3d laatat

3D laatat kylpyhuoneeseen - sukellus toiseen ulottuvuuteen

Joka päivä suunnittelussa tilojen, kuten kylpyhuoneet, käyttävät yhä uusia teknologioita. Yksi tällainen innovatiivisia lähestymistapoja suunnittelu huone on käyttää laatat tilavuusmenetelmällä kuvan. Niitä kutsutaan laatat 3D. Avulla nämä laatat, voit luoda ainutlaatuinen-laji, tyylikäs ja erittäin mukava kylpyhuone suunnittelu. 3D vaikutus elvyttää valitun kuvan ja löytää itsesi toisessa maailmassa.

3D-Tile - on, ensinnäkin, yhdenlaisen suojamateriaalin koostuu tavanomaisten laatat, joita sovelletaan useita kerroksia polykarbonaatista ja minkä tahansa kuvan. Nämä kerrokset tarjoavat syvyysvaikutelma.

Laatat 3D voi kiinnittää seinään, lattia ja jopa kattoon. Katossa, se voi simuloida samea tai kirkas taivas; lattialla - laskutus luonnon, esimerkiksi ruohoa kastepisarat, hiekkaa tai ansat; ja seinällä huoneen pystyy näyttämään kokonaisen kaupungin, metsä- tai Kenttien, ne levittäytyvät horisonttiin jne

Lisäksi avulla 3D laatat - tavanomaiset kylpyhuone voidaan antaa muodossa vedenalainen maailma sen monipuolinen asukasta. Nämä kuvat on 3D-laatat niin kirkas ja selkeä, että he ovat luoneet avulla sisätilojen, on silmiinpistävää niiden realismia ja antavat miellyttävin tuntemuksia.

Edut 3D-laatat on monia:

 1. Niillä on samat edulliset ominaisuudet kuin keraaminen laatta, eli ne ovat kestäviä, kestävät kosteutta, tulenkestävät ja hygieeninen.
 2. Lattia malli, lisäksi, ovat hyvin kestää kulutusta. Ne kestävät jopa 200 kg 1 cm 2.
 3. 3D-laatta voi vaikuttaa visuaalinen koetaan sisällä.
 4. Erilaisia ​​vaihtoehdot tiloissa niiden avulla on niin suuri, että voit luoda yksin ja erittäin kaunis suunnittelu valinta olisi helppoa.
 5. Ne ovat pitkäikäisiä. Joidenkin valmistajien 3D-laatat voivat kestää yli vuosikymmenen.
 6. Nämä tuotteet ovat hygieenisiä: ne eivät ole muottiin, ja ne eivät edistää sienten ja muiden mikro-organismien.
 7. 3D-laatat ovat melko resistenttejä eri pesuaineita, myös aggressiivinen.
 8. Täysin allergiselle.
 9. Niiden pinta on liukastumista luonnetta.
 1. 3D-laatta voidaan sijoittaa vain täysin tasaiselle pinnalle. Johtuen väärinkäytösten ja virheiden seinälle tai lattialle visuaalisen vaikutuksen äänenvoimakkuus voi kadota tai vääristyä.
 2. Sitä ei voi leikata tai uukladyvat mutka on yli 2 astetta.
 3. Laatat eivät saa käyttää ulkoa koristeluun sisustuksessa ja vuodenaikojen elävä koteja, jotka eivät ole lämmitetty talvella.

Pohjimmiltaan 3D Photo laatat - sama asia-ja 3D-laatat. Ainoa ero on ensimmäinen, joka voi tilata kuvan laatat. Voit tehdä tämän, ottaa kuvan erittäin korkean resoluution. Valitun kuva levitetään laatta korkeassa lämpötilassa. Tämän seurauksena terminen vaikutus maali vastaanottaa kaasumaisessa muodossa, ja tunkeutuu polymeeripinnoite ja kiinnitetty laatta. Tämän jälkeen tuote päällystetään lasite.

1

Tuotannon 3D-laattoja käytetään mikro-tekniikkaa. Nyt tämä teknologia on se, että pinnalla tavallisen laatan levitetään useita erityisiä kerroksia, jotka pystyvät suojelemaan ja luoda vaikutus dynaamisen kuvio. Ensinnäkin, pohjakerros levitetään polykarbonaatti. Iskunvaimennus jälkeen levitetään, minkä jälkeen pinta on päällystetty heijastava kalvo kuvan. Päälle kuvion sovelletaan superprozrachny kerros, joka suorittaa toiminnon linssin. Se on tämän kerroksen ja tekee kuvan tilavuuden. Ja suurempi lujuus tuote pinnoitettu suojaavalla kerroksella iskunkestävä. Tämä kerros tekee tuotteesta kulutusta kestävä ja pidentää sen käyttöikää.

 1. Emme suosittele liian värikäs värit 3D-laatat, koska runsaasti valopilkuista ja valoisa dynaamisen kuvan pieni kylpyhuone voi luoda vaikutelman ahtaissa tiloissa.
 2. Lisäksi suosittelemme olla varovainen valikoima tarvikkeita sekä mitä tahansa kohtaa voi skrast vähän enemmän tilaa.
 3. Suuremmille kylpyhuoneet voi poimia laatat laaja värivalikoima erilaisia ​​muotoja ja sisustus.
 4. Tärkeintä älä unohda maltillisesti ja makuaisti. On tärkeää, että kaikki osat sisustus sopusoinnussa keskenään.

Prosessi vuori huoneen 3D-levy poikkeaa hieman suojakuoren prosessi tavallisella keraamiset laatat. Aseta 3D-laatta voi olla itse, ja on mahdollista, ja sen avulla asiantuntijoita.

Koottavien laatat sinun täytyy:

 1. Varmistaa täysin tasaisen pinnan seinät ja lattia. Varmista, että pinta on täysin kuiva ja nesypuchaya.
 2. Valmista päin tuotteita.
 3. Sekoita jonka avulla voit liimata laatat seinään tai lattiaan. Seoksessa, yleensä täytyy olla läsnä silikoni, sementtiä tai kipsiä. Laatta voidaan asentaa kaksipuolisella teipillä. Lattiapäällystysjärjestelmä käytetään lämmityksen lämmönkestävä seokset.
 4. Jos aiot asentaa valaistus kylpyhuoneessa, jotta etukäteen sähkötyöt.
 5. Tässä tapauksessa sinun on asennettava opas, jonka voit sitten liittää laatta. Levyt olisi leikattu sellaisista materiaaleista kuten polykarbonaatti, akryyli tai PET.
 6. Asennuksen jälkeen kiskot, olet valmis asentaa 3D-laatat. Kun osaa laattojen väliin jätetään niille pieni rako on noin 3-4 mm. Tarkoituksena on varmistaa, että kuva on "siirretty alas" eroista johtuen määrä laattoja.
 7. Jos taustavalo ei tarvita, 3D-laatat on kiinnitetty suoraan pääpinnalle. Älä unohda jättää aukon. Hänen myöhemmin täytät tiiviste väri väritön silikoni-pohjainen. Levitä laasti nivelet pitäisi olla huolellisesti lastalla, jotta ei vahingoittaa pintaa laatta.
 8. Tähteet hermeettinen seos poistaa märkä kangas.
 9. Kun tehdyn laatat kolmiulotteisen kuvan lattialle luoda täysin tasainen pinta, voit käyttää itse tasoitteet, joka voi litistää pienetkin korkeuserot.

3D laatat helppohoitoisuus. Ne voidaan puhdistaa kostealla sienellä, ja pyyhittiin sitten kuivalla kankaalla. Ainoa ongelma voi johtua käyttämällä kovaa vettä. Se voidaan jättää kaakeli plakkia. Ja vältetään puhdistustarve plakin lisätä erityistä vedenpehmentimet.

Muista, että laatat on käsiteltävä erittäin huolellisesti, koska sen pintakerros voidaan helposti vahingoittua. Ole naarmuja tai sirut voivat olla kokonaan tai osittain vääristää kokonaiskuvaa. Lisäksi seurauksena muodonmuutos, laatat voi menettää kiiltävä ulkonäkö.

Silti kaikki valmistajat 3D-laatat ovat varmoja, että asianmukaista huoltoa, nämä laatat voivat kestää yli 25 vuotta, säilyttäen kaikki sen ominaisuudet.

Suunnitella yhdistetty kylpyhuone. Tyylikäs ja orgaanisesti!

Tarvitsenko kylpyhuone kapealla ja miten kipsilevy?

Sisustus kylpyhuone WC

Miten sisustaa kylpyhuone, lisäksi laatta?

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

3d laatat kylpyhuone (45 kuvaa) suunnitteluratkaisua

Kaikki kuvat artikkelista

Viime vuosina yhä suositumpi sisustussuunnittelussa vie formaatin 3d. Volumetrinen ja dynaaminen kuvat sopivat ihmisille, jotka ovat uusia teknologioita, kuten.

Kuvat 3D-muodossa kattoon näyttävät miellyttävä jäljitelmä pilvinen taivas, maahan - luonnollinen rakenne, ja seinällä tavallisen huoneeseen mahtuu kokonainen kaupunki leviää horisonttiin Field tai aurinkoisessa metsässä. 3d laatat kylpyhuoneen voi muuttaa pieni huone valtamerten syvyyksissä.

Suunnittelussa kylpyhuoneen sisustussuunnittelijat käyttävät yhä kuvia 3D-muodossa. Volumetrinen kuvia voit luoda todella ainutlaatuinen sisustus, joka pystyy innostukaan ketään.

Kuvittele vieras avaa ovi vessaan, ja ennen kuin se avaa meren syvyyksiin lukuisia asukasta - ja yhtäkkiä näet, erittäin vaikuttava! Tämä sisustus ei jätä ketään kylmäksi henkilö.

On niitä, jotka sanovat, että tällainen muunnelma suunnitella kylpyhuone - ajanhukkaa ja rahaa, koska voit vaihtaa ulkoasua kylpyhuone ja käyttäen tavanomaista keraamisten laattojen.

Tämäntyyppinen verhous rakennusmateriaalien markkinat on osoittautunut hyvin käytännöllinen:

 • Ensinnäkin, jossa keraaminen pinta on melko helppo pestä pois saastumista;
 • toiseksi, keraaminen laatta on kosteutta kestävä;
 • Kolmanneksi moderni keraaminen laatta on erittäin korkea esteettiset ominaisuudet

Käyttö keraamisten laattojen sisämaassa kylpyhuoneen

Kuitenkin ihmiset, jotka etsivät omaperäisyys sisätilojen kylpyhuoneen, ei riitä käyttämään jo perinteisiä materiaaleja. Ominaisuuksien mukaan 3D laattoja ei ole huonompi keraamiset, mutta suhteen estetiikka, se on ylivoimainen monin tavoin.

3d laatta vaikutus grafiikka on valmistettu käyttäen mikro-objektiivi tekniikkaa. 3d kylpyhuone laatta - ainutlaatuinen yhdistelmä laattojen ja karboksyylihapot elokuva, jonka avulla toistamaan syvyysvaikutelma.

Useimmiten, 3d laatta malli on rasteri tai geometrinen luonne, luo illuusion rinnakkaisen todellisuutta huoneessa.

Kaikkein harmoninen sisustus materiaalit 3D-grafiikkaa suunnittelijoiden käyttää suunnittelussa käytävillä tai kylpyhuoneissa kömpelyyttä pintoihin (seinät, lattia, katto) ei ole "ylikuormitus" huoneeseen.

Ja elintilaa suunnittelun 3d materiaalien tulee hoitaa varoen, sillä olohuoneessa, ja ilman paljon sisustus kohteita.

Kun teet asuin 3d materiaaleja tulisi käyttää vain osa seinää.

Tällainen menetelmä karkottaa monotonia pystysuoraan pintaan ja antaa tilaa erittäin moderni ja kaupunkien.

Eduista ja haitoista 3d laatat

Vaihtoehdot tontti, jota voidaan elvyttää avulla 3d laatat, satoja tuhansia. Kuitenkin estetiikka - paitsi arvokkuutta laatan 3D-grafiikkaa.

Laatat kuvioitu 3d

Edut 3d laatat:

 • kestävyys (asiantuntijoiden mukaan käyttöiän laatat voi olla jopa kolmekymmentä vuotta);
 • hygienia (3d laatta minimoi ulkonäkö sieniä ja muita organismeja);
 • kestävyys mekaanista rasitusta (3d laatat voi kestää jopa kaksisataa kilogrammaa neliösenttimetriä kohden);
 • Kotimainen agressiivisiin kemialliset aineet,
 • allergiselle (laatat ehdottoman vaarattomia allergiat);
 • Liukuesteillä pintaan;
 • vedenpitäväksi;
 • 3d laatta on myös palo-ominaisuudet

3d lattialaatat

Puutteet 3d laatat on paljon vähemmän:

 • Rajoittaminen hakemuksen, koska tällainen laatta voidaan käyttää vain sisustusta, joka ei kuulu sen asennus on ehdottomasti kielletty;
 • 3d laatta ei siedä mekaanista muutosta, eli se ei ole suositeltavaa leikata.

3d laatat, itse asiassa, on yksi materiaalien tyypit, joten laatat kylpyhuoneen 3d tulisi suorittaa saman toiminnon kuin tavallista keraamisia ja peili laatat:

 1. hänen pitäisi sisustamisessa;
 2. piilottaa puutteet ja korostavat arvokkuutta sisustukseen.

Jos kylpyhuone on pieni, huolellisesti valita väripaletin. Liian kirkkaat värit ja moniväriset "pisteitä" voi vähentää merkittävästi jo pieneen tilaan.

3d laatat stereovaikutelma

On ryhdyttävä varotoimiin, ja lisävarusteena, koska suuri määrä kannattimia, hyllyt ja pieniä osia ovat myös "syödä" tilaa.

Mutta onnellinen omistajat tilava kylpyhuone voi turvallisesti kokeilla väri, muoto ja tarvikkeet.

Huolimatta epätavallinen materiaali, asennus on hyvin yksinkertainen 3d laatat.

Jotta voitaisiin tuottaa korkealaatuisia viilu, tarvitset:

 1. kekseliäs, tuhansia vaihtoehtoja vain yksi tarina suunnittelu kylpyhuone;
 2. sileä ja kuiva pintamaali nesypuchee seinään tai lattiaan;
 3. 3d laatat;
 4. liima, joka sisältää silikonia, tai kaksipuolinen teippi;
 5. henkilö, joka suorittaa asennustyöt.

Huomaa, ehkä oppaan, riippuen mielikuvitusta kylpyhuoneen omistajan. Asennus suoritetaan käyttämällä opas tapauksessa taustavaloyksikön.

Jos sisävalaistus annetaan ensin täytyy suorittaa kaikki työt liittyvät sähköä. Sitten asenna oppaita.

Runners on leikattava pois polykarbonaatista, pleksilasi tai PET. 3d laatat kiinnitetty kiskoihin. Laattojen väliin jätetään pieni rako (noin kolmesta neljään millimetriä), kuten piirustuksessa muutosten vuoksi määrää laatat voidaan "siirtää pois."

Jos valo ei ole säädetty, 3d laatta on liitetty tärkeimmät pintaan. Huomaa myös, että kuilu laatat.

Välinen rako laattojen 3d sekä asennus saattavat korvata väritön tiiviste, jossa koostumus on silikoni.

Sisustus tehty 3d, pystyy toteuttamaan rohkein fantasioita, jolloin kylpyhuoneen erityistä glamouria ja tyylikäs.

3d laatat kylpyhuone - tyypit, edut ja haitat

Tähän mennessä jokainen omistaja pyrkiä tekemään kotiinsa mukavia, moderneja ja tyylikkäitä huoneita. Tältä osin kylpyhuone on kiinnitettävä erityistä huomiota, koska pidetään yleisesti yhtenä tärkeimmistä huoneet asunnossa. Sen on täytettävä monia muuttujia, esimerkiksi olla monikäyttöinen, on tietty tila ja jopa mukavuutta. Todellakin, hyvässä ilmapiirissä erittäin miellyttävä kylvyssä tai suihkussa.

Kun nopea kehitys nykyaikaisen materiaalien ja teknologioiden luominen yksilöllistä tyyliä kylpyhuoneeseen, jolle on ominaista sen omaperäisyys on yksinkertainen riitä. Laatta 3d kykenee tunnistamattomaksi muuttaa tilaa, jotka on tarkoitettu veden käsittely. Tämän mallin mihin tahansa tilaan ja pienetkin aikayksikön muuttua valoisa ja epätavallinen huone.

Että teknologia 3d on nyt vahva kysyntä kotimarkkinoilla. Tämä laatat vahvistetut lattialle ja seinät kylpyhuoneen luo kolmiulotteisen projektio, erilainen dynaaminen ja ainutlaatuinen ulkonäkö. Halu luoda kotona pala meren rannalla, pienen puiston tai vanha rakennus voidaan toteuttaa ilman ongelmia ja fantastinen kustannuksia!

Avulla 3D-tekniikka muuttaa kylpyhuoneen laatat, joka aiemmin eivät eronneet jäljellä vaihtoehtoja outo nurkkaan, jossa saat vain positiivisia tunteita. Valitsemalla tuntui kaikkein yksinkertainen piirustus eri kulmissa ja valaistus se on joka kerta avata kaikki uusia kasvoja, työntää lähiympäristössä. Laatat vahvistetut lattialle, koska heijastavien toiminta tekee 3D kuvan maalaus heräävät eloon, joka on kotona.

Tämä ihme todellisia ansioita karboksyylihappojen elokuva! Se oli hänen hakemuksen materiaalin käyttö mikro-objektiivi tekniikka eri näkökulmista valon muuttaa polykarbonaattia kerrokset ainutlaatuiseksi taideteoksen. Siten, 3d laatta tulee elämään ja erityinen pinnoite suojaa kuvan vaikutuksesta negatiiviset tekijät, esim., Kosteus, putoavien esineiden tai mekaanisesti.

Vahvuuksia ja heikkouksia materiaalin

Erikseen on syytä huomata, että 3D-laatta on kaikki edut tuotteiden perinteisen keramiikkaa. Se voidaan myös sijoittaa lattialle, koristavat seiniä, kävellä sitä tai seistä. Sen tulisi kuitenkin tarkemmin käsitellä kokoonpanon aikana karboksyylihapon kalvon jotta vaurioitua. Jos parhaillaan annetun jokin osa on vaurioitunut, kokonaisvaikutus ei näytä parhaalla tavalla.

Lisäksi, polykarbonaatista pelkää voimakkaita iskuja, minkä jälkeen päällyste on vaurioitunut ja on vääristymistä optisen harhan tai se häviää kokonaan. Vältä muodonmuutos tuotteita, sekä LOHKEILUN, raapiminen, koska tämä johtaa menetykseen mallikas ulkonäkö. Asianmukaista toiminta 3d lattia pystyy kestämään jopa 30 vuotta ja vielä enemmän. Tuotteen edut:

 • helppo asennus;
 • tulenkestävyys
 • Liukuesteillä pintaan;
 • Hypoallergeeninen materiaali;
 • kosteudenkestävyys;
 • nonsusceptibility hankausta;
 • kaunis ulkonäkö;
 • kestävyys;
 • kestävyys kodin kemikaalit;
 • Se ei pala eikä haalistu ajan myötä;
 • kestää korkeita mekaanista kuormitusta;
 • ulkonäkö muotin on mahdollista.

Sen lisäksi, että myönteisiä puolia materiaalin, on haittoja, tarkemmin, varsinkin. Huolimatta vahvasta suorituskyky mekaanisen iskun (Levyt kestävät iskuja jopa 200 kg / cm lattialla) on edelleen laskussa raskaita esineitä tulee välttää. Hiilipäällyste, vaikka mukava voimakkaita kemikaaleja kuluttajapalvelujen kuitenkin ehdoton vasta työkalut hiomahiekkaa.

On lisättävä, että koristelu 3d materiaalit tehdään vain kylpyhuoneessa. Käytettäväksi muissa huoneissa tuotetta ei ole tarkoitettu, eli ei suositella lattian asennusta käytävällä tai sovelluksen makuuhuoneen seinät huone tai keittiö. Tämä johtuu siitä, että tässä tapauksessa ominaisuuksia on paljon pienempi. Lisäksi tällaiset mekaaniset osat pelkäävät muutoksia, ts niitä ei voida leikata tai leikata.

Valinta, asennus ja hoito pinnoite

Jotta voitaisiin määrittää rakenne, geometria ja muut valintaperusteet tarpeen suunnitella yleiseen suunnitteluun ideoita ja tietää lattia-alan. 3d kuva laajentaa tilaa visuaalisesti, mutta kun koristelu on parempi käyttää pientä pätkä, joka näyttää vaikuttavampi.

Mitään sääntöä olemassa poikkeuksia, siksi omistajat suuri kylpyamme on annettava mahdollisuus kokeilla ja toteuttaa unelma monille - täysin kaakeloitu huone laatoitettu. Tässä tapauksessa tärkeintä keskittyä harmonisesti kanssa sisätilojen talon ja asianmukaisesti järjestää tarvittavat aksentti. Valittavan tuottajien, hinnoista, tai piirustus, ei tarvitse tulla ulos oman budjetin, maku ja mieltymykset.

Huolimatta epätavallinen ominaisuuksia, laatta asetetaan lattia ja seinät sekä tavallisia keramiikkaa. Sen asennuksen voi suorittaa jopa maallikko käsillään, jälkeen muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä. Asennus tulee suorittaa tasaisella, puhdas ja kuiva pinta tietyllä välinen rako. Sitten laastin liitosten avulla läpinäkyvä silikoni.

Jos haluat kylpyhuoneen lattian ja vaaleat ensimmäinen tehdään asentaa virtapiirin, ja sitten toteutetaan asennusoppaasta pleksi tai polykarbonaatista, jättäen rako 3-4 mm niiden välillä kokonaiskuva ei ole epämuodostunut. Näin ollen on olemassa johdonmukainen osa kunkin laskemisen ennen laatimista kuvio pala. Tärkein edellytys hoidon materiaalin pienennetään huolellinen asenne pintakerroksen.

Tämä laatta on tietty turvamarginaali, ja selviytyy hyvin poistumalla, paine ja muut kuormituksen. Kuitenkin, että liitoskohta edellyttää läheinen suhde. Yleistä toimintaa on käyttää tavallista vettä ilman hiomiselementit. Pehmeällä kankaalla pyyhi on suositeltavaa, mutta ei sovelleta saippualiuoksella, koska tahrat poistetaan vaikeaa. Ja väärin hapan puhdistusaine ei myöskään ole sen arvoinen.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

35 − 33 =