastulevy, MDF, ja voi aina selvitä ilman metallia.

Jatkuvat teema muuntajat, kiinnittää huomiota mallin sohva - Transformers "Comfort" pöytä, hinta joka on noin 40000 ruplaa. Tämä kaunis ja alkuperäinen malli tarjoaa ratkaisun ongelmaan "3 in 1" - on sekä parivuode, sohva ja pieni ruokapöytä. Mitat ovat kompakteja ja kompakti, siirtymistä kestää kauan ja paljon työtä.

Hyödyllinen! Tulla ohut on tullut hyvin yksinkertainen. "House 2" Ylimääräisenä tuotto hanke on kasvanut ohut 25 kiloa! . Lue lisää täältä

Erityisen vahva runko on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Se on valmistettu galvanoidusta luotettavia.

Täyttö paikkaa on hoidettu anti-sieni ja antibakteerinen erityinen rakenne on polyuretaanivaahto, joka on tyyppiä, jossa on jouset "Snake", jotka on valmistettu karkaistusta jousiteräksestä. Ne takaavat pitkän toiminnan ja on suunniteltu raskaita kuormia. Kuten pehmustemateriaali on huopa.

Aina syytä mainita, että tämä on luoda huonekalujen keksitty ranskalaista opiskelijaa. On monta vuotta oli pakko elää ahtaissa oloissa ja seurauksena tästä syntyi kaunis sohva muotoilu - muuntaja pöytä, jonka hinta on nyt 50000 ruplaa.

Mikä olisi kiinnitettävä huomiota ostaessaan?

 1. laadun ruhon,
 2. työn muutosta järjestelmän, joka on varmasti proveritvsamostoyatelno, useita kertoja,
 3. ostaa parempi tehdä todellinen myymälässä ilman www - sivustoja.

Valitse sohva oDivanah oikeassa! 2013 - 2016 © Kaikki oikeudet pidätetään ODivanah. Sivukartta

Sohva pöytä

Moderni sisustus on täydellinen ilman monitoiminen huonekaluja. Miksi ostaa muutaman yksittäisiä kohteita, kun voit ostaa esimerkiksi tuoli sänky, sohva, jossa on sisäänrakennettu laatikot vaatteiden tai sohva pöytä?

Tällaiset kalusteet ei vain auttaa pitkälti tilan säästämiseksi, mutta myös esiintynyt moderni, tyylikäs, ergonominen muotoilu, joka pystyy sisustaa ja täydentävät hyvin tahansa sisustukseen.

Standardi ulkoasu huone, pääsääntöisesti merkitsee sitä pienen pöydän lähelle sohva mitään. Käytössä se voit laittaa tarjotin hedelmiä, teetä, laita kirjaa tai sanomalehteä. Ei ole yllättävää, että näiden kahden huonekaluja yhteen, on tullut erityisen suosittu viime vuosina.

Taulukot suoritetaan eri kokoisia ja muotoisia, ne kirjoitetaan tai ehdolla olevan osa vasemmalle tai oikealle käsinojat. Pakki joissakin malleissa ylimääräinen levy puusta, jolla voit järjestää varsin tilava työtaso.

Alunperin näytti ja sohvat pöytineen parille. Pehmeät tiivisteet ympäröivät pöydän molemmin puolin.

Tämä vaihtoehto on täydellinen romanttinen illallinen.

Yhdessä pöydät sohvat usein varustettu muuntavan mekanismin "evroknizhka" tai "harmonikka". Tällaiset mallit ovat helpoin, sillä siinä muutetaan osa ei vaikuta sivupinnalla huonekaluja, ja jotka yleensä ovat tottuneet luomaan pöytään.

Kulmasohva, jossa pöytä on joskus yhdistetty pieni baari perustettiin takana mallin. Voit tehdä tämän, se tarjosi saranoitu suunnittelu tai rakentaa avoimeen hyllyyn.

Mallit jossa pöydät voivat erota toisistaan ​​ominaisuuksista. Taulukot voidaan limittää muodossa lautaa varten käsinojan kiinnitys, taitto, piilotettu pohjassa sohva.

Sohva vaihtovelkakirjalainan pöytä - yksi suosituimmista lajikkeiden näiden huonekalujen. Ihanteellinen pieniin tiloihin, kun täytyy käyttää jokainen sentti ylimääräistä tilaa mahdollisimman tehokkaasti.

Malli on erittäin kätevä, koska se merkitsee yhtäaikainen esiintyminen kaksi täyttä huonekaluja - sohva ja pöytä. Kootussa suunnittelun se näyttää se ei ole kovin laaja, mutta varsin mukava ja tilava liitetty taulukko sohvalla. Tällainen malli voidaan käyttää keittiön nurkkaan tai opiskelija työtilat ja oppilas.

Jotkut mallit sisältävät muuntajat läsnäolo laatikoita, joihin voidaan tallentaa eri hyödyllisiä asioita.

Tarvittaessa, järjestää erityinen taulukko pihdit sänky on poistettu, ja työpinta on sileä sohvan alla. Nopeasti, selvästi ja tarkasti toteuttaa muutosprosessi auttaa kahdenvälistä kaasun hissi, joka on varustettu huonekalut. Vain pari helppoa liikkeitä ja sohva muuttuu takaisin pöytään!

Sohvat-muuntajat voidaan suunnitella yksi tai kaksi ihmistä, ja lisäksi myös kerrossänky. Tätä vaihtoehtoa käytetään useimmiten lastenhuoneeseen. Kun se kootaan, malli on sohva ja pöytä, ja, jos on tarpeen, muunnetaan ylimääräinen vuode.

Useimmiten muuntajat on varustettu pieni hylly tai suljettu kaapit tallentamiseen toimistotarvikkeet, henkilökohtaiset tavarat, päiväkirjoja, kirjoja ja muita kohteita. Ne voivat olla yhdellä tai molemmilla puolilla, ja joskus kulmassa toisiinsa nähden. Joissakin malleissa sisältävät 3 elementit huonekalut (pöytä, tuoli, sohva).

Sohvat kolme yhdessä voi säästää tilaa sijoittaminen useiden korkean asteen huonekaluja, sekä rahaa ostaa niitä.

Kulmasohva pöytä voi olla osa sisätilojen monenlaisia ​​toiminnallinen tarkoitus tilojen: keittiö, olohuone, lastenhuone, työskentelytilaa, eteinen. Taulukot voivat sijaita eri puolilla, on erilainen muoto ja koko.

Yksi vaihtoehto - pöydän kiinnitetty sivuhaaran sohva. Kätevä, kompakti, melko tilava kantaa, joka laittaa kupin teetä, laittaa kaukosäädin, puhelin ja muita pieniä esineitä.

Toinen vaihtoehto - pöytä nurkassa. Tämä malli on seisten väliin pehmeän paikkaa sohva.

Top käsinojan

Sohvat sekä topit varteen on erillinen, erittäin laaja ja monipuolinen luokka. Taulukko voidaan suorittaa muodossa vaakasuuntaiseen alustaan. Koosta riippuen, se voidaan sijoittaa mitään - television kaukosäätimen illallinen lokeroon.

Muut pöydät ovat puisia verhoiluun varteen ilman ulkonevia reunoja. Osa tyypeistä toteutetaan hyvin monimutkainen, kaarevia muotoja. Näitä taulukoita voidaan varustaa erityisiä osastoja eri hyödyllisiä asioita.

Mallit ottomaanien ovat hyvin käytännöllisiä jokapäiväisessä elämässä. He voivat ratkaista istuma useat ihmiset saman pöydän ääreen. Yleensä työtaso on pyöristetty, pitkänomainen muoto ja riittävän suuri leveys hänen mahtui useita kupillista kahvia tai teetä kupit, esimerkiksi.

Pari kompakti ottomaanien usein on sohva. Ne on helppo piilottaa pöytätason alle seistä, ei vie paljon tilaa.

Taulukot, jotka täydentävät sohvat voivat olla erilaisia ​​rakenteellisia ominaisuuksia. Esimerkiksi on pöytä, jossa on sisäänrakennettu malleja, jotka ovat usein kiinteitä ja riittävän liikkumavaran. Toinen asia - malli, jossa kokoontaitettava pöytä, jota voidaan käyttää tarvittaessa ja sitten taas piilottaa sängyssä.

Taulukot voivat vaihdella paitsi koko ja muoto, mutta myös sen toiminnallinen tarkoitus. On pieniä merkitsee yksityiskohta, joka on hieman laajempi - teetä. On malleja täysi ruokapöytä, joka voi istua alas muutamia ihmisiä kerrallaan.

Yhtä suosittu vaihtoehto - huonekalut, tietokoneen työpöytä. Seistä PC voidaan sijoittaa takana sohvan taakse, tai se voi olla täydessä pöydässä, kuten Transformers malleja.

Valmistajat verhoiltuja huonekaluja, suunniteltaessa uusia kokoelmia, yrittää ottaa huomioon toiveet ja suositukset asiakkailleen. Tämä pätee erityisesti monitoiminen kalusteet kuten sohva, jossa on sisäänrakennettu taulukossa. Mallin on oltava pienikokoinen, helppokäyttöinen, varsin käytännöllinen ja houkutteleva.

Yksi suosituimmista nykyajan yhdistettynä malleja eri valmistajien ovat seuraavat vaihtoehdot

Hyvä esimerkki monitoimi muuntamiseen huonekaluja. Tämä tuote voi olla täysimittainen huonekalut vain 3 elementit - tilava parivuode, mukava sohva ja ruokapöytä.

Muutosprosessi on nopeaa ja helppoa, itse mallin on melko pienikokoinen ja ei vie paljon tilaa myös pienessä huoneessa.

kehys perusteella on galvanoitu teräs, mutta muutos mekanismi on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Kuten vanu käytetty materiaali käsiteltiin antifungaalista ja antibakteerista polyuretaanivaahto koostumus yhdessä laatikko keväällä. Tämä sohva on erinomainen kestämään hyvin raskasta kuormaa. Kuitenkin hänen istuin on aina melko kova, elastinen ja mukava käyttää.

Sohva, yksi käsinojat käytetään pohjana on laaja, puoliympyrän muotoinen työtaso. Konfiguraatio teline taulukossa on kaksi syvennyksiä kompakti ottomaanien.

"Gloria" - yksi Transformers malleja. Taitettuina on täynnä sohva. Tarvittaessa kotelo on laajennettu, ja se on muodostettu leveä, pitkä, mukava vaakasuora pinta, jota voidaan käyttää ruokailu, pöytätietokone tai työpöydällä.

"Atlantic" - kulmasohva. Yksi käsinojat käyttää stand varten pöydälle. Taulukko tukee lisäksi metalliputki, joka tukee toinen vaakasuora pinta alareunassa taulukon.

Sitä voidaan käyttää kirjahyllyyn tai säilytystilaa hyödyllisiä asioita.

Kuvan alkuperäinen puoliympyrän malli, jossa on sisäänrakennettu taulukossa. Tyylikäs, kompakti, moderni vaihtoehto koristamaan makuuhuone tai olohuone.

Jokaisessa huoneistossa, omakotitalossa tai toimistorakennuksen löytyy tuoli, sohva, tai muita pehmeät kalusteet. Niitä on saatavilla eri tyylejä, on koristeltu erilaisia ​​tulosteita, esineitä koristeluun, alkuperäisessä muodossaan elementtejä. Väritys sohvien lähes rajattomasti. Se on niin laaja, että sisätilojen voit valita paras väri ja tyyli sohva.

Klassista väriä sohvat (beige, ruskea, valkoinen, musta, harmaa) sopivat tahansa sisustukseen. Nämä värit ovat varsin käytännöllinen, monipuolinen, täydellisesti yhdistettynä leikata ja muut kalusteet.

Fanit epätyypillisen huonekalut varmasti predpochitut kirkkaita, täyteläisiä värejä (pinkki, vihreä, keltainen, violetti, sininen, magenta). Tämä huonekalut on sopusoinnussa ekspression Art Deco, tai se voi olla kirkas korostus sisätilojen hillitty sävyjä.

Upotettu tai taittuvat pöydät suoritetaan yhdessä vastakkaisia ​​sohvan täyte, tai päinvastoin, noudattaen täysin perusväri ratkaisu. Useimmiten työtasot pidetään eri sävyjä puusta (musta, ruskea, kastanja, hiekan väri).

Valitsemalla sohva pöytä kokonaisuutena ei ole kovin erilainen kuin tavanomainen valikoima huonekalujen malleja. Keskeiset suositukset:

 1. Koko. Mitat sohvan tulee vastata koko huoneen, jossa on tarkoitus ostaa. Jos huone on pieni, on mahdollista suositella nurkkaan, kapea malli tai sohva-muuntaja.
 2. Transforming mekanismi. Useammin sohva, sitä kestävämpi ja luotettava olisi oltava järjestelmä (delfiini, harmonikka, evroknizhka).
 3. Täyteainetta. Korkealaatuisia ja mukavuutta pidetään jouset ja vaahto.
 4. Verhoilu sohva. Jotta lapsen huoneeseen on parempi ostaa sohva verhoiltu parvessa tai velour. Toimisto malli on parempi valita eko-nahasta tai nahan. Huonekalut olohuoneessa voi olla koristeltu kauniilla materiaaleja (jacquard, chenille, matot).
 5. Valitsemalla koko ja muoto taulukon riippuu sen toiminnallinen tarkoitus. Ellei tukea tarvitaan tallentamiseen matkapuhelimen, avaimet, kaukosäädin, niin se sopii sohvalla nurkkaan pöydän. Mallit jalustalla pöydän käsinojan sopii järjestämisestä pienen tee- tai kevyen välipalan. Mallit muuntajat auttaa järjestämään tilavin ja yleinen malli taulukoita suorittamiseen käytettävän oppitunteja, toimi tietokoneessa, luo ruokailutila.
 6. Tyyliin. Suunnittelu, värit, sohva kokoonpano olisi täysin yhdistettävä ja sulautumaan muun sisustuksen ja kalusteet. Klassinen mallin sovitus näyttää aivan mihin tahansa sisustukseen. Kuvan alkuperäinen sohva sopii parhaiten huoneen, joka on sisustettu nykyaikaiseen tyyliin.
 7. Proizvoditel. Valitsemalla sohva yhdistettynä pöytä, on parasta kiinnittää huomiota tuotteiden yrityksiä, joilla on pitkä ja menestyksellisesti erikoistuneet tuotannon monikäyttöinen malleja. Yksi tällainen esimerkki on Stolline tehdas, tarjoaa valtavan valikoiman malleja eri kokoja, malleja ja tyylejä jokaiseen huoneeseen.

Jotta laadukas, luotettava, kestävä sohva käsillään ei ole helppoa. Jos kuitenkin velvollisuus tehdä pieni, kevyt malli parvekkeet, sisäänkäynti, puutarha tai esikaupunkialueilla, niin tämä tulee olemaan hyötyä yksinkertaisin saatavilla olevista materiaaleista.

Yksi vaihtoehdoista - tehdä sohvan kuormalavojen. Luoda kehyksen kerätä 1 tai 2 kerrosta kuormalava, joka on sijoitettu vaahto tyynyt tai emäksen polyuretaanivaahdon, kääritään kangas verhoilu. Haluttaessa pää voi olla muodostettu ja käsinojat.

Yksi käsinojien voidaan täydentää vaakasuora jalusta puuta tai muuta materiaalia, joka toimii taulukon.

Ennen kuin teet mitään lavat on käsiteltävä asianmukaisesti ja maalattu.

Lisätietoja siitä, miten tehdä sängyn ulos kuormalavojen kerro seuraava video:

Nykyään monet kuluttajat ostavat monitoiminen kaluste, tilan säästämiseksi pienempää huonetta ja samaan aikaan, kaikkein toiminnallisesti ja tehokkaasti järjestää niitä. Siksi sohvat yhdistettynä pöydät, on tullut yhä suositumpia. Noin ostojaan kuluttajat ovat halukkaita jakamaan vaikutelmia sivuilla erikoistuneita sivustoja.

Ensimmäinen asia, joka tapahtuu näillä arvostelua - se on helppo käyttää. Katsomassa mielenkiintoinen elokuva tai jännittävä siirto ja aamiainen, lounas, päivällinen tai vain juoda teetä samaan aikaan - jotain yhteistä. Näin ollen, kompakti pöytä on suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen on sopiva sopiva hetki.

Monet kuin moderni tyyli malleja. Sohvat ja pöydät eivät näytä kaksi ristiriidassa keskenään esineen. Ne on suunniteltu samalla värillä ja tyylillä päätöksiä, ja erittäin harmonisesti pariksi.

Erilaisia ​​muotoja, kokoja ja malleja taulukot - toinen plus. Riippuen siitä, miten aiot käyttää taulukon, voit poimia täydellinen malli mihin tarkoituksiin. Taulukot ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista, on ergonominen muoto, moderni design.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Vaihtovelkakirjalainan kalusteet (35 kuvat)

Järkevä käyttö jokaista neliösenttimetriä - on haaste monille perheille. Liian monet ihmiset asuvat pienissä asuntoja. Tässä tapauksessa apua on muunnettavissa huonekalut. On olemassa erilaisia ​​malleja eri huoneisiin: makuuhuone, keittiö, eteinen, lastentarha, olohuone. Mitään tällaista huonekalujen vain kylpyhuoneessa tai WC. Ja sekin luultavasti pian.

Convertible huonekalut on mukava, jos hieman lattiatilaa. Pienille huoneistoissa se tallennetaan. Toinen alue - jos huone on monitoiminen. Tämä on myös tyypillistä huoneistoja, joissa on pieni alue. Suurissa taloa tai asuntoa ei ole välttämätöntä. Paitsi järjestely lisäpaikkaa klo vieraiden vierailun.

Joka tapauksessa - taittaa tai laskostumattomassa - se näyttää hyvältä

Periaatteessa vaihtovelkakirjalainan huonekalut yhtenä kappaleena yhdistää kahdenlaisia ​​esineitä. Lisäksi useimmat niistä liittyvät makuupaikkaa. Etsi mahdollisia: vaatekaappi-sänky, pöytä, sänky, vuode-sohva.

Sivumennen sanoen esimerkin tapauksessa - vuode-sohva - varo. Ei pidä sekoittaa suosittu jopa isoäidit pehmustetut huonekalut nimellä "vuodesohva". Se ei ollut mukavin sohva, joka voidaan muuntaa jotain, joka muistuttaa sänky (muuten, liian, ei liian mukava).

Nämä ovat nyt sohvat muuntajat

Nykyisessä versiossa, nämä ovat kaksi eri asia, on järjestetty yhteen. Täysi ja patja päivänä nousee, kuvaa osan kaapin ja takana sohva. On käytettävissä verhoilu. On käynyt ilmi, sohva. Mutta ei taitettava, ja niin sanotusti "paikallaan". Helppous hänestä, yleensä anna ylimääräisen tyynyn. Yöllä, ne puhdistetaan (voi olla säilytyslaatikko istuimen alle sohva), ja sänky lasketaan. Joten, kuten näette, tämä on täysin eri huonekalu.

Taulukot voi myös taitto

On huonekalut muuntaja, joka on kytketty "kynnyksellä" taulukossa. Ja itse taulukko voi olla eri tarkoituksiin:

 • täydentävää (tai ydin) työpaikan;
 • lisätä alueen ruokapöydän;
 • suuremmille työpinta keittiössä kuulokkeita.

Myös kolminkertainen muuntajia. Pohjimmiltaan se on vaatekaappi-vuode-sohva tai vaatekaappi, sänky-pöytä. Kaksinkertaisen ne eroavat vain siinä, että kaappi on suuri kokoisista kustannuksella nontransformable hyllyillä.

Huonekalut Transformers: hyviä ja huonoja puolia

Huonekalut muuntajat etu on ilmeinen: ne vievät vähemmän tilaa kuin kaksi erillistä aihe. Siinä kaikki. Muita etuja, itse asiassa, ei. Mutta on haittoja:

 • Korkeampi hinta.
 • Samaan aikaan käyttöön, periaatteessa vain yksi mahdollinen vaihtoehtoja.
 • Antaa / myynti on välttämätöntä tehdä työtä. Ei kaikki vanhukset tai lapset voivat tehdä sitä omaa. On olemassa useita malleja automaattinen ohjaus, mutta ne ovat kalliimpia. Ja se toimitti jo huomattava hinta vaihtovelkakirjalainan kalusteet ilman automaattista asemaan.
 • Erityisjärjestelyjä käytetään transformaatiota. Ja ne saattavat murtua tai hilloa. Ja se on - ylimääräinen haitta.

Tehokkaaseen tilankäyttöön - se on pääasia ja muunnettavissa oleva huonekalu

Yleensä kaikki. Jos kuitenkin haluat olla huonekalujen muuntaja, valitse paitsi toiminnallisuutta ja ulkonäköä. Kiinnitä huomiota mekanismeihin. Ne olisi hyvä terästä, prosessin pitäisi olla helppoa. Pienimmästäkin ongelma kehittymässä tai taitto, parempi luopua ostaa.

Kaikki sisäänrakennettu kaapissa sängyt on varustettu ortopediset patjat, jotka on kiinnitetty runkoon. Yleensä huonekalujen muuntaja tämäntyyppisen - saranoitu. Yhden valtion kehyksen nostetaan pystysuoraan, se pidetään jousen tai pneumaattinen haltijoille. Tämä huonekalut näyttää vaatekaappi. Toisessa asennossa kehys lasketaan ja se lepää lattialla jalat. Tässä tapauksessa näyttää siltä, ​​sänky, joka seisoo lähellä kaappiin.

Laveri voidaan piilottaa seinään

Jos aiot ostaa sängyn-muuntaja-tyyppinen nosto, pitää mielessä, että sen pitäisi olla lähellä kantavan seinän. Koska rakenne on kiinnitetty seinään ja että on kestettävä kiinteä taakka. Niin laita huonekalut niin heikko seinät ei toimi. Ellei nostettavissa malli, ja ei ole niin paljon, ja ne eivät ole vaikutuksia.

Ne eroavat toisistaan ​​suunta liukuvan-patja suhteessa kotelon pinta. On malleja, jotka on kiinnitetty pitkä sivu huonekalut, on - lyhyt. Ensimmäisessä suoritusmuodossa kaappi on laaja, sen yläosa voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen - kuten muistilohko.

Vuode-muuntaja sisäänrakennettu vaatekaappi

Tämän tyyppinen seinä-muuntaja sopii ahtaisiin tiloihin. Mutta voidaan rakentaa vain yhden hengen tai queen. Tämä tyyppiä kutsutaan "horisontaalinen etuvuode" - pitkä osa on sijoitettu horisonttia pitkin.

Samantyyppisellä kaappien järjestetty kerrossänky. Ne ovat kaksi erillistä vuodetta on järjestetty toinen toisensa yläpuolelle. Kun se kootaan, ne näyttävät kaapissa.

Kerrossänky seinä sänky, vaatekaappi

Voit siirtyä jopa toisen rivin, laita tikkaat tikkaat. Että tämä on suurin haitta. Ensinnäkin se on kaukana vaarallista kaide 0 ei ollenkaan. Toiseksi on oltava jossain pitämään aikana, jolloin sängyn taitettuna. Yleensä on haittoja. Mutta siellä on myös iso plussa - säästää tilaa erittäin vankka.

Etuja tämän vaihtoehdon - halvemmalla. Näissä malleissa ei vaadi suuria valtaa nostolaitteen niin kuormitus mekanismi ei ole niin suuri. Kaikkein budjetti vaihtoehto saattaa olla käyttää jousta. Tämän takia ja vähentää kustannuksia.

Huonekalut Transformers: pystysuora seinä sänky on mukava pienasuntojen

Edelleen on malli, jossa sänky on kiinnitetty seinään lyhyen osan. Tällaisia ​​malleja ovat joskus kutsutaan "vertikaalinen kokoontaitettava sänky." Täällä hinta on korkeampi, koska kuormitus mekanismiin lasketaan ja nostetaan, paljon. On jo käytetty pneumaattinen hissit, ja niiden on oltava hyvälaatuisia. On jopa versioita automaattisella asemaan ja valvontaa.

Tässä suoritusmuodossa on yhden, kahden ja sesquikarbonaatit paikka. Mitä suurempi koko, sitä enemmän huomiota olisi kiinnitettävä hissiin. Kannattaa myös tarkistaa lukitusjärjestelmä patjan. Sen on oltava luotettava, mutta samaan aikaan, antavat mahdollisuuden poistaa patjan kuivua / desinfiointi ilman mitään ongelmia.

Seinät sisäänrakennettu vuodetta (seinä muuntaja)

Tämä on vielä huomattavampaa ja kallista muoto muuttamassa huonekaluja. Seinämäosa - sivu- tai keskeinen - voi liikkua pois, paljastava piilossa sen takana pystysuora vuode.

Seinän muuntaja liikkuva vuode

Tavara on vähemmän toimintoja kuin tavallinen seinään. Onko tuo alla se vaatii enemmän tilaa "syvyys" - pystyä työntämään kaappiin. Mutta kaikki hyllyt samaan aikaan toimiva, vaihtovelkakirjalainan huonekaluja ollenkaan epätavallista. Vaikka ne ovat vähemmän syvyyttä kuin ne voisivat olla, kun normaalissa kaappiin, mutta sänky ei näy päiväsaikaan. View - liike tai virallisia, huone voi olla olohuoneessa tai ruokasali. Ja illalla, on madallettu vuode, se muuttuu makuuhuone täysi sänky.

Toinen laveri piiloutuneet työ-, pelaamista tai toisen laituriin. Tätä vaihtoehtoa käytetään useimmiten lapsilla. On turvallisempaa, koska nukkuja on alhainen, on tärkeää, että lapsille.

Huonekalut Transformers: nostettavissa sänky piilottaa pöydän alle

Huomaa kuvassa. Ja nukkumaan, ja pöytä oli helppo käyttää, ja pöytä ja sänky ovat esittäneet. Erittäin kohtuullinen ja kompakti. Pienille asunnot - suuri lastentarha.

Toinen yksityiskohta: alusvaatteet säilytyslaatikko sängyn alle. Pohjimmiltaan tämä paikka voisi olla tyhjä. Tässä tapauksessa voit tehdä ilman liukuva pöytälevy, että jalat voidaan taittaa piilottaa sängyn alle.

Yhtä mallia avoauto taulukoita. Elämiseen hyvää kahvia taulukoita muuntajat, jotka on aseteltu ruokasalissa. Pari liikkeiden ja olohuone muuttuu ruokasali.

Muutos menetelmät ovat erilaisia, mutta yleensä käytettävä vain nosto ja liukuva pöydälle. Kun taitettu, kaksi osaa tasot ovat toistensa kanssa päällekkäin.

Myös pöytä-muuntaja makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Tässä tapauksessa, työpöydän nostetaan ylöspäin ja nukkuja on alennetaan kääntönivel ja lepää jalat. Sijainti patjan, tässä tapauksessa horisontaalinen, tilaa säästävä on välttämätöntä. Lisäksi huoneessa ei menetä toimintoja, päivä tai yö.

Tämä on hyvä tapa vapauttaa tilaa lasten pelit, järjestää lisävuoteen vieraille. Ihanteellinen opiskelijoille, ja se sopii opiskelijoille.

On enemmän kunnioitettavan näköisiä vaihtoehtoja, jotka voidaan toimittaa esimerkiksi olohuoneessa tai ruokasali. Jälleen sama mahtuu suuri määrä vieraita.

Pystysuora sänky-pöytä. Tämäntyyppinen muunnettavissa huonekalut ei ole kovin yleistä, mutta voidaan tarvita pieniä asuntoja

Tämä huonekalut voidaan kutsua muuntaja on pöytä-bed-vaatekaappi. Koska monimutkaisempi muutos käsittää toisen osio sivulaippoja. Kun suuri huonekorkeus voi olla päällä, sängyn yläpuolella, tehty hylly ovi - tallentaa harvoin käytetyt kohteet. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, jos sinulla ei ole pukuhuone, johon tallennetaan off-season kohteet.

Siellä Taulukot muuntajat keittiöön. Jotkut käyttivät samalla periaatteella kuin tunnettu pöytä-kirjoja. Tärkein työtason lisätään tietty "pure" tavalla tai toisella kiinnitetty päälaskurin.

Ruokapöytä avoauto keittiöön

Tämä huonekalut muuntaja on hyvä pienikokoisten yhden makuuhuoneen huoneistoja vanhoissa taloissa, joissa jokainen senttimetri. Kun pienet ihmiset, se voidaan taittaa. Tarvittaessa alue kasvaa.

Osa sisäänvedettävä työtaso voidaan tukea jalkaosan roikkuu ilmassa, joka perustuu ohjaimet

On pöytiä liukuvilla toppeja. Tässä tapauksessa myös, täytyy kiinnittää huomiota vahvistamisesta järjestelmään. Se aiheuttaa suuren kuormituksen, niin että olisi turvamarginaali. Se antaa hyvän ja luotettavan metalliteloihin, johon pöytälevy on esittänyt.

Lisätä käytettävissä oleva ala taulukon keittiössä

Toinen tärkeä metalli keittiöön mielestä jotka tekivät oppaita. Vähintäänkin olisi galvanoitu metalli, mutta parempi - ruostumatonta terästä. Ääritapauksessa, low-end-mallit, lähestyy maalaus jauhemaaleja. Emme voi sanoa, että se on paljon halvempaa kuin sama galvanointilinjalla, mutta antaa enemmän vaihtoehtoja väreissä.

Toisenlainen huonekalujen muuntajat - sohvat. Jokainen tuntee vanhan mallin - vuodesohva. Mutta tämä ei ole hänestä. Se ei ole liian hyvä, joskin laajaa vaihtoehto. On enemmän mielenkiintoisia.

Tämäntyyppinen huonekalut muuntajan radikaalin ero vanhaan malliin: koko sänky muunnetaan ainakin täysi ja mukava sohva. Sängyn esillä olevassa suoritusmuodossa on asennettu pystysuoraan, enimmäkseen sesquikarbonaatit ja kaksinkertainen patjat.

Yleisin versio-muuntaja sohva

Toimintaperiaate on sama kuin kaapin sängyn. Sohvaryhmä on paikallaan, esiin sänky on kiinteä ja se voidaan verhoiltu pehmeällä liinalla vastaamaan verhoilu sohva, toimivallaltaan selkäpehmusteen. Ennen asetella, niiden puhdas, sänky on alennettu, joka sijaitsee sohvalla ja esittää perustuu jalat. Rooli jalat voivat olla rykmentti (kuten kuvassa yllä).

On toinenkin erilaisia ​​näiden huonekalujen: kaappi, vuodesohva. Edellä se eroaa vain siinä, että vierekkäiset osat ovat kiinnitetty enemmän hyllyjä tai kaappeja. Riittävän katon korkeus on hyllyjä / kaapit voi olla sängyn yläpuolelle.

Lastenhuoneisiin hyvä vaihtoehto - sohva, joka muuntuu kaksi sänkyä, toinen toisensa yläpuolelle. Tämä malli mukana monimutkaista mekanismia, jotta kustannukset ovat sohvat, Transformers melko iso.

Vuodesohva muunnetaan kaksikerroksinen

Mutta malli on erittäin kätevä. Ja sohvat ja sängyt mukavat. Verrattuna perinteiseen kerrossänky, ei "laiva" tilaa, ja tallentaa sen ainakin.

Sohva pöytä. Tämä vaihtoehto on melko eksoottinen. Ole yhtä korkea toiminnallisuus. Mutta vaihtoehtona epätyypillisten huonekalut oli hyvä. Ruokapöytä on liikkuva selkänoja puusta (tai sen korvikkeet) tai muovia. Vaikka vaihtovelkakirjalainan kalusteet käytetään huonekalujen, ei ulkoisia eroja. Tarvittaessa loput heitetään eteenpäin, joka lepää lattialla.

Sohvapöytä. Voidaan asentaa kuistilla - paikkana virkistys tai mahdollista kokoontumiset

Pääsääntöisesti tämä vuodesohva on toinen tapa käyttää: hajotetaan petiin. Alta istuimen ulottuu vielä ottomaanien. Eli muunnelma 3-1.

Toinen versio sohvasta - modulaarinen. Kyseessä ei ole aivan mitä kuvattiin aiemmin. Kaikki kalusteet on jaettu segmentteihin, jotka voidaan liittää toisiinsa eri tavoin.

Modulaarinen sohvasta

Tyypillisesti, sohva itse liuku- tai taitto. Se asennetaan kiinteästi, ja pienemmät liikkuvat yksiköt voidaan siirtää. niillä on usein mainoksia.

On olemassa useita muuntajia, joita on vaikea kuljettaa huonekaluja. Esimerkiksi, hylly, joka muunnetaan pieni pöytä. Ihanteellinen sisäänkäynnin huoneeseen, jos ei ole paikkaa laittaa paikallaan taulukon, mutta vain pala seinän käytävän paikalla.

Hyllyt, jotka ovat muunnetaan taulukon - ainakin alkuperäisen

Yhtä alkuperäinen ratkaisu - kuva tai peilin, joka muuttuu taulukkoon. Tällöin työtaso on kiinnitetty seinään saranat. Takana sen pinta (joka on yläasennossa tulee edessä) on kiinnitetty peili tai kuva.

Kuvastin .. tulee .stolom

Jalat ovat muodossa palkan kehyksiä. Kun tarvitset taulukon, se heittää. Kun ei tarvita - jälleen kiinnitetty seinään. Tämä on myös yksi hyvä vaihtoehto, jos pöytä voidaan asettaa vain sisäänkäynnin. Ihanteellinen ratkaisu pieniä asuntoja.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 69 = 70