Lasten leirit todistamaan

Parhaat ideat luoda lasten leikkipaikka maassa

Tahansa aikuinen osaa levoton lapsia. Joskus herää kysymys, miten he onnistuvat koko päivän hypätä, juosta, kuivausrumpu, eikä väsy. Tehdä lapsen istua hiljaa ja rauhallisesti on lähes mahdotonta, ja ei tarvitse - puute liikunnan voi johtaa kehityksen viivästymisestä. Mutta mitä todella tarvitaan on ohjata energiaa pelaa suihkulähteiden oikeaan suuntaan. Se auttaa leikkikentällä, tai jopa koko kaupungin. On täällä, että lapsi voi pelata heidän ikäisensä, roikkua keinut, liukumäet muuttavat pois, roikkua baarissa. Ongelmana on, että ei ole aina leikkipaikat ja lasten leirejä löytyy lähellä kotia.

Jos sinulla on vähän tilaa tontille tai maan ja halu antaa lapselle tilaisuus kiinnostaa ja hyödyllistä viettää vapaa aikaa ajatella rakentaminen lasten leikkipaikka. Valmiit lastensiirtolaa löytyy kaupassa, niiden valinta on tarpeeksi leveä. Mutta se on parempi varustaa lasten leikkipaikka omin käsin. Joten otat huomioon kaikki tarpeet lapsesi ja tallentaa perheen budjetin. Saatavilla olevien materiaalien ja käyttämään mielikuvitusta, voit luoda ainutlaatuinen alue, jolla lapsen ilo ja viettää aikaa. Ja kuvitella iloa lapsille, keksiä ja varustaa aikuisten tulevaisuuttaan paikka pelata - pieni lasten leikkipaikka.

Luo lasten leikkipaikka projekti antaa

Kuten minkä tahansa rakennuksen ennen alkaa töihin, sinun täytyy luoda projektin. Aluksi piirtää täydellisen suunnitelman antaminen tai infield, merkitse sitä varattua tilaa leikkikentällä. Nyt on tärkeää määrittää, mitkä elementit tulisi tehdä projektimme.

lasten kaupunki järjestelmään

Kohteiden valinta riippuu lapsen iästä.

 • Lasten leirit lapsille on muodostettava hiekkalaatikko, erilaiset keinut, talo, dioja;
 • Vanhemmille lapsille ja teini-ikäiset ovat kiinnostuneita leikkipaikka tai kaupunki kuntoilulaitteet, rekki, koripallo vanne.

Projektin luonti, on muistettava, että lapset kasvavat nopeasti ja nopeasti muuttaa niitä. Siksi suunnitelman lasten leikkipaikka puutarhassa tarvitsevat tulevaisuudessa. Esimerkiksi tänään se heiluu vauvan, mutta huomenna on mahdollista poistaa istuimen ja pysyy rekki, joka vielä voidaan ripustaa köyttä tai rengas.

Sopivin materiaali, josta me toteuttaa projektimme, on puu. Se on helppo käsitellä ja on vaaratonta. Lisäksi leikkikentällä tai lasten leikkikenttä puusta näyttää hyvältä, kuten kuvassa. Täydentävät puu voi olla metalliosia (rekki rekki) ja renkaat (labyrintti, keinut).

1

Lopullinen ennen rakentamista vaiheessa on valmistelu sivuston. Paikka, joka järjestää lasten leikkipaikka, on poistettava huolellisesti ja puhdistaa kasveista. Maaperä on tasaantunut, irrota kuoppia ja kumpuja. Paras pinnoite sivusto on ruohoa.

Että te rakennettu leikkipaikka turvallisuudesta on tullut paikka pelejä ja viihdettä, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä turvallisuuteen. Laadittiin ja täyttämällä työn, miettiä jokainen yksityiskohta tässä vaiheessa.

 • Ensinnäkin leikkiviä lapsia on suojassa tuulelta ja auringolta. Ylikuumentunut suojelemaan lasta tuulenpuuskien auttavat Koristeellinen aita tai istuttaa suojan puolella holkin. Jos leikkikentällä tai kaupunki ei hämärtävät puita, on syytä miettiä sieni oli hiekkalaatikko, ja katos yläpuolella vauhdissa;

 • Kuten jo mainittiin, paras kattavuus alue on ruoho: mahdollisuus saada satuttaa, laskussa nurmikolla, paljon vähemmän kuin syksyllä kovalla pinnalla;
 • Leikkipaikka (kaupunki) ei pitäisi olla lähellä maatilan rakennuksia tai aktiivisessa toiston joku voisi loukkaantua. Sijoittamalla elementit syytä muistaa, että lähellä keinut ja liukumäet oltava vapaata tilaa vähintään 2 metriä;
 • Kaikki hitsaussaumojen ja risteyksessä tulee tarkastaa huolellisesti. Kantavat rakenteet ja liikkuvat osat on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ovat kunnolla kiinni. swing tuki on tarpeen kaivaa maahan vähintään puoli metriä.
 • Suunniteltaessa leikkipaikka puutarhassa, pitää mielessä, että koko eri malleja riippuu lapsen iästä. Joten, vauva 5 vuotta Pituus dioja ei saa ylittää 1,2 metriä (kuten kuvassa), vanhemmille lapsille, voit rakentaa kasa korkeus enintään 3,5, ja swing - jopa 2,5 metriä.

Ennen kuin alat luoda uudelleen uudelleen projektin ja varmista, että lasten leikkipaikka tai kaupunkiin todella turvallinen lapselle.

hiekkalaatikko

Yleisin osa peliä, jota ilman on vaikea kuvitella lasten leirit, hiekkalaatikko. Leikkii hiekkaa - yksi mielenkiintoisimmista toimintaa lapsille. Kulichiki voi veistää, rakentaa linnoja, tiet ja kokonaisia ​​kaupunkeja. Sandbox - ei ole pelkästään viihdyttävä elementti, leikkii hiekkaa edistää hienomotoriikan taitoja ja mielikuvitusta lapsilla.

Yksinkertaisin hiekkalaatikko tehdä tarpeettoman suuria autonrenkaista. Riittää leikata alkuun, maalata ulkopuolelta ja täytä puhdasta hiekkaa. Jos voit tehdä jotain merkittävää, kustannukset rakentaa hiekkalaatikko puusta. Tämä voi olla säännöllistä neliön jalka- neljä penkkejä tai näytteille ympäri penechki. Leikkikentällä tai lasten leikkipaikka, jossa hiekkalaatikko epätavallinen voi pidä lapsellesi.

Olisi mukavaa ennen asennusta hiekkalaatikko tarjota salaojitus, sitten hiekka sateen jälkeen kuivuu paljon nopeammin. Tämän vuoksi on tarpeen poistaa pintakerros maaperä on 25-30 senttimetriä, yläkansi 10 cm kerros hienoa soraa tai kiviä ja hiekkaa päälle täyttää.

Toiseksi vähiten suosittu elementti leikkipaikka vaihtelut ovat todistaa. Ne melko paljon tarkastella kaikkein yksinkertainen teollisuudessa vaihtoehtoja.

Jos me rakentaa leikkipaikka lapsille jopa 5 vuotta, sopivin keinu on rocking. Asennusohjeet ovat hyvin yksinkertaisia. Vuonna kaivettiin reikä lisätä suuri kevään ja kaada konkreettisia. Toisessa päässä on jousi-istukka on asetettu. Se voidaan tehdä muodossa satu sankari tai minkä tahansa eläimen. Tärkein edellytys - istuimen on oltava hyvin kiinnitetty jousi. Mukavuussyistä, koriste hahmoja täytyy antaa kahva, joka voi olla derzhatsya.Na seuraava Kuvassa toinen versio yksinkertaisen swing, joka on varustettu lähes kaikki lasten leirit (katso kuva).

Jotta voidaan tuottaa tällaisia ​​vaihtelut, se vaatii kaksi kestävä puupalkki poikkileikkaus on vähintään 100x100 mm, havupuusta puulevy osa ei ole pienempi kuin 25 mm, tangon, jonka halkaisija on 20-25 mm ja pieni baari (80h25 mm) lisäkiinnityselementtiä aluksella. Navat haudata maahan 0,5 metriä, leveys välissä on oltava hieman suurempi aluksella leveys. Maanpinnan yläpuolella tulisi pysyä 40-50 cm puuta. Kussakin niiden päälle tehdä automaattikatkaisijana metallitangon, joka heiluu akselin. Bottom levyt on puinen palkki.

Tietoinen siitä, että lasten leikkipaikka - turvallisin paikka puutarha, huolellisesti tarkistaa laadun hionta aluksella. Sen pitäisi olla sileä ja vapaa pelimerkkejä. Lähellä istuma olisi mukava keksiä kahva, ja alareunassa, kuten kuvassa, kaivaa renkaita vaikutusten lieventämiseksi.

Ja mikä on leikkipuisto tai kampuksen ilman perinteistä vauhdissa? Yksinkertaisin muotoilu, monille tuttuja lapsuudesta - poikkipuu köyden sidottu puun oksa. Tällainen toteutus ei ole turvallista, joten pidämme vankempi muotoilu.

Vaihtelut voidaan valmistaa seuraavasti:

 • kaivoi maahan kahden puupalkit ala on vähintään 50x50 mm;
 • ankkurointi alkuun poikkipuu metalliputken tai sauva;
 • ja sen kiinnittämiseksi ketjuilla tai köysillä istuin.

Nuori lapsi olisi säädettävä kiinnitys, joka korjaa sen istuimen. Muista myös mallista riippuen korkeudesta ikää. Hieman välistä etäisyyttä palkkien voidaan muuntaa urheilu viihde elementti, vapaan tilan dovesiv köysitikkaat renkaat tai köysi, kuten kuvassa.

Leikkipaikka hanke puutarhassa pitäisi myös mäkeä. Rakenteet tämän pelin elementin ovat hyvin monimuotoisia. Kaikki riippuu mielikuvitus ja budjetti. Se voi olla vain laskeutuminen tikkaat, ja voidaan rakentaa ja lasten leikkipaikka ja pieni talo.

Jos teet laskeutuminen kädet, se on erittäin tärkeää muistaa pyöristäminen pohja liukuu. Sileä alentamalla reuna voi aiheuttaa selkäydinvamma. On parasta ostaa valmiina kaltevuus muovista tai metallista. Valitse ja voit ostaa tahansa tallentaa, joka myy valmiiksi lasten leirit.

Tuotannossa dioja puusta, on huolellisesti hiottu kaikki yksityiskohdat pitävästi kannattaa maahan, kaikki sivustot korkeudella vartija kaiteet tai ledges. Jos sitä käytetään rakentamisessa metalliputkia dioja, ne on asetettu paikoilleen.

Leikkikenttäsi on täydellinen ilman Game Lodge. Suunnitella se riippuu täysin mielikuvitus ja mahdollisuuksia. Tärkeintä on tarjota pienimmätkin talon penkillä. Onhan täällä voit rentoutua pelejä ja jutella ystävien ja tyttöystäviä. Alemmassa kuvassa vaihtoehtoja leikkimökit kuulusteltavaksi.

Jotta sivustosi saada ole vain paikka pelata, mutta todellinen lasten liikunta-, se tulisi sijoittaa erilaisia ​​urheiluvälineitä.

 • Pikku Daredevils voi rakentaa kappaleen penechki eri korkeuksilla tai labyrintti;
 • Ja sokkelo voidaan käyttää ja muita materiaaleja, esimerkiksi, samat renkaat;
 • Nuorille leikkipaikka voi rakentaa rekki, nojapuut, renkaat ja köysi;
 • Meidän leikkikentällä tai kaupunki näytti todella kirkas ja hauskaa, lisää väriä ja ratkaista mitä upeita merkkiä.

Jotta lasten leikkipaikka olisi hyvin hoidettu ja turvallinen, on säännöllisesti tarkistettava rakenteiden ja yhteyksien vakaus. On tarpeen tarkistaa rakenteiden yksityiskohdat mahdollisen hankauksen paikoissa. Talvikaudella kaikki köysien yksityiskohdat on poistettava sivustolta, ja hiekkalaatikko voidaan suojata turvallisesti.

Huolellinen hoito ei ainoastaan ​​pidennä peliohjelmien elämää, vaan myös varmistaa, että leikkipaikka tai kaupunki on turvallinen.

Tekijä: T. Rozanova

Tallenna linkki, jotta et menetä, tarvitset sitä:

Lasten leikkipaikka kesämökille

Kaikki tietävät raittiisen ilman ja kirkkaan auringon eduista lapsille. Tämä on erityisen tärkeää pienille kaupunkilaisille. Siksi varovaiset isoäidit ja isoisät yrittävät ottaa lapsenlapsensa dachaan ensimmäisellä tilaisuudella. Lisäksi tämä on hyvä vaihtoehto tietokoneen ajalle. Mutta mitä voidaan tehdä, jotta lapset kiinnostaisivat kaupungin ulkopuolella? Vastaus on yksinkertainen: aseta lasten leikkipaikka maanrakennuspaikalle!

Tänään, ei niin usein ole mökejä, joilla olisi kirkas lasten kaupunki. Ja monet kesän asukkaat yksinkertaisesti eivät tiedä, että ei ole niin vaikeaa luoda. Sivustoasi on kaksi vaihtoehtoa leikkipaikalla: ostaa se tai tee itsesi.

Pohdimme molempia vaihtoehtoja, mutta ensin sinun on päätettävä, mikä on sinun lasten leikkipaikka ja missä laitat sen.

Joten valitse sivusto, jota tarkastellaan kaikilla puolilla ja joka aurinko valaisee riittävästi. On parempi, jos näet alueen ikkunasta pitämään lapset, varsinkin pienet, näkökentässä. Ja jos lapset todella nauttivat viettämällä aikaa kadulla, älä ole laiskoja kysyä lapsilta, mitä he haluavat ja millaisia ​​pelejä he haluavat raitisessa ilmassa. Riippuen heidän etunsa, voit valita puolelta urheilukeskukset tai leikkipaikka talon, lasten liukumäen tai hiekkalaatikon kanssa.

Valmis lapsikaupunki

Joten, jos olet valmis luomaan lasten leikkipaikka tehdasvalmistukseen, rohkeasti mene verkossa ja valitse mikä tahansa malli, joka valittaa sinulle ja lapsillesi. Useimmat kaupat tarjoavat lasten leikkialueita puusta tai metallista urheilukeskukset.

 • Ensimmäisiä ovat rakenteet, mukaan lukien komponentit kuten hiekkalaatikko, liukumäki, talo, keinut. Niiden kustannukset riippuvat monimutkaisuudesta ja ovat 30 000-60 000 ruplaa. Tavallisesti tällaista kompleksia voidaan täydentää halutessasi uusilla yksityiskohdilla ja siten laajentaa sivustoa. Hiekkalaatikoiden ja diojen saatavuuden ansiosta lapsen kaupunki puusta voi olla mielenkiintoinen myös niille lapsille, jotka eivät ole vielä muuttaneet vuotta. Sivuston puutiedot maalataan kirkkain värein. Metallikomponentit on valmistettu ruostumattomasta materiaalista, mikä tekee rakenteesta kestävän sade- ja sääolosuhteet.
 • Metallikomplekseja antaa edustaa urheilun kouluttajat muodossa vaakapalkeilla, tikkaat ja Ruotsin seinät, jota voi täydentää koripallorengas voimistelu renkaat, köysi, horjua tai nyrkkeilysäkin. Lasten metallikompleksit ovat pitkä käyttöikä sen materiaalin ansiosta, josta ne on tehty. Metalli-lujuus antaa sinun käyttää kaupunkia pelkäämättä lasten terveyttä, sillä urheilun aikana tällaiset rakenteet eivät taivu ja hajoa.

Voit koota ja asentaa metalli- tai puukylän, joten voit itsenäisesti noudattaa ohjeita. Voit myös käyttää asiantuntijoiden palveluja.

Kuinka tehdä lasten kaupunki omilla käsillään

Ensimmäinen asia, joka on muistettava, kun teet itsellesi leikkikentän turvallisuus. Kaikki asennuspaikasta ja pienimmistä yksityiskohtiin rakenteesta vaatii huolellista ajattelua.

Kun olet valinnut paikan kaupunkiin, varmista, että voitte tarkkailla leikkiviä lapsia. Varmista, että kompleksi ei sijaitse paikassa, jossa aurinko paistaa jatkuvasti tai päinvastoin, kun maaperä kuivuu riittävän kauan sateen jälkeen.

Vaikka leikkipaikka ja siihen kuuluu joukko standardilaitteet, mutta kussakin dsaassa on epätavallisia kohteita, joita voidaan käyttää. Niistä vanhoista renkaista, lokeista, hampusta puuta. Pieni mielikuvitus ja kaikki tämä muuttuu ainutlaatuiseksi lasten leikkipaikaksi, jossa lapsillasi vietetään unohtumaton viikonloppu.

Ikuisten lapset rakastavat hiekkaa, joten on epätodennäköistä, että leikkipaikka voi olla ilman hiekkalaatikkoa. 2-5-vuotiaille lapsille voi tehdä vakiokoot, toisin sanoen 1,7 - 1,7 m.

Aluksi kiinnittimien ja merkintätapojen avulla liitetään sivusto tulevaan hiekkalaatikkoon. Sitten sisälle osa lian syvyys 30 cm. Emäs hiekkalaatikko, jos halutaan, voidaan täyttää hiekalla korkeus 5-6 cm ja antaa muovikalvo tai tavanomaisen vanerin. Työn tässä vaiheessa on mahdollista ohittaa, mutta tässä tapauksessa hiekka voi lopulta sekoittua maahan.

Käsittelemme kaikki puumateriaalit useissa kerroksissa kuivausöljyä. Luoda hiekkalaatikko koko kulman käyttämällä baaria 45x5x5 cm. Kaivoivat syvyyteen 15-20 cm ja lankkuja naulataan palkit 150 x 30 x 2,5 cm. Niistä levyt samankokoisia tehdä vaakasuora listoja.

Sitten me maalata kaikki kirkkaissa väreissä. Kun maali kuivuu, kaada hiekka. Jotta hiekkalaatikko olisi aina puhdas, eikä siitä tule enää suosikkipaikka kissoille, se on parempi sulje se yöllä.

 • Puuhuoneelle, furring kooltaan 50 × 50 mm. Etukäteen ajattele, missä teet ikkunoita. Yleensä ne tehdään vähintään kaksi. Ikkunoiden pohjan tulee olla 50-60 cm lattiasta. Oven tulee ylittää lapsen korkeus 20-30 cm: n korkeudella.
 • Rungossa naulattu levy 2 cm paksu. Kun seinät ovat valmiita, alamme luoda katon. Jotta voisimme tehdä sen uudestaan, teemme saman kokoisia ruutuja. Kiinnitämme se seiniin ruuvien avulla ja sulje levyjä paksuus 2,5 cm.
 • Tarkistamme kaikki talon osat terävien kulmien varalle, sitten maalataan rakenne.

Luistelun liukuminen on yksi suosikki lapsesi aktiviteeteista. Rakentamaan mäkeä leikkipaikalla tänään ei ole niin vaikeaa. Voit itsenäisesti valmistaa runko ja tikkaat, ja on toivottavaa ostaa ostoksia myymälässä. Nykyään luotettavien luistimien valinta on melko suuri. Liukukappaleella voi olla eri pituus, korkeus ja muoto: suora, ruuvi tai putken muoto. Muovinen luistin pitää vauvan vammoista ja siruista.

Luistin runko on valmistettu 10 x 10 cm: n palkkiosuudes- ta. Palkin pinta saatetaan täysin tasaiseksi tilan avulla. Voit yhdistää palkin ylä- ja alapuolelta levyt kovapuusta jonka poikkipinta on 2,5 × 10 cm Tikkaiden valmistukseen kiinnitetään kaksi lohkoa kehykseen 45 ° kulmassa. Sitten naulattiin tukipalkit tikkaiden portaisiin. Tukipalkit pitävät askeleet, joten niiden välisen etäisyyden ei pitäisi olla suuri, vaan se riippuu lasten iästä.

Mäkien korjaamiseksi asennamme kulmasummat jälleen kulmassa. Niiden päällekkäisyydellä kiinnitetään 4 × 4 cm: n pituisia palkkeja, jotka peitetään muovisella kulmakertoimella, joka kiinnitetään ohjeiden mukaan.

Viimeisessä vaiheessa käsittelemme kaikki mäen puiset elementit suojaava koostumus kosteuden vaurioitumisen estämiseksi. Ja taas tarkistamme suunnittelun terävien kulmien ja vaarallisten paikkojen läsnäollessa. Jos mäki on korkea - meidän on tehtävä kiskoja, jotka suojaavat lapsia putoamiselta.

Swing asetettu viime hetkellä. Ajattele sitä ennen sivuston rakentamista, jossa voit asentaa ne niin, että heiluttavan lapsen ei voi osua muihin lapsiin. Päätä mihin mennä palkki, johon heiluri kiinnitetään.

Swingin istuinta voi myös ostaa tai valmistaa itse:

 • Ensimmäisessä tapauksessa hankit kirkkaan ja kestävän muovituotteen, joka kiinnitetään tässä yhteydessä valmistettuun köysiin tai ketjuun. Se voi olla puinen maalattu ja lakattu istuin, joka tavallisesti myydään valmistetulla köydellä.
 • Toisessa tapauksessa sinun on luotava ja luotava itsesi. Tärkein asia tässä liiketoiminnassa on saada istuin mukavaksi. On parasta tehdä se ylös puupaneeleista jonka poikkileikkaus on 20 × 40 mm ja pituus 50-60 cm. Taivutettu takaosa on valmistettu levyistä, joiden leikkaus on 30 × 100 mm. Istuin ja selkä on kiinnitetty palkkeihin, joiden pituus vastaa keikan ja selkän leveyttä.

Lopullinen istuin on kiinnitetty köydet tai ketjut valmistettuun palkkiin.

Kun kaupungin tärkeimmät osat ovat valmiit ja asennetut, voit tehdä sen lattiapäällyste. Helpoin ja edullinen vaihtoehto on ripotella hiekalla tai sora. Mutta tässä tapauksessa, ajan mittaan hiekkaa löytyy koko mökin, ja kiviä hajallaan ympäri. Käytännöllisin vaihtoehto tässä tapauksessa on pehmeä modulaarinen kansi, jonka avulla lapsi saa pienen vahingon, jos se pudotetaan. Tällainen päällyste selviytyy helposti talvesta ja sadosta, varsinkin jos valitset venäläisistä tuottajista materiaaleja, jotka on suunniteltu ilmasto-olosuhteisiin.

Niinpä riippumatta siitä, mikä vaihtoehto järjestely esikaupunkien lasten leikkipaikka olet valinnut (tai valmista omin käsin), niin kauan kuin hän piti lasta. kirkas saari ulkona vihreyden keskuudessa on heille paitsi onnellisen saaren lisäksi myös koko kesäasunnon koriste ja korostus.

Kuinka tehdä leikkipaikka itsellesi: 70 kuvaa todellisista rakennuksista

Lapsille maassa tai talon ulkopuolella ei ole tutkinut sänkyä tai muissa paikoissa, joissa niitä ei pitäisi, heillä täytyy olla mielenkiintoinen alue. Pääsääntöisesti vanhemmat tulevat ajatusta leikkikentän tai urheilu nurkkaan - iän ja toiveet lapsia. Itsenäinen leikkikenttä on hyvä, sillä kun se on rakennettu, voit tarjota mahdollisuuden sen asteittaiseen muuttamiseen. Loppujen lopuksi, mikä sopii 2-3-vuotiaille lapsille, ei pidä 5-6-vuotiaana, ja vieläkin enemmän vanhemmille lapsille. Ja sitä paitsi, lasten leikkipaikka omin käsin rakennetaan usein paitsi taloudellisista syistä, mutta koska halu miellyttää lapsi: kuka on paras vanhempi tietää, että kuten lapsesi ... Jonkun on merirosvolaiva, ja joku oman, todellinen, talo jossa on kuisti, ovi ja kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Tanskan leikkipaikka omin käsin - paikka pelata suosikki jälkeläisiä maan tai pihalla

Sinun täytyy ratkaista vaikea tehtävä. Ensinnäkin, on toivottavaa, että leikkipaikka on näkyvissä talon, ja ulos huoneesta, jossa joku on suurimman osan ajasta. Ihannetapauksessa jos leikkipaikka on nähtävissä useita huoneita tai pisteitä. Toiseksi on sijoitettava pois hozpostroek kanssa "makuja", jos sellainen on. Kolmanneksi on suotavaa ottaa huomioon maaperän hedelmällisyys: monimutkainen peli voi erottaa tuottamaton maa tai monimutkaisia ​​geologian: erityisesti kaivaa maahan ei ole tarvetta, suurin - on 30-40 cm haudata napojen vauhdissa.

Kun päätetään sijoittaa hyvä lasten leikkipaikka lähellä seinää tai aitaa pääomaa. Nämä alueet ovat voimakkaasti täysin käytetty, mutta tässä tapauksessa ne voidaan käyttää peleissä. Esimerkiksi tehdä seinään mini-kiipeilyseinä, korjaa köysitikkaita liuskekivi ja muita mielenkiintoisia lisävarusteita lasten. Luultavasti tietää, mitä lapset pitävät, ja jos et tiedä - saat selville: aidat ja seinät puuttuu, aseta eri laitteiden eri alueilla ja katsella missä lapsesi on viivästynyt kauemmin. Ja selvittää, mitä pelejä se vetää enemmän, tietää, mihin suuntaan edetä.

On tutkittava myös valaistuksen. Paikka lasten leikkiä ei pitäisi jatkuvasti varjossa, mutta aurinko ei myöskään tarvita. Noin 2/3 alueen tulisi sijaita varjossa (hiekkalaatikko, keinu), ja yksi kolmasosa - aurinko - altaan mahdollinen aktiivinen leikkialue. Jos varjo kentällä ei tarvitse keksiä aitta tai laittaa iso sateenvarjo.

Huomaa kuitenkin, että alalla ehdotetun sivuston oli Vakiosyvyyden. Lapset tietenkin täytyy lieventää, mutta ei tällä tavalla. Silloinkin kun paikan valinta lasten leikkialue, kiinnittää huomiota siihen, että ei ollut lähellä sähkölaitteita tai suojukset, konekiväärejä ja muita vastaavia laitteita. Lapset ovat uteliaita ja luovia, joten on parempi olla riskiä.

Vähän alue, jonka haluat omistautua lasten leikkipaikka. Pienet lapset eivät tarvitse niin paljon tilaa - hiekkalaatikko, muutama hyvin yksinkertainen kuoret, pieni uima-allas, jos uskot mahdollista. Mukava olla nurmikon tai tasainen, sileä pala millä tahansa sopivalla pinnoitteella, jossa voit levätä ilo. Siinä kaikki. Kaikki tämä on varsin ala 4-5 neliömetriä. m.

Pienet lapset tarvitsevat hieman leikkipaikka

Pikkulapsille on toivottavaa liittää alueelle. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ei ole jatkuvasti yhteen ja harjoittaa lähellä niiden liiketoimintaa: lapset näkyväksi ja turvallista. Aita voi olla mikä tahansa - oli meneillään mielikuvitus, toiveet ja tarpeet. Tärkein vaatimus - sen tulisi olla turvallinen ja vakaa tai täysin saavuttamattomissa lapsille. Esimerkiksi mesh-verkko, joka näkyy kuvassa yllä. Se on muovipinnoitettu kirkkaita värejä ja näyttää ole yhtä ankarasti kuin tavallista.

Seulaverkkovälineet PVC-pinnoitteella - hyvä vaihtoehto aidat leikkikentät

Jos jostain syystä tämä vaihtoehto ei pidä siitä, voit laittaa aidan, joka on lasten korkeus jossain vaiheessa hartiat, etäisyys vierekkäisten tankojen tulee olla sellainen, että siellä ei indeksoida pää. Shtaketiny voi maalata eri väreillä.

Aita - tuttu este epätavallinen suorituskykyä

Vain kiinnittää huomiota siihen, että huiput ovat pyöristettyjä eikä niissä ole teräviä kulmia ole hoidettu hyvin: hajoamaan hyvin järkyttynyt lapsia. Kiinnitä aita tarvitsevat kestäviä. Odottaen Tšadin välttämättä ripustaa niitä ja hypätä.

Harvoin käytetty aita köysien, mutta se näyttää hyvältä, suorittaa tehtävänsä täydellisesti: kestävä, turvallinen ja esteettisesti miellyttävä.

Köyden aidan leikkipaikka - kestävä, halpa, luotettava ja turvallinen

Vanhemmille lapsille aita - jäänne. Heille toimiala - koko sivuston, ja kääntää ne voi vain tehdä jotain mielenkiintoista. Square on myös enemmän. Jos mahdollista, ota alle 7 vuoden 8-9 m 2, 7-12 vuotta - jopa 12 m2. On jo olemassa joukko kuoret on vakavampi, ja siksi se on suuri alue.

Tämä on monimutkainen aihe, jossa on hyvin vaikea valinta. Kun lapset ovat pieniä, ne sopivat täydellisesti nurmikon. Ei etu- ja kilpa (erityinen yrttikoostumuksessa korkea kulutuksen kestävyys). Hän ei ole niin houkutteleva ulkonäkö, mutta pystyy tekemään tuhma pikku lähes mitään vahinkoa. Puute nurmikoilla - tarve säännöllistä huoltoa: kastelu, niitto, jne

Pienille lapsille täydellinen pinnoite leikkikentällä - Nurmikko ruoho

Kuormien aikuista lasta leikkiä nurmikolla enää selviydy. Varsinkin mitä tulee aktiivisten play: lähellä dioja, keinut. Tämä on kaikkein ongelma-alueille. Jos jätät nämä alueet "sellaisenaan", sitten sade lätäkkö muovailla niitä, pari "rotujen", kääntämällä suohon. On hyvä ratkaisu: tehdä tyhjennys sänky soraa ja hiekkaa sen uneen tai laittaa kumista matot, kuten käytetty stadioneilla. Se on kestävä ja vahva.

Poistamaan kosteuden leikkialue, poistaa maaperän syvyys 15-20 cm, nukahtaa ja törmäsi sepeli, ja kaadetaan päälle samalla ram hiekkaa. Molemmat kerrokset ovat noin 10-15 cm rakentamisen jo tässä pysäkki voi olla :. Lasku tällainen foorumi ei ole huono. Mutta hiekka on vähitellen vetää erilleen, ja sitä on päivitettävä säännöllisesti. Voit levittää kumi matto. Tämä on vakava, mutta täytyy tehdä pieni rinne veteen rullattu alas hänen kanssaan sateessa. Joku laittaa kumi matot, jotka korvataan, kun kuluneet.

Toinen vaihtoehto - täyttää koko alueen hienoa, seulottua hiekkaa. Se ajoittain on tarpeen tason ja täyttää, mutta se on ehkä kaikkein käytännöllinen ratkaisu.

Kattavuus leikkipuisto hiekka - luokasta "nopeasti ja ilman suurta vaivaa"

Toinen vaihtoehto, ripottele silputtu kuorta. Toinen kysymys on se, että ottaa kuori tämä on mahdollista, etteivät kaikki. Mutta jos on - yrittää. Pinnoite on pehmeä eikä traumaattinen. Vain se on hyvä jauhaa ja irrota siruja, jotka voivat olla siellä.

Vuodesta tech voi tarjota seuraavia:

 • Regupol. Tehdas kumipinnoite, on sijoitettu tasaiselle betoni tai asfaltti perusta. Kustannus - $ 25-70 per neliömetri.
 • Päällyste kumimurska lisäämällä sideainetta. Kaadetaan esikäsitellylle maahan linjassa (saatavilla tiivistetty hiekkaa, vahvistetut päälle sepeli). Hinta - $ 25-80 per neliömetri.
 • Modulaarinen korkea tiheys PVC-järjestelmä. Levyt, jotka on yhdistetty periaatteeseen palapelit. Hinta "neliön" - $ 50-70.
 • Tekonurmella. Sijoitetaan esikäsitellylle alustalle kvartsihiekkaa ja kumirouhe vaatii veden johtaminen. Riippuen kasa korkeus on 40-80 $.

On vaikea valita. Liian monet ristiriitaiset vaatimukset ja toiveet, mutta jotain täytyy valita. Yleisin variantti - nurmikko, toiseksi suosituin - hiekkaa. Loput pinnoitteita käytetään vain paikoin - kaikkein "ladattu" osia.

Valinta laitteiden leikkipaikka

Suunnitelman elementtejä leikkipaikka on paras lasten kanssa. Onhan niitä aiot rakentaa pelialueelta, ja se on heidän toiveitaan on kuunneltava. Usein yritä toistaa mitä meidän ymmärtämistä pitäisi olla mielenkiintoista, ja sitten ihmetellä, mitä lapsille pelata missä tahansa, mutta ei sivuston, joka on rakennettu niin paljon rakkautta. Kaikki koska sisäistäessänne halut ja odotukset, eikä lapsia. Kuuntele mitä lapsi haluaa, kävellä vieraita, joilla jo on vastaavia rakenteita, nähdä missä lapsi viettää enemmän aikaa. Tällä perusteella on jo mahdollista rakentaa jotain.

Suunnitelma leikkipaikka elementit ovat paremmin lasten kanssa

Lapsille leikkikentällä tarvitse olla hiekkalaatikko. Se kehittää koordinaatiota, se mahdollistaa kehittyä nopeammin. Tavanomaisia ​​- neljä levyt - alentaa ei ole ongelma, mutta haluan sen olevan tasainen ja kaunis. Pojille on mielenkiintoista hiekkalaatikko kone. Se on valmistettu maalattu kaksi väriä vedenkestävä vaneri.

Kone on vaneria ja, samanaikaisesti, hiekkalaatikko

Konepellin alla - laatikko leluja. Ohjaamossa Myös laatikossa on "Tulo".

Näkymä eri näkökulmasta

Yleensä puinen auto pojille - hauskaa. He innokkaasti Potter siellä. toinen versio vanhasta tynnyriä.

Takana, muuten se on myös mahdollista järjestää hiekkalaatikko ...

Toinen hyvä idea - miten tehdä varjon Pelialue: asennettu tangon korkeus, heittää hänet läpi teltan, joten eräänlainen teltta. Eikä liian kuuma, ja sävy on.

Suosituin kohde lastennurkkaus peliä: talosi, jossa voit piiloutua kaikki silmä aikuisten, perustaa omia sääntöjään. Lapsille ei ole väliä mistä heidän talo on rakennettu. Niillä täydellisesti telttakankaan teltan oksat. On monia suunnittelun sekä lasten kesämökkejä, joka nopeasti ja helposti "rakentaa". Lisäksi tämä rakenne voi liittyä pienimmätkin: talossa rakennettu omin käsin on vieläkin mielenkiintoisempaa pelata.

Esimerkiksi teltta. Varo lapset leikkivät. Tämä on rakennus, että ne rakentaa useammin. Eri alueilla kutsuvat sitä eri tavalla: joku heidän "päämaja" joku "kotiin", kota, Khalabuda. Yleensä käyttää tikkuja, huopia, muuta improvisoitua materiaalia. Selitykseksi tämä "halabudostroeniya" ja tehnyt useampi seuraavista konstruktioita taloa lapsille.

Useat sauvat pinotaan kota, muutaman viikon zapletet kierto

Halvin tapa rakentaa lasten kesämökki: taitettu teltta muutaman pylväät istutettu ympäri kierto ja odottaa pari viikkoa, kunnes he kasvavat. Muodon tämän elävän TKK voi olla mitään kartion muotoinen, kuten kuvassa, perinteinen kota, enemmän kuin talon jne Sido merkkijono liittimistä, muovikiinnittimet tai jotain sellaista. On vain tärkeää varmistaa tarpeeksi tukeva runko, tai tuhma lapset voivat tankata rakentamista.

Oikeastaan, odota kasvattaa kasveja ei ole välttämätöntä. Voit ommella kangas kansi, jotta sisäänkäynti, kuten jättää ... mahdollisuuksia käyttää fantasia meri.

Nopea ja ehdottoman turvallinen tapa rakentaa lastenvaunu on kiinnittää vyöt vanne. Voit ripustaa tämän rakenteen esimerkiksi puuhun. Alle se laittaa matot, laita liina reunat. Hanki erinomainen kesämökki, jossa lapset viihtyvät ja kodikkaat.

Huppu ja kansi huppu - nopea, halpa ja turvallinen

Tämä malli sopii paitsi tytöillekin. Ripusta naamiointi tai naamiointi kankaalle. Pojat sijoittavat varmasti pääkonttorinsa siihen.

Jos lapsesi unelmoi talon, kuten sinä, vaihtoehdot ovat vieläkin suuremmat. Se on yleensä rakennettu rautalankaustekniikalla: pylväät haudataan kulmiin, ala- ja ylähihnat kiinnitetään niihin. Alempi vanteet ovat pohjan lattia, yläosa on katto. Jos talon on tarkoitus olla korkea, hiekkalaatikko sijoitetaan usein pohjaan. Talo ylhäällä sulkee sen sateelta ja auringolta.

Korkea talo lapsille

Jos talo on suunniteltu maanpinnan tasolla, rakentaminen voi alkaa eri tavalla. Kohdista lohkoja, joihin se on seisova tasolle, jolla sänky palkit (80 * 80 * 100 mm tai 100 mm) liittää sen suorakulmion kulmat metallin tiivisteen suojalevyt. Sen jälkeen, kun se on jo kiinnitetty alarungolle telineen kulmissa, josta tulee seiniä ja kattoa.

Yksi vaihtoehto talojen lasten leikkiä varten maassa tai pihalla

Jotkut kiddies haluavat olla talon, kuten aikuisilla: kuisti, tämä ovi ja ikkuna, sohva ... Tämäkin vanhemmilla ei ollut aikaa. Perus on sama: palkki, josta runko on rakennettu, ja se on päällystetty halun mukaan. Työskentele nopeammin levymateriaalin, kuten vedenpitävällä vanerilla, pidemmällä - laudalla tai vuorauksella.

Yhtä suosittu lapset ovat dioja. Nopea laskeutuminen on hauskaa. Täällä vanhemmille ja on vaikeuksia. Mistä tehdä lasten mäki? Perinteiset pinnoitus - ruostumatonta teräslevyä - tullut erittäin kalliiksi, ja jättää hänet kadulla vartioimatta vaarallinen - tekee. Tavallinen teräs ei toimi - se ruostuu hyvin nopeasti, joten meidän on etsittävä korvaavaa. On useita vaihtoehtoja:

 • Etsi valmiin muovikotelo. Vain sopeutua kokoon, joka on.

Tämä lasten dia on valmistettu valmiista muovikotelosta

Puinen lasten liuku on kiillotettu huolellisesti

Suuremman laskeutumisnopeuden saavuttamiseksi lasten mäki voidaan ommella linoleumilla

Ja vain kukkulalla maassa tai lähellä taloa on hyvin harvinaista. Yleensä se on - vain osa peliä monimutkainen, joka sisältää erilaisia ​​kuoret: Köysi ja tavalliset portaat eri kaltevuuskulmat, piirtoheitin raideristikkoa, keinu ketjut tai köydet, sauvoihin ristitankoa ja yleensä kaiken, mitä voi ajatella. Joitakin ideoita löydät alla kuvagalleriasta.

Jousituksen heilahtelut ovat suosittuja paitsi lapsilla myös aikuisilla. On monia erilaisia ​​vaihtoehtoja - malleista lapsille ja vanhemmille lapsille. Jotkut näistä kuvista yllä olevassa kuvassa. Tällaisen viihteen luomiseen ei tarvita niin paljon materiaaleja: ketjut tai köydet, joihin istuin kiinnitetään.

Jos käytät köysiä - sinun on säännöllisesti tarkistettava tilansa: ne ovat vähemmän vastustuskykyisiä auringonvalolle ja niitä voidaan hierotella. Ketjut ovat tässä suhteessa luotettavia: ne kestävät raskaita kuormia, mutta ne ovat toinen vaara: ketjunsiirtymän liikkeet voivat nyyttää ihoa. Se on erittäin tuskallista, ja syntyy suuria hematoomia. Mutta on olemassa tie ulos. Jotta se olisi turvallinen, ketjulla niissä paikoissa, joissa ne on otettu käsiin, laitetaan letkut. Heidän suojansa suojaa lapsia ja aikuisia, jotka heiluttavat swingiä (tai ratsastavat itseään).

Kuinka suojella lasten käsiä keinutessa ketjuja

Vain täällä on epäonninen hauskuus - utelias lapset kuin poimintaputket, niin että he säännöllisesti tutkivat niitä. Joskus suojakerroksena käytetään erittäin tiheän kankaan kansiin, kuten telineisiin.

Usein on kysymyksiä, kuinka ketjut tai köydet kiinnitetään poikkipalkkiin. Suosituin ratkaisu on karbiini. Mutta niillä on kaksi haittapuolta: kun keinuvat, ne puristavat melko voimakkaasti ja vähitellen kuluvat. Kulumisnopeus riippuu heiluttavien lasten painosta (he eivät aina istu kukkuloilla yksitellen) ja käytön voimakkuudesta. Osittain ratkaista molemmat ongelmat voivat olla jaksoittainen voitelu, mutta vain osittain. Toinen vaihtoehto on käyttää laakereita, mutta täällä et voi tehdä ilman hitsausta. Useita vaihtoehtoja liikkeen liittämiseksi poikkipalkkiin on alla olevassa kuvassa.

Mistä nämä laitteet saadaan? Kaupoissa, joissa myydään takavarikointia. Ehkä siellä löytyy muita ideoita.

Usein kysytään: miten ja mistä päästäisiin paikkaan. Kyllä, mistä tahansa. Jopa rengasta tai ripustuskappaleesta, vanha tuoli - puuta tai muovia, vain palanen. Käsityöläiset hoitavat ja käyttävät vanhaa tuolia.

Paneelista voi olla istuimen roikkuvan lapsen keinuun

Köysiin sidottu ympyrä on loistava vaihtoehto

Vanha tuoli keinuessa - miksi ei?

Muuttamalla niitä vähän ja roikkuu hieman maanpinnan yläpuolella, ei opettaa keinu ja simulaattorin kehittämiseen tasapainoa. Erityisen mielenkiintoinen pojille on mahdollisuus rullalauta-aluksella. Ja laajaa alustaa voit keinuvat ja istua ...

Ripustustyön muuttaminen

Portaat - yksi tärkeimmistä elementeistä, jotka yhdistävät kaikki eri osat yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin voit siirtyä yhdestä ammuksesta toiseen. Ne on valmistettu hyvin käsitellystä puusta. Vaiheiden tulisi olla pyöreitä (halkaisijaltaan vähintään 5 cm käsin käsin mukava) ja suora. Voit tehdä köyden vaiheita: ne ovat raskaampia kiivetä, mutta ne kehittävät koordinaatiota hyvin.

Rope climb - vaikea, mutta erittäin mielenkiintoinen voittaa

Kiinnitä köysi toiselle puolelle, tee köysiportaat. Kiväärit eivät ole turhia kaikissa äärimmäisissä esityksissä. Ne ovat turvallisia, mutta edellyttävät hyvin kehittynyttä liikkeiden ja kätevyyden koordinointia. Aluksi on vaikeaa vauvoille, mutta juuri nämä "kuoret", jotka vetävät niitä.

Rope seinä ja portaat - erinomainen tapa tehdä sivustosta mielenkiintoisempia pelejä

Suspendoitu köysirata liikkeiden koordinoimiseksi

Upea vetovoima pojille

Tässä on peruselementti, josta kootaan lasten leikkikentät. Vanhemmille pojille voit lisätä palkin ja renkaat. Heillä ei ole tarvetta vain kehittää koordinaatiota, vaan myös lihasvoimaa. Yleensä voi olla paljon ideoita. Jotkut niistä ovat alla olevassa kuvassa. Toivomme, että teidän ponnistelunne tekemä leikkipaikka tuo iloa lapsille ja teille mielihyvin: on aina miellyttävä katsoa, ​​mitä olet tehnyt omalla kädelläsi.

Kuva lasten leikkipaikoista ja elementeistä

Kotitekoinen lasten keinu

Vesipatja lämpöön - paras paikka levätä

Vetäytyä köysipaikalta - koordinoimaan liikkeet

Vanhemmille pojille tarvitset palkin, köyden ja renkaat

Lasten leikkipaikka, jossa talossa on korkeat jalat - piirustus mitat

Lasten leikkipaikka, jossa talossa on korkeat jalat - piirustus mitat

Toinen versio urheilukulmasta pihalle tai antamalla

Renkaiden jousitus

Mielenkiintoinen kahta taloa

Yksi lasten pienen talon vaihtoehdoista, jossa on yksi kattoterassi

Kesäiset lasten talot puusta

Aita voidaan valmistaa hamasta, eri väreillä

Hamppu - kätevä kuori

Hamppukakku katon alla

Dachan lasten kulma on turvallista

Mielenkiintoinen variantti veturin muodossa

Yhdellä poikkipalkilla kerätään erilaisia ​​kuoria

Portaiden ja keinutelan yhdistelmä

Lasten Corner - merirosvolaiva

Mielenkiintoinen yhdistelmä erilaisista kuoreista

Toinen versio sillasta merirosvolaivalla

Eri tyyppiset lasten keinut yhdellä monimutkaisella

Metallikompleksi - niille, jotka osaavat kokata metallia

Lasten leikkipaikka hiekkalaatikkoon

Rakastin hiekkalaatikkoa, lasten taloa ja ajatusta kämpällä! Super! Tietenkin mielikuvitus on tärkeä, lapsille voidaan rakentaa monenlaisia ​​autoja ja pieniä taloja! perheellämme on kaksi lasta ja kaksi veljeä perheessä, hiekkalaatikko rakennettiin puutarhaan ja jotain muuta

Hyviä ideoita! Ja lähellä taloa on tehty vanhojen lelujen leikkikenttä - lapset ovat iloisia

Hyvää iltapäivää. Olen kiinnostunut tuotteestasi. Lasten leikkikentät voivat olla hinnasto. Kiitos

Hyvää iltapäivää Valitettavasti emme myy mitään. Sivusto on informatiivinen kaikki kuvaus, jotta pystyt itsenäisesti tekemään lasten leikkikentän kaikesta monimutkaisuudesta.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

83 − = 75