laatikoilla Lasten sänky

Vuode laatikot - erittäin kätevä

Sisätilojen kotinsa on aivan luonnollinen halu jokaisen ihmisen tekemään niin toimiva ja viihtyisä.

Kun se tulee vakiona asunto, sitten valitettavasti useimmissa tapauksissa ne eivät voi ylpeillä suuri tila, niin valitessaan huonekaluja painotetaan tiiviyttä ja monipuolisuutta. Mutta vaikka parannettu malli asuntoja ja yksityisten kotien omistajat yleensä järkevä tilankäyttö. Käyttäjä sitoutuu halua sekoita huoneeseen paljon huonekaluja - tila pidetään nykyään yhtenä etuna on moderni sisustus.

Tätä taustaa vasten on selvää, kasvava suosio vuodetta laatikoilla. Tällaisten huonekalut - tämä on loistava tilaisuus säästää tilaa makuuhuoneessa ja silti erittäin kätevä paikka tallentaa asioita. Lisäksi valmistajat ovat nyt tarjoaa laajan malleissa hoitopaikkoja, joka täydellisesti sovi mihinkään sisustukseen.

Ensimmäinen asia haluamme kiinnittää huomiota - tämä ominaisuuksista vuodetta laatikoilla. Menossa ostamaan sängyn, sinun on hyvä tietää, että ne ovat kiinteitä kiskot Laatikoiden ja ilman niitä. Ja tässä valinta riippuu siitä, mitä aiot säilyttää ruutuihin sängyn alle. Jos sinun on selvitettävä mitä näet vastaavasti koko näistä asioista ja valita, kuinka monta ja mitä kokoja pitäisi olla niitä laatikoita. Ehkä se on kaksi tai kolme samankokoista laatikko, tai kokojakauma, että laatikot voidaan epätasainen. Lisäksi, se voi olla kiinteä laatikko koko pedin, jossa on kätevää tallentaa, kuten patja.

Jos valinta tehdään hyväksi ottaa muutaman laatikoita keskikokoinen, se on parasta valita malli, jossa sänky kiskot. Jos se on iso laatikko-vuode tai kaksi, osuus tilaa puoli, se olisi optimaalista mallia laatikoilla matkustaa pyörillä - ne ovat luotettavia ja soveltuvat raskaan esineitä ja asioita.

1

Seuraava tärkeä asia - se on esteettisen suunnittelun sängyssä laatikoilla. Riippuen asetuksista, voit valita mallin, jossa läsnäolo laatikot on piilotettu visuaalisesti, ja tämä muukalainen ei edes arvata. Pohjimmiltaan se käyttää saranoitu, jonka takana ovat piilossa laatikkoa. Se on valmistettu samasta materiaalista kuin koko runko sängyn, niin muodossa alensi näyttää täysin harmonisesti.

Se on kuitenkin vähemmän houkutteleva ja esteettisiä ja malleja vuodepaikkaa, jossa laatikot eivät ole peitetty, ja julkisivut ovat valmistettu samasta materiaalista ja samalla tyylillä kuin koko kehon sängyn. Tämän seurauksena tämä sänky näyttää tyylikkäältä ja kaunis ja silti selviytyy tehtävänsä laiturissa ja tallennusjärjestelmät.

Erillinen teema - lasten sänkyyn laatikkoa. Täällä laatikot itse voi tulla osa sisustus. Lisäksi, on suositeltavaa hankkia sellainen huonekaluja lastentarha monimutkainen, ts vuode laatikkoa, vaatekaappi, kirjoituspöytä, hyllyt, jne Ne on tehtävä samaan tyyliin. Tämä auttaa saavuttamaan harmonian.

Lasten huonekalut antaa paljon suurempi lakeus toteuttaa Yllättävin ideoita, ja sen toimivuutta voidaan merkittävästi parantaa. Erityisesti sängyn voi tulla ponnahduslauta ja lasten leikkiä. Kaikki tietävät lapset rakastavat nukkua huipputason kerrossänky. Vaikka perheen yhdestä lapsesta, se ei tarkoita, että et voi antaa hänelle tällaista mielihyvää. Saatatte valita suurempi malli vuodetta laatikoilla, jossa nosto laiturissa tikkaat edellyttäen, ja alaosa rakenne on eräänlainen symbioosissa rintaan useita laatikkoa ja huonekalujen seinään dia hyllyillä hyödyllisiä asioita ja leluja. Jos lapsi on riittävän pieni, niin tämä vuode on varustettu reuna, joka voidaan myöhemmin poistaa.

Lasten ja nuorten sängyssä laatikoilla: käytännölliset kalusteet

Valitessaan pinnasängyn vauvalle on tärkeää valita paitsi turvallinen ja mukava huonekalut, mutta myös kaikkein toimiva. Se täyttää tämän kriteerin huonekalut, suunniteltu paitsi vapaa, mutta myös muihin tarkoituksiin. Mukaan kuuluvat sisäänrakennettu vuodetta laatikot sallia huonetilaan tehokkaimmin. Sopivat, että tavanomaiset sänky, joka ei ole "täyte" meidän aika on ohi. Huolimatta siitä, että sänky laatikoilla on vähän raskas ja tilaa vieviä, sen hyödyt täysin kata kaikkia mahdollisia haittoja, jotka liittyvät sen ulkonäköä.

Verrattuna tavanomaiseen sänkyyn, jossa ei ole mitään lisäosia, sänky, joilla on muita toimistoja, on useita merkittäviä etuja:

  • Alle pinnasänky ei enää kerry pölyä, vaikuttamatta lapsen hengitystiet.
  • Laatikot ovat tietovaraston vuodevaatteita, jotka ovat missään muualla laittaa sen. Mukaan lukien uusia vaatteita.
  • Leluja, jotka ovat runsaasti jokaisella lapsella ei sijoiteta koko huoneen, ja se taittaa sängyn osastoon.
  • Vaatteet ja muut henkilökohtaiset tavarat löytävät paikkansa, eikä sitä levittää ja ripustaa tuolit, pöydät ja kaapit.
  • Tallenna tilaa huoneeseen on saatavilla, varsinkin jos lastenhuone on pieni kooltaan. Lasten sängyt laatikot, pääsääntöisesti on vakiona, mutta ne hyötyvät saamalla piilotettu kaappiin.
  • Läsnäolo omia laatikoita opettaa lasta järjestys ja kuri häntä. Lapsi joutuu puhdistamaan omaisuutensa, jonka hän soitti päivällä.
  • Lapset ovat houkutelleet nämä lisäykset. He ovat onnellisia varustettava siten kätevä virkistysmahdollisuudet.

Bed lasten "Wave" laatikoilla

Erilaisia ​​malleja laatikoilla tarjotaan avulla voit valita oikea malli kaikille iästä lapsi. Laatikot voidaan sijoittaa suhteessa lepo- seuraavissa paikoissa:

  • Side Cribs. Tässä tapauksessa voimme puhua sängyn, joka on jäykän liitoksen runkoon. Lukuun ottamatta muutamia laatikoita, lapsi annetaan pieni tasainen pinta, joka voi olla joitakin tarvittavat asiat.
  • bottom laiturissa. Tämä on tehokkain tilankäyttö podkrovatnogo.
  • Pohja ja puolella sängyn. Tämä muotoilu tarjoaa parhaan mahdollisen toiminnan pinnasänky.

Myös, sijainti laatikot voidaan horisontaalisesti ja vertikaalisesti, yhdessä tai useammassa rivissä.

Lasten vuodetta laatikoilla pystysuora järjestely tunnettu siitä, että niiden korkeus. Siksi nämä huonekaluja kehotetaan ostamaan lapsille yli kolme vuotta tai nuorille. Enemmän kuin pieni lapsi voi loukkaantua, jos ne putoavat korkealta sänkyyn. Kuitenkin, jos kohdat sijaitsevat lopussa sängyn, korkeus sängyn ei kasva.

Vuode pystysuora laatikkoa

Tyypillisesti pystysuoraan järjesti kaksi viiteen ruutua. Ne voivat olla etupuolella sängyn tai hänen edessä. Jälkimmäisessä tapauksessa voidaan puhua korkean parvisängystä. Usein näin luoda kerrossänky. Tasojen voidaan sijoittaa toisiinsa nähden, ei vain toinen toisensa yläpuolelle, mutta kohtisuorassa.

Useimmat tarjotaan laatikot on aseteltu vaakasuoraan, sängyn alle. Yleensä rakenne tarjoaa 1-3 laatikkoa, missä varastossa tai vauvan asioita tai leluja. Joissakin malleissa on 2 riviä laatikkoa. Korkeus pinnasänky, jossa ehkä muutama enemmän, ja ehkä normaalia. Tässä tapauksessa, laatikot on pieni korkeus. Vaihtoehtona - kaksi riviä laatikkoa, jotka on järjestetty toinen toisensa yläpuolelle, tehdään muodossa vaiheet. Lapsi voi helposti kiivetä askel ja kiivetä sängylle. Turvallisuus taso nousee.

Yöpöydän laatikot sijaitsevat alle vuodepaikkaa, mutta ne voidaan esittää eri tavoin. Joko petin, tai sen levein osa (suosittu muotoilu).

Lasten sänky laatikoilla 160h80 (kuva)

Teenage sängyssä laatikoilla

Sängyt on suunniteltu vanhemmille lapsille, on omat ominaispiirteensä. Heidän vanhempiensa on pidettävä, jotta tasapainoista kehitystä lapsesi, kun he haluavat ostaa lapsi nukkumaan roll-out laatikot.

laatikoilla Lasten queen-vuode

Yhtä tärkeää on värimaailman sängyn. Nuorille ei ole niin paljon merkitystä on kirkkaita värejä, niin huomiota herättävä. Mutta toiminnallisuus on tulossa etualalle. Siksi sängyn valinnasta, pitää mielessä, että lapsi tulee nauttia siitä muutaman vuoden. Siksi sen väri olisi hillitympi sävyltään ympärillä sisustus.

Toimivuutta yhden lasten sängyt laatikoilla etualalle nuorille. Hän oli enemmän puoleensa sänkyyn paljon hyödyllistä lisäosia, jotka voivat sisältää laatikot, pöydälle, yöpöytä. Jopa portaat voidaan käyttää tehokkaasti. Ne voivat sisältää pieniä laatikoita, joista osa voidaan asettaa ja alle viisto portaikko.

Teini sänkyyn laatikoilla (video):

Ulkonäkö laatikoita vuodesohva on erittäin tärkeää lapselle. Hänen täytyy olla mielenkiintoinen ja mukava tässä paikassa. Kirkkaat värit, maalattu piirroshahmoja, sänky veneen tai auton ja laatikot leluja - tärkeimmät osat mukava vuodesohva vauvalle.

Kaikki liukuvat lokero avataan niin helppoa, että pienikin lapsi voidaan helposti siirtää sisään ja ulos. On parasta valita malli, jossa laatikot liikkuvat pitkin ohjauskiskoja, kuten tavanomaisessa kirjoituspöytä.

Lasten vuodesohva laatikoilla Ikea (kuva)

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

jättänyt kommenttia

lasten huonekalut

suunnistus

makuuhuone

olohuone

verhoillut huonekalut

kylpyhuone

yhteystiedot:

Viimeaikaiset keskustelut

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

laatikoilla Lasten sänky: Vain etuja

Kiistaton etu mallien yksi laatikko - tämä sänky säästää tilaa. Keinuva ja liukuvia täsmää kaikki tarvittavat ja tarpeettomia asioita, aloittaen lasten vuodevaatteet, lelut viimeistely. Erilaisia ​​malleja voidaan valita oikea sänky tietyn sisustus, tässä se on otettu huomioon kaikki: väri, koko, korkeus laatikot ovat helposti laajennettavissa.

Jos päätät ostaa lapsi sänky laatikoilla, olet käytännön mies ja arvo kun huoneen kaikki esineet ovat paikoillaan. Jokainen tietää, jos puhumme lapsista, tässä huoneessa, on vaikea saada järjestystä, mutta mitä enemmän on paikkoja, joissa voit lisätä jopa kaikki asiat, sitä paremmat mahdollisuudet saavuttaa puhtaus huoneeseen.

Lasten sänky laatikoilla Photo

laatikoilla Lasten sänky

Mitkä ovat lasten sänkyä laatikoilla muodossa niiden sijainti

Useimmiten lasten sängyt laatikoilla voi olla pohjassa tai sivussa. Jotkut vanhemmat sanovat, että sänkyyn laatikot alla näyttää karkea. Tietenkin se eroaa tavallista mitat sängyssä, mutta sitten hän ja funktionaalinen malli on tilava.

Lasten sänky laatikoilla Puinen

Valkoinen lasten sänky laatikoilla Photo

Laatikot voidaan sijoittaa yhteen tai useampaan riviin. On vuodepaikkaa laatikoilla, kolmeen riviin, mutta nämä sängyt ovat enemmän kuin parvisängystä, muuten hän vain melko suosikki lapsille. Mutta tämä ei ole vain sänky vzbereshsya, muista käyttää portaita. On selvää, että enemmän "tasossa" laatikoita, sitä suurempi kerroksessa on sänky itse.

Lapsille älä osta liian suuren sängyn. Olkoon se vuode, jossa on yksi rivi laatikoita, mutta se on alhainen, ja mahdollisuudet kuuluvat ja pelkäävät unen aikana vähenevät.

Vuode laatikot ja hyllyt pienille lapsille

Myös pienille lapsille sänky voidaan varustaa puskurit, jotka tulevaisuudessa poistetaan.

Lasten parvi sänky laatikoilla

Lasten parvi sänky laatikoilla

Muuten, kuten sängyn yhden tai kaksi riviä laatikot ovat suosituimpia maassamme. Mutta yksikin useista laatikoiden on eri versioita. Se voi olla yksi iso ja tilava laatikko vuodevaatteet, ja ehkä kaksi tai kolme pientä laatikkoa tallentamiseen vähemmän ulotteinen asioita ja esineitä.

Lasten sängyt laatikoilla alusvaatteet kuva

Lasten sängyt laatikoilla vaatteita

Lasten sängyt laatikoilla Photo

Vauvan sänky laatikoilla pesula ovat hyvät, että lapsi itse voi peittää sängyn ja puhtaat vuodevaatteet laatikon. Täällä tärkeintä - valita malli, joka ojentaa ja vetää laatikot on helppoa ja ilman suuria ponnistuksia lapsen. Laatikot kutsutaan myös "roll out", ne on varustettu pyörillä, jotka on helppo rullata lattialle ja maton.

Yhden lasten sänky laatikoilla

Sänky laatikoilla pojille

Cot laatikoilla ja hyllyillä

Mitoituksen kannalta mielenkiintoinen paitsi klassisia sänkyyn säilytyslokero pohjassa, mutta myös erilaisia ​​malleja laatikoilla, sängyt vierekkäin, portaissa tai koko pedin korkeutta. Olet luultavasti jo arvata, että tämä viittaa parvella laatikoilla. Toimintamallin ansiosta sopii paljon asioita laatikoissa kiinni, mutta sänky on mukava ja pehmeä. Mallista riippuen, laatikot voi olla eri tarkoituksiin: suuremmissa helposti sovi vaatteita, ja pienempi - leluja, kirjoja ja paperi.

Lasten sänky laatikoilla kaksi lasta

Lasten sänky laatikoilla ja pöytä

Suosittu malli on lasten sänkyyn laatikkoa ja pöytä, itse asiassa se on sama parvi sänkyyn työskentelyalueella. Ne ovat yleensä nukkuja sijaitsevat toisessa "lattia" alareunassa vasemmalla puolella on työalue kirjoituspöytä, oikealla etupuolella on portaat nukkumaan (usein laatikkoa portaita). Pään kanssa kaiken tämän rakentamisen voidaan järjestää myös hyllyt ovet toimivat lipasto.

Lasten sänky laatikoilla ja pöytä

Kerrossänky laatikoilla Lasten

Nämä sängyt ovat toiminnallisia, mutta entä ne vanhemmat, jotka haluavat varustaa lastenhuone kahdelle lapselle? Tietenkin ostaa lasten kerrossänky laatikoilla. Tällaisissa malleissa ovat yleensä laatikot alla alapeti, mutta voi myös olla sisäänrakennettu vaiheissa toiseen "lattia".

Kerrossänky lasten sänky laatikoilla vaatteita

laatikoilla lasten kerrossänky

Teini sänkyyn laatikkoa

Lapset kasvavat hyvin nopeasti, ja sitten eräänä päivänä huomaat, että aikuinen poika on kasvanut ulos Lastenvuodemahdollisuus laatikoilla kooltaan ja tyylejä. Joten, on aika vaihtaa lapsen sänkyyn. Mutta jos kaikki samat toiminnot edelleen tärkein, kun taas hyödyllisiä Teini laatikoilla sänky. Hän näyttää mallia aikuisten vuodetta ja on tyylikäs muotoilu ja hiljainen värejä kuin sama lasten sänkyä.

Teini sänkyyn laatikkoa

Teenage vuode-sohva hyllyillä yaschikamii

Tämä sänky teini huone on yksi iso tai kaksi pientä laatikkoa vuodevaatteet sängyn alle. Mutta on olemassa malleja, jotka on varustettu ylimääräinen vuode ja se sijaitsee, kumma kyllä, pull-out "laatikko". Tämä malli on hyödyllinen, jos ystävä tulee käymään ja haluaa jäädä yöksi.

Teini sänkyyn laatikkoa ja lisävuoteen

Kuten näette, lasten sänky laatikoilla - erinomainen vaihtoehto pienille ryhmille. Tärkeintä - valita malli, johon lapsi voi helposti hallita: avaaminen ja sulkeminen laatikot eivät saa aiheuttaa haittaa ja laatikot pyörillä olisi helppo olla ehdolla lasten käsiin ilman suurempia ponnistuksia.

Cool ideoita. Ja en voi kuvitella suunnittelu lastentarha. Vanheni, ja nuoremmille haluat tehdä jotain WOW, mutta ei ideoita ja lisäksi internetissä huoneen mitään tekemistä

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 5