Money Tree wikipedia

money Tree

  • Money Tree [fi] - magiaa puu Kiinan mytologian.
  • Jotkin kasvilajit kuten kolikoita pyöristetty lehtiä tai siemenistä. Kiinassa rahapuu pidettiin kastanjasutipuu ( kastanjasutipuu ), Länsimaissa on yleensä kutsutaan rahapuu rahapuu ( rahapuu ) Ja jotkut muunlaisia ​​tolstyanok.
  • "Money Tree" - scifi-tarina Clifford Simak.

Jos tänne tekstistä muiden Wikipedia-artikkeleita, mene takaisin ja tarkista linkin niin että se osoittaa haluttuun artikkelin.

Homeland istuttaa rahapuu

Crassula (suosittu nimi "rahaa puu") - eräänlainen Afrikkalainen meheviä (vesi kerääntymistä lehdet ja varret) kasveja samasta perheestä. Se on erilainen kotimaa - paitsi Afrikassa, nämä kasvit löytyy Saudi-Arabiassa, Jemenissä ja useat muut trooppisilla ja subtrooppisilla maissa. Crassula mielenkiintoinen kasvitieteen tutkijoiden, koska niillä on erityinen aineenvaihduntaa. Tieteellinen nimi Jade - Crassula.

crassula puikea

Historia nimi, alkuperä ja syntymäpaikka rahapuu

Mistä tulee rahat puuhun? Evoluutio paikkansa kuumissa olosuhteissa eteläisen pallonpuoliskon, joka vähitellen kaikki maan ja Manner. Sieltä tämän tyyppiset laitokset laajennetaan trooppisilla alueilla Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Historia sen alkuperä on epätarkka.

Sen enemmän yleisnimi (rahapuu) Crassula sai kiitosta samankaltaisuus lehdet kolikoilla. Se tapahtui Lähi-idässä, koska se oli siellä keksittiin ympäri pistettä, ja siellä kasvaa useita lajeja Crassulaceae. Lisäksi joukossa seemiläiseen kansojen ja niiden yhteiset naapurit voivat legenda, jossa symboli Tree ilmestyy.

Crassula lehdet karkeaksi

Samanaikaisesti on olemassa versio, joka antaa tunnistaminen Jade rahaa ja vaurautta Kiinan Han-dynastian. Kuitenkin Kiinan todennäköisesti yksinkertaisesti lainattu kuvan niiden läntisten naapureiden, ja Jade puu, ja pyöreä muoto kolikoiden ole maansa.

Mukaan Venäjän voidaan kutsua "Crassula" johtuu siitä, että se Lehdet ja varret ovat paksuja ja meheviä (Koska niitä kertyy kosteutta). Nimi levisi kaikkiin Crassulaceae perheeseen, joka sisältää samat ochitnik, kalanchoe ja muita kasveja.

1

Miten tunnistaa Crassula ulkonäkö kuvaava kukka

Jade tunnistaa helposti ilman karsintoja ja joitakin hakemistoja. Voit tehdä tämän, se riittää tietää ominaisuudet niille oikeaa nimitystä:

Tuhkarokko järjestelmä matala, heikko, lisäksi (Air et ai.) Ei ole juuria.

Miten tämä voidaan kutsua huonekasvi ole tieteellinen

Crassula Meillä on muutamia nimiä:

Miten ei saa sekoittaa nimien ja erehtymättä tunnistaa Crassula

Välttää sekaannusta kasvilajikkeiden, kasvitieteen annetaan yleensä erityinen epithets, kuten Crassula soikea (se on munanmuotoinen). Crassula soikea, soikea ja Pinguicula crassula soikea (rahapuu) siten eri nimiä samasta kasvista. Mutta Jade puu - on toinen kasvi liittyviä soikea Jade.

tree Crassula

siten, Jade - autiomaan kasvit, esiintyy erityisesti Afrikassa, ainakin - Amerikassa ja Aasiassa. Kerääntyä varret ja jättää suuren määrän vettä, joka sitten kulutetaan taloudellisesti kuiva kausi. Ominaista erikoinen, yleensä puu, muoto, vahaus lehdet, harvoin kukkia.

Jotkut Jade on pieni pyöreä lehtiä, minkä vuoksi niitä kutsuttiin "rahaa puu" takaisin muinoin.

Jade - "puu onnea" tai "rahaa puu." Homeland kasveja, kuvaus, hoito

Keskuudessa huonekasveja, on erityinen paikkansa Jade puu, jota kansanomaisesti kutsutaan "rahaa puu." Homeland kasvit - Etelä-Afrikka. Vuodesta kuivilla Afrikkalainen trooppinen Crassula levisi länteen mantereelle, Madagaskarin ja Etelä-Arabiassa. Mietitäänpä tämän mielenkiintoisen näkymän.

"Money Tree". Homeland kasveja ja lajikuvaus

Suvun mehikasvit (perhe Crassulaceae), on noin 350 lajia kasveja. Yksi laji - koristeellinen lehtien huonekasvi Crassula tai Crassula. Muut nimet - "puu onnea", "hyvä onni puu" tai "rahaa puu." Homeland kasveja, kuten jo mainittu, Etelä-Afrikka. Se edustaa se on monivuotinen ikivihreä pieni puunrunko lyhyillä pullea. Klo korkeus voi nousta 1-1,5 m. Crassula Täyteläinen paksu jää on pyöristetty. Ne ovat 4-7 cm pitkä, tasainen, usein tyvestä on sulatettu yhteen. On vaaleanharmaata tai vihreä väri sininen vahamainen pinnoite. Mielenkiintoinen kuvio - kunkin parin lehtiä on suorassa kulmassa edelliseen.

Jade kukkia suuri, vaaleanpunaista tai valkoinen. Pääsääntöisesti ne kerätään Semiumbels. Single kukkia "rahaa puu" ei ole nähnyt. Crassula kukinta on hyvin harvinaista, aikaisintaan vuonna 7-10 vuotta elämää tehtaan, samalla säteilevät voimakasta makea tuoksu.

Kasvien hoito sisätiloissa

Kukkakaupat kuten huonekasvi "rahaa puu." Homeland on antanut kestävyyttä ja kestävyys. Kasvi kasvaa itsestään ja erittäin harvoin jopa kuolla ilman asianmukaista hoitoa.

Potin Crassula pystyvät parhaiten ikkunalaudalle verhon takana. Koska "rahaa puu" rakastaa päivänvaloa, mutta ei suoraa auringonvaloa. Jade on kovasti raitista ilmaa. Siksi keväällä ja kesällä, se on usein seistä parvekkeella, pritenit palavasta auringonvalolta.

Kastelu puu riittävästi 1 kerran viikossa. Syntyi "rahaa puu" (Jade) - Etelä-Afrikka, jossa enimmäkseen kuivissa olosuhteissa. Siksi emme voi sallia vettynyt maaperä. Syyskuusta Helmikuu on parempi laittaa puun viileässä eikä kastellaan useammin kuin 1 kerran kuukaudessa. Erittäin hyvä kuukausi pyyhkiä lehdet tomusta kostealla liinalla.

Repot tehtaan suuremman potin 3-5 vuoden välein tarvittaessa.

Crassula ovat levittävät pistokkaita tai ituja.

Harvoin onni nähdä kukkivat rahapuu. Homeland kasveja ankarassa ilmastossa on johtanut kukinta vain vanhoja puita. Jotta ympäristöolosuhteisiin lisätä mahdollisuuksia kukinnan Crassula, on noudatettava tiettyjä ehtoja:

  • Älä kaada vesi kasvi,
  • kesäyö seistä viileää ilmaa,
  • Talvella lämpötila pysyy korkeintaan 10 astetta ja vähentää kastelua 1 kertaa kuukaudessa,
  • Älä ruoki kasveille Lannoitteet,
  • Ei repotted usein, että Jade oli hieman tungosta potin.

Mukaan Feng Shui "rahaa puu" tuo omistajilleen onnea ja taloudellista hyvinvointia. Mitä vahvempi puu kasvaa, sitä enemmän positiivista energiaa kertynyt sen lehdet ja varsi, ja lisää onnellisuutta se vetää taloon.

Kukkakaupat sanoa, että Jade puu kykenee sitoutumaan, joka on sen takana koko ajan huolehtiva. Jos omistaja on sairas, sairas Crassula hänen kanssaan, ja se voi jopa kuolla.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 − = 17