Lastenhuoneita tytöille valokuva

Makuuhuone tytöille - 100 vaihtoehtoja jokaiseen makuun

Kaikki vanhemmat haluavat antaa tyttäriään paras ja kaunein. Tämä koskee myös sisustuksen makuuhuonetta tyttöjä. Makuuhuoneen tärkeä rooli elämässä pikku prinsessa - se vaikuttaa unen laatua, mieliala ja terveys. Koska tytöt makuuhuone olisi ajatellut yli trifles.

Tietenkin tytön makuuhuoneessa on poikettava pojan. Tytöt rakastavat kokonaisvaltaista sisustus, värit, mielenkiintoinen koostumus, mukavia kohteita ja tarvikkeet. Sen vuoksi on yksinkertaisesti oltava läsnä perinteisiä koristeita - jouset, sydämiä, pehmolelut, röyhelö, tähti, kuu, aurinko, kukkia, jne

Paljon huomiota olisi kiinnitettävä valinta väriratkaisuissa makuuhuoneen tyttöjä. Yksi sopiva sävy on tietenkin vaaleanpunainen. Tämä suloinen, suloinen, romanttinen ja viaton väri sopii täydellisesti vähän prinsessoja. Mutta tämä ei tarkoita, että makuuhuoneessa on varmasti vaaleanpunainen. Esimerkiksi jotkut tytöt vaaleanpunainen sisustus ei sovellu mukaan temperamentti, joten se voi ärsyttää ja reikä. Voit valita lähin vaihtoehto väriä - persikka, lila, punainen ja valkoinen, aprikoosi ja beige.

Myös koristeluun makuuhuoneessa pikkutyttösi ovat täydellisiä sininen, vihreä, hiekka, oranssi, turkoosi, keltainen ja savuinen sävyjä, sekä lumivalkoinen. Toisin kuin yleisesti luullaan, väri sininen ei ole koulupoikana. Mutta on syytä suosia pastellinsininen sävyn.

Toinen tärkeä näkökohta suunnittelussa lastenhuoneita - kaavaehto tiloissa. Makuuhuoneessa tytöt ajatella unen kustannusten alueella, pelejä, varastointi ja työalue. Nukkua alue tulisi sijaita mukava sänky, jonka valinta olisi otettava huomioon ikä tyttö. Hyvin nuoret pikkutytöt olla ostaa turvallinen plagiaatti puskurit. Ja voimme valita vanhempia tyttöjä kaunis bed, mieluiten petauspatjalla patja. Se on parasta, jos hän osallistuu valintaan sängyn ja hän päättää, että hän haluaa Cape prinsessa, lempeä pilvi vauvan muodossa fantastinen eläimiä.

1

Älä unohda, että tytöt ovat kovasti söpö yksityiskohtia. Siksi on näyttää hyvältä katos virtaava katosta, pieni vuori pehmeitä tyynyjä, pehmoleluja, tarroja seiniin ja huonekaluihin muodossa kukkia, perhosia, karhuja, kaneja jne On toivottavaa, että vuodevaatteet, verhot ja muut tekstiilit makuuhuoneessa sopusoinnussa koko sisustus.

Korosta paikka pelata makuuhuoneessa tytöt. Levitä värikäs matto, laita pehmeä ottomaanien ja pelin elementtejä. Työalueella on erotettava pelistä. On työpöytä laatikoilla ja hyllyillä. Vaikka tyttö on vielä pieni ja ei mene kouluun, pöytä on hyödyllinen luovuuttaan.

Äläkä unohda harkita varastointi asioita. Koska lapsuudessa totuttaa tyttö tilata ja tarkkuutta. Ostaa hänelle kaunis ja mukava vaatekaappi, säilytystä hänen vaatteensa. Laita telineitä tai erityisiä laatikot leluille. Näytä tytär, kuinka kaunis, kun kaikki asiat ovat paikoillaan. Makuuhuoneessa, tytöt myös toivottavaa sijoittaa peili hyllylle tai yöpöydälle johon tallentaa tarvikkeet nuoren kauneuden. Anna pikkuneiti nuorena yleensä siisti.

Mutta sijoittaa TV, stereot, tietokoneen ja muiden laitteiden makuuhuoneessa tytöt eivät ole sen arvoinen. Olkoon nämä asiat voivat odottaa murrosiässä.

Lasten tytöille

Kaikki vanhemmat haluavat antaa pieni tytär kaikkea hyvää. Tämä koskee myös koristamaan lastenhuoneita tytöille. Makuuhuone - tämä on huone asunnossa, jonka pitäisi vaikuttaa positiivisesti unen laatua pikku prinsessa ja tuoda hänet hyvällä tuulella. Ajattele kaikkia yksityiskohtia. Poissa ovat huoneen vaaleanpunainen hienoilla kalusteet. Tänään makuuhuonetta niinkin erilaisia ​​kuin persoonallisuuden jokainen tyttö.

On yleisiä sääntöjä, joita olisi noudatettava suunnittelussa lasten huoneet:

 • Turvallisuus. Mitä nuorempi lapsi, joten ei pitäisi olla enemmän rajoituksia makuuhuoneessa. Irrota johdot, sulje pistorasiaan, ostaa turvallinen huonekalut pieni tytär ilman teräviä kulmia. Vanhetessaan rajoitukset poistetaan;
 • Ympäristöystävällisiä. Kaikki kalusteet ja sisustus materiaalien on oltava suunnittelussa lastenhuoneita tyttöjen ja ympäristöystävällisen erityistä merkintää;
 • Käytännöllisyys. Huonekalut voidaan helposti siirtää, lattia hyvin pesty ja puhdistettu leluja nopeasti;
 • Asianmukainen valaistus. Mitä enemmän valoa makuuhuoneessa - sitä parempi pikku tyttö. Työpöytä välttämättä laittaa ikkunan luona, ja valoa ikkunoista ja lamput pitäisi mennä vasemmalla puolella;
 • Bed asetettu pois sisäänkäynnin makuuhuoneeseen, rauhallinen ja hiljainen paikka. On mahdollista antaa kauniin katos, tämä elementti sisustus tekee pieni huone kaunis ja epätavallinen;
 • Erillinen makuuhuone vyöhyke - opiskelua, virkistys, pelejä ja urheilutoimintaa. Tämä johtaa organisaatiota lapsen ja tulevan emännän eivät valtaa huoneen. Uni-alueella on sohva tai sänky, paikka opiskella - työpöytä tietokone, hyllyt, telineet. Vuonna pelialueen Järjestä erityinen nurkkaan pelin tai paikka lattialla. Makuuhuone on laatikollinen leluja lapsille. Hyvä vaihtoehto - rakennettu vaatekaappi.

Se näyttää kauniilta lasten varten tyttö persikka, pastelli ja keltainen väri. Ole unohtanut, ja perinteinen "devchachiy9raquo; vaaleanpunainen. Isompien lasten, puhua, ehkä hän haluaa suunnitella huoneita vihreänä tai muut värit. Valitessaan värimaailman vauvoille välittömästi pudota koristelu punaisen sävyt, ärsyttävää lapsen psyyke. Rekisteröintiä makuuhuoneen makuun hienovaraiset värit.

Pieni tytär makuuhuone voidaan liittää taustakuva sankarihahmojen satujen ja sarjakuvia, tai piirtää seinille mielenkiintoisia kuvia joka ilahduttaa pikkutyttö. Vanhetessaan sisätilojen edelleen vaihdella.

Making makuuhuoneet lapsille

Jos lapsi on vielä pieni - valinta on aina vanhemmille. Mutta sängyssä nukkuva vauva on selvästi näkyvissä eikä seisomaan luonnoksessa. Korosta makuuhuoneessa paikka aktiivista leikkiä, jossa vauva on indeksoinnin ja leikkiä leluilla. Tee Lämmin lattia huoneessa tai vuode eristetty pinnoitteella. Matot käyttö ei ole toivottavaa, he tulevat tomuksi, vahingollista vauvalle. Huomaa seuraavat säännöt:

 • pick katto valot vaimentavan lempeä virta valon;
 • valitse verhot lapsille, ottaen huomioon valo tulee huoneeseen. On parempi valita pimennysverhot, pieni lapsi tarvitsee levätä päivällä ja valon niiden kautta, ei vahingoita vauvan makea uni;
 • lapsen makuuhuoneessa tytöt 3-7 vuotta vanha valita pestävä tapetti. Lapset tässä iässä rakkaus maalata, kuten seinillä;
 • lapsen sänky olisi mukava ja valmistettu turvallisia ja ympäristöystävällisiä aineita. Parasta lapsille ostaa puuritilä.

Lasten usein ulos teinityttöjen toiveiden pikku kotiäiti. Luo suunnitteluprojekti yhdessä tyttärensä ja varovasti anna hänen neuvoja. Oikea kaavoitus huone. Tietokone ostaa kompakti pöytä-muuntaja. Älä unohda peilipöytä, tyttö kasvaa ja alkaa huolellisesti huolehtimaan itsestään.

Hän saattaa haluta tehdä makuuhuoneessa todellinen ylellisyyttä Louvre tai parempana sisustus minimalistiseen tyyliin. Mitään pahaa tahtoa, että lapsi haluaa laittaa makuuhuoneessa urheiluvälineitä, jos tilaa on. Tästä on hyötyä fyysistä kehitystä. Vuonna lasten makuuhuoneessa tyttöjen 10 vuotta vanha, ja vanhemmat voivat olla yöpöydät, tilava vaatekaappi, kaunis veistetty arkkua.

Kaksi tytärtä - suuri ilo vanhemmille. Mutta tytöt haluavat mukavuutta makuuhuoneessa ja jako henkilökohtaista tilaa. Piirre sisustus on löytää kompromissi toiveet sisaret, huoneen koon ja kapasiteetin vanhemmille. Kauniissa lapsen makuuhuone kaksi tyttöä kaikki sisustus, vaikka hyllyt ovat samankokoisia tai yksi lapsista tuntevat slighted.

Jos annat arvoa huoneen - laittaa kaksi tytärtä pöydät ja mukavat tuolit. Lähellä pöydän varustaa hyllyt ja telineet. Telineeseen voi olla erotin pelialueen koulutusta. Isossa huoneessa aktiivisille lapsille Järjestele Puolapuut. Parivuode on tarkoituksenmukaista vain pieni makuuhuone. Paras vaihtoehto - kerrossänky. Jos paljon paikkoja - kunkin yksittäisen tytäryhtiön ostosta sohvia tai vuodetta, välissä on pieniä pöytiä. Jos et tiedä miten sisustaa makuuhuone kaksi pientä tytärtä - tutustu kuvia suunnittelun meidän artikkeli.

Lasten tulisi kasvaa harmoninen ilmapiiri. Making makuuhuoneessa tytöt tulee olemaan merkittävä vaikutus sen kehitykseen. Siksi on tärkeää, jotta saadaan tilaa ja paikka hänen sisustus on kaunis, mukava ja turvallinen.

Lastenhuone tytölle: Halukkaat 60 valokuvaa

Lastenhuone, makuuhuone ja erityisesti tyttöjen, on koko maailma, jossa lapsi viettää paljon aikaa ensimmäisen areenalla peliin, ja sitten kirjoituspöytä ja tietokone. Tiloista riippumatta koosta, suunnittelu lastenhuoneita tytöille voi tehdä alkuperäisen ja tunnistettavissa.

Lasten tulisi olla turvallinen, luoda hyvällä tuulella, edistää hyvän unen ja tuottava henkistä toimintaa. Moderni makuuhuone tytöille voidaan suorittaa mitään tyyliä ja lisäämällä asianmukaiset lisälaitteet.

Värimaailma on valita neutraaleja värejä, voit yhdistää kaksi tai kolme väriä (tekstiileissä, huonekalujen, tapetit). Jos lapsi ei hyväksy tätä päätöstä, sinun täytyy näyttää hänelle kuvia esimerkkien makuuhuonetta sopivaan väri.

Ominaisuuksista ikä

sisustus makuuhuonetta tytöille muuttuvat kasvaa, ja 16 vuotta on lähes identtinen aikuisen makuuhuoneeseen.

Näkyvin on tyttö esikouluikäisten lasten. Se korostaa hänen sukupuoli-identiteettiin, kiinnostus satuhahmot ja valoisa koko.

Peruskoulun ikä (7-10 vuotta)

7 vuotias tyttö menee kouluun, joten hän piti olla työpaikallaan, hylly kirjoja, kartan seinälle ja muita uteliaita asioita. Virkistysalue tulisi edistää rentoutumista ja saada uutta voimaa. Lapsia hillitty klassista vaaleat värit tekevät mahdolliseksi tehdä muutoksia sisätilojen lastenhuoneita tytöille kuin se kasvaa ilman huoltotoimenpiteiden.

Kuvassa lapset neutraaleilla maanläheisillä väreillä sopii lapsille 7-vuotiaille, ja se edellyttää vähintään vaivalla tulevassa mallia muutetaan.

Kouluikäisiä (10-14 vuosi)

Makuuhuoneen tyttöjen 10 vuotta on suunniteltu erityisellä osallistumista lapsen ja otetaan huomioon kaikki toiveet. Tukee kaikkia hänen pyynnöt ja rohkaisi itseluottamusta, mikä on erittäin tärkeää kypsyvän persoonallisuus. Suunnittelijat kehotetaan valitsemaan värimaailman toiminnan taso lapsen. Keltaisen sävyjä aktivoida henkistä toimintaa, rauhoittava sävyjä vihreä, lämmin vaaleanpunainen lisää hellyyttä.

Teini makuuhuone (14 vuotta)

Makuuhuone teini tytöt voivat olla kaikkein epätavallinen, elävä, neutraali ja jopa mystinen. Pyyntöjä tytöt voivat yllättää ja ei sovi käsitettä asunnon, mutta älä katketa ​​lennon mielikuvituksen, voit vain katsoa eri vaihtoehdot ja yhdessä tulevat yhteisen ratkaisun.

Ihannetapauksessa tulisi suosia neutraali sävyjä tapetit ja sama huonekaluja, joiden väri voi muuttua kansia ja lastenhuoneen sisustus tarvikkeet ja muuttaa minkä tahansa kuvan lapsen päätettävissä. Suosikkiasi julisteita ja leikkeitä sopivat parhaiten seinään aluksella, korkki. Järjestämisestä järjestystä asioita, sinun täytyy suosia tilava vaatekaappi ja useita laatikoita.

Ideoita makuuhuoneet tytöille eivät rajoitu sarjakuvahahmoja ja vaaleanpunainen teema. Kuvassa makuuhuoneessa tyylikäs minimalistinen tyyli yhdistyvät taivaan sininen ja valkoinen.

Suunnittelu lastenhuoneita tytöille kuin missään sinun täytyy kiinnittää huomiota materiaalien laatua ja huonekaluja. Niiden on oltava ympäristöystävällisiä, kestäviä ja turvallisia. Huono maali ja hengittämisen sen höyryt voivat aiheuttaa allergioita, tämä on muistettava.

Sopivaksi lattian laminaatti, parketti tai korkin ja pienen matto. Laminaatti kestävä, lämmin, se voi olla helppo pestä, se on miellyttävä pinta jalka. Matto voidaan ottaa pois ilmanvaihtoon, se ei kerää pölyä ja soveltuvat pelaamiseen vyöhyke.

Kuvassa vaaleanpunainen huone, sopii tytöille peruskoulun iässä. Violetti tyynyt, pehmeä matto, valkoinen tapetti vaaleanpunainen koristeet ja läpikuultava verhot tekevät lastentarha tarjouksen.

Taustakuvaksi makuuhuone on parasta valita tytön paperista. Syvät värit parasta jättää muut huoneet, ja lasten suunnittelijat kehotetaan valita vain kevyt pastellivärit (ei välttämättä vaaleanpunainen). Piirustus ja kuvio voidaan valita alle ominaisuuksia, ja se voi perustua koko huoneen ja valintasi.

Kuvassa valkoinen väri ja katto ja kuva pilvien tekevät lasten huoneilma ja vaimennettu vihreä luo tunteen kesän Royal Garden.

Huonekalujen valinta, verhot ja valaistuksen

Makuuhuoneen kalusteet tyttöjen pitäisi olla vahva, ja ekologisten materiaalien. Luoda toimiva alue täytyy poimia mukava tuoli ja pöytä (riippuen kasvuun tytöt), kirjahyllyyn tai hyllyyn.

Pöydän tulee olla moninkertainen laatikkoa, joka tallentaa kaikki toimiston johdolla on valittava klassinen malli on hyvä selkänoja muodostumista ryhti. Nuoruus mahtuu tuoli pyörillä.

Sänky makuuhuoneessa tyttö on oltava pieni patja keskikovuusasteen. Jos se on pieni makuuhuone tytöille, sinun täytyy valita ergonominen vuode sisäisiä penaali. Sänky on parempi ottaa "kasvun", sekä hyviä materiaaleja ja neutraali beige, valkoinen tai muu herkkä väri.

Kuvassa palatsin ihme pikku sarjakuva ystäville lila ja valkoinen sävyjä. Lapset vyöhykkeisiin jaettu vaatekaappi peili, loput yötaivaan työpöydällä, tutkimus ja vapaa.

Verhot makuuhuoneessa tyttöjen parempi valita neutraaleja värejä, väri tapetti (muutama sävyä tummempi) tai väri huonekaluja. verhot mallintaa ja niiden väri riippuu myös puolella huonetta suhteessa auringossa, ikkunan koko, määrä ikkunoita ja koko makuuhuoneeseen.

 • Jos ikkunat näkymät aurinkoisella puolella, sinun täytyy valita pehmeän hienoja värejä (sininen, vaalean vihreä);
 • Jos pimeän puolen, sävyt lämpimät värit (persikka, violetti).

Pitkät verhot sopivat vanhemmille tytöille ja vauvoille on valita lyhyt tai rullattu ehkäistä vammoja ja helppoon päivittäiseen märkäpuhdistukseen. Kaihtimet ja Kevyt verhot tarjoavat hyvän torkut tyttöjen eikä pahentaa sisustus.

Vanhemmille tytöille sopivat klassinen versio verhot väriä ja tyyliä huoneeseen. Voile, organza, liinavaatteet ja tafti soveltuvat koristeluun ikkunan avaaminen. Joka tapauksessa, verhot olisi vakaasti kiinnitetty kielekkeelle, joka ei saisi olla massiivisia.

Kuvassa ikkunan avaaminen eristetyillä Roman sävyjä luoda yksityisen tilan rentoutumiseen tytöille.

Kuva on tutkimusalueella on hyvin valaistu luonnonvaloa ja paikka puuvillaa verhot erotettu virkistysalue. Suuri seinään järjestää tytöille säilyttää omaisuutensa erillään toisistaan ​​ja järjestyksen ylläpitämiseksi.

Mitä enemmän valonlähteet makuuhuoneessa, sitä parempi, koska tytön näkö on vielä muodostettu, ja piirtää ja lukea, hän ei vain pöydässä, mutta myös makaa lattialla ja sängyssä. Työpaikalla tulee olla vasemmalla puolella ikkunan tai lähellä sitä. Lukulamppu, tuulettimet, valonheittimet ja keskeinen kattokruunu pehmeä valo auttaa säilyttämään visio ja tehdä vauvan huoneen mukava.

Making lasten makuuhuone kaksi tyttöä - erityinen haaste vanhemmille, jossa on otettava huomioon tarpeet kunkin ja luoda viihtyisä paikka miettiä, miten säilyttää omaisuutensa ja järjestetään tilana.

Ensinnäkin, sinun täytyy valita yhden tyylin lasten ja yksi väri. Jos ikäero on pieni, on mahdollista valita teeman rakastettu sarjakuva. Lapsille eri ikäisiä sopii tyyliin Provence, minimalistinen skandinaavinen, Shabby-chic.

Makuuhuone suunnittelu kaksi tyttöä voidaan antaa kahta väriä (mutta vain sillä ehdolla, että se mahdollistaa alueen huoneen ja värit on yhdistetty), esimerkiksi vaaleanpunainen ja sininen, vihreä ja keltainen, violetti ja beige. Väri aluejako voi olla yksi huone jaetaan kahteen.

Tilan säästämiseksi sopii kerrossänky tai tuoli-vuode. Mitä enemmän laatikoita, hyllyjä ja järjestäjät, sitä paremmin ylläpitää järjestystä ja organisointia henkilökohtaiset tavaransa. Valance, kojelauta seinäteline keskellä lasten auttavat luomaan yksityisen tilan kullekin (tämä pätee varsinkin kun oppii opetukset ja toinen meni nukkumaan pitkään).

Hyödyllisiä vinkkejä kun teet lapsen

 • Valitse koko sänky, ja parempi leveä (jos tila sallii).
 • Älä käännä lasta Disneylandissa tai sokeria talo (huomiota houkutella upea sänky, seinä tapetti 3D).
 • Pienempi laitteiden lapsille, sitä parempi lapsen vapaa-aika ja unen (sen sijaan järjestää kunnon pelaamista vyöhyke).
 • Suuri peili kaapissa.
 • Huoneen pitäisi olla teknisesti turvalliseksi ulkopelejä.

Kuvassa makuuhuoneessa tyttöjä peruskoulun iässä. 3D kaareva katto ja valaistus yli sängyn lapsi on aina mielenkiintoista nukkumaan ja herätä.

Olevia kuvia esitetty alla - esimerkkejä erilaisten sisustus vaihtoehtoja lastenhuoneen tytöille.

Löysitko virheen? Valitse elokuva ja lähetä se painamalla Ctrl + Enter.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 3 =