Decoupage aloittelijoille oppituntini

Contents

decoupage tekniikalla omin käsin

Muuttaa vanhoja tai tavallisia esineitä ainutlaatuinen, voit käyttää erilaisia ​​tekniikoita, mutta yksi suosituimmista ja helposti - decoupage. Käytämme saatavilla materiaalit ja työkalut. Kaikki mitä tarvitset "erityistä" - paperi- tai lautasliinat. Ja miten oppia decoupage aloittelijoille kuvaamaan alla. Mikään super-kallista ei tarvitse ostaa. Liima, kangas, maali, harjat, sakset. Se on koko joukko tarvittavia työkaluja.

Decoupage aloittelijoille: kerätä kaikki tarvittavat

Aloiteta piakkoin, mitä ja mitä on tehtävä työtä. Yleensä decoupage - kiinnitys materiaali tai päällystetystä paperista kuvio. Kuvion ei poisteta enää, se on peitetty useita kerroksia lakka. Tässä on lyhyt kuvaus decoupage tekniikkaa.

Decoupage - tekniikka, joka on tavallisuudesta asioita voit tehdä jotain erityistä

Perustana decoupage mitä tahansa sopivaa heikosti imukykyinen alusta. Mitä voit käyttää tätä tekniikkaa? Seuraavista syistä:

 • Timber mahdollisen käsittelyn (ilman kyllästys, jossa kyllästys, kiillotettu tai ei ole maalattu, lakattu). Tarvitsee vain laatimaan erityisen teosluettelo ja kuinka kauan valmisteilla on erilainen.
 • Vaneri, käsitelty tai ei.

Jopa tavallinen kukkaruukun voidaan muuntaa taide-esineen

Kuten näette, kiinteä lista. Ei sovellu decoupage vain hyvin huokoiset pinnat on suuri joukko sääntöjenvastaisuuksia. Ja niin voit koristella kaikkea lasiesineiden kaikenlaiset huonekalut ja ovet (joka voi olla pinta itsensä ovet ja lasipastalla).

Instruments tarvitsevat hieman:

 • Pienet terävät sakset (voi olla hyvä manikyyri tai paperi, lääketieteellinen). Voit - muutaman palan erimuotoisia teriä.
 • Harjat ja harjaa.
  • Pienten esineiden täytyy decoupage laakasiveltimellä leveys 0,8-2,5 cm nukka -. Ohut keinotekoinen. Nämä harjat kätevä soveltaa liima, lakka.
  • Soveltamiseksi akryylimaalia, maalata pohjan päälle, se on helpompi käyttää sienellä. Mutta se antaa epätasaisessa maastossa. Jotta pinta sileä, harja tarvitaan - litteä tai pyöreä, mutta suurempi (riippuen tuotteen koosta).

  Decoupage aloittelijoille - aloita hankintaan tarvittavat työkalut

  Kaikki työkalut. Onko se vielä toimistotarvikkeet - hallitsija, kynä, kumi.

  Nyt puhumme tarvikkeita. Paperilla lautasliinat ja sitten puhu - ne ovat erillisenä eränä. Lisäksi heille tehdä decoupage omin käsin, tarvitset:

  • Akryyli vesi-lakalla. Voit tietenkin ottaa toisen, mutta tämä yksi - paras. Ei haise, ei tummentaa ajan. Tämä lakka on erilainen. Se voi olla läpinäkyvä tai jonkin verran vaikutusta (glitter, antiikki, jne). Pinta voi olla himmeä, puolihimmeÄn kiiltävä, semi-kiiltävä. Se sopii kuin normaali rakennus, ja erityisesti decoupage (kalliimpaa).

  Lakka, maali, liima - kaikki tämä on oltava, jos haluat oppia Decoupage

  Leikkaamiseen voit käyttää mitä tahansa hyvää sakset

  Se on kaikki mitä voidaan vaatia, että ainakin vaatii decoupage aloittelijoille rahamarkkinasijoituksina, mutta ei ole kovin suuri.

  Decoupage käytetään lautasliinat ja tulostetut kuvio. Ne liimataan pintaan, peitetty lakalla. On seuraavanlaisia ​​materiaaleja sellaista sisustus:

  • Lautasliinoja. Useimmiten ne ovat kolmikerroksinen - kahden alimman käytetään. Kuvio levitetään pintakerroksen. Hän erotetaan ja käytetään työssä. Työskentely lautasliinat pitäisi pystyä, koska ne ovat hyvin ohuita, venytetty, virtsarakon, revitty. Yleensä tarvitset tiettyjä taitoja töihin. Kudos decoupage aloittelijoille - se ei ole aina helppoa. Keskimääräinen hinta - 12-18 ruplaa per pakkaus.

  Lautasliinat decoupage - pehmeä ja ohut, on tarpeen huolellisesti työskennellä heidän kanssaan

  Decoupage paperi-kortti - voit kokeilla tasaisella pinnalla

  Yleensä, jopa käyttämällä erityistä tahna luoda kolmiulotteisia kuvia, tavanomaisessa kuvauksessa, joka poistaa alemman kerroksen paperin ja muissa piirustuksissa. Mutta heidän kanssaan ei ole helppoa, ja se ei ole decoupage aloittelijoille ja niille, jotka ovat kehittäneet taitojaan.

  Ideana decoupage - koristella pinnalle kuvan tai kuvion. Luova prosessi ja käsitteet "oikea" tai "väärä" ei ole. Pinta ja piirustukset ovat erilaisia, koska eri menetelmiä käytetään. Tarvitsee vain valita menetelmä, joka paremmin saat.

  Decoupage pullot - hyvä alku aloittelijoille

  Helpoin tapa aloittaa oppia decoupage kanssa liimaamalla suuria palasia. Kun opit liimata kangasta ilman taittuu, on mahdollista siirtyä - kehittämään menetelmiä sovelluksen tai tilavuuden decoupage krekelyurnogo lakka. Sillä välin meidän on ymmärrettävä, miten työskennellä suuria palasia.

  Ennen kaikkea meidän on muistettava, että kudos decoupage aloittelijoille on aloittaa pohjan valmistuksen. Sen pitäisi olla sileä, tasainen, ilman kuoppia, scherbinok, Gorbikov (lukuun ottamatta niitä, edellyttäen). Auttaa - kitti ja hiekkapaperilla. Kun pinta on samassa linjassa, aihio on päällystetty maahan (mukaan valittu materiaalin tyyppi) ja sitten päällystetty valkoisella maalilla.

  Emäs saatetaan ihanteellinen tila, peitettiin maalla (jos vpitvayuschee) ja maalattu valkoinen akryylimaalia

  Vaiheen, jossa levitetään valkoista maalia tarvita. Se, että side on hyvin ohut, ja niistä tulee läpikuultava liimattaessa. Jos ne ovat jumissa valkoinen pinta, luku on edelleen valoisat. Jos pinta on värillinen tai tumma, se on huomattavasti häivyttää, ei toivottua vaikutusta. Koska maali olisi sovellettava jopa muovia tai keraamista, ja mahdollisesti useita kerroksia.

  Ensin sinun on päätettävä, missä muodossa käyttää lautasliina.

  • Jos pinta on tasainen, se voidaan liimata kokonaan.
  • Koko kaareva pinta ei ole liimattu. On välttämätöntä jakaa se fragmentteja. Ne voivat:
   • cut;
   • repiä.

   Decoupage siteen repiä, jos hieno kuvio ja leikkaa fragmentit, jos suuri

   Miten voisi päättää repiä lautasliina tai leikata elementtejä siitä? Koosta luku. Jos fragmentit ovat suuria, ovat selkeästi määritelty rajat, ne leikataan. Jos kuvio on hieno, tulee liittää vierekkäin, ne ovat revitty. Tässä tapauksessa se on helpompi yhdistää reunaan.

   Valitse, miten pysyä lautasliinoja decoupage, voit vain empiirisesti. Olemme määräytyy ensisijaisesti siitä kuin se liimataan. Voit:

   Liimaa kynsien ei ole huonompi, kuin liima. Mutta kuivauksen jälkeen mitään et jo smozhete- lautasliinat ovat lähes monoliittinen tuotteen kanssa. Jos on jotain et pidä, mahdollisuus ei muutu. Koska aloittelijat usein PVA liimaa - se on halvempaa, kätevä työskennellä hänen kanssaan.

   Useimmiten käyttää laimennettua valkoinen liima

   Jos haluat käyttää PVA, täytyy ajatella (tai yrittää) käyttää sitä laimennettuna tai laimennetussa muodossa. Useimmiten se laimennetaan puhtaalla vedellä suhteessa 1: 1. Kun tällainen liimakoostumus, on tarpeen valmistaa sen varmistamiseksi, että vesi liota side voi venyä eri suuntiin, mistä repiä huolimaton liikkeitä. Yleensä on tarpeen säätää.

   Ennen käyttöä värillinen kerros erotetaan. Se ja kiinni

   Liimapuikon - myös hyvä vaihtoehto ... jos saat levittää kaikki kuplat ja ryppyjä. Tavallisesti se kytkee päälle sileä, liukkaalla alustalla. Jos pinta on karkea, se on paljon vaikeampaa. Työskennellä turvallisesti kanssa munanvalkuainen, mutta se on erityinen, joten jos haluat, sinun täytyy yrittää.

   Miten ja mistä liimaa

   Hänen ensimmäinen tavoite on decoupage aloittelijoille yleensä valita pienen koon. Periaatteessa se on hyvä idea. Tässä vain se on toivottavaa, että muoto oli yksinkertaisempi: ilman paljon mutkia.

   Jos kohde on pieni sisustus, voit käyttää harjaa tai sormilla soveltaa liimaa. Sama "työkalu" sitten litistää siteen. Harjaa käytetään tasainen tai totta - kenelle se on helpompaa. Monet ihmiset haluavat työskennellä sormilla - voit tuntea kaikki rypyt.

   Voit työskennellä harjalla tai sormilla

   Kun liimaus lautasliinat decoupage liimaa voidaan levittää esineen tai lautasliina. Ja tehdä niin ja näin. uudelleen, uudelleen, on olemassa kaksi tekniikkaa, kun niitä sovelletaan siteen:

   • Liima levitetään tasaisesti koko liitetty pala on levitetty alustalle keskelle. Liikkeiden sisältä ulos karkottaa ilmakuplia ja poimuja suoristetaan.
   • Keskellä fragmentti kaadettiin tietyn määrän liimaa. Seuraavat vaiheet ovat samat: laadittava tyvestä, tasoitus.

   Toisessa tekniikassa on helpompi käsitellä kuplia ja taittuu - joissa on suuri määrä osittain nestemäinen liima on helpompaa.

   Mitä ja miten voit tehdä - sillä ei ole väliä. On tärkeää, että ei ole olemassa ryppyjä tai kuplia

   Voit myös tehdä, jos liima levitetään perustalle: tehdä pieni lätäkkö paikassa, jossa aiot liittää fragmentti, makasi, ja nostamalla reunat, ajaa ulos kuplia ja ryppyjä tasoitetaan.

   Decoupage tasainen pinta: Liima rauta +

   Kun koristelu tasaisella pinnalla, voit tehdä helpommin kuin läpi kudoksen ajaa kuplia. On pohjustettu pinta levitetään kerros tai PVA-liimalla promazyvayut-kynä. Leviää sekä muodostumisen välttämiseksi "kappaleita". Annamme kuiva. Nopeuttaa prosessia, voit ottaa hiustenkuivaaja.

   Decoupage tekniikkaa rauta

   Kuivalla pinnalla ja litistä laid lautasliina, sileä käsiään. Hän muurattiin paperille leivontaan ja kuuma rauta reunalla sujuneen käynnistämisen.

   Decoupage aloittelijoille - voit kokeilla jotain tällaista?

   Johtuen siitä, että liima-aine on lämmitetty, se imeytyy siteen. Yleensä se osoittautuu melko vaivattomasti. Kun kaikki on liimattu päälle vielä päällystetty liimalla ja anna kuivua. Tämä on ehkä helpoin tapa oppia decoupage aloittelijoille.

   Decoupage aloittelijoille viilalla asiakirjan (valitse elokuva tiukemmin), vedellä ja liimaa. Tämä on hyvä tapa, jos sisustaa enemmän kuvia (cut out). Keskikohdassa tiedoston, voimme kaataa puhdasta vettä siihen, alaspäin, asetella veistetty fragmentti. Hänen huolellisesti suoristaa, heitto- kuplia ja tasoittaa ryppyjä. Vesialtaaseen ei ole vaikeaa.

   Fragmentti suoristaa vedessä, joka sisälsi

   Kun laajennettavissa fragmentti, nostaa tiedosto reunan ja yhdistää veteen. Kuvio jää kiinni sileä kalvo. Tässä asennossa sinun "yrittää" ja etsiä paras paikka hänelle.

   Löytää sivusto, johon haluat sijoittaa koriste, laittamalla kuva filmillä ja sen pehmeä käynnistys. Tämä on erittäin vaikea hetki. On välttämätöntä saavuttaa kiinni, ainakin yksi reuna siteen. Sen jälkeen, kun se kytkeytyy yhteen reunaan kuvan, vähitellen tasoitus ja vähitellen nostamalla kalvon reunaan, saavuttaa siteen jätettiin pohjalle. Jos toimit vähitellen, vähitellen kiinni pohjaan kuvan, kuplia tai ryppyjä syntyy. Tämä menetelmä sopii aloittelijoille decoupage.

   Kun toinen pää on jumissa, kaikki on helppoa

   Viimeisessä vaiheessa - kiinnitetään siteen takki laimennettiin valkoinen liima. Kuivauksen jälkeen se jo suoja- lakkakerroksen.

   Tämä ei ole menetelmä liimaus lautasliinoja decoupage. Nämä ovat pieniä temppuja ja hienosäädön, joiden avulla nopeammin tai paremmin selviytymään laskoksia.

   1. Ennen käsittelyä leikatut kappaleet kostutetun vesisuihkulla. Kangas venytetty kuivuu se ei ole pakattu. Jos hän tuli vaikeasti vääntynyt, se on silitetään. Sitten käyttää tavalliseen tapaan. Koska paperi on jo halkeilua alas, se melkein ei jousta. Kaikki menee helpompaa.
   2. Kostuttaa fragmentti akryyli lakka on aerosolin muodossa. Tässä lautasliina on kova, se ei kestä eikä se muodosta poimuja. Mutta lakattu, hän ei menetä liimaa koska pintamaali liimaa ja liimaa se käsiteltyyn kudokseen.
   3. Liota siteen, joka on jo makaa maassa (kuiva), ja sitten liimaa se promazyvat. Täällä selittää vaikeita, katso video.

   Jos pinta on koristeltu pieni rosoinen palasia, jotka on välttämätöntä saada yksi yksikkö, siveltimellä tai sormin suoristaa reuna fragmentteja. Jos jossain on värivirheet, avioerot ja maali haluttu sävy tahra rayed perusta.

   Kun pinta on jo tullut kovin märkä, ei vielä kuivattu, voi olla ohut harjat ja akryyli maalit piirtää yksityiskohtia, lisätä kirkkautta ja selkeyttä.

   Seuraava vaihe - piirustus tuotteen reunoja. On olemassa erilaisia ​​lähestymistapoja. Jossa jotain on täsmälleen leikata reunat, prokrashivaya sivuseinä, jossa on mahdollista kääriä pyyhe takapuolelle ja on liimaa. Yleensä se on myös tiedettä.

   Tuoden maaliin tyyppi - aivan yhtä luova prosessi

   Tämän jälkeen voit jättää tuotteen kuivua. Voit käyttää hiustenkuivaajalla nopeuttaa prosessia, mutta se on tarpeen sen pitämiseksi kunnioitettavan matkaa, siirrä kaiken aikaa ja katsella jotta kuivui tasaisesti. Jos kuivauksen jälkeen, näet että liima levittää on prässi, silti voidaan korjata. Ota hienojakoinen hiekkapaperilla hiekkaa. Toimimme varovasti, jotta ei vahingoita kuvan ympärille.

   Kuivattu tuote päällystetään akryyli- lakka, vesi-pohjainen. Voit käyttää myös muita, mutta tämä on tunnustettu paras. Levitä ensimmäinen kerros, kuivauksen jälkeen Second. Tämä on mahdollista, ja pysähtyy, mutta jos aktiivinen toiminta odotetaan (laatikot, tuolit, jne.) Lakkakerroksella voi olla enemmän - kolme tai neljä.

   Kuvia tuotteiden decoupage tekniikalla

   Opi tekniikka - se ei ole huono, mutta ei tiedä ominaisuuksia, on vaikea kuvitella, mitä voitaisiin tehdä ja mitä voidaan odottaa. Muutama kuva joiden avulla voit päättää, mitä voit tai halua tehdä.

   Muunnos vanha taulukon uusi ja hyvin epätavallinen - se on voima decoupage

   Decoupage aloittelijoille: vakio kylpyhuonekalusteet on tullut vuosikerta

   Tylsää standardin keittiössä voi tehdä taideteoksen

   Kirkastumisen vanhan keittiön rintamilla

   Uloste - se on myös taide-esineen

   Tätä tekniikkaa kutsutaan käänteinen decoupage - lasipastalla lautasliinat kasvot

   Decoupage aloittelijoille: askel askeleelta kuvia pullon, puulle, muoville, lautasliinoja ja kangasta, ja se ei ole täydellinen lista!

   Artikkeli kuvata yksityiskohtaisesti, mitä decoupage aloittelijoille - askel askeleelta kuvia me tutkimme käyttösäännöt ja miten huone on sisustettu. Tavanomaisesti, artikkeli on jaettu kolmeen osaan:

   • Ensimmäisessä osassa on johdanto decoupage - mitä se on, miten päästä noviisi tekniikka ja mitä työkaluja sinun täytyy tulla ammatillinen asiantuntija tällä alalla;
   • Toinen - käytännön ohjeita menetelmistä ja käyttötapauksia;
   • Kolmas osio auttaa aloittelijoille määrittämään ideat pantu toimeen, käyttäen tekniikkaa.

   koristeellinen pullot

   Mikä on Decoupage?

   Aloitamme määritelmän. Decoupage edustaa koriste tekniikka läpi leikattiin (poistetaan) kuva, joka tarttuu työkappaleen pintaan ja kiinnitetään sitten lakalla. Se ei kuulosta liian vaikea, mutta vivahteet valtavasti. Yritetään ymmärtää ominaisuuksia tekniikkaa.

   kukkia

   Sopivaksi Decoupage harrastus?

   Decoupage on sovellus - esimerkiksi harrastukseen tiedossa useimmat meistä vielä päiväkodissa. Tekniikka vaatii huomiota ja sitkeyttä, joten ihanteellinen ehdokkaita dekupazhista vaihtoehto on mies, joka ei vain tehdä kaunista työtä, mutta myös hauskaa, paeta arjen hälinästä.

   On tärkeää: työ- rajoituksia terveyteen siellä, mutta on muistettava, että jotkin käytettävistä aineista liimaus voi aiheuttaa allergiaa.

   Sen vuoksi on tarpeen lukea huolellisesti seoksen koostumus ennen istut alas töihin. Muilta, decoupage - ihana opetus ilta rentoutumiseen aikuisille ja lasten viihdettä.

   Decoupage perusteet aloittelijoille - kaikki tärkeät kohdat

   Prosessi ei pitäisi aiheuttaa liikaa vaivaa, jos lähestymistapa liiketoiminnan tasaisesti. decoupage Menettely aloittelijoille (askel askeleelta kuvia) on seuraava:

   1. Pinnan esikäsittely (shkurenie, pohjamaali, jne);
   2. Liimaus Decoupage motiivi;
   3. Intermediate lakka suojella motiivi;
   4. Podrisovki, muut koristeluun tekniikoita;
   5. Valmis lakkaus.

   esimerkiksi Decoupage

   Jokainen vaihe on tärkeä omalla tavallaan ja on useita ominaisuuksia. Haluamme kertoa teille muutamia salaisuuksia, jotka helpottavat työtäsi.

   • Kun työskentely maalilla, pohjamaali, käyttää pieniä säiliöitä 250 ml: ksi, eikä koko kapasiteettia. Niin et opeta koodeja pölystä ja roskista, ja aineet te pidempään.
   • Pinnan hionnan sopiva karkea kynsiviilan - se voit käsitellä pieniä osia.
   • Kun koristelu lasi käyttäen valmistettu maa monimutkaisia ​​pintoja.
   • Kun koristelu laatikot, tarkistaa silmukoiden avataan.
   • Kun liimaus kudosten viilalla. Märkä siteen siihen ja sitten liittää pintaan.
   • Kun liitetään kangas, ei hakata liimajäänteet. Tee tämä kun ensimmäinen lakkakäsittelyllä.

   huonekalut

   Mitä sinun tarvitsee decoupage aloittelijoille: lista

   Alkaa luoda oman tuotteen ei tarvitse olla ammattilainen - laitteet soveltuvat aloittelijoille. Mitä sinun tarvitsee decoupage? Lista on esitetty meidän materiaali.

   Määrittelemme materiaalit. Oppituntia tarvitset kuvan:

   • Tavalliset paperipyyhkeellä kuviolla;
   • Kuvien painettu erittäin ohut paperi tulostimen käyttämistä;
   • Erikoispaperia.

   neuvosto: Aloittelijoille suosittelemme katsomaan erikoispaperiteollisuudessa (myydään kaupoissa harrastus).

   Työkalut työhön

   • Kohde sisustus on lähes mistä tahansa aiheesta, mutta kauniimpi kuin kaikki, hän katsoo raaka puun pinta. Sopivat puiset leikkuulaudat tai laatikoihin.
   • Tarvitset sakset - Edullisin pieni kynsisakset kanssa pyöristyneet.
   • Liimaukseen liiman kuvio ostaa decoupage. On olemassa vaihtoehtoja käyttää erityistä liimaa, ja tavalliset PVA.
   • Kynsien pinnoite. Ostaa lakat ja läpinäkymätön, ja kiiltävä vaikutus. Jotkut liimat sisältävät elementtejä maalauksen, lisäkäyttö lakan ei tarvitse niitä.
   • Älä unohda harjaa. Kauppa tarjoaa paljon vaihtoehtoja, mutta synteettinen lähestymistapa on erinomainen, erityisesti - tasainen. Käytä ja erityistä rullat, mutta on helpompi tasoittaa kankaalla eikä annostele liima.

   decoupage tekniikkaa - valokuva-ohjeet ja videon työpajojen

   Yritä ymmärtää - mitä asioita dekupazhiruyutsya ja että tämä on tulos.

   Decoupage pullot aloittelijoille: askel askeleelta valokuvia (17 vaiheissa)

   Yksi yleisimmistä variantteja laitteet - decoupage pullon aloittelijoille. Askel askeleelta 17 valokuvaa puhumme tätä prosessia entisestään. Mitä tarvitaan puolestaan ​​pullosta jotain houkuttelevaa?

   Decoupage aloittelijoille: askel askeleelta puun (6 vaihetta)

   Decoupage aloittelijoille puiden (ohjeet alla) vaatii erikoinen tarttumista pintaan applikointikuvion.

   Decoupage muovisista: video-opetukseen kommentit

   Täällä me tarvitsemme muovi - sitä myydään tahansa tallentaa harrastus.

   1. Pinnan valmistelemiseksi. Tästä epäsuhdasta desinfiointipyyhkeellä ja poistaa sen etiketin. Seuraavaksi märkä kerros akryyli.
   2. Leikkaa tarvittava kuvio.
   3. Seuraava vaihe - saada muovinen liima on ekstrudoitu pisaroiden muodossa, minkä jälkeen se on liimattu paperin leikkaus. Liima kansipaperi pistokkaat ulkoa - joten se voidaan lakata (käyttää erityistä liimaa lakka suositellaan tällaisissa tapauksissa).
   4. Lähetämme valmiin muodon uunissa. Paistamisen jälkeen muovi aihioita tehdä magneetti, kiinnittämällä teipillä sen pohja.

   Jotta ymmärrettäisiin paremmin suosittelemme katsomaan videota.

   Decoupage aloittelijoille lautasliinoja: askel askeleelta opas aloittelijoille, 5 vaiheissa valokuvia, videoita

   Seuraavaksi harkita decoupage aloittelijoille askel askeleelta valokuvia pyyhkii (saatavilla kaikissa myymälän harrastus). Mitä tehdä?

   Selvemmin, miten tehdä decoupage lautasliinoja näet videon.

   Decoupage leikkuulaudat aloittelijoille - video opetus ja kommentit

   Käyttäen tekniikkaa, prosessi, ja puulevy. Miten se tehdään? Seuraa ohjeita:

   1. On välttämätöntä alussa levyn pinnalla pohjamaalattu. Tätä varten se on varustettu valkoinen akryylimaalia (tämä tehdään sienellä kahteen kerrokseen ja kuivaus).
   2. Alkaen valittu kudos on leikattu tarvitaan koostumus. Se vaatii vain yhden kerroksen, niin jos kahden kerroksen kangas, sitten yksi on poistuttava.
   3. Aseta kuvio pinnalla ja varovasti kattaa sen liimakerroksen (laimennettu 50/50 suhteissa). Pyyhkiä ei vaurioidu, yritä tasoittaa ryppyjä muodostunut (ja he varmasti ovat muodostettuja) kevyesti harjata.
   4. Anna liiman kuivua hieman.
   5. On aika päällystää laudan akrylaattilakkaa (aluksi se on valkoinen, mutta prosessissa kuivaus tulee läpinäkyväksi). On syytä kattaa kartonkia lakka huonekalut.
   6. Odota, kunnes kuiva ja käyttää naulalevyliitok- sen aiottuun tarkoitukseen.

   Leikkuulauta

   Suosittelemme, että tutustut täysversion mestarikurssi videolle.

   Oppituntini kommentteineen kudoksen

   Muutama sana menetelmä kudoksen decoupage.

   1. Kangas hajoaa pinnalla - välttää rypyt. Valmis kuvio on sijoitettu pinnalle ja linjassa (käsien ja tela). Majoitus kiinteä katoamassa merkki.
   2. PVA liimaa kuulu merkatun piirustus paikka, jossa sen odotetaan lopullista kuivaamista. Jos liima on paksuhko, laimenna lämpimällä vedellä.
   3. Siinä tapauksessa, että kuvio siirretään siteen, älä unohda poistaa alemman kerroksen. Ylempi on sovellettava paikka, jossa liima on kuivunut.
   4. Edellä siteen peitetty vahattu paperi ja sitten silitetään rautaa. Silittää suorittaa keskeltä reunaan, menettely kestää enintään 5 minuuttia.

   kangas

   neuvosto: Sana neuvoja - että työpinta ei huonone liimaa kankaan alle sulkevat muovipussiin tai paperia tiedosto.

   Täysversio master-luokan videolle.

   Decoupage munankuoren - video ja vinkkejä

   Viihdyttävä kuvioita voidaan valmistaa tavanomaisilla munankuoret. Katsotaan, mitä tapahtuu.

   kuin tarjottimella

   Käyttää muovilevy, joka oli ollut aiemmin poshtukaturte ja rasva.

   1. Levittää liimaa pinnan levyjen kuori se ei "float".
   2. Toteutettava kuori jakaa sen ole liian suuria paloja, levitä sisälle kovera puoli.
   3. Hammastikulla dolamyvali kuoret haluttuun kokoon.
   4. On tarpeen tehdä kuoret on sama väri - tämän kahden maalin kerrosta (prosushivaya).
   5. Kun pinta on vuorattu, liimaa kuoret.
   6. Sen jälkeen liimaa siteen. Kevyesti kiinni harjalla tai sormen kastetaan veteen, jotta se ei revi kangas.
   7. Anna kuiva-aineen ja sen jälkeen he sisustaa huonetta.

   Täysi mestarikurssi videolle.

   decoupage kursseja Moskova - osoitteen minne mennä

   Tässä ovat suosituimpia kursseja dekupazhistov Moskovassa:

   Kirja "decoupage aloittelijoille" - lukea aiheesta?

   Tehokkain masterointiin decoupage tekniikkaa aloittelijoille (askel askeleelta ohjeet valokuvien artikkelissa yllä) on koulutus, ei kirjallisuutta, mutta jotain hyödyllistä ja sisältämien kirjoja. Tehokkain:

   • "Decoupage. Kattavin tietosanakirja "Yucel S.
   • "Decoupage ja craquelure puhdistetuille nainen" M. Lupato

   Suurin osa kirjoista aiheesta julkaistaan, käännetty ulkomaisista lähteistä, koska usein siellä livahtaa virhe. Mutta näissä julkaisuissa ei, ja ne on luotu opettaa aloittelijoille.

   Kaikkein epätavallinen sovelluksia decoupage taiteen

   Decoupage aloittelijoille: askel askeleelta valokuvia, 7 työpajoja, video-ohjeita, lista mitä tarvitset päästäksesi alkuun

   Artikkeli lukija voi perehtyä termi kuten decoupage aloittelijoille. Askel askeleelta valokuviemme tarkastelee kaikkia suosituimpia menetelmiä dekupazhirovaniya. Luettuaan artikkelin, opit käyttämään joitakin vinkkejä ja ohjeita käytännössä ainutlaatuisia käsitöitä käsillään.

   Lukemisen helpottamiseksi materiaalia on jaettu useaan pääosaan:

   • Mikä on decoupage, mitä pitäisi tietää ennen aloittamista luettelo materiaalit ja työkalut;
   • työpajoja erilaisia ​​tekniikoita - ei ole tavanomainen lautasliinat luoda lasi stemware piirroksin;
   • arvioita Masters, top 5 yleisimmät virheet prosessissa tulokkaita decoupage.

   Laatikko tarvikkeet

   Käsite decoupage tekniikoilla

   Decoupage - tekniikka koristelu esineet liitekuva tai kuvio, ja päällystetään lakalla tai tarttunut maalia koostumukset tarjoavat turvallisuuden ulkonäkö luotu objekti.

   Aloita decoupage kuuluu viidestoista luvulla. Tämä taidetta lähtöisin Saksasta - jossa on ensimmäinen maininta tekniikkaa. Veistetty kuvia koristellaan huonekaluja ja luoda ainutlaatuinen sisustus. Venetsia käytetty taitavasti veistetty kuva kattaa useita kerroksia lakka.

   Toinen kukinnan decoupage tekniikkaa alkoi viktoriaanisen aikakauden Englannissa, jossa decoupage harrastuksena on tunkeutunut alkupuoliskolla kahdennenkymmenennen vuosisadan. Venäjällä oli samanlaista tekniikkaa ikonimaalauksen ja decoupage itse kehitettiin seitsemästoista-kahdeksastoista luvulla.

   leijonat

   Decoupage on erinomainen menetelmä sisustustuotteita. Kuten minkä tahansa sisustus, sillä on omat hyvät ja huonot puolensa, jotka määräävät mahdollisuutta käyttää koristeluun.

   • minkä tahansa materiaalista;
   • täytäntöönpanon helppous;
   • materiaalien saatavuudesta työstä;
   • korkea kestävyys useimpien sisustus.

   koriste teekannu

   Decoupage on vaatimaton lähdemateriaalia. Koska käytettävä kuvio ja lautasliinat, ja lehtileikkeitä ja erillinen tuloste. Haluttaessa leikkokukkia taustakuvan ja aseta ne kaapit - decoupage ei rajoita mielikuvitusta tekijän.

   Decoupage ei vaadi erityisiä taitoja tai työkaluja - tarpeeksi on sakset, vanhan lehden, maali ja harjalla. Joissakin tapauksissa ei ole tarpeen tarkasti leikata kuvio koska jotkut huolimattomuuden voi antaa lisää viehätysvoimaa sisätilaan.

   Lakka ja maali myydä missään myymälässä. Sisustamisesta puuovien jättää enintään yhden purkin lakalla 200 millilitraa.

   parafiini kynttilän

   Lähes kaikenlaisia ​​decoupage suojaamalla maalin kestävä. Vuoteen hauras työ koskee suojattu muilla keinoin tai minkäänlaista suojaa. Päällystetyn lakka maalauksia vain uhka halkeilua ajan.

   • kyvyttömyys sovelletaan kaikkiin aiheista sisätilan;
   • vaatimus tarkkuudesta työssä;
   • vaikeudet työskenneltäessä sisätiloissa.

   Ei jokainen huonekalu on koristeltu decoupage tekniikoita aloittelijoille. Askel askeleelta valokuvista me tutkimme miten Pullot, kangas-, muovi-, leikkuulauta ja muita kohteita. Verhoillut huonekalut tai koristella lasi ei ole niin helppoa. Lakka ei oteta kangasta, ja lasi on pilaantunut. Joissakin tapauksissa se ei ole kriittinen, mutta älä käytä decoupage lasiin ikkunoissa kuin kirkas lakka on erittäin ongelmallinen.

   Decoupage laatikot

   Decoupage pinta voidaan valmistaa - se poistetaan vanha löysä päällystekerrosten. Tämä koskee emali vanhat huonekalut, jonka on oltava täysin hioa.

   Työskennellä sinun täytyy olla kärsivällisyyttä - hienovarainen kuviot vaativat päällikön suurta tarkkuutta luotaessa, koska huolimaton liike on helppo repiä paperia. Se on kriittinen tilanteissa, joissa käytetään ohutta paperia.

   Maalit ja lakat tuotteita on erityinen haju, pitkä rapautunutta ulos huoneesta. Koska decoupage on sovellettava useita kerroksia lakka, suosittelemme suorittaa tämä toimenpide kadulla.

   Käyttäen paperia

   Tilannetta vaikeuttaa, kun se on tarpeen hiekkaa pintaan päästä alkuun. Suuremmilla lopullinen usein se tuottaa paljon pölyä ja roskia. Tämä lopetti mahdollisuuteen työskennellä huoneeseen.

   Mitä sinun tulisi tietää ennen kuin alat tehdä Decoupage

   Ennen työskentelee piirustusten tutkia ominaisuudet kankaita ja materiaaleja, joiden kanssa työskennellä.

   Paksu ristekuvioinnille vähemmän luonnollinen. Tämä asettaa rajoituksia käyttöä paksua pahvia ja saapuu niiden vaatimukset tarkkuuden työn luotaessa piirustuksen.

   Harmoninen väriyhdistelmä

   Ei jokainen kuva on alla lakka. Kuva on kestettävä maalata liuottimia, jotka eivät alkaa liueta vaikutuksen alaisena jälkimmäisen. Täydellinen kiiltävä kuvia, vähemmän - tulostettujen kuvien mustesuihkumusteeseen.

   Tarkastellaan väriyhdistelmä aikana decoupage aloittelijoille (askel askeleelta ohjeet valokuvista ja niin edelleen). Poimi kuva huolellisesti sisustus, kuten on jo liitetty kuva on lähes mahdotonta poistaa pinnalta.

   Leikkuulauta

   Mitä sinun tarvitsee decoupage aloittelijoille: listan päästä alkuun

   Melkein mitä tahansa decoupage tarpeeksi vakioluettelo materiaalien ja työkaluja. Joten, mitä tarvitset decoupage aloittelijoille - lista asiat:

   Jotta standardin tarvittavat Decoupage kuvan. Hänet valittiin etukäteen. Sakset tarvitaan leikata. Suurempaa tarkkuutta, käytä toimistotyön veitsi terävä terä, veitset tai erityisiä decoupage.

   Set decoupage

   Valinnalla liima hoitoon äärimmäisen varovasti. Käyttö on sallittu ja tavalliset PVA liimaa, mutta ajan mittaan se antaa kuvan kirkastuu. Päästä eroon vaikutus, valitse erityistä liimaa, jota myydään kaupoissa käsitöitä.

   Lakka on valittava erityinen - se vahvistetaan ohut eikä käytä voimakkaita liuottimia, jotka voivat vahingoittaa kuvan. Kun käytön puutteeseen tällaista tavanomaista lakka puun tai muun materiaalin - se on valittu riippuen käytetystä materiaalista.

   Harjat käyttää mitä tahansa, mutta on edullisesti liima, jossa on useita harjat erikokoisia, jolloin tarkasti soveltaa sitä vain kuvan alla.

   Lucky decoupage

   Hiekkapaperilla on hyödyllinen tasoittaa pinnan karheus etukannen ja käsittelemään lakka. Hiekkapaperilla suositella ottaen vähiten saatavilla jakeet - 1600, 3200 ja muut. Liika tarpeetonta vahinkoa maali ja pinnan.

   Decoupage aloittelijoille: oppituntini

   Tämä video esittää master-luokan tekniikka. Työskentelemään menestyksekkäästi hyvin seuraamaan antamia neuvoja muodossa ja vaiheet.

   Decoupage aloittelijoille: askel askeleelta kuvat 7 työpajoja

   Alla on askel askeleelta ohjeet valokuvista. Decoupage aloittelijoille ei tunnu niin vaikeaa, jos noudatat selkeitä sääntöjä, jotka olemme maalattu.

   Toinen joukko decoupage

   Decoupage lautasliinat: askel askeleelta opas

   Lautasliinat ovat erittäin edullisia, mutta ei helpoin materiaali työstää. Heillä on kaunis kuvio ja näyttää hyvältä koristeeksi, mutta jätä rumia taittuu.

   Aluksi leikata kuvio pyyhkäisemällä. Muutoin tämä kannustaa toimistossa veitsellä tai joukko veitsiä decoupage. Huolellisesti leikattu kuvio, parempi saada valmiiksi elementtiin.

   Aikana leikkaus kangas on hyvin todennäköisesti alkaa erottumaan. Poistaa kerroksia ilman kuvio, jättäen vain kuvan kerros. Tämä tekee tulosta realistisia.

   Odota, kunnes vesi kuivuu. Liotuksen aikana liinaa koko kasvaa, niin pitää tämä laatiessaan koostumusta.

   Lopussa koko maalipinta koostumus. Kynsien riippuu pinnan. Monipuolisuus on akryylilakkaa. Laita se harjaa yhteen suuntaan. Kerrosten lukumäärä riippuu toiveiden master, tarttuu 2-5 lakkakerroksella.

   Yksityiskohtainen lautasliinat decoupage menetelmä video alla.

   Seuraavassa mestarikurssi puhuvat decoupage aloittelijoille puun. Askel askeleelta valokuvia siinä me koristella puinen Pano. Toimimaan erityisiä taitoja tarvitaan, ja kaikki materiaalit myydään veneet myymälöissä ja käsitöitä.

   Video, täydellinen luomassa koristeellinen paneeli decoupage tekniikkaa.

   Työskentely kangas ei ole kovin erilainen kuin tavanomaiset decoupage, tärkeintä - työskennellessään olla niin tarkka. Mestarikurssi kertoo miten käyttää decoupage tekniikkaa lisätä tavanomaisia ​​malleja pussi, joten se taideteos.

   Muita ominaisuuksia teoksista esitetään video, jossa voit luoda täsmälleen sama pussit.

   Mestarikurssi selittää miten DECOUPAGE suoritettiin muovia. Lähtökohtana käytetty vanha tietokoneen hiiri, joka on miellyttävä osa suunnittelua tilaa.

   Työ alkaa muovi käsittely. Usein se on saastunut rasvaa, koska sen hyvä pestä ja käsitellä alkoholia. Tämä poistaa ylimääräinen rasva, joka satuttaa herkkä piirustus lautasliina.

   Tarkempaa tietoa decoupage muovi videon alla. Työskentelytapa on sallittua minkään muovi - tärkeimmät ennalta rasva sitä.

   Luodaan lauta decoupage tekniikka ei ole kovin erilainen kuin luominen paneelin. Tekniikka on samanlainen, ja ero on vain käytetty materiaali.

   Decoupage pullot aloittelijoille: askel askeleelta kuvat

   Työskentely lasi eroaa muista materiaaleista. Hänen on erityisesti valmistettu käytettäväksi tavanomainen maali tai akryyli maali ei osu lasiin.

   Suorittamaan tarvittavat työt:

   Let tarkemmin, miten tehdä decoupage pulloon aloittelijoille askel askeleelta kuvia ja hyödyllisiä suosituksia.

   Decoupage lasi on yksi vaikeimmista, sillä se edellyttää valtavaa tarkkuutta työssä. Muussa tapauksessa lasi on läpinäkymätön ja menettää sen ulkonäköä.

   Koska menetelmä ei liity maalaus, piirustus, valmistaa heti - se murtuu ja kuorivat siteen piirustus oikea koko ja muoto.

   Odota kuivaus kynsilakka ja laittaa kynttilän viinilasin. Koristeltu aihe roolissa suuri kynttilänjalka yöllä, luomalla ihana kuvioita huoneessa.

   Lisätietoja työn alla olevasta videosta - se osoittaa prosessin liimaus ja maalaus lakka lasit.

   Auttaa aloittelijoille - ihmisiltä käytäntöön

   Decoupage - harrastus, jossa on paljon faneja. Huolimatta ilmeisen monimutkaisia, on olemassa suuri määrä vivahteita, jotka eivät ole aina saatavilla aloittelijoille. Sitten me kertoa joitakin niistä.

   Mitä sanomme ammattilainen dekupazhisty - arvosteluja, suositukset

   "Decoupage - halpa ja kannattava harrastus, juurikaan vaadi taitoa. Mutta toisinaan työ tuntuu liian petollisia. On välttämätöntä alkaa oppia tekniikka tarpeettomia asioita, joka ei sääli pilata. Älä unohda erityisiä lakat ja liimat - niiden avulla voit työskennellä paljon mukavampi ja siistimpi. "

   Alla Nikitenko - Opettaja decoupage kursseja Moskovassa 5 vuoden kokemus.

   "Minulle tärkein etu decoupage harrastus on sen äärettömyyden - for dekupazhista mitään rajoituksia soveltaa tekniikka voi olla melkein minkä tahansa pinnan. Ei pitäisi estää paikan päällä - tekemällä yksi asia, aloittaa uuden, koska vain harjoittamalla hankitun osaamisen. "

   Olga Ivanenko - harjoitellaan dekupazhist, kokemus on 4 vuotta.

   Alla oleva lista on koonnut asiantuntijat ja voit tietää yleisimmät virheet decoupage.

   1. Tasoittaa luku reunoilta kohti keskustaa. Tässä tapauksessa se on muodostettu poimuja. Tämä näkyy lautasliinat, koska ne ovat pehmeitä ja ohuita. Liittäminen piirustus, toimii pelkästään keskustasta ulospäin;
   2. Kun decoupage lasia tai muuta sileät pinnat, on aina käytettävä aluketta. Unohtamatta se tuo tyhjäksi kaikki ponnistelut - nopeasti kuori maali pinnasta, pilaa kaiken työn;
   3. Valitsemalla malli decoupage voi käyttää paksuja kuvioita sileä reunat. Nämä leikkeitä ovat hyvin näkyvissä - varsinkin kun sivulta katsottuna. Se pilaa tuotteen ulkonäkö ja tehdä siitä epämiellyttävää.
   4. Ostaa erityinen joukko harjat liimaa ja lakan. Käyttäen luonnon kynsiharjat johtaa heikkenemiseen ulkonäkö johtuu kuidun murtuma, ja käyttämällä synteettisiä liima - vahingoittaa kuvio. Sekoittamalla liima ja lakka toisaalta johtaa arvaamattomia tuloksia.
   5. Työskentely lautasliinat leikkaa ne kuorimisen jälkeen. Muuten kuva siirtyisivät suhteessa linjat ja huononevan, kyvytön jatkotyölle. Käyttämällä kiiltävä kuva, ensimmäinen peittää ne vedellä, vapauttaen jännitys pintakerroksen.

   decoupage kursseja Moskovassa aloittelijoille - koulu osoitteet

   Tarjoamme sinulle listan decoupage kursseja Moskovassa aloittelijoille, jotka opettaa sinulle tätä tekniikkaa:

   Jaa sosiaalisissa verkoissa:

   Uusia artikkeleita:

   Puutarhakeinut puusta kätensä antaa - Kaikki mitä olet halunnut tietää!

  • Rakentaa pergola liimattu palkit: suunnittelu ja opetus

  • Swing PVC putki lapsille ja aikuisille - siitä materiaalista ja erilaisia ​​keinut

  • Sisustus asunto on yksinkertainen ja tyylikäs - 100 kuvaa suosittuja tyylejä, pintamateriaalit ja optiot kaunis sisustus

  • Lasitus huvimajat omin käsin kaikki menetelmät ja materiaalit, paras lasitettu huvimaja ja valokuvia

   Siirrä materiaalia jaTIENAA

   1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

77 − 69 =