Koristepensaat valokuva ja nimi

Kaikkein vaatimaton ja kauniita koriste pensaat puutarhan ja puutarha

Esikaupunkialueilla voi tehdä ilman suurten perennoja. Kaunis koristepensaat puutarhan ja puutarhan päivä toisensa jälkeen, luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka auttaa jakamaan tilaa vyöhykkeisiin, määrätä luonne sivuston. Pensas on paikka suojauksen, ja regenerointi kääntyessään. Kasveja eri kokoisia ja muotoisia - suuren tausta perennoja ja yksivuotisia, sekä kirkas koristelu koko puutarhan.

Mitkä ovat pensaita? Nykyään monet sivuston omistajat kutsutaan:

 • Leikkovihreä kasveja;
 • kasveja eri aikoina koristavat hänen puutarha kukinta;
 • pitkä kiviä;
 • groundcover tai matala puutarha pensaat.

Luxuriantly kukkivat tai silmiinpistävää kirjava kasveja kovasti, mutta valinta koristekasvit puutarha-, kiinnitetään huomiota paitsi niiden kauneuden, mutta myös monimutkaisuus hoitoa. Mitä vähemmän työvoimaa tarvitaan kasvaa pitempi pensaat säilyttää silmiinpistävää ulkonäkö, arvokkaampi se on kesällä asukas.

Tällaiset vaatimaton mutta uskomattoman näyttäviä kasvi paljon. Joukossa ovat ne, jotka löytyvät jokaisen puutarhassa, ja epäoikeudenmukaisesti laiminlyöty pensaita. Kuvaukset ja valokuvat nimet koristepensaat puutarhaa on suuri apu valittaessa arvokkaimpia kasveja.

Kaunis pensaat ja puutarha: valokuvan nimiä

Lähtemättömän vaikutuksen pensaita keväällä tai kesällä kukat peitetään korkit. Jos luot luettelon kuvia kaikkein vaatimaton pensaat puutarhaan, ensimmäisillä sivuilla on lajikkeiden lila puutarha, chubushnika, koska samankaltaisuuden makuja on usein kutsutaan jasmiini.

Toukokuussa puutarhoissa ja puutarha tontteja puolilla Venäjää on peitetty violetti, vaaleanpunainen, violetti ja valkoiset pilvet.

Tämä lila kukkii, mahtava pensas:

 • jopa kolme metriä korkea;
 • sydämen muotoinen tai teräväkärkiset-shirokolantsetovidnoy lehdet;
 • jossa versoja, peitetty harmaanruskea kuori;
 • racemosa kukinnot yksinkertaisia ​​frotee tai tuoksuvia kukkia eri värejä.

Luonnossa on useita kymmeniä lajeja syreenit. Lajikkeet ja hybridit, on monta kertaa enemmän. Kaikki kasvit ovat hyvin talvehtivat keskellä kaistaa. Kuvattuna kuvan melko korkea pensaat antaa mieluummin aurinkoisia paikkoja ja kasvaa mahdolliset maaperän vaikeuksitta.

Säilyttää koriste hiipui aika poistaa harjalla, leikkaa pohjapinta versot ja vähitellen nuorentaa aikuisten syreenipensaita.

Jasmine Garden tai oikeammin pihajasmiini kukkii hieman myöhemmin lila. Puutarhassa ja maan kaunis koriste pensas kantaa hienostuneen aromin, vuonna sijaitsee päissä monet versot ovat valkoisia, yksinkertaisia ​​tai osittain kaksinkertainen kukat houkuttelevat näkemyksiä ja satoja hyönteisten pölyttäjiä.

1

Nykyisten lajikkeiden chubushnika eroavat kukinnan ajoitus, muoto ja koko teriön. Peräisin jopa kirjava pensaat tämän lajin. Tällöin kaikki kasvit ovat hyvin sitkeitä, ei altis tuholaisten ja tautien harvoin vaikuttaa.

Kuten lila, pihajasmiini vaatii karsinta kukinnan jälkeen, nuorentaa ja leikkaa versot ovat saavuttaneet 5-vuotiailla. Pysy kunnossa auttaa poistaminen pohjapinta versoja ja tyhjiö Bush.

Kuvia kaikkein vaatimaton pensaat puutarhan poikkeuksetta aiheuttaa aalto ihailua. Hyvin eri näköisiä, spirea peitetään valkoisia tai vaaleanpunaisia ​​kukkia, koriste lehdet ovat silmiinpistäviä ja jaetaan kahteen suureen ryhmään. Kasvit kukkivat keväällä, massiivisesti kuulu korkit värien melko nopeasti murentua. Kesällä alkaa kukinnan muiden lajien, pysyvästi muuttamalla puutarhassa.

Kiitos kompaktin ja lomakkeet, ja suuret lajikkeet spirea apua luomiseen suojaukset, ne ovat välttämättömiä ryhmässä istutuksia, mutta yksin ei eksy alueella, tulee sen kirkkaimman koristeena.

Perinteisessä hoito koristepensaita maassa viihtyvät auringossa ja osittain varjossa, juurtua alueilla kaikissa valaistusolosuhteissa, irtomaata.

Lähin sukulainen spirea - räkättirastas myöskään yhdentekevää kesällä asu, innostunut kukinnan pensas kasveja. Korkeudesta riippuen holkin lajikkeiden veistetty lehtiä, muistuttaa pihlajan aina metristä kahteen. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla kesän kukinnan alkaa, joka kestää jopa 3 viikkoa. Tällä hetkellä pörröinen kruunu pensas peitetty valkoisella tupsut kukinnot. Syksyllä pensas ulkonäkö vaihtelee väri lehtien, joka on vaaleanvihreä on kirkas kultainen.

Keskellä aluetta koristepensaat Puutarhan, valokuva, ja joiden nimet on lueteltu materiaali, erinomainen talvi ilman suojaa eikä oikukas jopa pienellä huolellisesti. Räkättirastas - ei ole poikkeus. Kuitenkin paras kasveja alueella, sitä suurempi riski leviämisen.

Jotta muodostuksen rajoittamiseksi juuri taimet aikana istutus kaivaneet savi, muoviset kääntyessään tai tiukka geotekstiilien.

Heisiangervot on monia etuja. Kuvattuna kuvan kaikkein vaatimaton pensas puutarhan keväästä myöhään syksyllä johtuu sen koristeluun:

 • koriste puut vihreä, kulta tai violetti väri;
 • näyttäviä kukinnan johtuvat alkupuoliskolla kesällä;
 • näkyy sijasta valkoinen teriö punertavan violetti hedelmiä.

Heisiangervot muistuttaa spirea, räkättirastas, irge ja muut koristepensaat, täysin vaatimaton, ominaista nopea kasvu ja helppohoitoinen. Laitos on tehokkain muotoja vartioimassa kauneuden auringon ja varjossa, mutta pensaiden violetti lehdet on parasta istuttaa avoimilla alueilla.

Toukokuussa se alkaa kukinnan kvitteni Japani. Hedelmät tämän kasvin muistuttavat tämän kvitteni, mutta paljon pienempi ja kiinteämpi. Ne ovat syötäviä. Kuitenkin holkki korkeus eri lajia, joka vaihtelee 0,5-2 metriä, kuten hedelmiä ei ole arvostettu, ja koriste-kulttuuriin.

Kaunis hedelmä pensaat puutarhan ja puutarha on laaja leviää kruunu, peitetty jäykkä pitkänomainen lehdet, tummanvihreä väri. koristeellinen huippu syntymistä useita keltainen, oranssi tai, lajikkeesta riippuen, suuret punaiset kukat.

Japanilainen kvitteni Hardy, valoa vaativa, ei pelkää kuivuus ja kampaus, kuljetukset laskeutui tahansa, jopa happamassa maaperässä. Jotkut kasvit loppukesästä kukkivat uudelleen.

Sininen kuusama kanssa syötävät hedelmät aiemmin - suosittu puutarhakasvi. Kuitenkin työmaalla usein unohtaa muiden lajikkeiden pensaita, joista monet ovat erittäin koristeellisia ja konstailematon.

Venäjän oloissa, hyvä tuntea kuusama pensaat hetkellä tataari, kuusama ja muita lajeja. Kasvien korkeus ja puoli kolmen metrin paksuinen lehtineen. Nuoret versot ovat vihreitä ja niissä sinertävä sävy. Kesäkuussa pensaat kuuluvat putkimainen valkoinen, kellertävä, vaaleanpunainen ja oranssi kukkia, antoi herkkä aromi. Kun heidän nuutumisoireita näyttävät punainen, oranssi tai tumma hedelmää.

Dacha koristepensaat juurtua ja auringossa ja varjossa. Se tuntuu hyvältä millä tahansa perusteella, jolloin voitot jopa 50 cm vuodessa.

Prunus triloba (Luizeaniya)

Kirkas koristelu osa tulee kolmilapaiset kasvi mantelit. Koristeelliset pensas tai pieni puu jopa 3 metrin korkeuteen saakka kukkii, lehtien, kattaa kirkas pilvi yksinkertaisten tai osittain kaksinkertainen kukkia. Corollas voidaan maalata vaaleanpunainen, Crimson, koralli sävyjä. Toukokuussa avautuvan, kukkaloisto tiheään istuu versoja, joten kruunu tuntuu täysin vaaleanpunainen.

Keskellä aluetta kasvit voivat jäätyä, joten nuori mantelit talvi satama ja purkupaikat valittu, suojassa tuulelta.

Jos alueella on paljon varjossa, koristepensaat, monet maa tuntuu sorrettuja, ne eivät kasva ja Bloom. Pelastus kesällä asukas tulee Shade Hortensia. On yhtä hyvää yksi viljelijä tai ryhmässä. Pallomainen tai rönsyilevän pensaat hortensiat, ponnistelujen ansiosta kasvattajien kannustaa kuljettajien valkoinen, pinkki, sininen ja vihertävä kukintoja, joita voi nauttia puutarhassa, ja maljakko elämän kuivakukkia.

Kulttuuri julkaisi pitkä kukinta, monipuolisuutta ja sopeutumiskykyä varjossa. Hydrangeas mieluummin hapan maaperä ja runsaasti kastelua.

Vaatimaton pensaat puutarhan: valokuva ja nimi kauniita kasveja

Upeat kukkivat pensaat maassa herättää aina huomiota ja tekee sivuston "erityinen". Mutta väistämättä terälehtiä haalistuvat, ja vihreä sulautua yleistä taustaa eikä ole enää niin houkutteleva.

Käyttää suunnittelussa pensaiden olivat mielenkiintoisia kesällä ja syksyllä, lisäksi kukkivat kasvit tulisi istuttaa koristekasvit putoava hedelmäkasveihin ja alkuperäinen. Jos katsotte, käy ilmi, että kaunis pensaat nimiä todistamaan, kuten kuvassa, hyvin paljon.

Metsissä Keski-Venäjällä voivat tavata uskomattomia pensas uurrettu varret, kirkas hedelmiä, koristeltu silmiinpistävää oranssinvaaleanpunaisena hedelmänseinä ja jättää että syksyllä on maalattu kirkkaan vaaleanpunainen ja violetti-violetti sävyjä. Tämä eurooppalainen euonymus - vaatimattomia kasvi, joka voi kaunistaa mäkeä tai tulla kohokohta joukko muita pensaita.

Tänään on erittäin suosittu laji hiipivä euonymus vihreä tai kirjava lehtineen. Korkeus Euonymus Fortune, esimerkiksi enintään 20 cm. Tämä kulttuuri on yhtä hyödyllinen katoksen puutarhan puiden, pensaiden kovassa kauneimmista maassa tai, kuten kuvassa, kivet ja monivuotiset heinät.

Puhuminen paras pensaat suunnittelua esikaupunkialueilla, emme voi sivuuttaa Snowberry. Se on putoava kasvi asti maanalaiseen ei lakkoja kirkkaita värejä tai kirjava lehtineen. Zest Snowberry - erittäin pitkä kukinta ja koriste valkoisia tai vaaleanpunaisia ​​hedelmiä, jotka jäävät paljaat oksat, myös talvella. Kesällä versot ovat tiheästi peitetty pieniä ja punertava kukkia, ja munasarjat eriasteisia kypsyyden.

Keskellä vyöhykkeellä, näkyy kuvassa vaatimaton pensas kuulusteltavaksi, nimen mukaisesti, ei pelottava tai pakastamalla pois tai kuoleman kuivuudesta.

Paras paikka maa - aurinkoinen alueilla tai läpinäkyvä varjo noin muita perennoja tai elävässä friisi.

Herukka monille kesävieraatkin on suosikki ja arvokas hedelmäkasveja. Mutta kaikki eivät tiedä, että sen lisäksi valkoisia, nosturi ja mustaherukka, muitakin mielenkiintoisia lajeja.

Silmiinpistävä esimerkki - kultainen herukka, joka on helppo paitsi antaa sivuston omistaja runsaan sadon herkullisia marjoja, mutta myös kaunistaa puutarha. Jousi suuri pensas leviämisen kruunu korkeus 2,5 m on ensin päällystetty sileä kolmen tai viiden toed lehdet ja sitten täynnä langat kerätään harja, lukuisia kellertävän oranssi putkimainen kukkia. Erinomainen mesikasvi, kultainen herukka houkuttelee hyönteisiä painoa annoksena ja sen kukinnan kestää jopa 3 viikkoa.

Heinäkuussa popevayut kirkas ruskea tai lähes musta kulta makeita hedelmiä, jotka ovat suosittuja sekä lapsille että aikuisille. Kohti syksyn lehdet pensaassa tulee ensimmäinen oranssi tai vaaleanpunainen-punainen, violetti, Carmine ja violetti väri, jatkuvat kunnes lumi.

Kalina ei voi kutsua aidosti vaatimaton pensas, mutta sen kauneuden ja hyödyt marjat maksavat ponnistelut hoitaa kasvi. Puutarhoissa voit nähdä Venäjän ja koristekasvien lajien Viburnum, ja tavallinen, aivan yhtä merkittävä tapauksissa. Keväällä ja ensimmäisen kesäpäivinä viburnum pensaiden kirjaimellisesti täynnä siro valkoinen seppeleet ja rehevä hatut kukinnot. Kukinta kestää jopa kaksi viikkoa.

Kirkkaan punainen hedelmä Viburnum tavallisten näyttävät lähemmäksi syksyllä, kun lehdet alkavat vaihtaa väriä, joka muuttuu vihreästä violettiin.

Edut kulttuuri sisältää pakkasta, vakaa kukinnan soveltuvuus aurinkoa ja varjoa, sekä koristekasvit koko kasvukauden.

Kuitenkin, kun koko unpretentiousness viburnum vaatii huomiota, koska tarvitaan jatkuvaa kastelua ja suojaa tuholaisilta. Tämä kaunis koristepensaat puutarhan ja puutarha on hyvin "ihastunut" kirvoja, jotka ovat helposti ratkaistu kanssa viburnum muista läheistä sukua kasveja.

Lukemattomien kuvien vaatimaton pensaat puutarhan näyttää tällä nimellä kasvi, hyvin erilaisia ​​ulkonäöltään. Tämä johtuu siitä, että "Wild Rose" - nimen kollektiivinen, johon on koottu kymmeniä lajeja viljellään ja villiruusut.

Kaikki ne, toisin kuin puutarha lajike ja hybridi kaunottaret, vaatimaton ja anteliaasti jakaa kauneutta ja terveellisiä hedelmiä puutarhurit. Sitomissijainnista paikka ruusu ryppyinen yksinkertaisia ​​tai kaksinkertainen kukkia halkaisija on 8 cm, makea mausteinen tuoksu ja väritys kaikissa sävyt valkoisesta syvän vaaleanpunainen. Tämä pensas ryppyinen, antoi nimen pensaasta, iso lehtiä ja litistetty hedelmiä mehukas appelsiini ja lihaa siemenet paino karvainen sisällä.

Puutarha pensas kuuluvat puiston ruusut, on universaali päämäärä, kukkii toukokuusta asti loppukesästä. Tämän vuoksi ja värjätään lasku keltaiset lehtien koristeellinen pensas aikaisin keväästä myöhäiseen syksyyn. Rose ryppyinen kasvaa hyvin kaikenlaisessa maassa, ei jäätyy talvella ja karsintaa on helppo pitää tietyissä rajoissa.

Yhtä koriste punalehtiruusu, violetilla hopea lehdet, vaaleanpunaiset kukat ja syötävät kirkkaan punaisia ​​hedelmiä. Pensas jopa 2 m kukkii keskikesällä häviötön odottaa ankarat talvet, ja ei pelkää kuivuutta.

Valo-rakastava kasveja eivät vaadi maaperän hedelmällisyyteen, mutta pelkää pysähtyneisyyden vettä eikä reagoi lisääntyneeseen maan happamuutta.

Saskatoon tuttuja kesäasukkaita Uralin ja Siperian, mutta ainakin se on mielenkiintoista niille, jotka eivät ole välinpitämättömiä kauneus sivusto muissa osissa maata. Kasvien korkeus 2-5 metriä, paitsi vapautettu talvenkestävyys. Luxuriantly kukkivat keväällä Saskatoon - erinomainen mesikasvi.

Racemes tai maitomainen valkoisia kukkia täynnä kaikki Bush, ja toinen puoli kesän muuttuvat placer pyöristetty, vähitellen kypsymisen hedelmiä. Tällä hetkellä pensas on väritetty kaikissa sävyjä vaaleanpunainen, violetti ja lila.

Yksinkertainen, soikea tai lähes pyöreä lehdet irgi kevään ja kesän on tummanvihreä violetti hehku väri, joka väistyy Syysloma Carmine, oranssi, tulipunainen ja violetti väri.

Hedelmiä irgi maukasta ja terveellistä, joten kuivuus ja ei pelkää pakkasta pensas usein kasvanut hedelmien kasveja. Mutta rikas kukinnan ja värikäs syksy lehdet tekevät siitä arvokkaan koristekasvit.

Toinen bush kulttuuri hyödyllisiä hedelmiä, orapihlaja pitkään arvostettu arvokkaana laitoksen maiseman suunnittelu. Lisäksi perinteisten lajikkeiden, valkoisia kukkia, suosittuja kohteita tänään vaaleanpunainen, yksinkertainen, Terry vispilät.

Kukinta orapihlaja muuntaa puutarhassa kesäkuussa, ja lähempänä syksyllä pensaat peitetty punertavan violetti hedelmiä. Pitkä komea pensas todistamaan, kuten kuvassa, on hyvä, ja yhdessä istutus ja ryhmässä vieressä muita pensaita ja nurmikasveja pienempiä.

Kasvit orapihlaja valittu hyvin valaistuissa tiloissa irtomaata. Ilman työlästä hoito Laitos monta vuotta miellyttää ja erinomainen ulkonäkö, ja runsaan sadon.

Luettelo merkittäviä koristekasvien ei pääty nimiä ja kuvia kauniista pensaat antaa edellä. Silti monet kulttuurit voivat koristella sivuston tarvitsematta kesällä asukas päivittäin suojeluun tai työvoimavaltaista hoitoa. Erinomainen esimerkki on siirtynyt metsästä happomarjapensas. Wien syttyy kirkas Kukkapenkit forsythia. Pysyvän vaikutuksen katsojalle tuottaa näyttäviä Deutzia, cotoneaster ja aronia. Valinta on valtava, ja varovaisesti, jopa aloittelija voi poimia tehtaan sielun.

Useimmat trooppiset pensaat puutarhassa kuvaus ja valokuva

Nykyään monet puutarhurit kasvatetaan niiden tontteja paitsi hedelmiä ja vihanneksia, mutta myös kasveja, jotka pystyvät koristella alueelle. Näiden epäilemättä ovat koristepensaat, ja runsaasti lajeja ja lomakkeet tyydyttää kaikkia vaatimuksia. Tässä artikkelissa löydät tietoa suosituimmista tyyppisiä kasveja, jotka auttavat perusteella valitaan tilanteen ja valita sopivin sisustus sivuston.

Tarkoituksena koristepensaat mökillä

Levitä pensas koristekasvit oman puutarhan voi olla erilainen. Esimerkiksi alamittaisia ​​pidetään yleinen koristelu, koska ne voidaan antaa erillisessä koostumuksessa, kasvanut hedge raja ympärillä kukkapenkit tai kiskoja pitkin. Lisäksi niitä käytetään usein rajojen. suurille pensaat osa erotettiin vyöhykkeisiin. Hedge tällaisten kasvien suojassa auringonvalolta. Korkea koristepensaita hyvin sisustaa houkuttele seiniä peittää halutuille alueille puutarhaan. Ne soveltuvat yhden laskua.

Hedelmäpuut kukkivat mini on valoisa aksentti ja sisustus. Keväällä ne tyytyväinen miellyttävä tuoksu, ja syksyllä - kaunis väri lehtiä. Myös hedelmät - on arvokas palkinto kesän asuva kaikki teokset. Jotkut kasvit tekevät puutarhan suunnitteluun päätökseen, .no havupuut, mutta koska ikivihreä pensaat ovat kohokohta tahansa sivuston. Ne saatetaan keskellä koostumuksen ja istutetaan kuin aidan laajoilla alueilla. Epätavallisen, ne näyttävät yhdessä kukkakasveja, kuten ruusu. Mutta on syytä ottaa huomioon se, että ei joka nousi sopii niille naapureita.

useita lajeja koristepensaat perustuu eri ominaisuuksia voidaan tunnistaa.

Joten, koska sitkeys, eristetty ochenmorozostoykie (Siperian orapihlaja, Siperian Dogwood, abies, vuoristo mänty), pakkasenkestävä (Kuusama, orapihlaja tavallisia, yhteinen viburnum, Thuja occidentalis jne) ja kohtalaisen pakkasen Hardy (Rosehips, pihajasmiini, Japanin kvitteni, Ligustrum vulgare jne).

Vaatimusten perusteella kasvien valossa ja eri koristepensaat jaetaan photophilic (Lila, räkättirastas ryabinolistny, lonkat, jne.), Polutenevynoslivye (kalinolistnaya spirea, pihajasmiini, punainen mustaseljanmarja, akaasia keltainen) varjoa sietävät (Hazel, dogwood punainen, syyläinen euonymus, Ligustrum vulgare jne). myös vapauttaa Kukinta, Koriste- ja lehtipuut, hedelmä kasveja.

On mahdollista luokitella tyypit koristepensaat ja luottaen kasvien kasvua (alamittainen, sredneroslye, pitkä) tai sen aikana kaikkein koriste. Esimerkiksi kaikkein koriste magnolia keväällä, rose - summer pihlaja - syksy, marja marjakuusi - talvella.

Luettelo koristeellinen pensaat puutarhassa kuvaus ja valokuva

Seuraavaksi tulemme keskustelemaan joitakin mielenkiintoisimmista ja suosittu puutarha pensaat, niiden otsikot ja kuvaukset.

Hedelmiä koristepensaat puutarhan

Nämä kasvit ole ainoastaan ​​koristeena puutarhan, mutta myös hyötyä, mutta vaativat usein enemmän huoltoa.

Tuntui kirsikka. Tämä pensas on saanut kannatusta puutarhurit varten nekaprizny luonne, johdonmukaisesti hyvät sadot ja varsin pienikokoinen. Kukinnan aikana runsaasti peitetty vaaleanpunaisia ​​kukkia. Lehdet ja versot peittää kevyt fluff kuten huopa (Voimalaitos ja sai nimensä). On edullista istuttaa koristepensaat tällainen avoin, hyvin valaistu puutarha-alue, runsaasti orgaanista maaperää.

heisi. Hyvin suosittu kasvi puutarhassa. Se pidetään vahvana taikakalu. Se kukkii touko-kesäkuussa valkoiset kukat hunaja tuoksu. Syksyllä hedelmät muuttuvat punaisiksi, ja koristele Bush koko talven. Kalina ei hassu, kasvaa ja kantaa hedelmää lähes kaikki osa puutarhaa.

visapiippu. Se koskee sellaista koristepensaat joiden nimet liittyvät lääkekasveja, koska hyödyt hedelmän, tyydyttyneiden C-vitamiinia, kukin kuullut. On lajeja kauniita kaksinkertainen kukkia, jotka eivät ole huonompi kauneutta ruusuista, mutta on myös niitä, joista tiheä ja piikikäs hedge. Tämä on erittäin vaatimaton kasvi, helppo kuljettaminen siirrännäisen ja karsimisesta. Se kasvaa nopeasti. Se kestää osittain varjossa, mutta kasvaa parhaiten koko auringossa.

karviaismarja. Se säilyy kyky hedelmää noin 25 vuotta. Mutta, jos päätät istuttaa joitakin pensaiden edessä talon erittäin kosteassa ja ankara pakkaset, tämä pensas ei mahdu niin huonosti sietää samanlaiset ilmasto-olot. Lauhkean vyöhykkeen, se riittää satunnaista kastelua kesällä ja suojaa talvella. Karviainen kasvavat usein pitkin aidan ja lopulta saada green kiinteän seinän. Hedelmät ovat erittäin hyödyllisiä, koska ne sisältävät runsaasti C-vitamiinia, fosforia ja hivenaineita.

lomanviettäjille valitsevat usein tällaisia ​​koristepensaat sivuston, jotka eivät ole vain miellyttävä kesällä, mutta myös kestettävä kylmää ja tuulta talven. Me kertoa joitakin niistä.

shrubby hanhikki (Kutsutaan myös "Kuril teetä ") - erittäin sitkeä kasvi, joka voi kasvaa jopa ikiroudan. Se kasvaa jopa 1,5 metrin korkeuteen. Se kukkii heinäkuusta asti loppukesästä. Sen hedelmät kypsyvät alkusyksystä voidaan keittää teetä.

halla Weigel - hyvin kaunis, kuvankaunis koristepensaat. Ne ovat vaatimattomia, ja niiden viljely sopimaan mitään maaperään. Ne voivat helposti kasvaa osittain varjossa, mutta hyvin valaistussa tilassa on paljon edullisempi. Eivät vaadi usein kastelua ja runsas. Nopeasti kasvavat jopa 2 metriä ja kukkivat toisena vuonna. Kukinta tapahtuu touko-kesäkuussa ja on ominaista kirkkaan vaaleanpunainen silmut pensaat, jonka jälkeen ne ilahduttavat kirkkaan vihreä lehdet.

Tällainen pensas kaltainen Snowberry kestää myös talven pakkaset. Kukinnan aikana esiintyy alkukesästä ja kestää syyskuuhun. Valkoisia kukkia, samanlainen kielo, ja vaalea hedelmiä, nousee yli oksat koko talven - ovat syötäväksi kelpaamattomia. Maksimi nousee 2 m: n korkeudella. Pensas rakkaus valon ja muita ehtoja ei ole erityisiä vaatimuksia.

Havupuu koristepensaat

Havupuu koristepensaat listattu must see kohde lähes kaikki maiseman suunnittelu päätöstä. Suosituimpia joukossa ovat seuraavat.

kataja. Erottaa korkea, kapea ja kitukasvuinen, hajotuskoodin lajike. Useat näistä kasveista istutettu ryhmä, kauniisti yhdistettynä suuria kiviä. Kasvit on helppo varjossa ja pakkasta. Voi liikkua jopa jäätävää sadetta.

Vuoristo mänty Pumilmo - kompakti kääpiö havupuu pensas, joka on laajalti käytetty puutarhanhoidossa. Se on tummanvihreä neuloja, 3-5 cm pitkä. Se kasvaa jopa 1,5 m korkea ja halkaisija oli 3 m. Se kasvaa parhaiten koko auringossa, tekee hieman varjossa, mutta varjossa kuihtuu. Se suosii melko hedelmällinen maaperä, mutta kasvaa muulla. Frost ja kuivuutta kestäviä kasveja.

sypressi Pensaat ovat sekä termofiilisten ja sitkeitä, mutta tuntuu paremmalta varjostettuina. Älä vaadi erityistä hoitoa, on tummanvihreä väri männyn neulasia, näyttäviä näköisiä.

Cryptomeria. On parasta kasvavan tänä tehtaan aurinkoiseen paikkaan. On kääpiö ja pitkä lajikkeita, jotka ovat erilaiset herättää huomiota. Esimerkiksi japanilainen Cryptomeria mielenkiintoinen, koska talvella hankkii punertavan ruskea väri.

marjakuusi Se viittaa hitaasti kasvava havupuu pensaat. On lajeja, joita käytetään usein suojaus (esim marjakuusi) on kääpiö (60 cm korkea), on niitä, jotka muodostavat pyöristetty pensaita (marjakuusi keskiarvo). Se kasvaa auringossa ja osittain varjossa.

Evergreen koristepensaat

Evergreen putoava pensaat laitamme ikivihreä magnolia. Se on suosittu hedge. Kykenee itsenäiseen leviämisen juuri versoja. Se kukkii lopusta toukokuun kesäkuun puoliväliin kukinnot keltaisen värin. Kaikki muu aika miellyttää silmää kirkkaan lehdet ja klustereita tummia marjoja. Hän sopii mihin tahansa valaistus, mutta pysähtyminen veden johtaa juurikäävän.

Ling Se viittaa paitsi kasveja, joilla on pitkä kukinta aikana (jälkipuoliskolla kesällä), mutta myös lehtien koriste pensaat, joka ei menetä sen kauneutta talvellakin. Sen korkeus on 60 cm, joka on - on alhainen pensaita. Hän nepriveredliv maaperän koostumuksesta, mutta tarvitsee runsaasti auringonvaloa.

jotkut lajikkeet Derain On myös ikivihreä, joka pitää koristeellinen vaikutus koko vuoden. Deren ei vaadi erityistä hoitoa, koska se on konstailematon maaperään, sävy toleranssi hyvän sopeutumista.

Holly (Ilex). Sen ikivihreä muodot voivat olla vihreitä tai kirjava kiiltävä, nahkea lehdet. Blossoms unprepossessing pieniä kukkia. Hedelmät - myrkylliset ja kypsyvät syksyllä, he jäävät kasvin koko talven. Se sietää karsimisesta, varjo-todiste, suosii kosteita maaperä.

Piirteet viljely koristepensaat puutarhassa

Lisäksi on tarpeen valita, mitä istuttaa pensaita maassa, täytyy myös tietää perusasiat viljelykäytäntönsä tai pensaita kauneus ilahduttaa sinua pitkään.

Reiät kevätkylvön, valmistamiseksi lähtien syksyllä ja täyttää lannoitteet, ja suora istutus sopii ainoastaan ​​ne koko juuristo kasvi. Ostaessaan taimet, jotta juuret eivät ole kuivuneet, mutta ennen istutusta, laita ne veteen muutamaksi tunniksi. Voit lisätä kasvutekijöitä. Muista poistaa saastuneista osista juuret. Muista myös, että sinun tilaa koristepensaat. Alamittainen istutetaan etäisyydellä 70-80 cm, sredneroslye - 1,2-1,5 m korkea -. Vähintään 2 m Koristeellinen pensaat ajoittain karsintaa, maankatteiden ja hoito ottaen huomioon ominaisuudet tietyn tyypin ja laadun. Me kerroimme teille tarkoituksesta, tyypit koristepensaat, antaa nimi ja kuvaus joistakin niistä ja antoi joitakin vaatimuksia niiden viljely. Valitse oman maun mukaan ja sisustaa sivuston, luottaa siihen, että tällainen valtava luettelo, voit löytää jotain itselleen.

Haluan kasvaa neilikka. Ostaa siemeniä tämän kukan voi olla hyvä säilyttää, tässä :.

Miksi Viljanrouhimet Niva ei ole luettelossa? He paras!

paljon biologisten ja geologisten virheitä: esimerkiksi kirjoitti, että savi on tyypillisesti happamaksi, kuitenkin.

Erinomainen artikkeli, paljon hyviä vinkkejä! Olen nyt Thaimaassa ja mursi hänen päänsä, jos se on järkevää.

Hei! Nimeni on Andrew. Haluan oppia miten kasvaa melonien myynnissä hehtaarilta normeja. .

 • © 2018 Agronomu.com
 • luottamuksellisuus

Minkä tahansa materiaalien Näillä sivuilla on sallittua viitaten agronomu.com

Toimittajat portaalin voi olla samaa mieltä kirjoittajan omia ei ole vastuussa tekijänoikeuksien alaista materiaalia oikeellisuudesta ja sisällöstä mainonta

Koristepensaat valokuva ja nimi

Hei, aihe tänään artikkeli - "koristepensaiden kuvia ja nimiä." Koristepensaat - runko-osan maiseman suunnittelu. Kasvit, joita käytetään kerran 5 suuntaan.

Koristepensaat valokuva ja nimi

 • Pensaat pienikokoiset yhdistettynä vuosittaiset ja monivuotiset kukat. Istutettu koostumus muodostamiseksi kääntyessään.
 • keskikokoisissa pensaita käytetään kaavoitus tilaa, luoda suojaukset, vahvistaa linjat puutarhan polkuja.
 • Korkea tapauksissa hyödyllinen sarjaa virkistysalueita, huvimajat, kuistia, vajat ja muut ulkorakennukset.
 • Evergreen pensaat muodostunut lapamato. Istutettu alueella rekisteröintiä maan tasolla perinteisen pensaita. Talvella ja syksyllä ikivihreät pensaat koristella juoni, kiinnittää huomiota sen ansioista.
 • Kukinnan pensaat istutetaan verannalla talon ulkopuolella ja koristele pääsisäänkäynnin huone on täynnä pihalla miellyttävä tuoksu.

Mitkä ovat koristepensaat, valokuvia ja nimiä jäljempänä.

Pensas keskikokoiset, muistuttaa jasmiini kukkia. Kukinta kasvi ensimmäisen kesäpäiviä ja kukkivat vasta elokuussa. Pensaat käytetään ryhmä, yhden purkamiset, luoda yhdistelmiä.

kasvaa chubushnik kulttuuri, löysä maaperä. Hän ei pidä kosteutta ja varjossa. Trim pensaat eivät tarvitse. Joskus sitä käytetään luonnollista, suojaukset.

Vaatimaton pensas marjoja hyödyllisiä. On kymmeniä lajikkeita, jokainen niistä on oma sävy kukka. Viburnum marjoja jopa pakkasta, palvelemaan koriste-elementti. Ne on kerätty, kuivatut, jäädytetyt, jauhetaan sokerilla.

Kalina hedelmät antaa antimikrobisen vaikutuksen, parantaa koskemattomuutta. Kalina laittaa alle ikkunoista sisäänkäynnin taloon. Kalina tavalliset kukkii pieniä valkoisia kukkia väri, kerätään kukinto.

Maiseman suunnittelu on käytössä kahdenlaisia ​​pensaat: Deutzia crenata (Ogorodchataya) ja Deutzia gracilis (siro) Deutz. Kasvi ei pidä sävy, laita se pois suuret puut.

Kasvulle pensaat tarvitsevat hedelmällinen, hyvin hoidettu maaperän. Epäsuotuisissa olosuhteissa, vihreä lemmikkieläinten hyvin sairas. Pensas on leviämässä kruunu, pienet kukat kukkivat, kerätään kukinto.

Suositumpia bush Spiraea vanhouttei, Spirea Argut. Kasvien kukat muistuttavat puoliympyrän, versot niiden paino alas. Bush koriste virkistysalueita, kuistit suunnittelu, luoda yhtyeitä.

Spirea kasvaa kostea, hyvin muokataan maa. Ilman hoitoa säkä, menettää sen kauneutta. On 10 lajia pensaita, värisävy valitaan silmällä ajatusta maiseman suunnittelu.

Mahonia aquifolia - pensaat pienikokoiset. Käytetään suojaukset, kaavoitus. Mahonia kasvaa metriä korkea, kevät tsvotet pieni kultainen kukkia. Syksyllä hedelmät näkyvät tummansininen, lähes musta.

Talvi pensas pysyy vihreänä. Laitos voi helposti nimetä kävelyreittejä.

Tieteellinen nimi kasvin japaninruusukvitteni, ihmiset kutsuvat Chaenomeles Japanin. Maksimikorkeus - 120 senttimetriä. Se kukkii keväällä, on oksat kirkkaan punertavan oranssi sävy. Syksyllä katettu hedelmiä, kuten omenoita.

Erityisiä vaatimuksia koostumusta maan ja välitä. Matala kasvava lajikkeita istutetaan puiden alla. Käytä kasveja luoda suojaukset, katso kävely alueille. Chaenomeles ei tarvitse leikata.

Lila on jaettu kahteen tyyppiin: pihasyreeni (yhteinen lila) ja lajikkeiden syreenit. Valitsemalla lajikkeisiin syreenit, valitse sävy ja muoto kukinto mieleisekseen, on kymmeniä lajeja. Pensas ei pidä kosteutta ja varjossa.

Se haluaa kasvaa maaperässä rikastettua mineraaleja ja orgaanista ainesta, maalaji savimaata. Pensaat käytetään yhden ja ryhmässä istutukset. Yhdistelmät rajoittaa vain ajatuksia maiseman suunnittelu.

Hänen suosittu nimi - manteli, täyttää ja viittaukset Amygdalus nana. Enimmäiskorkeus - 1 metri. Kukkii pieniä kukkia, valkoinen, vaaleanpunainen. Jokainen kukka sen varsi, sijaitsee erillään.

Kuvat ovat pitkiä ja ohuita, voivat kasvaa suoraan tai taivuttaa. Muodostuu pörröinen holkki. Kukki alkaa kevättalvella. On kätevää istuttaa Bobovnik lähellä virkistysalueita, verannalla yhdessä muiden kasvien kanssa.

Almondia kutsutaan universaaliseksi pensastuksi. Se kasvaa missä tahansa maassa, kuivuus ja kosteus eivät vaikuta sen kehitykseen. Kasvien lajittelemiseen en suosittele varjossa, pensas rakastaa avointa aluetta, jolla on auringonvalo.

Daphnen tieteellinen nimi on Daphne mezereum, kesän asukkaiden keskuudessa sitä kutsutaan susi-puutteeksi. Kukkien väri on pehmeä vaaleanpunainen tai kermanvalkoinen. Blossom alkaa ensimmäisillä lämpimillä päivillä. Kukat näkyvät ennen lehtiä.

Kesäisin versoja peitetään pienillä punaisilla marjoilla, ne eivät murene myöhään syksyyn asti. Daphnen maksimikorkeus on yksi metri. Missä kasvien kasvatus määrittää maisemasuunnittelun.

On lapsia perheessä? Ota Daphne varoen. Mikä tahansa osa sitä on myrkyllistä. Vältä ruoan sisältämää mehua, naarmuja ja haavoja. Viljelty kauranpensas täydentää tehokkaasti muita kasveja.

Sankarin kuori kasvaa puiden alla pienillä oksilla, hieman varjostetuilla alueilla, avoimessa maastossa. Meidän on valvottava kastelua, emme siedä kuivuutta.

Forsythia europaea on korkeus 2 metriä. Kultaisen sadun nimissä. Nimi on saanut pienten kukkien ansiosta satoja kuhunkin ampua. Keväällä kukat kukkivat, sitten lehdet.

Alennettuja lajikkeita on käytetty, niitä käytetään suojauksiin. Korkea akseleita käytetään jakamaan aksentteja alueelle.

Forsity istutetaan paikkoihin, joissa on auki auki. Älä istuta pensasta luonnossa. Maaperä tarvitsee ravitsevaa, säännöllistä kastelua. Ajan kultaisen sateen hoito ei ota pois, se sopii yhtä hyvin myös antamaan ja esikaupunkialueelle.

Cerasus tomentosa (Felt Cherry) kuva

Se kasvaa 2 metriä korkea, kukkii kukin kukin 2 senttimetriä. Kirsikka kukkii keskellä kevää, kukka sävy - vaaleanpunainen. Kesällä puu peitetään marjoilla, niitä voi syödä. Ulkonäkö Kuulostaa kirsikasta tehokkaasti, tulee naapureiden kanssa.

Kasvien käyttö on sopiva ryhmälle, yksittäiset purkamiset. Laita kirsikka avoimella alueella, lannoitte maaperä orgaanisella tavalla.

Biryuchinia käytetään luomaan märehtijöitä, tiheitä pensasaitoja ja eläviä labyrinttejä. Maksimikorkeus on 3 metriä. Biryuchinia on leikattava muotoiluun. On olemassa 2 lajin kasvi: ikivihreä ja lehtipuu pensaat.

Lehdet ovat pieniä, mielenkiintoisia muotoja, peittävät paksut versot. Kesällä on pieniä kermanvärisiä kukkia, joilla on kevyt aromi.

Pensa ei kasva savi maaperässä happo reaktio. Muilta osin maaperä sopii. Voit istuttaa varjossa, auringossa, pensas kehittyy hyvin. Biryuchin ei jäätyä talvella, se palaa helposti maaliskuussa.

Kuivuus ei pelkää, se vaatii harvoin kastelua runsaalla vedellä. Tämän tyyppistä pensaita käytetään mökeissä lähialueiden alueilla.

Berberis on kahdenlaisia: lyhyt ja pitkä karhunvatukka. Kasvu vaihtelee 30 senttimetristä 3 metrin korkeuteen. Alhaisia ​​kasveja käytetään jalkakäytävien, ryhmän purkamiseen ja yhdistelmiin.

Korkeat kasvit mahdollistavat korostukset, korostavat sivuston etuja. Kukki alkaa toukokuun tulosta, sitä pidetään medonina. Kukat ovat pieniä, yleensä keltaisia.

Hush kasvaa varjossa, avoimessa maaseudulla. Jokainen voi laittaa maahan. Kastelu tarvitaan säännöllisesti, mutta ilman fanaattisuutta. Karhunvatukka ei siedä liiallista kosteutta. Zimu selviytyy ilman suojaa ja palaa keväällä kevyesti.

Kylmällä säällä tarvitaan ainoastaan ​​Berberis thunbergiin lajiketta kolmen vuoden elinkaaren ajan. Barbaris toimii lapamato, hyvä ryhmäsiemenissä. Se esiintyy alppihiutaleilla, reunustajilla, suojauksilla leikkaamalla tai ilman.

alppiruusu kukkii koko kesän rehevillä kukinnoilla. On 1300 lajikkeiden pensaita. Valitse makusi mukaan ottamalla huomioon ilmasto ja maaperän laatu sivustossa. Hybridilajikkeet sietää huurteita paremmin kuin standardin kasvin tyyppi.

Kotimaisen ilmaston oloissa kasvi ei kasva. Käytetään kivipuutarhoissa, reunakivet, pensasaidat, yhdistelmät muiden pensaiden kanssa. Onnekas yhdistelmä Rhododendron-puutarhassa havupuiden vieressä. Kasvin kastelu on tarpeen säännöllisesti, hoitoa koskevia vaatimuksia ei ole enää.

Hydrangean maksimikorkeus on 3 metriä. Kukinta hortensia valkoinen, sininen, vaaleanpunaiset kukat. On hauskaa, että kukintojen väri vaihtelee maaperän kemiallisen koostumuksen mukaan. Kurpitsa rakastaa kosteaa maata, kasvaa hyvin penumbrassa.

Monet kasvilajikkeet horjuvat ilman ongelmia, mutta he tarvitsevat hoitoa ennen kylmää. Yleensä oksat on taivutettu maahan ja peitetty telillä. Hortensiin kasvi erillisenä kasveena käytetään koostumuksessa, jossa on sipulikukkia, havupuita.

Maisemasuunnittelussa pensaita käytetään usein. Holkin korkeus on 30 senttimetriä 2 metriin. kataja ikivihreä, talvella se kompensoi koristeellisuutta johtuen lumen ja vihreiden kontrastista.

Talvella kataja ei jäätyy, mutta ensimmäisessä elinvuodessa tarvitaan hoitoa ja suojaa. Pyramidiholkit on sidottu köysiin talvella, muuten oksat rikkovat lumen paineessa. Juniper kasvaa missä tahansa, kuivuus ei pelkää.

Koko kesän aikana se kastellaan 2-6 kertaa, kun otetaan huomioon ilman lämpötila. Korkeat pensaat istutetaan enintään 6 kpl: n ryhmiin tai erikseen. Alhaisia ​​versoja käytetään hillitsemään alppimaisia ​​kukkuloita vahvistamaan epävakaita rinteitä.

Hän on Ostrolist tai Ilex aquifolium. On olemassa kahdenlaisia ​​pensaita: lehtipuinen ja ikivihreä Ostroleus. Korkeus on pieni, lehdet ovat lakatut. Kukki alkaa toukokuussa, mutta viimeistään keskellä kesää. Kukat ovat pieniä, haju hajuisia, sävy on yleensä punaista.

Holly käytti luomaan kukkapenkkejä, koristelemaan virkistysaluetta. Syksyllä näkyvät pienet marjat. Hollyä käytetään ikebanan taiteessa, se tekee joululahjoja.

Pensaan korkeus on 3 metriä. Aloittaa kukintaan heinäkuussa, viimeiset kukat näkyvät lokakuussa. Kukkia muistuttaa klusterin lilaisia ​​kukkia. Holkki voidaan leikata muodostaen halutun muodon siitä.

buddleja rakastaa lämpöä, mutta myös kokee talven normaalisti. Ennen kylmän sään alkamista se kukkii, sitoa oksat, peitä lapnikilla. Käytetyt versot yksittäisille purjehtijoille korostaen aksentteja alueella.

Koostumukseen maa, hoito kuusama ei vaativaa. Holkkien maksimikorkeus on 50 senttimetriä. Kukat ovat pieniä, syksyllä on mustikoita. Amatöörille maistuu laatua, jota käytetään ideoiden toteuttamiseen maisemasuunnittelussa.

Dogwood istutettu muodostamaan tiheä suoja. Kurpitsat istutetaan peräkkäin, koristele alue ja suojele alueelta uteliailta siltä. Aikuisen kasvin korkeus on korkeintaan 5 metriä.

Keväällä on pieniä ja kauniita kukkia, kesällä - herkullisia marjoja. Ne ovat syötäviä, joita käytetään ruoanlaittoon, kansanlääketieteessä. Istutuksen hoito ei edellytä erityistä huomiota. Kuivat haarat leikataan pois, vinkkejä vuosittain kausi.

Koiranpuuskaa pidetään lisäpensaana paikan pääkasveille.

Wisterian maksimikorkeus on 18 metriä. Kukat muistuttavat rypäleistä ja muistuttavat itseään syksyyn asti. Wisteriaa käytetään koristeiden, kaarien, virkistysalueiden koristelemiseen. Kuvat on helposti punottu tiukat kierteet. Bush rauhallisesti selviää talvella, ei vaadi erityistä hoitoa.

Kun valitset kasvit maisemasuunnitteluun, valitse lajikkeita, joilla on erilaisia ​​kukinta-aikoja. Puutarha on aina kukkiva, tuoksuva, hyvin hoidettu. Talvella eri korkeuksissa ja muodoissa olevat ikivihreät pensaat luovat vaikutelman hyvin hoidetusta alueesta.

Toivomme artikkelin "Koristeelliset valokuvat ja nimien pensaat", joita pidit!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 + = 21