Decoupage huonekalujen käsillään

Decoupage huonekalut pyyhkii kätensä

Monet ihmiset käyttää hahmottaa huonekaluja jotain pysyvää ja muuttumaton ... huonekalut, ostavat harvinaisia ​​ja odottavat käyttää niitä pitkään aikaan. Ja se on perusteltua: huonekalut ei ole halpaa, tämä osa sisustus on melko raskas ja se on vain vaikea tehdä mitään manipulointia. Mitä teet, jos uusia varoja ostamiseen ei odoteta, ja päivittää tilanteessa? Voit yrittää tehdä taitavat kädet ja koristella vanhoja huonekaluja decoupage.

Ranskan sana "decoupage" on käännetty venäjäksi nimellä "leikkaaminen". Decoupage tekniikkaa tuli elämäämme tarkemmin XX vuosisadan, mutta alkuperän tämän taiteessa mennä kaukainen XII vuosisadan ei Ranskan historiaa ja Kiina. Leikkaa pala maan koristeltu kotinsa Kiinan huono.

Mainintoja koristelu veistetty huonekalut paper kuvat löytyvät historiallisia dokumentteja Saksassa ja Puolassa. Ne juontavat XV luvulla.

Korkein kohta Decoupage taidetta vietetään Euroopassa XVII luvulla. Se oli tällä kertaa on tullut suosittu huonekaluja tuotu Kiinasta ja Japanista kauniita upotus. Mutta kalusteiden oli liian kallis monille, jotka haluavat ostaa, ja toi tällaisia ​​eriä rajoitetusti.

Se oli silloin, ja ovat osoittaneet kekseliäisyytensä ja pikku temppu asiantuntijoita mahonki Venetsiasta. He vain leikata itämainen motiiveja paperille ja liittää pinnalla huonekalut, peittämällä ne määrä monikerroksinen lakka. 30-40 kerrosta lakan kalusteet joutui tekemään vastaavasti tuotu idän maissa huonekaluja.

Paikallinen Venetian käsityöläiset arvioivat heidän "mestariteoksia" ovat paljon halvempia, joten he mielellään loppuunmyyty.

1

Seuraavat huonekalut vastaavat simuloitua kuvaa alkoivat kiinni seiniin ja kattoihin koteja. Periaatteessa se tapahtuu ihmisten pienituloisten, yrittää seurata muotia sisäosiin varakkaita ihmisiä.

Decoupage alkoi vähitellen voittaa sydämet naisten ja muuttui keino koristeluun erilaisia ​​naispuoliset kohteet ja vempaimia: fanit, näytöt, laatikot.

Ovat muuttuneet ajan myötä, laitteet ja materiaalit, mutta on edelleen tärkeintä - koristelu jotain avulla taitavasti decoupage periaatteita.

Tänään decoupage tekniikalla on olennainen osa tällaista tyylejä Provencen ja Shabby-chic.

On viisi päätyyppiä decoupage:

 1. Suora (kuva kopioitu ulkosivulla esineen koristeltu tai asioita).
 2. Palata (käytetään koristella pintoja läpinäkyvästä lasista, tässä tapauksessa kuva kasvot on liimattu kääntöpuolelle lasiesine).
 3. Tilavuus (osa koriste-elementtejä tarkoituksellisesti tehty ennen kaikkea tämä tehdään käyttäen monta kerrosta decoupage palaset tai erityistä mallinnus massasta).
 4. Savustettu (decoupage tämä tyyppi on simuloida maalaustaidekin, välisen rajan kuvan ja pinnan lähes huomaamaton, noin kuva näyttää savuinen halogeeni).
 5. Dekopatch (koko kohteen pinta on liitetty paperin palasia monipuolinen yhdestä materiaalista - pyyhkeet, aallotettu, arkin, jne.).

Tekniikan valinta riippuu decoupage ideoita sisustaja, tyylin suunnittelu kaikilla aloilla, joita "upotettu" decoupage kohteita.

Decoupage ei vaadi suuria määriä materiaalia.

Koska läsnä kuvan paperin ja sopivaa liimaa, voit saada suuri koriste-elementti. On pieni varoitus - räätälöintiä tuotteiden ja aatelisto, sisustettu decoupage tekniikkaa, ja saattaa vaatia lisää materiaaleja.

Suosikki kuvia kortteja, värikäs lehdet, tarrat ja jopa tapetit - jotka kaikki voivat tullut kohde, joka on liimattu decoupage. Kalenterit, toteaa sanomalehti, käärepaperit osaavissa käsissä sisustussuunnittelijan löytyy toinen elämä, koriste-elementiksi.

Tärkeimmät materiaalit, jotka ovat saatavilla ja hinta ja laatu, sekä erilaisia ​​- lautasliinat. Voit käyttää tavallista pyyhkeet kolme kerrosta ja pieni neljän nenäliinat paperia. Nämä pyyhkeet myydään talouden super-markkinoilla, ja käsityö erikoisliikkeissä. Ostamalla lautasliinat "Käsityö", niitä voi ostaa erikseen, valitaan vain yksi, joka tarvitset luovia ideoita.

Se on myynnissä ja erityinen kiiltävä kuvallista korttia - teemalla paperiarkkeja erikokoisia, jotka on ryhmitelty niin sanottuja decoupage kortti. Nämä "Helpers" voidaan tuottaa needlewomen kahden- suoritusmuodossa (käänteinen decoupage) ja useita identtisiä kopioita (täyteaineena).

Hyötyjä decoupage kortteja on, että ne käytännössä eivät revi märkänä, lähes eivät muutu kokoa liimattaessa. Jos siteen on sitoutunut pääasiassa kirkas pinta, fragmentit decoupage-korttia voidaan käyttää tummilla pinnoilla. Kartat ovat erittäin joustavia ja kestää hankausta.

Vuonna Decoupage suuret lasipinnat, ja voit käyttää riisipaperi. Se on helppo käsitellä ja toimi soveltamalla myös aloittelevat ompelija. Ainoa vaatimus kun työskennellään sen - älä leikkaa paloiksi ja vedä. Paperikuitua, helppo kuuluu pinnalla. Raaka-aineet tuotannon - riisiolki.

Lautasliinat valmistettu riisipaperi antaa tuotteen alkuperäinen ja epätavallinen ulkonäkö, koska ne ovat saman kohteen muoto (koska kuiturakenteen).

Vielä on banaani ja Mulberry paperi, joka myös rakastaa decoupage mestari. Karkea ja hauras, kuten paperi sisältää erilaisia ​​impregnointia, sitä käytetään taustalla ja kuvioitu pinnoitteita.

Voit decoupage tuote näytti huolellisesti ja tarkasti, sinun täytyy ostaa vesipohjaiset liimat. Tietenkin se on parasta käyttää kehitetty liimaa, mutta jos näin ei ole, voit käyttää tavallista PVA.

Materiaalit pintojen päällystykseen

Värjäystä varten, ikääntyminen pinnat ovat käytössä:

Kattamaan se oli kuin kullattu, käytetään potal, metalloitu kalvo.

Käyttämät aineet decoupage isäntä, joka ei rajoitu edellä, itse asiassa on paljon enemmän.

Decoupage huonekalut pyyhkii kätensä: askel askeleelta opas

Runsaasti tilaa luovuutesi ja toteutus pannut decoupage elämässä - huonekaluja. Ensiksikin voit harjoitella jotain edullista - syöttötuoleja, jakkarat, sohvapöydät.

Päätettyään muuttaa ulkoasua huonekaluja decoupage, käytä näitä askel askeleelta ohjeet:

 1. Luo oman pään tai paperille hanke, jonka haluamme saada seurauksena decoupage.
 2. Hankkimaan tarvittavat materiaalit soveltuvat suunnitelman (decoupage kortteja, lautasliinat, liima, lakka)
 3. Hiottu pinta huonekalujen avulla hienolla hiekkapaperilla.
 4. Täyttää huokoset huonekalujen (jos on) erityistä tekijöille.
 5. Me leikata pala kangasta, joka liimataan huonekalut.
 6. Leikkaa haluttu fragmentti, erottaa "extra" kerrosta, jättäen vain ulompi, kuvioitu.
 7. Takki fragmentti liimaa pienellä harjalla. Mahdollista kätevästi ottaa se polyeteeni- tai Office-tiedoston.
 8. Huolellisesti, jotta ei vahingoita pala-kankaalla, vedä se käsitelty pinta huonekalujen (se on erittäin helppo tehdä tiedostoon) ja rauta harjalla, yrittää "potkia pois" kaikki kuplat ja tasoittaa kaikki rypyt.
 9. Odotuksen jälkeen fragmentti kuivaa (ei kiirettä.) Kiinni kansi kuva läpinäkyvä lakka on veteen perusteella.

Edullisesti toista viimeinen piste on vähintään kolme tai neljä kertaa, jolloin välinen aika lakan pinnoitteet pitäisi olla riittävä kuivaus edellisen kerroksen (ei vähemmän kuin yhden tunnin ajan).

Decoupage vanhat huonekalut omin käsin: video

Decoupage - erinomainen vaihtoehto muutosta vanhan, mutta rakas huonekalut. Mitä jos kalusteet on vanhentunut, ja sinun ei ole varoja ostaa uuden? Mitä jos huonekalu on erittäin rakas sinulle ja esitellään joitakin tärkeä osa elämääsi?

Voit yrittää muuttaa ulkonäköä vanhoja huonekaluja, turvautumalla apua decoupage.

decoupage tekniikkaa kätensä huonekalujen

Nykyään decoupage on yleinen koko maailmassa, myös Venäjällä. 600 vuotta, hänestä tuli itsenäinen ja ainutlaatuinen taidetta. Tämä tekniikka ovat riippuvaisia ​​masterina ja puhaltimet - onhan mikä voisi olla yksinkertaisempaa ja alkuperäinen päivittämistäkin vanhoja huonekaluja decoupage tekniikkaa kädet, keittiön palvelu palautetaan tai tehdä joulun kynttilät?

Perusvälineet ja materiaalit

Tässä tekniikassa perusta tuotannon käsitöitä voi olla mitä tahansa: maljakko, lasia, kenkiä ja paljon muuta. Erityisen tehokas näyttää decoupage huonekalujen. Kolmikerroksinen kangas kuvioitu tai riisiä paperia - tärkeimmät koriste-elementtejä, joita sovelletaan liimalla ja PVA harjalla. Decoupage tekniikkaa omin käsin on merkillistä, että välineet ja materiaalit ovat erittäin edullisia ja löytyy tahansa tallentaa. Lisäksi ne ovat turvallisia lapsille ja allergikoille. Valmiit huonekalut on peitetty lakalla, joka antaa esitys. Pyynnöstä voidaan koristella helmiä, helmiä, paljetteja.

Alkuperä: Decoupage tekniikalla

Hänen kätensä ihmiskunnan vuosituhansien kuluessa tehdään monia mielenkiintoisia laitteita. Aluksi ne olivat käytännön sijaan, esteettisyys, mutta sitten halu ylellisyyttä on täysin hallussa naisten ja miesten, joten niistä on tullut mestareita koristeluun. Decoupage tekniikkana ilmestyi 600 vuotta sitten Euroopassa. Kirjaimellisesti, ranska sana kääntää découper "vyrezat9raquo;. Tekniikkaa kutsutaan johtuu yleisestä valmistusmenetelmästä. Paperi leikkaus suunnittelee ja kuvien avulla sakset ja muita teräviä esineitä, jotka sitten päälle huonekaluja, kelloja, lasia. Kukinta taiteen aikoihin vallan Ludvig XVI. Ranskan peitetty kauniita vanhoja huonekaluja sovelluksia, jotka heti muunnetaan ja tulee paljon arvokkaampaa. Julkkis taide on himoittu Marie Antoinette, Lord Byron, Madame de Pompadour.

Decoupage tekniikkaa kätensä puuhun, erityisesti valmistus-

Joka taidemuoto, on olemassa tiettyjä suuntauksia ja ominaisuuksia, tietämättä mikä on mahdotonta päästä parhaimpaan tulokseen. Siten, että decoupage tekniikalla, joka näyttää yksinkertaiselta, jaetaan niin paljon kuin 5 tyypit: klassinen, käänteinen, taide, surround, dekopatch. Tämä artikkeli käsittelee kaksi ensimmäistä - ne ovat helpoin aloittelijoille Masters. Decoupage on merkillistä, että sen tuotanto ei vaadi syvällistä tietämystä ja materiaalit löytyvät aina kotona. Halusin päivittää puutuolia - koristella niitä kauniita paperi-malleista; Haluan rekonstruoida isoäidin pukeutuja - soveltaa joitakin alkuperäisen kolmen kerroksen lautasliinat; Haluat koristella stand - pysyä siinä mitään kuvaa ja peitä lakka kimaltelee.

Puinen kuva decoupage tekniikkaa kädet, mikä lisää uusia huonekaluja, valmistettu käyttämällä PVA liimaa, väritön akryylilakkaa käyttäen kolmikerroksinen lautasliinat. Soveltamiseksi kahden ensimmäisen materiaalit on tarpeen käyttää synteettisiä harjat Ripottele ja hän ei pilata tuotteen ulkonäkö. Saksan tuotanto lautasliinat poistetaan ylemmän kerroksen, jossa on kuvio, joka on leikattu pitkin ääriviivat ja levitetään valmisteltuun pintaan liiman avulla. Kuiva, voit käyttää kylmää kuivaimen tai tuuletin. Yläpinta peitetty värittömän lakan ja koristeltu Glitter haluttaessa. Tällä yksinkertaisella tavalla voidaan koristeltu muita esineitä puupinta.

Tekniikka decoupage huomattava, että sitä voidaan käyttää koristella lähes millä tahansa pinnalla. Erityisen tehokas näyttää isoja vaatekappaleita - tuoleja, pöytiä, kaappeja, ja useimmat potilas voi päivittää kaikki Masters makuuhuoneeseen tai keittiöön. Classic decoupage tekniikalla on sama kaikissa käyttöolosuhteissa. Jos haluatte jälleenrakentaa vanhaan kaapin pitäisi ensin hankaa hiekkapaperilla ja tasoita pinta. Decoupage tekniikkaa kätensä huonekalujen näyttää erityisen vaikuttava, jos ennalta maalata puuta väri lautasliinat kuvioita. Valmista kudos, jossa on suuri luku, ja muista laimentaa se sovelluksia pienempiä. Aseta yksittäisten osien pinnalle kotelon ja ajatella koristeena. Käyttövalmiina Kasta sivellin PVA liimaa ja liimaa kudosta. On huolellisesti tasoittaa sitä, jotta vältetään ulkonäkö kuplia. Kuivauksen jälkeen soveltaa toisen liimakerroksen ja jättää uunin muutaman tunnin puu on haihtunut kokonaan. On suositeltavaa aloittaa työt seuraavana päivänä. Viimeinen elementti - lakattu pinta. Päivittäminen vanhat kaapit ovat hyvin!

Läpinäkyvälle pinnalle levitetään tavallisesti käännetyn decoupage tekniikka, se takaa säilyttäminen ehjäksi. Vitriinien, ikkunat ja sohvapöytä - suuri tarvikkeet kehittää luovuutta. Kaavio soveltamalla lautasliinat hyvin yksinkertainen: ne kirjataan kääntöpuolella pinnalla kalusteiden liiman avulla, kuivaa, ja peittää valkoinen tai värillinen akryylimaali. Decoupage tekniikkaa kätensä lasiin tarjoaa joitakin ominaisuuksia: lasin on oltava täysin puhtaita, ilman sormenjälkiä, joten se tulee pyyhkiä ennen etikalla ja ruokasoodaa. Koristeena lautasliinat mukaan valittava väripaletin ja ympäristön tyyliä ympäristössä.

Metalli tuolit "Modern9raquo; in decoupage tekniikka

Nämä mestarit ehkä arvata, että koristelu voidaan käyttää paitsi kolmikerroksinen lautasliinat, mutta myös muita materiaaleja. Älä heitä pois vanhoja repaleinen sanomalehti ulkomaisissa julkaisuissa, ja antaa heille toisen elämän - decoupage tekniikkaa kädet auttaa tässä. Valmistukseen tämän modernistisen mestariteos tarvitaan yksinkertainen ja edullinen kalusteet - tuolit metallia, maalattu musta tai kultainen väri. Valmistetaan haluttu segmentit sanomalehden. Laita ne istuimien ja tuolien Kasta sivellin paksu PVA liima laimennetaan vedellä, ja kiinni pintaan. Anna vaikuttaa päivä kuivua kokonaan. Peitä pinta selkänojan ja istuimen lakattu tuolit.

decoupage tekniikalla omin käsin voit paitsi päivittää vanhat huonekalut, mutta myös luoda kokonaan kukka-asetelma on tilaa rentoutua. Pääsääntöisesti makuuhuoneessa on hieman kohteita: kaappi, peili, tuoli ja roikkuu hylly kellot. Valmista muutama kolmikerroksinen lautasliinat ja ajatella kuvio. Huomaa, että veistetty kuvat eivät kata koko pinnan huonekaluja, mutta vain osa sitä. Kun on valmista, sinun täytyy kattaa koko pinta lakalla.

Kuvan alkuperäinen kellon kodin viihtyvyyteen

Chebbi-tyylikäs - myös yhteinen suunta Decoupage, jota käytetään ensisijaisesti valmistettaessa esineet. Sille on ominaista pastelli värejä, epätarkkoja kuvia, kohtaukset kukkia, enkeleitä, lintuja ja eläimiä. Jotta kellon kädet tekniikka decoupage, sinun täytyy pohjustaa pyöreä muoto - puu, lastulevy tai pahvi. Tärkein tekijä tässä käsintehdyt artikkeli kellokoneisto nuoli, joka täytyy ostaa etukäteen.

Ensin täytyy maalata perusteella tunnin haluttua väriä tai jätä luonnollinen puu väri, joka on tyyliin Chebbi-chic ilme on mukava ja rento. Sitten valmistautua piirustukset kolmen kerroksen lautasliinat ja korjata niitä käyttämällä PVA liimaa. Odota, kunnes puu kuivuu, ja alkaa levittää mallia jalokiviä, jotka on kiinnitetty liimalla. Piirrä peitä pohja läpinäkyvä lakka ja leikkaa reikä kellokoneisto, napsauta se takaisin. Kellon decoupage tekniikalla valmis!

on decoupage Työpajat huonekalut tapetit, lautasliinat, kuten Vintage Style

Vanhat huonekalut - tämä ei ole tekosyy lähettää sen kaatopaikalle. Lisäksi että ottaa käsillä vähän maalia, liimaa, lakka, kauniita kuvia ja tietenkin mielikuvitus voi tehdä decoupage huonekalut omin käsin, muuttaen sen alkuperäisen ainutlaatuinen yksinoikeudella. Ja koristelu decoupage voi olla lähes mitä tahansa pinta (tämä lasi ja puu, ja jopa kangas), voit koristella huoneeseen, jos ei koko huoneiston, hänen erityinen tyyli.

Sana "decoupage" on ranskalaista alkuperää ja tarkoittaa käännös - "leikata". Ja puhuvat hyvin yksinkertaisesti, tämä menettely voidaan kutsua applique, lakattu, vaikka kurssi on ja akryyli maalit. Avulla vanhoja huonekaluja decoupage kirjaimellisesti saa toisen elämän. Tämä tekniikka muuttaa vanha juttu todelliseksi mestariteos. Katso esimerkiksi video:

Decoupage huonekalut pyyhkii

 • esineitä koristeluun - turvallinen, taloudenhoitaja, yöpöytä, lipasto, pyöreän pöydän ja kaikki, joita haluat;
 • materiaali koristeluun - kolmikerroksinen lautasliinat;
 • sakset;
 • hiekkapaperi voi olla hyödyllinen (puinen pintakäsittely);
 • 1-2 cm leveä harja liima-aineen applikoinnin. Hieman leveämpi harja soveltamista kynsilakka;
 • Decoupage liima;
 • akrylaattilakkaa (ja jos otat väritön akryylimaalia, ja maali ei tarvita). Jos pinta on kosketuksissa veden kanssa, on parempi käyttää lakka puu- tai lakka Yachting;
 • akryyli maalit.

Askel askeleelta ohjattua luokassa decoupage huonekalujen pyyhkeitä (video tutorials)

 • Jotta decoupage vanhat huonekalut pyyhkeet, on tarpeen huolellisesti leikattu kuva, joka applique. Joitakin ikääntymisen vaikutuksia piirustus muodon päättynyt.
 • Sen pitäisi levitä liimaa käsitelty pinta on sovelluksen sijainti. Liitä ja varovasti sileä piirustus, ettei muodostu kuplia. Muista anna kuivua. Voit edelleen koristella akryylimaalilla antamaan ekspressiomallin tai enemmän yksilöllisyyttä. Myös käyttämällä mustetta, on tärkeää saada aikaan pintakuvioinnin vaikutus fuusio.
 • Polakirovat pinta. 2-3 täytyy soveltaa lakkakerroksen. Sisustus varmasti välillä kuivua.

Katso video:

Decoupage huonekalut tapetit

Vanha tähteet tapetti yhdistettynä liiman ja mielikuvitus voi kääntyä tavallinen, vanha, ruma huonekaluja alkuperäisen, ainutlaatuisen huonekalun.

 • tapetit liima;
 • harjalla tai telalla;
 • suuret sakset, terävä ja jotkut ovat vielä pieniä;
 • rivi;
 • hiomapaperilla;
 • Decoupage liima;
 • akryylit;
 • akrylaattilakkaa;
 • tapetti;
 • esineitä koristeluun.

Stepping mestarikurssi kanssa työskentelyyn tapetti

Pinta kalusteiden tulisi puhdistaa liasta. Jauhaa sitä hiekkapaperilla. Varsinkin jos on naarmuja tai halkeamia.

Jos pinnalla on tummia täpliä, jotka näkyvät läpi taustakuva, sinun pitäisi maalata sen yli akryylimaaleilla.

Decoupage vanhat huonekalut tarpeettomia tapetit voit käyttää koko pinta, kiinteä pala tapetti liittämisen tai enemmän, mikä tuli raskaaksi kuvio. Alkuperäisen ilmeen jopa yksittäisten leikkeitä kuvio kopioitu pinnalla. Tämä tekniikka ei ole kovin erilainen kuin perinteinen tekniikka lautasliinat.

Huomio video:

Määritelmän mukaan vuosikerta - viini on termi, joka tarkoittaa kirjaimellisesti "viini ikääntyminen". Viininvalmistuksen Termi läpäissyt muotiin, ja ymmärretään edellisen sukupolven alkuperäisen asia. Asiat, jotka ovat vanhempia kuin 30 vuotta - on vuosikerta. Ikä ei ole perusta Reckoning asioita luokkaan vuosikerta. Vintagea olisi eräänlainen taideteoksia, kuten kuvassa yllä, ja täysin ilmaista muotivirtaukset aikansa. Decoupage huonekaluja vintage tyyliin ja antaa ikääntymisen vaikutusta voidaan käyttää krakelyurny lakka. Sellaisenaan kuivaus lakka muodot halkeamia erilaisia ​​kuvioita - se riippuu paksuudesta levitetty kerros. Sitten hierotaan öljyvärimaalaus halkeamia, se jää vain painaumia. Kiitos decoupage huonekaluja vintage tyyliin tulee jalo antiikki näyttää.

Provence - yksi suosituimmista tekniikoita, koska se liittyy ei vain kylässä, mutta myös meri, aurinko, tuoksu kukkivat kasvit, joka on suuri loma sylissä luonnon. Kaikki tämä vaikutti estetiikka Provence: auringon valkaistu värit kuviin, paljon elävien ja kuivatut kasvit, luonnollisuus, yksinkertaisuus ja yksinkertaisuudessaan linjat. Decoupage huonekaluja tyyliin Provence on sisällyttävä yksi tai useampi vaadituista värit: valkoinen, kerma, beige, vaalean sitruuna, terrakotta, poltettu oranssi, väri terälehdet auringonkukka, sininen, vaalean vihreä, celadon ja laventeli.

Huonekalujen entisöinti decoupage

Decoupage huonekalujen entisöinti

Palauttaminen Huonekalujen decoupage tekniikka poikkeaa hieman työskentelee muiden pintojen. Katsotaanpa perus vihjeitä.

Jos haluat palauttaa decoupage tapauksessa, kuten kuvassa, postitse tai kirjoituspöytä, tarvitset akryylimaaleja, decoupage liimaa tai PVA, lautasliinat, akrylaattilakkaa. Jos et decoupage pinnoilla, jotka ovat usein kosketuksissa veden, se on parasta käyttää tavanomaista lakka puulle. Parempi vielä, lakkausmenetel- Yachting - se luotettavimmin suojaa veden pinnalle.

Palauttaminen kiillotettu huonekalut

Voidakseen tehdä decoupage on kiillotettu huonekalut - ensimmäinen asia tehdä on pestä astianpesuaineella, halkaisu rasvaa. Pese rasvanpoistoaineella on kaikki sileä (laminaatti tyyppi) pinnan. On kiiltävä akryyli piilee ole kovin hyvä, mutta periaatteessa myös kiillotettu huonekalut voidaan maalata akryylimaalilla. Myöhemmin vain peitä se useita kerroksia akrylaattilakkaa, ja lakka puulle on parempi.

Decoupage keittiökalusteet

 • PVA liimaa
 • Harjaa sen soveltamisesta,
 • emery,
 • sakset,
 • akrylaattilakkaa,
 • koristeellinen liina kuvan vihanneksia, hedelmiä tai käyttöesineitä. Voit myös tulostaa minkä tahansa kuvan haluat.
 1. Meidän täytyy lakaista hiekkapaperilla kaikki, olet päättänyt sisustaa.
 2. Tämän jälkeen pinta on suositeltavaa kattamaan pohjamaali. Jos aiot tehdä decoupage keittiökalusteiden ja lasi, on tarpeen poistaa rasvaa. Tätä tarkoitusta varten, sopii hyvin astianpesuaineella.
 3. Miniature saksilla leikkaa osapiirustuksiin. Pienintä yksityiskohtaa on parempi olla leikata ja lopettaa levityksen jälkeen käyttäen akryyli.
 4. Niin että et vahingossa saa rikkoa lautasliinat, kun sitä käytetään sovelluksen pinnalle, se pitäisi liota liimaa. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää harjaa keskikovuusasteen. se auttaa myös selviytymään tasoittamiseen taittuu reunojen ja leikkaa kuvan keskellä.
 5. Kun liima on täysin kuiva, joitakin osia on loppuun akryylimaaleilla.
 6. Kun kuiva maali koko kuva sinun täytyy paljastaa kerros lakka. Lakka on tarpeen suojata kuvan korkean kosteuden tason, joka on lähes aina nähty keittiössä. Lac, onko matta tai kiiltävä, levitetään useita kerroksia.

Koristelu huonekalukankailla (toinen master luokka)

Decoupage kankaalla huonekalut

Jotta decoupage huonekalukankailla, valmistamiseksi materiaalit ovat samat kuin standardin tekniikkaa lautasliinoja.

 1. Me tarvitaan objektin koristelu kaksi kerrosta PVAc- paksua siveltimellä tai telalla.
 2. Kudos leikattiin sitten paloiksi haluttuun kokoon ja voitele se valkoinen liima.
 3. Annamme kuivua 40 minuuttia. Jälkeen, sirottelemalla spray, liimaa kankaan kaappi alalla kuin peitto tai fantasia ohjeita.
 4. Kun kangas on huolellisesti liimattu kaapin - voi olla lakattu.

Niin helppoa ja nopeaa kaikki toimii. Lisää video:

Decoupage lasten huonekalut

Decoupage lasten huonekaluja ei koskaan jää huomaamatta. Tavanomainen Pediatric kaappi voidaan muuntaa taideteos. Ja jos teemme sen suosikki sarjakuvahahmoja, jotka ovat hyvin paljon kuin lapsi - että tällainen asia voi olla ylpeä, koska se on suosikki lasten juttu. Esimerkiksi katso Lasten pöytä.

Lue artikkeli siitä, miten voit koristella paitsi huonekaluja, vaan myös luoda omin käsin.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + 5 =