Venetsian koriste-kipsi

Koriste kipsi. Venetsian kipsi: sovellustekniikka

Korjaus ja suunnittelu tilojen usein koristeltu koriste kipsi. Venetsian kipsi on ehkä hienostunut ja arvostettu vaihtoehto seinäkäsittelytekniikalle, joka on esteettisen ohella myös arvokkaita käytännöllisiä ominaisuuksia ja näyttää modernilta kaiken aikaa. Vaikka venetsialaiset laastarit ovat erityisen kuuluisia tyylikkäistä, koristeelliset seinäpeitteet voivat olla muitakin - esimerkiksi kuvioitu ja rakenteellinen. Täyteaineita lisätään tavanomaiseen kipsiseokseen: kuituihin, siruihin, rakeisiin jne., Mikä tekee pinnoista kohokuvioidun ja lisää siihen tilavuutta.

Koriste-kipsilevy Venetian (kuva alla) on erittäin erikoinen kuvioitu viimeistely, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet, koristeelliset ominaisuudet ja sovellustekniikka. Tällaisen sisustuksen valinta huoneelle puhuu erinomaisesta makusta ja omistajan erityisestä asemasta.

Venetsian kipsihistoria

Monet lähteet ovat samaa mieltä siitä, että tällainen koristelu tulee muinaisesta Roomasta. Sitten marmori oli melko tavallinen rakennusmateriaali, ja sen käsittelyn jälkeen oli suuri määrä pölyä ja murusia. Jotkut yrittäjät, joiden nimi ei ole säilynyt historiassa, tulivat näiden jätteiden hyödyntämiseen seinien viimeistelyyn sekoittaen veteen ja kalkkikiviin. Tämä pinnoite osoittautui kestävaksi, tulenkestäväksi ja kosteudenkestäväksi.

Jonkin ajan kuluttua ihmiskunta on unohtanut tällaisen koriste-aineen reseptiä kuin koriste-kipsi. Renessanssin venetsialainen kipsi sai uuden suosion nimenomaan samassa kaupungissa, minkä vuoksi se sai tällaisen nimen. Kaupunki veteen, tämä koristelu oli erittäin merkityksellistä, verrattuna marmorimassiin oli paljon vähemmän painoa, ja koristeellisuutta ei millään tavoin huonompi kuin se.

Veneettisen rappauslaitteen koostumuksessa pääkomponentit pysyivät samana: sammutettu kalkki, vesi ja kivi muru, mutta samanaikaisesti siihen lisättiin kasveista uutettuja pigmenttejä ja jopa eläinten verta. Kivipöly olisi jo välttämättä ollut marmori vaan myös muutamia muita arvokkaita kiviä: graniitti, malakiitti, onyksi. Venäläisen kipsiin kuuluivat italialaiset taiteilijat, jotka loivat freskot. Osa näistä teoksista on säilynyt tähän päivään asti, mikä osoittaa tämän koriste-kipsin kestävyyttä. Venetsian kipsi on yleistynyt paitsi Italiassa myös koko Euroopassa: sen apuna on koristeltu kirkkoja ja rikkaita taloja.

Moderni resepti venetsialaiselle kipsille

Aika, tietenkin, vaikutti venetsialaisen kipsin koostumukseen ja nykyaikaisen kemianteollisuuden saavutukset eivät voineet vaikuttaa siihen. Väriaineita käytetään nyt keinotekoisesti ja paljon laajemmin, ja sammutettu kalkki on korvattu polymeereillä tai lisätty niihin. Tällaista pinnoitetta ei tietenkään voida kutsua klassiseksi venetsialaiseksi kipsiksi, koska se on täysin ympäristöystävällinen, mutta nykyaikaisilla analogeilla on myös etuja. Nykyaikaiset koristepinnoitteet eivät ole niin pehmeitä kuin luonnolliset ja muoviset.

Venetian kipsien edut

Venetsian kipsi - erittäin kestävä ja kulutusta kestävä pinnoite ja palvelee keskimäärin noin 15 vuotta. Se, että tämän pintarakenteen pinta on ajan myötä hiilidioksidilla kyllästynyt - se on luonnollisesti hiiltynyt, muodostuu kiinteä hiilikalvo.

1

Ei ole vaikeaa huolehtia tällaisesta kipsistä valmistetulla pinnalla, koska se voidaan joutua märkäpuhdistukseen. Tietyllä kosteudenkestävyyspäällyksellä säilyy höyryn läpäisevyys, sen ekologinen puhtaus mahdollistaa tämän sisustuksen käytön käytännössä ilman rajoituksia. Mutta ulkotöitä varten sitä ei käytetä, sillä useita lämpötilan muutoksia ja sademääriä häviävät hänelle.

Jo lueteltujen etujen lisäksi näyttää siltä, ​​että muotoutumisesta huolimatta koristeellinen kipsi näyttää aina todelliselta. Veneetilaista tyyliä, jossa se sopii orgaanisesti parhaiten, erottaa erityinen aatelisto.

Tekniikka venetsialaisen laastarin käyttöön

Venetsian kipsi - monikerroksinen päällyste, ja siinä on sen viehätys. Useat läpinäkyvät kerrokset luovat syvyyden, sisäisen hehkun, maagisesti refraktisen valon.

Koristeellinen venetsialainen rappaus toteutetaan tietyn tekniikan mukaisesti. Ensinnäkin meidän on kiinnitettävä huomiota perustan laatuun. Sen pitäisi olla puhdas, kuiva ja täysin tasainen, muuten kaikki puutteet eivät piilota, vaan päinvastoin korostetaan. Kerrosten lukumäärä riippuen halutusta vaikutuksesta voi olla kolmesta kymmeneen.

Ensimmäinen, pääkerros levitetään tasaisesti, jälkimmäiset viimeistelevät. Niitä käytetään joustavalla lastalla, kaaosuksella, lyhyillä lyönneillä. Jokaisen kerroksen on oltava täysin kuiva, ja se on hiottava ennen seuraavan kerroksen levittämistä. Viimeistely on kätevämpää pienille alueille. Voit käyttää kerroksia, jotka eroavat toisistaan ​​värillä. Saat mielenkiintoisen tekstuurin.

Viimeinen kerros - viimeistely - tarkoittaa vahan levittämistä. Tämä toimii suojana kosteudelta, ja antaa myös viimeistelyn lopputuloksen. Suojakerros voidaan päivittää aika ajoin.

Sisustuksessa venetsialainen stukki

Periaatteessa tällainen sisustus sopii moneen tyyliin, klassisesta minimalismiin ja huipputekniikkaan. Täydellisesti korosta koristekuvio venetsialaista tyyliä, joka erottuu sen ylellisyydestä ja aristokritiikasta. Se korvaa tapetit täysin ja värien valinta tähän koristeluun on laajin. Venetsialainen kipsi on universaali: se sopii olohuoneisiin koristeensa vuoksi, koska se on ympäristöystävällistä, koska se on märkäpuhdistus ja jopa kylpyhuone, koska se on riittävän kosteutta kestävä.

Laattojen laastareiden tuottajat markkinoilla ovat laaja valikoima. Se asettuu tuotemerkiksi, joka tuottaa poikkeuksellisen turvallisia tuotteita, tavaramerkki Parade. Niissä on myös kipsi koristeellinen venetsialainen.

Venetian kipsi haitat

Ei voida sanoa, että venetsialainen kipsi on esteettinen sisustus. Ensinnäkin tällainen sisustus on melko kallis, ja sen soveltaminen ei ole yksinkertaista, ja se vaatii kärsivällisyyttä, perusteellisuutta ja tietynlaista kokemusta tällaisesta pinnoitteesta kuin koriste-kipsi. Venetsian kipsi on kuitenkin sen arvoinen. Tämä maali näyttää erittäin vaikuttavalta.

Kuinka käyttää venetsialaista marmorilaastaria omiin käsiisi

Valitse seinän koristeluun tarkoitettu materiaali ei ole helppoa. Sen pitäisi olla kaunis, käytännöllinen, kestävä ja edullisesti edullinen. Venetsian kipsi täyttää melkein kaikki nämä vaatimukset. Hän on kaunis - samanlainen luonnollinen marmori, se on käytännöllinen - päällystetty vaha pinta voidaan pestä toistuvasti, se on kestävä - jos ei naarmuta erityisesti, se ei ole vaurioitunut, sitä voidaan soveltaa mihin tahansa pintaan - sileä, kaareva. Vain täydellinen viimeistelymateriaali. Mutta tavalliseen tapaan on "mutta". Se on kallista. Tämä on ensimmäinen negatiivinen. Toinen - laittaa se itse on vaikeaa. Pikemminkin se ei ole vaikea soveltaa, on vaikeaa ilman kokemusta saada kaunis pinta. Mutta voit kokeilla tai palkata päällikköä. Mutta ennen kuin allekirjoitat sopimuksen, pyydä asiakaskontakteja. Jos voit - katso itse työn tuloksia tai soita ja kysy vaikutelmistasi.

Mikä on venetsialainen kipsi ja sen koostumus?

Jos ulkonäköinen seinä näyttää marmorilta, mutta siinä ei ole saumoja, se on koristeltu venetsialaisella kipsillä. Tämä viimeistelymateriaali oli keksitty vuosisatoja sitten antiikin Rooman. Kun joku tuli marmoripölyn ja sammutetun kalkin sekaan. Tuloksena oli elastinen koostumus, joka näytti luonnolliselta marmorilta seinillä. Kirkkaampaan kuvaan lisättiin luonnollisia väriaineita seokseen.

Venäläistä kipsiä levitetään seiniin, kattoon, pylväisiin

Suosituin savi. Seinissä oli punertavan tai vaaleanpunaisen (riippuen savi) erosta, mikä antoi maaleille suuren samankaltaisuuden luonnollisen marmorin kanssa. Peitteenä oli kestävä, kipsattu pinta peitettiin vahakerroksella, joka sitten kiillotettiin. Seinät eivät erotu marmorista. Vain saumat menivät.

Ja vain vuosisatoja myöhemmin renessanssissa Venetsian kipsi ilmestyi Venetsiassa, jossa sitä käytettiin marmorilevyjen sijasta. Soveltamisen tekniikka ei ollut yksinkertainen, mutta venetsialaisen kipsin kanssa työskentely on paljon helpompaa kuin marmorilaattojen sovittaminen ja kiillottaminen. Koska tällainen koristelu on tullut erittäin suosittu. Hän oli koristeltu seinillä, katolla, palstoilla. Maali oli kaunista ja kestävää, reagoi huonosti kosteuteen ja lämpötilaan, joka venetsialaisten kanavien korkeassa kosteudessa loi kirjaimellisesti tämän materiaalin kokonaiskäytön. Myötävaikutti suosioon ja se, että marmoripölyä on helpompi tuoda ja se on halvempi. Loput ainesosat lisättiin uuttamalla in situ. Kaikkein hienoimpia viimeistelyaineita kirkkautta levittivät kauppiaat nopeasti ja kutsuivat sitä venetsialaiseksi kipsiksi. Siitä lähtien, ja se oli.

Koristeellinen italialainen stukki voi olla kevyt tai tyydyttynyt

Edellä kuvattu venetsialainen kipsi koostuu - marmoripölystä, hydratoituneesta kalkista ja väriaineiden lisäaineista - on edelleen käytössä. Ehdottomasti luonnollinen viimeistely. Mutta on yhdisteitä, joissa lisätään synteettisiä väriaineita (akryylit) tai sijasta käytetään nykyaikaisia ​​ligandeja kalkin sijasta. Silti voi olla kumipuiden mehu, murskattu graniitti. Kaikki tai jotkut lisäaineet sisältävät - riippuu valmistajasta, mutta tämä materiaali on myös venetsialaista kipsiä, koska pääosa on marmoripölyä - se pysyy samana.

Veneettisen rappauksen käyttö omilla käsillä on monimutkainen. Ongelmana on, että tämä on luova prosessi ja monia tapoja soveltaa. Erilaisista liikkeistä pinnan ulkonäkö on erilainen. Ilman kokemusta voit ennustaa, että et onnistu. Jotta saataisiin selville, mikä liike johtaa siihen, mikä tulos on mahdollista vain kokeellisesti, eli on tarpeen yrittää. Mutta. Venetsialainen kipsi ei ole halpa, joten kokemus osoittautuu kalliiksi. Vaikka minun täytyy opiskella jotenkin ...

Soveltamenetelmät ovat erilaisia, muoto on erittäin, hyvin erilainen

Ainoa asia, jonka voit neuvoa, on kipsileima vaneri, jonka pinta-ala on vähintään 1 neliö ja mieluiten 2, päällystää pohjamaalilla ja yrittää soveltaa venetsialaista kipsiä tällä tekniikalla. Ei ole suositeltavaa aloittaa välittömästi viimeistely. Todennäköisesti meidän täytyy ampua kaikki ja tehdä se uudestaan, mikä on loukkaavaa, kallista ja pitkä. Jos olet onnekas, pääset jälleenmyyjiin, jotka opettavat sinua tekemään venetsialaista kipsiä. Ne tarjoavat materiaalia ja työtä, osoittavat, miten se tehdään. Mutta tämä tapahtuu harvoin.

Pohja, johon venetsialaista kipsiä levitetään, on oltava täysin tasainen. Se pre-shpaklyuyut ja sileä absoluuttinen sileys. Käytä lateksi täyteainetta. Jos käytät kokoonpanoa epätasaisella seinällä, se vain korostaa puutteita ja lisää venetsialaisen kulutusta. Voit kohdistaa kohdistuksen aluskerrokseen, mutta tämä kohdistus on erittäin kallista.

Tässä voidaan saada tällainen seinä

Sileä seinä peitetään syvällä läpäisevällä pohjamaalilla. Edullisesti kahdessa kerroksessa. Tämä varmistaa viimeistelyn hyvän kiinnittymisen, poista pölyn, joka jää jäljelle kipinöinnin jälkeen ja estää sienten kehittymisen. Kun seinä kuivuu, voit aloittaa työn.

Veneettistä kipsiä myydään kauunoissa, lomake on tahnamainen. Perusversio on valkoinen, väri lisätään saamaan väriteemat erilaisia ​​vaikutuksia on koristeellinen lisäyksiä - helmi, glitter jne Voit tilata kokoonpanon myymälästä tai omasta.

Itsestään sävyttämiseksi tarvitset poran, jossa on sekoitussuutin. Joissakin tapauksissa venetsialaista kipsiä peitetään vesikerroksella - estää se kuivumasta. Tällöin vettä tyhjennetään ennen sävyttämistä tai sävyttämistä. Sitten, käyttämällä poranterää, koostumus sekoitetaan, kunnes se on tasainen. Ja vasta tämän jälkeen väriaine kaadetaan massaan, sekoitetaan useita minuutteja (5-10) poralla ja suuttimella.

On välttämätöntä sekoittaa hyvin tasaiseen väriin. Kun se kestää 10-20 minuuttia

Kun sekoitat, pidä varovainen: ämpärin seinien lähellä koostumus ei useinkaan ole värjätty. Vedä suutin ulos puhtaasta puupalasta pieni osa, vetää se seiniin. Todennäköisesti on paikkoja, joissa väriaine ei osunut. Useita kertoja piirtää palkki seinien seinää pitkin, että seinät ovat maalatut materiaalit. Pane sekoitetaan uudelleen homogeenisella värillä. Tämä toimenpide voidaan toistaa uudelleen - luottamuksen lisäämiseksi. On vielä yksi vivahde: ​​jotkut valmistajat suosittelevat värjäyksen jälkeen odottamaan 12 tuntia.

Kun itse sävytetty, meidän on muistettava, että joissakin yhdisteissä kuivauksen aikana väri muuttuu (ei kaikki). Siksi tulevien värien määrittämiseksi tulisi tehdä näytteitä: käytä pari aivohalvausta ja odota, kunnes se kuivuu. Tuloksilla joko lisätään väriaine tai - ei-sokeroitu koostumus.

Muista myös, että manuaalisella sävytyksellä samaa väriä ei voida toistaa. Uusi puolue on erilainen. Siksi materiaali on maalattava suuremmassa määrin kuin kulutuksen oletetaan olevan: on parempi, että jotain jää jäljelle, joka ei riitä.

Kerroksia venetsialaisia ​​kipsiä käytettäessä voi olla kahdesta kymmeneen. Kaikki riippuu halutusta tuloksesta. Ja "halutun tuloksen" ja todellisen yhteydenpito on vain kokemuksen asia.

Se on kauneutta, jota voit tehdä omilla käsilläsi ... jos harjoittelet ennen sitä

Kerroksia levitetään eri tavalla, mutta kukin niistä tasoitetaan ja jauhetaan tasaiseksi. Jokaisen on annettava kuivua. Ja vasta jälkimmäisen levityksen ja kuivauksen jälkeen pinta voidaan peittää vaha - mehulla tai synteettisellä. Riippuen vahamyypistä saadaan joko kiiltävä pinta (mehiläisvaha) tai matta (synteettisellä pohjalla). Synteettisen suojaavan koostumuksen peitetyt seinät muuttuvat vedenpitäviksi ja vedenpitäväiksi, joten jos haluat viimeistellä seinät kylpyhuoneessa venetsialaisella kipsillä, ota synteettinen vaha.

Ensimmäinen kerros on pohja. Se levitetään tasaisesti tavanomaisen kipsiä koskevien sääntöjen mukaisesti - on välttämätöntä, että se on sileä. Se voidaan sävyttää, voit - ei. Riippuu siitä, millaista taustaa haluat - valkoinen tai väri. Jos 2-3 kerrosta materiaalia käytetään, se loistaa niiden läpi. Jos kerrokset 5 ja enemmän, todennäköisimmin se ei ole näkyvissä (riippuu myös koostumuksen tyypistä).

Levityslaastia levitetään pieni määrä koostumusta ja hierotaan seinää vasten

Voit tarkistaa tarkasti valmistajan suositukset tai nähdä mestariluokat venetsialaastarin sovellusmenetelmistä. Ja tunne eroa, yritä tehdä vanerilla ja näin ja niin. Se on turvallisempaa.

Toisen kerroksen venetsialaista kipsiä ja kaikki myöhempiä niistä levitetään kaoottiset aivohalvaukset. Koostumus otetaan joustavasta ohutmetallilasta tai erityisestä venetsialaisesta lastalla. Koostumus levitetään haavan / haavasiteen reunaan levittämällä pieniä iskuja eri suuntiin seinään. Täten on välttämätöntä kokeilla, että jälki ensimmäisen pinnan kosketuksesta ei ole näkyvissä. Seuraava tahra, joka sulkeutuu, voitelee tämän paikan. Ei ole myöskään välttämätöntä saavuttaa yhtenäisyyttä. Koko asia on kaaos suuntiin, muotoihin, riveihin, taipuihin. Noin sama kuin luonnollisessa marmorissa.

Toisen kerroksen soveltaminen - kaoottinen tai yhteen suuntaan - riippuu halusta

Venetsian kipsi kuivuu 1-10 tuntia - riippuen koostumuksesta, tuottajasta, lämpötilasta ja kosteudesta. Tarkista pakkaus tarkkaan aikaan. Kuivauksen jälkeen pinta hierotaan kuivalla lastalla. Samanaikaisesti kaikki muutokset, jotka jätettiin kerroksen levittämisen jälkeen, tasoitetaan. Seuraava kerros levitetään puhdistettuun pintaan, se kuivuu ja tasoitetaan. Ja niin edelleen, kunnes saat oikean tuloksen. Tuloksena - yleensä - ohuiden kerrosten läpikuultava tummempi nauhan alueilla, käytön aikana, koostumus antaa tiukemmin. Syvyys ja kirkkaus, jolla nauhat "loistavat" riippuvat kerrostettujen kerrosten lukumäärästä.

Viimeinen venetsialaisen kipsi kerros levitetään välttämättä ohuella metallisella lastalla. Tekniikkaa kutsutaan "strippaukseksi" ja kerros osoittautuu lähes avoimeksi. On spatula ottaa pieni kokoonpano, laittaa seinään, tiukasti painamalla terää kerätä koostumus seinältä takaisin. Samanaikaisesti erittäin ohuen kerroksen materiaali jää seinälle. Tässä vaiheessa on välttämätöntä yrittää tehdä pinnan sileäksi. Pienet epätasaisuudet poistetaan trohdyt aikana, mutta sinun pitäisi yrittää.

Se on työkalu venetsialaisen laastarin kiinnittämiseen - erityinen lastalla

Viimeinen ohut kerros venetsialainen stukki ei ole täysin kuivunut. 20-50 minuutin kuluttua aloitamme pinnan silitysraudan. Huomaa, että jotkin formulaatiot liimataan pieniin osiin. Laita venetsialainen laasti pieneen tonttiin (noin puoli neliömetriä), pyyhitään. Muut valmistajat antavat enemmän aikaa. Sinun tarvitsee vain tarkastella pakkausta tai kysyä valmistajalta.

Lasin varsinainen prosessi on injektointi kuivan, puhtaan metallipinnan kanssa. Pyykimme puhtaaksi, ilman naarmuja, naarmuja tai muita vikoja, venetsialaista ja pyöreää liikkumista. Prosessissa näkyy kuva, loistaa, vähitellen venetsialainen rappaus saa "syvyyden" ja kerrostumisen, joka erottaa luonnollisen marmorin.

Silityksen jälkeen kuvio ilmestyy, seinä muuttuu marmoriksi, kevyt silkkinen loisto

Kun lasit venetsialaisia ​​kipsiä, sinun on tarkkailtava tarkkaavaisesti, ettei naarmuja, rakoja ole. Tällöin harjalla ei saisi olla hiekkaa hiekkaa, materiaaleja, jne. Myös seinän on oltava raudan tasalla ilman kosketusta reunojen kanssa. Käsittelemme pienen alueen kerrallaan, kun kuvio ilmestyy, siirrymme toiseen alueeseen, unohtamatta kiinnittää huomiota kahteen osaan.

Venetsian kipsin silitys voi olla viimeinen askel. Tällöin voit jättää huoneen seinät tai katon. Käytävien, kylpyammeiden ja keittiöiden osalta tarvitaan suojaava vahaus.

Vahaa levitetään, kun venetsialainen kipsi on kuivunut kokonaan. Luottamus on parempi odottaa päivää. Vahaa levitetään laajaa lastalla ohut kerros "kaavin" päälle. Paksu kerros alkaa irrottaa ja irrottaa ajallaan, joten jätämme vähimmäisarvon seinälle.

Kun mehiläisvaha on levitetty, seinämä muuttuu kiiltävaksi

Noin 30-50 minuuttia levittämisen jälkeen alamme kiillottaa vahan. Tätä varten sopii sumea suutin poralle tai bulgariin. Suuttimen suuttimen on oltava lyhyt ja pehmeä eikä sitä saa oksentaa. Laitamme kierrokset enintään 3000 r / min. Suurilla nopeuksilla vaha pyyhitään, ei kiillotettu. Kiillotus kestää, kunnes saat oikean kirkkauden (riippuu vahasta).

Jos tarvitset pehmeää mattapintaista suojakerrosta, käytä synteettistä vahaa

Täydellinen vahakuivaus - noin kaksi viikkoa. Vain tämän jälkeen voit pyyhkiä / pestä / hieroa. Jos se on kylpyhuone, kannattaa olla hyödyntämättä sitä (jos mahdollista).

On kallista tehdä koloja, joissa on venetsialaista kipsiä. Samanaikaisesti on vaikea ymmärtää kuvausta, mitä ja miten tehdä, miten pirstoutua - ei ole selvää, lause "kaoottisessa järjestyksessä" ei selitä mitään täsmällisesti, koska täydellistä kaaosta ei ole vielä olemassa. Hakemuksessa on jonkinlaista järjestystä tai puolueellisuutta. Joten, jotta löydämme matkasi helpommin, kerromme sinulle, mihin kulmaan kukin kerros ajetaan. Joten on mahdollista, että pari näytettä "viilulla", itsenäisesti venetsialainen kipsi miellyttää sinua.

Kylpyhuoneessa venetsialainen näyttää hyvältä

Menetelmä yksi: kuvio ei ole liian kirkas eikä selkeästi ilmaistu, sileät viivat ilman teräviä siirtymiä. Levitä kerrokset seuraavasti:

 1. Base - voi olla sävytetty, valkoinen koostumus, tasainen kerros, tasoittaen hyvin pintaan. Kulutus - 500-600 mg / m2.
 2. Toinen kerros on sävytetty materiaali. Kaltevuus hiutaleiden liikkeessä on noin 30 °. Voi olla enemmän tummia ja kevyitä raitoja. Kulutus on 220-250 mg / m2.
 3. Kolmas kerros värjätään. Esikäsittelemällä pienen venetsialaisen lastan reunoilla hiomapaperilla 600 viljaa, poista lika. Levitä yhdistettä 45 °: een tähän laastariin. Kulutus on 80-100 g / m2.
 4. Jälkeen 20-30 minuuttia, pidä sementti, vahaa ja kiillottaa soveltaa tarvittaessa.

Venetsialainen kipsi minkään kotona näyttää rikas

Hyvä vaihtoehto mainiosti. Ei liian raskaita koneita antaa toivoa siitä, että venetsialainen kipsi näyttää normaalia, vaikka sitä käytetään ilman aloittelija taitoja. Mutta kaikki alustavat testi "fanerku".

Menetelmä kaksi: värillinen emäksen, monisuuntainen lyöntiä kussakin kerroksessa. Järjestys hakemus on seuraava:

 • Emäs - tasainen kerros, värisävy pääkulkusuuntaan - 500-600 mg / m2.
 • Ensimmäinen kerros. Koostumus on sama väri. Tahroja ohut, käytännössä "on strippaus", vuorotellen kolmeen suuntaan - pystysuora, vaakasuora, vinosti. Vuorottelemalla suuntaan vähitellen ohut lyöntiä täyttää pinta.
 • Toinen kerros. Toinen materiaalin väri, voi olla hieman kevyempi. Monisuuntainen aivohalvauksia myös, mutta hieman pienimuotoisempia.
 • Viettää sementti, vaha pyyhkiä.

Venetsialainen kipsi keittiössä on suojattava synteettinen vaha

Tämä menetelmä on myös hyvä, jos voit hallita monisuuntaisen liikkeen. Meidän ei pidä unohtaa, että pyyhkäisynäyte oltava ohut. Yleensä yritämme.

Kuvioitu venetsialainen kipsi

Koristaminen seiniin massa menetelmiä ja materiaaleja, joista näyttävin on venetsialainen stukki. Että marmoripulveria sen koostumus tekee upea kuva seinällä pinnalla.

Noin venetsialainen tiesi jopa antiikin Roomassa. Tällä hetkellä se on saanut useita muita ominaisuuksia - monia eri sävyjä, parempia menetelmiä käytön. Puhutaanpa tästä tarkemmin.

Säle kipsi koostuu jätteen jäljellä käsittelyn jälkeen marmori tai materiaaleista, kuten malakiitti, graniitti, kvartsi, jne. Aine Tällaisen kipsi -. Onko eri kokoisia hiukkasia, ja pienemmät kuin ne ovat, sitä tasaisempi pinta on saatu.

Rinnakkain raaka ostaa erikoistyökalua viimeistelyyn ja suojakerroksen. Sellaisenaan, yleisimmin käytetty mehiläisvaha, ja annettiin halvempaa analogit. Kattavat mehiläisvaha luo häikäisevällä tavalla kiillon.

Saada toivottua vaikutusta, sinun täytyy älykkäästi lähestyä prosessia. Marmori kipsi - materiaali on melko kallista, mikä on tunnettu siitä, että jotkut vivahteet ja vivahteita käyttöä. Tällöin päällikkö palvelut eivät ole halpoja, niin monet haluavat tehdä työn itse. Mutta jos et kaiken sääntöjen mukaan, voit luoda pinta, joka ei erotella työtä ammattilainen.

Koristella sisätilojen venetsialainen kipsi, tarvitset:

 • aluke, joka sisältää kvartsia täyteainetta (pinnan valmistelemiseksi);
 • vettä tarttui liuokseen;
 • laasti;
 • Colera luoda erilaisia ​​sävyjä;
 • murto ihon hiontaan ja tasoitukseen;
 • tahnamaiset tai nestemäistä vahaa suojaamaan lialta ja pölyltä sekä saada kiiltävä vaikutus;
 • telalla tai lastalla aluketta;
 • Lastalla jakamiseksi seoksessa;
 • kumilastaa vahaa;
 • kangas pyyhkimiseen työkalu, sukupuoli, jne.;
 • nestesäiliö ja niiden seokset.

Hakeminen venetsialainen kipsi

Valmistusmenetelmiä riippuu tyyppi ja koostumus paneelin. Tapauksessa tiili on tarpeen esikäsitellä - mukauttaa ja kunnolla hiottu. Jos aiot koristelu Kipsilevyjen, voit tehdä vain alkaa kitti.

Varmista, että pinta, jolle luo pohjan marmorin, oli tasainen eikä muutoin virheellinen kulutuspinta päällysteen läpi.

Seuraava askel - pohjamaalin. Sen tulisi sisältää kvartsia. Vedestä ja alukkeita erillisissä säiliöissä tarpeen valmistella 20% liuos, sitten soveltaa sen seinään telalla tai lastalla. Anna pinnan kuivua kunnolla.

Käännä seuraavaksi seokseen. Seos laimennetaan vedellä mukaan määritelty mittasuhteet pakkauksen. Jotta pinnat mitään väriä tällä hetkellä sinun täytyy lisätä väriä. Valitessaan väriä, pitää mielessä, että marmori - luonnollinen materiaali, joten valita luonnollisempi sävyjä.

Hakemus on suoritettava 4 vaiheessa:

 1. Alustan tulee olla jatkuvaa ja tasaista, päällekkäin lastalla tai telalla. Ensimmäinen kerros on täysin kuiva. Tyypillisesti kestää noin 8 tuntia.
 2. Rakenne on sovellettu vapaata lyöntiä, sitten tasoitetaan. Tämä kerros on myös oltava kuiva.
 3. Vuodesta laatu lopputulos riippuu kerroksen. Tässä vaiheessa sinun täytyy olla hyvin varovainen. Kuten tiedämme, on olemassa marmori tahroja ja raitoja. Näin ollen, halutun vaikutuksen, käyttää liuosta, jossa oli sama väri, mutta erilainen (edullisesti kaksi) sävyjä. Sen lastalla voitele pinnalla. On tärkeää, ettei pilata sisustus. Kolmas kerros on sovellettava dabs tai aaltoilevaa liikkeitä, mutta ei vsploshnuyu. Odota, kunnes kaikki on kuiva (vähintään päivittäin). Kun ei ole yksi märkä kohta, joiden avulla Emery pieniä jakeet jauhetaan kaikki puutteita.
 4. Loppuvaiheessa - levitetään vaha, joka antaa venetsialainen kiilto. Se levitetään jatkuva kerros, jossa kumi lastalla ja sitten hierotaan villaverkaa. Riitä tekemään sitä kerran.

On venetsialaisia ​​kipsi

Kuten mikä tahansa muu materiaali, Venetsialaistyyliin kipsi on sen ansioita ja miinusta. Haitat ovat suhteellisen korkeat kustannukset ja monimutkaisuus prosessissa työtä. Mutta kaikki tämä kompensoi positiivisia ominaisuuksia:

 • Turvallisuus - laastarissa korkean ympäristönsuojelun tasoa. Se koostuu vain luonnollisia ainesosia, joten venetsialainen allergiaa ja myrkyttömiä;
 • kestävyys - elämä pinnoitteen yli 15 vuotta. Ajan vain Vahakerroksen voidaan päivittää;
 • estetiikka - suuri vaikutus, joka luo marmoripulveria, hieno sisustus. Koska sen monikerroksinen kipsi ilmenee erityisellä tavalla, se jalostaa tahansa sisustukseen.

Venetsialainen kipsi sisätilassa

Venetian, toisin kuin useimmat marmoria voidaan käyttää sisustusta sisustus vain. Näin ollen tällainen kipsi ei voida käyttää kylpyhuoneissa ja muissa, joissa korkea kosteuspitoisuus.

Marmori sirut jalostamaan tahansa sisustukseen, se näyttää hyvältä olohuoneessa ja käytävällä tai makuuhuoneeseen. Mitä tyyli, se on erittäin tärkeää, että koristeellinen paneeli on käsitteellisesti ole ristiriidassa yleiseen suunnitteluun. Tämä viimeistely löytyy usein paitsi olohuonetta, mutta myös suunnittelussa hotellit, toimistot, kahviloita.

Vuonna sisustus venetsialainen kipsi lisäksi seiniin, suunnittelijat haluavat käyttää koristella yksittäisten osien huoneen - pylväät, reunalistat ja muita. On toivottavaa, että samanlainen kannen putosi keinotekoista tai luonnollista valoa luoda vaikutus kiehtovan valon leikkiä. Arvostavat tätä sisustus voi vain vain nähdä kaiken tämän kauneuden omin silmin.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 − 13 =