Puinen pöytä kädet piirustukset

Puinen pöytä käsillään. Piirustukset valmistamiseksi yksinkertainen taulukko

Ehdotan harkita pieni taskuraha tuotantoon puinen pöytä käsillään. Tee taulukko on hyvin yksinkertainen. Ei ole monimutkaisia ​​osia, käytetään vain tavanomaisia ​​levyt. Tämän seurauksena saat ihanan pöytä puutarhaan, kuten kuvassa.

Valmistukseen pöydän, tarvitsemme seuraavat työkalut:

Nyt pitää järjestystä valmistuspiirustukset sekä puinen pöytä.

Ensin täytyy koota runkoon pöydän, joka liitetään hallituksen pöytätasot ja pöydän jalat. Kehys koostuu neljästä pituussuunnassa koko 1680h100h25 mm levyille ja kaksi lopussa 850h100h25 mm. Altistaa tasaiselle pinnalle pituussuunnassa kartongin ja siihen ruuveilla ja Liimalevy- end kiinnitetty. Sinun täytyy varmistaa, että kehys ei ole vääntynyt. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ajoittain mitata lävistäjä.

Molemmin puolin kiinnitä lisäkorteista 1530h100h25 mm, mikä antaa lisää jäykkyyttä ja anna juurikaan piilottaa sitoutumiskohdan pöydän jalat.

Tee nyt työtaso taulukko lankkuja 950h100h25 mm. Levyt voivat olla esimerkiksi naulaamalla nauloja ja kiinnitä ruuveilla. Levyjen väliin on tarpeen tehdä ero on 5 mm.

1

Kiinnitä pöydän jalat. Ne voidaan asentaa ruuvit tai pultit, niin ne ovat irrotettavissa, ja taulukko voidaan taittaa ja kuljettaa ilman ongelmia.

Jos olet hyvä saat erinomaisen pöydän puutarhassa, joka voidaan asentaa verannalla tai huvimajassa.

Kirjoittanut idea: Ana White

Korjaa talossa seuraa usein halu koristella sisätilojen uuden uusia asioita.

Kaikki luksushotelleihin ja design-huoneita Löydät tyylikäs.

Yöpöydät ovat pitkään olleet erottamaton osa makuuhuoneen kalusteita. Usein.

Usein käy niin, että koska rajallinen keittiössä ei ole riittävästi tilaa.

Tehdä omia puisia henkari sali on hyvin yksinkertainen budjetti.

Huonekalut baarissa - se on työtä Sveitsin suunnittelija Boris Dennler. Kokoelmaansa kutsutaan.

Hyvää ruokaa, vain mitä tarvitset antaa. Tärkeintä on, että materiaali pöydän - se on tarpeetonta laudat, he antavat siunauksen monille. Se on vain kysymys: Tarvitaanko paljon aikaa tuotannossa pöytään?

Kaikki riippuu niin nopeasti keräät sitä, mielestäni päivä selviytyä.

Taulukko näyttää hienolta. Ja miten se voidaan päällystää lakalla, jotta se loisti ja tekstuurin puun nähtäväksi?

Väritön kiilto lakka. Lukumäärä kerroksen tulee olla vähintään 3.

Todella yksinkertainen taulukon rakenne. Luulen onnistuu.

Jätä kommentti peruuttaa vastaus

Jos teet komerossa käsillään, se voidaan oikeutetusti pitää toimivin.

Bungalow rakensi omin käsin työmaalla ennen talon rakentamiseen. Sen tärkein tehtävä.

Kehittämällä nykyaikaisen rakentamisen tekniikka, monia vaihtoehtoja kattoon.

Kun tyttö saapuu nuoruusiässä, vanhemmat ovat ajatella muutosta sisustus.

Olet päättänyt rakentaa talon omin käsin ja valitsi tämän vaahtopala tai gazoblok. Erinomainen! Todellakin.

Viime aikoina ajatus sähkön tuntui fantastinen. Kuitenkin tekniikka.

Ostamalla neste tapetti, jotka ovat olennaisesti tyyppiä kipsi.

Taittotuoli - täydellinen kalastus, ulkoilu. Tämä on välttämätöntä.

Viime aikoina taustakuvia ovelle katsottiin vanhentuneen tekniikan koristelu huoneeseen.

Hyvin usein, sillä näiden kotitalouksien tarpeisiin saamme läpinäkyvä liima nimeltä "Tsianopan".

Miten tehdä loma pöytä

Talonrakennusta - jatkuva prosessi. Se on jotain rakentaa, sitten järjestää hyvin. Ja jatkuva tarve huonekalujen ja kysytyimmän pöydällä todistaa. Ja laittaa puutarhassa ja ympäri taloa, ja jopa huvimaja. Kuinka tehdä pöydän kädet antaa kattaa tässä artikkelissa esimerkkinä valmiiden projektien.

Kotitekoinen taulukko lankut lavoja

Materiaali tässä taulukossa olivat kokoonpanemattomina lavan. Tietenkin voit käyttää uutta levyt. Vain yksi ehto - niiden on oltava kuivia. Voit ostaa kuivaa (se on kalliimpi) tai ostaa tavallista, laita ne jonnekin tuuletettu pinot ja niin kestää vähintään 4 kuukauden ja paremmin - kuusi kuukautta. Yleensä mitään huonekaluja, kuten piha penkit, tehty kuivaa puuta.

Taulukko kerätä kadulle - laittaa huvimaja koska liimalevyt työtasot eivät, ja kiinnitä ne alapuolelta, jossa suluissa. Tämä on hyvin yksinkertainen loma pöytä ja on erittäin halpaa.

Purkaminen kuormalavojen saada hallituksen yksittäisten väri ja malli. loihti vähän, siirtää muutamia kymmeniä kertoja niiden eri tavoin, me halutun tuloksen saavuttamiseksi. On käynyt ilmi, ihan mukava työtaso.

Laudoista kerätä työtaso

Ota lavan sivulta. Niiden käyttö rungon pöydän. Jauhaa niitä ensin karkea hiekkapaperilla, ja sitten hienosäätää tarvittavaan tasaisuus (vilja 120 ja 220).

Sivupaneelit menee kyljessä pöydän

Toteutettava nauhat, jotka jäivät käyttämättä, niiden avulla kiinnittämistä pöytälevy. Järjestämme heille paikka, jossa nivelet levyt ovat. Kunkin aluksella kiinnitys saumaan kahdella ruuveilla koko - yksi.

Käsitellyn sivuseinät ja kahden levyn (myös hiottu) kerätään runko-osaan. Hänen osa on kiinnitetty ruuveilla loppuun (kaksi per liitos). Runko voidaan liimata tai myös "istutettu" ruuveihin. Vain pituus niiden suuret. Kunkin esiporatut porausreiän, jonka halkaisija on hieman pienempi kuin ruuvien läpimitta.

Pöytälevy on melkein valmis

Koottu pöydälle ylösalaisin ja jauhaa. Menettely on sama - ensimmäinen hiekkapaperilla, jossa on karkea, sitten - hieno.

Seuraava - asennus jalat. Valitsemalla neljä levyt ovat samankokoisia, tarkistamme niiden pituus, säädä tarvittaessa. Sitten - pinnoitus uudelleen. Se on helpompaa kuin hiomalla jo pultattu jalat. Kiillotettu levyt ruuvataan runkoon. Tämä on jalat jokaisen - kaksi ruuveilla, zakrepelnnyh läpimitta (katso kuva). Vakauden lisäämisestä pohjan asettaa puserot. Lattiasta hyppääjä voi jättää noin 10 cm. Kaikki koota ruuveilla kortti ei ole murtunut, valmiina oleviin reikiin.

Ustanalivaem jalat ja puserot

Seuraavaksi kattaa pöydän lakan aikaansaamiseksi. Sen jälkeen, kun ensimmäinen kerros nousee koko kasa. Älä huoli, tämä on normaalia. Ottaa hiekkapaperilla hieno viljaa ja hienonna tasaiseksi.

Taulukko antaa omiin käsiinsä melkein valmis. Ostalospkryt sen lakka

Pölystä, jälleen lakka. Ajatuksena on, että lakka on suju, mutta se riippuu puun, joten se voidaan tarvita toinen sykli hionta / maalaus. Tuloksena on niin omatekoinen loma taulukossa.

Tehty käsin antaa taulukko on käyttövalmis

Jos et pidä heterogeeninen levyt ja jälkiä vanhoja nauloja, voi olla samaa suunnittelun tekemään levyt. Tämä taulukko voi olla suorakaiteen muotoinen, voi - neliö. Kaikki koot ovat mielivaltaisia ​​- etsimään vapaita paikkoja.

Tämä taulukko on antaa omin käsin kootaan jäänteitä levyt eri rotujen ja kokoja. Kehyksessä työtaso meni mäntylauta 25 mm paksu ja 50 mm leveä, jalat jäämiä 15 * 50 mm. Ramu tekemässä haluamasi kokoinen. Tämä taulukko seisoo kuistilla, ja hänellä on pieni leveys. Niin se tekee sen melko kapea - 60 cm, pituus 140 cm Korkeus jalat -. 80 cm: n (perheen kaikki korkea).

Operaattorin runko on kiinnitetty jalkansa

Leikattiin välittömästi kaksi pitkää levyt 140 cm leveys pöytälevyn oli 60 cm, vähennä kaksi kertaa paksuus käytettyjen levyt - .. On 5 cm Lyhyt baaria tulisi olla 60 cm. - 5 cm = 55 cm Kannen runko tarkkailussa suorassa kulmassa kiertämällä ruuvit. Tarkista, tangot on oikein taitettu - arvostettava vinosti, niiden on oltava samat.

Neljä levyt leikataan levyt 80 cm, sisältä kiinnittää koottuun runkoon. Sinulla voi olla 4 ruuvia kummallekin jalalle.

Tee jumpperi hyllyn alla

Noin keskikohdalle jalat kiinnitä yli. Se on kehys hyllyille. Hylly voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen, mutta myös se lisää rakenteen jäykkyyttä. Kiinnitetty tiukasti suorassa kulmassa, tarkkailun avulla suuri monikulmio.

Laitoimme runko lattialle, tarkista, rullata tai ei. Jos se on tehty oikein, se olisi kova. Seuraavaksi ottaa hiekkapaperilla tai hiomakoneen ja jauhaa.

Getting kokoonpanoon pöytälevy. Viimeistelyjätteet levyt olivat erilaisia ​​puulajeja, jotkut maalattu tahra. Vaihtoehtoinen hallituksen eri värejä.

Kiinnitä levyt työtasot viimeistely kynnet, siististi lopettelemassa niiden dobojnika. Hyllylle voidaan kiinnittää tavanomaisia ​​nauloilla tai ruuveilla. Sitten tasaantunut hiomakone. Viimeinen vaihe - maalaus. Hyvin epäonninen valinnan kanssa lakka. Osti liian tumma, ulkonäkö ei pitänyt. Meidän täytyy hioa uudelleen ja maalata eri värillä.

Kotitekoinen pöydän valmis todistamaan

Puinen pöytä laminoitu työtasot

Tämä muotoilu on ominaista L-muotoinen jalat. Ne kootaan lankut tasapaksu. Tällöin 20 mm. Että he pitävät hyvää, tarvitaan 5 ruuvia. Esireikä pora, joiden halkaisija on 1-2 mm pienempi kuin ruuvien läpimitta. Sitten porata suuremman halkaisijan porattu syvennykset konepellin alla. Halkaisija voidaan sovittaa sopiva väri huonekalujen päälliset tai tehdä niitä puusauvan. Toinen vaihtoehto - käyttö laastari puun, joka lisää puun pöly, joka jää sen jälkeen, kun kiillotus. Kuivauksen jälkeen ja hoidon hiekkapaperilla jälkiä on vaikea löytää.

Jalat markup Wizard

Kokoonpanon aikana jalat tarpeen sen varmistamiseksi, että kulma on täsmälleen 90 °. Kuten kuviot voidaan valita puu. Ensimmäinen kaksi osaa liitoksen haarojen promazyvayut puuseppä liimaa, sitten ruuvien seuraavassa järjestyksessä: ensimmäinen kahden ääripään, sitten keskiarvo, ja vasta sen jälkeen kaksi muuta. Kuivauksen jälkeen liima jalat jauhaa, kiillottaa ja kuivaa kansi.

Pöydän jalat valmiina

On aika tehdä työtaso. Sen kerätä levyt yhtä paksuja. Rekrytoida niin suuri kuin on tarpeen. Voit käyttää osia eri levyisiä. Tärkeää on vain se, että kaikki näytti orgaanisesti ja laudat sivuseinien olivat sileitä ja aukottomasti telakoituna.

Sivuseinän valittu työtasot takki liimalevyt, noudattaen tasaiselle alustalle (kaikki taulukko) ja kiristää pihdit. Tässä tapauksessa kustannus, mutta on toivottavaa - vähintään kolme. Kokoonsupistettavassa niin, että tuloksena olevan levyn ei ollut halkeamia. Jätä päivä. Poistamisen jälkeen puristin, saamme lähes valmis työtaso. Ei se silti ottortsevat - jopa reunat, ja sitten hiottu. Trim voi olla palapelin tai säännöllinen käsisahalla. Hiomakoneella vaikea saada suoraa linjaa, mutta voit kokeilla. Jälkeen kiillotus on kaunis työtaso.

Kiinni työtaso lauta

Menettelemällä samalla tavalla voi olla soikea tai pyöreä pöydälle. Tarvitsee vain suorittaa vastaava rivi ja hänen leikata liimattu levyt.

Jotta pöytä näytti houkuttelevampi, jotta kehyksen. Ota ohut tanko, hoitaa sitä hiekkapaperilla ja kiinnitetty kehä työtasot. Tällöin voidaan käyttää myös viimeistely kynnet. Vain nauhat myös valmiiksi takki puusepän liimaa, ja sitten toinen nauloilla.

Kiinnitä palkki kehä

Kuivauksen jälkeen liima yli risteyksessä kahva hiekkapaperilla.

Tämä saadaan valmiiksi pöydälle

Nyt on mahdollista kiinnittää taulukko jalat. Operaattorin neljä lankut pöydän runko (kuva ei, voidaan tehdä kuten edellisessä kappaleessa). Se on kiinnitetty taakse työtaso on liima, sitten läpi työtaso asettaa huonekaluja ruuvi. Alle VITE porattu reikä ennen laajennuksen konepellin alla. Reikä Wizard naamioitu sekä jaloissa.

Kiinnittää jalat kiinteä runko. Heidät laitettiin kehyksen sisällä. Voit liittää perinteisen peltiruuvilla. Kaiken olemme tehneet taulukko antaa omiin käsiinsä.

Taulukko levyt valmistettiin

Kuinka tehdä puutarha pöytä ja penkit puusta

Voit tehdä tämän käyttämällä hallituksen pöytä 38 * 89 mm (He heittivät itse), mutta voit ottaa standardin kokoja. Ero millimetreinä ei vaikuta tuloksiin. Alemmassa kuvassa näkyy, mitä täytyy tapahtua.

Outdoor pöydät on penkkejä ja puutarha

Yhteyden käytetyt osat nastat 16 cm pitkä ja aluslevyillä ja muttereilla (24 kpl). Kaikki muut kytkennät - nauloilla 80 mm: n pituinen.

osa osat on liitetty toisiinsa tapeilla, ja muttereilla

Osainen setti paikallaan, porata reikä porattu läpi. Se perustettiin nastan molemmin puolin laittaa aluslevyt ja kiristä ruuvit. Kaikki kiristettävä avaimella. Helppokäyttöinen tällaisen vaihtoehdon? Talvella voit purkaa ja ryhtyä vajan tai autotallin.

Piirustus lauteet mitat

Mukaan ääreen leikataan halutun kokoiseksi. Kaiken pitäisi olla kahtena - kaksi paikkaa. Levyt jauhaa, kiinnitä erityistä huomiota päätyihin.

Lyhyitä segmenttejä, jotka pitävät kolme paikkaa reunoilla aluksella Vähennä kulmassa 45 °. Ensin kerätä rakenne, joka pitää istuimen pohjaan. Ottaa lankku pituus noin 160 cm, lopulta se on asennettu kaksi kulmassa sahataan lyhyt aluksella. Kiinnitä välttämätöntä, jotta tämä hallitus oli keskellä.

istuimen pohjaan tukisolmu

Sitten saatu konstrukti kiinnitä jalat (voi kynnet). Lisää sitten toisesta kulmasta sahasi lankkuja ja kaikki kokoonsupistettavassa nastat ja pultit.

Tuloksena rakenne kiinnittää istuin aluksella. Koska tämä pöytä katu, ampua heidät takaisin takaisin ei ole välttämätöntä. Väliin jää kaksi vierekkäistä vähintään 5 mm. Naulattiin tuet (joka kaataa), kaksi kummallakin aluksella.

Kiinnitys istuin yhdessä

Valmiit istuimet kiinnitetään neljä hallituksissa 160 cm. Kukin jalka on kiinnitetty tappien (jos kävellä, voit laittaa kaksi neulaa asettamalla ne lävistäjä tai allekkain).

Jalat yhteyden laudat tappien

Taulukko on menossa eri periaatetta. Huomautus työtasot ylittää levyt reunoilla leikattu pois 52 °. Ne on asennettu oikealla etäisyydellä käsittämään jalat. Kullakin aluksella 2 naula. On mahdollista viimeistely, jossa kapiteelit, ja on mahdollista vasaraan syvä, ja sitten reiät kitillä naamio.

Miten tehdä katu pöytä puu

Nyt sinun täytyy kerätä varsi-risti. Ottaa kaksi lautaa, ristikkäin niin, että etäisyys niiden päät oli 64,5 cm. Ympäröi paikka risteyksessä kynän. Tässä vaiheessa on tarpeen ottaa pois puun puoli levyn paksuus.

Sen täytyy leikata se pois

Samaan uraan tekemässä toiseen lautaan. Jos laitat ne yhteen ne saadaan samalle tasolle. Yhdistä neljä kynnet.

Miten X-muotoinen jalat puutarha pöytä

Samoin emme toinen jalka taulukon. Niin kauan kuin pöydän ei kerää.

Nyt meillä on korjata jalat rakenteeseen johon penkkejä. Ne ovat arviolta yhtä kaukana penkki, kiinnitystapit.

Solmu kiinnittämiseksi pöydän jalat

Aseta nyt työtaso. Se on myös kiinnitetty tappien. Viimeinen vaihe - maalaus. Täällä jokainen tekee mitä haluaa.

Outdoor pöydät on penkkejä ja puutarha

Piirustus voidaan tehdä erikseen penkki ja pöytä puutarhaan. Suunnittelu kestävä ja helppo toteuttaa.

Erikseen penkki ja pöytä puutarhaan samassa piirustuksessa

Voit tehdä ulkonäköä enemmän koristeellinen, hieman muuttuvat suunnittelun istuimet ja pöytätasot

Toisessa suoritusmuodossa yksittäisten penkit

maalattu valkoinen

Taulukko antaa omiin käsiinsä: Piirrokset

Vakaa loma pöytä

Yksinkertainen pöytä X-muotoinen jalat

Buffet Garden puu

Kotitekoinen puinen pöytä alakerran

Puinen pöytä keittiössä kätensä: vaihtoehdot valmistus piirroksin ja yksityiskohtaiset ohjeet

Taulukko on olennainen osa keittiön sisustus. Hänen on kuitenkin paitsi yhdistää tyyliä, kauneutta ja mukavuutta, mutta myös riittävän luotettavana. Ja mitä voi olla luotettavampi ja kestävämpi kuin puusta? Ongelmana on, että laadukas puukalusteet ei ole halpaa, niin osta sitä oman keittiön, kaikki eivät voi. Mutta älä masennu, koska tehdä puinen pöytä kädet - täysin mahdollista tehtävä henkilö, joka pystyy erottamaan ruuvi naula ja osaa käyttää poraa, palapelin ja hiomakoneen.

Vaihtoehdot puupöytien Kitchen ↑

Valinta keittiön pöydän suunnittelu riippuu useista tekijöistä, kuten keittiön koko, asukkaiden määrästä ja sisustus. Jos tarkastellaan vaihtoehtoja, jotka tarjoavat huonekalujen valmistajat, kolmeen luokkaan voidaan erottaa joukossa kaikki erilaisia ​​malleja:

 • keskisuurten taulukot 4-6 henkilölle;
 • Dimensiotaulukoita suuri perhe tai viihdyttävää;
 • Käytännön taittuvat pöydät pieniin keittiöihin.

Taulukon keittiössä pitäisi yhdistää kolme ominaisuutta: estetiikka, mukavuus ja käytännöllisyys

Jotta keittiön pöydän kädet, sinun täytyy olla käsillä tuotteen piirustus välttämättömänä työkalusarja, ja ainakin hieman taitoa työskennellä puu. Alla on vaihtoehtoja Vakiona sekä suuret että pienet keittiö, jossa kuvia, ohjeita ja yksityiskohtainen kuvaus kustakin valmistusvaiheessa puinen pöytä.

Suorakulmainen ruokapöytä tolppien ↑

Suorakaiteen muotoisena vakiokokoinen 1200h600mm pidetään suosituin, koska sen käytännöllisyyden. Jotta tällainen taulukko helposti majoittaa perheen 4 henkilöä. Lisäksi se voidaan asentaa keskelle keittiö (jos tila sallii), ja laittaa seinää vasten tilan säästämiseksi.

Jotta puinen pöytä houkuttelevampi sijaan suorat lahkeet käyttää tolpat. Jos ei käsillä sorvi, sitten etappi voi tilata erikseen lähimmässä huonekaluliike.

Tietoa! Tolpat - kihara sarakkeet, joka löytyy ensisijaisesti kaiteeseen portaat, parvekkeet ja katot. Kuitenkin käyttää näiden elementtien valmistuksessa keittiön työtasot ei myöskään ole harvinaista.

Piirustus suorakulmainen pöytä tolppien

Rakentaa tuote tarvitset seuraavat materiaalit ja työkalut:

 • 4 ready-tolppa jalat 720 mm korkeita
 • huonekalut paneelin paksuus on 30 mm työtasot;
 • 20h100mm aluksella kehyksen;
 • puuruuvien pituus 30 mm;
 • Pora (ruuvimeisseli);
 • sirkkeli;
 • hiomakone;
 • hiekkapaperi eri karkeus;
 • rakennus tasolla;
 • neliöitä;
 • ruletti;
 • liimaa puun.

Askel askeleelta ohjeet kokoamiseen ↑

Keittiön pöydän puusta tolppien käsissään tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 1. Valmista runko poikkipalkkiin. Tämän leikata 100 mm plakin 4 osaa (2-400 mm 2-1000 mm), ja sitten poistaa purseet ja tuoda sileä pinta tilassa hiekkapaperilla tai hiomakone.

 1. Ottaa tolpat ja toisiaan kytkemällä ne lyhyet poikkipuut (400 mm), joten pieni syvennys reunalla jalka (noin 15 mm). Kiinnitys tapahtuu liimalla ja ruuvit, on kierretty kulmassa sisäpuolelle aluksella.

Vihje: Voit estää halkeilua, ruuvien tehdä paremmin ennen avaamista.

Kiinnittäminen lyhyt risti kappaletta jalkoihin

 1. Valmis jalkoja poikkipalkkien liittää pitkä (1000 mm). Algoritmi kiinnittämiseksi sama kuin edellisessä vaiheessa.

Loppuvaiheessa telineasennuksessa taulukko

 1. Kun olemme tehneet omin käsin tehty puusta pöytä, siirtyä alkuun. Kun on ruokaa, niin se on parempi ostaa valmiina huonekalut paneelit. Vaikka huvimajat tai puutarha, jossa vaatimukset ulkonäkö työtasot ole niin vaikeaa, se voidaan kerätä pontattu levyt.

Huonekalut paneeli työtasot

 1. Valmis liitettäväksi pöydän kehykseen. Tätä varten on syytä täsmentää alaspäin tasaiselle, puhtaalle alustalle, ja sen päälle tasaisesti pohja jalat. Poikkipalkki suorittaa pöytälevyyn ruuveilla samaan periaatteeseen, joka on kuvattu patenttivaatimuksessa 2. Kuitenkin tässä tapauksessa on syytä olla erittäin varovainen, ettei porata läpi pöytälevy.

Yhdiste runko ja työtasot

 1. Tässä tuotannossa keittiön pöydän omin käsin voidaan pitää lähes täydellinen. Viimeinen vaihe prosessissa on tunnusomaista pinta hionta, ja soveltamalla tahra tai lakalla, jonka väri on säädetty keittiö sisustus.

Kiinnittää huomiota! Kerrosten lukumäärä lakan riippuu puulajista. Lehtipuut, kuten tammea tai valkopyökki, heikosti vaimentava pinnoite, joten tässä tapauksessa riittävän 1-2 kerrosta. Mutta mäntyä tai kuusta tulee vähintään 3 päällysteen.

Ruokapöytä puusta on tolppiin

Puinen pöytä suurperheille ↑

Ulotteinen taulukko jossa voit ruokailla alueella suuri perhe tai järjestää juhlan, kutsua ystäviä, on oltava vankka rakenne. Tavallinen neljä jalkaa eivät yleensä riitä pitämään kovaa pöydälle. Siksi on tarpeen toteuttaa lisätoimenpiteitä vahvistamiseksi runkoon.

Tässä esimerkissä voimme miettiä, miten suuri puinen pöytä keittiössä kätensä koko 2337h978 mm (tietenkin sallittua pieniä poikkeamia kumpaankin suuntaan).

Piirustus suuri taulukko puusta

Puutavara tulee valmistaa ennen työtä:

 • tukirungon (38h90 mm);
 • työtaso (38h140 mm);
 • tukikannattimia (19h64 mm).

Myös seuraavat työkalut:

 • sirkkeli;
 • pistosahat;
 • pora;
 • ruuvit (4h65 mm);
 • Poraa (mm 3);
 • Puuliimaa;
 • lyijykynä, nauha, hiekkapaperilla.

Pöytään saada luotettavaa ja on houkutteleva ulkonäkö, tarvitset vastuullista lähestymistapaa kussakin vaiheessa. Aloitetaanpa:

 1. Sahatavaran ostanut omilla käsillään tuottaa osia tulevaisuuden puinen pöytä:
 • Kaksi ylempää sivupalkeille (38h90h978 mm);
 • 4 jalkaa (38h90h695 mm);
 • 2 bowstring (38h90h921 mm);
 • 1 alemman pitkittäisen palkin (38h90h1575 mm);
 • 1 ylempi pitkittäinen palkki (38h90h1473 mm);
 • 2 ahdin (38h90h772 mm);
 • 7 aihioita työtaso (38h0h2337);
 • 6 tukikannattimia (19h64h432 mm).

Kaikki yksityiskohdat ovat huolellisesti jauhaa, varmistaa täysin sileä pinta ilman purseita.

Tärkeää! Laatu hiominen puupinta riippuu oikein valittu viljan hiekkapaperilla. Primaarisen hionta raekoko ei saisi olla suurempi kuin 200 mkm.Okonchatelnaya käsittely suoritetaan hienompaa hiekkapaperilla grit - 80-100 mikronia ja pehmeitä 50-63 mikronia lehtipuuta.

 1. Jalat on kiinnitetty pareittain toisiinsa poikittaisten palkkien (ylhäällä) ja jousen jänne (pohja). Kussakin liitoksessa kahdella ruuvilla.

Yhdiste jalat crossbeams

 1. Alemman pitkittäispalkin on yhdistetty kaksi jousen jänne.

Vahvistamisesta alempi poikkipalkki

 1. Vahvikerakenteita avulla ylemmän poikittaispalkin.

Vihje! Palkkiin tiukasti yhdistää kaksi puolikasta, paitsi ruuvit, käyttää lisäksi puinen vaarna, jonka halkaisija on 10 mm.

 1. Päät aihioita olkaimet on leikattu 45 asteen kulmaan. Tämän jälkeen kaksi ahdin kiinnitetty ylempi ja alempi poikittainen palkit.

Kiinnitys ylempi poikkipalkki

 1. Tarkoitettu työtasot laudoista kanssa poikkipalkkien kytkeä sisäpuolelle rakenteen.

 1. Edelleen vahvistaa työtaso käyttäen tukikiinnikkeet. Varmista, että ne eivät ylitä sitä mitat taulukossa.

Vahvistaminen rakentaminen tukilevyn

 1. Haluttaessa, keittiössä puinen pöytä voidaan tehdä puoliympyrän kulmat, jotka antavat tuotteelle lisää tyylikkään ilmeen.

Tämä vaihtoehto sopii iso keittiö ja ruokailutila, ja antaa

Kokoontaitettava pöytä puusta pienikokoisten keittiö ↑

Jos sijoitus suuri tai keskisuuri taulukko ei ole tarpeeksi tilaa keittiössä, sinun pitäisi etsiä omaperäisempi lähestymistapaa. Yksi näistä ratkaisuista on kokoontaitettava pöytä, joka on kiinnitetty seinään ja erittäin helppo vetäytymään, vapauttaa tilaa, jossa.

, Tarvitset seuraavat tehdä kokoontaitettava pöytä puusta keittiössä käsillään:

 • huonekalut paneelin paksuus on 30 mm;
 • puupalkit 20x60 mm;
 • silmukoita (6 kpl.);
 • kulmikas ohjauslevy (2 kpl.);
 • puutapit;
 • pistokkeet;
 • ruuvi;
 • pora;
 • pistosahat;
 • hiomakone tai hiekkapaperia;
 • liima;
 • lakka.

Vihje! Ennen kuin aloitat, päättää missä pöytä on katettu. Koska rakenne on kiinnitetty seinään, on tärkeää ottaa huomioon kaikki ominaisuudet tulevaisuuden keittiön sisustus, niin että myöhemmin ei ollut tarpeen tehdä permutaatio, jättäen ruma reiät vaarna näkyvästi.

kokoonpano vaiheet keittiön pöydän käsillään:

 1. Valmistele kohteita jaloilla. Tämän puupalkki leikataan 8 kpl: 4 720 mm pitkä, 4320 mm pitkä. Kunkin elementin oshkurivaem, poistamalla purseita.

Valmistamalla jaloille

 1. Laittamalla kaksi suorakulmaista kehystä. Telineet liitetään yhteen tappien huonekaluja, jonka mukaan ensin porata pohjareijille joiden halkaisija on 8 mm.

 1. Päättynyt kehykset ovat toisiinsa kytkettyihin silmukoihin. Lisäksi samassa kehyksessä kuin hyvin avulla silmukoita tarvitse kytkeä kapea kisko, joka on kiinnitetty seinään.

 1. Karmin kiinnittämiseksi seinään tappien avulla, ja asetetaan sitten puolin kulma lamellin. On tärkeää sijoittaa säleet siten, että ne eivät häiritse jalat ristissä.

Vihje! Sen sijaan nurkka säleet voi käyttää mitä tahansa huonekaluja kulmat sopivan kokoinen, sovitettu väri pöydän.

Kiinnittämistä seinärakenteen

 1. Puisista paneelin aukkoon työtaso koko 900h600 mm. Saat näyttäviä tyyppi kulmat voidaan pyöristää. Sen jälkeen kaikki päät tulisi käsitellä hiomakoneella.
 1. Kohteesta pöydälle "irrotettava" pala, pituus 250 mm, joka liitetään seinärakenteeseen. Nämä kaksi osaa on yhdistetty toisiinsa saranoiden.

 1. Asetetaan 250 ml: n annos lamellin kulma liitoselimen ja ruuvit.

Loppuvaiheessa asennusta kokoontaitettava pöytä keittiössä käsillään

 1. Jalostamaan taulukosta, voit harkintansa soveltaen tahra, lakka tai maali. Mutta myös alkuperäisessä muodossaan kuin tuote näyttää erittäin hyvältä.

Puinen kokoontaitettava pöytä - alkuperäinen ratkaisu pieni keittiö

Internetissä löytyy paljon vaihtoehtoja, miten tehdä puinen pöytä käsillään. Olemme tarkastelleet kolme kaikkein yksinkertainen ratkaisu vakio, suuret ja pienet keittiöt, joiden tuotanto on varsin edullinen eikä vaadi erikoistyökaluja ja paljon kokemusta puun työstöön. Valmistukseen monimutkaisempia rakenteita on suositeltavaa hakea apua ammattilaisilta.

Lopuksi katsella videota, joka osoittaa, kuinka vanhoista puisia lautoja voi olla melko kunnollinen keittiön pöydän.

Video: pöydän puusta käsillään ↑

Making keittiön ikkunasta - ei ole helppo tehtävä. On välttämätöntä miettiä paitsi kauneudesta verhot, mutta myös kätevästi niiden käytön. Meidän on otettava huomioon.

keittiön verhot: kuvio ja ompelu omiin käsiinsä

Tervetuloa keittiössä! Olen ylpeä näyttämään tulos lähes kuukauden mieheni työn. Lähes koko korjaus tehtiin käsillään.

Oma keittiö: käsin tehty rakkaudella

Moderni keittiö laitteet tekee kypsennyksen vähemmän työläitä. Asianmukainen huoneen valaistusta ja LED-valot.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 2 =