Puut yanі lähentyminen

Miten valita puiset portaat toiseen kerrokseen: asiantuntija-apua

Puiset portaat toiseen kerrokseen - on melko yleinen variantti suunnittelu hissin yksityiskodissa. Tällaiset mallit ovat erilaisia ​​muotoja ja materiaaleja käytetään. Puu on omat etunsa ja haittansa. Tätä asiaa on käsiteltävä tarkemmin, sekä kiinnittää huomiota erot erityyppisten tikkaita.

Ominaisuudet puurakenteet

Tree - tämä on yksi niistä materiaaleista, jota käytetään laajalti nykyaikaisessa rakentamisessa. Erityisesti se on valmistettu ja tikkaat erityyppisiä. Nämä tuotteet ovat helppokäyttöisiä, on erilaisia ​​koriste ominaisuuksia ja yleensä antaa talon erityinen ilmapiirin mukavuutta. Lisäksi rakenteen eduista puuportaita voi olettaa seuraavat ominaisuudet:

 • Luonnollisuus koska se käyttää luonnollista materiaalia, joka on positiivinen vaikutus ihmisen elimistölle.
 • Ympäristöystävällisiä puu, mutta kiinnittää huomiota käytettyjen materiaalien sen hoidosta.
 • Kestävyys, edellyttäen asianmukaista hoitoa ja käyttöä lisä- lahoneston, kosteutta ja hyönteiset.
 • Estetiikka, varsinkin jos säilynyt luonnollinen rakenne.
 • Valtava valikoima käytettävissä valmistukseen puuportaat malleja.

puinen malli portaikon erityisen näyttää hyvältä toisessa kerroksessa omakotitalon, kuten valmistettu puusta.

Mitä kalliita osia, koko kustannukset ovat portaat on melko edullista. Poikkeukset ovat arvokkaita puulajeja ja käytön suunnittelun monimutkaisia ​​elementtejä, kuten veistetty yksityiskohtia.

Portaat puuta käytetään yleisesti yksityiseen rakentamiseen

Valmistamiseksi puusta kerrosten väliselle portaikko modernissa rakennusmateriaalien käytetään edullisia, samoin kuin eliitin arvokkaita lajeja. Niin, jotta saatiin sopiva halvempi vaihtoehto muodossa havupuuta. Mutta posh talossa tyypistä omakotitaloon ei voi tehdä ilman vahvaa ja pitkäikäinen laji, koska oletetaan tässä pitkän käyttöiän portaita.

Seuraavia materiaaleja voidaan tunnistaa:

 • Mäntyä ja kuusta. Halvin rotu, mutta he pilaavat nopeasti ja vaativat degumming.
 • Tammea. Erittäin vahva ja erittäin kestävä, joten se on erittäin kallis. Hän melkein ei lahoa, mutta se on melko vaikea käsitellä, koska sen kovuus.
 • Lehtikuusi. Erinomainen vaihtoehto tammen, ei lahoa, se on keskimääräinen hinta.
 • Koivu. Eri viskositeetti, kestävyys haketus ja alhainen hinta.
 • Pyökki. Se on halpa ja on mukava katsella, mutta saattavat vaihdella kosteuden.
 • Tuhkaa. Kun suuri lujuus se voidaan antaa mikä tahansa muoto ja mutkia.
 • Maple. Se ei sitten sen rakenne, joka on positiivinen vaikutus lujuuteen ja veden kestävyys, mutta se voi olla vaikeaa, kun sitä sovelletaan kyllästys.

Edullisesti, suurten palkkien käytetään tukipylväiden ja levyt tehdä sekundaaripalkkien ja vaiheet. Harjoitetaan myös rakentamisen portaiden vaneria. Tämä materiaali on hyvä, että se on pienempi paksuus on suurempi lujuus ja on halvempaa kuin jono. Lisäksi korkea-laatu vaneri on iskunkestävä ja vedenkestävä. Kuten esteettisen komponentti, tämä ongelma ratkeaa helposti avulla ylimääräisiä viimeistely.

1

Rakentamiseen puuportaita kerrosten väliselle käyttää eri puulajeja

Koska yksinkertaisuus materiaalin käsittely, erilaisia ​​rakenteita puusta portaat epätavallisen suuri. Käytettävissä olevat tyypit puuportaat kuten:

 • Marssi. Ne voidaan suorittaa suoraan ja pyörivän puomin. Koostua yhdestä tai useammasta lentojen erotettu sivustoja. Ne on helppo käyttää, mutta vievät tilaa. Pienille ryhmille on parempi valita kulma L-muotoinen tai U-muotoinen rakenne.
 • Ruuvi. Tällaisia ​​tuotteita käytetään usein antamaan, koska ne vievät vähän tilaa. Helppokäyttöisyys pituusleikkuria, jotka on järjestetty kierre. Pyöriminen voi olla täynnä tai tehnyt puoliväliin (puoli-kierreportaat).

Lajikkeiden puuportaita mallista riippuen

Mikä rakenne käytetty yksityiskodissa, pitäisi ratkaista perusteella vertaamalla käytettävissä oleva tila, suunnittelu ja mahdollisuus lisäominaisuuksia eniten portaita, esimerkiksi ruokakomero tai kaappiin portaiden alla.

Valitsemisen helpottamiseksi tikkaiden mallin, olisi tarkasteltava niiden ominaisuuksista riippuen valmistusprosessista.

Yksi yleisimmistä muunnelmia puiset portaat toiseen kerrokseen on rakenne merkkijono. Erityisen hyviä ovat malli mökkejä. Ne ovat rakenteeltaan yksinkertainen ja eroavat siten, että kun kiinnityselementit käytetään levyt, jotka kattavat loppuun vaiheessa. Tämä antaa suunnittelun siisti ulkonäkö.

Jotta voidaan vahvistaa tason merkkijono, viime syvennykset leikataan kullekin elementille marssia. Sami merkkijono kiinnitetty lattiaan ja kattoon, ja kun kyseessä ovat talonrakentaminen nurkassa talon ja jopa seinään. Esitetyssä syvennys on asetettu vaiheessa. Ne voidaan leikata-in tai plug-in. Toisaalta, he ovat vasten toisen merkkijonon. Lopulliseen kiinnitykseen johdot käytetään withs perän.

Nämä portaat ovat hyviä puutarhassa yksinkertaisin versio, ja asuinrakennus, jos yhdistää ne veistokselliset tolpat ja muut sisustus.

Rakentaminen puuportaita merkkijono - yleisin variantti

Vaihtoehtoisessa sovelluksessa suunnittelu hissin yksityiskodissa - Satula portaat. Tämä on erikoinen eräänlainen jänteellä, mutta askelmat ovat päällekkäin niiden päälle. Suosituin vaihtoehto - vaihde muotoilu, sen ydin on sahaukseen kamman sijaintipaikan mukaan tulevien vaiheiden.

Sopivat valmistukseen kosoura kokonaan tai laminoidusta levystä. Se on myös hyvä vaihtoehto - luodaan tikkaat vaneria. Tämä menetelmä soveltuu budjetin ongelman. Lisäksi vaneri on helppo leikata palapelin.

Aluksi, levystä leikattu kampaa oikean kokoinen, se on kiinnitetty samalla tavoin kuin jousen jänne. Sitten päällekkäin hampaan asetetaan kulutuspinta ja naulataan niihin nauloilla. Vaiheet voidaan pysyä jäykkääjillä teko reunoilta. Vaihtoehtoiset - pakattu suoraan bowstring hampaita tai ns tamma. Tällaiset jäykisteet voidaan sijoittaa pitkin reunoja rakentaminen tai alle huikea, on lähempänä keskustaa. Pienten leveys ja kokonaispainosta tuotteissa voi olla yksi riittävästi tukea.

Satula portaat usein asuntomessuihin

Tai antaa omakotitalon hirrestä sovi suppeampi suunnittelu, valmistettu samalla tavalla. Portaat lokista näyttää vähän karkea, mutta hirsitalo on vaikea löytää sopivampi vaihtoehto.

Optimaalinen - Käytä puolikkaat Jalka ja kokonaisia ​​soluja valmistukseen tukee ja merkkijono. Omakotitalossa, voit korvata perinteiset massiivinen bowstring palkit, mutta paksummalla osio helpottamiseksi kokonaispainoa rakenteen.

Portaat hirrestä asennettu pinoamalla puoli-elementit kiinnitetty tukeen pituudelta maaliskuussa. Jännettä leikataan syvennysten muodossa kaarevuuden kussakin vaiheessa. Heidän lisäkiinnitysvälineitä käyttämällä erityisiä nauloja.

Suojaamaan puuta kosteudelta on suositeltavaa avata niitä useita kerroksia lakka. Toinen käsittely ei tarvita, koska tarve säilyttää luonnon materiaali ulkonäöltään.

Käyttö lokitasoilla käytetään useimmiten mökeissä

Antaa täydellisen ulkonäön ja koristeellinen portaikko suunnittelu yksityiskodissa varmasti varustaa ylimääräisiä elementtejä. Ensinnäkin puhumme kädensijojen ja kaiteet. Niiden valikoima on valtava:

Suunnittelu vaihtoehtoja puiset portaat toiseen kerrokseen

Antaa melko yksinkertainen malli, mutta vakinaista asuntoa voidaan koristeltu veistetty tai koneistettu insertit Fraser tolpat. Säännös aidat eri tavoin. Paljon riippuu maaliskuussa. Se voidaan asentaa kiskoille tai stringers bowstring, ja kun roikkuu reunat kulutuspinnan - lavalla itseään. Kiinnittämiseksi tapeilla, niiteillä ja ruuveilla.

On myös mahdollista lisätä puinen maaliskuu matto. Tällaisen päällysteen suojaa puuta kulumiselta ja antaa rakenteen tietyn tyylin ja mukavuutta.

Meidän pitäisi myös korostaa kierrejouset rakenne puuportaat. On kaksi päävaihtoehtoa täytäntöönpanoa. Ensimmäinen liittyy käytön aksiaalisen tuen muodossa palkin tai palkkien. Tietyllä etäisyydellä toisistaan ​​akselilla spiraalin pituusleikkurit on sijoitettu napauttamalla tai konsoli laakeroitu.

Kierteiset suunnittelu puiset portaat keskeinen tuki

Modernissa kodin tehokkaammin näyttää kierreportaat vaiheet laakeroitu taivutettu jousi. Kustannukset tämä tuote on korkea, valmistuksessa käytettävien joustavien viskoosi kallion. Tällainen portaikko, ensinnäkin eri koriste. Voit yhdistää aksiaalisen tangon kihara bowstring toisella kädellä.

Kierreporras taivutetussa bowstring

Edut kierreportaiden on niiden tiiviyden ja esteettinen ulkonäkö. Tässä tapauksessa materiaali valmistuksessa vie paljon vähemmän kuin maaliskuussa.

Puu vaatii erityistä varovaisuutta. Voit puuportaat Olen palvellut teitä pitkään tarpeen kattamaan sen pinta on kyllästetty, lakatut tai vahattu. Tämä ei ainoastaan ​​pidentää sen käyttöikää, mutta myös antaa enemmän miellyttävän näköinen, korostaen luku puun. Mikä malli valita olisi päätettävä sen perusteella, vertaamalla sen tuotanto-, ulkonäkö ja muotoilu edelleen.

Kirjoita mielipiteesi artikkelista. Voit osoittaa virheet, kysyä kysymyksen tai jättää tarkastelun. On erittäin tärkeää tietää lausunnon jokaisen kävijän!

Kopiointi sivuston materiaalien on sallittua vain, jos se on aktiivinen linkki lähde.

Vaiheittainen kokoonpano puuportaat käsillään

Voit keksiä kymmeniä vaihtoehtoja suunnittelussa puuportaat.

Asennus puuportaat käsillään

Moderni omakotitalon välttämättä varustettu tikkaat siirtyä ylempiin kerroksiin ja ullakko tilaa ja tavallista tikkaat on epätodennäköistä sopivaksi. Sinun täytyy rakentaa jotain luotettavampi ja kestävämpi. Esimerkiksi, tikkaiden joukko noin puulajien. Puuportaat käsillään vaadi erityistä hoitoa kaikissa vaiheissa sen tuotannosta.

Portaat toiseen kerrokseen voi olla luova suunnittelu ..

Puu kaikkein ympäristöystävällisin ja helpoin käsitellä materiaalia ei vaadi erityisiä taitoja käsittelyn aikana. Sitä voidaan käyttää sekä sisällä asunnon rakentaminen, ja kuistilla talon. Portaat metallikehykseen pidetään paljon luotettavampi, mutta nyt se ei ole niistä. Täysin puurakennukset, joita voidaan kerätä suunnittelijana, on seuraavat edut:

Mukavampaa nousu ylös portaita, voit asentaa seinälle kiskoon.

Yleisin materiaali on mäntyä. Tämä on edullinen pehmeä laadut puuta, sopii hyvin aloittelijoille. Haittana mänty on pehmeä rakenne, minkä vuoksi aikana toiminnan rakentaminen voi alkaa tummua ja vaiheet narina, jos ennen rakentamista eteisen portaat, tai vastaavaa materiaalia, ei suorittaa tarvittavan käsittelyn puun.

Valmiit porrasaskelmat männystä.

Rakentamisen aikana varmemman, kauniita ja kestäviä tikkaat on parempi käyttää kalliita lajikkeita. Tikkaat pyökki, lehtikuusi tai tammi ovat jäljittelemätön rakenne ja parannettu kulutuskestävyys, koska materiaalin tiheys. Ainoa haittapuoli nämä kivet on korkea hinta.

Portaat tammesta näyttää todella hyvältä.

Miten tehdä puuportaat kuistille tai talon massiivitammea, mänty, saarni ja lehtikuusi? Ennen opiskelua ohjeet tuotannon, puhua puitteet ja komponentit, sinun täytyy ymmärtää, millaisia ​​puurakenteiden voidaan koota käsin. Ehdollisesti, voimme erottaa maaliskuuta ja kierreportaat.

On tärkeää valita oikea paikka alla portaat toiseen kerrokseen.

Ruuvi rakenteita käytetään alueilla, joiden tilaa. Nämä mallit eivät sovellu liikkuvia ulotteinen esineitä ja niitä voidaan käyttää vain ihmisten liikkumista. Tämä tikkaat ei koskaan täysin puinen tukena (tanko, putki) on valmistettu metallista.

Epätavallinen suunnittelu kierreportaat.

KELLUVA - kaikkein yksinkertainen suorituksessa. Tällainen puurakenteiden tai kosour jänteellä on asennettu sisä- ja ulkopuolella (pääasiassa vaiheet, jotka yleensä sijaitsevat kehyksen metalli). Asennettaessa sisempi tärkein kriteeri on ergonominen. Siksi ei ole niin tärkeää, mitä portaat rakennetaan huoneeseesi - odnomarshevaya, puoli-tahdissa alustan tai rakenne zabezhnymi vaiheita. On huomattava, että rakentaa portaat 2. kerroksessa, jossa on puolestaan ​​ei paljon monimutkaisempi kuin suora viiva.

Half-tahti tyylikäs portaikko.

Tärkeintä on, että se sopii täydellisesti olevaan tilaan ja se oli sopusoinnussa tyyliin ympäröivän engineering elementtejä. Puuportaat sisälle taloon - on ennen kaikkea lämpöä ja mukavuutta. Tämä ei ole vaatimaton portaita kuistilla ja hitsatut rakenteet metallikehykseen. Valita oikea tyyppi tikkaat, sinun täytyy mitata alue, joka tulee sijaitsemaan portaikko. Tee sitten aluksi laskettaessa ja piirtää piirustuksia. Yksityiskohtainen piirustus esittää sijainnin rakentamisen huoneessa ja miten se on ergonominen.

Piirustus marssi puiset portaat.

Tuotannon puuportaikkoa massiivipuuta vaatii jonkin verran tietoa portaiden rakenne-elementtien. Tarkastellaan terminologiaa.

 1. Bowstring - laakeri palkki elementti ja lisäasennusvaiheita, sijaitsee loppuun jälkimmäisen.
 2. Sekundaaripalkkien - yleisin menetelmä valmistaa puisia tikkaita. Samanaikaisesti tukea kävely palkkeja gashes johon pinota kulutuspinta.
 3. Kulutuspinnan - pinnasta.
 4. Nousuputket - pystysuora osa vaiheessa, on asennettu (tarvittaessa) vaiheiden välillä sulkemalla näkyvä tila.
 5. Tolppa - aidat elementti, antaa rakenteen ylimääräinen jäykkyys ja lujuus. On kiinnitetty portaita ja kaiteita.
 6. Pilarit (tai tukitankoon) - muodostetaan pääasiassa asennuksen kierteisen rakenteiden tärkein (keskeinen) tukielementin.
 7. Kaide -osio osio tikkaat rakenne päälle asennettu asennus pinnoja tai tolpat.
 8. Koriste-elementtejä - koristelistat, päätykappaleet.

Nimitykset elementtejä puuportaat.

Kotiportaat narusta ja kosour yhtä helppoa itse valmistukseen. On ymmärrettävä, niiden välinen ero. Bowstring on kiinnitetty päätyyn kulutuspinnan käyttäen kulmat, urat ja puuliimaa, tai tankojen avulla. Kaikki tämä pidetään yhdessä ruuveilla tai pulteilla.

Asennus vaiheet jousen jänne.

Jäykisteet asetetaan vaiheet ja kiinnitä erityistä asennustarvikkeet.

Tuotantoon jäykkääjien ja withs yleisimmin käytetty aihion tammi, saarni, mänty ja lehtikuusi. Nämä puulajit ovat yleisimpiä tiloihin maamme. Valmistukseen laakerin jäsenten puuntyöstökoneisiin yrityksistä käyttää, liuotetaan kirjautua Särmäämätön haluttuun paksuuteen (vasteosa ei ole pienempi kuin 50 mm), jossa leikkaus ja joka muodostaa valmiin puutavaran (50x50, 50x100, jne). Jos päätät kerätä oman käden on design merkkijono, suosittelemme lisäksi lukea tämä artikkeli.

Jyrsintä bowstring portaiden alla

Jotta puinen tikkaat kädet tarpeen tehdä tarkkoja laskelmia ja tehdä piirustus.

 1. Kallistuskulma tikkaiden ei saa olla suurempi kuin 45 astetta.
 2. Syvyys kulutuspinnan ei saa olla pienempi kuin 250 mm.
 3. Korkeus nousuputken on alueella 160-200mm.
 4. Pienin leveys 1000 mm aukon.
 5. Korkeus esteet (kaide) ei saisi ylittää 1000 mm. Lapsille vahvistetaan lisäkädensijaa klo korkeus 600 mm.
 6. Pystysuuntainen aukko ei saa olla pienempi kuin 2000 mm.

Tikkaat laskenta voidaan suorittaa tietokoneohjelmalla.

Kun näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, voit rakentaa oikea ja mukava kotiportaat tai kuistilla.

On muistettava, että ylimmän askelman seisovat tasolla lattian toisessa kerroksessa, tämä koskee myös konkreettisia ja parketit.

Leikkauksen näyttämölle toisessa kerroksessa.

Asettelu ja valmistus elementtien

Mieti yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten tehdä puiset portaat taloon. Jälkeen yksityiskohtaiset laskelmat ja analyysi piirustus, on mahdollista aloittaa merkinnän ja valmistus rakenneosien.

 1. Piirrä merkkejä merkkijonon tai jäykisteet. Se on kätevä käyttää suorakulmaisen kolmion tai erityinen nurkassa merkitty jalat (riser korkeus ja kulutuspinnan leveys).
 2. Me mitata pituus vaiheet ja nukkuville sekä muita elementtejä, jotka on leikattu pois omasta.
 3. Scrollsaw kaikki elementit tikkaat käyttäen sahat.
 4. Hiottu puukappale kaikki tikapuut.
 5. Jos ei ole aukko kulkua toisessa kerroksessa, on tarpeen järjestää purkamalla osien päällekkäisiä.

Merkintä toteuttaminen on myös tärkeää suunnittelussa puinen tikkaita.

kokoonpano- ja asennusohjeita

Kokoaminen portaat talon puisilla kosour tai jännettä alkaa asennus laakerin elementtejä. Jäykkä kiinnitys ylemmän ja alemman pistettä on tehty kautta kulmat, liitäntöjen, tai ankkureita (riippuen materiaalista ja lattiapäällysteen). Ennen lopullista kiinnittämistä kantavat rakenteet olisi mukava taas varmistaa, että näköaloja. Tätä tarkoitusta varten, taso, joka on sijoitettu vaaka "kipeästi" (asennuspaikan tulevan kulutuspinnan). Jos rihmoja pelaa yhden kuviot, huoli ei ole erityisen tarpeellista. Älä siis laiska kokoonpanoprosessista jälleen tutkia piirustuksen ja säilytä mittaustyökalua.

Tarkista tasaisuus näköaloja rakennuksen tasolla.

Varsin usein herää kysymys: "Onko mahdollista tehdä tikkaiden tukista?". Tietenkin voit. Vain yksi puu, jotta se ei toimi. Katsotaanpa vaihtoehtoja.

Portaat hirrestä on massiivinen ulkonäkö.

Tukit sahattu puoli. Näiden aihiot jälkeen tehdään ja näyttämö tukiosien (jotkut sanoisivat massiivinen "merkkijono"). Mukavuussyistä, palatkaamme yksinkertaisin suunnitteluun - suorat portaat. Käsittelyn jälkeen kautta etupuolelta ja elektrorubanka smirgelilaikkaa, siirry markup sisällä. Korjataan sen tasolla ja kiinnityselementtien (alue teräs sopivin tällaisen massiivinen rakenne variantti asennetut kierreliitos tai ankkuri).

Teräs pidike tikkaat hirrestä.

Asetamme jono, niiden korjaamiseen kattoon ja lattialle. Merkintöjen mukaan, ruuvit kiinnitetään bowstring palkit, jotka pitävät meidän taso polubreven (leveys valitkaa). Välittömästi ennen kiinnittämistä tarkista taso horisontin kussakin vaiheessa. Porata reikä läpi loppuun merkkijono vaiheessa, samalla kun se estää sen siirtymisen. Luomme ankkuri ja kiristetään, kunnes se pysähtyy. Jokaisessa vaiheessa on neljä ankkuri. Pieni salaisuus kiinnittimet - luotettavuuden lisäämiseksi porausreikään tippua silikonilla, ja sitten jo tehdyn ankkuri. Pää ankkurin voidaan piilottaa hiki.

Asennus palkit bowstring avulla ruuvit.

Asentamiseen tikkaiden voidaan käyttää kierreliitokset organisaation piilotettu "ikkunoita" vaiheissa kiristyselimiä, mutta se vaatii vakavaa taitoja työskennellä puu. Tämä muotoilu puutavaran paljon nadezhnee.Iz lokit voidaan myös säätää portaita kuistilla vaiheet, joka on myös hyvin mielenkiintoinen.

Kuisti log antaa kodin henki keskiajalla.

Joissakin hallita yhdestä puun luoda jotain muistuttavat etäisesti tikkaat, asettamalla se haluttuun kulmaan, ja leikata se, samankaltaisuuden astetta. Olisi parempi vetää kaksi rinnakkaista palkit laakerisarjana jäykisteet, tehdä niitä huonosti vaiheita ja kiinnitä harjoittaja viimeiseen chastyam.Tak että tikkaat ulos tukista voidaan tehdä. On vielä lisätä, että tällaisessa rakenteessa, jos se tehdään oikein, ei ole huonompi kuin betoni luotettavuuden. Kuten näette, käyttövoima mallit ovat riittävän yksinkertaisia ​​asentaa. Jos puhumme ruuvi, kaikki on monimutkaisempi. Kuitenkin, ja saatat pystyä asentamaan omiin käsiinsä. Voit tehdä tämän, olemme myös laatinut yksityiskohtaisen artikkelin.

Portaat hirrestä omin käsin

Kaikki elementit tikkaiden on kunnolla kiinnitetty ja hiottu. Voi vain pintakäsitellä kuistilla tai portaita talon erikoista suojaavalla välineellä hyönteisiä, lahoa ja antaa kaunis ulkonäkö.

In-house portaikko on sovittava harmonisesti sisätilat. Näin ollen lakka on levitetty käsitellä näitä konstrukteja. Tarvittaessa, tikkaat voidaan sävyttää sävyjä sopivassa väri lakka, tahroja tai valkaisuaine (tämä menetelmä on hyvin suosittu).

Erityistä lakkojen tai tahroja, tikkaat voidaan sävyttää tahansa väri.

Koko prosessi voidaan jakaa kolmeen prosessit:

On parasta jauhaa portaat aluksi purettuna.

Valittaessa materiaalit käsittely on parempi mieluummin alkydi- ja uretaanilakkaa.

Käsittely eteinen puuta hyvin tuottaa pellavaöljy, levitetään useita kerroksia. Tämä estää rakenteen rappeutuminen, ja laajentaa sen käyttöä.

Uusi tulokas ilman tiettyjä taitoja työskennellä työkalu rakentaa oman portaita ei tule olemaan helppoa. Tämä on kuitenkin mahdollista. Tärkeintä laskea ja tarkasti merkitse rakenneosien. Asennus hienosäätää yksityiskohtia ei ole iso hässäkkä.

Ammatillinen valmistus ja asennus puuportaat

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain luvalla hallinnon ja aktiivinen viittauksen lähde

Puuportaat käsillään

Asuntojen ja talojen toisessa kerroksessa, sekä kotien kanssa parvi tai ullakolle kannattaa tehdä tikkaita kiivetä toiseen kerrokseen. Yksinkertaisin ja edullisin vaihtoehto, joka on takana kaikille - se on tuotanto puuportaita käsillään.

1. Jotta tikapuut puusta on onnistuneesti asennettu, on tarpeen laskea kaltevuus, joka voi vaihdella 25-40 astetta.

2. Rakentaminen puinen tikkaat liittyy alustava laskelma sen vaiheista. Perusteella suurin etäisyys vaiheiden välillä 19 cm, askelten lukumäärä lasketaan säätö rakennetta. Leveys kulutuspinnan tulee olla vähintään 25 cm.

3. Turvallinen asennus puuportaat että yrityksen on oltava varustettu kaide korkeus on vähintään 90 cm.

4. Sivusto on video, miten tehdä puinen tikkaat kädet. Näet vaiheet ja työsekvenssit, ja varmista helpottavat. Aineisto levitetään ohjeita valokuvan - mänty. Tämä puu on kaunis, upea rakenne ja helppo käsitellä. Rappu merkkijono mänty apajille levyt 400 mm leveä ja 40 mm paksu.

5. Merkin asennusta kulutuspintaa, pyörösahan leikkauksia tehdään malleja 10 mm: n syvyyteen. Taltalla valittu joukko levyt välillä pykälällä valmiina merkkijono asennettu toiminta-asentoon.

Bowstring kiinnitetty ruuveilla lattiaan ruuvimeisselillä ja galvanoitu metalliosat.

6. hallituksen leveys on vähintään 250 mm, leikattiin pyörösaha vaiheessa. Paksuus vaiheissa riippuu leveys span, mutta ei pienempi kuin 25 mm.

Päät vaiheet paremman yhteyden bowstring käsitelty hiomakone.

Yhteyden vaiheessa ja merkkijono käyttäen puuliimaa, levittää päät vaiheet ja urien merkkijono.

7. kokoonpano puuportaita tässä tapauksessa edellyttää, että se saatiin supistumaan galvanoitu sauvat kierreliitokset päissä, jotka kierretään mutterit suuri tiivisteitä.

8. Esitetyssä esimerkissä, mikä osoittaa asennus puuportaat, etäisyyttä seinään mahdollistaa järjestää erilaisia ​​puisia hyllyt kirjoja ja asioita, jotka ovat asianmukaisia ​​suunnittelussa.

Aseta sitten jauhaa hyllyt.

Lisäksi sinun on asennettava kaide turvallisuussyistä. Asetetaan telineeseen kiinnitetty kaksi lautaa suhteessa ylempään korkeuteen tasoilla vähintään 90 cm.

9. portaikon kaide itse ja materiaali käsiteltiin hiekkapaperilla poistaa sirut, sirpaleita ja koukkuja.

Tikkaat hoidettavan erityinen pohjamaali vastaan ​​reikiintymistä ja palolta, ja sitten kansi läpinäkyvällä lakalla parketin.

Voit puuportaat, kuten kuvassa, on onnistuneesti tehty omin käsin, tarvitset seuraavat materiaalit: levyt mänty leveys 400 ja 250 mm, jonka paksuus on 40-25 mm, baareja 50-50, liima kirvesmiehen, maali ja pohjamaali puulle, kytkentä galvanoitu tangot ja ruuvit , metalli kulmat. Työkalut tarvitset: pyöreä käsisahalla, ruuvimeisseli, harja, hiekkapaperia, pihdit, taltta, hiomakone.

Videotuotanto puuportaat käsillään

 • luettu

Puuportaat mäntyä omin käsin

Kierreporras omin käsin

Betoni Portaat käsillään

Cantilevered portaikko omin käsin

Taitto tikkaat ullakolle omin käsin

Näinkö? Näytä se ystävillesi:

 • luettu

Puuportaat mäntyä omin käsin

Kierreporras omin käsin

Betoni Portaat käsillään

Cantilevered portaikko omin käsin

Taitto tikkaat ullakolle omin käsin

Rauhoitu! Meidän täytyy myös korostaa kaunis portaikko ohjaimen automaattinen taustavalon SMARTSTAIR24 portaita.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 5 = 8