Koriste tiilet sisustukseen

Koriste tiilet sisustukseen

Edullinen, käytännöllinen ja esteettisesti miellyttävä tapa sisustaa sisustus - se seinään oblitsevat. Avulla tiilestä suunnittelijat antavat tietyn tyylin koko huoneeseen. Koriste materiaali on paljon kevyempi ja ohuempi kuin luonnollinen, joten kantavien seinien mitään ylimääräistä kuormaa.

Jäljitelmä tiili sisustukseen sovelletaan paitsi päin koko huone, mutta myös yksittäisiä aksentteja, jotka luonnehtivat tietyn tyylin. Suosio koriste muuraus kasvaa vuosittain johtuen epätavallinen rakenne, uritettu pinta, luonnollinen linjat, rikas väripaletti. Moderni rakentaminen markkinoilla tänään tarjoaa paljon variantteja tekokivestä. Harkitse suosituimmista tyyppisiä koriste tiiliä sisustukseen.

Paistetaan klinkkeri sisustus- ja tugoplastichnoy savien korkean lämpötilan uuneissa yli 1000 ° C: ssa Se on erittäin luotettava ja helppokäyttöinen sisävuori, joka ei ruostu, se ei reagoi kosteuden. Käyttöjärjestelmä klinkkeri ei vanhene, ja vahinko se voi olla vain fyysisiä vaikutuksia. Viimeistely materiaali tiloissa tämäntyyppisiä - se on kallista.

Jotta voidaan parantaa eristysominaisuuksia, klinkkeri tiilet sisällä valmistettu ontoksi. Kuten lieventämisestä paletti, se on saatavana laaja valikoima värejä, jotka voidaan helposti valita värin mukaan huoneen. Tämä on mahdollista käyttämällä eri lämpötiloissa ja koostumus savea. Keskimääräinen koot klinkkerin - 250 * 60 * 60 250 * 65 * 80.

Kipsi tiili sisustukseen

Asennettaessa kipsiä koriste tiilet sisustukseen on erittäin kätevä, ja hinta on edullisin. Sen koriste ominaisuuksia ja ulkonäköä lähes mahdoton erottaa kalliita kollegansa. Ansiosta se on kevyt materiaali on sovellettavissa mihin tahansa pintaan, niin joustava ja turvallinen rappaus seinät ja katto. Tiili kipsilevyjen on seuraavat ominaisuudet:

 • vastus äärimmäisille lämpötiloille;
 • valtava valikoima värejä, kokoja ja tekstuurit;
 • kestävyys;
 • monipuolisuus ja käytännöllisyys.

Alhainen kosteus - ainoa virhe kipsin, jossa asetetaan joitakin rajoituksia sen käytölle. Alueilla, joilla on korkea kosteus (kylpyjä, sauna, keittiöt, kylpyhuoneet, suihkut) sovelletaan kipsi osia vasta hoidon jälkeen useita kerroksia suojaava lakka tai erityinen työkalu. Kipsi tihenee huokoinen, koska reiät ovat kiinni, ja kosteuden materiaalin jo ei voi tunkeutua.

Tuotanto hiekkakiveä savitiilillä on johdettu seoksesta, johon on lisätty erityinen sideaine ratkaisu ja jonka määrä on graniitti pelimerkkejä. Jälkeen kaksinkertaisen muodostettu elementit ovat alttiina erittäin korkeissa lämpötiloissa, ja sitten hankkia voimaa. STONEWARE koriste tiilet sisustamiseen merkitystä paitsi taiteellista, vaan myös edistää ylläpito puhtauden, koska ne tekevät helppohoitoinen pintoja.

Etuja keraamisten laattojen:

1
 1. Kestävyys. Käyttöikä on 40 vuotta.
 2. Pakkaskestävyys. Laajalti käytetty lämmittämätön huonetta.
 3. Ole epämuodostunut. Se kestää suuren kuormituksen ja lämpötilan muutos.
 4. Kosteudenkestävyys. Käytetty sisustukseen, vaikka aukiot (parvekkeiden, terassien, loggias).

Rakennus kaupat tarjoavat erilaisia ​​keraamisia graniitti pinta: lasitettu kiilto, pehmeä sameus, yhtenäinen kohokuvioitu tai luonnollinen haketetaan. Tämä suojakuori on tullut sisustuselementti niin monia tyylejä, jolloin aseman jopa klassinen sisustus. Suunnittelijat valitessaan posliini suositella kiinnittää huomiota luonnon sävyjä. Erityisen suosittuja valkoinen tiili, joka on ihanteellinen ja sooloesityksiin, ja yhdistelmänä minkä tahansa elementtien väri.

Keraaminen laatta alle tiili sisustukseen

Sisustuslaattoja alle tiili on tehty muottiin useita rivejä koko paneelin muuraus. Päin tällainen on valmistettu polymeeristä tai seos keramiikka ja on halpa materiaalien tyypistä sisustukseen. Paneeli pituus 2-3 kivi kattaa laajan alueen, mikä säästää aikaa ja vaivaa asennuksen aikana. Jäljitelmä ei ole täydellinen tässä tapauksessa, koska elementit ovat liian lähellä toisiaan.

Laattojen suoritetaan tahmea rakenteita tai ruuveilla, ja kustannukset ovat sisustus on saatavilla kaikille kuluttajille. Koriste tiili paneelit ovat erittäin helppo leikata, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tehdä monimutkaisia ​​pintoja nivelten ja kulmat. Negatiivinen ominaisuuksia laatta koskee Materiaalin hauraus viimeistelyn aikana.

Kun muuraus on läsnä huoneessa, sisätilojen tulee koti-kuin lämmin, mukava. Tämän vaikutuksen antaa tiilet mahdollisesti seinään. Tämä asunto ei ole pelkästään sopimatonta, mutta myös täynnä ongelmia. Koriste tiili sisustus auttaa saavuttamaan halutun tuloksen luomalla monia nykyajan tyylejä. Sen avulla helposti pystytetty kaari, markkinarakoja, pylväät, seinät, edessä takat. Koriste tiilet sisustukseen tehdään paljon ohuempi kuin alkuperäinen, joten se säästää tilaa.

Kun suuri huone on tehty Englanti tyyliin, se voi olla tiili viilu kaikki seinät. Pienille ryhmille on parempi antaa koristelaattoja tai seinään alueella. Täydellinen viimeistely olohuoneessa Englanti tyyli, varsinkin jos sinulla on takka, joka on vuorattu muuraus goottilainen tyyli. Erinomainen alue näyttää myös kotiteatterin, koristeltu yksittäisiä palasia tiili.

Monet kuin muurauksen sisätilojen keittiön, varsinkin jos se on tehty Englanti tyyliin. Tässä tapauksessa, tiili olisi maalata että yhdistettiin yleinen suunnittelu käsite. Sillä Englanti tyyli on ominaista vaaleita värejä, joten muuraus äänisen valkoinen tai maksimaalisesti luonnollinen pigmentti. Tyypillisesti upotus aktivoidaan rekisteröinnin osan työpinnan yläpuolelle, joten kun klinkkeri materiaalia, joka ei ole herkkä kosteudelle ja äärilämpötiloja.

Tämän materiaalin lujuus on pienempi, koska valmistus ei kohdistu korkean lämpötilan polton. Ikäinen ominaisuudet saavutetaan lisäämällä puujauho tai savea kyllästetty erityinen polymeerikoostumuksen. Usein tämä viimeistely näkyy maassa tyyliset huoneet. sisätilojen ominaisuus - kylän elämää esitetty maalaismainen, ranskalainen Provence, Alpine chalet.

Antiikkisen tiili sopii täydellisesti makuuhuoneeseen tai käytävällä, jotka on suunniteltu talonpoikaistyyliin. On rapattu seinä tyylikäs ulkomuoto sileä tai karkea tiili alue rosoiset reunat kun on käsitys, että ei enää kipsi. Käyttävät yhä enemmän leikata vivahteeseen, mutta jos pieni huone, vanhennetaan sitten valkoinen tiili luo illuusion enemmän tilaa.

Sisätilojen parvi käytettyjen karkea, raakaa muuraus. Kun koristelu seinät ovat täysin kohtaamaan että tyyli näyttää mahdollisimman realistinen. Parvi - on puute erottaminen tilaa, joten käytä laajoilla alueilla. sisustus yhdistää huippuluokan materiaaleja (lasi, teräs) ja vanhojen (tiili, peitetty maalilla, palkit, karkea kipsi).

Koska kaavoitus tilan tapahtuu ilman seiniä, muurauksen - ihanteellinen ratkaisu ehdollisen jako asuinalueilla. Mielenkiintoista näyttää tiilestä lähelle sängyn. Lisäksi maalaus voidaan suorittaa luonnollisen sävyn ja kontrasti. Parvi täydellisesti yhdistää minimalistisen hi-tech tyyliin huolimattomasti ja klassikoita helppous.

Värillisillä muuraus on luova ratkaisu luoda tyylikäs sisustus. Nykyiset tekniikat ovat ajaneet luomassa vuori täydellisyyttä, tuottaa koriste tiiliä eri värejä ja muotoja. Laajentaa muotoilu mahdollisuuksia sileä tai kohokuvioitu polymeeripäällysteen, joka on koristeltu eri malleja. Erityisen tärkeää värillinen tiilet koristeluun lasten huoneet ja kylpyhuoneet.

Laatat alle tiili sisustamiseen uskaltaneet suunnittelu päätöksiä

Valittaessa materiaali koristeluun asunnon tai talo, kiinnittää huomiota koriste laatta kiven alla tai tiili. Sitä voidaan käyttää tasaisen seiniin tai yhdistettynä taustakuva. Huolimatta näennäinen yksinkertaisuus, sisustamiseen laattojen alle tiili on useita editointi ominaisuuksia, jotka on otettava huomioon suunniteltaessa työtä hänen kanssaan.

Avulla laattojen alle tiili voi toteuttaa mielenkiintoisia suunnitteluratkaisuja koteihin

Vaihtoehdot koriste katon viimeistelyyn

Paljaat tiiliseinät antaa tilaa synkkä ja asuin tuntuu. Tänään kuitenkin monet haluavat vain tällaisen mallin, koska se poikkeaa tiiviyttä, omaperäisyys ja on helppo poimia lisävarusteita.

Tyylikäs vaihtoehto muotoilu makuuhuonetta tiiliskiviseinissä

Luoda vaikutus paljaat seinät, voit käyttää:

 • Taustakuva kuviolla tiiliä;
 • erityistä paneelit;
 • jäljitelmä muuraus märkä kipsi;
 • laatat alle tiili;

Harkita etuja ja haittoja kunkin kudoksen erikseen.

Tapetit jäljitelmä tiilestä

Edullisin ja helppo asentaa materiaalia ovat tapetti. Luoda niitä vaikutus paljaat tiiliseinien vaativat vähintään aikaa. Nämä taustakuvat ovat täydellinen tahansa tyylin päätöstä tiloihin.

Jos puhumme etuja tämän materiaalin, ne ovat ilmeisiä:

 • heidän liimaus ei tarvitse olla erityinen kokemus rakennustöistä;
 • viimeistelyn aikana on vähimmäismäärä pölyn ja lian;
 • laskennassa tarvittava määrä materiaalia voidaan tehdä suoraan myymälässä;

Tapetit jäljitelmä tiilestä

 • viimeistely-aika on erittäin pieni;
 • ei tarvita erikoistyökaluja;
 • Laaja valikoima voit valita paras vaihtoehto kohtuuhintaan.

Kiinnittää huomiota! Kuvioitu kuitukankaiden tapetti voi saada vaikutus tämän muuraus. Kuitenkin merkittävä haitta tämä materiaali on kyky kerääntyä pölyä ja matalan veden vastus.

Internetin esittelee useita taustakuvia alle tiili yhdessä muiden materiaalien kanssa.

sisäseiniin tiili paneelien eri kulutuskestävyys ja hyvä kestävyys kosteutta. Niitä käytetään aktiivisesti ulkoa ja koristelu.

Paneeli alle tiili usein käytetään viimeistelyyn parvekkeelle

Niistä edut ovat:

 • kestävyys;
 • kevyt;
 • pitkäkestoinen ulkonäkö;
 • äänenlaadultaan lämmöneristyskykyä.

Jotta levyt käyttäen muovia, joka on helppo kiinnittää seinään ruuveilla tai ruuveilla. Koska kukin paneeli on asennettu erikseen, vahingon sattuessa voidaan vaihtaa helposti erikseen otettu fragmentti.

Laatat alle tiili sisustukseen

Indoor seinälaatat alle tiilet otettiin käyttöön melko äskettäin. Sitä ennen hän oli materiaalina ulkona koristeluun. Ensimmäinen laatta hinta oli melko korkea, ja se ei ole ominaista monenlaisia ​​vaihtoehdot. Vähitellen se on laajennettu värintoisto ja tarjosi erilaisia ​​tekstuurisiin ratkaisuja.

Keraaminen laatta keittiössä alle tiili

Etujen joukossa laattojen alle tiili erottuu:

 • ekologinen puhtaus;
 • kyky käyttää eri materiaaleja (puu, vaneri, metalli, betoni, jne.);
 • kestävyys;
 • Hyvä äänieristys;
 • korkea kosteudenkesto.

Huolimatta monista eduista, älä unohda useita merkittäviä haittoja. Heidän joukossaan - tarve osalta asiantuntijoiden osallistumisen ja pakollinen käyttö erikoismateriaaleja. Ei vähiten negatiivinen piirre laatoitus ovat likaa, tarve suorittaa valmistelutyön ja paljon roskia.

Kuitenkin syntyneissä tuotteissa ansiosta sen käyttö, on miellyttävä pitkään ja omistajat antavat tilaa persoonallisuus.

Tiilimuurauskannake käytetään usein sisustus tyyliin parvi

Tyypit ja laatta valmistusmateriaalit

Rakennusmateriaali, jota käytetään sisätilojen viimeistelytyöt, ei altistu voimakkaalle auringonvalolle, lämpötila, kosteus, jne Kuitenkaan tämä ei tarkoita, että lähestymistapa valintansa arvoinen huolimattomasti ja harkitsemattomasti. Tämä johtuu paitsi laatua laatat, mutta myös ominaisuudet sen tyyli, joka eroavat merkittävästi tavanomaisten muuraus laatat.

Ennen asettumasta tietynlaiset sinun täytyy vastata kysymykseen, mitä on tarkoitus saada loppuun: täydellinen simulaatio tai suhteellisen kaukana yhdennäköisyys? Vastaus tähän kysymykseen antaa valita oikea laatta, joka on tuotettu yhden tai useamman tiilirivit.

Jälkimmäinen vaihtoehto on yksinkertainen tyyli, koska se on kooltaan suuri ja kytkentä tapahtuu periaatteella shakki. Tällöin tiiliseinä on erilainen kuin tavanomainen rakenne, mutta se antaa epätavallinen vaikutus ja antaa tilaa yksilöllisen ilmeen.

Laatat alle tiili tehokkaasti tarkastellaan suunnittelun keittiön esiliina

Kiinnittää huomiota! Valitsemalla tyyppi laattojen muodossa paneelien, pitäisi olla tietoinen lisääntynyt epävakauden alalla jäljitelmä saumat.

On syytä huomata, että merkittävä vaikutus lujuuteen koristeellinen laatta ja tiili on materiaalin valinta, josta se on tehty. Näihin tarkoituksiin voidaan käyttää klinkkeri, keraaminen, tai polymeeri-kipsiä. Jokaisella materiaalilla on omat erityispiirteensä, jotka on otettava huomioon valittaessa laatta koristeluun eri tiloissa.

Tyypit sisustuslaattoja alle tiili sisustukseen

Kukin asunnon omistajalla yksin päättää valinnasta tietyn tyyppisen laatta seinille. On otettava huomioon monia asioita, heidän joukossaan - suorituskykyyn (kylpyhuoneessa tai olohuoneessa). Älä myöskään unohda etuja ja haittoja kunkin materiaalin, josta laattojen tehdään.

Laatat erivärisiä on kaunis muuraus

Klinkkeri tiilet sisustukseen

Tämäntyyppinen laatta käytettiin alunperin ulko viimeistelytyöt, mutta viime aikoina se on aktiivisesti käytetty ja sisätiloissa. Tämä johtuu monista eduista tämän materiaalin:

 • Yksinkertaisuus ja helppous makaa pinnalla tahansa monimutkaisuus;
 • kestävyys UV-säteilyä, bakteeri- ja kitka;
 • pitkä käyttöikä johtuen korkeasta pinnan kovuus;
 • imukyky;
 • helppo puhdistaa pölystä ja liasta.

Huolimatta eduista, klinkkeri laattojen sisustamiseen on kääntöpuolensa:

 • vähäinen iskunkestävyys;
 • korkeat kustannukset, jotka on otettava erityisesti huomioon valitessaan klinkkerin ja tavallisten keramiikka.

Klinkkeri on suosittu koriste materiaalia

Rakennusalalla markkinoilla on tarjolla useita erilaisia ​​laatta klinkkeri:

 • Tekniikkaa käytetään leikata jalkakäytävällä, siirtymät julkisissa rakennuksissa jne.;
 • vedenkestävä, käytetään vesirakentamisessa tilat;
 • verhous, ulkopuoli kotityöt;
 • osat monimutkaisten muotojen.

Katulaattojen voi olla matta tai sileä pinta, erivärisiä ja sulkeumat. Riippuen lopputulos on mahdollista valita tietty lasku.

Tämäntyyppinen laatta sopii parhaiten viimeistelyyn olohuoneeseen tai makuuhuoneita. Se erottuu hyvä ääni ja lämpöeristys. Jos sen vieressä on parempi käyttää kipsilaattojen huoneessa on takka, sen sisustus ja pinnan.

Kipsi laatat alle tiili voidaan maalata tahansa väri

Tämä materiaali on helppo asentaa, se sopii hyvin eikä vaadi lisähoitoa. Kuitenkin kipsi laatta on korkea hauraus, joten on tarpeen ostaa "marginaali".

Kipsi laatat alle tiili: erityisiä asennus ja käyttö

Edut ja haitat käyttämällä kipsin laattoja simuloidussa tiili. Maalausmenetelmä. Työskentely erilaisia ​​emäksiä.

Keraamiset laatat alle tiili

Valmistukseen tämän tyyppisen laatta käytettyjen yhdistetään tietyissä suhteissa hiekan ja saven, jolloin saadaan aikaan ympäristöystävällinen viimeistely materiaali, joka sopii hyvin sekä ulkona sekä sisustus-. Muunlaisista seinälaatat alle tiili tämä laji eroaa pehmeä rakenne, joka tekee kytkin sen käyttöön mahdollisimman paljon kuin todellinen.

Tällainen materiaali sopii kaikenlaisiin tiloihin, ja myös yhdistää hyvin puuta, tapetti, jne.

Lasitetut keraamiset laatat alle tiili

Valmistukseen tämän tyyppisen tiili käytetyt laatat silputtu sekoitus hiekkaa, sementtiä ja kuoret. Niistä etuja tämän tyyppinen on syytä huomata, kevyt, hengittävä ja kaunis kuvioitu. Kuitenkin tämä laatta on merkittävä haitta - lisääntynyt hauraus. Siksi sen kuljetus ja asennus on tehty huolellisesti ja avulla asiantuntijapalvelut.

Käytetty sisustukseen olohuone, makuuhuone ja käytävät, mutta kylpyhuoneessa ei pitäisi käyttää laatat nopeasti huonontua ja korjaus on tehtävä uudelleen.

Joustava laatat alle tiili sisustukseen

Valmistukseen tämän tyyppisen laatat käyttäen sementin, akryylipolymeerin ja pigmenttejä. Piirre tämä materiaali on kyky taivuttaa missä tahansa kulmassa. Se sopii ihanteellisesti viimeistelyyn eri pyöristetyt pinnat. Taivuttaa palstalla yksinkertainen rakenne ja hiustenkuivaaja.

Jäljitelmä muuraus on mahdollista luoda näyttäviä korostuksia sisätilaan

Etujen joukossa joustavien laattojen alle tiili on otettava huomioon:

 • korkea lämpö ja akustinen eristys;
 • helppo asennus ja mitään erityisiä vaatimuksia teoksiin;
 • kevyt;
 • vähimmäismäärä jätettä asennuksen jälkeen;
 • Facing vaadi erikoistyökaluja, se riittää tavallinen sementti;
 • hyvä kestävyys lämpötilanvaihtelut ja kosteus altistuminen;
 • pintamateriaali pehmeä.

Niistä haitat on syytä huomata korkea hinta laatat alle tiili sisustukseen.

Joustava laatta käytetään usein vuori pintoja keittiössä

Edut koriste tiili sisustukseen

Laattoja tyypin avulla voit luoda illuusion muuraus, mutta on useita etuja verrattuna kantaisä:

 • helppous laatoitus. Tämä mahdollistaa merkittävästi säästää korjaukset;
 • Koristelu seinät alle tiili ei vaadi esikäsittelyä. Poikkeuksia ovat kipsi seinät, jotka edellyttävät lisävahvistusta mesh;
 • koska laaja hintaluokassa ostaa tiili on yksi;
 • Valitse viimeistely materiaalia minkä tahansa suunnitteluratkaisu kiittäminen monenlaisia ​​väri ja pintarakenne. Pyynnöstä valmistajat voivat tehdä laatta hänen nimensä tai Family Crest;

Laatat alle hiekka-värinen tiili valkoinen laasti

 • Materiaali sopii erinomaisesti koristeluun ikkuna- ja oviaukkojen. Tulos näyttää epätavallinen ja tyylikäs;
 • kyky käyttää mitä tahansa modernia tyyliä - Italia, taidetta kannet, parvi, Provence, kylä, jne

Vinkki! Käyttö laattojen piilottaa puutteita ja koloja.

Suunnittelutekniikoita laatoitus

Monet ihmiset kieltäytyvät käyttämästä laatat asunnossa kiven alla sisustukseen, pelkää antaa synkkyyden huoneeseen. Nämä pelot ovat perusteettomia, koska on olemassa monia kompromisseja suunnittelun päätöksiä et voi päällystää koko huoneen, mutta vain yksi seinä, kapealla tai projektio. Tärkein asia harkita yleistä muotoilukonseptin koko huoneeseen.

Jäljitelmä palvelevat tiili rikki kipsi - mielenkiintoinen ajatus, mutta sen täytyy täyttää yleiset tyyliin. Joskus muuraus leikata ulkonevat kulmat, mutta tämä muotoilu päätös on täysin riippuvainen siitä, miten halukkaita vuokranantaja.

Koristelu seinät jäljitelmä tiilestä

Jos huone on takka tai uuni, sinun pitäisi huolehtia asianmukaisten viimeistely tilaa ympärilleen. Suunnittelijat eivät suosittele peittää seinät jäljitelmä tiili sisustukseen, se on parempi tehdä se ympäri tulisija tai pienellä alueella.

Vinkki! Täysin tiiliseinää lähellä takka voitele tämä osa sisustus, ja se on täysin menetetty. Yhdistelemällä useita otelochnyh materiaalien auttavat korostamaan keskittyä ja antaa sille charmia.

Kun valitset laatat tilojen pitäisi unohtaa sen väri. Liian tummat värit antavat huoneelle tumma ja kasarmeja. Hiekka sävyjä, päinvastoin, lisää lämpöä ja tilaa. konservatiivinen kannattajat voivat mieluummin punaisen sävyt luonnon muurauksen olohuoneessa ja makuuhuoneessa valita valkoinen laatat alle tiili.

Älä unohda tällaisia ​​tärkeä asia valittaessa laatat pintaa. Se voi olla sekä sujuvaa ja matta. Asiantuntijat todella uskovat, että kiiltävä pinta näyttää luonnotonta. Kuitenkin, jos se on yhdistetty vastaavat elementit, ja lopuksi loput tilojen, tulos voi saada odottamattomia ja mielenkiintoinen.

Tiilimuurauskannake yhdistettynä valkoiset keittiökalusteet näyttää näyttäviä

Valkoinen kiiltävä laatat alle tiili on laajalti käytetty laatoitus keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Sileä pinta puhdistetaan hyvin, se ei ime kosteutta ja eri epäpuhtauksia.

Piirteet koristelaattoja asennus

Keraaminen laatta on muurattiin katkaiseva uraan teknologioita uraan alla tiili sisustukseen muodossa paneelien, tässä tapauksessa levy simuloi useita rivejä.

Jos tietty laatta koko ja muoto on osa yhden tiili, sitten on paljon ongelmia. Tässä tapauksessa on tarpeen ottaa käyttöön porrastetusti, muuten ei voi aito jäljitelmä muuraus. Asiantuntijat suositeltavaa käyttää tavanomaista rakennetta ristit, joka on sijoitettava parittain kulmat keraamisten laattojen, tiili. Tämä antaa mahdollisuuden saada tasainen kytkin ilman muutosta.

Keramiikka - ihanteellinen materiaali työalueen keittiössä

Kun asennus sisätilojen tiilet saa unohtaa saumat sisustamisen. Niiden pitäisi olla laajempi kuin tavallisesti, kun laattojen. Tämän saavuttamiseksi sinun täytyy valita suureen ristejä.

Päätyttyä asennustyön saisi unohtaa saumausta. On välttämätöntä valita värin laatat tai kontrastin väri. Ammattilaiset suosittelevat jättäytyä käytöstä laasti, ja käyttää loput laasti tai laattaliiman. Tämä johtuu siitä, että tämä muuraus ei ole poistettu.

Ei ole väliä sillä, mikä huone on valittuna alla tiili tiilet - keittiö, olohuone ja makuuhuone, se on joka sisätilojen näyttää hienolta ja mielenkiintoinen. Laaja valikoima voit valita mikä tahansa versio materiaalin eikä loukkaa yleistä tyyli päätös koteihin - punainen laatta, valkoinen tiili, musta tiili jne Stacking ei myöskään ole aikaa vievä prosessi, joka mahdollistaa työskentelyn jopa aloittelijalle ..

Koriste tiilet sisustukseen ja sen ominaisuudet

Katulaattojen sisäseiniin. Tyypit ja ominaisuudet asennus

Seinäpaneelit sisustukseen

Kipsi laatat alle tiili: erityisiä asennus ja käyttö

Koristepaneelien sisäseiniin

Keraamiset laatat kylpyhuoneessa: moderni design viimeistelyt

Koristeellinen päin tiiliä: tyypit, joita käytetään sisustus, sääntöjen muuttamisesta

Muuttaa sisätilat, on tarpeen tehdä laadukasta viimeistely. Mutta emme saa unohtaa, että se on oikein valittu materiaali avainasemassa. Tällä hetkellä kasvava suosio voitti tuote, jota kutsutaan koriste tiili, eri estetiikka, käytännöllisyys ja kohtuullinen hinta.

Erilaisia ​​koriste materiaalia

On olemassa erilaisia ​​koriste tiiliä, jotka eroavat ominaisuuksiltaan ja alueilla, joissa niiden käyttö on eniten hyötyä.

 1. Tuotteet perustuvat sementtiä tai kipsiä. Tämä suoritusmuoto on saatu muovaamalla. Eli tuotantoa, on kaadetaan valmistettua seosta esi-muotoon valmistettuina. Edelleen, värjäytymistä esiintyy, jos värin ei lisätty liuokseen, ja tarvittavan käsittelyn. Tämä tekniikka toistaa tuotannon tekokivestä, vaihtamalla vain ääriviivat elementtejä.

Kipsi koriste tiili

 • Klinkkeri ulkonäkö. Erittäin kallis vaihtoehto, joka on laadukas. Tuotanto tapahtuu korkeissa lämpötiloissa, mikä antaa tuotteelle vaaditut ominaisuudet. Näin ollen, sitä käytetään sisustukseen, tunnettu siitä, että jatkuva lämpötilan muutokset.

  Klinkkeri julkisivutiiliä

 • Eräänlainen tiilet viimeistelyyn akryyli. Sillä on erinomaiset ominaisuudet. Saatu tuote on erittäin kevyt ja kestävä. Rikkaat värit, jonka avulla voit valita paras ratkaisu tahansa sisustukseen.
 • Keraaminen tiili. Tuote Tämän tyyppinen on klassinen materiaali, jota on käytetty jo yli kymmenen vuotta. Kaikki sen ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia ​​suorituskykyä keraamisia laattoja, jota käytetään viimeistelytyöt keittiössä ja kylpyhuoneissa.

  keraaminen tiili

 • Kivitavara vaihtoehtoja. Koriste tiilet Tämän tyyppinen on ominaista suuri lujuus arvot. Kaikki piirteet asia niiden valmistukseen, jos keraamiset tavarat on valmistettu savesta taikina joka alistetaan lämpökäsittelyyn, koostumus sisältää keramogranitovyh lisäksi tiilet luonnonkivestä aggregaattien ja sideaineen liuos. Tuotteet ovat myös alistetaan kaksinkertaiseen ampumisen, mikä myös lisää lujuusominaisuudet.

  Koriste tiilet suoritusmuodossa hiekkakiveä

 • Tietenkin on enemmän tyyppisiä tuotteita, mutta ne ovat vähemmän suosittuja.

  Keinotekoisia tiili sisustukseen on seuraavia etuja:

  • Pitkä käyttöikä. Kestävyys materiaali mitataan vuosikymmeniä. Jopa sovelluksen kipsin, jota pidetään kaikkein joutuu mekaanisen rasituksen, asianmukaista huoltoa saatte useiden vuosien.
  • Ääni ja lämmöneristys. Tämä on yksi lisä- ominaisuuksia, jotka luonnehtivat tuote. Tietenkin suojan arvo kullekin omat ja riippuu pitkälti saatavilla olevat koot.
  • Ympäristöystävällisiä. Materiaali ei kehittää myrkyllisiä aineita, jotka täyttävät nykyiset turvallisuusvaatimukset.

  Huomaa, että tiilet voidaan tehdä erillisiä kappaleita, joiden mitat kunkin valmistajan tekee omat sekä paneelit. Viimeinen vaihtoehto avulla voit tehdä asennuksen nopeammin ja helpommin. Hän toimii usein leikata paneelit, salaaminen erilaisia ​​viestintävälineitä.

  Koriste tiilet - harmiton materiaali, joka mahdollistaa ylimääräisen äänen ja lämmöneristys

  Valittaessa materiaali on suositeltavaa ottaa huomioon tiettyjä erityispiirteitä:

  1. Akryyli tiili massa on positiiviset ominaisuudet eri väri paletti kylläisyyttä, keveys, ja myös ei tarvitse tehdä ylimääräisiä viimeistely. Mutta hinta tekee siitä vähemmän saatavilla.
  2. Päällystys sellainen on hyvät ominaisuudet eikä vaadi ylimääräisiä viimeistely. Kuitenkin, se vaatii suuremman liuoksen virtauksen, sekä paras valmisteen perustuksiin. Sisätilojen klinkkerin näyttää paljon raskaampaa, mutta tehokkaammin.
  3. Keraaminen suoritusmuodossa on mekaaninen lujuus, kestävyys vettä ja kosteutta. Se kestää korkeita ja matalia lämpötiloja, sekä niiden eroja. Muuta muotoaan edes kovassa mekaanista rasitusta. Mutta on korkea hinta ja huomattava paino, minkä vuoksi materiaali on asennetaan vain kiinteälle pinnalle kautta vahvistettu liimoja.
  4. Kivitavaraa tiili on erinomainen suorituskyky ja pisin käyttöikä jopa 40 vuotta. Kuitenkin, tunnettu siitä, että korkeat kustannukset, alttius UV aaltoja ja korkea paino.
  5. Ja laastituotteet - helpoimmin ja suosittu tapa muutoksen tilaan. Mutta on olemassa joitakin vivahteita. Taittaminen vie vähemmän seoksen, mutta kohteita on käsiteltävä lakkakoostumusten eivät kestä mekaanisia iskuja.

  Luonnollisesti yleisimmin käytetty on viimeinen vaihtoehto, koska sen hinta monta kertaa vähemmän kuin toiset. Haluttaessa se voidaan tehdä kotona.

  Käyttö sisustus

  Koriste tiilet sisustukseen käytetään makaavan eri alueilla talon tai asunnon. Huomaa, että tämä vaihtoehto edellyttää tiukemman, koska sen ei ole sama kuin kivi. Tämä on tärkein virhe monista, jotka ovat päättäneet täyttää sisustuksen avulla tätä materiaalia. Emme voi sallia huonosti suunniteltu satunnaisuuden.

  Sisustus koriste tiili

  Suunnitteluratkaisuja olohuone, makuuhuone ja toimistoja

  On tiettyjä sääntöjä, joiden avulla oblitsevat huonetta pintadataa oikeammin.

  1. Onkin vaikea löytää sopivampi tilaa kuin olohuoneessa. Usein se on suurin huoneeseen, joskus herkullista ruokaa. Tällaisen esineen sopii kaikenlaista annetun, mutta näyttää parhaiten Gothic. vain yksi seinä näyttää enemmän leikata parempi. Esimerkiksi se, johon on sijoitettu kotiteatteriin.

  Making olohuone koriste tiili

 • Makuuhuone tiilimuuraus näyttää hyvältä tietyllä alueella, jos ei ole selvää suuntaa tyyliin. Esimerkiksi seinää vasten, joka sijaitsee pääty. Luonnollisesti sisustus esineet itse pitäisi yhdistää valitun vaihtoehdon sisustus. Asenna kirkkaat värit, ilman turhia hienouksia, painovoima.

  Koriste tiili makuuhuoneessa

 • Yksityinen kabinetti - unelma monet, mutta ei aina käy ilmi suuntamaan kokonaispinta-ala, mutta jos se ei onnistu, niin paras ratkaisu on klassinen versio. Se on tiilenpunainen valitaan, mutta ei kirkkaita värejä. Seinien asennetaan telineet, jotka kehystävät koriste materiaalia.

  Eristäminen työalueen koristeellisella tiili

 • Vihje! On tärkeää ottaa huomioon valon leikkiä. Siksi etukäteen mietitty ylimääräisiä valaistus, joka nyt voidaan hyvin asentaa erilaisia ​​esineitä.

  Ratkaisuja keittiöt ja kylpyhuoneet

  Julkisivutiiliä sisustamisen keittiö - on yleisimmin käytetty ratkaisuja. Tärkeintä saadaan oikea korkeusero. Loppujen lopuksi monet pitävät tätä ylilyönti makaavan keittiö, joka pilaa koko sisustus. Tämä tunne syntyy, kun pieni alue huoneen - saa pois lähes koko pinnalle, ja tummat värit käytössä. joten:

  • Keittiö on parempi jakaa vyöhykkeisiin, jopa pieni huone voi voittaa, jos materiaali levitetään pitkin työtasolle. Onnistuneesti näyttää sekä vaaleita että tummia sävyjä. On parempi suosia lajikkeiden klinkkerin, se on hyvin pesty.

  Käyttäen koriste tiiliä keittiössä

  • Jos asematason on tarkoitus olla valmis toisella tavalla, koriste kasvot tiili voi ottaa sen paikkaa seinällä, joka toimii sisäänkäynnin paikka (joka sijaitsee oviaukon).
  • Aikaisemmin luultiin varsin suosittu - seinään keittiössä puoli. Tätä menetelmää voidaan käyttää nyt, mutta se on tarpeen harkita yhdessä muiden materiaalien välttämiseksi tuntemuksia takapuoli.

  sopii hyvin kylpyhuoneeseen paneelin vaihtoehtoja, ne onnistuneesti verhottu kaiken viestinnän. Muista kuitenkin, että tätä varten meidän täytyy rakentaa häkki. Lisäksi, jos kipsi tuotteita käytetään, niitä on käsitelty edelleen.

  Kylpyhuoneen suunnittelu koristeellinen tiili

  Käytävät, kaaret ja oviaukot

  Muista, että pienet huoneet, kapeiden käytävien - ei voi täysin lopettaa tämän koriste materiaalia. Julkisivutiiliä pinottu vain tietyissä osissa, esimerkiksi alueilla saastunutta (ottaen huomioon muut kyllästys kipsi suoritusmuodossa).

  Se näyttää erittäin hyviä ratkaisuja, kun asennus on valmis ympäri kaari malleja ja oviaukkoja. Mahdollista saada aikaan erinomainen vaikutus ja helppous saavuttaa valon käyttö sävyjä.

  Making koriste tiilikaaret

  Tyylejä, jotka soveltuvat tiilestä

  Seine vuorattu tiili parhaiten katsoa seuraavat tyylit:

  1. Parvi. Tämä tyyli eroaa muista siinä, että se on lähes täysin toistaa sisätilojen vanhan tehtaan, tilat varastointia ja valmistukseen. Se on eräänlainen teollisen muotoilun. Tiili voi tässä huoneessa kaikki seinät. Hän yhdistää muita elementtejä - palkit, roikkuu köysiä, kierretty johdotuksen vanhan purkamisesta.
  2. Minimalismia. Kaupunkialue, yrittäen yhdistää nurinkurinen. Siksi koriste muuraus usein esitetty kirkas väri. Hän on päällystetty vain yksi seinä, joka vastustaa muille. Ne toteutetaan harmaa tai valkoinen väri.
  3. Maa. Tyyli on vastuussa luomisesta maalaistalon, jossa tiili Koristeellinen päin puolestapuhujia sisäseiniin, jotka ovat jatkoa takan. On välttämätöntä yrittää päästä matkan päässä kaupungin kotiin, luoda kodikas alkeellinen.
  4. Gothic (uusgotiikan). Tehdyn sovi lähes kaikkialla, mutta yhdessä muiden vastakkaisia ​​sisustus esineitä. Tilat tätä tyyliä on korkeat katot.

  koriste tiili on useimmiten käytetty sisustukseen tyyliin parvi

  Koriste-esineet pinota melko yksinkertainen, joten tässä tehtävässä käsitellä edes noviisi mestari, joka säästää töissä. Ensimmäisessä vaiheessa valmistetaan työkaluja ja tarvikkeita:

  • Mittanauha, hallitsija, kynä tai merkkiaine merkitä seinään.
  • Harja, sivellin, alumiiniprofiilit ja kiinnikkeet, pora, sekä alukkeena esityön.
  • Vaakatasosssa asennuksen vahvistukseen.
  • Lastalla, muovi ristit, liima-koostumus perus töitä.
  • Sauma ja kelluva kumilastalla viimeistelyyn teoksia.

  Tämän jälkeen sinun on laskettava hoidettavasta alueesta. Tämän vain laskettu seinien pinta-alasta, minkä jälkeen saatu määrä vähennetään ikkuna- ja oviaukot.

  Tärkeää! Laskettaessa materiaalia sinun täytyy lisätä noin 10% koko osakekannasta, jos taistelua ja leikkaus.

  Ensimmäinen vaihe on pinnan valmistelemiseksi. Alkaen se vanha pinnoite poistetaan, litistetään kitti tai laastarit päälle ja poista pöly ja käsitellään sitten alukkeella. Sitten lattia noudattaen yhdellä kerroksella ja viimeistely valitun materiaalin eri elementtien kuvion, paksuus ja rakenne edustaa - koska lopullinen tulos näyttää pinnalla.

  Pinnan esikäsittely asennukseen koriste tiiliä

  Seinällä levitetään markup. Tehdä tämän, takaisin irti lattiasta etäisyydellä sama puoli leveys tiiliä. Suorittaa vaakasuora viiva, viitaten rakentamisen tasolle, ja asettamalla metalli profiilin vaarnat tämän linjan. Tämä rakenne toimii tukena tiili, että se ei ole "kellumaan", kun liuos on vielä märkä. Seuraavaksi, missä kukin rascherchivayut seiniin jäsen, jolla saumat 1-2,5 mm. Tiilet hoidetaan pohjamaali ja anna kuivua.

  Muuttamisesta väärä tiili on seuraava:

  1. Ensimmäinen vaihe on liuoksen valmistamiseksi. Tässä vaiheessa on tärkeää noudattaa valmistajan suositusten muuten liima voi pitää painosta tuotteita.
  2. Liuosta, jossa saaminen muotoinen lastalla ja siirtää pintaan, painamalla sitä täyttää kaikki väärinkäytöksiä.
  3. Käyttäen samaa luku lastalla liima levitetään takapintaan tiiliä, minkä jälkeen se puristetaan haluttuun paikkaan seinälle. Tässä tapauksessa sinun täytyy siirtää tuotteen puolelta toiselle paremman otteen kanssa ratkaisun. Liima-liuos oli esitetty tiili levitetään lastalla kuvion

  Sinun pitäisi tietää! Tasaisuuden pinnan ohjataan määrää tulevaisuuden ratkaisu, niin laatat on painettava tai päinvastoin, päästä pois siitä, viitaten Rakennustasolla.

  Tehdyn koriste tiili ompeleen

 • Kun vuori koko seinän, kun liima kuivuu, profiili poistetaan ja leikataan tarvittavan materiaalin määrää varten puhdistuma kerroksessa. Hänen mount samalla tavalla kuin edellinen sarja.
 • Liuoksen kuivaamisen jälkeen, poistetaan sauma ristit ja niiden täyttää saumavalun kumisella lastalla.
 • Reunalla päällyste on asetettu koristelistat. Tässä viimeistelytyöt on valmis.
 • Edellyttäen, että seinät on tasainen tai ennalta linjassa, munivat koriste tiili - melko yksinkertainen toimenpide, joka ei vaadi erikoistunutta koulutusta ja kokemusta. Tärkeintä - kokeiden aikana ei innostu, niin sisustus ei ole osoittautunut liian iso ja karkea. On tärkeää muistaa perussäännöt rekisteröinnin eri huonetta ja ylläpitää tasapainoa värejä ja sävyjä.

  • leikata
   • katto
   • seinät
   • Paavali
   • Ovet, kaaret
   • ikkunat
   • Uuni, Takka
  • Viimeistely tilat
   • keittiö
   • Kylpyhuone, wc
   • Käytävä, halli
   • Parveke, Loggia
   • muut huoneet
  • viimeistely rakennuksia
   • Kesämökit ja koteihin
   • puutalot
   • Saunat
  • viimeistelytarvikkeet
   • kipsilevy
   • verhouslevyn
   • Tapetti, korkki
   • laatta
   • Laminaatti, linoleumi
   • koriste kipsi
  • viimeistelytyöt
   • kipsi
   • pohjamaali
   • caulking
   • Maalaus, kaunistellaan
  • ulkopinnat
   • julkisivu

  Koristelu talon sisältää useita vaiheita, joista yksi on limakalvon päädyn sivuraiteelle. Tämä prosessi ei ole.

  Aluke seiniin on erityinen rakennus koostumus, jota käytetään esikäsittelyn pohjan. Kiitos.

  Monet ihmiset tietävät, että koriste laastarit käytetään viimeistely ulko- ja sisäpintojen seinien, mutta eivät.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  27 + = 28