poreallas valokuva

kylpytynnyri

Mikä on kylpytynnyri? Kyseessä on järjestelmä, suuttimia, jotka muodostavat suihkuja hierova, joukko putkia ja pumpun, sisällytetty tavallinen kylpy. Toiminnassa ylittää pumppu veden kylvyssä putkeen, jossa se tulee suihkujen muodossa suuttimen läpi takaisin kylpyyn, eli se on jatkuvassa liikkeessä. Joskus koko ja näin ollen, tilavuus juomaveden kylpytynnyri on hieman suurempi kuin standardi. Valmistajat poreallasta valmistuksessa sen tuotteet perustuvat eri käsitteisiin rentoutumiseen ja virkistäytymiseen, joten vesivoiman järjestelmä on myös erilaisia ​​keskenään. Klo kylpyammeet eri yritykset voivat olla eri muotoisia, topografia, koon ja laitteet. Laite rakenne on sellainen, että vaikutus hierova suihkukoneet iholla oli hyödyllinen ja mukava.

Hierova amme raudan ja teräksen suoritetaan yleensä mitat 70 x 170 cm ja on suorakulmainen muoto. Vaikka näyttely "Aquatherm" järjestettiin äskettäin osoittaneet epäsymmetrinen terästä kylpyjä. Akryyli malli rajoitteet eivät ole, niiden pituus vaihtelee 120-194 cm ja leveys - .. Alkaen 70-120 cm pieni istumista malli 120 cm pituus asetetaan myös pieni kylpyhuone. On enemmän kulmikas malleja. Niiden mitat 140 x 150, 150 x 150 ja 160 x 160 cm mitat epäsymmetrinen kulma altaita -. 100 x 160. Suurimmat kaksinkertainen kylvyt ovat mitat 174 x 194 cm. Syvyys on tyypillisesti 37 x 43 cm. (Johtuen koko kylpy). Mukaan valmistajat, tämä on optimaalinen syvyys. Vaikka viime vuosina markkinoille on syvempi malli Kiinassa, 55 x 65 cm.

Akryyli kylpytynnyrit

Siten, lisäksi suorakulmainen altaita ovat pyöreitä malleja, kulmikas, puolipyöreä, soikea, kahdeksankulmainen, kuusikulmainen, ja alkuperäisessä muodossaan. Esimerkiksi kylpy, suunniteltu kaksi ihmistä, on muodossa sydämen. Uutta italialaisen poreallas - "Morphosis" rivi kylpy erittäin monimutkaisia ​​asetuksia.

Hot Tub muodossa sydämen

Corner kylpyamme kylpyhuoneessa melenko

1

Parantamisen lisäksi suunnittelun useimmat valmistajat eivät unohda myös siitä käyttäjän mukavuus: kylpysetin niskatuet ja käsinojat antavat anatomista muotoa säiliön.

Moderni kylpytynnyri

Miten valita kylpytynnyri

Prosessissa valinnan kylpytynnyri on lähdettävä siitä koko huoneen, jossa se sijaitsee. Ei tarvitse asentaa kylpy lähellä seinää, asennus on tarpeen jättää etäisyys on vähintään 50 cm. Tämä tarkoittaa sitä, että kun kahden metrin pituus huoneen maksimikoko kylpy voi olla 1,5 m.

Suuressa kylpyhuoneessa ei ole kokorajoitusta siellä. Tällöin pääkriteeri tulee omistajalle kasvua. Jos hänen 2 metriä, viiden jalka kylpy se lyhyt. Kitukasvuinen käyttäjän ei kannata laittaa liikaa kylvyn: lisätilaa, että se vie, sitä voidaan käyttää tehokkaammin.

On malleja kylpytynnyri pieneen kylpyhuoneeseen. Ne on suunniteltu niille käyttäjille, jotka haluavat asettaa itselleen kylpytynnyri, mutta pienessä huoneessa ole tarpeeksi tilaa sille. Ongelmana oli päättää, onko omilta poreallas. Heillä on samat ominaisuudet, mutta eivät vaadi paljon tilaa majoittaa ja uudelleen täytettävien äänenvoimakkuus on sama kuin perinteisessä kylpyjä.

Poreamme pienessä kylpyhuoneessa

Tämä malli voidaan asentaa asunnon ulkoasussa tai kohentamista, sekä pieniä saunat laite mökeissä maassa mökkejä, mikä takaa täydellisen mukavan ympäristön. Tällaiset laitteet kaikkien nykyisten parametrit ovat paremmat kuin tavanomaisen kylpyammeet, ja ovat hieman kalliimpia.

Mitä muodossa, se on vain kyse henkilökohtaisista mieltymyksistä. Joka salon avulla ostaja päästä kylpyyn onko se on kätevä. Jossain määrin, muoto ja ulkonäkö malli on valita, ohjaa sen harmonisesti muun sisustuksen.

Akryyli kylpytynnyri Appollo AT-941

Akryyli kylpyamme Triton «Diana» vesihierontatoiminnolla

Kaunis, pitkä pitää lämpimänä, ei ääntä soiton vesi, rentouttava miellyttävä hieronta

Korkea hinta, vesi kerääntyy putkien mekanismin ja portti siellä, lisää kulutusta el. energia

Yleensä koko elinkaaren Venäjän ihmisiä talossa seisoivat valurautainen kylpyamme. Olemme tottuneet niihin eikä ajatella mitään pahaa. Kunnes eräänä päivänä markkinoijat eivät ole määritelleet yhtäkkiä kysynnän päämme ja ei tarjonnut akryyli markkinoilla.

Joten me aina ottaa niin kaikki valurautainen kylpyamme. Tietoja "kylpytynnyri" ja harrastanut kuuli sen jossain SPA - keskukset. Ja tällainen kylvyssä oli saavuttamaton unelma meille. Siksi, kun se tuli aika valita kylvyn heidän asuntonsa, me arvovaltaisesti ja päätti yksimielisesti, että varmasti akryyli ja varmasti hierova.

Luonnollisesti otimme huomioon kaikki edut Akryylikylpyammeiden ennen kuin ne tekevät valintansa omaksi edukseen. Tämä valinta suunnittelu - akryyli kylpyamme ovat versioita muodoista, ja vesi ei enää jäähtyy parhaillaan veden asetettu ei melua, akryyli "pala plate" kiillon ja kellastumaton, luistamaton. Koska meillä oli varsin vaatimaton summa (standardien mukaan Porekylpy markkinoista), päätimme poimia vaihtoehtoja kotimaisen valmistajan.

Junat ostokset ja etsintä menoja internetissä, päätimme yksi suurimmista venäläisiä valmistajia - yritykset Triton. Ostaa kylpy päätti kautta verkkokaupasta.

Olemme valinneet oikean koon ja muodon. Päivänä maksukuitin toimitus- ja saimme Lumikuningatar "Diana" 1750 * 700 mm. Kylpy kaikki oli siististi peitetty foliolla. Se on plus. Haittapuolena on, että se näyttää, vesihierontalaitetta putosi oikeus tämän kalvon. Tämän seurauksena olemme vasta äskettäin päässeet eroon palaset polyeteeni alle suuttimet.

Amme on alapinta poimutetun hieronta.

Ja pää näytön.

Aluksi en ymmärtänyt olemusta sen käyttöä, ja sitten näin. Itse asiassa koko hieronta - putki, joka on peitetty kylpy ulkopuolella ja pumppu. Ja ne täytyy jotenkin piilottaa.

hierova toiminta painikkeet on järjestetty molemmin puolin niskatukeen.

Välittömästi näkyvä käsi Venäjän Masters - yksi painike asennettu hieman kiero. Puolelle kohtaan oikea käsi, jos makaat kylvyssä - virtapainiketta.

Bath 4 injektorin selkärangan hieronta ja 6 hierova suuttimet.

Koska olin loppuvaiheessa raskauden testata "Diana" on päättänyt aviomies. Tietenkin hän nautti siitä. Olen hekumallisesti kuplia hieronta puoli tuntia. Hyvin hän piti. Se on vain melua, seisoo kulkuun hierova hyvin konkreettinen ja kuultavissa myös oven kiinni. Jopa meitä "iloisesti" yllätti sähkölaskussa kuukaudelle - kukkaro julkaistiin paljon suurempi määrä kuin tavallisesti tapahtunut.

Sitten kun se oli poikamme syntyi, otin kylvyn pari kertaa ja kerran piti istuntoja äitimme. Eli ensimmäinen 8 kuukautta Hydro toimivat vain 5-6 kertaa.

Nyt kylpyhuoneessa päivittäin kelluu poika. Tietenkin vain istuu ja leikkivät leluilla. Voit tehdä tämän, joka ilta siivoan kylvyssä. Ja kerran viikossa kylvyssä puhdistaa aviomies. Koska on välttämätöntä ruuvata suutin ja pese huolellisesti kaikki pyydykset, koska siellä kertyä ja mätänemään! vettä. Aluksi kun haju ensimmäistä kertaa, emme voineet ajatella putken Hydro järjestelmään. Mutta sitten mies on empiirisesti. Tietenkään ei ollut iloisesti yllättynyt.

Huolimatta siitä, että puhdistuskylvyn käytämme erikoislaitteita - kaikki samat on jo selvää, että se on hienoin seitti tsarapinok. Eduista edes se, että meidän syvä kylpyamme.

Jotta tiivistää kaikki edellä mainitut sanoa - "Diana" erinomaisessa kunnossa ja laatu kylvyn materiaaleista. Mutta sitä ei kannata ottaa sitä hierova. Ensinnäkin, vieläkään tiedä, miten rakentaa tällaisia ​​laitteita pätevästi. Toiseksi tämä järjestelmä on hyvin paljon vaikeampaa ja oikukas ylläpitämisessä puhtaus. Kolmas, uskokaa minua, et nauti vesihierontapisteitä sekä emme käytä niitä. Koska kun meillä ei ole jotain me yritämme saada sen, ja kun vihdoin alkaa käsitellä sitä arkinen kohteita!

9 tavallisimpiin kysymyksiin kylpytynnyri

Yleensä lehdissä kirjoittaa tylsää luentoja luokitteluun tyyppisiä hierova. Mutta älä kerro tärkeintä: miten käyttää vessassa? Miten valita kylpytynnyri saada eniten rentouttava vaikutus.

Kuvassa:

Mikä on kylpytynnyri? Yli 40 vuotta sitten, poreallas veljekset keksi prototyyppi modernin spa ja siitä lähtien heidän nimensä on tullut synonyymi tällaisia ​​järjestelmiä. Toiminta kylpyveden liikkeen periaate suljetun järjestelmän: pumpulla ja kompressorin, vesi ja ilma sekoittuvat ja seosta tai veden ja ilman erikseen syötetään suuttimiin, joka paine hieronta kehon. Poreallas - loistava tapa rentoutua ja nauttia hoidoista mukavasti kotona.

Kuvassa: malli 240960..Y päässä Roca tehtaalta.

Minkä kokoinen on ihanteellinen? Yksi, että voit ostaa ja asentaa omassa kylpyhuoneessa. Myynnissä ei ole vain porealtaita, mutta kylpy sillä jalat, kädet. Kylpyammeeseen suuttimet voivat olla koko pituudeltaan, ja se voi sijaita paikallisesti: hieronta kaula, selkä, kädet. Useimmissa suuttimet on järjestetty paikallisesti "sidyachih9raquo; kylpy pituus 140-150 cm. Lopuksi, kylpytynnyrit voi olla yksi, ja mahtuu useita ihmisiä. Mini-altaat valtavin poreallas eroavat siinä, että niiden vesi tyhjenee jokaisen käyttökerran jälkeen.

Mikä muoto on paras? kylpy kokoonpano ei ole tärkeä - se voi olla mikä tahansa: pyöreitä, neliömäisiä, suorakulmaisia, ulkopuolelle. On tärkeää, että valittu malli on tunnet olosi mukavaksi pysyä. Ja suuttimen sijaitsee ääriviivat kehon, niin saat enemmän terapeuttista vaikutusta hieronta. Siellä Yhdistelmä hierova suihku hieronta voidaan ottaa makaa kuppi ja seisoo ohjaamossa.

Esimerkkejä suihkut, suuttimet hieronta laitteet, yhdessä kylpyamme.

Mikä tekee poreallas? Useimmissa polymeerien, akryyli pinnoittaa. Haku mallia, jossa paksuus akryyli kerros ei ole pienempi kuin 4 mm, jotta halkeilua ja että oli "zapas9raquo; hionta mahdollista naarmuja. Harvinaisempia kylpy emaloitua terästä ja valurautaa. Eliitin hallitsijat löydät malleja puisia.

Kuvassa:

Nykyään ei vain tee poreallas akryyli-, vaikka akryylipolymeerit yhdessä - yleisin variantti. Löydät malleja lasista, tekokivestä, teräs, valurauta.

Mitä ne ovat? Poreallas, ja lentokoneiden turbo hieronta (seos ilman ja veden). Samalla tavalla suihkun muodostavan rullan (voimakas suuntaava vaikutus) ja pyörivä (seos syötetään spiraalimaisesti). Erikseen eristetty tyyppi mini suuttimia takaisin.

Kaikki suuttimet voivat olla pyörivä mekanismi, niin eniten hyötyä hieronta kehon kulmassa. On myös malleja, joissa on sulkuventtiili, joka yksinkertaistaa hoitoa porealtaassa. Edullisesti suuttimet työnny pinnan yläpuolella, jotta vältetään epämukavuutta, jos laiduntaminen.

Kuinka paljon pitäisi olla suuttimet samaa tyyppiä? Ne, muuten kutsutaan myös suihkukoneita. Perus suoritusmuodoissa 4-6 suuttimet säädetty. Kehittyneissä malleissa määrä voi nousta useita kymmeniä. Mutta on muistettava, että mitä enemmän suuttimia, sitä vähemmän on painetta syöttövirran. Suuttimet muovia pidetään luotettavampia.

Kuvassa:

On järjestelmiä ja turbo aeroomassazha suuttimia voidaan lisätä kylpyyn venyttämättä niitä putki (kukin itse vetää vettä ja heittää sen takaisin). Suuttimet voidaan sijoittaa pohja-, sivu-, jalkaan ja lantio.

Onko mahdollista kylpeä porealtaassa? Kyllä. On suositeltavaa tehdä se ennen poreallas, niin se on paljon tehokkaampaa. Se ei ole välttämätöntä käyttää korkea-vaahdotusaineita. On suositeltavaa pestä ainoastaan ​​katkaistu hierova.

Voiko sähköiskun käyttäessään kylpytynnyri? Ei, noudattaen turvallisuusmääräyksiä. Se on liitetty erilliseen RCD (vikavirtasuojakytkimen, joka ohjaa nykyistä vuoto). Jos jokin hätätilanne RCD järjestelmä katkaisee automaattisesti.

Mitkä ovat hierova ohjausjärjestelmä? Pneumaattinen tai sähköinen. Ensimmäinen on helpompaa ja halvempaa, toinen on kalliimpaa ja toimiva.

Kuvassa:

Porealtaat varustettu ohjaus- paneelit näytön ja kaukosäätimen.

Lisähankintoja. Täytyy käyttää rahaa mikseri kastelukannu sielu - ne eivät aina mukana. Lisäksi kylpy voi olla "jälkiasentaa" niskatuet ja käsinojat, pidikkeet sanomalehtien tai lasin tuoremehua.

Kuva: Thalia malli 180/170 päässä Albatros tehtaalta.

• kromoterapiaa (valot avulla erityisesti valittu valodiodeja, jotka on suotuisia vaikutuksia mielialaan ja hyvinvointiin).

• aromateripii toiminto (joskaan ei kaikissa kylvyssä voi tippua aromamasla - suutin tukossa suuttimet!).

• äänentoistojärjestelmä, TV, puhelin.

• Kaukosäädin kaikkien kylpytynnyri toiminnot (vaikka kirjoitetaan kun riisuutua).

• Automaattinen puhdistus (desinfiointi).

• Automaattinen tyhjennys optio jälkeen istunnon hierova.

• Automaattinen säätö veden paine.

• ylläpito ennalta määrätty lämpötila.

• Jos et ole mukava kiivetä yli kylpy vanteen, on olemassa malleja, joissa on pieni ovi.

Kuvassa:

Lisäksi hydrauliset järjestelmät, lento- ja yhdistetyt hieronta pyörre voidaan täydentää eri komponentit eri yritykset (esim., Niskatuet) ja varustettu järjestelmien kromoterapiaa, aromaterapia, automaattinen puhdistus vesi jne ..

11 syytä olla korvata perinteisiä kylpy poreallas

Ulkonäön porealtaita on lohtua, se on otettava huomioon monia teknisiä ominaisuuksia ja nopeasti ratkaisemaan ongelmia suunnittelussa. Skenaario Tulevia ongelmia edessä.

Vihjeitä kylpytynnyri

Hot Tub tuo hauskaa. Mutta tämä on kallis ja merkittäviin apuvälineisiin. Kuinka oikein valita ja käyttää uima oli turvallinen ja hyödyllinen?

9 kysymyksiä kylpylä turvallisuudesta

Hot Tub on oltava turvallisia käyttäjälle, ja johtoja varten. Ja kuitenkin - ei epäonnistua. Vastauksia kysymyksiin siitä, miten oikein käyttää kylpytynnyri ja huolehtia siitä.

7 kysymyksiä kylpytynnyri

Kylpytynnyrit - ainutlaatuinen LVI laitteet: lähes kaikki niistä kuullut, mutta harvat ovat nauttineet. Ja koska paljon kysymyksiä, jotka liittyvät niiden valintaan ja käyttöön. Vastaukset useimmin p

Top kylpyamme: valokuvat, tekniset tiedot, hinta, arvostelut

Olemme keränneet sinulle kuvia, tekniset tiedot, hinnat ja katsauksia paras porealtaita.

alkaen 66765 ruplaa. jopa 107000 ruplaa.

arvokkuus

lapset 4 kuukautta iloksi) kaikki toimii (yäk yäk). ihan puhdas. Minulla oli suuri kasvu nousee 196 173 yhdessä vaimonsa.

Jouduin näin pala seinää laittaa sen.

puhdista tai erityisiä apuvälineitä tai sanoks universaali geeliä tarvitsee vain hakea ja odottaa.

suuri kylpyamme, tarpeeksi tilaa kahdelle, muotoilu, hyvä akryyli, ominaisuus - selkähieronta, monivärisiä valoja, otsonointi, radio

et voi käydä kylvyssä ilman dop.funktsy - sinun täytyy tehdä tilauksesta

Kun itse kylpy on erinomainen. Varsinkin jos et halua mitään kelloja ja pillejä, kuten otsonointi, radio jne Halusin vain hyvä iso amme kahdelle, jossa on sisäänrakennettu mikseri ja yksinkertainen kylpytynnyri. En halua overpay jotain, en tarvitse. Kävi ilmi kaikki väärässä, kun ajattelin - kasvien amme tulee suurin kokoonpano, muuten se ei ole kannattavaa meille kantaa. Voit tilata täydellisen joukko yksinkertaisia, mutta käy ilmi, ei paljon halvempaa, ja se joudutaan odottamaan 3-4 kuukautta plus tehdä 100% ennakkomaksu. Yleensä siirrettävä vaimonsa kanssa - päätti olla riskeerata ja ottaa tämän tarjouksen, täydellinen, joten se osoittautuu kaikkein vygodno.Skazhu rehellisesti, kaikki toiminnot alkoivat käyttää välittömästi, tarkistaa, miten ne toimivat, testi. Erityisesti haluan sisällyttää pimeässä kevyt hieronta. Ja on funktio selkähieronta - Olen sitä särki hieman, ja sen jälkeen säännöllisesti kylpyammeet hieronta kipua poissa! Joten, paras työ)

koko ja syvyys, mukavat pääntuet, vesi- ja ilmahieronta: monet suuttimet ovat selkähieronta, kätevä kaukosäädin, rakentaa laatua

koska suuri koko on vaikea tehdä asunnossa

Uskon, että on paras vaihtoehto, jos ostat kylpy kahdelle. Se on iso, syvä, joista kaksi erittäin mukava se. Erittäin mukava pääntuet, luistamaton pohja. Helposti säätää hieronta, on kauko-ohjattu. Nauti selkärangan hieronta rentouttaa hetkessä. On kaiken romantiikkaa - ja valot sekä radio- ja hierova. Voit sammuttaa kattovalo, päälle vettä valaistus, musiikki, ja nauti. Joissakin vastaavia, on myös TV, mutta minusta tuntuu, että sitä ei tarvita.

Puutteista rakentaa laatua, en ole vielä paljastanut kaikkia haittoja liittyy hyvin kylpytyyppiä. Nimittäin, koska suuri koko on ollut joitakin ongelmia ajautuu asunnon ja asennusta. Joten pesuasti- tämän kokoluokan on vaikeaa. Vesi tiskillä alkoivat poistua paljon enemmän, mutta se ei todennäköisesti ole koon vuoksi kylvyn, ja johtuu siitä, että yhä alkoivat käyttää sitä. Joten, kun valitaan suuri kylpyamme, varokaa. Ja kokonaisuudessaan - suuri malli.

alkaen 95000 ruplaa. jopa 119 042 ruplaa.

arvokkuus

Tarpeeksi iso, mukava. Hieronta, radio jne

1. Ylivuoto ei kestä irtotavarana vettä eli lasten ongelma: täytyy seurata nopeasti, ja ei täytetä. Sitten päinvastoin. Unohdin tarkistaa - vuodattaa naapureitaan pohjasta päähän.

2. Jos ei asennettu vapaasti seisova, ja tehdä seinään puskurit, kulmat amme lähelle seinää vesi kertyy, erä. Se voi tietysti minun avioliitto ... presformy. Mutta jostain syystä, kulmat on tehty niin, että vesi ei valua kylpyamme suihkulla.

3. Aseta lasi kiinnitys musta käsinojat Hatarassakin. Vesi virtasi tässä paikassa maahan.

4. pienet asiat: kytkimen-suihku nokka sitten, onko väärä kuva, niin, jos ei ole kunnolla liitetty siirtymistä itse. Laitat asemaan suihkussa - käynnissä nokka, ja päinvastoin.

Ohjauspaneelin (hinta) voidaan johtaa pois ja kello, ja veden lämpötila-anturi.

Mukava ja syvä amme! Joiden paino on alle 100 kg. En sovi helposti! Erittäin vakaa! Vakuuttuneita radio ja kaukosäädin!

Hinta tietenkin vähän kallis, oli otettava luottoa)) mutta se on parempi kuin ottaa osa ilman Whirlpool - Eurooppaan samaan hintaan!

Yleisesti ottaen tyytyväinen kuin kuningasboa!

alkaen 15320 ruplaa. jotta 60900 ruplaa.

arvokkuus

kommentti

Viime viikolla asetettu kylpyamme. Hyvä runko ja säätää nopeasti ja helppo asentaa. Hyvä väri ja kiilto.

alkaen 76000 ruplaa. jopa 100000 ruplaa.

arvokkuus

Hieno muotoilu! Se sopii pieneen kylpyamme.

Rakentaa laatu on erinomainen.

Kastelu ei ole kiinteä reikään.

Hinta nousi 30%! Mutta kuten sanotaan toimittajat hinnankorotuksia eteenpäin ... ..

tyylikäs ulkonäkö, miellyttävän tuntuista akryyli, 2 eri hieronta, mukava muotoilu istuin, sisäänrakennettu mikseri, pienikokoinen mutta tilava

kommentti

Käytännössä parasta tässä koko. Katsoin paljon malleja keskittynyt tähän, ja koskaan katsonut taakseen. Se näyttää siistiltä kylpyhuoneessa, erityisesti valaistus, hyvä hieronta. Istuu kylvyssä, voit kuunnella radiota erinomainen ääni. Hinta on enemmän kuin riittävä, varsinkin kun se ei ole välttämätöntä käyttää rahaa sekoittimen - se on rakennettu, yhdistetty joustavaan podvodok. Laadun mitään valittamista, kaikki tehdään huolellisesti, ei creaks tai löysiä.

Hyvä hinta. Helppo käyttää kylvyssä, syvä ja tilava sen kokoa. Kuten läsnäolo paikkaa, jossa kätevä jalkojen pesun ja lapsi kaukosäädin - yleensä alkuun mukavuutta, makaa kylvyssä ja virittää radio, sytyttää taustavalon asentoa muuttamatta. Sopivasti ei tarvitse asentaa erillistä mikseri ja käsisuihkulla asentaa kylpyhuoneen seinään mnya on iso plussa, koska se rikkoisi kuvio laatta, ja laatta on erittäin kallista. Laadukkaat komponentit ja helppo huoltaa. kierretään irti suutin ja helppo puhdistaa. Nopea toimitus toi 3 päivän sisällä. Otan vuoden, ei valituksia, koko perheen tyytyväisiä.

arvokkuus

Paras kylpy. Halusin ostaa hyvä suihku, mutta nähtyään tämän kylvyn, rakastui häneen. Rakentaa laatu on erinomainen. Toiminnot ovat upeita, kylpyhuoneessa on kaiken muun paitsi tv. Se näyttää hienolta kylpyhuoneessa. Hän meni pieni kylpyhuone.

kommentti

Käyttäminen vuosi. En koskaan katunut että ostettu.

alkaen 90000 ruplaa. jopa 110000 ruplaa.

arvokkuus

Ensimmäinen etu, että haluan mainita - se on upea ulkonäkö, koriste vesiputous ja puoliympyrän muotoon - heti catch the eye ja aiheuttavat eniten miellyttävä tunteita. Valitsemalla oikea putosi kylvyssä. Toinen etu - on tuotteen laatu, olen todennut sen jälkeen asiantuntija kerronta, joka liikkuu kylpy ja osoittavat, kuinka se on järjestetty sisäpuolelle: mitä komponentteja käytetään ja miten se on kerätty. Se ei ole tarpeen puhua, vain nähdä. Kolmas etu - on sen toimivuus, haluaisin todeta, kun läsnä on vettä ja putket dizinfekii yksinkertainen napin painalluksella, kätevä ja käytännöllinen. Vaikka lapsi glotnet vesi tiedän, että se sitten ei satu mahassa myrkytys. Ja mikrobit kerääntyä putkissa ei, mikä on myös erittäin tärkeää. Neljäs etu on hinta, joku se näyttää iso, joku vähän. tutkii alue, joka on nyt tarjolla kaupoissa, tulin siihen tulokseen, että kustannustehokkuus on oikea.

Haitat ovat: Wang, vaikka suunniteltu kaksi ihmistä, mutta dvoem jo hieman ahdas (älä venytä jalkojani, ja yleensä mitään), vain iso kylpyhuone En laita se oli, huone vaatii. Toinen haitta on se, että putous toimii vain kahdessa eri tilassa: 1. se on mahdollista tehdä veteen, mutta se ei voi ottaa käyttöön, kun käytetään pyörteen. 2. hän tila toimii alussa hierova, mutta vesi soitetaan suuttimen läpi sen sijaan, että sen läpi. Mutta nämä viat tasoitetaan etuja.

Pidän kylpy, hyvä malli

uskomaton yhdistelmä hinta ja useita vaihtoehtoja, suunnittelu-, rakentaa laatu

Kaksi isoa miestä on vaikea sovittaa

Minun on sanottava - hyvä kylpyamme. Hinnalla eurooppalaiset kollegansa eivät yksinkertaisesti löytää.

Järjestyksessä, kylvyssä, vaimoni oli sijoitettu hyvin, mutta minulla on se pieni. Kaksi suurta ihmisiä lienee vaikea sovittaa. Mutta omasta kylpyhuone ja tilava tilavuus tilavuus seinän ei "syö".

Erittäin mukava hieronta ja valaistuksen - saada upea! Vielä on vesiputous ja radio. Yleensä haluan siirtyä kylpyhuoneen zhit.Sobrano kaikki omatunto, materiaalit ovat erittäin mukavia, näyttää kallista. Tärkeintä - työtä kaikki on todettu.

alkaen 26350 ruplaa. jotta 89420 ruplaa.

arvokkuus

kömpelö asennusohjeet

Vaimoni ja tein korjaukset kylpyhuoneessa, silmät putosi tässä mallissa, koska kooltaan ja hinta sopii meille täydellisesti. Päätin asentaa kylpy omaan johtuu siitä, että tuolloin paikkansa kylvyssä ei ollut vielä valmis. Tärkeintä on, että kylpyamme ei ollut täysin koottuna, se oli paketti tiivisteet, pähkinöitä, ja niin edelleen. Sekoitin ei myöskään asenneta oletuksena, mutta oli erilliseen koteloon. Opetus ei ole kovin selvä, yksi järjestelmä ja joka ei ole erityisen nirso. Tämän seurauksena kylvystä on kerännyt yli puoli päivää. Haluan todeta joitakin yksityiskohtia kokoonpanossa. Asennettaessa sekoitin varmasti vuoto tiiviste reiän hana yhteisiä ja kylpyhuone muuten se vuotaa huolimatta tiiviste sisältyy sarjaan. Muista tarkistaa kaikki mutteri ja ruuviliitokset vuotojen välttämiseksi. Ja kolmas asia on viemäriin. Kyllä, liikenne raollaan kylpy tyhjennetään 6-7 minuuttia, mutta se ei häiritse. Ei oikeastaan ​​hyvä vaihtoehto poistoletku, se on tehty vinyyli ja vain typerästi laittaa tyhjennysreikä, vaikka on kierre, mutta Bundle sisältää välikappale jousi on kulunut paras sinetti. Valua vuotaa jos vain laittaa keväällä. Olen tehnyt toisin. I kierretty useita kierroksia viemäriin vinyyliteipillä ketjuttaminen puettu voimalla viemäriputki valua, parhaiten asettaa tiivisteet autojen metalli puristusyksikkö, ja jousen tiiviste, joka oli täydellinen. Kyllä, jotkut asiat eivät ole selvillä, mutta se ei ole Menen, hinta, jolla ostamme se oli 21500.

Lopuksi haluan sanoa muutaman sanan. Ne, joilla on valmiudet työskennellä kalusteet ja tietää mistä on kyse - ongelmia asennus ei. Yleensä laitteet ja laatu kylvyt ovat erittäin tyytyväisiä. kylpyyn on hyvin paksu. I 2 itsenäisesti stanssataan väriterapiavalaistukseen lamppu (valaistus parantava) materiaali kyllästyy kruunu on vaikeaa. Tämän seurauksena, kylpyhuone on erittäin tyytyväinen! Näyttää tyylikkäältä, hieronta auttaa rentoutumaan joka päivä töiden jälkeen. Vaimoni on tältä kylpy vain rakastin sitä!

Sekoitin - täydellinen kylpyamme.

Tyhjennys - suurin ongelma. Juoksuttaa, niputettu, on erittäin suuri hydraulinen vastus. Maalin kylvyssä vesi on valunut noin 9 minuuttia. Korvattu toisella hyvin ongelmallinen.

Tunnet sen Kiinan käsintehdyt artikkeli.

Whirlpool, hinta on kohdallaan suunnittelu

Asennettaessa asennusohjelma on vahingoittanut letku, ajoi sen minulle viikon.

Sitä ennen oli valurautainen kylpyamme, akryyli ei pidetä vaihtoehtona, ja sitten ystävä näki ja päätti ottaa riski ... Niin onnellinen, käytin tiedä miten kylpyyn, ja nyt haluan rentoutua ...

BAS 170 x 110 Laguna hierova

alkaen 28000 ruplaa. jotta 41159 ruplaa.

Arvostelut Laguna BAS 170 × 110, jossa on hierova

Akryyli lipsahdus ja haalistunut ajaksi hierova miellyttää

huono suunnittelu ja komponentit

Joten ostaa tämän kylpyhuoneen marraskuussa 2012 mennessä. optioiden muodossa poreallas, väriterapia podgolovnikov.Otlichno seulalla ja sekoitettiin kylpyhuoneeseen 3h1.8, onnellinen ja ovat kasvaneet lapset. Ainakin kaksi ovat kasvaneet intermeddle ilman ongelmia. Akryyli materiaalina poradaval, helppo puhdistaa, ei skolzit.Dalee haittoja:

osti alueen kautta virallisilla, laittaa itsensä, seurauksena menetys takuun.

- välittömästi buzzed alaspäin muuntajat pumpussa, ilmeisesti kootaan kiinalaisia ​​osia. Mutta poimia kylpyyn korvata se alta jo asennetun laatan, vaihtoehtoja ei - jätä se.

- Kuusi kuukautta myöhemmin, tuli kiilata painiketta "Cascade Lake", vuosi yleensä siirtää painike ei ole enää, koska Cascade ei toimi, vain suihku.

- kylpy runko talouden koostuu ohuesta met.profiley että jälleen kerran puhuu taloudesta.

- Kun lasku otruzke kirjoitti, että otruzili pääntuet 850r, todellisuudessa ne eivät olleet, ofitsalov edustajat kertoivat, että he eivät olleet varastossa. Pyysin hyvitystä, nolla huomiota.

- Tärkeintä kuvissa ei näy missä mikserin. Todellisuudessa se on pitkällä sivulla kylvyn keskellä, johon pitäisi myös! että yhä zamoroka.Buduyuschim neuvovat asiakkaita valitsemaan kylpy ei ole kuvaa, eikä internet kaupat, eikä ainakaan tämän merkin BAS - säästää kaikesta!

Olen nähnyt ystäviä Radomir kylpy, vieraille - mitään ongelmia ....

BAS 160 x 100 Sagra hierova

alkaen 26267 ruplaa. jotta 35026 ruplaa.

Arviot BAS Sagran 160 x 100, jossa on hierova

kohtuullinen hinta ja laatu kylvyn (poislukien koneet).

Lisään arvosteluusi korjata kaiken ilmaiseksi ja sopivana ajankohtana minulle (tulevat Kaluga näyttävät).

1 epämukava istua (ei hajota tuolissa, istua)

2 osa ei kehruusuuttimista ja ei-sääntelyyn (kuten liimattu) on zholzhny

3 olisi muutettava laittaa pesuallas valua standardi aallotus

Suosittelen ajatella ennen ybirat BAS Sagran. Jos et ole käyttänyt akryyli kylpyamme, olla varovainen ostaessaan, ja kaikki tarkistaa paikan päällä. Kaunis ei ole aina kätevää! Kokonaisuutena hyvin muodostuneita ja vaihtoehto, jos se ei ollut mekaaninen ongelma ... täydentää arvostelu. He tulivat minulle suoraan tehtaalta ja kaikki nutryanku avioliitto ... eikä niitä korvata. Laadullisesti tehty, ja sanoi, että kaikki asiakkaat, jotka problemma ja toimi! Uskon

BAS Verona 150h70 hierova

alkaen 24812 ruplaa. jotta 31583 ruplaa.

Arviot BAS Veronan 150h70 hierova

puutteet

Sen pitäisi olla 3 viikkoa. Kun täynnä kuumaa vettä kylvyn tulee kauhea kemiallinen haju. Ensimmäisinä päivinä ja ilman vettä haju oli läsnä. Nyt vähemmän. Toivomme, että haju häviää ajan myötä, aivan kuten se ponadobitsya- tällä kertaa. Myydään verkkokaupasta tästä varoittaneet puutteesta Basovskiĭ kylpyjä. Valitettavasti emme kuuntele. Nyt meillä on, mitä meillä on.

alkaen 60060 ruplaa. jopa 104 539 ruplaa.

arvokkuus

Se näyttää kalliimpaa kuin kustannukset

Miellyttävä akryyli ilman Sharkskin!

Kaikki yhdessä ja vesi- ja aero siedettäväksi rahalle ..

Sovereshenno hyödytön sisäänrakennettu sekoitin, joka on sooo vaikea säätää veden lämpötilaa! se virtaa ainoastaan ​​kuumaa, sitten kylmä. Joskus haluat käyttää vesiputous, mutta sen jälkeen paljon piina säätää veden enää mitään halua .. sekä käyttää sisäänrakennettu suihku ... (kehotan teitä tekemään sen normaalissa seinään mikseri suihku). Muuten letku suihkussa, jos sitä käytetään usein poistaa vettä suoraan kylpyamme, pidättää vettä ei ole tiivisteitä ei anneta! Aeromassazhem hyvin nehvatatet lämmittämiseksi (on luksusta kylpy ..) voidaan muuttaa tulevan ilman tavallista hiustenkuivaaja joka lämmittää ilmaa?)) On Väriterapiavalaistus 4 punaista, 4 sinistä ja 4 vihreä LED jotka vuorottelevat melko reippaasti tyyliin joulukuusen ...) hyvin pahoillani, että LED ei riitä (sinun täytyy sammuttaa valon, jotka voisivat pitää tämän toiminnan) eikä voi keskittyä yhteen väri olisi erittäin hyödyllinen ominaisuus! Outo tilanne kellon LCD-näytössä muutaman päivän, ne jäävät pari tuntia))) Ilmeisesti ne sopivat ainoastaan ​​valvonnassa käyttöaika vesivoiman / aero hieronta 15min työn, levon 15, joka periaatteessa riittää hauskaa!.

Ostin avg.2009 aiempien joka olisi oikeus tehdä eyeliner! Aloin perustaa kautta 7mes. Kun ensimmäinen sis., Näyttää siltä, ​​että jos piiri sillä seurauksella, että heti kolkuttaa kone! Soitin S7 pyydetään lähettämään master. Kuten kävi ilmi myöhemmin, 3 vuotta takuu. Ainoastaan ​​ottamalla huomioon niiden asennus (5 p), jos laittaa itse, takuu 6 kuukauden! Suostui maksettu korjaus ... Master eliminoida vahingot nopeasti (for 2,5t.r) osoittautui kiinalaisten riviliitin työnnetään liian pitkä pultit niin lähellä laudan kun ne ruuvaamalla! Kun ongelma on korjattu, parhaillaan tarkastuksen, kävi ilmi, että murtunut kaikki 6! Jets kylpyyn Asennusrenkaat (Tämä valkoinen rengas pitää vesisuihkut kylvyssä ja reikä on alle kromi koriste ringlet) Ostaessaan muista poistaa koriste kromirengas ja varmista, että sen alla kaikki ennallaan !! ja niin 6 kertaa!. Luojan kiitos mestari ennen lähtöä, testasi kylpy virtaavuus. Tietenkin se eteni. Jälkeen selonteon valmistelun ja viikon odotuksen sain korvata kaikki 6 soi ilmaiseksi! Muutin ne itse! hlipkovat renkaat ja muuttaa niitä hyvin aikaa vievää. Kehotan teitä hyväksymään asennuksen, koska kaikki ongelmat myyjä päättää itse, sekä viimeisenä. 3g. Tämän seurauksena 9 kuukautta. Haluan ensin testannut kaikki ominaisuudet, ja voin sanoa: Ei ole tarpeen luopua aero! hintaero ei ole kovin merkittävä! Kaikki Minulle kerrottiin, että ilma hieronta on hölynpölyä, mutta ihme kyllä ​​hän piti enemmän kuin vesivoimasta! Hydro myös ei ole aiheuttanut paljon hauskaa, joten uskon pumppu ei ole tarpeeksi painetta! hyvin pahoillani, ettei suutinta selän hieronta! Aluksi näytti siltä, ​​että radion turha ominaisuus, mutta nyt käytän sitä joka kerta), vaikka iPhone Conn.! Näyttää siltä, ​​että kun niin paljon ongelmia ja pienistä virheistä tämän kylvyn malli olisi vastattava kielteisesti! Mutta kumma kyllä, nyt olen tyytyväinen siihen) Kaikki teokset (toivottavasti jatkuu), ja pieniä ikään kiinalainen subquality sovitti muistaa noin kohtuulliseen hintaan!

Hyvä muotoilu. Monitoiminen.

Vuotta myöhemmin rikkoi pää osia, ei Rocco. Kuusi kuukautta myöhemmin lopetti toimintansa kaikki elektroniikka, syy ei ole selvä, myymälä neuvottiin muuttamaan elektronisia komponentteja. Sisäpinta säröillä.

On parempi ostaa toinen enemmän tyhjäkäynnillä rikki.

Läpinäkyvä board - 1000 milipontov sekunnissa

Se hajoaa lähes nopeutta.

Olen työskennellyt noin 15 minuuttia elämässäni, hyvin, että sokki ei tappanut.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =