Puupöydät kuva

Katsaus keittiön ruokapöydistä puusta. Mielenkiintoisia malleja

Sinun replisi muuttuu Internetistä 🙂

Yksi tärkeimmistä tehtävistä keittiön suunnittelussa on valita ruokapöytä, joka täydentää sisustusta. Vaihtoehdot eroavat eri parametreissä. Ensinnäkin on otettava huomioon rakennuksen kapasiteetti, mitat ja huonekalujen vaatimustenmukaisuus keittiön yleiseen tyyliin. Huonekalut valikoimasta sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen.

Mebelvek. Lourdes9raquon malli; (6 350 ruplaa). Materiaali: mänty. Sävy: klassinen saksanpähkinä. ШхДхВ: 70х110х73 sm. Valmistuksessa voidaan tehdä tämä variantti yksittäisinä mittoina.

Taulukoiden muoto ja esimerkkejä valokuvan tuotteista

Tämä lomake soveltuu pienillekin keittiölle, toisin kuin pyöreän pöydän. Soikeat pöydät voidaan järjestää hyvin huonekalujen pehmeällä kulmalla.

"Vivaldi T3" (valmistaja: Triya). Materiaali: viilu "Walnut"; ja pyökkiä. Kustannukset: 20 490.

Ruokailu soikea pöytä ("Territory of Furniture"). ШхххВ: 1240х780х760 mm. Kokonaispaino: 25 kg. Peruskehys - luonnollinen puu. Pöytälevy on saatavana kahdessa versiossa: soikea ja pyöreä. Kustannukset: 180 tuhatta ruplaa.

"Vicenza-R9raquo; (Mebelvek) - 9 400 р. Väri: klassinen saksanpähkinä (mäntymassiivi). ШхД: 70х110 cm, leveys: 30 cm, muotoilu voi olla liukumaton.

1

Pyöreä muoto on mukavin jokapäiväisessä elämässä, vähentää haitan käyttöä vähimmäismäärään ja mahdollistaa tasaisen majoituksen koko perheelle. Tämä ruokasalin muunnos on kuitenkin merkittävä osa keittiötä.

3. Liukuvat ja taittuvat rakenteet

Tätä vaihtoehtoa on helppo päivittää tarvittaessa. Taitettuna huonekalut eivät vie paljon tilaa, koska laatikot sijaitsevat päätytyön alla.

"Diez T11" (Tria) - 9 500 ruplaa. Tukit ja podstolye - pyökkijoukko. Pöytälevyyn käytetään lastulevyä. Paino: 42 kg.

Pöytäkirja myös täydentää täydellisesti pienen tilan. Puurakenteen hajoamiseen ja taittamiseen ei viedä paljon aikaa.

Liukuva malli "Sonnet T1" (valmistaja: Beshtau). Mallin kustannukset: 13 000. Tuotannossa käytimme tammiviilua ja pyökkiä. Pituus - 1450 (1900), leveys - 800, korkeus - 765 mm.

"Vilena9raquo; (Mebelvek). Hinta: 9 750. Tuotantomateriaali: mänty. Voit tilata liukumatonta mallia ja muita ulottuvuuksia. Pituus: 1100 mm. Leveys: 700 mm.

Avignon-R (tehdas "Mebelvek9raquo;) - 9 450 ruplaa. Väri: pähkinä klassikko. Se on valmistettu koivusta tai männystä. Valmistaja valmistaa liukuvan ja liikkuvan version.

Nelikulmainen taulukko taulukosta "Arnold9raquo; (CALL-LenEvromebel). Malli, jossa on liukuva mekanismi. Mitat: 1500 (1800) х800х750 mm. Hinta: 12 650 р.

Puukalusteiden vaihtoehdot lasilla

Taulukot, joissa on lasilevyjä, näyttävät hyviltä moderniin keittiöihin (huipputekniikka, minimalismi jne.).

Tango T2 (Venäjä). ШхВхГ: 120 (174) х75х76 cm. Lasi, lastulevy, pyökki. 16 590 hieroa.

Dijon T1 (Venäjä). Mitat: 1450 (1900) х760х800 mm (19 990 ruplaa).

"Diez T7" S-326 (Triad). Hinta on 10 990.

"Sandra-9009"; (16 460 ruplaa). Alkuperämaa: Malesia.

"Diez T5" S-346 (Triad). 11 490 ruplaa.

20 tyylikästä ruokapöytää puusta

Pöytä on ruokailualueen keskeinen osa ja joskus koko sisustus. Ihanteellinen taulukko ei ole vain "marshall 9raquo; ympärillä muusta huonekaluista ja muodostaa päävaikutelman, mutta korostaa myös omistajansa hahmoa ja makua.

Luonnollisen ja teknologisen yhdistyksen unioni

Taulukoissa, joissa on puinen pöytälevy ja pohja, joka on tehty metallista tai lasista, houkuttelee kontrastia tekstuureista. Ne yhdistyvät menestyksekkäästi ilmakehään modernilla tyylillä ja sopusoinnussa monien artefaktien ja luonnonmateriaalien kanssa.

Kuvassa: ruokapöytä Cattelan Italia Spyder-puu on täydellinen yhdistelmä luonnon puun kauneutta ja metallin vakavuutta.

Kuvassa: ruokapöytä-muuntaja Riva 1920 Bedrock Plank, jossa alkuperäinen liukupöydän pää.

Kuvassa: epäsymmetrinen ruokapöytä Arketipo Atlante metalli U-muotoinen jalat. Mallin alkuperäiset yksityiskohdat ovat savustettu syövytetty lasilevy.

Kuvassa: uskomattoman houkutteleva puusta ja metallista valmistettu ruokapöytä Riva 1920 Riflessi Millenari. Työtaso on valmistettu massiivipuusta ja sisältää tarkoituksellisesti epätasaisuuksia, jolloin kukin pöytä on ainutlaatuinen. Pohja on tehty kiillotetusta "murskatusta"; metallia.

Valokuvassa: Bonaldo Prora ruokapöytä, jossa puinen pää ja alkuperäiset kaarevat jalat metallista. Saatavana pimeässä ja kevyessä versiossa.

Valokuvassa: kevyt, melkein "ilmava" 9quo; pöydät luonnonpuusta ohuilla metalliosilla Lago Kinoki. Ihanteellisesti täydentävät sisustusta skandinaaviseen tyyliin.

Kuvassa: läpinäkyvän karkaistun lasin pohja luo tunteen, että Cattelan Italia Ikon pöydän pöytälevy kelluu ilmassa.

Valokuvassa: tyylikäs, tarkka Calligaris Axel -pöytä, jossa on tumma puupää ja kiillotettu metallipohja, on yhtä hyvä sekä lounaaksi että kirjallisesti.

Kuvassa: minimalistinen ruokapöytä Riva 1920 Natura Natural Sides. Niille, jotka arvostavat yksinkertaisten viivojen kauneutta.

Valokuvassa: toinen muunnelma minimalismin teemasta on ruokapöytä Riva 1920 Newton Natural Sides.

Valokuvassa: Riva 1920 Venetsian pöytä on pikemminkin koristeellinen kuin käytännöllinen, sillä se on erinomainen alkuperäisen sisustuksen sisustuksessa.

Kuvassa: taulukko Casamilano Dylan hauska jalat tuo leikkisä huomata tiukkaan sisätilaan.

Yksinomaan puusta koostuvat taulukot tehdään yleensä siten, että luonnonmateriaalin kauneus maksimoidaan. Moderniin malleihin, joissa on puhtaita viivoja ja selkeä siluetti. Erityistä huomiota kiinnitetään päällykseen, joka "osoittaa9raquo; puun rakenne.

Kuvassa: ruokapöytä saksanpähkinän Porada Morris -tiedostosta. Tiukka siluetti ja yksinkertaiset muodot korostavat puunkuoren kauneutta.

Valokuvassa: Arketipo Jig XXL -taulukko viilutetusta MDF-levystä. Epätavallinen yksityiskohta - taulukossa on vain kolme jalkaa.

Kuvassa: suorakulmainen puupöytä Calligaris Prince 8 hengelle houkuttelee epätavallista syytä.

Valokuvassa: Idealsedia Orel ruokapöytä yhdisti useita mielenkiintoisia yksityiskohtia kerralla - työtaso-muuntaja, "kierretty 9raquo; Luonnon travertiinin jalka ja jalka.

Valokuvassa: pöytä Riva 1920 Parsifal Ovale jossa massiivinen pöytätaso luonnollisesta saksanpähkinästä. Elegantti malli, jossa ei ole mitään hienostuneita yksityiskohtia, ei kuitenkaan ole olematonta yksilöllisyyttä.

Italialaisten huonekalujen joukossa on monia tuotteita, joissa on uusia, joskus odottamattomia piirteitä. Ja silmiinpistävä esimerkki tästä ovat muuntajapöydät, jotka hajoavat tai muuttuvat täysin muuksi.

Kuvassa: Laconic-puupöytä Calligaris Mistery ei ole niin yksinkertainen kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Kompakti malli kahdelle parin minuutin ajan muuttuu pöydälle 10 hengelle.

Kuvassa: taulukko kääntyy. seinäpeilissä! Ei, tämä ei ole vitsi. Taulukon muuntaja Porada Tip Over on taitettavat jalat ja taitettu, se voidaan ripustaa seinälle peilinä. Se varmasti vetoaa monikäyttöisten kalusteiden ystäville.

Jokainen tämän artikkelin taulukko voi ostaa IB-galleriasta. Tilaa tilaus puhelimitse tai suoraan salongissa.

Luuletko siltä, ​​että korkeissa torneissa, joissa on kello, voivat elää vain julmat prinsessat tai velhot? Ja täällä ei!

Mikä rakastaja ei haaveile tilavasta keittiöstä? Sinun on kuitenkin usein oltava tyytyväinen siihen, mikä on, ja käyttää mahdollisimman paljon tilaa, todella ja visuaalisesti pienen pienen keittiön alue.

Tätä varten suunnittelijoilla on omat tempunsa (sekä todellinen että visuaalinen), jotka on huomattava.

Todennäköisesti yksikään keittiötuotteista ei aiheuta niin paljon kiistaa kuin lasipöytä.

Mutta mitä he sanovat, se on yhä suosittu keittiön tai ruokasalin suunnittelussa.

Jokainen haaveilee tilavasta huoneistosta tai suuresta maalaistalosta. Ja niin loukkaavaa, jos kaikki pysyy vain unissa.

Sisustus loft-tyyliin - avoin, ilman selkeää rajapintoa toiminnallisilla alueilla. Sen keittiö muodostaa yhden asuintilaisuuden muuhun tilaan.

Kuinka tehdä taulukko puusta leikkaamalla omat kädet.

Kaikki eivät pysty näkemään marmorikupin tai saman puukappaleen jotain majesteettista. Vielä vähemmän ihmiset näkevät, mutta ymmärtävät sen. Pöydän tekeminen puusta on vaikea tehtävä, mutta hyvin todellinen. Riittää, että halutaan saavuttaa tavoite.

Tuloksena on ainutlaatuinen käsintehty taulukko.

Luonnollisten huonekalujen valinta perustuu useisiin syihin.

  • Luonnonmateriaaleista valmistetut huonekalut, rauhalliset luonnolliset sävyt vaikuttavat myönteisesti omistajan henkiseen tilaan ja hänen tunnepohjaiseen taustaansa.

Tällaiset kalusteet parantavat talon ilmapiiriä.

Ekologisuus on selkeä etu.

Puusta valmistettu pöytä tulee luotettavan ja alkuperäisen elementin kodin sisustukseen.

Monet ovat nähneet pöydän pöydät puiden sylistä, mutta harvat tietävät, että tällainen epätavallinen vaihtoehto voidaan tehdä yksin.

Ainoa haittapuoli on vaikea valita sisustusta. Epäilemättä taulukko on kirkas yksityiskohtien, mutta on yhtä mieltä siitä, että estate "a baroque" tai "high-tech" se näyttää villi.

Valmistusprosessi kestää jonkin aikaa, mutta lopulta saat ainutlaatuisen tuotteen, jota et todennäköisesti tavata jonkun muun kanssa.

Joten, ensimmäinen asia mitä tarvitset on aika. Tällaiset käsityöt edellyttävät sinnikkyyttä, perusteellisuutta ja siten kustannuksia. Mutta sitten ne näyttävät mukavalta takan takana!

On tarpeen määrittää taulukon ulkonäkö ja tarkoitus. Erityishuomiota suunnittelussa tulisi antaa jalat.

Pöydän valinnan valinta määräytyy sen muodon mukaan.

  • Pyöreälle tarvitaan paljon tilaa. Tämä on otettava huomioon.

Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, pyöreä versio näyttää hyvältä sisätiloissa.

Tässä taulukossa koko perhe voi kokoontua illalliselle tai pitää perhepesiä.

Tällaiselle taulukolle tarvitaan pieni soikea muoto.

Tällä lomakkeella voit mallintaa taitto- tai kannettavia malleja.

Kuten näette, valinta työtasot koska tarkoitus ja ominaisuudet huoneen.

Erilaisia ​​taulukoita haarojen lukumäärä.

Optimaalinen valinta pyöreä tasot.

Kiinnittämiseksi tukeen asennettu jalkojen välistä.

Vakain vaihtoehto.

On olemassa monia ratkaisuja mallintaminen. Kaikki riippuu mielikuvitus ja toiveita. Tämä kaikki ideasi. Miten haluat nähdä tuloksen?

Yhdistä eri muodot ja tyypit.

Niin olet päättänyt suunnitteluun. Hienoa! Mutta nyt sinun täytyy valmistautua materiaaleja - itse asiassa, että mistä ja pöytää sijoitetaan. Tarvitaan lähinnä kaataa puun.

Koko ja lukumäärä SPIL riippuu projektista.

Myös pala vaneria pohja, epoksihartsia ja kovetinta täyttää huokoset välillä SPIL, puusepän liimaa ja elektroshlifovalnaya kone.

Hiomakone puun pintakäsittelyyn.

Master newbie mielestä luomista tällaisen tuotteen ulos tarpeeksi pihalla tai metsässä, löytää sopiva pala puuta ja leikataan "piireissä" koristeluun. Mutta eivät kaikki niin yksinkertaista.

Valmistella sahanjälki itse, sinun täytyy viettää paljon aikaa ja vaivaa.

Mutta jos teet virheen, sinun täytyy aloittaa kaikki alusta, kuten säröillä levyjä mahdotonta työskennellä. Voit löytää toimittaja Internetissä. Tärkein etu valmis Spila on, että ne on jo käsitelty ja ostamisen jälkeen voit alkaa vision toteuttamiseen.

Voit ostaa näki leikata sahalla, joka on edullinen vaihtoehto, ja valinta kuvia on valtava.

Ainoa haittapuoli - käsittelyn ongelma. Ominaisuus kalusteet käsillään, koska se on ainutlaatuinen, ja on vain yksi. Valittaessa sahauksen on tarpeen pohtia tulevaisuuden piirustus eniten työtasot.

Jotta se olisi mielenkiintoista, sinun täytyy poimia siivuja eri halkaisijat ja tarvittava määrä.

Sam sahauksen malli on myös tärkeää. Loppujen lopuksi se on kohokohta tulevaisuuden tuote. Ihannetapauksessa enemmän mukavuutta, piirtää ulkoasu, ei improvisoida, ja tietää tarkalleen toivottua tulosta. Sitten voit välttää pettymys lopputuloksessa.

Voit käyttää yhdenlaista puuta tai yhdistää eri vaihtoehtoja.

Valitse oikea materiaali:

  1. Spilite tulee olla kuiva ja edullisesti - puusta kosteutta kestävä.
  2. Työkappale saa olla solmua, sillä ne voivat irtautua.
  3. Kiinnitä huomiota paksuus sahauksen. Liian ohut voi rikkoutua, ja rasva punnitsee käsitöitä, tee se karkea.

On parempi, että paksuus oli 30-50 millimetriä.

Liimahartsi puun.

Ohjeet tuotantoon taulukon

Suunnitella valittu, työkalut ja "kuluvia" käsillä - nyt on aika esitellä miesten töitä. Täsmällisemmin menevät suoraan tekniseen osaan.

  1. Ensimmäinen, valmistamiseksi materiaalista. Kuoritaan ja kaikki väärinkäytöksiä. Karheus tulisi olla minimaalinen, joten tämä vaihe ei voi ajaa huolimattomasti tavalla. Välineitä tarvitaan ruuvimeisseliä tai taltta, käsineet (ei vahingoita käsiä), harjalla, hiomakone, hiekkapaperilla.

Tämän seurauksena sinun pitäisi saada täydellinen käsitelty sahauksen ilman solmua ja kuorta.

Ja vahvuus reikien, sovelletaan puusepän liimaa, ja sitten varmistaa kummankin haaran kanssa pitkä ruuveilla pöydän pinnan.

Voit ostaa pigmentit eri värejä.

Menetelmässä käytetään hiomakone ja hiekkapaperilla.

7 on peitetty lakalla kerroksia, jokaisen ennalta kerroksen kahva nazhdachkoy muodostamiseksi vankempi pinnoite.

Toteuttaa tällainen hanke ei ole niin helppoa. Lisäksi se on pitkäjänteistä työtä, prosessissa, joka master vaatii kärsivällisyyttä, omistautumista ja kovaa työtä. Mutta tämä elementti sisustus houkuttelee paljon enemmän huomiota kuin kaupasta ostettu tylsää huonekalu.

Työsi palkitaan.

Kalusteet omin käsin - ylpeyttä isäntä

Olet luonut loistava tuote puusta. Mutta tärkein kysymys mietin mihin se? Voiko laittaa sen olohuoneeseen tai ruokasali ja vain kansi liinalla. Mutta onko välttämätöntä piilottaa tällaisen kauneuden, se on kohokohta työtaso.

Ainutlaatuinen rakenne puu täyttää tahansa huoneeseen luonnon kauneutta.

Sisustustyyli, jossa taulukossa näyttää tarkoituksenmukaista.

  • Maa. Sitä kutsutaan maan.

Tämä tyyli on ominaista yksinkertaisuus, niin luomuksesi eivät häviä joukkoon muut huonekalut.

Puinen pöytä - mitä tarvitset.

Ihanteellinen ratkaisu olisi rustiikkityyliin tai skandinaavinen, mutta voit näyttää hieman mielikuvitusta ja maku. Ole suunnittelijat kotiinsa. Anna tyyli kotiisi on erilainen.

Vieraat kiinnittää huomiota silmiinpistävä osa sisätilojen, ja kun he oppivat, että se on käsityönä - iloksi ei ole mitään rajaa.

VIDEO: Sohvapöytä vanhasta vaahtera runko.

50 kuvia ideoita taulukoita valmistettu kaataa puun:

Kaikki tarvikkeet kotiin ja toimistoon

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 − 12 =