Lasten talo nukkeille omista käsistä

Luo nukke-talo omilla kädilläsi

Barbie-nukkeja, Monster High ja niiden myymälöissä tänään kaikki on alusvaatteita ja kenkiä, päättyy lukkoihin ja purjeisiin. Mutta on paljon mielenkiintoisempaa tehdä niistä leningit ja rakentaa nukkekodeja omiin käsiinsä. Ja anna mekko ei ole paljon kooltaan, ja kotelo ei ole kovin sileä, kestävä ja tasainen, mutta tulet omistamaan kaikkein eksklusiivisimmat kopiot sinulle.

 • MDF- tai puukuitulevyjä tai laminoitua HDF-levyä tai tavallista laminaattia. Paksuus on noin 5-7 mm. Määrä riippuu asunnon koosta;
 • sähköinen palapeli;
 • liima "Moment-joiner" seinille ja katolle, PVA-liima tai paperin taustakuva;
 • rakennuskivi;
 • maalaa paperiin (akryyli, guassi, akvarelli), värilliset markkerit;
 • tapetit (mieluiten pienellä kuvioinnilla);
 • Aaltopahvi "liuskekiveälle" katolle (sisäkerros);
 • portaiden puiset hallitsijat (sinun täytyy pyyhkiä heistä hymyillen piirustuksia ja kirjoituksia);
 • lyijykynä, hallitsija, sakset;
 • itseliimautuva kalvo lattialle "puun alla".

Huonekalut ja tarvikkeet tehdään myöhemmin, joten en ole kirjoittanut materiaalia täällä.

Työn suoritusjärjestys

1

 1. Dollhousut alkavat hyvin tarkoilla piirustuksilla. Heille leikattiin kolme seinää, kolme kerrosta, sisäiset väliseinät ja katon yksityiskohdat. Jig-sahan avulla leikkaa ikkunan ja oven aukot kevyesti poraamalla pienet reiät kulmissa.
 2. Liimataan keskellä rakennusta, jolloin nivelet rakennetaan teippiä.
 3. Liimataan takaseinä.
 4. Asennamme sisäiset väliseinät.
 5. Asenna katto-parvi. Dollhouseja ei tarvitse tehdä katolla, mutta rakennuksessamme ullakolla he asuvat myös.
 6. Katolle asennamme kattoikkunat.
 7. Leikkaamme ohut pahvista "vyöruusu".
 8. Liimataan se (alhaalta alaspäin) tai aallotus pahvista kattoon ja tahraan.
 9. Maalaa seinät tai tapetoi ne. Liimataan lattia filmin kanssa.
 10. Saw rulers ja liimaa tikkaat.
 11. Asennamme tikkaat. Kaikki on mahdollista ajatella, miten järjestää huonekalut ja mitä ripustaa verhot.

Talossa ei ole yhtä seinää. Tämä tehdään nimenomaan vapaasti siirtämään emäntä ja tehdä uudelleenjärjestelyjä asunnoissa. Voit ripustaa verhot, asentaa takan tulitikkuja, asettaa mattoja lattialle.

Hetkellä on järjestöjen kanssa asunnottomien turvakoteja, vain nukkekodit laatikoista ovat niin kauniita ja mukavia, että jopa he itse haluavat asua sellaisissa. Jos haluat rakentaa sellaisen talon nukkeihin, tarvitset muutaman laatikon saman kokoisia kenkiä.

Laita ne kaikki toiselle puolelle ja toisilleen, kuten valokuvassa ja liimaa PVA. Kiinnitä reunat ja liitokset rakennusteipillä. Windows tällaisissa nukke taloissa, rakenteiden jäykkyyttä, on parempi vetää ja liittää, eikä leikata. Samasta syystä on parempi tehdä yksi taso ilman portaita.

Tällaiset nukkekodit ovat hyviä, koska ne voivat kasvaa osissa ja laatikoissa sekä yläkerrassa että leveydessä asunnoissa.

Tällainen nukkotalo voidaan tehdä vain perusteellisesti työstämällä piirustuksia. Sen rakenne ei koske liiman tai nauhan käyttöä. Jotta kuitenkin yllätyksiltä suojautuisi, on parempi liimata nivelet ja kulmat rakentamisnauhalla. Kaikkien osien piirustukset on tehty rakojen liitosrakenteiden liittämiseksi.

 1. Yhdistä talon kolme seinää. Aseta päällekkäisyys. Tee katto. Katto ja kaikki liitokset on liimattava liimanauhan molemmin puolin.
 2. Liimaa seinät tapetilla, lattia itsekiinnittyvällä kalvolla.
 3. Piirrä ikkunat ja järjestä huonekalut.

Joskus nukkekodit eivät ole ollenkaan nukkeja, vaan urheilullisen edun vuoksi, kuten esimerkiksi autojen malleja. Se on koko taidetta - tehdä sellainen miniatyyri nukke talo, jossa ei ole yhtä nukkua.

Onneksi, jos tilalla oli pieni laatikko. Leikkaa se toisella puolella ja katkaise pohja kolmelta puolelta. Tee muovailu- tai polymeerisavilakat, piirrä ikkuna.

Jotta talon voi tulla todeksi, tee katto. Taita kappaletta pienempi pahvi pahvi ja liimaa sivuseinät. Pidä mitat niin, että katto on kulunut talon päälle ja pitää seinät purkautumassa.

Niille, jotka eivät ymmärrä, lukemalla aiemmat ohjeet nukkekodin tekemisestä, tämä on yksinkertaisin muotoilu.

Jotta tämä "talo" riittää, liimaa ristin muotoinen rakenne, joka koostuu neljästä huoneesta. Voit leikata ovet keskenään ja kääntää ne yhdeksi huoneistoksi.

Jos sinulla ei ole rakennustarvikkeita pienelle talolle, käytä vanhan kaappien hyllyjä. Jos ne ovat liian pitkät, aseta pahvipartikkelit. Liitä seinät tapetoilla, aseta mattoja ja aseta nukkekalusteet. Ihanaa asuntoa Barbie-laitteellesi, joka sulkee kaappiovet yöllä.

Puppet-talot omilla käsillä vanerista, laatikoista ja muista materiaaleista

Jokainen pikkutyttö haaveilee omasta nukkataloistaan. Nykyään ne löytyvät myymälöistä irtotavarana, mutta ne ovat kaikki samanlaisia ​​ja kalliita. Tästä artikkelista opit tekemään alkuperäisen nukketeatterin käyttämättä paljon rahaa. Tällainen talo tulee ainutlaatuiseksi, lapsi pystyy toimittamaan sen haluamanaan. Koko perheesi voi olla hauskaa ja luoda oman mestariteoksensa.

On monia eri mestarikursseja nukkekoteihin. Aineistoa käytetään samaan aikaan: vaneri, kipsilevy, laminaatti, laatikot, kirjahyllyt, asiakirjakansioita. Tämä ei ole vielä täydellinen luettelo tarjolla olevista materiaaleista. Talon etuseinää ei ole tehty lainkaan tai se on valmistettu avausovella. Tämä on tarpeen pelin helpottamiseksi. Suosittelemme, että valitset sinulle sopivan ja aloitat työskentelyn.

Vaihtoehto tehdä nukke talo tyttöjä puusta on yksi suosituimmista. Tämän talon epäilemättä edut ovat sen vahvuus ja kestävyys. Se on helppo koristella sekä ulko- että sisäpuolelta. Kuitenkin puutuotteiden valmistukseen tarvitaan miespuolista apua.

Jos talo rakennetaan laadullisesti, sitä ei erotella ostoksesta. Piirustukset tällaisen talon rakentamiseen voit tehdä itse, mutta voit käyttää jo valmiina. Tälle talolle voit tehdä pyörät ja sitten se muuttuu liikkuvaksi.

 • Laminaatti tai vaneri, paksuus on parempi valita vähintään 7 mm;
 • sähköinen palapeli;
 • liima - puusepäntyöt, PVA;
 • itseliimautuva kalvo, jonka liimaamme lattia talossamme;
 • tapetit, ne ovat hyödyllisiä seinien liittämisessä huoneisiin;
 • yksinkertainen kynä;
 • Rulettia.

 1. Leikkaamme talon seinät vanerilevystä kuvion mittojen mukaan.
 2. Huomaamme, missä ikkunat ja ovet sijaitsevat ja leikkaa ne ulos.
 3. Käyttämällä puusepän liimaa rakennamme kuvion mukaisen rakenteen. Voit käyttää pienten pulttien suunnittelun luotettavuutta.
 4. Tee katto. Liitä se aaltopahvilla ja maalilla, jäljittelevät vyöruusuja.
 5. Liimaa valmiin talon vanerilla, suurempi koko kuin talon lattiat. Tämä antaa sille lisää vakautta. Vanhempana, joka jää talon puolelle, voit tehdä nurmikon.
 6. Nyt liimataan seinät huoneisiin, joissa on tapetit, lattiat kalvolla.
 7. Me järjestämme huonekalut.
 8. Sisusta sisustetaan tekstiilien avulla: ikkunoiden verhot, matot, pöytäliinat huonekaluille.

Mastur-luokka vanhanlaisen nukkekodin tekemiseksi näyttää seuraavalta videolta.

Vaaditut piirustukset videosta, katso alla.

Monet meistä korjausten jälkeen ovat kipsilevyjä, joita ei enää tarvita. Miksi et anna heidän olla tyytyväisiä pikku prinsessansa? Tästä voit tehdä ihanaa nukkeja.

Kipsilevyllä on paljon etuja, joista: helppokäyttöisyys ja helppokäyttöisyys. Vaikka et maalaa talon seiniä kokoonpanon jälkeen, ne näyttävät silti siisteiltä valkoisen värin vuoksi. Merkittävä haitta tästä talosta on sen epävakaus. Tarvitaan painaa pienellä pienellä talolla missä se siellä ja sitten rikkoa.

Kipsilevyjen valmistamiseksi voit käyttää edellä esitettyä ohjelmaa tai voit yksinkertaisesti tehdä ristikkäisillä väliseinillä säästää tilaa lastentarhassa. Nämä väliseinät erottavat huoneet keskenään, ei ole ulkoisia seiniä eikä kattoa.

Suurista kipsilevyistä on mahdollista tehdä korkealaatuinen kaunis pieni talo. Katso seuraavan luokan master-luokan videota.

Jos sinulla on pakkausvaahto kotona, voit rakentaa talon heistä. Työlle tarvitaan:

 • vaahtomuovilevyt;
 • liima ase;
 • hammastikun;
 • puiset hallitsijat;
 • bambusta sauvat;
 • aaltopahvi;
 • tapetit;
 • akryylimaali;
 • vaahtokumi-sienellä;
 • kattohelminauhat;
 • sisätilojen tarpeellisia lisävarusteita: mattojen, verhojen, huonekalujen ja kaiken, mitä mielikuvituksesi pystyy.

 1. Aluksi sinun täytyy miettiä, mitä talosi on ja piirrä. Säästää tilaa asunnossa, talo voidaan rakentaa korkealle.
 2. Leikkaamme vaahdon piirustuksen mukaan. Tämä on tarkoituksenmukaista tehdä kuumalla veitsellä, joten vaahto ei murene.
 3. Ajattele missä sinä olet ikkunat ja ovet, voit tehdä portaat lattian väliin. Leikkaa tarvittavat aukot.
 4. Aloitamme talon kokoamisen. WTeurastus murenee puoleen. Me tarvitsemme heitä luomaan vankemman rakenteen. Liimataan vaahtolevyt liimapistoolilla, joka aiemmin yhdistää ne hammastikkujen puolikkaiden avulla.
 5. Lattian ja katon vahvistamiseksi käytämme bambu-tikkuja kiinalaisista lautasliinoista. Kiinnitä tikkuja vaahtolevyihin palkkeina. Tämän jälkeen lattia-kattoon tarkoitetut arkit voidaan liimata sivuseiniin.
 6. Välivaiheiset liukuportaat erikseen. Se voidaan valmistaa vaahtomuovista tai puurunkoista. Kaitana käytämme hammastikkuja. Sen jälkeen liimataan valmiit portaat.
 7. Katto voidaan liimata vaahtomuovista tai aaltopahvista. Laatat voidaan jäljitellä leikkaamalla pahvia pienissä paloissa ja liimaamalla, ja värjätään sitten.
 8. Ulkoseinällä voit tehdä parvekkeen. Se on liimattu vaahdosta, me käytämme bambuompeleita
 9. ulkopuolella maalaa talo akryylimaaleilla tavanomaisella sienellä.
 10. Seiniä tapetoida, matto lattialla peittyi. Katon listat leikataan sokkelit ja ikkunalaudat, ja liimaa ne. Luo mukavuutta avulla verhot ikkunoissa.
 11. Järjestämme huonekalut, joka voi myös liimata, vaahtoa, ja kutsua uusia vuokralaisia.

Sisustus koti voi olla varsin vaihteleva. Voit käyttää läpinäkyvä muovinen laatikko, jotta tulosteet vedenalaisen maailman ja laittaa kotona akvaario. Voit tulostaa kuvan, aseta pöytäliina pöydällä, lisää nukkevauvansa. Salli mielikuvituksesi ilmaista itseään täysin, ja saat ihanin nukkekoti tytöille.

Vuodesta kirjahyllyyn tai telineeseen voi tehdä suuren nukkekoti. Tekevät erittäin helppoa, koska sinulla on jo perusta. Suunnitella talon käyttäen pahvi, tapetti, itseliimautuva paperi, joka soveltuu ja käärepaperit.

Yhdistä luovan prosessin ja hänen tyttärensä. Se pystyy puhumaan suunnittelija oman nukkekoti.

Jos talo tulee sijaitsemaan pysyvästi seinään, on mahdollista tehdä talon katolle avulla musta sähköteippirulla, liimaa linjaa. Samoin, tiiviste pino. Tarvittaessa järjestää talon toiseen paikkaan maalarinteippien voidaan helposti kuoria pois vahingoittamatta tämä taustakuva huoneeseen. Huonekalut nuket voit ostaa valmiina tai ilmaista mielikuvitusta ja tehdä omia.

Vanhasta kaappiin tai laatikkoon

Tyttäresi kysyy nukkekoti, ja autotallissa keräämässä pölyä vanha lipasto? Vanhassa, toivottuja huonekaluja jo, voit hengittää toisen elämän. Kohtele lapsesi tehdä nukkekoti vanhasta kaappiin tai laatikkoon. Tällaiset talot ovat erittäin kätevä niille, jotka ovat lasten leikkiä iso tai pitkä nukkeja.

Ensinnäkin, sinun täytyy tietää korkeus nukkeja. Tällä pyritään varmistamaan, että nuken voitaisiin sijoittaa huoneeseen täydessä kasvussa. Saatat joutua yhdistää 2 hyllyä, poistamalla tarpeettomat osiot. Työ huolellisesti, yrittäen olla murtaa sisäseinien kaapin tai rinnassa. Paikalla väliseinien, jotka poistimme, emme tarvitse mitätöidä. On mahdollista tiivistää ohut säleet, jotka ovat sopivia kooltaan.

Jälkeen odottaa koko liiman kuivaamiseksi, hoitoon rintakehän kitti ohut kerros. Sen jälkeen, lipasto hiotaan, niin siitä tulee tasainen ja sileä. Käytä palapelin voidaan leikata ulos ikkunasta.

Viimeinen vaihe suunnittelee oman talon. Ulkona se voidaan maalata. Todennäköisesti joudut maalata sen useita kerroksia, jotta maalata väriä vanhan rinnassa. Seinät sisällä voidaan tapetoida, väri, tai itseliimautuvat pakkaus paperi. Ja voit myös yksinkertaisesti maalata ne. Järjestämme huonekalut, ripustaa kuvia ja peilit seinillä, verhot, matot ja leviää nukkeja kutsua tupaantuliaiset. Nyt tyttäresi huoneeseen nuket aina siistiä!

Budjetti suoritusmuodossa dollhouse valmistamiseksi aaltopahvia. Sen avulla voit luoda ihana lelu, joka pitkään miellyttää tyttö.

 • Aaltopahvia puurunkoinen talo;
 • koriste pahvi suunnittelun talon;
 • yksityiskohdat malleja, jotka riippuvat koosta tulevaisuuden talon; skannaus;
 • paperitavarat: kynä, viivoitin, pyyhekumi, sakset;
 • veitsi, siveltimiä, markkerit;
 • liima ase;
 • väri, pakkaus ja itseliimautuva paperi;
 • kangas;
 • koriste-elementtejä - helmiä, kristalleja, kiviä, tekokukat.

Getting valmistukseen mökin:

 1. Jos sinulla on suuri arkki aaltopahvia, on mahdollista laittaa sen skannata. Mitoitetaan suuruudesta talon. Jos suuret levyt ei, niin sinun täytyy leikata jokainen pala erikseen. älä tee etuseinän.
 1. Voidakseen käyttää sitä oli mukava taivuttaa, on tarpeen tehdä uraan kertaiseksi, jakaa sen hallitsija. Jos kaikki tiedot mitä leikata, ne lajitellaan koon paikoin pahvi yhteydessä.
 2. Leikata ja liittää sisäseinät. Tässä talossa ne ovat välttämättömiä. He suorittavat tukitoiminnon.

Rakentaminen on koottu. Voit siirtyä rekisteröintiin.

Muurien sisällä on parempi liittää yli koriste paperia tai kangasta. Joten sinä piilottaa saumat paikoissa liimaamalla. Ulkoseinät voidaan suunnitella suussasi maalata, liitä yli. Zadekoriruyte talon käyttäen helmiä, kiteitä, kiviä tai muita esineitä oman harkintansa mukaan. Huomaa, että koriste-elementtejä ovat hyvin hoidettuja pahville tai parhaillaan pelin talon menettää sen valituksen.

Järjestää huonekalut ja kutsu lapsen leikkiä.

valmistukseen pahvi nukkekoti mestarikursseja, katso alla.

Se on erittäin helppo valmistaa nukkekoti kättelyssä. Hänelle, sinun täytyy valita sopiva koko laatikon. Koko riippuu korkeudesta nukkeja, joka tekee tämän talon. Ruutujen määrä riippuu siitä, kuinka monta huonetta, jotka aiot tehdä. Yksi ruutu - yksi huone. Tämä talo voi tehdä kerrostaloista, liimaamalla laatikoita päällekkäin. Tämä säästää tilaa huoneeseen.

On välttämätöntä tiivistää laatikot toistensa kanssa, niin että sen päälle oli puolella, avaamalla näkymä sisätilojen huoneen. Tämä voidaan tehdä eri tavoin: käyttämällä nitoja, liima, kaksipuolinen teippi. Leikkaa ulos ikkunasta. Teemme talon oman maun mukaan. Sisustamiseen huonekalut ja ilahduttamaan tyttö uusi lelu, jonka voit viettää vähintään rahaa ja vaivaa.

Jos hyvin vähän tilaa, voidaan tehdä kokoontaitettava nukkekoti lastenhuoneluokassa.

Katso seuraava työpaja, jossa yksityiskohtaisia ​​valmistusprosessissa kaunis laatikko nukkekoti.

Erinomainen talon laatikoiden tehdä juuri tarpeeksi! Katso lisätietoja seuraava video.

Jos vähän tilaa voidaan kokoontaitettava nukkekoti lastenhuoneluokassa.

Tässä talossa tarvitsemme 4 kansioita asiakirjoja. Jokainen kansio sisällä kaunis paperi tahna - tämä on taustakuvaksi seinät. Zadekoriruyte clip kangas kansioon, joten se eräänlainen verho. Tulostaa tulostimen sisälle ja kiinni seiniin. Asunnon valmiina. On vielä paljastaa kansioita ja laittaa ne pystysuoraan. Lisää tarvittavat huonekalut.

vaihtoehto 1

Mobile vaihtoehto talo voidaan taitto kangas talon. Tarvittaessa se voidaan taittaa ja laittaa pois, se vie hyvin vähän tilaa.

Sen tuotannossa, meidän täytyy tasoittaa kangasta takaseinä pohjan. Pituus on laskettava Kerrosluvun ja korkeus nukkeja. Ommella suorakulmion pohja. Seuraava ommella taskuja, johon laittaa pahvinpalaa - tämä on lattia meidän tiloissamme. Kaksi kulmat taskun ommella nauha tai teippiä. Kaikki mitä on jäljellä tehdä - on ommella taskuja meidän laatikoita yksi reuna, kulmat nauhat pitäisi olla toisella puolella. Nyt nosta lattian huoneissa käyttämällä nauhoja ja korjata, kun ompelu nauha alustaan. Käytä teippiä tehdä kahva, josta voit ripustaa talon koukkuja. Kangas sovellukset voidaan suunnitella takaseinään ja aloittaa pelaamisen.

House-bag - muunnelma talon sopii paremmin pieniin nukkeja.

Materiaalit valmistukseen:

Mitat piirustuksissa ovat tuumaa. 1 tuuma = 2,54 cm.

Muovi mesh leikattu osia kotiimme. Jokainen yksityiskohta kääreen vanulla ja päällystetty kankaalla, jonka olet valinnut. Nyt kaikki ommellaan yhteen.

Sivuilla talon kiinnitä napit ja silmukat. Ompele kahvat pussit ja kerätä talon. Tässä talossa kaikkien suosikki nukke tyttäresi tulee aina olla hänen kanssaan!

Voit tehdä ja talon kirja nukkien huovasta. Toteuttamaan tätä ajatusta, katso seuraava video.

Kuten näette, valmistus vaihtoehtoja nukkekodit omin käsin paljon. Voit vaihdella talot, jolla valaistus huoneessa. Voit keksiä hissi, joka kuljettaa nukkeja kerroksesta toiseen ...

Nukkekodit ehdotetuista vaihtoehdoista voidaan tehdä paitsi tyttöjen myös pojille. Kaikki riippuu suunnittelusta että voit valita. Pojille, tämä voi olla autotalli, pysäköintialue tai esimerkiksi linnan. Käytä mielikuvitustasi, tee kotiin lasta ja nauttia ilo, jolla hän pelaa ...

Toinen prosessi, jossa kaunis talo ja nuket näet seuraava video.

Seuraavassa videon näet yleiskuvan valmiita taloja, tehty omin käsin.

Koristamaan talon Barbie

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Nukkekodin omin käsin vaneria: järjestelmän ja askel askeleelta opas

Kerää ja tehdä alkuperäisen ja ainutlaatuinen talo vanerin on aivan mahdollista käsillään kaupat tarjoavat asiakkailleen laajan valikoiman kaikenlaisia ​​leluja, kuten nukke taloja. Saada yksi heistä haaveilee jokainen tyttö, kun taas vanhemmat voivat helposti tehdä kauniita ja kestäviä kodin nukkejen muutamassa päivässä. Mitä enemmän lapsi pystyy osallistumaan aktiivisesti prosessiin ja ilmaisemaan kaikki toiveensa koosta ja suunnittelu. Jotta nukkekodin omin käsin vaneria, tarvitsevat piiri, joka voi piirtää itse tai löytää valmiita Internetissä.

Making piirustus dollhouse vaneria, jonka mitat rakenneosien

Toy house ja vaneri ei voi rakentaa ilman yksityiskohtainen piirros, jota sovelletaan koko sen kaikkien osien. Voit tehdä tämän ensin selvittää suuruusluokka tulevaisuuden talon, ja kuvitella, miten se muotoutuu.

Lisäämällä tai vähentämällä suunnittelun muistettava, että kaikki koot olisi myös verrannollinen muutokseen.

Ennen kuin alkaa tehdä talon, on ensin oikein tehdä hänen piirustus

Talo koostuu seuraavista osista:

 1. Takaseinän: on muodoltaan viisikulmion. Sen sivut ovat yhtä 76 cm, ja pohja -. 106 cm Ulompi puoli on karkea kolmio, jonka kärki on sijoitettu korkeudelle 91 cm.
 2. Sukupuoli: on suorakaiteen muotoinen. Sen koko 106h38 cm.
 3. Päällekkäisyys toisessa kerroksessa: suorakulmio, jonka mitat 104h36 cm.
 4. Sivuseinämän (2detali) on suorakulmio 36h76 cm.
 5. Sisäseinän oikealla puolella: suorakulmio 25x50 cm.
 6. Sisäseinän vasemmalla puolella: 25h43 cm suorakulmio.
 7. Vasemmalla puolella katon: n suorakulmio 76h39 cm.
 8. Oikealla puolella katon: suorakulmion parametrien 45h39 cm.

Miten tehdä talon nuken omin käsin vaneria: läpikäynti

Leikkaamiseen osat kuviosahalla tai käsisaha huolellisesti käsitellä niitä hiekkapaperilla hieno pinnoite, ja siirry sitten kokoonpanoon. Tässä vaiheessa emme leikkaa ikkunan mielivaltaisen koosta ja myös perusteellisesti käsitelty hiekkapaperilla.

Jotta laatu talon, se on parempi valmistautua ennakkoon työkalut toimivat ja tutustuu kaikkia vivahteita

Making talon askel askeleelta:

 1. Pohjaan ruuveilla ja rakentaminen liima kiinnitetty sivuseinät, ja sitten toisessa kerroksessa katto ja sisäseinien.
 2. Tekee asennuksesta katon.
 3. Liimattu katolle sisustuslaattoja tehty pahvista, värillistä paperia tai muita materiaaleja.
 4. Seuraava talomaaleilla on maalattu (akryyli guassi akvarelli);
 5. Huone tapetit, folion.
 6. Lattiat koostuvat paloja linoleumin, laminaatti, matto, huopa.
 7. Järjestämme huonekalut ja kodin sisustamiseen.

Talon lähellä, voit tehdä pieni puutarha, laitetaan laatikkoon, jossa kasvaa puita, leikkaa pahvista.

Jos kohdetta sahattiin ei ole liian terävä, ja rako on muodostettu niiden väliin, on mahdollista maalata korikittiä ja sitten maalata.

Miten kerätä talon vaneri lapsille käsillään nopeasti ja helposti

Pieni vaneri talon tarkoitettu peleissä on miellyttää tahansa lapselle. Onhan hänellä on hänen oma tila. Kerätä Tällaisen rakenteen on helppoa, jos ennalta tehdä piirustuksia, ja osien leikkaamiseksi.

Kokoa nukkekoti vaneri melko helppoa ja yksinkertaista, mikä jopa noviisi olisi hyvä

Mitä tarvitaan työn:

 • Vanerilevyjä, jonka paksuus on ei vähemmän kuin kymmenen millimetriä. Tarvittava määrä helppo määrittää laskemalla yhteen kaikki alueen tulevia yksityiskohtia.
 • Brus ruhon koko 40x40 tai 50x50 mm.
 • Pleksilasi tai muovi-ikkuna.
 • Markiisit oviin.
 • Viimeistely materiaalit (taustakuva, myrkytön maali, kitti).

Säteen ja työkappaleen on tehty vanerista ja oshkurivayutsya hiekkapaperilla koko tasaisuus. Runko on koottu sahatavaran ja vanerin liitetty siihen esimuottiin. Asenna seuraavaksi ikkunat ja ovet. Sitten talon voidaan maalata ja sen ulkopuolella tai tapetoitu. Tuli huonekaluja. voit tehdä koristeita ja laita ne ympäri taloa vanerista jäämiä. Leikkimökki valmis.

Kiinnittimet olisi piilossa niin, että lapsi voi loukkaantua.

Vanerin linnan omin käsin: piirustuksia ja suositukset

Vaneri - yksi kevyimmän materiaalin käsittely, joten voimme tehdä paitsi vaatimaton talossa, mutta myös kauniita linnoja prinsessoja ja ritareita. Voit tehdä tämän, sinun täytyy olla kärsivällisyyttä ja huolellisesti jäljittää jokainen osa tulevaisuuden linnan. Piirustusten suoritetaan analogisesti piirustusten kanssa nukkekoti, mutta yksityiskohdat lisätään tornin, parvekkeet ja terassien. Kapean segmentin sivustoilla on paljon mielenkiintoisia malleja, jotka on helppo rakentaa itse.

Erittäin mukava ja satunnaisia ​​lukittuu vanerista, joka miellyttää varmasti jokaiselle lapselle

Tarvittavat työkalut työ:

 • Lyijykynä yksinkertainen;
 • Linja (yksinkertainen ja kihara);
 • pistosahat;
 • Ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli;
 • vasara;
 • hiekkapaperi,
 • harjat;
 • Kiinnittimet.

Aitaamiseen parvekkeet voidaan käyttää jäätelötikuista.

Kauniita huonekaluja nukkien vanerista: piirustuksia ja valmistusmenetelmät

Vaneri voidaan tehdä lähes missä tahansa huonekalu lelu talo: sängyt, pöydät, tuolit, kaapit, sohvat, hyllyt. Valmistetut huonekalut piirustusten saatu melko suuri, joten se sopii Barbie, ja PUPS.

Huonekalujen osat voidaan liimata tai liitosruuvit ja huonekalut nauloja. Pohjimmiltaan se on otettu vaneri, noin 4 mm paksu.

Vaneri - loistava materiaali, joka soveltuu tuotantoon kauniita huonekaluja nukeille

Mitä tarvitaan huonekalujen valmistuksessa:

 • Kynä ja paperia;
 • Jigsaw manuaalinen;
 • Hienolla hiekkapaperilla;
 • Neste kynnet tai puusepän liimaa;
 • Maalit ja lakat.

Kun kokoaminen huonekalut hieman parempi käyttää liimaa, koska kiinnikkeet voivat vaurioittaa komponentteja.

Mistään huonekaluja sinun on ensin piirtää ja leikkaa kuvio. Sitten se ympyrä vaneri sahata ja Jigsaw rakenneosia. Oshkurivayutsya reunasta. Kohteet on kytketty yhteen ja sen jälkeen maalata ja lakka tai käyttämällä nitoja pehmustaa kankaalla.

Making talon vaneria nukke omin käsin (opas)

Vaneri voi tehdä vahva ja kaunis leluja, joka ilahduttaa lasta pitkään. Jos on piirustuksia, vapaa-aikaa ja kärsivällisyyttä putoaa se ei ole vaikeaa myös niille, joilla ei ole mitään taitoja tässä asiassa. Ja osoittaa mielikuvitusta, voit luoda todellisia mestariteoksia, joka aiheuttaa yllätyksen ja ilahduttaa paitsi lapsi, mutta myös muille.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

48 + = 58