Lasten IKEA Kitchen tytöille

Lapset keittiö DUKTIG

Paikalliselta tavaratalo

 • valita
 • Adygeia-Kuban
 • valkoinen mökki
 • Dybenko
 • Jekaterinburg
 • Shop Online
 • Kazan
 • Nizhny Novgorod
 • Novosibirsk
 • Omsk
 • Parnassus
 • Rostov-on-Don
 • Samara
 • Teply Stan
 • Ufa
 • Khimki

IKEA-myymälää ja Teply Stan Khimki aikaa ja päivä, kun voit itse poimia joitakin kohteita keittiön lieden sekä sohvia ja patjoja, riippuu ostohetkellä:

• jos maksaa 14.00 jälkeen - seuraavana päivänä tai 3 päivän työajan myymälän.

Suositellaan lapsille 3 vuotta.

Irrotettava pesuallas helpottaa puhdistusta.

Ovi: puukuitulevyä, Paint

Ikkuna: akryylimuovia

Nieluja / sekoittimet / Jalka / Vedin: polypropeenimuovia

Putki: terästä, jauhemaalia

Lasten lelu keittiön IKEA

Pienille lapsille, erityisesti tytöille, kokevat keittiö paikaksi, jossa todellinen taika tapahtuu. On täällä, että luodaan eniten herkullisia kakkuja, piirakoita, pizzaa ja enemmän. Jos lapsi on alkanut osoittaa kiinnostusta järjestely huoneen ja ruoanlaitto taitoja, sinun täytyy ajatella osto lasten puisia keittiö.

1

Lasten lelu keittiön IKEA

Tämä peli asettaa, opettajien mukaan, suorittaa monia hyödyllisiä toimintoja, jotka vaikuttavat lapsen kehitykseen:

 • opettaa luovaa ajattelua;
 • kehittää hienomotoriikka käsien;
 • Se edistää vastuuntuntoa;
 • kehittää luovia kykyjä;
 • Se auttaa ylläpitämään äiti ja tytär suhdetta.

Ruoanlaitto ja palvelevat pöytä suosikki nukkeja, esimerkkinä seurata tapa taloudellisten ja feminiinisyys pikkutyttö tulee äiti on.

Pelit Kitchen - hyödyllinen avustaja kehittämisessä

Lasten leikkiä huonekalut mahdollistaa tyttöä kokeilla erilaisia ​​rooleja. Paljon mukavampi järjestää teetä lasten pöytään, jos huoneessa on "oikea" keittiö. Tiedonanto jännittävä peli ikätovereidensa Kehittää persoonallisuuden piirteet.

Kitchen pienoiskoossa

Lapsen maailma - se ei ole vain kokemusta. Että mielikuvitus on keskeinen rooli sen muodostumista. Poika laittaa puvun Hämähäkkimiehen, joka on sankari, tyttö käsitellä nukke kuin pieni lapsi. Vuonna lasten pään massa esiintyy kuvitteellinen seikkailuihin. Paljon kehitystä voidaan ja se tulisi tehdä varhaisessa iässä, ja tämä auttaa lasten puisia keittiö IKEA.

puinen lasten keittiössä

Jokainen, joka on jopa hieman perehtynyt IKEA-tuotteissa, ei epäillä tavaran laadusta. Tänään yhtiö tarjoaa mielenkiintoisen pikku kotiäidit toimiva ja tyylikäs puiset vauvan kalusteet.

Kehittämällä ja hyödyllinen lelu

Pelit IKEA keittiön koostuu kahdesta osasta:

Pääraaka-aineena käytetään IKEA ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka eivät aiheuta ärsytystä ja allergiat, - koivuvaneri, kovalevy. Hallituksissa purseet, karheus ja muita vikoja. Muovi-ikkunat ovat murtumaton, puutuotteiden pinnoitettu lakalla tai maalilla. keittiön suunnittelu on moderni ja tyylikäs.

ominaisuus asettaa sen koko ja se, että se voi kasvaa yhdessä omistajansa - korkeus jalat voidaan tarvittaessa vaihtaa. Muuten, ikeevskih kohteita voi tehdä ihania mukautuksin - muuntaa taulukot, sohvapöydät, kaapit. He tekevät mielenkiintoisen lasten huonekalut, aivan aidolta.

Pinta mitat -. 72h40 cm kuva osoittaa, että LEDit on integroitu laatan luoda simulointi käytössä alalla. Mitat Lasten IKEA keittiöt voit asentaa sen pienessä huoneessa, mutta paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset ja käyttää sitä helposti.

Toy lasten Keittiössä on useita Duktig lisäyksikkoinä vihanneksia, ruokailuvälineet teetä ja muita keittiötarvikkeita. Yksi merkittävä etu IKEA keittiön Duktig - suhteellisen pienin kustannuksin. Keskimäärin koko setti maksaa 6500-7000 ruplaa, mutta jos haluat halvemman vastine, voit käyttää Avito, jossa on monia mielenkiintoisia ehdotuksia.

Sisältyvät Duktig ovat yksityiskohtaisia ​​kokoamis-, käyttö- ja huolto lelu tuotteen. Asiakaspalautteen perusteella voimme sanoa, että keittiö on yksi valmistaja luotettavin, helppoa ja turvallista. Kuitenkin ostaa analoginen tuotemerkin tuotteita edullisempi määrä, laatu alkuperäisen voi laskea. Ostaminen keittiö Avito tai selaamalla luettelo verkkokaupan, huomaa, että paketti on jaettu kahteen osaan ja myydään erikseen. Lasten IKEA keittiön Avito myydään eri hinnoilla, täytteestä riippuen yksikön ja kulumisen.

IKEA keittiö on varustettu erityisellä kaapelilla, joka on kiinnitetty seinään ja keittiön itse, niin että huonekalut ja Missään tapauksessa ei kaatua, eivät hajoa eikä satuttaa vauvaa. Ovi pultattu erityistä ruuveja, ei vain lisätä, niin poista ne olisi mahdotonta ilman erikoistyökaluja. Ja vaikka vauva roikkua puiset ovet, päätellen arvosteluja, he ylläpitävät sen paino ja ei rikkoudu. ei pieniä osia, ei edes kierrekorkki. Kulmat kussakin pyöristetty lelun moduulin, joten satuttaa niistä on mahdotonta.

Koon keittiön johtuu nimenomaan lasten huonekalut, ei leluihin. Jokainen yksityiskohta valmistajan huomiota yksityiskohtiin. Suunnittelemaan yksinkertaisia, mutta kuitenkin tiivis ja käytännöllinen. Jo kuvat kuvaston voidaan nähdä, että laatikot ovat tilavia, toimivan sisäisen täyttö kaapit, voidaan varastoida paitsi ruokia, mutta myös leluja. Ja jos suunnittelu tuntui tylsältä, voit tehdä luovan muutoksen käyttäen extrat koriste kahvat, värikkäitä tekstiilejä, purkkia maalia.

Valokuvan selvästi, että pääkohdat, jotka on varustettu lasten keittiö Duktig IKEA ovat pesuallas ja liesi (toimii akuilla). Kukin keittoalueelle on varustettu painikkeella. Hana pesuallas pyörii kuin todellinen sekoittimen pyöriessä. Lasten IKEA Kitchen tytöille - tämä on täydellinen lahja pikku kotiäiti, joka ei ainoastaan ​​kuljettaa lapsi, mutta myös kehittää.

Liittimet Ikea valmistetut tuotteet korkealuokkaisesta muovista, liittää kahva kestää lapsen painon mukaan. Yläosa Duktig kiinnitetty ruuveilla, reikien jo kussakin moduulissa, joka on erittäin kätevä.

Tärkeimmät edut IKEA huonekalut:

 • laatu, turvallinen materiaali;
 • luotettava rakenne;
 • mukava koko - korkeus 1 m;
 • 3 säätää asennot jalkojen
 • liesi toimii paristoilla;
 • uuni ovi;
 • kaapit huipulla;
 • kiskot (muotomuovikotelossa järjestelmä).

Pelitilanteen kehittyy riippumatta sukupuolesta, onko se tyttöjä tai poikia. Jos huomaat, että poika on kiinnostunut ruoanlaitto, astiat pitäisi ehdottomasti käydä läpi luettelo ja ostaa keittiö lapsi. Vanhemmat tuntevat mukavampi lapset eivät enää ulos keittiöstä astiat hauraita, painavia esineitä ja vaarallisia työkaluja ja ovat kiireisiä omissa, yhtä jännittävät lasten pelejä.

Käyttökelpoinen avustaja lasten kehitykseen - pelata keittiö lastenhuoneessa

Lapset ovat aina kiireisiä tärkeitä asioita. Aikuinen voi löytää kaikki näiden luokkien hölynpölyä kuitenkin peli on lapsen kehitys on erittäin suuri vaikutus. Lasten mielissä kuin sieni imee kokemusta, on peli, se voi olla missä tahansa paikassa ja suorittaa mitään toimia. Joten sinun täytyy auttaa lasta ja paikkansa lapsen leikkihuone tai yksittäisten erityisiä elementtejä.

Arvo lasten ruokaa lapsen kehitystä

Monet vanhemmat ajattelevat paljon vai ei ostaa lasten keittiö tyttöni. Leikkihuonekalut mahdollistaa lapselle kokeilla erilaisia ​​rooleja, tutkimalla niitä sisältäpäin. Hän on erittäin tärkeää muodostaa omaa käyttäytymistään ja oppii tekemään päätöksiä, arvioida niitä kriittisesti ja oppia eristää hyvä varhaisesta iästä.

Aikuisten maailmaan ei voida jakaa selkeästi hyviin ja huonoihin, kuten saduissa. Lapsen maailma on värikäs, valoisa ja ystävällinen. Pelitilanteen auttaa valmistautumaan lapseni siirtymistä aikuisuuteen. Tiettyihin kohtauksiin "Pelit Kitchen" avulla voimme kehittyä lapsi:

 • tarkkuus;
 • mindfulness;
 • Hienomotoriikka;
 • mielikuvitus;
 • Luovaa ajattelua;
 • Vastuuntuntoa;
 • Jne.

Järjestää teetä nukkekodin asukasta ystävien tai lasten pöytä, sekin on paljon mielenkiintoisempaa, jos huoneessa on pelejä keittiö. Kommunikointi ikäisensä, Kehittää näkökohtia lapsen persoonallisuuden. Kuvastoa ja kirkkaampi näin tapahtuu, lapsi on helpompi tottua joukkue.

Smart lasten keittiössä

Voit kääntää koko huoneen backstage tyylikäs ravintola, joissa on kaikki sisätilat muodossa ruokaa. Tai ostaa erillisen yksikön sopivan ominaisuuksia. Nykyisin huonekalujen tuotannon voit ostaa lähes mitä tahansa missä tahansa hintaluokassa. Tarkastellaan mielenkiintoisimmat tapoja ostaa pelin lastenhuoneessa keittiössä.

Mutta ensin kannattaa katsoa videota hyödyllisen kuvan siitä miten lasten keittiö kätensä:

Kun ihmiset puhuvat mielenkiintoisia ja toimivat kalusteet, on mahdotonta kulkea Ikea, joka tarjoutuu ostamaan pelin ruokaa, joka koostuu kahdesta osasta. Bottom (3999 ruplaa):

Outer (1200 ruplaa):

Kalvon ainekset lasten keittiö - puu: D VP, koivuvaneria. Muovi-ikkunat ovet eivät hajoa, kaikki koriste-elementtejä, kahvat, hana polypropeenia. Kaikki puupinnat lakattu ja maalattu. Se näyttää erittäin tyylikäs ja houkutteleva.

Korkeudella keittiön ulottuvilla metriä, pystyy kasvattamaan master - jalat avulla voit muuttaa korkeutta. Alue työtaso -72-40 senttimetriä. Takka on varustettu LED jotka voit simuloida tilan tämän levyn. Se toimii akuilla.

Sarjaan peli nimeltä keittiö DUKTIG, se on täydennetty lelu vihanneksia, ruokailuvälineet teetä, keittiö. Peli ei ole enää symboli ja virtaa tosielämässä.

Ja tietysti selvä etu ja lähde positiivista palautetta lapsista Ikean keittiötä tyttöjen alhainen hinta.

Seuraava video antaa yleiskatsauksen lasten keittiön Ikeasta:

Lasten leikkiä keittiö valmistajalta Polesie näyttää erittäin houkutteleva. Se sopii pienille lapsille. Erilaisia ​​malleja suoritettu kokonaan muovista. Pohjimmiltaan se on keittiösaarekkeen ylhäältä "huppu." On liesi, pesuallas, uuni ja lisäalueita luovuudelle. Kaikki elementit ovat värikkäitä. Teemalla tarroja, kookkaat kahvat, pieniä muovisia posudku tekevät keittiössä ystävällinen, välttämättömiä nuorille kokit.

On niin ihme 1500 ruplaa. Mitat ruokia Polessye 470 360-520 mm (pituus, leveys, korkeus). Kaikki maalit käyttää luonnon elementtejä suunniteltu erityisesti pikkulapsille.

Kuvia lasten ruokia tytöille yhtiöstä "Polesye"

Nuoret kokit ilo kokea ruokia Tefalin. Ranskan laatu puhuu puolestaan, lasten astiat eivät vain näytä hyvältä, mutta älä petä heidän hauraus. Kokoonpanosta riippuen, voit ostaa asettaa ja 1600 ruplaa ja 5300.

Hinta koostuu parametrien:

Yksinkertaisinta pienille lapsille - ei suuria saaria yläosan kanssa. Kallein malleissa on sähkölaitteet, on kehittää layout, enemmän tilaa luovuudelle. Jotkut jopa järjestää vesihuollon.

Korkeudella koko alue ei ole enempää kuin 95 senttimetriä. Samaan valmistaja, voit ostaa sekoittimet, juicers, leivontaan tarvikkeet, tavallista astiat ja paljon muuta. Suurin osa tuotteista on valmistettu muovista. Levyt toimivat paristoilla.

Lasten keittiössä vedellä Smoby Tefalin

Täältä saat yhdessä valtavasti keittiövälineitä ja työkaluja. Loput keittiö on yhtä kirkas:

 • Uunilla;
 • Kaksi muuta toimipaikoissa;
 • Ylätaso koukuilla ja aukot astiat;
 • Pesuallas hana.

Kaikki mitä tarvitset esittää emäntä, on vauva keittiö keittiö asettaa. Mitat ovat: 63 50 31 cm. Ostaa pelaamista keittiö muovi voi olla summa alueella tuhansia ruplaa.

Lapset Keittiö keittiö asettaa

Lasten leikkiä keittiön Technocom - varsin mielenkiintoinen ja edullinen vaihtoehto. Sillä pitäisi olla keittiön 670 ruplaa. Valmistettu kestävästä muovista, kirkas, sopii kuka tahansa lapsi jopa 7 vuotta. Se näyttää mukavalta ja yksinkertainen. Mitat - 30 48 75 cm. Se on myös varustettu liesi, uuni, pesu ja hyllyt.

Lasten leikkiä keittiön "Technocom"

Lapsille tarkoitetut sarjat Miele miellyttää silmää. Hintaluokka on keskimäärin - 3800 ruplaa. Se näyttää vaikuttavan, hyvää laatua muovia, kaikki samat elementit - liesi, uuni, pesuallas - täydentävät toisiaan ja kahvinkeitin. Lapsille ovat nyt tekemässä kaiken voisi toivoa.

Hyvin pienet lapset vauva Miele keittiö ei ole sopiva, koska se on suositeltavaa ostaa iässä kolme vuotta. Mitat - 69 x 33 x 92 cm mielenkiintoinen muunnelma hyvällä koristelu laatu ..

Miele asettaa lapsille

Tarvitsemmeko lasten leikkiä keittiö pojille

Sitä ei aina käytetään olla, jos pojat leikkivät nukeilla ja tyttöjen autoissa ja lentokoneissa. Mutta tämä on vain ennakkoluuloja. Jos pieni lapsi on usein paikka sinulle keittiössä ja näyttää jatkuvan kiinnostuksen kattilat ja pannut, voit ostaa pelin riippumatta keittiön lattialle.

Paljon rauhallisempi olet, jos lapset eivät kanna raskaita tai vaarallisia esineitä keittiössä, ja se harjoittaa keuhkoihinsa ja yhtä mielenkiintoinen. Nyt jopa monet uskovat, että synnynnäinen kokkeja - miehiä. Ehkä avulla riistaruoat löydät kykyjensä Tshadin jo hyvin varhaisessa vaiheessa elämäänsä.

Tämä näkemys tuli, monet lastenpsykologilla.

Lapset keittiö Amore Bello

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

Tyttäreni Technochem keittiö - paras vaihtoehto, ja hinta ja laatu. En usko, että valaistus ja erilaisia ​​äänitehosteita jo ja tarvitaan. Tytär kehittää mielikuvitustaan, keksiä uusia ruokia ja tekevät sen ilo. Pojille se on myös erittäin hyödyllinen peli.

Click to peruuttaa vastaus.

Aiheeseen liittyvää

keittiö

lastentarha

käytävä

työpaikka

Uutiset ja trendit

me Vkontakte

Isoisä Shura

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

77 − 76 =