Lasten päivä kotona syntymän rekisteröinnin

Lasten syntymäpäivä koristelu: erilaisia ​​ajatuksia upea loma

Tärkeä asema valmisteltaessa kauan odotettu rekisteröinti syntymän annetaan lasten loma. Sisustuksessa ja lastenhuone köynnöksiä, ilmapalloja, julisteita, kukkia voiman alla tahansa vanhempi, jonka lapsen hoidosta tuulella. Ideoita koristeluun huoneita lasten synttäreille paljon, mikä tarkoittaa, että on olemassa paljon valita.

Voit antaa tätä työtä valokuvausliikkeessä tai suunnittelija pöydälle, vaan teidän jälkeläiset ovat kalliimpia juliste tekemät kädet. Ota aikaa, ja koko perhe tuntuu niiden osallistumista valmisteluun festivaalin. Wall sanomalehti - loistava tilaisuus näyttää lapselle kiintymyksensä.

Määrittää juliste teema. Helpoin tapa pysyä keskellä kuva syntymäpäivä, jota hän pitää eniten, ja ympäröivät hänet onnittelut ja toiveita kaikkien perheenjäsenten.

Yhden vuoden vanha syntymäpäivä poika olisi syytä tarkistaa kaikki kehitysvaiheissa ja saavutuksista kuukausittain muodossa "vesomer" ja "stadiometer". Tietysti nyt hän ei voi arvioida kaikkia pyrkimyksiä, mutta aikuiset mielellään ihailla luovuutta. Älä unohda laittaa tänne ja tulostaa kädet ja jalat.

Mitään terveisiä lasten festivaali järjestetään kolme "pilaria" - Musiikki, runoja, kuvia. Voit yhdistää kaikki elementit ja tallentaa videokuvaa terveiset kuvia, tekstiä ja äänitiedostoja. Voit lähettää pleykast-kortin sähköpostitse syntymäpäivä tai polttaa levylle värikäs muotoilu kannen. Miten tämä kortti? Ohjelma tekee sen itse - Internetin valtava määrä palveluja syntyisi sellainen tervehdys, mutta ei ne kaikki ovat laadukkaita, joten sinun pitäisi tehdä seurantaa.

Kuvia lapsista - erittäin suosittu tapa rekisteröinnin synnytyksen ja voi vain koristella seiniä. Kuvitella tunteita lapsen, jos hän heräsi, hän näki roikkuu katosta ohut säikeitä tai hopealanka kuvia. Nämä voivat olla piirustuksia syntymäpäivä, hänen ystävänsä ja vieraille, sekä piirustukset vanhempien.

Jos et tallenna kuvia lapsesi, pyydä heitä lastentarhassa. Kaikki "kuva" on annettava samaan tyyliin lisäämällä ne kirkkaassa kehyksissä. Voit piirtää seinään, tai heittää heidät taiteellinen pelleillä talon.

Luvut vieraat aiemmin vaikea valmistaa, mutta mikään ei estä sinua järjestää loma taidekilpailun, jossa asiakkaat voivat onnitella hänen syntymäpäivänsä kuva. Edut tapahtuman kolminkertainen - onnellinen lapsi, kiinnostuneet vieraat ja iloinen huone.

Luvut perustuvat vanhemmille lasten luovuutta: Ota lapsen kuva ja yrittää kuvata jotain vastaavaa. Älä huoli, lapsi arvostavat sitä. Tarinasta, voit valita oman perheen, mutta myös mieleenpainuva lapselle paikkoja ja tapahtumia.

Tehdä Renja varten syntymäpäivä, on mahdollista virittää vanhan sakset, liimaa, kyniä ja aikakauslehdet, järjestää siitä paperille valittujen kuvia, kuvia, ja kaikki liimaa.

1

Menetelmästä riippumatta päätät itse ei, kollaasi on heijastettava kehitysvaiheet Lapsen - ensimmäiset askeleet, ensimmäinen hammas, ensimmäinen jae ensimmäisestä. Kaunis terveisiä jakeessa tai proosaa on juhla kollaasi pakollista.

Ilman tätä vaihtoehtoa sisustus koriste loma on epätäydellinen. Kaupoissa ja online-hakemistoista voidaan nähdä pikavalinnat "Jotta lasten loma", mutta jos vähän unta, voit tehdä joitakin erittäin mielenkiintoisia seppeleitä pikku eläimiä kaiverrettu kuvio kankaan tai kaunis paperi ja kiinnitetty köysi. Ne voidaan täydentää kirjain merkintä "Hyvää syntymäpäivää", nimi lapselle.

Värillisiä paperi, huopa, silkkiä voidaan leikata pois piireissä, tähdet, autot, perhosia, lintuja, sydämiä ja koukussa niitä värillinen säiettä. Lisävarusteena - koristelu köynnöksiä tyyliin sarjakuva. Sopivia itse-tuotannon ja tilavuus köynnökset, esimerkiksi kukka elementtejä tyttöjen huone.

Aihekohtaisiin syntymäpäivät ovat erittäin kätevä esiasetusta, joka voi kääntää tavallisen alustalla merirosvolaiva aarrekartan ja erikoiskutsuja lapsille. Täytetään joukon omasta ja teki musta merirosvolippu, "kulta dublonamii" - suklaa mitali aarretta ja kilpailuja. On olemassa joukko tutkintotodistusten ja merirosvo tarroja, jotka voivat miellyttää vieraille lahjaksi. Vaihtoehtoja on monia tällaisia ​​sarjaa - "Nalle Puh", "Pieni Merenneito", "101 dalmatnets" antaa ideoita urheilujuhlan käsikirjoituksen.

Ilmapallot - juhlava tunnelma

Kaikki lapset rakastavat ilmapalloja. Voit toimittaa muodossa pallot klovneja, koirat, pieneläinten pilapiirroksia. Ne eivät kuitenkaan ole pitkäikäisiä, ja siksi ei voi pelata tosissaan heidän kanssaan.

Sisäänkäynti talon voidaan koristeltu kaari ilmapalloja. Sama Garland talossa voidaan antaa muodossa sarakkeita, kattokruunut tekevät yksinkertaisista elementeistä muodossa suuret kukat tai koristella joukko palloja tämän kattokruunu. Tee sisustus elementti on mahdollista ilman erityisiä taitoja. Puhaltaa 4-5 kpl 9 tuuman pallo on sama väri ja sitoa ne solmu. Kytkeä kehässä ja keskellä lisätä pallo 5 tuuman erottuvan värin. Voit järjestää kukka silkki tai paperi nauha ja kiinnitä nauha missä tahansa - mistä huonekalut kattoon räystään. On mahdollista pyrkiä isku on vakavampi kappaletta, kuten The Frog Princess of ilmapalloja, kuten tässä videossa.

 • Syntymäpäivä kesällä on paljon etuja, ja ennen kaikkea valinta lomakohteisiin - Park, Villa, virkistyskeskus, ranta. Lasten loman maaseudulla - se on mahdollisuus vähintään budjetista saataisiin kirkas, ikimuistoinen syntymäpäivä. Making picnic on täydellinen ilman helmiä, jotka on jo mainittu. Voit tilata useita ilmapalloja täytetty heliumilla kattaukseen.
 • Kesäkukat kaikkialla - puutarha, pelto, kasvihuone. Voit kauniisti koristella pöydän jopa voikukkien ja villi koiranputkea. Kuvassa - tulppaanit ja vihreät lehdet.
 • Erityinen osa suunnittelua synnytyksen luonnossa voi olla epätavallinen luku - symboloi monta vuotta syntymäpäivä. Voit tehdä sen suurimman, leikkaamalla osia pahvi. Liitokset liittää teipillä ja koristele ääriryhmällä kukka- tai muuta paperia koristeluun.
 • Kutsun lasten synttäreille luonteeltaan oltava elementtejä kaunopuheisesti heijastavat luonnetta loma, - pallot, lelut, liput, autoihin, pieniä eläimiä. Tekemään parhaansa lapsen kanssa, voit käyttää sovelluksia, tulostaa handprints.
 • Lasten loman maaseudulla - se on hauskaa aktiivisia pelejä, valmistautua tähän tarvittavat rekvisiitta - allas ja hiekkalaatikko, trampoliini ja darts - kaikki elementit on alistettava loma teema, kuten värimaailman. Valitse useita kiinteitä värejä ja niiden mukaisesti Poimi pallot ja pöytäliinat, astiat ja kukkia, autoja lautasliinat ja kukkia kutsusta. Voit tehdä saman lapset huivit, viitat ja liivit - riippuen säästä ja loma teema.

Juhlapöydän: Vaihtoehdot sisustus

Lisäksi pehmoleluja, leijoja ja sarjakuva tyynyt, jotka täydentävät kuvaa juhlien, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä suunnitella lasten syntymäpäivä pöytä.

Kallista asettaa ja puhtaan valkoiset pöytäliinat kunnes parempia aikoja - lapset sopimaan mitään väriä kirkas kangasta, joka voidaan peittää läpinäkyvällä kalvolla. Kalvon alle koristeena voit laittaa kuvia ja kuvia syntymäpäivä ja tehdä koko pöydän lähellä välipala ei ole tarpeen. Tuolit myös kiinnittää samaan tyyliin. Jos sinulla on aikaa, voit tehdä erityistapauksissa täydellisenä vauvapyyhkeet pöydällä jalat voidaan sitoa kumartaa kirkas.

Astiat sopivat kaikkein yksinkertainen, kirkas, muovia. Ruoka pitäisi olla yksinkertainen mutta kauniisti koristeltu - voileipiä kurkkua krokotiilejä, leppäkerttuja ja sienet tomaatit, veneet munista ja juustoa. Pöydällä olisi paljon hedelmiä, voit järjestää hedelmiä leikkauksia, jotka lapset uteliaisuus, muista kokeilla. Juomista on parempi jättää mehut, hedelmäjuomat, hedelmäjuomat, cocktaileja sekä jälkiruokia ja kakkuja - Hedelmähyytelö kakkuja.

Halu miellyttää lastaan ​​sekä ajatuksemme voi saada ihmeitä ja tehdä syntymäpäivä upea loma, kuten kuvassa rekisteröinti synnytyksen käsillään.

Lasten menu synttärilahjaksi

Kaikki lapset odottavat tärkeimmät loman aikana - syntymästä. Tältä ihana päivä, ne antavat paljon lahjoja, vieraat ja ystävät ovat tulossa. Jokainen hurraa ja syödä herkullista kakkua. Kuitenkin Moms loma on usein lähde levottomuutta ja vaivaa. He ihmettelevät, mikä on niin herkullista ruokaa lasten pöytä. Pienet lapset voivat syödä, ei kaikkia tuotteita.

Jos aiot ostaa tuotteita loma pöytä, lapset, mieti tarkkaan koko valikosta. Muista kiinnittää huomiota läsnäolo allergisia reaktioita lapsilla tai intoleranssia tietyissä elintarvikkeissa. Jos kehotetaan tutustumaan muut lapset, kannattaa tarkistaa Äiti, mitä ruokia heidän lapsensa ei pitäisi syödä. Tämä mahdollistaa suunnitella valikkoa eikä ansaan kanssa valmiita ruokia.

Ei ole tarpeen sisällyttää valikossa liian terävä, kuuma, savustettu tai maustekurkkua ruokia. Vaikka tuoreutta tuotteiden lapsilla voi olla vatsakipua tai turhautumista tuoli.

Valitse hedelmiä siemenettömiä. Aikana juhlien lapset ovat usein kiire tai juosta. Pelin aikana, he voivat napata pala hedelmää ja murskaa luun. Kaikki hedelmät, pestään huolellisesti on parempi poistaa kuori.

Valitse neutraaleja ruokia, ilman runsaasti ainesosia. Täydellinen yhdistelmä hedelmiä ja vähärasvainen juusto. Tämä voi olla hyvä välipala ja hyvä alku lasten loma. Ei ole tarpeen laatia salaatti erilaisia ​​tuotteita sisältyviä yrityksiä. On parempi valita aterioita, jotka sisältävät enintään 2-3 ainesosia. Tämä esimerkiksi kaali salaatti maissia ja porkkanaa.

Tankkaus olisi myös neutraalina. Yritä kokki muutaman aterioita eri ainesosia. Ehkä jotkut lapset, jotka kutsuttiin juhlaa, et voi maitotuotteita. Tässä tapauksessa on mahdollista valmistaa salaatti, mutta kahdessa suoritusmuodossa. Yksi täytä kasviöljyä, ja toinen - smetana.

Nuorille uudelleentäytettävä salaattia majoneesi, sekoitetaan yhtä suureen osaan, jossa ei-happaman kerman tai jogurttia.

Se ei tarvitse kokata tavallista ruokia, jotka syöt joka päivä. Keitot lasten puolue - ei ole paras valinta. On parempi kokki herkullinen lämmin ateria, valitsemalla päätuote iässä. Paras vaihtoehto on kana. Yleensä kaikki lapset rakastavat kanaa. Kiddies vuoden kuluttua voit valmistaa erilaisia ​​lihapullia, kebab, pataruoat kanaa. Hyvä vaihtoehto voi olla kalkkuna.

Valitse kala juhlapöydän lapsille vieläkään tiedä. Kalojen olemassa pieniä luita. Kun puhdistus ja lihankäsittelykapasiteetista kalat voivat jättää joitakin tuntemattomista siemen, joka pikkulapset voivat tukehtua. On myös huomattava, että kaikki lapset rakastavat kalaa. On parempi lykätä sitä tavallisille päivinä ulkopuolelle juhlava valikosta.

Valinnalla jälkiruokia on myös otettava hyvin huolellisesti. Nykyään kaupoissa löytyy erilaisia ​​vaihtoehtoja kakkuja ja leivonnaisia. Kuitenkin valmis tuote on parempi ostaa lapsille 5 vuotta vanha. Nuoremmille lapsille paremmat leipoa kakun kotonaan. Joten tiedät tarkalleen mitä tuotteita käytettiin.

Jos vauva ei tehdä munia ja maitotuotteita, voit korvata ne tai valita toisen kakun resepti. Ruoanlaitto kotona koristeluun, voit valita kaikkien suosikki vauva hedelmiä tai leivonnaisia. Voit myös tilata kakku karkkikauppa. Tässä tapauksessa tarkista asiakkaiden arviot ja pysäytyksen valinnan ainoa luotettava vaihtoehto.

Yleensä lasten osapuolet ovat erittäin äänekäs. Lapset hauskaa, pelaa, juoksentelee. Tietenkin he haluavat juoda. Muista varmistaa, että ennen loman olet valmis riittävä määrä juomia.

Lapset ovat kovasti virvoitusjuomia, mutta tämä ei ole paras valinta. Tällaisen jäähdytyksen juomia voi vahingoittaa limakalvon vatsaan. On parempi suosia kotiinsa Morse tai soseet. Voit tehdä mehua marjoista. Mieti, miten kaikki alkuperäisen tiedoston. Voit laimentaa mehua hiilihappoa kivennäisvettä ja sisustaa mielenkiintoinen putki siivu oranssi. Esitti sen cocktail, ja vauva on hyvin onnellinen.

Jos päätät järjestää päivä vauvan syntymän kotona ensin selvittää, mitä muotoa tapahtuman valita. Vaihtoehtoja lasten puolueen organisaatio voi olla useita:

 • huoneistossa. Pre-sisustaa huoneen, joka isännöi juhla. Lapset rakastavat teemabileitä. Jos lapsesi rakastaa tietyn sankari sarjakuva tai elokuvan, voit tehdä juhla kattaukseen ja huoneita maalattu päähenkilöt. Helpoin vaihtoehto suunnittelu: julisteita seinille ja verhot, teemalla kupit ja lautasliinat pöydälle. Kiddies voi tehdä maskia tai teemalla loma eriä (esim tytöille tehdä kruunu tai tiara, ja pojat valitse merirosvo hattu).
 • Luonnossa. Tässä tapauksessa hoitaa kaikki tarvittavat asiat tarvitset piknikille organisaatio. Se tarvitsee iso kaunis pöytäliina, joka voidaan helposti pestä ja puhdistaa vuotaneen juomia. Jos suunnittelet loma luonnossa, se on parempi valita kertakäyttöastiat. Supermarketeissa löytyy monenlaisia ​​kauniita kertakäyttöastiat kuvilla sarjakuvahahmoja. Älä unohda ottaa putken lasten juomia ja cocktaileja. Muista ottaa paljon paperipyyhkeet. Valitse kirkkaita värejä, joka sisustaa ja monipuolistaa sisustus loma perääntyä taulukossa.
 • seisovasta pöydästä. Se on erinomainen valinta lasten puoluejärjestelmä. Voit myös harkita mielenkiintoisia vaihtoehtoja palvelevat ruokia, kuten jälkiruoka. Rekisteröimiseksi juhlapöydän, valita erilaisia ​​vaihtoehtoja välipaloja, alkupaloja ja voileipiä. Lapset rakastavat välipaloja - etenkin silloin, kun ne ovat mielenkiintoisia koristeltu. Valitse yksinkertainen vaihtoehtoja toimittaa, ei mausteinen mausteita, sipuli ja valkosipuli. Pöydälle, laita kaikki välipalat poispäin toisistaan, niin että lapset eivät vahingossa rikki ruokia.

Tarjoamme katsoa videon julkaisun TOP 10 toisin mainita lasten loma.

välttämättä edetä lapsen iän kokoamiseen valikosta. Kaikkia tuotteita, jotka voivat olla nuorille lapsille sopiva esikoulun ja varhaisen kouluikäisiä.

Sisällyttää valikossa vain neutraaleja tuotteita, ei allergiaa aiheuttavia ominaisuuksia. Älä täytä pöydän runsaasti salaatteja tai alkupaloja. Lapsille tässä iässä ne ovat täysin hyödyttömiä. Valmistaa pieniä voileipiä kana pate keksien välipala. Pääruoan, voit tehdä paistettu kana lihapullat perunamuusi. Jälkiruoaksi suosia kermainen hyytelöä tai soufflé. Kakku ei pitäisi valita, että tämän ikäiset lapset. On parempi suosia valoa ja terveellisiä jälkiruokia, joka ei aiheuta lapselle epämukavuutta kun sulattamaan.

Tässä iässä lapset tulla todellinen "Nehochuha". Ruokinta vauva on erittäin vaikea. Mitä puhua ja juhlava menu, jos haluat miellyttää rakasti murusia! Kid piti pöytään, kokki useita aterioita perusainekset että lapsi tykkää.

Erinomainen mahtuu erilaisia ​​vaihtoehtoja hedelmiä alkupaloja, juustoa ja vähärasvaista lihaa. Kaikki lapset arvostavat erilaisia ​​pieniä voileipiä vihanneksia ja kanaa. Voit koristella kaiken keitettyjä kananmunia, tee purjehtia tai veneen. Kirsikkatomaatteja, tehdä voileivän pois banaali kanssa pasteijatuotteissa leppäkerttu tai kukka. Lapset arvostavat erilaisia ​​välipaloja.

Hot on parempi valita kanan tai kalkkunan. Kiinnitä huomiota tarjoiluun. Erittäin alkuperäisen ilmeen vartaat kalkkunaa viipaletta ananasta tai omena. Valmista kermakastikkeessa. Se tulee olemaan suuri lautasantenni, joka valittaa lapsille.

Koristeluun kakku on täydellinen teema lempihahmojaan piirretyistä ja satuja. Jos tilaat kakku kitin karkkikauppa, ohjattu toiminto voi tehdä mitään lukuja kakku ja koristele se mieleisekseen. Valitse vähärasvaisia ​​kakkuja kevyellä kerma. On parempi valita jogurtti tai smetana. Koristeet ovat täydellinen marjoja tai banaaneja.

Lapset tässä iässä voi olla huomattavasti laajentaa määrä ruokia ja ainesosia. Loma taulukko voidaan valmistaa usealla kasvis salaatteja lisäämällä kanan tai kalkkunan. Välipalat ovat täydellinen alkupaloja, kasviksia, hedelmiä, vähärasvaista juustoa ja suolattu punainen kala.

Pääruoan voit valmistaa sämpylöitä naudanlihasta (täynnä luumut). Koristeeksi Rolls sopivaksi värikäs perunamuusia. Voit tehdä tämän, valmistaa sen tavanomaisilla menetelmillä. Jakamiseksi 3 yhtä suureen osaan. Yhdessä osassa lisää vähän mehua painetaan keitettyä punajuurta. Toisessa, voit lisätä puristettu mehu pinaattia tai persiljaa. Jäljelle jäävä kolmannes edellisen lähteä. Tarjoile rullina värillinen sose, koristele tuoreilla yrteillä ja silputut tomaatit kirsikka puolikkaat. Siinä iässä lapset nauttivat varmasti tämän mielenkiintoisen versio kuuma.

Jälkiruoaksi voit valita kakku tahansa koriste-elementtejä. Jos haluat kokki jotain hieman ruokavalion, jottei ylikuormittaa vatsa lapsen raskas ruoka, suosia monivärinen hyytelö tai vanukasta. Voit valmistaa niitä kotona käyttäen gelatiinia, tai tilata karkkikauppa.

Tässä iässä, hän on mielenkiintoinen juhla vauvalle. Keskustele lapsesi kanssa mitä tarinan tapahtuman sitä enemmän mieleisekseen. Ehkä pojat valitsevat merirosvoteema ja tähtienvälinen seikkailu. Tytöt ovat kuin keiju linnoja tai nukke teema.

erilaisia ​​tuoreita salaatteja ja välipaloja ovat ihanteellisia juhlava menu. Kuten voidaan toimittaa kuumaa leivotaan vasikan mitaleja kanssa lisäke vihanneksia. Erikseen keitä riisi terävän tai värikkäitä pastaa. Lisäksi, valmistaa kotitekoisia tomaattikastiketta.

Siinä iässä lapset ovat kovasti pizza tai erilaisia ​​Nuggets. Valmista nämä aterioita voi olla helppoa ja kotona. Pizza voi olla eri täytteillä. Hän nopeasti valmistettavia ja rakastaa kiddies. Jos haluat yllättää ja miellyttää lapset enemmän, valmistella pieni mini-pizzat eri täytteellä. Koristele viipaletta pizza alunperin hienonnettu oliiveja ja kirsikka pomidorkami-. Tämä ruokalaji rakastavat lapsia.

Tehden lasten juhlamenuaan, jokainen äiti on edessään kysymys siitä, miten voidaan päällekkäin hänen toimintaansa varten perheen budjetin. Kustannukset voivat olla erilaisia. Voit tallentaa loman aikana talossa. Voit tehdä tämän, käynnistä valikko enemmän salaatteja yksinkertaisista ja edullisia tuotteita, ilman herkkuja ja kalliita ainesosia.

Lapset tarvitsevat enemmän kuin juhlatunnelma kuin niillä salaattia lautaselle. He muistavat, sillä ilta järjestettiin kuin sisustettu huone, he soittivat pelejä. Hyvin usein lapset muistavat kakku tai jälkiruoka. Yritä antaa sille enemmän huomiota.

juhlien järjestäminen voi olla erilainen ja riippuu paksuudesta kukkaro. Vauvoille enintään 3 vuotta, festivaalin organisaation tulisi sisällyttää enemmän koriste-elementtejä, eikä keskittyä ruokia. Jopa yksinkertainen ruokalaji, valoisa ja kauniisti sisustettuja, aiheuttaa vauva on aito ilo ja erittäin herkullinen hänelle.

Jos et halua kokata kotona ja viettää aikaa suunnitteluun asunto lasten loma, voit nauttia juhlapöydän kahvilassa tai ravintolassa. Kustannukset tässä tapauksessa vaihtelee suuresti. Yleensä ilman maksua animaattorit Service - noin 2000 ruplaa per vieras. Voit myös keskustella kaikista yksityiskohdista ja keskustelemaan johtaja juhlamenuaan kahvilassa. Lähes kakku voi tuoda kaikki lasten kahvila kanssa. Tämä on erittäin kätevä, jos luotat tietty makeis- tai master.

Mielenkiintoinen esittely aterioita lasten loma pöytä on erittäin tärkeää. Jos vauva kiehtoo joitakin sankari sarjakuva tai elokuvan, voit valita teemaruokia. Jos lapsi haluaa Spiderman, voit järjestää pikkupurtavaa tai salaatteja pitkiä ohuita raitoja juustoa simuloida web. Voileipiä näyttää hyvältä mustia oliiveja, symboloi hämähäkkejä.

Tytöt ovat täydellinen erilaisia ​​koristeluun ruokia muodossa eläimiä. Voit tehdä salaatin muodossa tiikeri tai leijonan kuono. "Turtle" erinomainen vaihtoehto olisi salaattia. Hän näyttää ruokahalua pöydällä, iloksi vauvoja.

Tahansa lapselle pöytä on täydellinen kaikenlaisia ​​tapaksia eri hedelmiä ja vihanneksia. Voit koristella ottaa vartaat eri värejä ja levitä alkupaloja värikäs lautaselle. Enemmän värejä voit yhdistellä grafiikalla juhlien pöytä, joten kaikki astiat näyttävät ruokahalua.

Koristele kuumalla olemassa erilaisia ​​lukuja veistetty vihanneksia. Tämä luku voi olla kaneja, kissoja tai koiria leikattu kurkkua tai keitettyä porkkanaa. Valitse kasvikset valmistukseen hahmoja tiheämpi, joten voit saada selkeä muoto.

Koristele makeat ruoat, voit käyttää hedelmiä ja marjoja, kermavaahtoa, hilloa tai jopa smetanaa. Voit käyttää suklaata tai karamelli siirappi. Yksinkertaisin (mutta ei yhtä vaikuttava) koristelua makeita ruokia tulee tomusokeria reunaan levyn. Kostuttaa reunan astioita vedellä ja ripottele tomusokeria, ylijäämä voidaan helposti puhaltaa pois. Keskellä levyn, aseta siivu kakkua tai jälkiruoka.

Laatiessaan valikon Lasten juhlien pitäisi ottaa muutamia vinkkejä:

 • Suunniteltava huolellisesti valikosta etukäteen. On parempi alkaa valmistautua loma kuukautta ennen tapahtumaa. Joten sinulla on aikaa tehdä hyvää valikosta ja ostaa kaikki tarvittavat tuotteet loma taulukossa. Tänä aikana, et voi kiirehtiä määrittää, missä järjestyksessä sinun tulee tilata syntymäpäiväkakun.
 • Sisällyttää valikossa ruokia, jotka eivät sisällä koostumukseltaan useita ainesosia, Valitse ole kovin monimutkaisia ​​yhdistelmiä tuotteita. Sen perustana on ruokia on tullut jokapäiväisiä tuotteita, mutta eri valmistusmenetelmä. Tämä esimerkiksi kanan rullina kasvis tai riisiä täyte kuumaa.
 • Muista kiinnittää erityistä huomiota suunnitteluun ruokia. Koristella niitä, keskittyen teema valittu juhlaan. Valitse koristeet, hedelmiä ja vihanneksia eri värejä. Tämä tekee pöydän värikkäämpää ja valoisa lapsia.
 • Tilan tekeminen olisi vastattava koko valitun aiheista lastensänkyyn loma. Hang julisteita ja koristeet seinillä ja verhot. Taulukko älykkäillä värikkäitä pöytäliina. Sen pitäisi olla materiaalia, joka on helppo puhdistaa. Lapset usein vuoto juomia tai järkyttää lautaselle. Hyvin nuorille vieraille poimia teemalla lautasliinat, jotka voidaan sitoa kaulan ympärille. Tämä suojaa tahroja juhlava puku.
 • Älä yritä ylikuormittaa juhlapöydän runsaasti erilaisia ​​ruokia. Lapsille se on täysin hyödytön. Kiinnitetään enemmän huomiota laatuun ja tuotteiden tuoreutta, joita käytetään valmistettaessa juhlava ruokia. Jos mahdollista, käytä enemmän jäähdytetyt tuotteet kuin jäätymisen.
 • Älä lisää ruokalista, joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita ei vain lapsesi, mutta myös vieraille. On parempi olla ottamatta pähkinöitä, sitrushedelmiä ja äyriäisiä. Jälkiruoka (paitsi kakku), voidaan valmistaa kuten hyytelö tehty omenamehua. Tämä ruoka on täysi korvike runsaskalorista kakku, se ei aiheuta allergioita.
 • Tilaa kakku tai leivonnaisia ​​vain makeiset, luotat. Jos olet ruoanlaitto kakku kotona, älä käytä paljon voita tai margariinia. Valitse kevyempi koostumukseltaan ja vähemmän korkea-kalori jälkiruokia. Erittäin rasvainen jälkiruokia voi johtaa ruoansulatushäiriöt lapsilla.
 • Korvaa virvoitusjuomien ostetaan kotitekoinen hedelmäjuomat tai hedelmäjuomat. Ajattele alkuperäisen syötteen. Voit käyttää värillistä lasia putkia tai koristele siivu hedelmää. Lapsille soveltuu erinomaisesti pirtelöitä eri täytettä. Lisäaineet voidaan valita perunamuusi banaani tai mansikka. Vanhemmille lapsille valmistelemaan cocktail kotitekoisia marjojen juomia laimennetaan hiilihapotettua vettä. Kesällä hyvä vaihtoehto olisi hieman jäähdytetty kotitekoinen limonadi.
 • Jos hauskaa on kotona, Yritä kokki kaikki ateriat vähän ennen loman. Älä keitä muutaman päivän, muuten se on mahdollista, että loma ruoka saalista. Huomaa, että kaikki kylmiä välipaloja säilytetään jääkaapissa enintään 12 tunnin kuluessa valmistuksesta, ja salaatteja, pukeutunut smetanaa tai jogurttia, korkeintaan 6-8 tuntia.
 • Muista laittaa hedelmiä. Monet lapset rakastavat erilaisia ​​hedelmiä! Kauniisti leikkaa ne ja laita ne maljakko. Voit koristella kaiken tomusokeria. Tämä hedelmiä pitäisi olla pöydällä loman aikana. Se tulee olemaan suuri koristelu juhlapöydän ja tuo paljon iloa lapsille.

Mielenkiintoisia ajatuksia lasten loman voitte nähdä seuraava video.

Syntymäpäivä - erityinen päivä jokaiselle lapselle. Lapsi odottaa jokaisen loma koko vuoden. Erinomainen järjesti juhlapöydän on suuri lisäksi lahja vauvan ja tuoda todellista iloa.

Katso seuraavat fotoretsepty - monet heistä varmasti pidät.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Taulukko lasten syntymäpäivä: pöytä ideoita, yksityiskohtaiset valikot ja reseptejä (kuvat)

Lapsen syntymäpäivä - tilaisuus järjestää hauskaan loma. Aikuisten tehtävä - luoda innostava ilmapiiri, harkitse skenaario tapahtuman ja poimia hyvä lasten menu. Tunnelman vieraille ja koko menestys riippuu paljolti siitä, mitä on pöydän minun syntymäpäivä. Monet resursseja voidaan säästää, jos laaditaan suunnitelma, valmistella ja järjestää juhla-aterioita omin käsin. Tässä postitse kerromme siitä, mikä olisi taulukon lasten synttäreille juhlia hänen alkuperäistä.

Ideoita järjestäminen lasten syntymäpäivä

Mielenkiintoisia aiheita lasten lomat

Juhlia syntymäpäivää upeassa ympäristössä, sinun täytyy valita yleisteemana tapahtuman niin, että ohjelma on ollut jännittävä ja mielenkiintoinen lapsille. Tässä ovat uusimmat ratkaisut:

 • syntymäpäivä tyyliin merirosvot;
 • Spider-Man;
 • Pentu Patrol;
 • Party tyyliin Hello Kitty;
 • syntymäpäivä pieni palatsi;
 • Koulu syntymäpäivälahja ensimmäinen luokkalainen jäähyväiset lapsuuden;
 • tapahtuma tyyliin satu noin Pinocchio;
 • syntymäpäivä Carlson;
 • Lasten Halloween;
 • seikkailuista asukkaiden Oz;
 • Alice in Wonderland;
 • perustuu sarjakuva Cars;
 • loma maassa Smeshariki;
 • syntymäpäivä Dasha matkustaja;
 • Tähkäpää syntymäpäivä tai prinsessa Sophia;
 • puolue pienten mallien kanssa muotinäytös;
 • tapahtuma vuodenaikojen;
 • Matka aikakone;
 • space syntymäpäivä;
 • luntik;
 • Cinderella;
 • Harry Potter;
 • lasten seikkailu (perustuen suosikki tietokonepelejä);
 • osapuoli Winx;
 • vuotissyntymäpäiväänsä tyylillä safari tai cowboyt.

Ymmärtää, miten järjestää lasten synttäreille kotona, sinun täytyy aloittaa mieltymykset, elämäntapa ja harrastus sankari päivä. Esimerkiksi loma baletti, nyrkkeily, taiteellinen, taistelulajien teema asianmukaiset ominaisuudet ja palkintoja. Tämä lähestymistapa mahdollistaa epätavallinen synttäreille yksittäisen suunnitelman.

muotoilu tyyliin Hello Kitty

sarjakuva suunnitteluavaruuden

perhoskoristeinen

suoritus Masha ja karhu

lasten huoneen sisustus

huoneen sisustus pallot

kirkas juhlapöydän

Vinkkejä lasten syntymäpäivä organisaatio

Edelleen sisustaa huonetta herkut kannattaa lisätä suklaapatukan - karkkia tai makea pöytä, jonka voit koristella mukaan yleisen tapahtuman teema.

On syytä miettiä etukäteen, kuka ja miten ääntää tervehdys, jakamassa lahjoja ja syntymäpäivä vieraita. On välttämätöntä harjoitella ja täydellinen harjoitella kappaleita tanssia, kerätä tarkoituksenmukaista musiikkia, valmistella kaikki tarpeellinen suorittamiseen kilpailuja.

On parempi, jos valokuvia ja videoita tuottaa ammattilainen, joten voi tallentaa kaikki osallistujat parhaalla mahdollisella tavalla ja säilyttää parhaan ainutlaatuisia hetkiä. Photo vyöhyke, voit rakentaa oman tai avulla valokuvaaja.

Täyttää juhlien erityinen maku, ja säästää saamasta keksiä viihde kutsua animaattorit. Tämä taiteellinen asiantuntijat lasten osoittaa, jotka tuovat tapauksessa satu maailmassa, magian ja paljon positiivisia. Jotta tänään animaattorit voidaan antaa internetin kautta tai puhelimitse, vieraat varmasti nauttia tätä ajatusta, ja sankari päivä tuntevat valokeilaan.

Kiinnittämään erityistä merkitystä tulevan syntymäpäivä ja vihje vieraita myös hyvin valmisteltu, sinun täytyy perusteellisesti miettiä kutsuviesti ja lähetetään kaikki kauniit kutsukortit etukäteen.

Lahjaksi vieraat saavat valokuvakehys, postikortteja, makeisia, leluja, avaimenperiä, paperi-ja erilaisia ​​vauvan tuotteita.

Muiden viihdetapahtumien lisätä win-win - peli panttileikkien, ja asettamalla sen parempi poimia mukaisesti yleisteemana loma.

Piristää ja opettaa lapsille yksinkertainen taitoja voi järjestää työpajoja luovuuteen, ruoanlaitto, tanssi, tai muita mielenkiintoisia alueita.

Ensin sinun on päätettävä teema, ja sisustaa hänen huoneeseensa, luoda puhallettava paperille koristeet ja taustoja, ostaa pieniä palkintoja ja suuria lahjoja. Myös aiheesta valitun puvut ja johtavat vieraat soveltaa meikkiä osallistujien, musiikki valitaan, koristeltu kohtelee.

Alkuperäisessä juhlapöydän

banaaneja Piraattipuolue

Komponentit juhlava valikon

Paras vaihtoehto - on tehdä aamiaista tai seisovasta pöydästä. Eli osallistujat syödä vapaasti, ottaa oma virvokkeita yhteisiä pakkauksia voi seistä tai istua syödessään. Tällöin annos on hyvin yksinkertainen ja se ei aiheuta ongelmia. Jos onnistumme kauniisti koristella lasten ateriat, niin he ovat mukava syödä ja vieraat jää unohtumaton kokemus. Mitä voidaan sisällyttää loma ruoka:

 • Ensimmäinen astiat (juuri valmistettu, kevyt keittoja, kerma keitot, tarjoillaan erillinen ruokailutila paikkainen);
 • vauva voileivät (voi olla myös tartlet, sormi);
 • kalaa ja lihaa (hyvin salaatteja, voileipiä, valmistaa pieninä annoksina, niin ei kuormiteta kehon lapsen);
 • kasvisruoat (voi olla menestys kihara leikkaus raaka ja keitetyt vihannekset, ne luodaan käyttämällä erikoisvalumuotit ja kauniisti säädettyihin suurta levyä, on suunniteltu koostumus - eläinkuljetukset, multgeroya);
 • vauva herkullinen salaatti (ravitsevia aterioita valmistetaan hedelmäjogurttiin tai erilaisten valoa komponentit);
 • herkullisia leivonnaisia ​​ja makeisia (kakkuja kanssa sisustus tai kirjoituksia loma teema, jäätelöä, erilaisia ​​makeisia ja makeiset);
 • Lasten juomat (hiilihapotonta virvoitusjuomat).

Päätä itse - joka kattaa pöytä olisi parasta teidän tapauksessanne. Harkintansa lisätä tai poistaa astiat, valmistaa erilaisia ​​muunnelmia niistä, tärkeintä olisi ruokia useita ainesosia.

Mikä olisi ruokaa lapsen syntymäpäivä?

Monet asiantuntijat pitävät makkarat haitallisia tuotteita, joten tämä ruoka ei ole lapsille.

Vuonna lasten ruokalista, siellä olisi paljon valkosipulia, majoneesia ja pippuri. Astiat on oltava yksinkertainen ja tuttu, se ei ole välttämätöntä sekoittaa suuren määrän ainesosia. Eksoottisia testaamattomia tuotteet eivät sovellu.

Juhlava valikko ei saisi olla mahdollisesti allergiaa elintarvikkeita. Et voi kokeilla aikuisten jälkiruokia, ei sovellu vauvanruokaa. Ei kannata ruokinta kala, luita, hedelmiä siemeniä ja hedelmiä ja karkea iho.

On toivottavaa eliminoida rasvaisia ​​ruokia, liian suolaista ja mausteista ruokaa, savustettu.

alkupaloja leipää ja juustoa

Reseptit lasten syntymäpäivä

Jos et tiedä mitä valmistaa lapsia loma, sitten käyttää yksinkertaisia ​​reseptit kuvia artikkeleita.

 • kana ensimmäinen tuoreus - 50 grammaa;
 • vesi - 500 ml;
 • paprikat ja perunat - 1 kpl;
 • kurpitsa sellu - 150 g;
 • tai hapankermaa - 50 ml;
 • sipuli - puolet sipulin;
 • suola ja persilja.

Kokki liemi lihasta, kuori ja leikkaa kurpitsa ja perunat. Peräisin keskellä pippuria, karkeaksi silputtua. Selkeät sipuli, leikkaa kahtia. Valmiista liemi poistaa fileet, jättää sipuli, siivuja pippuri, kurpitsan ja peruna. Kaikki kiehua vielä puoli tuntia. Hienonna persilja. Keittoa poistaa pippuria ja sipulia, laita fileet päälle vihreät, ja koko prosessi avulla tehosekoittimessa. Valmiin lautasen muuttuu oranssiksi. Jokainen levy kermaa tai smetanaa tehdä mitään kuvaa, kuten hymyilevä aurinko. Tarjoile keitto paahtoleipää.

 • banaani, päärynä ja omena - yhdellä hedelmät;
 • makea hedelmä jogurttia tai jogurttia tuotetta - 150 g;
 • vihreä viinirypäleet välttämättä pitted - 1 kuppi;
 • suklaa.

Hedelmäsalaatteja harmonisesti mahtua makea pöytä ja vitamiineja. Päärynä, omena ja banaani kuori, jotta keskipitkän kuutioiksi. Kukin rypäleen leikataan kahtia, jotta suklaa-sirut raastin. Laita kaikki ainekset astiaan, kaada jogurtti ja ripottele päälle suklaatuotteiden.

 • perusta tartlets - cup taikina ostetaan varastoon tai omasta paistettu;
 • maito;
 • appelsiinit;
 • suurimot ja sokeri.

Poista kuori appelsiinit, mitenkään murskata heidän lihansa - se on mahdollista tehdä seula tai tehosekoittimessa. Lämpö oranssi massa kaada mielivaltaisen määrän sokeria ja mannasuurimot, ruoanlaittoon noin 5 minuuttia, jäähdytetään. Kuumenna maito kiehuvaksi. Se laittaa vähän suolaa ja sokeria, kaada suurimot ja jatka keittämistä, kunnes paksua puuroa. Kaada puuro kupit ja viileä. Tee satunnaisia ​​paloja mannasuurimot, laita kerrosta kermainen massa oranssi, tämä toimii vanukas täyttämä jokaiselle tartlet. Kotitekoinen cupcakes koristella siivuja hedelmät ja marjat.

torttuja oranssi

testi komponentit 15 annosta kakku:

 • jauhot, jogurttia, maitoa ja sokeria - 200 millilitraa;
 • munat - 2 kpl;
 • leivinjauhe - 3 pieni lusikka;
 • kasviöljy - yksi ja puoli ruokalusikallista;
 • Vanilla - 2,5 tl;
 • voita - 75 grammaa.
 • Vanilla - 2 pientä lusikat;
 • sokeri jauhe - 350 grammaa;
 • voita - 110 g;
 • maito - 4 isoa lusikat.

Kakun muodossa kirkkaan sateenkaaren ainutlaatuisesti koristella lasten pöytä. kypsennyksen kestää noin 2 tuntia. Ensimmäinen upeasti vispilä öljyä, voita ja sokeria. Lisää sitten munat, jälleen ravistellaan voimakkaasti. Seuraavaksi laita leivinjauhe jauhoihin, kaada maito, lisää jogurtti ja vanilja. Jälleen ravistella taikina ja tehdä 6-7 yhtä suureen osaan. Korzh kaikkien tulisi antaa väriä, esimerkiksi sateenkaaren värit. Saadaksesi oranssi ja punainen, käytä mehu porkkanat ja punajuuret. Muita värejä voidaan saavuttaa erityisillä kulinaarisia värejä.

Kakkujen noin 10 minuutin ajan uunissa 180 asteessa. Jotta kerma, sekoita kaikki nämä komponentit. Jos lisäät värikkäitä kakkuja päällekkäin, voiteluöljyä väliajoin kerma, saat sateenkaaren kakku.

Jos haluat, voit tehdä herkullista kakkua kanssa kittiä Internetissä paljon video-reseptejä, miten luoda mestariteoksia. Jos ei ole aikaa kypsennyksen kohtelee, on parasta ostaa alkuperäinen nimellinen kakkua ja muita leivonnaisia ​​juhlava sisustus. Ehkä, leivontaan ja koristeluun makeisia vie aikaa ja on tilata tuotteen ennakkoon, se pitäisi huolehtia siitä.

Voileipiä lasten syntymäpäivä

Erinomainen versio välipaloja - hieman voileipiä. Heidän täytyy olla näyttäviä ja erittäin maukasta. Mitä sinun täytyy luoda laadukkaita voileipiä:

 • täysjyväleipää (leipää koko jyvät, leseet, karkea jauho);
 • kypsennetystä lihasta;
 • vihreät;
 • öljy;
 • hedelmät;
 • rahka;
 • rahka;
 • vihanneksia.

Voileipiä olisi annettava siten, että niiden asiakkaat ovat kätevä ottaa ja syödä nopeasti. On tarpeen poistaa menetys ja vuotaa täytettä. Käytä esimerkiksi raejuusto sitomiseksi vihanneksia leipää. Juusto on korvattu juustoa tai Mozzarella Health.

Juhla voileipiä olisi pieni. Tervetuloa pyöreä tai kihara muoto. Suloinen sydämet. Lomalla kysynnän makea voileipiä, muodossa mini-pizza, kalaa, lihaa, vihanneksia ja yrttejä - mikä tärkeintä, että sisältö on lapsille sopiva.

Kaikki komponentit voileipiä pestävä, poistettu siemenet, kuoria. Sen paremmin tuotteiden leikata suoraan ennen tarjoilua. Niin, että öljy on helpompi soveltaa pintaan, on tarpeen jauhaa. Sen sijaan, että haitallisten makkarat kannattaa valita kalkkunafilettä, viipaletta naudanlihaa, broileria.

voileipiä hyönteiset

yökyöpeli sandwich

sandwich ideoita pöydän koristeet

Canapés lasten loma pöydän

Ei ole väliä kuka syyllinen juhla - poika tai tyttö. lapsi, se tulisi harjoittaa valmistuksessa voileipien tai kanapeeta muodostumista esteettinen maku. Paino yhtenä annoksena vain 60-80 grammaa.

Kukin mini-buterbrodik on sinetöity kiinni, se olisi kätevää syödä kokonaisuutena eikä tahraa käsiäsi.

Valmistamaan sopivia kinkku, naudanliha, ankka, sianliha, kana. Koostumus auttaa täydentämään salaattia ja muita kasviksia, paloja vihanneksia, oliiveja. Jos yrität, vieraat muodossa kaunis pikkupurtavaa pystyy käyttämään paljon hyödyllisiä tuotteita, he eivät syö, kuten paprikat, porkkanat, sipulit.

Yhtä mielenkiintoinen hedelmiä canapes. Parhaista raaka - se on banaanit, persikat, kiivi, omena, päärynä, siemenettömiä viinirypäleitä ja nektariinit. Hedelmä ei tummentaa, jos canapes tehdä juuri ennen tarjoilua ja ripottele päälle sitruunamehua. Pestiin hedelmät, josta poistetaan siemenet ja kuori, hieman kuivattiin pyyhkeellä, leikataan eri muodoissa. Voit tehdä paitsi lohkojen tai piireissä, mutta myös käyttää muotit muodossa siluetit eläimiä, kasveja.

Jotta hyödyllinen sienet, ottaa puoli kirsikka tomaattia ja liitä viiriäisen muna, josta katkaisi yläosa. On käynyt viehättävä sieni, joka jätti vain laittaa smetana pisteen hammastikulla. On myös tarpeen lisätä vihreät.

ajatus runsas ja herkullinen pikkupurtavaa

Pakit tehdä pikkupurtavaa

Ennen katamme pöydän kotona, sinun ei tarvitse suunnitella, se täytyy kysyä maistuu vieraille ja otettava huomioon heidän ikänsä. Menu vuosi on selvästi erilainen valikosta 3-4 vuotta. Pienille, on toivottavaa valita kyseistä kaikkein vaikeimmat tuotteita, kun taas vanhemmat lapset ruokavalio on paljon laajempi ja monipuolisempia. Lasten 5, 6, 7-vuotias voivat tehdä omia voileipiä ja pikkupurtavaa, he haluavat kokata ja sisustaa ruokaa - tämä toiminta voi toimia juhla viihdettä. Ateriat vuotiaille asiakkaille 9-10 vuotta mahdollisimman lähellä aikuisten pöydän, mutta silti juhlissa eivät pysty tarjoamaan heille alkoholia, sooda, makkara, mausteinen ruokia ja allergiaa.

Ryhmä Facebookissa: mixfacts

Julkaistu: Koti

Tällainen informatiivinen kokoelma reseptejä ja ideoita koristeluun lasten pöytä synttärilahjaksi, en ole tavannut. Muista pitää artikkelin itse kirjanmerkkejä.

Yritämme keksiä joka vuosi jotain uutta ja mielenkiintoista tyttärelleni ja hänen ystävänsä. Meillä oli jo osapuolena tyyliin Hello Kitty ja Little Pony, jännittävä Quest puolue ja jopa pyjaman syntymäpäivä. Mutta artikkelissa löysin itselleni monia hyödyllisiä ideoita.

 • Emme enää juhlia lasten päivät kotona syntymästä. Lapset eivät ole kiinnostuneita kaikista näistä aikuisten salaatteja, heillä olisi jotain makeaa syötävää ja pitää hauskaa. Siksi pidämme syntymäpäiviä kahvilassa, johon osallistui animaattorit. Taulukko lasten synttäreille koostuu pääasiassa hedelmiä ja makeisia. Aina tilata kaunis teemalla kakku kitillä. Tänä vuonna se oli omistettu sarjakuva Cold Heart, lapset olivat pukeutuneet ja kakun koristeltu luvut Elsa ja lumiukko. Lapset olivat iloisia.

 • Vanhemmat haluavat aina, että lapsen synttäreille muistetaan pitkään, ja on vain hyvä vaikutelmia. Ensinnäkin pöydällä olisi erilainen ja herkullisia hedelmämehuja, kaikki lapset ovat niin ihastunut. On suositeltavaa tehdä puku näyttää itse tai kutsua toiminnanohjaaja.

  Kaikki materiaali tällä sivustolla on suojattu tekijänoikeuslailla ja lähioikeuksien eikä sitä saa kopioida tai millään tavalla käyttää ilman kirjallista lupaa tekijänoikeuden haltija, sijoittamalla aktiivinen linkki pääsivulla portaalin mixfacts.ru vieressä käytetyistä materiaaleista. Sisällöstä mainosmateriaalin purkaminen ei ole vastuussa.

  Kaikki artikkeleita sivuston ovat vain tiedoksi, eikä se ole suositus. Älä itse ajoissa, ota yhteyttä lääkäriin.

  Sivusto voi olla sisältöä kiellettyä katselun alle 16-vuotias.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  − 6 = 2