Sokkelit lattia korkea

Käyttämällä korkea puinen jalkalistat lattian

Korkea puinen jalkalista lattia- elementtiä ovat lopullisia viimeistely lattiapinnoite. Niiden käyttö lisäsi huomattavasti mahdollisuuksia suunnittelun sisustusta huoneeseen.

Korkea puinen sokkeli lattialle on valmistettu luonnon materiaalista. Korkeus voi olla jopa 70 mm. Näin ollen, kuten jalka- ja lattia voidaan räätälöidä paitsi parketti tai laminaatti, joka kattaa myös oven koristeita. Tämä mahdollistaa saavuttaa harmoninen yhdistelmä siirtymistä oven lattia ja seinät, mikä luo kehälle visuaalinen vaikutus yhden kokonaisuus.

Kokonsa korkea puinen sokkeli on tullut merkittävä osa sisustusta. Siksi valmistavat yritykset ovat jatkuvasti parantamaan tekniikkaa sen tuotannon ja suojelu ympäristön tilan parantamisen kannalta. Tämä on johtanut siihen, ilmestyminen markkinoille monenlaisia ​​suunnittelija profiileja kuten listat, sekä edistäneet uusien materiaalien niiden suojakalvon.

Ominaisuudet korkea puinen jalka-

Seuraavat tekijät voidaan katsoa pääpiirteet:

 • soveltuu lähes kaikki lattiapäällysteet;
 • Se sopii täydellisesti sisätilat ja iso alue, jossa korkeat katot;
 • sen korkeuden takia pinnan suojaamiseksi seinämien kosteassa ympäristössä ja mahdollisia mekaanisia vaurioita;
 • läsnäolo niitä onkalon tilavuus kuin alemmalla jalkalistojen, piilottaa johdotus siihen;
 • moderni kiinnitysmenetelmiä yksinkertaistaa asennusta sokkelit.

Muodot ja koot korkea jalkalistojen

Suunnittelijat eivät suosittele korkea sokkeli huoneelle pienellä alueella ja matalat katot, kuten tässä tapauksessa, lattia särmäys murtuu, sen sijaan korostavat yleistä sisätilojen huoneeseen.

Edut puinen jalkalistojen

Historian puun käytön valmistuksessa reunus varten lattiapäällystettä juontaa useita vuosisatoja. Meidän aikanamme tämä luonnollinen materiaali ei menettänyt merkityksensä. Mikään synteettisiä polymeerejä voi kilpailla aito puu. Loppujen lopuksi puu on ympäristöystävällinen komponentti. Tämä eliminoi haitallisia vaikutuksia olohuoneessa.

1

On tarpeen kiinnittää huomiota sen suorituskykyyn. Loppujen lopuksi hyvin kuivattu ja asianmukaisesti käsitellyn puun jalkalista lattioiden ovat vahvoja ja kestäviä. Ne eivät vahingoita lämpötilan laskiessa, he eivät pelkää suoraa auringonvaloa. Samalla hoidon tällaisia ​​sivuuttamaan se ei ole vaikeaa. Koska nyt kuluttajalle tarjotaan valtava valikoima halpoja ja tehokkaita keinoja säilyttää tämä luonnollinen materiaali jo pitkään. On huomattava, että reunus puu antaa sisätilojen vankka ja tyylikäs ulkonäkö.

Sokkelit Lattia on eri tavoin. Se voi olla massiivinen ja viilutettu.

Massiivinen sokkeli massiivipuuta. Niiden valmistuksessa käytetään jalopuuta (tammi, pyökki, saarni, kirsikka, jne.). Tietenkin tällainen tuote on kallein laji, mutta samalla kestävin ja arvostettuja. Nämä jalkalistat suositellaan lähinnä lattian reuna massiivipuuta.

Viilutettu jalkalistat vaativat kuluttajalta vähemmän. Mukaan tuotantomenetelmä jäljittelee massiivinen tuotteita. Tällöin valmistajan yleensä perustuu havupuuta. Tämä voi olla kuusi tai mänty. Ja sen perusteella tällaisten jalkalista liimattu viilu arvokkaita lajeja, joita käytetään bulkkifilamenttilanka tuotteita. Asentamisen jälkeen pinta päättynyt Listat yleensä lakalla tai erityistä vaha.

Vaikka monenlaisia ​​puun valita haluttu väri lopputuotteen ei ole helppoa. Tällaisessa tilanteessa on suositeltavaa ostaa massiivinen tai viilutettu sokkeli raaka muodossa, eli ilman maalausta ja lakkaus. Antamaan haluttu väri paletti on itsenäisesti valita väriaineen komponentit ja päällystetään lakalla (edullisesti 2-kerros). Jos löydät tämän liian hankala vaihtoehto, kannattaa tilata valmiin tuotteen vaaditun värin valmistajalta.

Asennus korkea puinen jalka-

Asennus puiset jalkalistat voidaan jakaa useisiin vaiheisiin:

 1. Laskennassa tarvittava materiaali. Voit tehdä tämän pitämällä huoneen mittaamalla ympärillä kehä (joka kolkasta seinän). Näin saatu luku tulisi jakaa pituus lautaa. Lopullinen tulos pyöristetään. Joten määrätyn määrän pohjalevyyn nauhat tarvitaan niiden asennusta.
 2. Asennus Puisten jalkalistojen seiniin. On olemassa useita tapoja (ruuvien tai naulojen neste).

Kuitenkin, luotettavin ja käytetty menetelmä asentamiseksi korkea puinen jalkalista pitää Lastauksen ruuveilla.

Tässä tapauksessa puisia lautoja alueella 40-50 cm päähän porataan tarkasti reikien läpi. Erityisen tärkeää on toteuttaa tämä menettely massiivinen jalkalistat tammen, kuten liiallista voimaa porauksen aikana voi johtaa jakopalkki. Sitten, porattuihin reikiin työnnetään ruuvit. Sen jälkeen, sokkelit laittaa seinään, kun taas tiukasti puristi häntä lattialle. Sitten jokainen kierteittävä kohtisuoraan seinään leima. Vastaanotettujen merkkien porattu seinäsyvennykseen. Tarvittaessa tulpat työnnetään.

Sen jälkeen, puinen sokkeli laittaa seinään ja kiinnitetään hieman sisennys ruuvin hattu jalkalista. Myöhemmin nämä paikat voidaan pysäyttää kitti, erikois- värillistä vahaa tai koristelevynä.

Huomiota kiinnitetään siihen, että epätasainen seinät emme suosittele asentaa puinen sokkelit. Tässä tapauksessa se on parempi kuulla asiantuntijan. Tai ennen asennusta on tehtävä linjaus Huoneen seinät.

Ltd His Master PoliStyle

Sokkelit lattia

On mahdotonta kuvitella kaunis kerroksessa ilman yksi pieni koristeellisia yksityiskohtia - listat. Se on kuin kallis puku, joka unohti kiinnitä napit. Mutta ilman budjetin puku painikkeet, harvat uskaltavat pukeutua. Jalka- eroavat muodoltaan, kooltaan, muotoilu ja materiaali. Perinteisesti, tämä profiili on valmistettu puusta, nyt markkinoilla rakennusmateriaalien "käynnissä show" tuotteita muovista, polyuretaani, alumiini, MDF, keraaminen, korkki. Löydät "zhidkiy9raquo; sokkeli - innovatiivinen ratkaisu, joka muuttaa ymmärrystämme ominaisuuksien tavallista materiaalia.

Ja kuitenkin niin kilpailukykyinen puinen sokkeli on edelleen hyvin suosittu. Hän on kokenut suuren muutoksen, ja sen sijaan tylsä, huonosti hoidettu, usein yksinkertaisesti rullattu tasasivuisen kolmion ruuvi mänty muuttui erilaisia ​​kauniita tuotteita, jotka ovat osa sisustusta. Puhua, että "korol9raquo; (Tässä tapauksessa, sokkeli puun) kuoli, on liioiteltu.

Sokkeli josta puutavara valitset?

In "naturalnom9raquo; muodossa, ilman jatkokäsittelyä, kaikkien puun kestävät kosteutta lehtikuusi, mänty, kuusi, kuusi ja marjakuusi. Lisäämällä huoneen ilmankosteus, ne eivät ole muotoaan eivätkä murtumaan kuivaa ilmaa. Lisäetuna havupuun - työstön helppous.

Pehmeä lehtipuita (kalkki, pähkinä, kirsikka) muuttaa muotoaan korkeissa kosteudessa, ja tammea, valkopyökki, ja vaahtera, jotka kuuluvat lajiin kiinteään puutavaran - burst kuivassa ilmassa. Lisäksi kallio on paljon vaikeampi käsitellä ja asentaa.

Markkinoille esitellään myös profiilit eksoottinen puu: Ipe, jatoba Tiger puu, wenge, Lapacho, Library, merbau ja muut.

Optimaalinen ratkaisu voidaan viilutettu sokkeli. Sen tuottamiseksi työkappaleen männystä (edullinen materiaali on hyvä kosteuden kestävyys), joka on levitetty ohut kerros viilun puuta. Suojella sitä viilu pinnoitetut melamiinin tai lakalla. Tämä profiili näyttää todella hyvältä, ei toisin tuotteita puusta samaa rotua, mutta kustannukset se näyttää paljon houkuttelevampi. Muistuttaa koristeellinen viitta muskettisoturia Porthos, joka juoksi sekoittaa D'Artagnan. Erona on, että toisin kuin Gascon, et sinä eikä vieraat eivät näe "iznanku9raquo; asettaa olohuoneessa plintusa.D'Artanyan tunnetaan romaani, tällainen mahdollisuus oli.

Jalkalista seuraavat toiminnot huoneen sisälle:

 • Tärkein niistä - koriste, jonka tarkoituksena on antaa vaikutelman valmiin lattia ja kaunis ulkonäkö. Oikein valitut ja asennetut profiilin voi toimia sisustus elementti.
 • Maskit sijoittaa sopivat pystysuorien pintojen huoneessa - seinät ja lattia. Tällaisia ​​paikkoja fit ei aina suoritetaan täydellisesti, ja edellyttää merkittävää post elämisvara lattianpäällysteiden puusta ja laminaatin.
 • Sen avulla voidaan luoda piilotettu viestintää.

Tuotteet arvokkaita puulajeja erotetaan:

 • Pitkä käyttöikä.
 • Suuri lujuus.
 • Kimmoisuutta.
 • Ympäristöystävällisiä.
 • Koriste ominaisuuksia.

On niin profiileja on melko kallista, mikä vaikuttaa kustannuksiin niiden asentamisesta. Käsittely sokkeli lakalla tai öljyllä tehdään ennen asennusta.

viilutettu profiili tunnettu siitä, että:

 • Suhteellisen alhaiset kustannukset.
 • Laaja valikoima värejä ja kuvioita.
 • Erilaisia ​​asennusohjeita.
 • Hyvä suorituskyky: voimaa ja kestävyyttä.
 • Ympäristöystävällisyys.
 • Koriste ominaisuuksia.

Pituus profiilien on tyypillisesti 2,1-3,0 m. Tämä pituus mahdollistaa ei ole ongelma kuljettaa artikkelin käyttöä ja toimintaa. Valitaan osa ja korkeus sokkelin määräytyy koko huoneessa, johon se on asennettu. Leveys profiilit on yleensä 40-70 mm, mutta järjestystä voidaan valmistaa puinen jalkalista piteneminen, joiden leveys on jopa 200 mm tai enemmän.

Valinta profiilin muoto, materiaali, rakenne ja väri määräytyy muotoilu huone.

Puinen sokkeli kerros optimaalisesti muistuttaa puinen lattia: massiivipuuta, parketti. Tämä yhdistelmä pidetään oikeutetusti klassikko. Todellakin, että kalliita lattia muovi profiili ei vastaa.

Kuitenkin, puutuotteet, pääasiassa männystä tai viilun voidaan asentaa ja muut päällysteet, kuten laminaatti tai joitakin mattoja.

Pre-tarve makuulle pari päivää sokkelin huoneen sopeutua kosteuden ja lämpötilan. Jotta voit välttää ikäviä yllätyksiä myöhemmin.

Asennus puinen sokkeli lattialle voidaan tehdä eri tavoilla:

 • Liimaa.
 • Piilotettuja asennusnauloja.
 • On ruuveja tai nauloja.

Töihin on välttämätöntä valmistella etukäteen, mikä väline:

 • Vannesahan.
 • Hiippa.
 • Pora.
 • Mittanauha ja kynä.
 • Hammer.
 • Hiekkapaperilla.
 • Kiinnikkeet, liimaa, kiinnikkeitä - riippuen asennustavasta.

Sokkelit lattialle myydään ilman asennustarvikkeita, jota tarjotaan muoviprofiilien. nauhat niin sinulla rautasahalla verhoiluun käyttäen Jiirilaatikot leikkaamiseen kulma.

Liittämiseksi hihnat kulmissa niitä tarvitaan myös sahaa kulmassa 45 °. Tällainen kulma on tarpeen edellyttäen, että kulma seinien väliin &09deg;. Joskus, mutta ei aina. Mitä tässä tapauksessa? On hyvin yksinkertaisella tavalla. Vaihtoehtoisesti sisempi nurkkaan pitkin Kunkin seinän sovelletaan kahden profiilin. Noin joka profiili huolellisesti piirtää viivan lattialla. Leikkauspiste Näiden linjojen ja antaa meille oikea kulma leikata. Jokaisessa profiilissa piste liitoskohdan sen nurkkaan ja pisteen on samanaikainen tehdyn merkin lattialle. Kuori tehdään ylhäältä pohjaan pisteeseen. Leikatusta käsitellään hiekkapaperilla ja liitoksen profiilien välissä on täytetty pienellä määrällä tiivistysainetta.

Asennuksen puulattian jalkalista liimaa tai nauloja nestemäinen koostumus levitetään takapuolelle profiilin ja painetaan seinää vasten pintaa. Tässä asennossa sokkeli on pitää määritetyn ajan liiman valmistajan ohjeita.

Jos kleite sokkeli seinälle tapetti, alareunan tapetti parempi karsinta - niin saat enemmän tukevasti. Muista, että laminaatti sokkelin puuliimaa voi.

Asennettavaksi ruuvien on suositeltavaa ensin ohut poraa reiän läpi kiinnikkeen ja kiinnitä sitten ruuvit pistokkeen. Tällainen asennustapa on käytetty massiivipuuta jalkalista korkeus 70-80 mm. Profiilia pienempi on parempi vahvistaa kynsiä. Käytä erityistä viimeistely kynnet hyvin pieni pää. Sen jälkeen naamioitu vahalla. Vahvistamisesta naulat ja ruuvit - vanha, yksinkertainen ja todistettu tapa.

Asentamisesta leikkeet asettaa Euro-listat ja viilutettu profiilin. Kehää pitkin huoneen seinään ruuveilla kiinnitä kiinnikkeisiin, joka asettaa profiilin. Kun kiinnität leike on tärkeää varmistaa, että ne ovat samalla linjalla. Ongelmia syntyy, on seinään huoneessa ei eronnut sileä pinta. Tässä tapauksessa on parempi asentaa sokkelin toisella tavalla.

Huolimatta monimuotoisuus jalkalistat useista materiaaleista, puiset sokkeli lattia on edelleen yksi suosituimmista ja halutuimmista. Oikein valitut Profiili koristaa huone on osa sisustus ja asettamalla se ei ole liikaa vaivaa, jos noudatat yksinkertaisia ​​vinkkejä.

Kiitos yhteistyöstä!

Peruskorjaus ja kunnostaminen, koristeluun asuntoja, arkkitehtuuri ja sisustus.

Hänen Master. Tyyli ja suunnittelu korjauksia sisustus.

Käyttämällä puulattia sokkelit sisätilojen kodin - kaikki lajikkeet, valinta ja asennus sokkelit

Sokkeli - erityinen sisustuselementti, joka tekee korjaus lattia valmis. Ulkonäkö tilojen samanaikaisesti muunnetaan. Mutta ennen kuin ostat tämän kohteen, sinun täytyy harkita teknisen materiaalin ominaisuudet, sekä ominaisuuksia sen kiinnityksen.

Puiset jalkalistat on paljon etuja:

 1. Suuri lujuus.
 2. Luonnollisuus.
 3. Kaunis ulkonäkö.
 4. Edullinen.
 5. Suuri määrä koriste lajikkeita ja värejä, jolloin voit hakea tuotteen tahansa sisustukseen.
 6. Sokkelit lattiaan voidaan korjata itse.
 7. Kestävyys.
 8. Mahdollisuus maali ja korjaus.
 9. Varustettu kaapelikanavan elementin avulla voit piilottaa johdot, turvautumatta shtrobirovaniyu seiniin.
 10. Suuri lujuus.
 11. Kyky piilottaa nivelet seinät ja lattia.
 12. Helpottavat käsittelyä ja asennusta.
 13. Mahdollisuus korjata.

Asennusta jalkalistat ei ole välttämätöntä. Ilman niitä, huoneen näyttämään kesken.

Erilaisia ​​puisia sokkeli

Jalkalistat voidaan luokitella seuraavasti:

Valmistusmateriaali:

 • Youngster. Sen tuotanto on yleisesti käytetty tammi tai muu lehtipuu. Se on peitetty lakalla tai öljyllä. Useammin tammea käytetään suunnitteluun ylellisyyttä kotien, joten ei ole sellainen tuote kallis.
 • Viilu. Se on valmistettu havupuusta männyn ja kuusen. Antaa kaunis näkymä lattialla sokkelin on liimattu viilu. Pinta tuote on kiillotettu ja lakattu. Viilutettu baarissa on halvemmalla. Kuitenkin se näyttää paremmalta kuin puuta. Viilutettu listoja voi olla rikkaampi ilmeen.

Kuten näette, mutta valokuvia, tänään rakentamisen markkinat tarjoavat kuluttajille laajan valikoiman listoja koon, värin ja tyypin valmistuksen

 1. Alhainen.
 2. Keskimäärin.
 3. Korkea. Kyseinen tuote on erittäin hyvä koriste ominaisuuksia. Leveä lattia jalkalista voidaan kiinnittää, jos kuilu pinnoitteen ja seinä on riittävän suuri, ja korkeat katot.
 1. Valkoinen. Kyseinen tuote käytetään hyvin usein. Valkoinen puinen sokkeli soveltuu lähes mihin tahansa sisustukseen. Leveä palkki auttaa tekemään tilaa kauniimpi, tyylikäs ja eliitin.
 2. Sävytetty tai värillinen.

Jotta voitaisiin valita oikea lattia sokkelin, sinun on otettava huomioon joitakin parametrien huoneen. Jos ovet ja ikkunat, leveä, matala ja kapea, että tuote on todennäköisesti sopii sinulle viimeistelyyn. Välittömästi huomioon ja korkeus seinät. Jos se on suuri, on tarpeen soveltaa bar.

Laaja jalkalistat sopivat täydellisesti sisustus on korkea katto ja laaja ikkuna-aukkojen

Jos lattia on laminaatti tai puuta array, tuotantoon jalkalistat pitäisi käyttää tammi- tai muita puulajeja. Jos päällyste on valmistettu edullinen materiaalista, ja voi ostaa viilu sokkeli.

Kalliimpia lattiaa, sitä parempi olisi sokkeli. Parketti ja lattiapäällyste joukko valitse massiivipuuta jalkalista tammea

Tärkeä parametri pidetään, ja väri tuotteen. Hyvin usein ihmiset käyttävät sitä valkoista materiaaleja. Se voi olla leveä tai kapea, ja niillä on erilainen rakenne.

Valkoinen sokkeli erottuu hyvin huoneeseen ja tekee siitä mukavampaa.

Lisäksi se voidaan maalata eri värillä. Tällainen tuote voidaan sen jälkeen viilutettu. Luonnollisesti valkoinen väri voi lopulta tulla harmaa, joten tämä viimeistely vaatii huolellista hoitoa.

On välttämätöntä kiinnittää huomiota laitteiden kaapelikanavan elementti. Näin voit päästä eroon vaivaa liittyy tarpeeseen takoisi seinään.

Jalkalistat voi olla eri tekniset parametrit. Esimerkiksi jalkalista, jonka korkeus on 14 cm, tavanomaiset tuotteet tässä sama parametri vaihtelee 45-50 mm. Joissakin tapauksissa löydät korkeamman tuote (enintään 30 cm). Niiden tuotanto käytetään useimmiten tammi.

tuotteen muoto voi myös olla erilainen. Ulkona koriste-elementtejä voidaan yhdistää ja sisustus. ruuveja tai leike voidaan käyttää kiinnittämiseen.

Mitä vaatimuksia tuotteen?

Lattia alareunalistat on täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Ympäristön puhtautta. Riippumatta siitä, onko se laaja tai suppea sokkeli, se ei saa päästää ilmaan epäpuhtauksia.
 • Ei ole halkeamia, solmuja tai murtuminen pinnalla materiaalin. Muuten tällainen lattiapinnoitteen on ruma ja voi nopeasti huonontua.
 • Normaali ilmankosteus. Tammi tai mänty on hyvin kuivattu. Kosteuspitoisuus ei saa ylittää 16%. Jos tämä parametri on suurempi, niin ajan myötä puu voi vääntyä.

Mitä välineitä tarvitaan asennukseen?

Riippuen siitä, mitä tarkalleen haluat sokkeli (viilutettu, jossa kaapelikanava) on valittu ja asennustapa. Useimmiten käytetään vahvistettaessa elementit ruuveilla. Kokoaminen puinen sokkeli on tehty käyttäen näitä laitteita:

 1. Hammer.
 2. Ruuvimeisseli ja poraa.
 3. Jiirilaatikot, jolloin palkki leikata fragmentti ennalta määrätyssä kulmassa.
 4. Jigsaw hieno terä.
 5. Neste naulat, ruuvit, ruuveilla tai säännöllistä nauloja.
 6. Rulettia.

Ennen kuin valitset tammen tai muita puulajeja, sinun täytyy käsitellä miten kiinteä tuote

 • Avulla leikkeet. Planck napsahtaa uraan. Tässä tapauksessa, se voidaan helposti irrottaa ja vaihtaa. Useimmiten tämä tekniikka on luonnostaan ​​viilutettu sokkeli. Vahvistaa materiaali, kun se on välttämätöntä lisätä, että 40-60 cm.
 • Avulla ankkurointilevyjen. Tämä menetelmä mahdollisti vahvistamista baseboards valmistettu havupuusta. Tällöin pitää mielessä, että materiaalin pitäisi olla mitään solmuja tai muita vaurioita.
 • Käytön nastoja. Tällä tavalla on mahdollista kiinnittää tuotteisiin massiivipuuta, kuten tammea.

Kiinnitys avulla ankkurilevyt

Ominaisuudet kiinnitys materiaalin ulkokulma

Asentaminen puinen sokkeli voidaan tehdä omin käsin. Tehdä kaikki tarvittava varovasti, hitaasti. Ja pitäisi vielä olla tietoisia työn tekniikka:

 • Aluksi elementin leikattavan oikein. Leikkaus on tehty kulmassa 45 astetta. Huomaa, että sisänurkkaan sokkelin on leikattava oikealla puolella, ja sen liittämiseksi toiseen elementtiin - vasemmalla.

Ei ole tarpeen leikata kerralla useita elementtejä, koska ne hemmotellaan epätarkkoja leikkaus.

 • Kiinnitä sokkeli olisi peltiruuvilla tai tulpat. Että he olivat tiukasti seinään, käytä nestemäisiä nauloja.
 • Ennen asennusta tuotteeseen ja kiinnityspaikkaan on tehtävä merkintä.
 • Nyt poraamalla sinun täytyy tehdä reikä tuotteen pohjasta. Kiinnitä se edelleen ja sen jälkeen ruuvimeisseli. Tässä tapauksessa kiinnityskorkki on haudattu puuhun.

Vaiheittainen ohje puukehyslevyn kiinnittämiseen

Kuinka kiinnittää sisäkulmat? Kiinnitys kiinnikkeisiin

Sisäisten kulmien tammea oleva tuote asennetaan samalla tavoin kuin ulkopuolelta. Suorakulmaisia ​​elementtejä ei kuitenkaan tarvitse liittää oikeaan kulmaan. Ennen kiinnittämistä sinun on tarkistettava, kuinka tarkka leikkaus on.

Huomaa, että tämän koriste-elementin viimeistely on välttämätöntä vain työn loppuun saattamisen jälkeen. Näin se on puhdistettava perusteellisesti pölystä.

Viilutettu jalusta kaapelikanavalla useimmissa tapauksissa on kiinnitetty kiinnikkeillä. Ensinnäkin seinän asettelu tehdään. Tällöin vedetään ensimmäinen leikkeen kiinnityspaikka kulmasta. Seuraavaksi sinun on tehtävä reikä tähän paikkaan ja kiinnitettävä tappi. Tämän jälkeen kiinnike kiinnitetään kiinnityselementtiin. Jalkalevyjen kiinnikkeiden välinen etäisyys kaapelikanavalla ei ole yli 50 cm. Tuotteen koristeosa on kiinnitetty päähän kädellä hieman.

Kuten näet, puukehyslevyn asentaminen ei ole mikään monimutkainen. Sinun tarvitsee vain noudattaa kiinnitystekniikkaa. On mielenkiintoista oppia tuntemaan kokemuksesi tällaisten jalkalistavierailujen käytöstä, ja jakaa meille kommentit.

Puuportaan asennus tapahtuu pääsääntöisesti itsekierteillä, joissa on litteät päät tai ruuveja, joissa on väkipyörät. Tällöin seinämän on oltava täysin tasainen. Muussa tapauksessa tuote voi muuttua epätasaiseksi ja halkeilla. Lisäksi se ei ole suositeltavaa liimata puuprofiileja seinään nestekiillolla, älä erillään ja huoneen lämpötilan ja kosteuden muutoksilla, puun sisäinen kireys voi repätä seinästä ja tapetista tai kipsiä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 5 =